Αποστολέας Θέμα: Μάριος Τσαούσης  (Αναγνώστηκε 1758 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Μάριος Τσαούσης
« στις: Τετ 16 Αύγ 2023 15:04 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Τσαούση για τον επόμενο χρόνο. Ο 23χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2000 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή για να μετακομίσει το 2010 στις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο του Βορρά αμέσως έγινε αρχηγός σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες (Κ-15 και Κ-17), για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-19 του ΠΑΟΚ.
Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε σε φιλικό παιχνίδι με την Δράμα το 2016 για να ακολουθήσει την σεζόν 2019-20 ο δανεισμός του στον Βόλο όπου μέτρησε 16 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Την επόμενη σεζόν ακολούθησε νέος δανεισμός, αυτή τη φορά στην Σπαρτάκ Τρνάβα την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 13 παιχνίδια έχοντας και μία ασίστ.
Την σεζόν 2021-22 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος με την δεύτερη ομάδα στην Super League 2 έχοντας 23 συμμετοχές και 3 ασίστ. Μάλιστα, στις 14 Μαΐου του 2022 ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Την σεζόν 2022-23 κερδίζει θέση βασικού και μετράει εννιά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα για να κλείσει την χρονιά στον ΠΑΟΚ Β’ έχοντας έξι συμμετοχές κι ένα γκολ.
Ο Μάριος Τσαούσης είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται κάθε επιτυχία.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τα χρώματα του ΠΑΣ! Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ευχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες».
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
Απ: Μάριος Τσαούσης
« Απάντηση #1 στις: Τετ 16 Αύγ 2023 23:04 »
Με δυο παοκτσηδες φίλους μου που μίλησα,μου είπανε τα καλύτερα απορούν γιατί δεν τον κράτησε ο παοκ έστω για δεύτερο και βριζανε λουτσεσκου για κακή διαχείριση του ρόστερ, ούτε εγώ συμπαθώ την τακτική των δανεικων πιστεύω όμως ότι ο συγκεκριμένος θα βοηθήσει πολύ.
Υγεία λοιπόν στο παλληκαρακι για να δώσει τα πάντα για τον ΤΑΎΡΟ!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 19 Αύγ 2023 13:36 »
Ελπίζω να αποδειχθώ γουρλής που άνοιξα το θέμα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 24 Απρ 2024 19:07 »
Τέλος η σεζόν για τον Τσαούση - Στη Γερμανία για επέμβαση
Δεν θα αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα ο Mάριος Τσαούσης.

Μετά από συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στη Γερμανία για επέμβαση στους κοιλιακούς.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, θα του τοποθετηθεί πλέγμα.
ioanninagoal.gr

Μας ήρθε τραυματίας ή το απέκτησε εδώ το θέμα;Άραγε τι έκαναν τόσο καιρό;

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 24 Απρ 2024 19:11 »
Αρχισε ο προγραμματισμός της διοίκησης των αδερφών ΧΒ.
Aυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή για του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 25 Απρ 2024 10:50 »
Με δυο παοκτσηδες φίλους μου που μίλησα,μου είπανε τα καλύτερα απορούν γιατί δεν τον κράτησε ο παοκ έστω για δεύτερο και βριζανε λουτσεσκου για κακή διαχείριση του ρόστερ, ούτε εγώ συμπαθώ την τακτική των δανεικων πιστεύω όμως ότι ο συγκεκριμένος θα βοηθήσει πολύ.
Υγεία λοιπόν στο παλληκαρακι για να δώσει τα πάντα για τον ΤΑΎΡΟ!
Τελικά οι φίλοι σου μάλλον δεν έχουν ιδέα από μπάλα.
Το παλικάρι απλά δεν μπορεί.
Εύχομαι να μην αναγκαστούμε να ξαναδούμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα και να μας πονάνε τα μάτια και τα μυαλά.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 25 Απρ 2024 11:19 »
Άστα pextempala εκτεθηκα,η αλήθεια είναι όμως ότι είχε δείξει διαφορετική εικόνα πρίν τον τραυματισμό του στον παοκ, αλλά τελικά το μηδέν θα είχε μεγαλύτερη αξία απ'τον συγκεκριμένο αμπαλο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 24 Ιούλ 2024 17:29 »
Προς εξωτερικό ο Τσαούσης
Σειρήνες από εξωτερικό για το πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε περίπτωση όπου δεν “κοπεί” από το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα εξετάσει προτάσεις από εξωτερικό , σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στα χέρια του έχει προτάσεις από την Μαρίτιμο η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορίας της Πορτογαλίας και από την Serie B.
sportsioannina.gr