Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24  (Αναγνώστηκε 2085 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #25 στις: Τετ 28 Φεβ 2024 17:37 »
Παράθεση
Σημαντική νίκη της Κ17 του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα
17 Φεβρουαρίου 2024

Μία πολύ σημαντική νίκη για να μείνει στη διεκδίκηση της εισόδου στο final-4 μέσω μπαράζ πέτυχε η Κ17 του Παναιτωλικού επί της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Στο 31’ από φάουλ που κέρδισε ο Τσιριμώκος και εκτέλεσε ο Δρακόπουλος έγινε το 1-0.

Στο 52’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου από μακριά αιφνιδιάστηκε ο Τριανταφύλλου, η μπάλα τον «κρέμασε» και έγινε το 1-1.

Στο 69’ ο Τσιριμώκος, ο οποίος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, σούταρε, ο Βακαλόπουλοςαπέκρουσε και ο Χόντζα με σουτ πέτυχε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Αγρινίου.

Παναιτωλικός: Τριανταφύλλου, Νταλιάνης (75′ Βασιλείου), Αδαμόπουλος, Σαββίδης, Δρακόπουλος, Σταμάτης, Παυλίδης, Καλατσανάς (68′ Πιστικός), Τσιριμώκος, Καραμήτσος (85′ Γερνάς), Χόντζα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Τσιώτης, Ζέρβας (55’ Γκρέστας), Γκόγκας, Αναγνωστόπουλος, Τούφας (72’ Καλαμπόκης), Χαλάτσης, Αλεξίου (85’ Νούγιας), Κοσμάς (85’ Νικολάου), Τζοβάρας (72’ Ζακόπουλος), Σπύρου
super-fm.gr

Παράθεση
Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα: “Χ”αρούμενη παρά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο 89′!



Την ευκαιρία να γίνει η 2η ομάδα που θα υποχρέωνε τη φετινή Κ17 του ΠΑΟΚ σε ήττα έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα που ισοφαρίστηκε στο 89’ από τον ΠΑΟΚ σ’ ένα πολύ καλό ματς, με ωραίο ρυθμό, 4 γκολ και 2 δοκάρια. Έτσι, λοιπόν, μετά από 7 παιχνίδια στην Α’ φάση, εκ των οποίων τα 3 μπαράζ και τελικός και 13 ματς που έχει παίξει στη Β’ φάση, ο ΠΑΟΚ έχει μία ήττα από τον Παναιτωλικό, μία ισοπαλία με τον ΠΑΣ και όλα τα άλλα ματς ήταν νικηφόρα!

Σήμερα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και τελευταίας του Β’ γύρου και να σημειώσουμε εδώ ότι θα διεξαχθεί και Γ’ γύρος, για τον οποίο το πρόγραμμα θα κληρωθεί την προσεχή Τρίτη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιστάθηκε σθεναρά, έπαιξε έξυπνα και προηγήθηκε δύο φορές με δύο γκολ του Σπύρου με σουτ και στις δύο περιπτώσεις από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Το 1-0 έγινε στο 25’ όταν απέδωσε το πρέσινγκ του ΠΑΣ και έγινε το κλέψιμο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ από τον Τζοβάρα, η μπάλα πήγε στον Σπύρου που σούταρε από το όριο της μεγάλης νικώντας τον Μπελέρη.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ που στο 28’ ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Θεοφίλου, έπειτα από ασίστ του Ντούνγκα.

Στο 35’ ο ΠΑΟΚ είχε το πρώτο του δοκάρι στο ματς με σουτ του Ελευθεριάδη από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να βρίσκει στη ρίζα της δεξιάς δοκού του Βακαλόπουλου.

Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μπαταούλας έκανε κεφαλιά εξ επαφής με την εστία, αλλά ο Βακαλόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς απλώνοντας το κορμί του!

Στο 76’ χάθηκαν δύο ακόμα πολύ μεγάλες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ, όταν ο Τσιφουτης διείσδυσε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Βακαλόπουλος με σωτήρια απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ και στην εκτέλεσή του, πήρε κεφαλιά ο Κοσίδης , αλλά έσωσε πάνω στη γραμμή με κεφαλιά ο Γκρέστας!

Στο 83’ κόντρα στη ροή του ματς ο ΠΑΣ έκανε σε αντεπίθεση το 2-1! Η μπάλα πήγε στον Σπύρου, ο οποίος βρήκε χώρο, δοκίμασε ένα καλό σουτ και η μπάλα κατέληξε στη γωνία του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ!

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο 89’ απέδωσε, αλλά με φάση που ξεκινάει από επιθετικό φάουλ, για να ακολουθήσει παράλληλο γύρισμα του Κοσίδη στην περιοχή, με τον Ντούνγκα με πλασέ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα!

Λίγο έλλειψε στο 94’ ο ΠΑΟΚ να πάρει και τη νίκη! Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κοσίδη, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Γκρέστας έσωσε πάνω στη γραμμή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ξανά στον Γκρέστα που έδιωξε μακριά!

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να παίρνει τελικά το τιμητικό «Χ», σε μία χρονιά που δεν κύλησε ιδανικά, αλλά τουλάχιστον κάποια αποτελέσματα με Άρη και ΠΑΟΚ ήταν σημαντικά.

Στο 75′ ο Ελευθεριάδης με τον Βακαλόπουλο τραυματίστηκαν σε έξοδο που επιχείρησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη διάσειση και αφού κάθισε για ένα 10λεπτο στον πάγκο, τελικά αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο. Για προληπτικούς λόγους ο Ελευθεριάδης θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

super-fm.gr

Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 2-2
Μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη έφτασε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα μένοντας στο 2-2 με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σπύρου με δύο γκολ.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με ωραίο σουτ του Σπύρου. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 από τον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 83′ με το δεύτερο γκολ του Σπύροτ. Τελικά στο 89′ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Βενέτης, Γκρέστας, Αναγνωστόπουλος, Γκόγκας, Χαλάτσης, Τούφας, Σπύρου (87′ Ζέρβας), Τζοβάρας (87′ Καλαμπόκης), Αλεξίου (80′ Φλώρος), Κοσμάς (92′ Νούγιας)
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #26 στις: Δευ 11 Μάρ 2024 17:44 »
Σε ανοδική πορεία η Κ17, νίκησε τον Άρη με 2-0!



Με το δεξί μπήκε στον Γ’ γύρο του πρωταθλήματος η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, πήρε νίκη επί του Άρη με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Αλέξανδρος Βακαλόπουλος, που είχε 4-5 πολύ μεγάλες αποκρούσεις στο α’ ημίχρονο, κρατώντας μέσα στο ματς τους συμπαίκτες του, οι οποίοι «χτύπησαν» στο τέλος των δύο ημιχρόνων και πήραν τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης μετά το 15λεπτο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Βακαλόπουλος κατέβασε ρολά.



Οι φιλοξενούμενοι στο 18’ είχαν δοκάρι με σουτ του Καραμανλή, ενώ στο 22’ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γεωργίου έξω από την περιοχή έκανε το σουτ απέκρουσε την μπάλα ο Βακαλόπουλος, αυτή έφτασε στον Καραμανλή που έκανε το σουτ και ο Βακαλόπουλος, αν και πεσμένος στο έδαφος ,κατάφερε και πάλι να αποκρούσει σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Νέα ευκαιρία στο 28’ για τον Άρη με τον Καραμανλή να μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και να κάνει το σουτ, με τον Βακαλόπουλο να αποκρούει με το πόδι.

Νέα μεγάλη απόκρουση για τον Βακαλόπουλο στο 30’ σε κεφαλιά του Σεβαστίδη, έπεσε ωραία στη γωνία του και έσωσε!

Οι Γιαννιώτες κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 45’ με φαλτσαριστό σουτ του Σπύρου από πλάγια αριστερά και έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός από πλευράς Άρη δεν ήταν τόσο έντονος όσο στο πρώτο μέρος και σε αυτό συνέβαλε η καλή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Γιάννη Λώλη. Ο Βακαλόπουλος στο 52’ μπλόκαρε την κεφαλιά του Κατσαρέα.

Στο 61’ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες με διαφορά μερικών δευτερολέπτων ο προπονητής του Άρη για έντονη διαμαρτυρία επειδή δεν δόθηκε κίτρινη σε παίκτη του ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ απείλησε με δεύτερο γκολ στο 81’ με τον Τζοβάρα να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Παπαστέργιο να αποκρούει τη μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει, αλλά ήταν νευρικός και οι προσπάθειες των «κίτρινων» έμεναν χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 87’, ένα γκολ που οφείλεται και στην καλή αντίληψη του διαιτητή που άφησε πλεονέκτημα σε μαρκάρισμα που έγινε στον Καλαμπόκη από πίσω, ο Ζέρβας συνέχισε τη φάση, βγήκε σε αντεπίθεση και ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστέργιου, κάνοντας το 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Βενέτης, Ζέρβας, Κάμτσης, Γκόγκας, Χαλατσής, Τούφας, Σπύρου (67’ Κοσμάς), Τζοβάρας, Καλαμπόκης (88΄Νούγιας), Σκουτελιάς (82΄Φλώρος).

Άρης: Παπαστέργιος, Γεωργίου (69΄ Δουπάτσης), Κατσαρέας (69΄ Μαυρίδης), Σιταράς, Σεβαστίδης, Πασχαλίδης (69’ Παράσχος) , Βλαχονικολής, Δάσκος, Βέργας, Βεριντιάνο, Καραμανλής.


super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 13:46 »
Παράθεση
Άντεξε ένα ημίχρονο η Κ17, αλλά ηττήθηκε 3-0 από τον ΠΑΟΚ
16 Μαρτίου 2024 23:35

Προσπάθεια να συνεχίσει στον καλό δρόμο που είχε χαράξει το τελευταίο διάστημα έκανε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία άντεξε για ένα ημίχρονο, ωστόσο υποτάχθηκε τελικά στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 3-0.

Μετά από ένα μάλλον υποτονικό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και στο 47′ άνοιξε το σκορ με τον Κρομμύδα, έπειτα από την ασίστ του Μπέρδου. Ο Θεοφίλου διπλασίασε τα τέρματα για τον Δικέφαλο, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Μύθου και στο 59′ Μπέρδος και Κρομμύδας συνδυάστηκαν ξανά για το 3-0, που ήταν κ το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Τσίτσιλας, Βυρσωκινός (70′ Βασίλι), Κοσίδης (60′ Καραγιαννίδης), Μπαταούλας, Παπαδόπουλος, Τσιφούτης (46′ Κρομμύδας), Θεοδοσιάδης (46′ Τουρσουνίδης), Θεοφίλου, Μπέρδος, Κοσμόπουλος (46′ Μύθου)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος (65΄λ.τρ. Παντελίδης), Τσιώτης, Γκρέστας, Κάμτσης, Αναγνωστόπουλος, Τούφας, Χαλατσής (81’ Ζακόπουλος), Σκουτελιάς (78΄Φλώρος), Αλεξίου (65΄Κούτρας), Τζοβάρας, Καλαμπόκης (78΄Νούγιας).
super-fm.gr

Παράθεση
Στις καθυστερήσεις ηττήθηκε η Κ17 του ΠΑΣ στον Βόλο
23 Μαρτίου 2024 17:12


Μετά από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, η Κ17 του Βόλου νίκησε με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στη διεκδίκηση των μπαράζ για την πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος. Οι Γιαννιώτες, παρότι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, δυσκόλεψαν ιδιαίτερα την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά υπέκυψε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, δεχόμενη γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με πέναλτι έπειτα από χέρι του Τούφα έκανε το 1-0 ο Βόλος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει στη συνέχεια δύο καλές ευκαιρίες με τον Τζοβάρα να ισοφαρίσει.



Ο ΠΑΣ  διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 35’ έπειτα από χέρι αμυντικού του Βόλου σε κόρνερ, με τον διαιτητή όμως να μη δίνει κάτι.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από ομαδικό πρέσινγκ οι παίκτες του Γιάννη Λώλη έκλεψαν την μπάλα, ο Τούφας βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος όμως απέκρουσε και κράτησε το 1-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ό,τι δεν έκανε στην εκπνοή του α’ 45λεπτου ο Τούφας, το έκανε στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 47’ έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Βόλος ξαναπήρε το προβάδισμα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει «απάντηση» και σ’ αυτό το γκολ, όταν ο Κάμπτσης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με δυνατό σουτ-βολέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Βόλος που ήθελε μόνο νίκη πίεσε στα τελευταία λεπτά για να πάρει το ματς και στο 95’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώθηκε το τελικό 3-2.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Κάμτσης, Γκόγκας, Χαλάτσης, Τούφας, Κοσμάς, Τζοβάρας, Αλεξίου, Σκουτελιάς

Έπαιξαν και οι Φλώρος , Αναγνωστόπουλος , Καλαμπόκης και Νούγιας

super-fm.gr

Παράθεση
Ήττα από τον ουραγό Πανσερραϊκό η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα
30 Μαρτίου 2024 17:34


Σε κακό ματς με λιγοστές φάσεις που φαινόταν ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ, αυτός και θα κέρδιζε, η Κ17 του Πανσερραϊκού ήταν τελικά η τυχερή, η οποία έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από τα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

Πολύ νωχελικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε τις στιγμές του, αλλά ήταν μεμονωμένες, αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν πολύ σε παιχνίδι κέντρου μακριά από τις δύο εστίες.



Ο Πανσερραϊκός πήρε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού μετά το πρώτο δεκάλεπτο και είχε τρία καλά σουτ στο 11′ και το 17′ με Κωτίδη και Μπαντή και στο 22′ με τον Τσιλιγγίρη, όπου έωσε ο Παντελίδης.

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 25′ και το 45′ με δύο φάσεις που είχαν ως δημιουργό τον Σκουτελιά και εκτελεστή τον Τζοβάρα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε σε παράλληλα γυρίσματα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.



Στο β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν ελαφρώς τον ρυθμό και έτρεξαν περισσότερο. Ο ΠΑΣ δημιούργησε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο 50′ με σουτ του Γκόγκα από μακριά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος.

Ο Πανσερραϊκός στη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε στο ματς στο 84′, σκόραρε κιόλας, όταν έγινε κάθετη πάσα, ο Καλαμπόκης έβαλε ωραία το σώμα του, άφησε πίσω τους δύο στόπερ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και σε τετ α τετ δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-1!

super-fm.gr

Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1


Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανσερραϊκό με τους Σερραίους να παίρνουν τη νίκη με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους με μεγαλύτερη το δοκάρι του Γκόγκα για τον ΠΑΣ. Τελικά ο Πανσερραϊκός με γκολ στο 84′ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Κάμτσης, Γκόγκας, Χαλατσής (84′ Ζακόπουλος), Τούφας, Κοσμάς (71′ Νούγιας), Τζοβάρας (84′ Νικολάου), Αλεξίου (71′ Καλαμπόκης), Σκουτελιάς (76′ Φλώρος).
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 13:14 »
Ηττήθηκε στη Λάρισα (4-0) η Κ17 του ΠΑΣ
Mια εξαιρετική εμφάνιση για άλλη μια φορά σε ένα ζεστό μεσημέρι για την ΑΕΛ Κ17 που νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στο προπονητήριο των Δένδρων.

Οι βυσσινί είχαν την κυριαρχία και αρκετές φάσεις εκτός των γκολ σε ένα γεμάτο παιχνίδι με όμορφο θέαμα και χατ-τρικ του Κουτζαηλία.
Η ΑΕΛ είχε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 5′ 1-0 με εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου και κεφαλιά στην απέναντι γωνία που έκανε ο Κουτζαηλίας.
Ο ΠΑΣ είχε χαμένο τετ α τετ με τον Σκουτελιά μετά το 1-0, στην πιο σημαντική ευκαιρία που είχε η ομάδα του Γιάννη Λώλη να ξαναμπεί στο ματς. Στο 18’ ο Γραββάνης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Το 3-0 ήρθε στο 30′ με ενέργεια του Ρίζου που πέρασε αντιπάλους με σλάλομ και πάσαρε στον Κουτζαηλία που ευστόχησε με πλασέ. Το 4-0 έγινε στο 38′ και πάλι με τον Κουτζαηλία αφού έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια.
Ο ΠΑΣ είχε δυο-τρεις καλές φάσεις μετά το 4-0 να μειώσει στο σκορ, χωρίς να τα καταφέρει. Η Λάρισα είχε κι ένα δοκάρι με τον Όντο.
ΑΕΛ: Σπανός, Αρσένης (45′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Δεμίρης, Βαρσάμης (45′ Μπασδέκης), Κουτζαηλίας (55′ Καλαθάς), Ρίζος (55′ Τσακνάκης), Γραββάνης, Δημηνίκος (45′ Μπιώτης), Όντος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Γκόγκας, Αναγνωστόπουλος, Ζιακόπουλος (71’ Νούγιας), Τούφας, Σκουτ(55’ Νικολάου), Φλώρος (55’ Κούτρας), Τζοβάρας, Κοσμάς (55’ Ζέρβας).
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 11 Απρ 2024 17:20 »
Περιβαλλοντική δράση ανέλαβαν οι ομάδες Κ17 και Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα στο δασύλλιο του Φρόντζου



Η έναρξη της αντιπυρικής περιόδου δεν αργεί (1η Μαΐου έως και 31η Οκτωβρίου 2024) και ο ΠΑΣ Γιάννινα βαθιά ευαισθητοποιημένος και έχοντας σαν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιωσιμότητας προέβη σε μια αξιέπαινη ενέργεια.

Μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου, μέλη των τμημάτων υποδομής και συγκεκριμένα των ομάδων της Κ15 και της Κ17 του συλλόγου, βρέθηκαν στο δάσος στον Φρόντζο όπου με ιδιαίτερη χαρά ανέλαβαν να καθαρίσουν τον χώρο από σκουπίδια και άλλα υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνο μετάδοσης πυρκαγιάς.

https://www.facebook.com/PASGianninaFC/posts/919133536885320?ref=embed_post
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 28 Απρ 2024 22:44 »
Παράθεση
Ισοπαλία στο τελευταίο εντός έδρας ματς για την Κ17
13 Απριλίου 2024

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν έδωσε η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο συνοδεύτηκε από την «χορταστική» ισοπαλία 2-2 με την Λαμία. Οι Γιαννιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να φαίνεται ότι θα το κρατήσουν και σχετικά εύκολα, όμως η αποβολή του Αναγνωστόπουλου στο 57’ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να το πιστέψει η Λαμία, να ισοφαρίσει 2 λεπτά μετά και να πάρει τελικά το «Χ».

Η Λαμία ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 10ο λεπτό  ο Σκαρλάτος μπήκε από δεξιά στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, σούταρε από κοντά και ο Παντελίδης απέκρουσε με τα πόδια στην κλειστή του γωνία.

Στο 18’ μετά από εκτέλεση φάουλ, η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να διώξει, επικράτησε σύγχυση, κεφαλιές και σουτ στα σώματα στη μικρή περιοχή και τελικά ο Ντούβας ήταν αυτός που κατάφερε να βρει δίχτυα με κοντινό σουτ.

Στο 22’ τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν σε σκάσιμο της μπάλας έγινε λάθος εκτίμηση από αμυντικό της Λαμίας , ο Τούφας σούταρε με τον τερματοφύλακα σε κακή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 25’ μετά από κάθετη πάσα του Τζοβάρα, ο Τούφας βγήκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 33’ ήρθε η ολική ανατροπή. Ωραία κάθετη μπαλιά του Σκουτελιά, ο Τζοβάρας έβαλε πλάτη τον αντίπαλό του και απέναντι από τον Φωλια πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 2-1!

Στο 57’ απευθείας κόκκινη στον Αναγνωστόπουλο για πολύ σκληρό φάουλ, καθώς πήγε με τα δύο πόδια στον αντίπαλο.

Στο 59’ εκμεταλλεύεται άμεσα το αριθμητικό της πλεονέκτημα η Λαμία και ο Καραμέρης υπό πίεση πλάσαρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια αμυντικού, ο Παντελίδης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 67’ σουτ του Σκουτελιά, απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Φωλιάς.

Στο 73’ ο Σκαρλάτος μετά από σκάσιμο της μπάλας στην περιοχή επωφελήθηκε και έγινε αποδέκτης της μπάλας, σουτάρε αλλά ο Παντελίδης βγήκε έγκαιρα και έσωσε με τα πόδια.

Και στο 93′ είχαμε φάση διαρκείας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν κατάφερε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
super-fm.gr

Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΜΙΑ 2-2
Με ισσοπαλία έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία έμεινε στο 2-2 με την Λαμία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό, για να έρθει ο Τούφας στο 25′ να κάνει το 1-1. Ο ΠΑΣ έκανε την απόλυτη ανατροπή και στο 33′ ο Τζοβάρας με πλασέ έκανε το 2-1. Ο ΠΑΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αναγνωστόπουλου και στο 59′ ήρθε το 2-2.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Αναγνωστόπουλος, Γλενης, Ζακόπουλος (86′ Βακαλόπουλος), Τούφας, Ζέρβας (86′ Νικολάου), Τζοβάρας, Χαλάτσης, Σκουτελιάς (75′ Κοσμάς)
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 28 Απρ 2024 22:45 »
Νίκη της Κ17 του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ και φινάλε για τους έφηβους του ΠΑΣ
Το τελευταίο τους παιχνίδι έδωσαν τα παιδιά της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ηττήθηκαν με 1-0 και περιμένουν πλέον με αγωνία το μέλλον το τι θα αποφασίσει η οικογένεια Χριστοβασίλη για τις ομάδες Κ17 και Κ15 του χρόνου, οι οποίες μπορούν να δηλωθούν στα πρωταθλήματα της Super League 1, διαφορετικά διαλύονται και μένει εν ενεργεία μόνο η Κ19, αφού η Super League 2 δεν διοργανώνει τα δύο μικρότερα ηλικιακά πρωταθλήματα!

Ο ΠΑΣ δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού τερματίζει προτελευταίος (7ος) στον Βορρά, ενώ ο Παναιτωλικός ως 3ος στη βαθμολογία θα δώσει αγώνα μπαράζ για την είσοδό του στο final-4, σε παιχνίδι που θα γίνει στο Emileon.

Το γκολ της νίκης του Παναιτωλικού σημείωσε στο 23’ ο Χόντζα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δρακόπουλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Τσιώτη, αλλά και δύο καλές ευκαιρίες στο τέλος του ματς, για να φύγει τουλάχιστον με την ισοπαλία.

Παναιτωλικός: Κίτσος, Νταλιάνης, Δρακόπουλος (61′ Μποκώρος), Αδαμόπουλος (70′ Καλτσής), Ασημακούλας, Παυλίδης, Πιστικός (46′ Καλατσανάς), Γερνάς , Βασιλείου (70′ Παρασίδης), Τσώρης, Χότζα (46′ Γκορόγιας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Τσιώτης, Γκόγκας, Γλένης, Γκρέστας, Ζακόπουλος (81′ Χρύσης), Χαλάτσης, Τούφας, Ζέρβας, Κούτρας (60′ Κοσμάς), Καλαμπόκης (72′ Νούγιας)
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #32 στις: Τρι 21 Μάι 2024 17:50 »
Σε τουρνουά με την Εθνική Προπαίδων ο Βενέτης της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα
2 Μαΐου 2024

Είκοσι δύο παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Προπαίδων (κάτω των 16 ετών) από τον κ. Άγγελο Χατζόπουλο για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί 8-13 Μαΐου στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Στις κλήσεις βρίσκεται ξανά και ο ποδοσφαιριστής της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεόδωρος Βενέτης.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας:

ΕΠΩΝΥΜΟ    ΟΝΟΜΑ    ΗΜ. ΓΕΝ.    ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΣΤΑΜΕΛΟΣ   ΛΟΥΚΑΣ   2008   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ   2008   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ   ΑΝΤΩΝΙΙΟΣ   2008   ΑΕΚ
ΒΕΝΕΤΗΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ   2008   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΜΟΚΡΗΣ   ΤΡΑΪΑΝΟΣ   2008   ΠΑΟΚ
ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ   2008   ΑΕΛ
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   2008   ΠΑΟΚ
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ   2008   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΗΝΑΣΙΔΗΣ   ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ   2008   ΠΑΟΚ
ΓΑΖΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ   2008   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   2008   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΚΑΠΕΛΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ   2008   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   2008   ΑΕΚ
ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   2008   ΠΑΟΚ
ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ   2008   ΟΦΗ
ΜΠΕΡΔΟΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   2008   ΠΑΟΚ
ΧΝΑΡΗΣ   ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ   2008   ΟΦΗ
ΜΑΝΤΑΖΕΛΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   2008   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   2008   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ   2008   ΠΑΟΚ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ   2008   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ   2008   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το αγωνιστικό πρόγραμμα

8 Μαΐου
Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Ουγγαρία-Σλοβενία

10 Μαΐου
Ελλάδα-Ουγγαρία
Σλοβενία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

13 Μαΐου
Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ουγγαρία
Σλοβενία-Ελλάδα
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-17 2023-24
« Απάντηση #33 στις: Τρι 21 Μάι 2024 17:52 »
Παράθεση
Νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής Προ-Παίδων με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Μπήκε αλλαγή ο Βενέτης
H Εθνική Προπαίδων επικράτησε 2-0 της οικοδέσποινας Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στην πρεμιέρα της στο διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά U-16 της UEFA, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σαράγεβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους του και εκκίνησε νικηφόρα την πορεία του στο τουρνουά.

Στο 27ο λεπτό ο Μιχαηλίδης με προβολή μετά από σέντρα του Κρομμύδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική Ομάδα. Στο 44ο λεπτό ο Μιχαηλίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μούγιανιτς, ενώ τo τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπέρδος στο 76ο λεπτό με σουτ από τη μεγάλη περιοχή.

Χρόνος συμμετοχής πήρε και ο Θεόδωρος Βενέτης της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 12:00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Ουγγαρία για την 2η αγωνιστική του τουρνουά.

Η σύνθεση της Εθνικής

Αρβανιτάκης, Λαγουδάκης, Μόκρης, Κάπελας, Μηνασίδης, Τουρσουνίδης, Σταμέλλος, Κρομμύδας, Κυριαζίδης, Μιχαηλίδης, Μπέρδος.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καλαϊτζίδης, Θεοχάρης, Βενέτης, Γαζής, Μανταζέλης, Σαββίδης, Τρικαλιώτης, Αβραμούλης, Χνάρης.
super-fm.gr

Παράθεση
Νέα συμμετοχή για τον Βενέτη με την Εθνική Προπαίδων
Νέα συμμετοχή -και αυτή ως αλλαγή- πήρε ο Θόδωρος Βενέτης της ομάδας Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα με την Εθνική ομάδα Προπαίδων κόντρα στην Ουγγαρία.

Η Εθνική μας ηττήθηκε 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στην 2η αγωνιστική του αναπτυξιακού τουρνουά U-16 της UEFA, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σαράγεβο.

Η αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, είχες λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, επομένως οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι Μαγυάροι ήταν πιο εύστοχοι και επικράτησαν της “γαλανόλευκης”.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 15:00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία για την 3η και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά.

Η σύνθεση της Εθνικής

Χριστοδουλόπουλος, Λαγουδάκης, Μόκρης, Χνάρης, Μηνασίδης, Τουρσουνίδης, Θεοχάρης, Γαζής, Κυριαζίδης, Μιχαηλίδης, Τρικαλιώτης.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κρομμύδας, Μπέρδος, Βενέτης, Μανταζέλης, Καλαϊτζίδης, Αρβανιτάκης, Κάπελλας, Αβραμούλης.
super-fm.gr

Παράθεση
Και νέα συμμετοχή του Βενέτη με την Εθνική Προ-Παίδων
Η Εθνική Προπαίδων ηττήθηκε 4-2 από την αντίστοιχη της Σλοβενίας στην 3η αγωνιστική του αναπτυξιακού τουρνουά U-16 της UEFA, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σαράγεβο. Αβραμούλης στο 49΄ και Τουρσουνίδης στο 87΄ με πέναλτι τα ελληνικά γκολ. Στην τρίτη θέση κατετάγη η ελληνική ομάδα, με την οποία πήρε μία ακόμα συμμετοχή ως αλλαγή ο Θεόδωρος Βενέτης της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Σταμμέλος, Αρβανιτάκης, Αβραμούλης, Λαγουδάκης, Χνάρης, Μινασίδης, Κρομμύδας, Κυριαζίδης, Σαββίδης, Μπέρδος, Καλαϊτζίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Βενέτης, Γαζής, Τουρσουνίδης, Μόκρης, Μανταζέλης, Μιχαηλίδης, Τρικαλιώτης, Κάπελλας.

Η Ελλάδα κατετάγη τρίτη στο τουρνουά. Πρώτη ήταν η Σλοβενία, στη δεύτερη θέση η Ουγγαρία και τέταρτη κατετάγη η διοργανώτρια, Βοσνία.
super-fm.gr