Αποστολέας Θέμα: Αφοι Χριστοβασίλη  (Αναγνώστηκε 31325 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 524
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #175 στις: Τρι 26 Μάρ 2024 14:25 »
Και ένας που βρήκε ουσια στην συνέντευξη του Παναγιώτη

Του Γιάννη Γιαννάκη: Το πλάνο και το όραμα

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Χριστοβασίλη έγινε, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του και πείστηκε στον βαθμό που ήθελε να πειστεί, αν ήθελε να πειστεί και η ζωή συνεχίζεται…

Βάσει της στόχευσης που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που κατά τον ίδιο ήταν να τονώσει το ηθικό των παικτών και να σταματήσει αυτήν την ηττοπάθεια που υπήρχε εντός κι εκτός των τειχών της ομάδας, μόνο σε μία  περίπτωση θα αποδειχτεί ότι πέτυχε τον στόχο του κι αυτή είναι αν ο ΠΑΣ Γιάννινα καταφέρει να σωθεί. Διότι αν η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία, θα δικαιούται να λέει ότι εκείνος κατάφερε να αλλάξει το κλίμα. Αν δεν σωθεί, απλά ήταν μία απέλπιδα προσπάθεια αλλαγής κλίματος, αφού ούτως ή άλλως ήταν πολύ αργά για να γίνει άλλου τύπου «ηλεκτροσόκ».

Πριν μπούμε στην ουσία των όσων αναφέρθηκαν, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πρώτη φορά καλούταν να μιλήσει στον κόσμο της ομάδας και μπροστά σε τόσες κάμερες. Δεν είναι απλό πράγμα να το διαχειριστείς επικοινωνιακά, ειδικά όταν πρέπει να πεις αλήθειες ως ένα σημείο για να μην εκθέσεις και εκτεθείς. Σε γενικές γραμμές έδωσε κάποια απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις, ασχέτως αν άρεσε ή όχι αυτή η απάντηση, διατήρησε την ψυχραιμία του, είχε έναν συγκεκριμένο τόνο στη φωνή του και δεν ήρθε σε αντιπαραθέσεις.

Όσον αφορά την ουσία, υποτίθεται ότι θα είχε δόσεις αυτοκριτικής η συνέντευξη. Θεωρητικά ο κ. Χριστοβασίλης ανέλαβε την ευθύνη των λαθών, αλλά όταν επεξήγησε τις ευθύνες, αυτές ήταν κυρίως άλλων, του Στάικου, του Νιαρχάκου και στη συνέχεια βγήκαν και οι ίδιοι οι παίκτες που ανέλαβαν την υπόλοιπη ευθύνη, οπότε δεν υπήρχε ένα ξεκάθαρο «φταίω για τις επιλογές μου και τις αργές αποφάσεις μου». Ούτε καν στο θέμα των αργοπορημένων μεταγραφών δεν ανέλαβε ευθύνη, αφού άργησαν γιατί ήμασταν σε κακή βαθμολογική θέση και δεν μας εμπιστεύονταν και όχι γιατί ψάχναμε καλούς και φτηνούς.

Στο θέμα της εξωστρέφειας, εν μέρει παραδέχτηκε ότι θα μπορούσαν να βρεθούν ρόλοι για βετεράνους ποδοσφαιριστές ή γενικά παράγοντες από τα Γιάννενα, αλλά κι εδώ δεν βρήκε να έχει κάνει λάθος, αφού την τελευταία πενταετία ούτως ή άλλως δεν λειτουργούσε έτσι η ομάδα.

Αν αυτό το τελευταίο το ερμηνεύουμε σωστά, σημαίνει ότι για εκείνον -ακόμα κι αν κάτι είναι λάθος- αν φέρνει αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται βελτίωση. Δηλαδή το «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» δεν φαίνεται να το ασπάζεται. Κι αυτό σίγουρα θα πρέπει να το αναθεωρήσει, αν έχει όραμα, γιατί το όραμα στηρίζεται στο πως θα εξελίξεις κάτι και όχι για το πώς θα διατηρήσεις ένα παρωχημένο μοντέλο, το οποίο αργά ή γρήγορα θα σταματήσει να παράγει αποτελέσματα.

Εν πάση περιπτώσει, αυτά ίσως να είναι λεπτομέρειες. Το πιο σημαντικό που επαναλήφθηκε πολλές φορές είναι το «πλάνο και όραμα» που θα πρέπει να έχει κάποιος υποψήφιος αγοραστής για να τον «υποχρεώσει» να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Κι εδώ θα αναγκαστούμε πάλι να κάνουμε μία δική μας ερμηνεία. Θα εκλάβουμε αυτήν την επαναλαμβανόμενη φράση του ως απόφαση να μη δώσει την ομάδα σε «στοιχηματζή» ούτε σε περιπτώσεις τύπου Ατζούν και Καμίνσκι που περιφέρονται από ομάδα σε ομάδα. Θέλει κάποιον που θα προτείνει συγκεκριμένα πράγματα και θα ταυτιστεί με την πόλη. Αυτό δεν είναι κακό, αν όντως αυτό εννοούσε. Εννοούσε όμως αυτό ή ήταν μία υπεκφυγή για να μην απαντήσει ανοιχτά;

Κι επειδή αναρωτήθηκαν κάποιοι, ποιο είναι το δικό του όραμα, θα λέγαμε ότι σε γενικές γραμμές το περιέγραψε, αλλά δεν το πέρασε πολύ ξεκάθαρα ούτε το ανέλυσε. Κάπου ανέφερε το προπονητικό που έγινε, κάπου αλλού ανέφερε το ότι η Ακαδημία που διαθέτει η οικογένεια Χριστοβασίλη στην Γλυφάδα λειτουργεί ως ένας συνδετικός δεσμός των απόδημων Ηπειρωτών με την ομάδα και τέλος, αν και δεν το είπε καθαρά, υπάρχει όντως μία πρόθεση κάποια στιγμή να αξιοποιηθεί το εγκαταλελειμμένο μεσαίο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ για να γίνει προπονητικό κέντρο και γήπεδο αγώνων των ομάδων υποδομών. Αποτελούν αυτά όραμα; Όπως το δει ο καθένας.

Θα μπορούσε αυτή η συνέντευξη να λειτουργήσει ως «λαγός» εξελίξεων; Κι αυτό θα μπορούσε να το υποθέσει κάποιος. Όποιος επενδυτής διαπίστωσε μέσω των λεγομένων του Παναγιώτη Χριστοβασίλη τη δύσκολη στιγμή για τη διοίκηση και το είδε ως ευκαιρία να πάρει τον ΠΑΣ, θα περιμένει να κριθεί και μαθηματικά σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα και θα κοιτάξει να κάνει άμεσα την πρότασή του για να προλάβει να οργανώσει την επόμενη χρονιά. Οπότε κάπου εδώ μπαίνει μία άνω τελεία στα σενάρια αγοραστών και περιμένουμε να δούμε που θα παίζει η ομάδα.

Και πάμε και στο κεφάλαιο, «αν πέσουμε είμαι εδώ για να δημιουργήσουμε μια πιο δυνατή ομάδα που θα επιστρέψει». Καταρχάς είναι θετικό ότι εδώ υπάρχει μία διάψευση των φόβων, ότι αν πέσουμε ο κατήφορος μπορεί να μας φτάσει στη Γ’ Εθνική. Αντιθέτως, μάλιστα, δίνεται μία υπόσχεση πρωταθλητισμού στη Super League 2.

Πάντως μην το παίρνουμε και αψήφιστα, ότι δεν έγινε και κάτι αν πέσουμε, επειδή μας ανέβασε ο αείμνηστος Γιώργος Χριστοβασίλης δύο φορές στο παρελθόν. Στην επόμενη Super League 2 θα παίζει με ισχυρό παράγοντα ο Πανιώνιος, είναι σταθερά πρωταγωνίστριες και ισχυρές οικονομικά η ΑΕΛ και η Καλαμάτα, τα Χανιά πάντα το παλεύουν, ο Ιωνικός επίσης, συν όποιον άλλον πέσει φέτος από την Super League 1.

Οπότε το επόμενο πρωτάθλημα θα απαιτεί μεγάλο μπάτζετ και δυνατές μεταγραφές. Και τη στιγμή που αυτά δεν έγιναν φέτος, επειδή κατά τα λεγόμενα του προέδρου «έπεσαν σε λάθος πλάτες τα βάρη και έγιναν λάθος επιλογές παικτών», ποιος εγγυάται ότι δεν θα πέσουν και του χρόνου σε λάθος πλάτες τα βάρη;

Και προσοχή. Μόνο την πρώτη χρονιά θα υπάρχει μία σχετική οικονομική ευχέρεια και θα έχεις την εμπιστοσύνη καλών παικτών ότι θα κάνεις πρωταθλητισμό. Τη δεύτερη χρονιά τίποτα από τα δύο δεν θα είναι δεδομένο, γιατί θα έχει ξεθυμάνει το άρωμα Super League 1…

Εν κατακλείδι, η συνέντευξη που έδωσε ο κ. Χριστοβασίλης, ίσως να μην έδωσε και πολλές απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον για τον ίδιο μπορεί να γίνει αφορμή να καθίσει να σκεφτεί πως θα εξελίξει αυτό που βρήκε και όχι πως θα διατηρήσει ένα μοντέλο που λειτουργούσε χάρη στο άστρο και την εμπειρία του πατέρα του. Αυτά τα χαρίσματα δεν κληρονομούνται, τα αποκτάς με τα χρόνια.

Κατά τα λοιπά, το Σάββατο έχουμε κι ένα παιχνίδι που είναι «do or die». Όλοι το ξέρουν, όλοι το έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει και αυτές οι υποσχέσεις των παικτών ότι βγαίνουν μπροστά και το παίρνουν πάνω τους, ήρθε η ώρα να βρει εφαρμογή στην πράξη για 6 τουλάχιστον αγωνιστικές…
https://super-fm.gr/111230/toy-gianni-giannaki-to-plano-kai-to-orama/

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 444
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #176 στις: Τρι 26 Μάρ 2024 14:40 »
Ο γνωστός φαιδρός Γιάννης Γιαννάκης.Τα 3 λεπτά που έκανα για να διαβάσω το σκουπίδι που έγραψε είναι 3 από τα πιο χαμένα λεπτά στη ζωή μου.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #177 στις: Τρι 26 Μάρ 2024 15:29 »
[...Και πάμε και στο κεφάλαιο, «αν πέσουμε είμαι εδώ για να δημιουργήσουμε μια πιο δυνατή ομάδα που θα επιστρέψει». Καταρχάς είναι θετικό ότι εδώ υπάρχει μία διάψευση των φόβων, ότι αν πέσουμε ο κατήφορος μπορεί να μας φτάσει στη Γ’ Εθνική. Αντιθέτως, μάλιστα, δίνεται μία υπόσχεση πρωταθλητισμού στη Super League 2....] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς είπε αυτό και διαψεύσθηκαν οι φόβοι μας.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 579
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #178 στις: Τρι 26 Μάρ 2024 17:27 »
Γιατί μην ξεχνάμε ότι η συνέντευξη έγινε για να εμψυχώσει τους παίκτες και όλοι ξέρουν πόσο εμψυχώνει τους παίκτες να ακούν τα σενάρια για μετά τον υποβιβασμό :joker:

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #179 στις: Τρι 26 Μάρ 2024 21:36 »
Έναν παναθλιο άρθρο από έναν κακό " δημοσιογράφο".
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ahpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #180 στις: Τετ 27 Μάρ 2024 13:18 »
Αυτοι με το καλο δεν φευγουν με κανα γιαουρτακι στη μαπα και καμια ψιλη θα γινουν λουης

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #181 στις: Τρι 23 Απρ 2024 20:16 »
Στο μεταξύ, για όσους δεν το πήραν πρέφα,
ο κωλόγαβρος ψες πήρε το τσάμπιο λη των νέων. Απίστευτη επιτυχία ομολογουμένως, αλλά χέστηκα γιατί δεν με αφορά αυτό. Αυτό που με αφορά είναι ότι μέλος της ομάδας αυτής είναι και ο Νίκος Λώλης τον οποίο οι άθλιοι αφοί τον έδωσαν αντί πινακίου φακής.
Ο πιτσιρικάς είναι πλέον πρωταθλητής Ευρώπης...

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.Σ.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!
  >:(

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 25 Απρ 2024 10:42 »
Φιλε μου crimson θα συμφωνησω στο οτι ειναι οι μεγαλυτεροι καταστροφεςι τα αδερφια, αλλα επετρψε μου να πιστευω οτι στο συγκεκριμενο θεμα τους επιασαν κωτσο τους γαυρους.
Η υποθεση απ΄οσο ξερω εχει ως εξης: Ειχε παρει προκαταβολη ο συγχωρεμενος 250.000 απο τον γαυρο για τον Πηλιο, αλλα ο Πηλιος γνωριζοντας οτι εκει θα χαθει επελεξε την αεκ. Και επειδη μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται, τους λεει οτι εχει εναν παιχταρα στην Κ19 που θα αφησει εποχη στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και να τους τον δωσει για να κλεισουν την προκαταβολη.
Ο Νικος Λωλης, επειδη παρακολουθω απο κοντα τις υποδομες μας, ειναι ενα παιδι το οποιο στην Κ17 ξεχωριζε σαν την μυγα μες στο γαλα λογω σωματοδομης(προωρη αναπτυξυ), αλλα στην Κ19 που βρηκε απεναντι του πολλα κορμια σαν το δικο του χαθηκε στην μετριοτητα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι στα μισα σχεδον παιχνιδια της ομαδας μας εβγαινε αλλαγη.
Μεγαλη υποθεση γα τον μικρο οτι εζησε κατι τετοιο αλλα ειχε μηδενικη συμμετοχη

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #183 στις: Παρ 28 Ιούν 2024 21:56 »
Έμαθα ότι ο Παναγιωτάκης είναι Ιωάννινα
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #184 στις: Κυρ 30 Ιούν 2024 12:53 »
Έμαθα ότι ο Παναγιωτάκης είναι Ιωάννινα
μήπως κάποιος ΑΡΔ να έκανε τον κόπο να του ζητήσει συνέντευξη.
Πραγματικά απορώ σε τι σκοπεύουν οι ιδιοκτήτες;
- Η ομάδα έχει χάσει και συνεχίζει ακάθεκτη να χάνει κάθε παίκτη που έχει έστω και την παραμικρή αξία - με αντάλλαγμα να μην ζητήσει ο κάθε παίκτης όσα του χρωστάνε εδώ και πολύ καιρό,
- προπονητική ομάδα δεν υπάρχει,
- άλλες θέσεις και αποφάσεις- καίριες είναι επιστημονική φαντασία να συζητιούνται...

Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι χάνουν μέρος της περιουσίας τους από αυτές τις εξελίξεις;

Πραγματικά αν  ήμουν δημοσιογράφος θα καταλάβαινα ότι θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μία συνέντευξη και θα την επιδίωκα έντονα.
Άλλωστε οι ΑΡ"Δ" υποθέτω ότι αντιλαμβάνονται ότι ούτε και τα λίγα ψίχουλα που έτρωγαν προκειμένου να γλύφουν τους ιδιοκτήτες δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Ιούν 2024 13:42 από dk »

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #185 στις: Κυρ 30 Ιούν 2024 17:00 »
- Η ομάδα έχει χάσει και συνεχίζει ακάθεκτη να χάνει κάθε παίκτη που έχει έστω και την παραμικρή αξία - με αντάλλαγμα να μην ζητήσει ο κάθε παίκτης όσα του χρωστάνε εδώ και πολύ καιρό,

και δεν αντιλαμβάνονται ότι με αυτή την πρακτική έχει βουίξει η πιάτσα και μόνο κάποιος απελπισμένος ποδοσφαιριστής (και τεχνικός) θα δοκιμάσει την τύχη του με τον ΠΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 524
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #186 στις: Κυρ 30 Ιούν 2024 19:08 »
Έμαθα ότι ο Παναγιωτάκης είναι Ιωάννινα

Eδώ είναι το ζαβό ο Μητσοτάκης 3 μέρες στο Παπιγκο και δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι δημοσιογράφοι, αλλά μπορεί να πήραν κανένα χαρτζηλίκι να το κρατήσουν κρυφό

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #187 στις: Πεμ 25 Ιούλ 2024 17:57 »
Παράθεση
Στα Γιάννενα οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης
Στα Γιάννενα βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης, προκειμένου να ρυθμίσουν λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, ενώ έχουν επιδοθεί και σε έναν αγώνα εύρεσης χορηγιών και έχουν συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στα Γιάννενα εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη και προσπαθούν να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα της ομάδας μπας και τρέξει λίγο ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς η ομάδα δεν έχει ούτε 18 παίκτες και επιστρατεύονται αρκετά νεαρά παιδιά από την Κ 19 προκειμένου να γίνει εσωτερικό δίτερμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια και ιδιοκτήτες της ομάδας είχαν συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες. Ιδίως ο Γιάννης Χριστοβασίλης βρίσκεται πάνω από 10 ημέρες στην πόλη και προσπαθεί να κάνει συναντήσεις προκειμένου να βρει χορηγίες και συνεργασίες για τη γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι του ΠΑΣ βρέθηκαν χτες και προχτές στο Πανηπειρωικό και είχαν συναντήσεις με τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αλλά και τον γενικό αρχηγό και παλιά δόξα της γιαννιώτικης ομάδας, Γιώργο Ντάσιο. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της ομάδας όπως το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Καρπενήσι, αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες για τα φιλικά προετοιμασίας.
passports.gr

Βλέπεις το γυναικείο και μετά βλέπεις αυτούς τους 2.Σαν επιχειρηματίας που θα πήγαινες;

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #188 στις: Πεμ 25 Ιούλ 2024 18:00 »
Παράθεση
Συνάντηση των αδερφών Χριστοβασίλη με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν την Τρίτη οι αδερφοί Χριστοβασίλη. Παρών ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος, που είχε κατέβει και ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Η συνάντηση είχε μεν τον κοινωνικό της χαρακτήρα, αφού ο κ. Καχριμάνης έχασε πρόσφατα τη μητέρα του, ωστόσο έγινε συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και στο κατά πόσο ο Περιφερειάρχης θα μπορούσε να βοηθήσει την προσπάθεια μέσω κάποιων επαφών με τοπικές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν χορηγικά.

Είναι γνωστά τα φίλαθλα αισθήματα του κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος δεδομένα έκανε και θα κάνει προσπάθειες να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο ή να δοθεί έστω και μία μικρή βοήθεια, αφού είναι ολοφάνερο από την τεράστια καθυστέρηση στις μεταγραφές, ότι υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Ναι μεν η διοίκηση παλεύει να φέρει 4-5 καλούς παίκτες, αλλά ο πρωταθλητισμός απαιτεί πολύ περισσότερους και αν δεν μεγαλώσει το μπάτζετ, ο ΠΑΣ δεν θα μπορέσει να βάλει ψηλά τον πήχη.

Κάποιες πρώτες επαφές με επιχειρήσεις έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται και τις επόμενες μέρες, αλλά η ουσία θα ήταν η ομάδα να ξεφύγει απ’ αυτό το ομιχλώδες τοπίο που την απαξιώνει και να αλλάξει χέρια για να μπορέσει να ισχυροποιηθεί.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #189 στις: Πεμ 25 Ιούλ 2024 19:42 »
Γελαδομουσκαρα!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 25 Ιούλ 2024 22:22 »
Να βοηθηθούν χορηγικά για να σουτάρουν τον Κόντε και να τον αντικαταστήσουν με κάποιον Γιακουμάκη με ταβάνι καριέρας τα 6 γκολ.
Βεβαίως να βοηθηθούν. Αφού φροντίζουν τόσο καλά την ομάδα.
Σαν τον ηλυσιακό την κατάντησαν.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #191 στις: Παρ 26 Ιούλ 2024 08:25 »
Μας έχουν ζαλίσει τα @@ με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αφοι ΧΒ. Δεν υπάρχει άρθρο που να μη το γράφει.
Δε βλέπω όμως ένα άρθρο να τους προτςείνει να πάρουν τα 3 μύρια από τη συνδεδεμένη για να τα χρησιμοποιήσουν και να μη ζορίζονται τα παιδιά.....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.340
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #192 στις: Παρ 26 Ιούλ 2024 10:43 »
η ΠΑΕ έχει πάντα οικονομικές δυσκολίες προκειμένου οι αφοι να έχουν οικονομική άνεση

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #193 στις: Πεμ 08 Αύγ 2024 22:57 »
58 χρόνια Ιστορίας...
Παρακολουθώ τον αγαπημένο μου Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανελλιπώς και φανατικά από το 1979.
Πολλές διοικήσεις πέρασαν από το τιμόνι της Ομάδας μας από τότε και οφείλω να ομολογήσω ότι λίγα πρόσωπα ήταν αυτά που μου προκαλούσαν εμετό. Συγκεκριμένα ήταν ο Βαρώνος, ο αστείος με την παντόφλα δίχαλο στην βέσπα, ο 2μετρος και τα αδέρφια.
Έχω να πω μόνο ότι οι προηγούμενοι μου προκαλούσαν και το γέλιο κάποιες φορές.
Για τους τελευταίους μόνο εμετός, οργή, αποστροφή.
Μαλάκες νούμερα, περάσατε στο Πάνθεον των χειρότερων στην Ιστορία του Π.Α.Σ.
Έχω μείνει από λόγια και το μόνο που μου έμεινε είναι αηδία και θυμός.
Μαλάκες νούμερα, καταντήσατε την Ομάδα μας ένα συνοικιακό μπουρδέλο, ρε αλήτες.
ΟΥΣΤ ΡΕ, να εύχεστε μόνο μην τυχόν και ξεσηκωθεί ο απαθέστατος, προς το παρόν, κόσμος.
Άιγαμήςρε...  :stop:

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #194 στις: Παρ 09 Αύγ 2024 00:20 »
58 χρόνια Ιστορίας...
Παρακολουθώ τον αγαπημένο μου Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανελλιπώς και φανατικά από το 1979.
Πολλές διοικήσεις πέρασαν από το τιμόνι της Ομάδας μας από τότε και οφείλω να ομολογήσω ότι λίγα πρόσωπα ήταν αυτά που μου προκαλούσαν εμετό. Συγκεκριμένα ήταν ο Βαρώνος, ο αστείος με την παντόφλα δίχαλο στην βέσπα, ο 2μετρος και τα αδέρφια.
Έχω να πω μόνο ότι οι προηγούμενοι μου προκαλούσαν και το γέλιο κάποιες φορές.
Για τους τελευταίους μόνο εμετός, οργή, αποστροφή.
Μαλάκες νούμερα, περάσατε στο Πάνθεον των χειρότερων στην Ιστορία του Π.Α.Σ.
Έχω μείνει από λόγια και το μόνο που μου έμεινε είναι αηδία και θυμός.
Μαλάκες νούμερα, καταντήσατε την Ομάδα μας ένα συνοικιακό μπουρδέλο, ρε αλήτες.
ΟΥΣΤ ΡΕ, να εύχεστε μόνο μην τυχόν και ξεσηκωθεί ο απαθέστατος, προς το παρόν, κόσμος.
Άιγαμήςρε...  :stop:

Προσυπογραφω μεχρι κεραιας…

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #195 στις: Παρ 09 Αύγ 2024 03:18 »
ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #196 στις: Παρ 09 Αύγ 2024 11:28 »
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ....

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #197 στις: Παρ 09 Αύγ 2024 11:42 »
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ....

Γιατί ρε, μια χαρά την πάνε την επιχείρηση. Ειδικά αν βγει κανένας από τους Γερμανούς ή αν επανέλθει σε καλό επίπεδο ο Λεό, το Δεκέμβριο θα έχουμε περήφανες πωλήσεις. Όχι βέβαια σε επίπεδο εκατομμυρίων, αλλά καλά θα βγει και αυτή η χρονιά.
Αγωνιστικά εννοείται ότι πάμε κατά διόλου (επιεικής έκφραση, χειρότερα ακόμα είναι τα πράγματα) , αλλά σιγά μη στενοχωρηθούν για τον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #198 στις: Παρ 09 Αύγ 2024 14:07 »
Γαμω το σπίτι σας σκουπίδια. Απόβλητα της κοινωνίας.


Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.156
    • Προφίλ
Απ: Αφοι Χριστοβασίλη
« Απάντηση #199 στις: Παρ 09 Αύγ 2024 18:28 »
Δεν έχετε ιερό και όσιο. Βάζετε τα παπαγαλακια σας να μειώσουν τον Πεδρο ότι και καλά ζήταγε πολλά. Και έτσι να ταν γιατί δεν του δίνετε από τα 2,950 μύρια που χετε στην ΕΕ και μεταφερατε από τα ταμεία της ΠΑΕ. Ο αείμνηστος πατέρας σας είχε πει ότι τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν στην ΠΑΕ. Ακόμα περιμένουμε βέβαια από την αγια οικογένεια. Τουλάχιστον ο πατέρας σας κρατούσε κάποια προσχήματα, εσείς το έχετε τερματίσει. Έπεσε η ομάδα λόγω δικής σας ευθύνης και μας ταράξατε στην παπατζα ότι και καλά θα κάνετε το παν για να ανέβει η ομάδα, ενώ η ομάδα δεν έχει ροστερ για μια σωστή προετοιμασία. Μια ομάδα χωρίς έμπειρους παίκτες, με ελλείψεις σε πολλές θέσεις. Α και χωρίς λεωφορείο.

Χίλιες φορές να πέφταμε τοπικό και να περνάτε πόδι παρά αυτό το χάλι.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ