(...)
Αλλά και ποιος ύμνος δεν είναι; Του ΠΟΚ κάπως πάνε κι έρχονται, έχουν κι ένα ιστορικό βάρος, όχι πως είναι και τίποτα της προκοπής. Από κει και πέρα γίνεται του Κίτσου η μάνα.
(...)
To τραπεζάκι σου με τα διάφορα του ιστορικού βάρους του ΠΟΚ και σούστα φιλάρα σε καμιά λαϊκή που δεν σε ξέρουν... μΠΑΣ και βρεις τους χάφτες που ψάχνεις.
Αυτά από μένα...
Αγαπητέ mandrakoukos, τα σχόλια περί ύμνων τα έκανα στο θέμα και όχι σε π.μ.
Θες να έχουν ιστορικό βάρος οι ύμνοι του ΠΟΚ?
Ωραία, να έχουν αν αυτό θες… δώσε όμως και μια εξήγηση του ΒΑΡΟΥΣ!
Ο ύμνος του ΠΑΣ, είναι ο ύμνος του ΠΑΣ όπως τον ακούμε όταν στέλνουμε τα ΠΟΚ στη σέντρα… τους πληρώνουμε όμως τους ύμνους του ΠΟΚ στον Πίνακα Βαθμολογίας Πρωταθλημάτων 50 χρόνια τώρα. Πνευματικά δικαιώματα…
Αυτά από μένα και
Υ.Γ.: Δεν χρειάζεται να στέλνεις π.μ., για το αν σε ξέρω ή όχι και τα ρέστα… Από πού να σε ξέρω? Άλλωστε τώρα ήρθα στον ΠΑΣ, λόγω EUROPAS…
To p.m. το έστειλα για δύο λόγους. Διότι κανέναν δεν ενδιαφέρει, λίγες μέρες πριν τον αγώνα, αν εγώ είδα το σχόλιό σου σήμερα. Και δεύτερον, διότι επίσης κανένας δεν έχει όρεξη για διαφωνίες επί δευτερότριτων θεμάτων την παρούσα στιγμή.
Εσύ όμως μάλλον έχεις άλλη άποψη και το βάζεις σε δημόσια προβολή. Προφανώς θεωρείς ότι είμαι βλίτο, και θα κάνω ανάλυση του "ιστορικού βάρους" των ύμνων των ομάδων του ΠΟΚ δυο μέρες πριν τον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΣ. Ούτε όμως οι ύμνοι του ΠΟΚ, όπως έγραψα, "είναι τίποτα της προκοπής" για να τους υπερασπιστώ, ούτε κι αλλάζω άποψη ότι ο ύμνος του ΠΑΣ, εκτός από συναισθηματικό βάρος, δεν μπορεί να σταθεί
αισθητικά. Αυτό φυσικά είναι δική μου άποψη, κι αν δεν απατώμαι, δικαιούμαι να την έχω και να την εκφράζω.
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά "συναισθηματικού", "ιστορικού" και "αισθητικού" βάρους; Αν ναι πάει καλά, αν όχι δεν μπορώ να βοηθήσω.
Τώρα, αυτά τα "σούστα φιλάρα σε καμιά λαϊκή που δεν σε ξέρουν... μΠΑΣ και βρεις τους χάφτες που ψάχνεις", να τα λες στους φιλάρες σου. Αφού δε με ξέρουν μόνο στις λαϊκές, εσύ σίγουρα θα με ξέρεις. Παρακαλώ κύριε, πείτε δημοσίως ποιος είμαι τέλος πάντων. Εκτός αν είστε κι εσείς της λαϊκής.