Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 4η αγωνιστική Playouts  (Αναγνώστηκε 7541 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 4η αγωνιστική Playouts
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:05 »
Βαλε μεσα τον Πεδρο βρε

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:15 »
Σχεδόν 3,5 μήνες μετά και ΔΩΔΕΚΑ ματς χωρίς νίκη έγινε η ανάσταση μία βδομάδα μετά από αυτή του Χριστού.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 22 Απρ 2023 21:19 από PASteli »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:20 »
Παμλιδης-Αγρινιο 3-2.
Η πιο σημαντικη νικη φετος και βαθμολογικα και ψυχολογικα.
Οντας ακομα με 200 σφυγμους, δεν θα πω τιποτε αρνητικο για αποψε. Ουτε για την αποδοση ομαδας και παικτων, ουτε για τα λαθη Σταικου.
Μονο ΜΠΡΑΒΟ για την ψυχη της Ομαδας , και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον φιλο που δινει την μαχη του και η νικη αφιερωνεται ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ !
Συνεχιζουμε . Οπως και τα εμετικα μαγειρεματα των play out …

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:28 »
Η ισοπαλία στο Λεβαδειακός-Ιωνικός ίσως αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

Αποσυνδεδεμένος KERAMITSIOTHS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:29 »
Παλι καλα που νικησαμε αλλιως με τον τεραστιο προπονητη θα ειχαμε θεμα

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:33 »
Παμλιδαρος! Το παλικάρι έτρεξε 20 χιλιόμετρα και έβαλε γκολάρες για χαϊλάιτς.
Το μισό από το πάθος του να έχουμε στη Νίκαια, δεν φοβάμαι τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:39 »
Δημήτρη γερά στο πέταλο ξανά.

Με το 2-2 θυμηθήκαμε καλές εποχές Ζωσιμάδων.Όποιος δεν ήρθε,έχασε.

Παμλίδης το παιχνίδι της ζωής του.

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 21:48 »
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ. GRACIAS RODRIGO
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 22:09 »
ΠΑΑΑΑΑΑΣ !!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 22:16 »
Ο Παμλιδης είναι μια χαρά. Τα δίνει όλα για ακόμη μια φορά. Αυτοί που υστερούν κατά τη γνώμη μου είναι Λιασος και Ροσερο.
Όταν έχεις συμπαίκτη φάτσα στο τέρμα και εσύ σουτάρεις κάνεις τεράστιο λάθος για να μην πω χειρότερα.Κατά τα άλλα συμφωνώ.Από τους άλλους που ανέφερες καλύτερος είναι.
ΠΑΜΛΙΔΑΡΟΣ. Αν έπαιζαν όλοι με το πάθος του, δε θα φοβόμουν τίποτε. Ούτε τις ηλιθιότητες του Στάικου που πήγε να χάσει το ματς για ακόμη μια φορά.
Τι να σχολιάσω για το Ροσέρο; Μυαλό κουκούτσι....τρεις  συμπαίκτες του μπροστά για να διαλέξει για την αντεπίθεση και αυτός κάνει τριπλες και χανει τη μπάλα. Και αυτό δεν το έκανε μόνο μια φορά....
Εκεί που ξελαρυγγιάστηκα να βρίζω το Στάικο ήταν όταν στο τέλος έβαλε το Μπορταγκαράι και έκλεισε πίσω την ομάδα. Ήταν θέμα χρόνου να το φάμε αλλά μάλλον με άκουσε  B-) και η ομάδα ξεκίνησε να πιέζει ψηλά και ροκανίσαμε το χρόνο χωρίς να δώσουμε καμία ευκαιρία στο Αγρίνιο να γίνει επικίνδυνο.
Στάικε ελπίζω να σώσεις την ομάδα και μετά να πάρεις πούλο να μη σε ξαναδώ.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 22:17 »

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 22:24 »
Παράθεση
Στάικος: «Η νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη που παλεύει»
Στον φίλαθλο του ΠΑΣ Δημήτρη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ αφιέρωσε τη σημαντική νίκη επί του Παναιτωλικού ο Θανάσης Στάικος, ενώ απέδωσε τη νίκη στην ύπαρξη του ομαδικού πνεύματος που υπήρχε σήμερα αλλά και το προηγούμενο διάστημα.

«Αναμφίβολα όταν έχεις να κερδίσεις τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, η νίκη ήταν επιτακτική και για αυτό τον λόγο και για βαθμολογικούς λόγους. Πήραμε μία σημαντική νίκη που ήρθε λόγω του ομαδικού πνεύματος που υπήρχε σήμερα αλλά και το προηγούμενο διάστημα στην ομάδα. Στο παιχνίδι είδαμε το ίδιο σκηνικό. Να έχουμε την υπεροχή, να έχουμε δοκάρι και με τις επισκέψεις του αντιπάλου, ο οποίος δυο φορές μπήκε στην περιοχή και δεχτήκαμε τέρματα, οπότε δυσκολευτήκαμε πάλι αλλά καταφέραμε σήμερα να κερδίσουμε. Τα επόμενα ματς θα κρίνουν τα πάντα, η πίεση και το άγχος στο συγκλονιστικό πρωτάθλημα που γίνεται είναι μεγάλη, θέλει συγκέντρωση σοβαρότητα, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η μέρα είναι ιδιαίτερη, η νίκη είναι αφιερωμένη στο παιδί που παλεύει».
passports.gr

Με την προπονητική μπορεί να μην το έχεις αλλά 2 φορές έκανες σωστές δηλώσεις.Μια στην Λιβαδειά και μια σήμερα.

Παράθεση
Αναστασίου: «Δεν αντιδράσαμε σωστά στο δεύτερο γκολ»
Ο προπονητής του Παναιτωλικού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αντέδρασε σωστά μετά την απόκρουση του πρώτου πέναλτι του ΠΑΣ που απέκρουσε ο Ανέστης και στη συνέχεια μπήκε γκολ, ενώ ανέφερε πώς πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του τις λεπτομέρειες στα ματς.

Αναλυτικά:

«Είναι ακόμη μία συνέχεια της κατάστασης. Παίζουμε, ο αντίπαλος δεν δημιουργεί τίποτα, παίρνει δυο πέναλτι και βάζουμε δύσκολα στους εαυτούς μας δύσκολα. Νομίζω ελέγχαμε το ματς, δεν είχαμε προβλήματα, δεν κατάλαβα πώς έγιναν δυο πέναλτι. Σημασία έχει να προσέχουμε μέσα στην περιοχή γιατί ότι γίνει θα σφυριχτεί και θα δοθεί εις βάρος μας. Ήταν απαράδεκτη αντίδραση στο δεύτερο γκολ, απέκρουσε τη μπάλα ο τερματοφύλακας και δεν αντιδράσαμε. Δεν χωράνε λόγια για την αντίδρασή μας. Πρέπει να κάνεις τα πάντα να προστατέψεις την εστία σου γιατί στη δεύτερη μπάλα δεν ήμασταν εκεί ».

Για το πώς διαμορφώνεται η συνέχεια: «Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες γιατί εκεί πιστεύω ότι σήμερα ελέγχαμε το ματς αλλά το πρόβλημα είναι κάποιες στιγμές που δεν ξέρω πώς σκεφτόμαστε και κάνουμε ανόητο φάουλ, πέναλτι και χωρίς λόγο δίνουμε το δικαίωμα να ελπίζει ο αντίπαλος»

Για το αν δημιουργηθεί κίνδυνος: « Όχι» .
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:08 »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:10 »
Η άποψή μου είναι ότι ο Σταϊκος διαχειριστηκε μια χαρά το παιχνίδι. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο Παναιτωλικός δεν ήρθε για τουρισμό. Έπαιξε παθιασμένα διότι μπήκε κι αυτός σε περιπέτειες. Έβαλε 2 γκολ με τρεις ευκαιρίες, όχι τρανταχτες. Κι εμείς εξάλλου, δεν μετατρεψαμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Περισσότερο ήταν η δεινότητα του Παμλιδαρου.
Με τις αλλαγές στο τέλος ο Παναιτωλικός εξουδετερωθηκε, δεν απείλησε καθόλου. Κυρίως αυτές στις πτέρυγες. Δεν μπορεί να μην πιστωθεί στον προπονητή.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:14 »

Κάντε το πόστερ έξω από τη σκεπαστή, από πάνω μέχρι κάτω!!

Το άγαλμα καλύτερο αλλά θα μας στοιχίσει χρόνο και χρήμα  :P

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:19 »

Απο τις καλυτερες προτασεις που εχουν ακουστει ever φιλος …

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:20 »
Τεράστια νίκη πραγματικά σήμερα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα αλλά η νίκη σήμερα ήταν απαραίτητη. Τεράστιος Παμλίδης με φοβερό πάθος σε όλο το παιχνίδι, παίζει να έκανε περισσότερα τάκλιν από τους αμυντικούς μας. Τεράστιος Εραμούσπε που δεν λύγισε από το χαμένο πέναλτι και έβαλε το δεύτερο. Όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός του και το ατελείωτο πάθος που ξεχείλιζε. Για το Αγρίνιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που χτύπησαν στη διαδικασία των play out. Τους έτσουξε πολύ πιστεύω που έχασαν σήμερα, γιατί μια ζωή θα είναι χωριάτες και κομπλεξικοί. Μακάρι να αφανιστούν σύντομα από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ: ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΞΑΝΑ. Η νίκη αφιερωμένη στο Δημήτρη που είχε την ατυχία να συναντηθεί με επαγγελματίες δολοφόνους. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:21 »
Στάικος: «Νίκη λόγω του ομαδικού πνεύματος»
Στο ομαδικό πνεύμα και τη ψυχή των παικτών του στάθηκε στις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής σημειώνοντας ότι ενδεχομένως δεν φτάσουν οι τρεις βαθμοί για την παραμονή της ομάδας.

«Είναι μια σημαντική νίκη που την περιμέναμε πάρα πολύ καιρό. Στο αγωνιστικό κομμάτι για άλλη μια φορά είχαμε το ίδιο σκηνικό με την ομάδα μας να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο με την ισοφάριση του Παναιτωλικού είχαμε τις ευκαιρίες και μπορώ να πω ότι και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να έχουμε τις πολλές φάσεις εμείς ήμασταν που ελέγχαμε το παιχνίδι. Βάσει ευκαιριών, κατοχής μπάλας, δημιουργίας οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ορθολογικά σε μεγάλα διαστήματα με αλλαγές πλευρών που το είχαμε σχεδιάσει και για κάποιο διάστημα αυτό μας απέδιδε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ ενώ είχαμε και δοκάρι. Παρόλα αυτά ο αντίπαλος με δύο επισκέψεις του στην περιοχή μας δεχτήκαμε γκολ και το παιχνίδι έγινε δύσκολο με βάση το άγχος και την πίεση που υπήρχε. Ευτυχώς όμως καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για τα τρία επόμενα παιχνίδια και αναμένεται ο ανταγωνισμός που υπάρχει για το ποιες ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία να είναι μεγάλος. Θα σταθώ στο ομαδικό πνεύμα σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος, η διοίκηση, όλοι όσοι εργάζονται και είναι στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξε τέτοια ομαδικότητα και πνεύμα που νομίζω ότι μας έδωσε τη νίκη. Δεν μπορώ να μη σταθώ στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου. Πολλές φορές ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα μας έχει στηρίξει, είδαμε και στο 1-2 σήμερα είναι από τις φορές που πραγματικά έσπρωξε την ομάδα και θεωρώ ότι αυτή η στιγμή ήταν κρίσιμη. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε ότι το τελευταίο διάστημα με κάποια γεγονότα το μυαλό όλων ήταν σε αυτό το παιδί που αυτός δίνει μια πραγματική μάχη. Εμείς ποδόσφαιρο είναι να μη το μεγαλοποιούμε. Το παιδί αυτό, ο Δημήτρης, δίνει τη δική του μάχη και ευχόμαστε όλοι και ελπίζουμε γρήγορα να είναι καλά και κοντά μας. Η συνέχεια είναι δύσκολη, απαιτητική θα γίνουν μεγάλα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, πολύ προσεκτικοί να δουλέψουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Ιωνικό στη Νίκαια που θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής χρονιάς».

Για το πάθος και το μέταλλο που έβγαλαν σήμερα οι παίκτες: «Στο πρώτο 20λεπτο μπορεί σε άλλα παιχνίδια να ήμασταν καλοί, αλλά τέτοιο 20λεπτο σαν το σημερινό είχαμε καιρό να το δούμε. Αυτή είναι η αίσθηση που είχα εγώ στο γήπεδο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται αυτό αλλά δε νομίζω ότι δεν υπάρχει πάθος. Πολλές φορές μια ήττα μας σπρώχνει να το πούμε αυτό, αλλά τα τελευταία παιχνίδια αυτό φάνηκε περισσότερο επειδή η ομάδα μας είχε αποκτήσει μια διαφορά έξι ως εννέα βαθμούς η οποία ερχόταν κυρίως από τις ήττες των ομάδων που ήταν χαμηλά. Εμείς στην καλή μας περίοδο της ομάδας κάναμε ισοπαλίες. Τώρα τελευταία δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην αρχή των Play Out η ομάδες που ήταν χαμηλά κάνουν συνεχόμενες νίκες και αυτό μας έφερε σε δύσκολη θέση, πίεσε την ομάδα και έβαλε περισσότερο άγχος. Στα πρώτα παιχνίδια ήμασταν λίγο μουδιασμένοι και φαινόταν ότι δεν υπήρχε πάθος, όχι τα παιδιά το πιστεύουν και νομίζω ότι ο κόσμος σήμερα μας έσπρωξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ή του δώσαμε και εμείς το ερέθισμα και αυτά είναι αλληλένδετα. Εγώ είμαι δεύτερο χρόνο στην ομάδα, η αγάπη που έχει ο κόσμος και η πόλη φέρνει ακραίες αντιδράσεις όταν δεν κερδίζεις και δεν έχεις καλά αποτελέσματα, αλλά και παράλληλα σε ωθεί και σε κάνει καλύτερο δίνοντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται».

Για το αν με βάση τα σημερινά αποτελέσματα φτάνουν τρεις βαθμοί στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να σωθεί η ομάδα: «Όχι δεν φτάνουν, θέλει παραπάνω αλλά μέχρι το τέλος μπορεί να χρειαστούν και δύο βαθμοί».

Για το αν ο Κόντε είναι έτοιμος αγωνιστικά: «Ο Κόντε έχει επανέλθει και σήμερα υπήρχε σκέψη να χρησιμοποιηθεί αλλά η έκβαση του παιχνιδιού δεν μας έδωσε αυτό το δικαίωμα».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:42 »
Respect στον Eramouspe
Respect  στον Παμλιδη
..... αλλά Μάκη Μπακαδημα είσαι τεράστια ψυχαρα...δεν έχω ξαναδεί από παίχτη να ζει τόσο έντονα παιχνίδι από τον πάγκο, να τρελενεται στα γκολ....
Κ όχι δεν το έκανε γιατί έπαιζε απέναντι στην πρώην ομάδα του ....τον έχω παρατηρήσει κ σε άλλα νικηφόρα παιχνίδια χωρίς ο ίδιος να παίξει..αστέρα μέσα, Λιβαδειά εκτός....
Μάκη Μπακαδημα από εμένα έχεις τεράστιο RESPECT

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σαβ 22 Απρ 2023 23:59 »
...στο 1ο γκολ του Παναιτωλικού κάνει την μαλάκια ο Λιασος.
...στο 2ο γκολ του Παναιτωλικού "μαρκάρει" τον Καρελη ο Μπιλμπάο (Ντακ ανέκδοτο) και ο Τσιντωτας κάνει τον τροχονόμο.
...χάνει πέναλτι ο Εραμουσπε!!!! Το πρώτο του ever

Και μετά θέλουν να με πείσουν ότι αυτή η ομάδα δεν είναι μουτζωμενη??? Κάποιος είναι ο γκαντεμης και πρέπει να φύγει άμεσα!!!!!

Παίρνω τη θεία μου στο 60 και τις λέω κάνε ξεμάτιασμα ΧΘΕΣ. Mε το που τελειώνει το ξεμάτιασμα το ματς γυριζει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 23 Απρ 2023 00:16 »
Αναστασίου: «Δυσκολεύουν τα πράγματα, πρέπει να ηρεμήσουμε»
Ο Παναιτωλικός γνώρισε 4η ήττα σε ισάριθμα ματς στα πλέι άουτ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και να παίρνει τους 3 βαθμούς. Ο κ. Αναστασίου τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο ΠΑΣ ουσιαστικά χωρίς να έχει δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες, με δύο χέρια και κακές αντιδράσεις των παικτών του, τον ξανάβαλαν στο παιχνίδι και τώρα αναγνώρισε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν και για τον Παναιτωλικό.

Για το αν μπλέκει μετά τη διπρόσωπη εικόνα που έβγαλε : «Μέχρι το 65’ διαχειριζόμασταν καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε προβλήματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ό,τι περιμέναμε, δηλαδή αρκετές σέντρες και έφερνε την μπάλα στην περιοχή με στατικές φάσεις. Προηγηθήκαμε στο β’ ημίχρονο και βάσει εικόνας ήταν δίκαιο το 1-2, γιατί δεν κινδυνεύαμε, ελέγχαμε το ματς, ήμασταν επικίνδυνοι σε αντεπιθέσεις. Στα στημένα στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε καλή αντίδραση, με δύο χέρια και ενώ ο Ανέστης απέκρουσε το πρώτο πέναλτι, είχαμε κακή αντίδραση εκεί, γιατί στο ριμπάουντ επιτρέψαμε 3 σουτ. Πρέπει να είσαι αποφασισμένος σε τέτοια ματς. Τονίσαμε στους παίκτες ότι ο ΠΑΣ θα καίγεται για τη νίκη και θα είναι με το μαχαίρι στα δόντια, αλλά είχαμε και πάλι κακή αντίδραση, πάλι κάναμε πέναλτι όπου στο δεύτερο δεν κατάλαβα τι έγινε. Ο ΠΑΣ δεν είχε υποψία ευκαιρίας ως τότε και όσο πέρναγε η ώρα οι χώροι θα γίνονταν μεγαλύτεροι αν κρατάγαμε το αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού με δύο χέρια κάναμε 2 πέναλτι. Τονίσαμε πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και στις επαφές μας στην περιοχή, αλλά εκείνη τη στιγμή είναι πρόβλημα η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα.

Δυσκολεύουν τα πράγματα με αυτήν την ήττα, πρέπει να ηρεμήσουμε, να αναλύσουμε το ματς, η εικόνα δεν ήταν τόσο κακή ως τώρα στα πλέι άουτ, με εξαίρεση το ματς με τον Αστέρα. Κάτι κάνουμε που πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το αν θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα ή αν θεωρεί ότι δεν ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του: «Εγώ είπα ότι έδωσαν δικαίωμα με δύο χέρια χωρίς ο ΠΑΣ να έχει κάνει φάση και επανήλθε στο ματς. Ο καθένας όπως το βλέπει. Σημασία έχει το 3-2. Αν αναλύσουμε το ματς εσείς το βλέπετε δημοσιογραφικά, εγώ προπονητικά. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε δικαίωμα».

Για την κακή εικόνα στα πλέι άουτ και αν χαλάρωσαν υπερβολικά: «Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Αστέρα που ήταν κακό, στα επόμενα τρία δεν μας δημιούργησε προβλήματα ο αντίπαλος. Μας κόστισαν σ’ αυτά τα ματς στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης. Όπως με τη Λαμία που σε δύο λεπτά δεχτήκαμε ανατροπή και με τον Ιωνικό. Δυστυχώς ό,τι λάθος κάνουμε στην άμυνα το πληρώνουμε, πρέπει να το διορθώσουμε, ευθυνόμαστε και πρέπει να το αλλάξουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 23 Απρ 2023 00:18 »
Παράθεση
Παμλίδης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»
Και ο Γιώργος Παμλίδης αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας στον άτυχο Δημήτρη και έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής από τους συμπαίκτες του. Τόνισε δε, ότι υπάρχει ακόμα δρόμος και όλα θα κρίνονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής και καταφέραμε να πάρουμε τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς. Είναι η πρώτη μας νίκη στα πλέι άουτ και θα μου επιτρέψετε να την αφιερώσω στον Δημήτρη που είναι στο νοσοκομείο. Να γίνει γρήγορα καλά και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας.

Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό που είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα πρέπει να δείξουμε και πάλι το ίδιο πρόσωπο με σήμερα».

Για την πρώτη νίκη μετά από 3,5 μήνες, για το σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη και τα 2 γκολ σ’ ένα ματς που πέτυχε πρώτη φορά σε ματς Α’ κατηγορίας: «Πρώτα αφιερώνουμε τη νίκη στον Δημήτρη και μετά είναι και πολλά άλλα που συνέβησαν. Θα πρέπει να χαρούμε μέχρι αύριο και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί έχουμε ακόμα δρόμο και θα πρέπει να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Είμαι χαρούμενος για τα 2 γκολ που έβαλα και γιατί ήταν και οι δικοί μου άνθρωποι στην εξέδρα. Είναι και η γιορτή μου, οπότε όλα πήγαν καλά. Σκόραρα δεύτερο σερί ματς, μακάρι να υπάρξει και συνέχεια. Εγώ θα προσπαθήσω  να υπάρξει και συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Μία νίκη είναι, έχουμε δρόμο ακόμα. Θα κριθεί το αποτέλεσμα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ούτε με μία νίκη σώνεσαι, αλλά ούτε με ήττα θα είχε χαθεί κάτι. Οπότε θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή: «Θα μου επιτρέψετε να αναγνωρίσω αυτήν την προσπάθεια στους συμπαίκτες μου και γενικώς στην ομάδα. Έχει γίνει και με άλλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός εδώ μέσα, έχει γίνει εκτός έδρας με τον Ιωνικό και είναι ένα πολύ καλό στοιχείο που πρέπει να το κρατήσουμε γιατί μπορεί να υπάρξει και πάλι τέτοιο παιχνίδι».
super-fm.gr

Παράθεση
Παντελάκης: «Με ταπεινότητα και πολλή δουλειά να καταφέρουμε τον στόχο μας»
Στον κόσμο και τον Δημήτρη που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα μετά το επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας στα Σεισμόπληκτα, αφιέρωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Νώντας Παντελάκης, τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

«Ήταν μία σημαντική νίκη, πιο πολύ ήταν θέμα ψυχολογίας. Από εκεί και πέρα έχουμε άλλους τρεις τελικούς και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας για να πάρουμε τις νίκες και να μείνουμε κατηγορία».

Για τους 3,5 μήνες χωρίς νίκη και τι ώθηση δίνει η σημερινή: «Γι’ αυτό ήταν νίκη ψυχολογίας, ήταν 3 βαθμοί που τους θέλαμε, είχαμε μεγάλο αρνητικό σερί και αισιοδοξούμε με ταπεινότητα και πολλή δουλειά ως το τέλος να καταφέρουμε τον στόχο μας».

Για το που αποδίδει τη νίκη: «Είναι ανατροπή στην ανατροπή. Θα έλεγα ότι μάς έδωσε ενέργεια ο κόσμος, η νίκη πάει σ’ αυτόν και στον Δημήτρη που παλεύει για τη ζωή του. Παίζαμε γι’ αυτόν και όλη την πόλη. Εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν θέλουμε να ξαναϋπάρξει τέτοιο συμβάν. Είναι μία νίκη αφιερωμένη στον κόσμο».

Για την φανέλα που κράτησαν για τον Δημήτρη: «Είναι βαριά η φανέλα, έχουμε πει  ότι η βία πρέπει να σταματήσει και ευελπιστούμε να μην υπάρξει άλλο τέτοιο συμβάν».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 23 Απρ 2023 00:45 »

όχι μόνο πόστερ στη σκεπαστή αλλά και μέσα στα αποδυτήρια να το βλέπουν οι παίκτες την ώρα που ετοιμάζονται να μπουν στο γήπεδο για να πάρουν δύναμη.

Και να γίνει γκράφιτι έξω από την 9-10 όπως τα άλλα.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 23 Απρ 2023 00:46 »
Τεστ κοπώσεως ήταν το σημερινό και ελπίζω να το βγάλαμε όλοι εις πέρας...
Μετά το ματς πραγματικά ήμουν λες κ είχα τρέξει μαραθώνιο.
Όπως είπαν κ παραπάνω θα συμφωνήσω. Άπειρα respect σε Παμλιδαρο, Εραμουσπαρο και τον φιλότιμο Μάκη μπακαδημα.
Το γεγονός ότι ματς δικό μας για 3-1 το κάναμε από λάθη δικά μας ψυχοβγαλτικο είναι θέμα κ πρέπει η ομάδα να το δεί. Στην φάση που είμαστε όμως καλύτερα που ήρθε έτσι. Θα είναι γερο ψυχολογικό ταρακουνημα για όλους.
Κλείνοντας θα πω πως φτάσαμε 3 ματς πριν το φινάλε κ πότε δεν ήμασταν κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Όπως κ να έχει κάτι σημαίνει αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα είμαστε ούτε στις επόμενες αγωνιστικές από κάτω.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 23 Απρ 2023 00:50 »
...στο 1ο γκολ του Παναιτωλικού κάνει την μαλάκια ο Λιασος.
...στο 2ο γκολ του Παναιτωλικού "μαρκάρει" τον Καρελη ο Μπιλμπάο (Ντακ ανέκδοτο) και ο Τσιντωτας κάνει τον τροχονόμο.
...χάνει πέναλτι ο Εραμουσπε!!!! Το πρώτο του ever

Και μετά θέλουν να με πείσουν ότι αυτή η ομάδα δεν είναι μουτζωμενη??? Κάποιος είναι ο γκαντεμης και πρέπει να φύγει άμεσα!!!!!

Παίρνω τη θεία μου στο 60 και τις λέω κάνε ξεμάτιασμα ΧΘΕΣ. Mε το που τελειώνει το ξεμάτιασμα το ματς γυριζει.

Και φυσικα 11ο δοκαρι φετος …