Αποστολέας Θέμα: Περί... κλασίματος, περί... "ανωμαλίας"  (Αναγνώστηκε 3487 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Περί... κλασίματος, περί... "ανωμαλίας"
« Απάντηση #25 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 21:17 »
Η 6μηνη δόκιμη εργασία πάντα υπήρχε, και δεν υπήρχε αποζημίωση έτσι κι αλλιώς πριν συμπληρωθεί το ένα έτος πλήρους απασχόλησης. Πολλές εταιρείες το εφάρμοζαν αυτό το 6μηνο από παλιά.

Τώρα τα δυο 8ωρα σε διαφορετικούς εργοδότες τι πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει, ας μου εξηγήσει κάποιος. Δεν ξέρω με τα ένσημα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...

Δύο 8αρα την ίδια μέρα λέει. Δηλαδή 16 από τις 24 ώρες που έχει μία μέρα. Το θεωρείς φυσιολογικό αυτό δηλαδή ?

Δεν είναι φυσιολογικό, αλλά αν κάποιος μπορεί και χρειάζεται τα παραπάνω λεφτά, δεν θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να το κάνει;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 21:37 »
Όταν ρωτάω τι πρόβλημα υπάρχει, προφανώς δεν εννοώ το γνωστό πρόβλημα που προκύπτει στον εργαζόμενο (π.χ. κούραση, κλπ) καθώς ο ίδιος παίρνει την απόφαση να το κάνει!   Κανείς δεν σε εξαναγκάζει  να δουλεύεις 16 ώρες... αν θες δουλεύεις 8 ώρες και μετά πας στο τσαντίρι σου.

Αλλά προφανώς όσοι κάνουν τον έξυπνο παραθέτοντας σενάρια γιατί το ρωτάω προφανώς είτε είναι δημοσιοϋπαλληλίσκοι που δουλεύουν σκάρτα 6ωρο με κοπάνες, είτε είναι ηλίθιοι, είτε ζουν άνετα, ή συνδυασμός των παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #27 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 22:14 »
Όταν ρωτάω τι πρόβλημα υπάρχει, προφανώς δεν εννοώ το γνωστό πρόβλημα που προκύπτει στον εργαζόμενο (π.χ. κούραση, κλπ) καθώς ο ίδιος παίρνει την απόφαση να το κάνει!   Κανείς δεν σε εξαναγκάζει  να δουλεύεις 16 ώρες... αν θες δουλεύεις 8 ώρες και μετά πας στο τσαντίρι σου.

Αλλά προφανώς όσοι κάνουν τον έξυπνο παραθέτοντας σενάρια γιατί το ρωτάω προφανώς είτε είναι δημοσιοϋπαλληλίσκοι που δουλεύουν σκάρτα 6ωρο με κοπάνες, είτε είναι ηλίθιοι, είτε ζουν άνετα, ή συνδυασμός των παραπάνω.

Ποιος σε εξαναγκάζει ρωτάει.Αν είναι δυνατόν.

Το σύστημα σε εξαναγκάζει, οι κλέφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε εξαναγκάζουν , που χρωστάνε μαζί 900 εκατομμύρια ευρώ και τους υποστηρίζεις με νύχια και με δόντια , τα καρτέλ σε εξαναγκάζουν.Ολοι αυτοί.

Ζεις άνθρωπε μου στην Ελλάδα ή βρίσκεσαι καμία Σουηδία ή στην Λονδιναρα και πετάς νεοφιλελεύθερες χαζομαρουλες με ακροδεξιό περιτύλιγμα χωρίς κόστος;

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 22:47 »
Δυστυχώς,αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση,το forum θα μετατραπεί σε ένα κλασσικό forum,όπως τα εκατοντάδες που υπάρχουν,πολιτικής αντιπαράθεσης,τσακωμού,πολιτικού κουτσομπολιού και τοξικής κουβέντας.
Ο κόσμος που είναι απέναντι σε όλο αυτό το πολιτικό καφριλίκι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όπως έκαναν πολλοί άλλοι που είναι φανερό πως μπούχτισαν με την τοξικότητα που εκπέμπει το forum.
Μην σας φανεί περίεργο αν σε λίγο καιρό μείνετε μόνοι σας να τσακώνεστε σαν τα γερόντια του Muppet Show.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 23:02 »
Θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιό σημαντικά πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολούν. Η επιβίωση, φίλτατε είναι ένα από αυτά. Σόρι που δεν μπορώ να καταπίνω αμάσητα όλα αυτά τα απίστευτα και συγκλονιστικά που γίνονται στην Ελλάδα. Όσοι γουστάρετε, συνεχίστε να εθελοτυφλείτε. Εγώ πλέον δεν μπορώ στην ηλικία που είμαι.
Αυτά ΠΑΣολέδες μου. Τα λέμε κάποια στιγμή στους δρόμους, όταν κι αν καταλάβετε τί συμβαίνει στη χώρα και το τί θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Εδώ δεν σηκώνει το κλίμα.
Γεια χαρά.  (y)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 23:05 »
Έχει κουράσει αυτό το πράγμα.Δεν έχω όρεξη να μείνω να συντηρώ ένα άδειο φόρουμ που θα τσακώνεστε 2-3 για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος την έχει μεγαλύτερη την καταστροφή της ζωής μας.Υπάρχουν άπειροι χώροι να πλακώνεστε επί 24ώρου για τα κόμματα.Άμα την βρίσκετε έτσι.
Σεβαστείτε λίγο τον χώρο που σας φιλοξενεί.Σας το λένε μια,σας το λένε 2.Πρέπει να υπάρχει μπαμπούλας πάνω από τα κεφάλια σας;Νομίζω είστε ενήλικοι.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 23:10 »
Θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιό σημαντικά πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολούν. Η επιβίωση, φίλτατε είναι ένα από αυτά. Σόρι που δεν μπορώ να καταπίνω αμάσητα όλα αυτά τα απίστευτα και συγκλονιστικά που γίνονται στην Ελλάδα. Όσοι γουστάρετε, συνεχίστε να εθελοτυφλείτε. Εγώ πλέον δεν μπορώ στην ηλικία που είμαι.
Αυτά ΠΑΣολέδες μου. Τα λέμε κάποια στιγμή στους δρόμους, όταν κι αν καταλάβετε τί συμβαίνει στη χώρα και το τί θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Εδώ δεν σηκώνει το κλίμα.
Γεια χαρά.  (y)
Εννοείται ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο.Αυτό το forum όμως υπάρχει για να ενημερώνομαστε για την αγαπημένη μας ομάδα και όχι για να διαβάζουμε καθημερινά πολιτικές αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.Όπως λοιπόν είπες η αντίσταση γίνεται στο δρόμο και όχι στο πληκτρολόγιο ενάντια στο Μύθο.Υπάρχει και η επιλογή της δημιουργίας ενός πολιτικού Forum που εκεί μπορείτε αν αναλύσετε διεξοδικά όλα τα ζητήματα που σας αφορούν.Γιατί από ότι φαίνεται ο ΠΑΣ δεν σας πολυαφορά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 23:11 »
Έχει κουράσει αυτό το πράγμα.Δεν έχω όρεξη να μείνω να συντηρώ ένα άδειο φόρουμ που θα τσακώνεστε 2-3 για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος την έχει μεγαλύτερη την καταστροφή της ζωής μας.Υπάρχουν άπειροι χώροι να πλακώνεστε επί 24ώρου για τα κόμματα.Άμα την βρίσκετε έτσι.
Σεβαστείτε λίγο τον χώρο που σας φιλοξενεί.Σας το λένε μια,σας το λένε 2.Πρέπει να υπάρχει μπαμπούλας πάνω από τα κεφάλια σας;Νομίζω είστε ενήλικοι.

Είσαι λάθος φον. ΔΕν μπορεί να αφήνονται αναπάντητα τέτοια πράγματα είτε εδώ είτε στα σοσιαλ είτε στο δρόμο.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουμε οπότε είναι λογικό να ασχολούμαστε περισσότερο με το καταστρεπτικό έργο της κυβέρνησης.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 23:15 »

Είσαι λάθος φον. ΔΕν μπορεί να αφήνονται αναπάντητα τέτοια πράγματα είτε εδώ είτε στα σοσιαλ είτε στο δρόμο.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουμε οπότε είναι λογικό να ασχολούμαστε περισσότερο με το καταστρεπτικό έργο της κυβέρνησης.
Υπάρχουν μόνο τσακωμοί εδώ.Δεν υπάρχουν απαντήσεις.Πιο εύκολα θα βγει ο ήλιος από την δύση από το να γεφυρωθούν πολιτικές διαφορές που υπάρχουν.Από όλη αυτή την συζήτηση δεν γίνεται κανένας σοφότερος ή καλύτερος.Περισσότερο αναπαράγονται τα ίδια και τα ίδια που αναπαράγονται σε διάφορες σελίδες πολιτικού περιεχομένου.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 04 Αύγ 2023 23:51 »
Ποιους απολιτικ ρε mpakoulieros δεκατρία χρόνια τώρα μας έχουν ρουφήξει το αίμα με καλαμάκι δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις, τίποτα δεν έχει αλλάξει και σεις ψάχνεται γωνία στο δεκαρικο,αν θα ήμασταν εμείς θα ειμασταν καλύτερα, πετάγεται ο άλλος όχι εμείς τα κάναμε καλύτερα θα,θα,θα...
Γράψε ότι θες λοιπόν στη τελική.
Σιχαματα όλα τα κόμματα και μην είσαι τόσο ευαίσθητος με το κόμμα σου έχει και αυτό λερωμενη τη φωλιά του.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 05 Αύγ 2023 00:05 »
Ποιους απολιτικ ρε mpakoulieros δεκατρία χρόνια τώρα μας έχουν ρουφήξει το αίμα με καλαμάκι δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις, τίποτα δεν έχει αλλάξει και σεις ψάχνεται γωνία στο δεκαρικο,αν θα ήμασταν εμείς θα ειμασταν καλύτερα, πετάγεται ο άλλος όχι εμείς τα κάναμε καλύτερα θα,θα,θα...
Γράψε ότι θες λοιπόν στη τελική.
Σιχαματα όλα τα κόμματα και μην είσαι τόσο ευαίσθητος με το κόμμα σου έχει και αυτό λερωμενη τη φωλιά του.

Αν πας έτσι όλοι την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, καποιοι περισσότερο κάποιοι λιγότερο. Αλλά τέτοιου είδους προσεγγίσεις μου θυμίζουν το μαζί τα φάγαμε...

Προσωπικά, μου κάνει τεράστια αρνητική εντύπωση, που ψηφίζονται δεκαεξάωρα και πολλοί το παίζουν Πόντιοι Πιλάτοι.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 05 Αύγ 2023 00:08 »

Η φάση είναι ότι κάποιοι άλλοι πολιτικοποιούν το πράγμα. Εγώ απλά επεσήμανα κάποια πράγματα στο αρχικό μου μήνυμα που δεν είχαν καν πολιτική χροιά:
"Η 6μηνη δόκιμη εργασία πάντα υπήρχε, και δεν υπήρχε αποζημίωση έτσι κι αλλιώς πριν συμπληρωθεί το ένα έτος πλήρους απασχόλησης. Πολλές εταιρείες το εφάρμοζαν αυτό το 6μηνο από παλιά.
Τώρα τα δυο 8ωρα σε διαφορετικούς εργοδότες τι πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει, ας μου εξηγήσει κάποιος. Δεν ξέρω με τα ένσημα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.."

Για το πρώτο κομμάτι (6μηνο) δεν αναφέρθηκαν, και καταπιάστηκαν για το πόσο εξουθενωτικό είναι το 16ωρο λες και δεν ξέρω ότι είναι...
Τη μια παραπονούμαστε για την ανεργία και τη φτώχεια, και τώρα παραπονιούνται ότι αν υπάρχει ευκαιρία κάποιος να δουλέψει δυο δουλειές να μην το κάνει (έστω και προσωρινά - γιατί το 16ωρο το βλέπω χλωμό να αντέξει κάποιος για μεγάλο διάστημα εκτός κι αν υπάρχει πρόνοια για μεγαλύτερα διαστήματα ξεκούρασης). Πάντα στη γκρίνια. Γι' αυτό και υπάρχουν καμιά εικοσαριά αριστερά κόμματα για να γκρινιάζουν εκ του ασφαλούς ακόμα και αναμεταξύ τους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 05 Αύγ 2023 00:12 »
Υπάρχουν και καμιά 20αριά δεξιά κόμματα να σκούζουν εκ του ασφαλούς.Κάποια δε,δεν μπορείς να τα πεις καν κόμματα.Οπότε ας αφήσουμε περί των αριθμών κομμάτων.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 05 Αύγ 2023 11:00 »
Υπάρχουν και καμιά 20αριά δεξιά κόμματα να σκούζουν εκ του ασφαλούς.Κάποια δε,δεν μπορείς να τα πεις καν κόμματα.Οπότε ας αφήσουμε περί των αριθμών κομμάτων.

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις. Είναι πολύ πιο μικρός ο αριθμός.
Μάλιστα πρόσφατα έχουμε και αύξηση των αριστερών κομμάτων με την "απόσπαση" από ΣΥΡΙΖΑ (ναι ντεμέκ αλλά αριστερό) των κομμάτων της Ζωής και του Γιανάκη με ένα ν...
Αλλά συμφωνώ να το αφήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 05 Αύγ 2023 12:48 »

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις. Είναι πολύ πιο μικρός ο αριθμός.
Μάλιστα πρόσφατα έχουμε και αύξηση των αριστερών κομμάτων με την "απόσπαση" από ΣΥΡΙΖΑ (ναι ντεμέκ αλλά αριστερό) των κομμάτων της Ζωής και του Γιανάκη με ένα ν...
Αλλά συμφωνώ να το αφήσουμε.
Τα ίδια γίνονται και στα δεξιά με Λατινοπούλου και άλλους.Ας μην κάτσουμε να τις μετρήσουμε.Δεν έχει νόημα.