Αποστολέας Θέμα: Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 4439 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:00 »
Φινίτο.

Άντε να δούμε και την Λαμία

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:01 »
Α ναι μείναμε και με τις 3 νίκες.Πάμε άλλη φορά για τις 4 ή 5 ή περισσότερες

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:02 »
Ιωνικός και Λειβαδιά στη Β. Στα τσακίδια  :P :P

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:03 »
Ιωνικός και Λειβαδιά στη Β. Στα τσακίδια  :P :P

Μαλλον και οι πιο αχωνευτες ομαδουλες φετος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:09 »
Δεν πετύχαμε τις 4 νίκες αλλά πετύχαμε κάτι άλλο μετά από χρόνια.Δεν είναι ρεκόρ γιατί το έχουμε ξανακάνει βέβαια.Με την συμμετοχή της νέας χρονιάς ο ΠΑΣ θα έχει περισσότερες συμμετοχές στην Α αντί στην Β.28 έναντι 27.Προφανώς με την δεκαετία 74-84 είχαμε τότε περισσότερες συμμετοχές στην Α αντί στην Β αλλά με τα πέτρινα χρόνια οι συμμετοχές στην Β έγιναν περισσότερες από αυτές στην Α.Από την νέα χρονιά αλλάζει αυτό και ελπίζω να διευρύνουμε το σερί.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:13 »

:mono:  :pas:   :pashat:  :joker:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:17 »
Ο Λεβαδειακός κατά τη γνώμη μου ήταν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας φέτος και δίκαια έπεσε. Του πήραμε 7 πολύτιμους βαθμούς εμείς. Οι επόμενοι χειρότεροι ήταν Λαμία και Ιωνικός και τα έφερε η μοίρα να παιχτεί η κατηγορία στο μεταξύ τους. Η Λαμία φάνηκε μάλλον λίγο καλύτερη και σώθηκε. Εμάς δεν πρέπει να μας νοιάζει ιδιαίτερα ούτε ποιος πέφτει ούτε ποιος σώζεται. Γενικά δε θα έπρεπε να ασχολούμαστε με αυτές τις ομάδες. Μακάρι η επόμενη χρονιά να μην μας κάνει να ασχολούμαστε με αυτές πάλι. Σχόλια για το παιχνίδι αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:18 »
Παντελώς αδιάφορο ματς, αν και για κάποια παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι...
Χορτάσαμε γκολ, η μεγάλη χαρά της βραδιάς η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ KILLER! Welcome back Pedro!

Εξίσου μεγάλη χαρά η συμμετοχή του Νίκου Λώλη! Έχω ακούσει τα καλύτερα για το παιδί αυτό. Νομίζω ότι αυτός και ο Κύρκος πρέπει να δουλευτούν καλά και να είναι έτοιμοι να πάρουν τις ευκαιρίες τους στη Μεγάλη Ομάδα.

Χαρά για τον υποβιβασμό των μπράβων. Εύχομαι διάλυση.

Συγκίνηση για τον Γιάννη Πετράκη που στα χρόνια που ήταν στην Ομάδα γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας. Οκ, είχαμε υποβιβασμό, αλλά και ο ΧΒ ΔΕΝ είχε ενισχύσει την Ομάδα... Επίσης να μην ξεχνάμε ότι με τον Πετράκη στον πάγκο παίξαμε Ευρώπη, προκριθήκαμε και ζορίσαμε άσχημα την Άλκμααρ.

Από αύριο κιόλα, απαιτείται στρώσιμο κώλου από την διοίκηση και τον προπονητή. Προέχει βέβαια να μας πουν οι υιοί τί σκοπό έχουν.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:29 »
Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος...
Μακάρι να αλλάξει  ιδιοκτησία η ομάδα.
Καλό καλοκαίρι να έχουμε... Vamos Pedro!!!!!
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 22:51 »
Από το σημερινό παιχνίδι βγήκαν κάποια συμπεράσματα παρότι ήταν αδιάφορο και το πήραμε αρκετά στο χαβαλέ. Γνώμη μου είναι ότι Μπορταγκαράι, Ραντού και Λώλης Α. δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Καλύτερα θα είναι να αποχωρήσουν οι δύο πρώτοι και να μείνει ο Λώλης σαν μία παραπάνω εναλλακτική λύση.

Αντίθετα φάνηκε ότι Ροσέρο, Κόντε και Παμλίδης μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα όταν είναι υγιείς. Αυτοί οι 3 μαζί με Τζίνο, Καραχάλιο, Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε και Τσιντώτα θα μπορούσαν να αποτελούν τον βασικό κορμό για του χρόνου. Μας λείπει το αριστερό μπακ αν αποχωρήσει ο Πήλιος και ένας πλάγιος χαφ για να ολοκληρωθεί η 11αδα. Μετά θέλεις και κάποιες μεταγραφές για να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Αν γίνουν αυτά μπορούμε να πάμε καλύτερα του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 13 Μάι 2023 23:32 »
Ο Λώλης έχει μια τελευταία ευκαιρία να πάει δανεικός σε ομάδα β΄εθνικής, αν μείνει χάθηκε. Πρέπει να φύγουν 6-8 παίκτες και να έρθουν 4-5 ενδεκαδάτοι κυρίως στα χαφ. Ο Κύρκος (τον πιστεύω πολύ) να πάει κι αυτός δανεικός. Θα ήθελα τον Βρακά στην ομάδα αντι του Τζήμα(έστω και δανεικός), πολύ καλός παίκτης από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας έπαιζε στον α.ο.Γιάννινα και τώρα ανήκει στον παοκ.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 14 Μάι 2023 11:15 »
Αδιάφορο το παιχνίδι, αλλά μας ψιλοπατησαν, ασχέτου αποτελέσματος.
Να τα λέμε αυτά.

Αυτοί που κόπηκαν από την 24αδα έχουν "φύγει" ήδη.
Δύσκολα θα τους ξαναδούμε, εκτός αν πατήσουν στο συμβόλαιο.
Βάλτε σε αυτούς και Μορειρα, Τσιντωτα, θέλουμε 4-5  ενδεκαδάτους λοιπόν.

Τες πα
Αφού σωθήκαμε φέτος να μην το λέμε σε κανέναν.

Επίσης, να πω ότι η βαθμολογία αντικατοπτρίζει κατ' εμέ και τη δυναμική των ομάδων.
(ο Φώφης δηλαδή ήταν καλύτερος απο τον Βόλο)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 14 Μάι 2023 13:06 »
Εκτός αποστολής ήταν: Λιάσος, Τσιντώτας, Τζημας, Τσιρης νομιζω
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 15 Μάι 2023 02:31 »
Ας γράψω και 2 λόγια για το παιχνίδι.
Για μένα ήταν ακόμη ένα ματς το οποίο απέδειξε για ποιο λόγο πρέπει να φύγει ο Στάικος.
Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι θέλει να μείνει και αντί να παίξει με πιθανή πρόβα 11αδας για του χρόνου και να κάνει και αλλαγές σε αυτή τη λογική και να δοκιμάσει και τους φερέλπιδες πιτσιρικάδες, μαλακίστηκε για μια ακόμη φορά.....
Ο Ράντου έπαιξε για 90 λεπτά !!! ότι χειρότερο έχω δει στον φετινό ΠΑΣ. Πιο αργός και από την καθυστέρηση, σε κάθε φάση ο αντίπαλος βρισκόταν στην πλάτη του και ετρεχε να τον προλάβει.....ο Στάικος σκέφτεται να τον κρατήσει;
Επίσης το Ριένστα γιατί τον έβαλε 11 αδα; Θα μείνει και του χρόνου; Σωστή βέβαια η αλλαγή του γιατί για ακόμη μία φορά δεν πρόσφερε τίποτε, αλλά προσωπικά δε θα τον έβαζα να παίξει καθόλου.
Ο Α. Λώλης, τα είπαμε πιο πριν, κλώτσησε πάλι την ευκαιρία που του δόθηκε. Στην καλύτερη θα πρέπει να πάει δανεικός όπως προανέφεραν και κάποιοι σύνταυροι.
Ο Μπορνταγκαράι δε μου φάνηκε τόσο χάλια όσο αναφέρθηκε από κάποιους. Πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμαστεί και άλλο.
Τέλος ο σούπερ γκούφη προπονητής μας, αντί να βάλει τον πιο μικρό Λώλη, για τον οποίο έχουμε ακούσει τα καλύτερα, αλλά και τον Κύρκο να τους δούμε για λίγο, επέλεξε να τους βάλει στο 90!!!!
Προσωπικά αυτό τον προπονητή δεν τον αντέχω και θέλω να φύγει χτες........
Στα θετικά η εμφάνιση του Αθανασίου και απερίγραπτη χαρά στο ότι ο αγαπημένος μας Κόντε ξαναβρήκε δίχτυα.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 15 Μάι 2023 09:24 »
pextempalla θεωρώ ο Στάικος έβαλε κάποιους παίχτες μόνο και μόνο για να τους δει σε ενα τελευταίο παιχνίδι για να αποφασίσει εαν κάνουν για του χρόνου ή οχι
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 22 Μάι 2023 14:03 »
Να κλείνουμε σιγά σιγά εκρεμμότητες

Παράθεση
Στάικος: «Υπάρχει καλή διάθεση για την παραμονή μου, στο πλάνο μας ο Κόντε»
Δύο ειδήσεις έβγαλαν οι δηλώσεις του κ. Στάικου μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό που έληξε ισόπαλος 3-3. Και οι δύο, βέβαια, ήταν σχεδόν αναμενόμενες, αλλά όπως και να το κάνουμε μία επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, πάντα έχει άλλη αξία. Οι ειδήσεις αφορούν την παραμονή του στον πάγκο την επόμενη χρονιά, όπου ήδη λέχει διαφανεί καλή διάθεση από τις δύο πλευρές και θα “κλειδώσει” εντός των ημερών και η άλλη είναι η παραμονή του Κόντε, σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΣ σήμερα, και του χρόνου!

Αναλυτικά:

Για το αήττητο σερί 4 ματς στο φινάλε των πλέι άουτ με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες: «Συνεχίσαμε αυτό το αήττητο σερί, που στην ουσία μας έφερε στην 9η θέση. Ήταν μία χρονιά με πολλές διακυμάνσεις. Υπήρξε κάποια στιγμή που είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Στον Β’ γύρο αισθανθήκαμε πιο άνετα, πάλι δυσκόλεψαν κάποια στιγμή τα πράγματα, αλλά έστω και στο τέλος η ομάδα μας παίρνει μία θέση που σε γενικές γραμμές της άξιζε.

Το ματς σήμερα δεν είχε σκοπιμότητες φάνηκε από το σκορ. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα όλη τη σεζόν και οι φίλαθλοι, αλλά και η πόλη θα πρέπει να είναι περήφανοι για τα παιδιά αυτά που είναι νερά στην πλειοψηφία τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι. Πάντα έδιναν και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα. Τώρα το βλέμμα είναι στην επόμενη μέρα».

Για το τι του είπε ο Πετράκης στη συνομιλία που είχαν πριν και μετά το ματς: «Κάποιες συμβουλές κυρίως. Ο κ. Πετράκης για μας τους νέους είναι πρότυπο. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής έδειξε τόσα χρόνια στα γήπεδα πως πρέπει να λειτουργεί ένας προπονητής».

Για το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε σίγουρα. Καλή θέληση υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα».

Για την επιστροφή του Κόντε στα γκολ: «Ο Κόντε διακρινόταν πάντα για την έφεσή του στο σκοράρισμα, το έδειξε και σήμερα με το γκολ που έβαλε, αλλά ήταν μέσα και στο 2ο γκολ που είχε το δοκάρι πριν σκοράρουμε. Είναι γεννημένος γκολτζής, είναι ένας χαρισματικός επιθετικός, το πείσμα του στο να αντεπεξέλθει σε δύο χιαστούς του έδωσε το δικαίωμα να δείξει έστω κάποια δείγματα από την κλάση του και έχει να δώσει και περισσότερα».

Για το αν είναι στο πλάνο της επόμενης σεζόν: «Ναι, είναι στο πλάνο».
super-fm.gr

Παράθεση
Πετράκης: «Κρίμα που δεν μένουμε κατηγορία με τέτοια εικόνα»
Πρώτη φορά αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τα 5,5 χρόνια παρουσίας του στους Ηπειρώτες, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που τα κατάφερε μία ομάδα που την έχει στην καρδιά του και από την άλλη να δηλώνει ότι είναι κρίμα που ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, αν και τελείωσε αήττητος τα πλέι άουτ, έχοντας μια πολύ καλή εικόνα κατά γενική ομολογία.

Για τον Λεβαδειακό που πέφτει κατηγορία, αν και αήττητος στα πλέι άουτ: «Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο και θεαματικό παιχνίδι με πολλά γκολ. Όμως σήμερα δείξαμε, απέναντι σε μία ομάδα που μένει δίκαια στην κατηγορία και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτήν την ομάδα την έχω στην καρδιά μου, αλλά δείξαμε ότι άδικα πέφτουμε. Όταν κάποια στιγμή έχουμε τόσες ευκαιρίες και τέτοια εικόνα όπως και στα προηγούμενα ματς, δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Ουσιαστικά αν είχαμε κρατήσει τη νίκη σε 2 παιχνίδια θα είχαμε μείνει.  Χάνουμε την κατηγορία, αν και κατά γενική ομολογία είχαμε καλή εικόνα.

Η παρουσία μου εδώ στη Λιβαδειά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μού αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον πρόεδρο, τα παιδιά γύρω μου, τους παίκτες που ήταν από τους καλύτερους σε χαρακτήρα και νοοτροπία που είχα στην καριέρα μου, όπως και την εκτίμηση του κόσμου για την προσπάθεια. Αυτά είναι καταγεγραμμένα στο μυαλό μου και έχω υποχρέωση να τα καταθέσω και να πω ότι για ‘μενα είναι κρίμα που με αυτήν την εικόνα δεν μένουμε στην κατηγορία».

Για το αν θα μείνει και του χρόνου: «Δεν μ αρέσει να κοινοποιώ πριν τα συζητήσω με αυτόν που αφορά. Θα κάνουμε συζήτηση με τον πρόεδρο την Τρίτη και βλέπουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 22 Μάι 2023 14:05 »
Παράθεση
Κύρκος: «Θα συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι πιο δυνατός του χρόνου»
Συμμετοχή ως αλλαγή πήρε σήμερα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ιάσονας Κύρκος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους με την Κ19 και καλείται σιγά-σιγά να βάλει πλώρη για παραπάνω. Ο ίδιος υποσχέθηκε να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να έχει του χρόνου περισσότερες ευκαιρίες.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Τελείωσε όμως με πολύ όμορφο τρόπο. Για μας τους νεαρότερους είναι μια ωραία εμπειρία κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε βοήθεια από τους πιο έμπειρους, μας καθοδηγούν και συνεχίζουμε».

Για τα κέρδη που είχε στην προπόνηση με τη μεγάλη ομάδα: «Κάθε μέρα στην προπόνηση και στους αγώνες μαθαίνουμε πολλά πράγματα από συμπαίκτες και προπονητές».

Για τη «φουρνιά» που έρχεται: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και στις Ακαδημίες, βοηθάνε τα μικρότερα παιδιά, συγχαρητήρια και στον Νίκο Λώλη που έκανε ντεμπούτο σήμερα».

Για το πώς έζησαν την παραμονή μετά το τέλος του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Αστέρα: «Ήταν όμορφες στιγμές, ωραίο συναίσθημα που μείναμε στην κατηγορία, μπήκε και ο κόσμος μέσα στο γήπεδο να το πανηγυρίσει μαζί μας».

Για το δικό του μέλλον: «Θα συνεχίσω να δουλεύω κάθε μέρα και στο διάστημα των διακοπών, αλλά και στην προετοιμασία θα προσπαθήσω να είμαι δυνατός και μακάρι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 22 Μάι 2023 14:06 »
Χειροκρότησαν την ομάδα οι φίλοι του ΠΑΣ στη Λιβαδειά! (video)
Αυτή τη φορά περίπου 40 φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφεραν και μπήκαν στην κερκίδα του γηπέδου της Λιβαδειάς και δεν χρειάστηκε να δουν το ματς από το… βουνό! Οι φίλοι των “κυανόλευκων” κάθισαν στη μεγάλη κερκίδα χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα από τους ντόπιους, στο τέλος φώναξαν συνθήματα για την ομάδα και περίμεναν τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια για να τους αποθεώσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Από τον φίλο αναγνώστη μας Γιώργο λάβαμε τα παρακάτω βίντεο για να πάρουμε μία μικρή γεύση των όσων ακολούθησαν.

super-fm.gr