Ας γράψω και 2 λόγια για το παιχνίδι.
Για μένα ήταν ακόμη ένα ματς το οποίο απέδειξε για ποιο λόγο πρέπει να φύγει ο Στάικος.
Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι θέλει να μείνει και αντί να παίξει με πιθανή πρόβα 11αδας για του χρόνου και να κάνει και αλλαγές σε αυτή τη λογική και να δοκιμάσει και τους φερέλπιδες πιτσιρικάδες, μαλακίστηκε για μια ακόμη φορά.....
Ο Ράντου έπαιξε για 90 λεπτά !!! ότι χειρότερο έχω δει στον φετινό ΠΑΣ. Πιο αργός και από την καθυστέρηση, σε κάθε φάση ο αντίπαλος βρισκόταν στην πλάτη του και ετρεχε να τον προλάβει.....ο Στάικος σκέφτεται να τον κρατήσει;
Επίσης το Ριένστα γιατί τον έβαλε 11 αδα; Θα μείνει και του χρόνου; Σωστή βέβαια η αλλαγή του γιατί για ακόμη μία φορά δεν πρόσφερε τίποτε, αλλά προσωπικά δε θα τον έβαζα να παίξει καθόλου.
Ο Α. Λώλης, τα είπαμε πιο πριν, κλώτσησε πάλι την ευκαιρία που του δόθηκε. Στην καλύτερη θα πρέπει να πάει δανεικός όπως προανέφεραν και κάποιοι σύνταυροι.
Ο Μπορνταγκαράι δε μου φάνηκε τόσο χάλια όσο αναφέρθηκε από κάποιους. Πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμαστεί και άλλο.
Τέλος ο σούπερ γκούφη προπονητής μας, αντί να βάλει τον πιο μικρό Λώλη, για τον οποίο έχουμε ακούσει τα καλύτερα, αλλά και τον Κύρκο να τους δούμε για λίγο, επέλεξε να τους βάλει στο 90!!!!
Προσωπικά αυτό τον προπονητή δεν τον αντέχω και θέλω να φύγει χτες........
Στα θετικά η εμφάνιση του Αθανασίου και απερίγραπτη χαρά στο ότι ο αγαπημένος μας Κόντε ξαναβρήκε δίχτυα.