Αποστολέας Θέμα: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.023)  (Αναγνώστηκε 4173 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: έλα τα κομπιουτεράκιααα... (version 2.023)
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 27 Απρ 2023 02:33 »
Τότε από ποιους περιμένει η ΝΔ να πάρει ψήφο ο Γιούρκας, αν πέσει ο ΠΑΣ;

Γιατί θα βγει λες; Είναι Τασουλας, Καλογιαννής, Αμυρας. Δεν βλέπω να κολατσιζει και καλώς κατ΄εμε!
Αν δεν το έχεις μάθει ο Καλογιάννης παραιτήθηκε και αυτός που πήρε τη θέση του σαν υποψήφιος ήταν ο Γιούρκας.
Προσωπικά δε βλέπω το λόγο κάππιος να ψηφίσει το Γιούρκα για βουλευτή και πολύ περισσότερο τη στιγμή που δε μένει καν στα Γιάννενα.
Για να τον βάλουν όμως σίγουρα θα προσδοκούν τις ψήφους από τους φιλάθλους του ΠΑΣ. Από που αλλού θα τις πάρει;
Δεν ξέρω ποιοι θα βγούνε στα Γιάννινα, αν θες να σου πω στη Φθιώτιδα! B-) B
-) B-)

Επειδή έχω κόψει ότι ψιλοβγαινουν αυτά που λες, θέλω να σε ρωτήσω για βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.Ποιος ή ποια θα βγει; Έχεις εικόνα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 27 Απρ 2023 12:48 »
Τότε από ποιους περιμένει η ΝΔ να πάρει ψήφο ο Γιούρκας, αν πέσει ο ΠΑΣ;

Γιατί θα βγει λες; Είναι Τασουλας, Καλογιαννής, Αμυρας. Δεν βλέπω να κολατσιζει και καλώς κατ΄εμε!
Αν δεν το έχεις μάθει ο Καλογιάννης παραιτήθηκε και αυτός που πήρε τη θέση του σαν υποψήφιος ήταν ο Γιούρκας.
Προσωπικά δε βλέπω το λόγο κάππιος να ψηφίσει το Γιούρκα για βουλευτή και πολύ περισσότερο τη στιγμή που δε μένει καν στα Γιάννενα.
Για να τον βάλουν όμως σίγουρα θα προσδοκούν τις ψήφους από τους φιλάθλους του ΠΑΣ. Από που αλλού θα τις πάρει;
Δεν ξέρω ποιοι θα βγούνε στα Γιάννινα, αν θες να σου πω στη Φθιώτιδα! B-) B
-) B-)

Επειδή έχω κόψει ότι ψιλοβγαινουν αυτά που λες, θέλω να σε ρωτήσω για βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.Ποιος ή ποια θα βγει; Έχεις εικόνα;

Ο Νομός βγάζει πλέον 4 βουλευτές. Πιθανόν η αναλογία να πάει 2 της ΝΔ (Σταικουρας, Οικονομου) - αυτοί είναι ξεκάθαροι, 1 ΣΥΡΙΖΑ (θεωρούσα απόλυτο φαβορί τον Σαρακιώτη, αλλά βλέπω πολύ υποστήριξη στη Λάζου από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάπουτσας δικηγόρος και αυτοδιοικητικός επι χρόνια θα πλασαριστεί ψηλά, αλλά δεν νομίζω πρώτος - κατά συνέπεια θα γίνει μάχη Σαρακιώτη - Λάζου) και 1 ΠΑΣΟΚ (πρώτο φαβορί ο γιατρός ο Τσώνης πρωην βουλευτής και χρόνια στην αυτοδιοικηση, θεωρώ όμως πολύ δυνατό και τον Παπαγορα - παιδί του Ανδρουλάκη με υποστήριξη απο τα κεντρικά - αλλά μέχρι πρότινος άγνωστος στο Νομό. Έχει ανοίξει προεκλογικό γραφείο από τον Φεβρουάριο - άρα πέφτει χρήμα)΄.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 27 Απρ 2023 19:15 »
έλα τα εκλογοκομπιουτεράκιααα... (version 2.023)

Εκλογολόγος ο γνωστός λεμορσέρο που θα αναλύσει όλα τα σενάρια ισοψηφιών.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 28 Απρ 2023 01:58 »
Μιας και για τα εκλογοcomputer-άκια έχουμε ακόμα δρόμο επαναφέρω στην τάξη γράφοντας ότι αν δεν πάρουμε διπλό στη Νίκαια είναι σημαντικότερο για τον ΠΑΣ να βγει άσσος το Τρίπολη - Λειβαδιά παρά ο δικός του βαθμός σε ενδεχόμενη ισοπαλία με την κωλογειτονιά του Πειραιά.
Αυτό γιατί άσσος στην Τρίπολη καθιστά αδιάφορους τόσο τον Αστέρα (στο επόμενο με εμάς στους Ζωσιμάδες) όσο και τη Λειβαδιά (υποβιβασμένη στην τελευταία αγωνιστική με εμάς στη σουβλακοχώρα...
Αν μπορούσε κάποιος να επιλέξει μεταξύ του
α) Ιωνικός - ΠΑΣ Χ  Τρίπολη - Λειβαδιά Χ2 και
β) Ιωνικός - ΠΑΣ 1  Τρίπολη - Λειβαδιά 1
όσο και αν φαίνεται οξύμωρο είναι καλύτερο το 2ο σενάριο από το πρώτο! 

Το βέλτιστο όλων βέβαια όπως έγραψα και στην αρχή είναι να πάρουμε διπλό στη Νίκαια και να αφήσουμε τους άλλους 3 να βγάλουν τα μάτια τους (με πιθανή μονόφθαλμη τη Λαμία)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 29 Απρ 2023 22:09 »
Μετά το μεγάλο διπλό στη Νίκαια ισχύουν τα εξής:

1. Με μια ισοπαλία σιοζιώμαστε οριστικά και μαθηματικά.

2. Σε περίπτωση που κάνουμε 2 ήττες:

Από τη στιγμή που σε ισοβαθμία το 1ο κριτήριο είναι οι βαθμοί στα μεταξύ μας ματς (αθροιστικά κανονική περίοδος + πλέι οφ) τότε όπως και να έχει ο Λεβαδειακός δε μας περνάει ακόμα κι αν κάνει 2 νίκες και μεις 2 ήττες (δηλαδή ισοβαθμίσουμε στους 30). Τον έχουμε κερδίσει 2 φορές (2-1 στην έδρα μας το ΣεΜτέβριο και 1-3 στη Λιβαδεια) και θα έχουμε χάσει 1 φορά. Οπότε αθροιστικά έχουμε 2 νίκες εμείς και 1 αυτός.

Η μόνη περίπτωση να πέσουμε είναι να μας περάσει ο Ιωνικός με 31 βαθμούς (κάνοντας 2 νίκες με οφη έξω και Λαμία μέσα)  και η Λαμία σε ισοβαθμία με 30 (κάνοντας 1 νίκη με Λεβαδειακό και χάνοντας από Ιωνικό).

Αυτά.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Απρ 2023 22:14 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 29 Απρ 2023 22:44 »
Υπάρχει και το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους 30, με δύο ήττες δικές μας, δύο νίκες Λεβαδειακου και μια νίκη Λαμίας

Σε αυτή την περίπτωση είναι σαν μια Μίννι βαθμολογία των τριών

Εμείς θα έχουμε 8 βαθμούς (δύο ισοπαλίες με Λαμία και δύο νίκες με Λεβαδειακό
Λεβαδειακός θα έχει 8 βαθμούς (2 ισοπαλίες με Λαμία και μια νίκη αν τη νικήσει για να ισχύει το σενάρια, συν μία νίκη με εμάς αν μας νικήσει)
Λαμία θα έχει 7 βαθμούς (5 από τα ματς με εμάς και 2 από τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό)

Οπότε τελικά δεν πέφτουμε ούτε έτσι νομίζω. Απλά το έγραψα για να το έχουμε γραμμένο. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος ας διορθώσει κάποιο άλλο κομπιουτεράκι.

Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν όντως είναι αυτό το κριτήριο σε τριπλή ισοβαθμία

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 29 Απρ 2023 22:53 »
Υπάρχει και το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους 30, με δύο ήττες δικές μας, δύο νίκες Λεβαδειακου και μια νίκη Λαμίας

Σε αυτή την περίπτωση είναι σαν μια Μίννι βαθμολογία των τριών

Εμείς θα έχουμε 8 βαθμούς (δύο ισοπαλίες με Λαμία και δύο νίκες με Λεβαδειακό
Λεβαδειακός θα έχει 8 βαθμούς (2 ισοπαλίες με Λαμία και μια νίκη αν τη νικήσει για να ισχύει το σενάρια, συν μία νίκη με εμάς αν μας νικήσει)
Λαμία θα έχει 7 βαθμούς (5 από τα ματς με εμάς και 2 από τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό)

Οπότε τελικά δεν πέφτουμε ούτε έτσι νομίζω. Απλά το έγραψα για να το έχουμε γραμμένο. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος ας διορθώσει κάποιο άλλο κομπιουτεράκι.

Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν όντως είναι αυτό το κριτήριο σε τριπλή ισοβαθμία

Το σενάριο αυτό είναι ισοβαθμία στην προτελευταία θέση με τον Ιωνικό μόνο τελευταίο (η Λαμία θα έχει χάσει από Λεβαδειακό αλλά θα έχει κερδίσει ιωνικό).

Άρα δεν πέφτουμε σε αυτή την τριπλή ισοβαθμία στους 30!

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 29 Απρ 2023 22:58 »
Εγω λέω να αφήσουμε τα κομπιουτεράκια και να πάμε να κλείσουμε τη χρονιά με δυο νίκες ακόμα. Στήριξη απ το κόσμο στο παιχνίδι με τον Αστέρα να δούνε οι γιοί ότι μπορούν να κάνουν την αλλαγή σκυτάλης και να ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος για τον ΠΑΣ πριν πέσει η αυλαία των play out με θετικό πρόσημο. VAMOS PAS για τη καψούρα που σου έχουμε!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 30 Απρ 2023 01:20 »
Σας το είχα πει. Κάνουμε διπλό και κατά 90% σώνουμε τη χρονιά. Μόνο με αυτοκτονία πέφτουμε πλέον. Πρώτη νίκη και καλύτερη στην κωλογειτονιά της Νίκαιας.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 30 Απρ 2023 03:14 »
Αν την επόμενη αγωνιστική κερδίσουμε τον Αστέρα και ταυτόχρονα Ιωνικός και Λεβαδειακός κερδίσουν τους ΟΦΗ και Λαμία θα έχει πολύ γέλιο. Τότε θα δούμε πως θα πάρει φωτιά ο κώλος των αδιάφορων στην αρχή ομάδων, που δε χτύπησαν κανένα παιχνίδι. Με το συγκεκριμένο σενάριο ο Αστέρας θα θέλει βαθμό ή βαθμούς αλλά τα ποδαράκια τους θα καίνε τελευταία αγωνιστική και η φανέλα τους είναι πούπουλο.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 30 Απρ 2023 08:17 »
Το μοναδικό σενάριο υποβιβασμού περιλαμβάνει 2 ήττες μας.
Με δεδομένο ότι υπάρχουν παιχνίδια μεταξύ των 3 που μας ακολουθούν θα πρέπει χάρη σεναρίου να "θυσιαστεί" 1 από τους 3 - στην περίπτωση η Λειβαδιά που έχει λιγότερους πόντους και δεν μας περνά και στην ισοβαθμία, άρα πρέπει :
ΠΑΣ - Τρίπολη 2
Λαμία - Λειβαδιά 1
ΟΦΗ - Ιωνικός 2
Ιωνικός - Λαμία 1
Λεβαδειακός - ΠΑΣ 1 με τον Λεβαδειακό ήδη υποβιβασμένο όμως...

Αυτό το σενάριο ακόμα και για τον ΠΑΣ μοιάζει πολύ δύσκολο να "κάτσει"... 

Η ομάδα μας απογοητεύει αφήνοντάς μας χωρίς κομπιουτεράκια 2 αγωνιστικές πριν το τέλος των play out!    
 :)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Απρ 2023 11:29 από dk »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 30 Απρ 2023 11:07 »
Τελειωσε, μην το ψαχνετε.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 30 Απρ 2023 17:50 »
Ότι γράφουμε εμείς μια μέρα πριν, τα σάιτ το εμφανίζουν μια μέρα μετά

Τα καλύτερα κομπιουτεράκια εχουμε

https://super-fm.gr/97713/mono-m-ena-senario-ypovivazetai-pleon-o-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 30 Απρ 2023 20:51 »
Μας αντιγράφουν!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!