Αποστολέας Θέμα: Μα και το νερό βρε άθλιοι?  (Αναγνώστηκε 3852 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μα και το νερό βρε άθλιοι?
« Απάντηση #50 στις: Τετ 05 Απρ 2023 07:48 »
Ε ρε και να γίνει καμμιά τριπλή συγκυβέρνηση ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ γιατί τα κουκιά δεν τούς βγαίνουν θα ρίξω πολύ γέλιο!
Να δω τι θα πουν μετά οι εκπρόσωποι των κομμάτων του φόρουμ ΛΑΜΊΑΣ και μύθος!

Προσωπικά έχω ασκήσει κριτική πολύ σκληρή και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 05 Απρ 2023 07:51 »
Δηλαδή τα pas.gr σύμφωνα με κάτι που γράφτηκε πιο πριν είναι κομμουνιστικων πεποιηθησεων?
Το επιβεβαιώνει κάποιος διαχειριστής?

Όχι κανεις! Σαν την πατρότητα του Κούλη!  B-) B-) B-)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 05 Απρ 2023 08:00 »
Ρε συντροφοι, οι απιστευτες βρισιες που γραφονται απο καποια μελη του forum προς καποια μελη του forum και προς τα 2250000 Ελληνες που ψηφισαν ΝΔ στις εκλογες του 2029 , με αφηνουν πραγματικα μαλακα.
Τι ειναι αυτο πραγμα ρε σεις ? Σοβαρα τωρα ? Απιστευτο πραγματικα...
Αλήθεια ρε Χρήστο σε αφήνουν μαλακά;
Και δεν σε αφήνουν μαλακά οι 20.000 εκτός ΜΕΘ, το έγκλημα των Τεμπών, η απίστευτη διαφθορά, οι οφσορ του πρωθυπουργού και των υπουργών, οι παιδεραστές που καλύπτουν και τόσα άλλα;
Και σε αφήνει μαλακά αυτό που έγραψα;
Αντί να ντρέπεστε που ψηφίζετε αυτούς τους αλήτες είτε από συμφέρον είτε από βλακεία μας τη λέτε κιόλας;

Και συνεχιζεις να βριζεις, εναν ανθρωπο μαλιστα που δεν τον ξερεις καν και δεν εχει βρισει ποτε και κανεναν εδω μεσα.
Θα περιμενα απο τους διαχειριστες να παρουν θεση , αλλα on a second thought ενας εξ’αυτων βριζει χειροτερα απ’ολους…
Οποτε … βριστε ελευθερα 👏👏👏

Παράθεση
Το να μειώνεις τον συνομιλητή σου δείχνει απύθμενα χαμηλό ήθος. Και ποτέ δεν είπα ότι είμαι στέλεχος και μέλος της ΝΔ. Είσαι Ψεύτης.

Παράθεση
Όπως είπα και πριν. Το να μειώνεις τον συνομιλητή σου δείχνει απύθμενα χαμηλό ήθος ειδικά όταν συντονίζεις φόρουμ. Συν του ότι απεδείχθεις Ψεύτης ή Συκοφάντης όπως απέδειξα πριν που με κατηγορείς ως στέλεχος ή μέλος της ΝΔ. Οπότε δεν έχει νόημα να κουβεντιάσει κανείς μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 05 Απρ 2023 08:24 »
Δηλαδή τα pas.gr σύμφωνα με κάτι που γράφτηκε πιο πριν είναι κομμουνιστικων πεποιηθησεων?

Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιον έχει πατέρα ο κουλης ο τσιπροκαθυστερημενος η ο κουτσουμπας από το χρονοντουλαπο η ο κάθε ένας από τα πολιτικά λαμογακια για τα οποία τρώγεστε..

Αλλά πιο πριν ειπώθηκε ότι είναι γνωστή η κομματική ταυτότητα του φόρουμ.
Σε κάθε περίπτωση έχει πολύ πλάκα που διαβάζω αυτό το θέμα.
Keep going...  B-) B-)
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 05 Απρ 2023 08:55 »
Πάλι τα ίδια. Λαμία μη μου παριστάνεις τον αθώο τη στιγμή που εσύ τα ξεκινάς.
Μπορώ κάλλιστα κι εγώ να υπενθυμίσω.

Να λες ότι είσαι στέλεχος και μέλος της ΝΔ και να έχεις το θράσος να μιλάς για σκάνδαλα ονομάζεται ξετσιπωσια ή προπαγάνδα!

Μέχρι και ο Crimson σε βάζει στη θέση σου αλλά που παίρνεις από χαμπέρι....

ΛΑΜΙΑ, εάν μου επιτρέπεται...
Χρησιμοποιείς ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον μέλος του φόρουμ τον οποίο, υποθέτω, δεν γνωρίζεις καν. Με τον my8os μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος στην πολιτική σκέψη, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν περιμένει από τη ΝΔ καμία απολύτως δουλειά και ούτε έχει σχέση με τα φασισταριά που έχει μαζέψει το συγκεκριμένο κόμμα. Συγκρατήσου...

Οπότε, ναι, ψέματα και συκοφαντίες.
Χώρια τις προσβολές απέναντι σε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Οπότε δεν θα κάτσω έτσι. Η υπομονή έχει και όρια. Άντε πρωί πρωί.... Τράβα ασχολήσου με το δέντρο και άσε το δάσος στους άλλους.

Υ.Γ. πείτε αν είναι αποδεκτό να προσβάλουμε τους ψηφοφόρους κόμματος ή την πολιτική ιδεολογία. Πολιτικό σχόλιο είναι; Να ξέρω, για να κάνω αντίστοιχο πολιτικό σχόλιο. Εδώ σας θέλω. Γιατί δεν απαντάτε οι συντονιστές;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Απρ 2023 08:59 από my8os »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 05 Απρ 2023 09:22 »
Πάλι τα ίδια. Λαμία μη μου παριστάνεις τον αθώο τη στιγμή που εσύ τα ξεκινάς.
Μπορώ κάλλιστα κι εγώ να υπενθυμίσω.

Να λες ότι είσαι στέλεχος και μέλος της ΝΔ και να έχεις το θράσος να μιλάς για σκάνδαλα ονομάζεται ξετσιπωσια ή προπαγάνδα!

Μέχρι και ο Crimson σε βάζει στη θέση σου αλλά που παίρνεις από χαμπέρι....

ΛΑΜΙΑ, εάν μου επιτρέπεται...
Χρησιμοποιείς ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον μέλος του φόρουμ τον οποίο, υποθέτω, δεν γνωρίζεις καν. Με τον my8os μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος στην πολιτική σκέψη, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν περιμένει από τη ΝΔ καμία απολύτως δουλειά και ούτε έχει σχέση με τα φασισταριά που έχει μαζέψει το συγκεκριμένο κόμμα. Συγκρατήσου...

Οπότε, ναι, ψέματα και συκοφαντίες.
Χώρια τις προσβολές απέναντι σε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Οπότε δεν θα κάτσω έτσι. Η υπομονή έχει και όρια. Άντε πρωί πρωί.... Τράβα ασχολήσου με το δέντρο και άσε το δάσος στους άλλους.

Υ.Γ. πείτε αν είναι αποδεκτό να προσβάλουμε τους ψηφοφόρους κόμματος ή την πολιτική ιδεολογία. Πολιτικό σχόλιο είναι; Να ξέρω, για να κάνω αντίστοιχο πολιτικό σχόλιο. Εδώ σας θέλω. Γιατί δεν απαντάτε οι συντονιστές;

Δεν απάντησα σε εσένα. Στον Χρήστο απάντησα. Λανθασμένα παρενέβη.

Το δάσος βλέπω, εσύ βλέπεις το δένδρο!

ΥΓ Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προσβάλλουν μόνοι τους τον εαυτό τους! Δεν με έχουν ανάγκη!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #56 στις: Τετ 05 Απρ 2023 09:51 »

Ένα πανό που είναι απλωμένο στο γήπεδο με το πρόσωπο του Τσε φαντάζομαι θα το δεις δει.

Φαντάζομαι ξερεις ότι ο Τσε ήταν επαναστάτης και κομμουνιστής.Εκει γιατί δεν αντιδρασε κανένας;Γιατί δεν ενοχλήθηκε πότε κάποιος;

Και εδώ ενοχλείται όταν σου λέμε ότι το φόρουμ είναι αντιφασιστικό,αντιρατσιστικο και ναι αντιδεξιο!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 05 Απρ 2023 10:11 »
Ένα πανό που είναι απλωμένο στο γήπεδο με το πρόσωπο του Τσε φαντάζομαι θα το δεις δει.

Φαντάζομαι ξερεις ότι ο Τσε ήταν επαναστάτης και κομμουνιστής.Εκει γιατί δεν αντιδρασε κανένας;Γιατί δεν ενοχλήθηκε πότε κάποιος;

Και εδώ ενοχλείται όταν σου λέμε ότι το φόρουμ είναι αντιφασιστικό,αντιρατσιστικο και ναι αντιδεξιο!

Εσύ μίλησες για τις πολιτικές πεποιθήσεις του φόρουμ ("Το pas.gr ποτέ δεν έκρυψε προς τα που τάσσεται πολιτικά"). Σιγά μην πολιτικοποιήσεις και το οπαδικό κίνημα! Αν είναι έτσι, γίνε γαύρος που φοράει κόκκινα! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα έλεος!

Υ.Γ. Σύμφωνα με τα λόγια του βρυκόλακα, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι του Τσε αλλά κάποιου Γιαννιώτη που του έμοιαζε.  :))

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 05 Απρ 2023 10:15 »

ΥΓ Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προσβάλλουν μόνοι τους τον εαυτό τους! Δεν με έχουν ανάγκη!

Ασχέτως πού απαντάς, εμένα αναφέρεις και προσπαθείς να δώσεις λάθος εντυπώσεις. Αλλού λοιπόν τις υποδείξεις σου!

Υ.Γ. αν δεν υπάρχει ανάγκη από τις προσβολές σου, τότε γιατί τις κάνεις;

Υ.Γ.2 Γιατί δεν απαντάς μοντεράτορα; πείτε αν είναι αποδεκτό να προσβάλουμε τους ψηφοφόρους κόμματος ή την πολιτική ιδεολογία. Πολιτικό σχόλιο είναι; Να ξέρω, για να κάνω αντίστοιχο πολιτικό σχόλιο. Εδώ σας θέλω. Γιατί δεν απαντάτε οι συντονιστές;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 05 Απρ 2023 10:25 »
Ε και δεν το κάνεις κι εσύ το σχόλιο;
Γτ περιμένεις άδεια;

Εδώ έχει γίνει ο χαμός

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 05 Απρ 2023 10:36 »
Ε και δεν το κάνεις κι εσύ το σχόλιο;
Γτ περιμένεις άδεια;

Εδώ έχει γίνει ο χαμός

Γιατί για μένα τέτοιου είδους σχόλια είναι απαράδεκτα. Απλά φαίνεται ότι οι συντονιστές τα αποδέχονται (μέχρι στιγμής).
Κάποια στιγμή αν συνεχιστεί η διαφαινόμενη αποδοχή αυτή θα γίνει κάποιο σχόλιο, αλλά θα πρέπει να προσέξω να μη θίξω φίλους αριστερούς.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 05 Απρ 2023 11:00 »

Ασχέτως πού απαντάς, εμένα αναφέρεις και προσπαθείς να δώσεις λάθος εντυπώσεις. Αλλού λοιπόν τις υποδείξεις σου!

Υ.Γ. αν δεν υπάρχει ανάγκη από τις προσβολές σου, τότε γιατί τις κάνεις;

Υ.Γ.2 Γιατί δεν απαντάς μοντεράτορα; πείτε αν είναι αποδεκτό να προσβάλουμε τους ψηφοφόρους κόμματος ή την πολιτική ιδεολογία. Πολιτικό σχόλιο είναι; Να ξέρω, για να κάνω αντίστοιχο πολιτικό σχόλιο. Εδώ σας θέλω. Γιατί δεν απαντάτε οι συντονιστές;

Θα ήταν πιο χρήσιμο για όλους μας να γράψεις τη γνώμη σου για τη Μισέλ....

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 05 Απρ 2023 13:26 »

Δεν ενοχλούμαι. Απλά δεν θα πρέπει να με εκφράζει όμως σωστά? Απλά με τις απόψεις και τις εκφράσεις σας (των κομμουνιστών) εδώ μέσα δεν βλέπω το αντιφασιστικό ούτε το αντιρατσιστικό παρά μόνο το αντιδεξιό. Σε βαθμό φασισμού θα έλεγα.

Οσον αφορά το πανό, μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρεμάσει κάτι. Δεν πάει να πεί οτι εκφράζει και την πλειοψηφία των φιλάθλων. Απλά εκφράζει αυτόν και κάποιους άλλους φυσικά, που το κρέμασε. Γιατί επειδή κάποιος κρέμασε και την σημαία της Αργεντινής δεν με κάνει ούτε εμένα αλλά περισσότερο ούτε αυτόν Αργεντίνο.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 05 Απρ 2023 14:59 »

Δεν ενοχλούμαι. Απλά δεν θα πρέπει να με εκφράζει όμως σωστά? Απλά με τις απόψεις και τις εκφράσεις σας (των κομμουνιστών) εδώ μέσα δεν βλέπω το αντιφασιστικό ούτε το αντιρατσιστικό παρά μόνο το αντιδεξιό. Σε βαθμό φασισμού θα έλεγα.

Οσον αφορά το πανό, μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρεμάσει κάτι. Δεν πάει να πεί οτι εκφράζει και την πλειοψηφία των φιλάθλων. Απλά εκφράζει αυτόν και κάποιους άλλους φυσικά, που το κρέμασε. Γιατί επειδή κάποιος κρέμασε και την σημαία της Αργεντινής δεν με κάνει ούτε εμένα αλλά περισσότερο ούτε αυτόν Αργεντίνο.

Προφανώς και δεν σε εκφράζει και πολύ καλά κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό εξάλλου. Σωστό και το παράδειγμα με τη σημαία της Αργεντινής.

Αλλά για μισό λεπτό. Δεν γίνεται να μην σε ενοχλούν οι κομμουνιστές κρεμασμένοι σε πανό στην ομάδα μας και να σε ενοχλούν εδώ. Αυτό ήθελα να πω.

Από ότι θυμάμαι τη δημοκρατία στην Ελλάδα δεν την κατάργησε ποτέ η Αριστερά. ΠΟΤΕ!

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 05 Απρ 2023 15:07 »
apnea73 δεν θα βγάλεις άκρη άστο.
Εγώ σπίτι μου έχω δύο μπλούζες με Τσε και κομμουνιστής δεν ήμουν ποτέ,δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένοι ότι κάποια ιστορικά πρόσωπα είναι πάνω από ιδεολογίες και κόμματα.
Και ο Τσε ήταν ένα από αυτά γιατί πολέμησε και πέθανε γι αυτό που πίστευε.
Όσων αφορά το πανό που δημιουργήθηκε απ'τους blue vayeros είχε άλλο νόημα και όχι να αναδείξει την αριστερή ταυτότητα της κερκίδας, εξάλλου τότε πολλά στελέχη των blue vayeros ανήκαν ιδεολογικά στη δεξιά και αποδέχθηκαν το πανό όπως και αυτό με τον μπιν Λάντεν που ήθελε 50 παρθένες και στρατολογούσε πιτσιρίκια για καμικάζι στο όνομα του Αλλάχ αυτό τι σημαίνει ότι είμαστε όλοι ακραίοι μουσουλμάνοι?
Και μια ερώτηση αν τα δύο εκατομμύρια που ψήφισαν τον Κούλη το 19 είναι μαλακες.τα δυόμιση που ψήφισαν Αλέξη το 15 πως λέγονται?
Υ.γ Κρέμασμα και γδαρσιμο σε όλους τους παιδεραστές!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τετ 05 Απρ 2023 15:10 »

Προφανώς και δεν σε εκφράζει και πολύ καλά κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό εξάλλου. Σωστό και το παράδειγμα με τη σημαία της Αργεντινής.

Αλλά για μισό λεπτό. Δεν γίνεται να μην σε ενοχλούν οι κομμουνιστές κρεμασμένοι σε πανό στην ομάδα μας και να σε ενοχλούν εδώ. Αυτό ήθελα να πω.

Από ότι θυμάμαι τη δημοκρατία στην Ελλάδα δεν την κατάργησε ποτέ η Αριστερά. ΠΟΤΕ!
Ούτε αυτός με ενοχλεί ούτε οι εδώ κομουνιστές. Με την προϋπόθεση σωστής έκφρασης. Και όπως είπα ο καθένας μπορεί να κρεμάσει ότι θέλει (εντός φυσικά ορίων έτσι).. Δεν πάει να πει ότι με εκφράζει εμένα η και άλλους. Αυτό το ξεκαθαρίσαμε.

Οσον αφορά την δημοκρατία πολύ σωστά γράφεις απλά με μια διόρθωση. Δεν είχαμε και ούτε μάλλον θα έχουμε κυβέρνηση  ΚΚΕ για να δούμε. Τώρα αν αναφέρεσαι με τον όρο αριστερά στον σύριζα τότε μάλλον και εγώ μπορεί να είμαι πιο αριστερός από αυτούς που τον απαρτίζουν.

ΥΓ. Πολύ σωστά γράφει ο ΤΑΧΑΣ για το πανο του τρομοκράτη Μπιν λαντεν.. Βέβαια θα μου πεις ότι αυτό το έκαναν για να εκφράσουν τα αντιιμπεριαλιστικα αισθήματα μερίδας της κερκιδας. Όμως για εμένα αυτό δεν είναι αποδεκτό και είναι εκτός των ανωτέρω ορίων που ανέφερα.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 05 Απρ 2023 15:11 »
Τέλος πάντων για εμένα τελειώνει η αντιπαράθεση με όλους σας εδώ μέσα, που δεν έχω να χωρίσω κάτι αλλά αντίθετα αν γνωριζόμασταν μάλλον θα διαπιστώναμε ότι περισσότερα μας ενώνουν.

Φυσικά εξαίρεση σε αυτό αποτελεί ένας συγκεκριμένος κύριος, που μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό χύνει ρατσιστικό δηλητήριο και υπερασπίζεται με σθένος κάθε φασισταριό, ενώ όπως έδειξα παραπάνω μου έκανε προσωπική και χυδαία επίθεση. Γιατί το σχόλιό του παραμένει δημοσιευμένο ακόμη, είναι απορίας άξιο.

Τα αποθυμένα του, κρυφά και φανερά, καλό είναι να τα κρατάει στο σπίτι του.

Καλό μεσημέρι και δεν θα επανέλθω, μέχρι τον αγώνα ζωής ή θανάτου της Κυριακής.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 05 Απρ 2023 15:14 »
Φίλε μπακουλιερε και εγώ δεν έχω κάποια αντιπαράθεση μαζί σου. Καλή κουβέντα κάνουμε. Και εγώ όπως κατάλαβες απέχω από την ενότητα γιατί το να μαλώσω με ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά δεν με εκφράζει.. Εκτός και εάν με βρίσουν..  B-)  B-)
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 05 Απρ 2023 15:49 »
Φίλε μπακουλιερε και εγώ δεν έχω κάποια αντιπαράθεση μαζί σου. Καλή κουβέντα κάνουμε. Και εγώ όπως κατάλαβες απέχω από την ενότητα γιατί το να μαλώσω με ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά δεν με εκφράζει.. Εκτός και εάν με βρίσουν..  B-)  B-)

Μόνο που σε έβρισε, αν έχεις ψηφίσει ΝΔ.

Μπακουλιέρε, εγώ με φανατικούς φασιστερούς δεν θέλω να μιλάω πόσο μάλλον να γνωρίσω. Μη με βάζεις στο στόμα σου (έμμεσα ή άμεσα) για να μην ασχολούμαι μαζί σου. Και επιπλέον μην το παίζεις θύμα επίθεσης όταν εδώ και χρόνια τώρα με έχεις προσβάλει ουκ ολίγες φορές.

Εσύ και ο άλλος (ο συντονιστής) θα τα ακούσετε κάποια στιγμή όταν έρθει η ώρα, όχι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε πολιτικό σχόλιο. Να σας δω τότε.

Υ.Γ. Τα πανό κλπ είναι άσχετα. Απορώ πώς αλλάζετε το νόημα αυτών που είπε ο Μπακουλιέρος που προφανώς είπε "Το pas.gr ποτέ δεν έκρυψε προς τα που τάσσεται πολιτικά". Πού τάσσεται λοιπόν;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Απρ 2023 15:54 από my8os »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 05 Απρ 2023 16:02 »
"Το pas.gr ποτέ δεν έκρυψε προς τα που τάσσεται πολιτικά". Πού τάσσεται λοιπόν;

Προς την οικολογία.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 05 Απρ 2023 16:18 »
Βέβαια κάποιοι το κάνουν με εμένα (βλ. λίγο παραπάνω), αλλά αυτοί είναι σε άλλη "κατηγορία".

Η "κατηγορία" που δεν χαρακτηρίζει άλλους συνταύρους 'βλαξ' κλπ να υποθέσω.

Ούτε με εσένα έχω τίποτα πραγματικά. Νομίζω συμφωνούμε στα του Π.Α.Σ., διαφωνούμε κάθετα στα πολιτικά, γιατί δεν θέλεις δημοσίως να αποδεχθείς κάποια πράγματα.
Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησες μια κόντρα άνευ λόγου.

Εγώ δεν ξεκινάω κόντρες. Λέω την άποψή μου ειδικά όταν βλέπω ότι κάποιοι προτρέχουν ή εύκολα καταδικάζουν χωρίς επαρκή στοιχεία ή γενικεύουν την εξαίρεση. Αν αυτό το θεωρείς 'κόντρα' τότε διαφωνούμε και σε αυτό.
Και δεν θυμάμαι να έβρισα κάποιον, ή τουλάχιστον αν όντως έβρισα δεν ήμουν πρώτος, σε αυτό είμαι σίγουρος.

Υ.Γ. για να είμαι ειλικρινής όταν κάποιος με βρίζει τότε εγώ ναι έχω πρόβλημα με αυτόν κι ας μας ενώνει ο ΠΑΣ.

Το καλό είναι ότι έπεσαν οι μάσκες.

Τέλος πάντων για εμένα τελειώνει η αντιπαράθεση με όλους σας εδώ μέσα, που δεν έχω να χωρίσω κάτι αλλά αντίθετα αν γνωριζόμασταν μάλλον θα διαπιστώναμε ότι περισσότερα μας ενώνουν.

Φυσικά εξαίρεση σε αυτό αποτελεί ένας συγκεκριμένος κύριος, που μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό χύνει ρατσιστικό δηλητήριο και υπερασπίζεται με σθένος κάθε φασισταριό, ενώ όπως έδειξα παραπάνω μου έκανε προσωπική και χυδαία επίθεση. Γιατί το σχόλιό του παραμένει δημοσιευμένο ακόμη, είναι απορίας άξιο.

Τα αποθυμένα του, κρυφά και φανερά, καλό είναι να τα κρατάει στο σπίτι του.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 05 Απρ 2023 17:22 »
Μετά τις εκλογές και για να μην υπάρξει ακυβερνησία,όπως κουτοπόνηρα θα υποστηρίξουν,θα ανακοινωθεί η κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ.Μετά θα καταλάβετε πόσο ανούσιο είναι να ασχολείστε με τέτοια λαμόγια.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 05 Απρ 2023 17:22 »
...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Απρ 2023 17:27 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τετ 05 Απρ 2023 18:01 »
Μετά τις εκλογές και για να μην υπάρξει ακυβερνησία,όπως κουτοπόνηρα θα υποστηρίξουν,θα ανακοινωθεί η κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ.Μετά θα καταλάβετε πόσο ανούσιο είναι να ασχολείστε με τέτοια λαμόγια.

Μα εννοείται.. Εδώ κυβέρνησε ο σύριζα με τον Καμμενο... Ψηφίζεις ένα κόμμα και βλέπεις να κυβερνάει μαζί με άλλο που ιδεολογικά είναι στο άλλο άκρο.. Αλλά είναι μια χαρά τότε..

Αλλά αυτό το πράγμα να τρωγομαστε μεταξύ μας είναι αυτό που τους δίνει πάτημα και κάνουν ότι κάνουν..
....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 22 Φεβ 2024 16:48 »
Δεν ξέρω εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το ΕΣΥ τέλος...
Και τώρα χειροκροτήστε ξανά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Καθάρματα...  >:(