Αποστολέας Θέμα: Περί του Ύμνου της Ομάδας...  (Αναγνώστηκε 7428 φορές)

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Περί του Ύμνου της Ομάδας...
« στις: Κυρ 17 Οκτ 2010 10:58 »
Γιατί πλέον δεν ακούγεται ο υμνος στους αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ύμνος λοιπόν του Αλέκου Κιτσάκη ο οποίος έχει συνοδέψει ουκ ολίγες φορές εδώ και χρόνια τους φιλάθλους του ΠΑΣ σε εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και σε πολλές εντός έδρας επιτυχίες της ομάδας έπαψε να παίζει στο «Ζωσιμάδες» τα τελευταία χρόνια και είναι απορίας άξιον το γιατί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΥΜΝΟΣ (LYRICS)

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Περί του Ύμνου της Ομάδας...
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 17 Οκτ 2010 10:59 »
+1966

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 17 Οκτ 2010 11:02 »

ο λογος απ δεν ακουεται ο υμνος:

* το ενα ειν οτ, παιζ σ αλλη ομαδα ο ΑΛΕΚΟΣ :P
* κι τ αλλο ειν εκεινο το "θα" το "σιγουρα θα πας"  :(

ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα
Άγιαξ της Ηπείρου
Μη σας τρομάζει τίποτα
Απόγονοι του Πύρρου
ΠΑΣ ΠΑΣ ΠΑΣ
Και σίγουρα θα πας
Στην Α' Εθνική
Ομάδα θρυλική

... τοσα χρονια ... θα  πας ...  :stop:

ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα
Ομάδα της Ηπείρου
Μη σας τρομάζει τίποτα
Απόγονοι του Πύρρου
ΠΑΣ  στην Αλφα ΠΑΣ
Κι δε ματαγυρνάς
Στη Β' Εθνική
Ομάδα θρυλική

... να το ματαπει :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Οκτ 2010 11:25 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 25 Φεβ 2015 21:54 »
Ο ύμνος του Π.Α.Σ. ΔΕΝ πνίγεται ΠΟΤΕ! Ε μεγάλε Αλέκο Κιτσάκη;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 19 Απρ 2016 00:16 »
Ρε παιδιά, να με συμπαθά κι εμένα η ευγένεια σας (PASGiannis)...
Όχι επειδή θα παίξουμε στην Ευρώπη,
εξάλλου ήθελα να το γράψω εδώ και χρόνια:
Μήπως είναι καιρός να αλλαχτεί ο ύμνος της Ομάδας?
Ή έστω να γίνει μία διασκευή του υπάρχοντος σε πιό προγκρέσιβ ροκ, μέταλ ήχο.  %-|
Με αφορμή, πάντα, την Ευρωπαϊκή μας συμμετοχή.

Μη βαράτε, είπα να με συμπαθά η ευγένεια σας...  :)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 19 Απρ 2016 00:22 »
Εδώ παίζουν vic στην λεωφόρο και δεν παίζουν στους Ζωσιμάδες.Το πολύ απλό δηλαδή.Έχουμε δουλειά ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 19 Απρ 2016 09:43 »
Ή έστω να γίνει μία διασκευή του υπάρχοντος σε πιό προγκρέσιβ ροκ, μέταλ ήχο.  %-|

Μη βαράτε, είπα να με συμπαθά η ευγένεια σας...  :)/quote]

το έχω ξαναγράψει ο πιο κιτς, μπανάλ και γκαντέμικος ύμνος αυτός του Κιτσάκη...

για νέο ύμνο μόνο VIC τι άλλο...https://www.youtube.com/watch?v=D0KX-1Rxxcc
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 19 Απρ 2016 11:45 »
Οι "ύμνοι" των ομάδων είναι γενικότερη πληγή, κι όχι μόνο στην Ελλάδα. Λατρευτός ο Κιτσάκης αλλά ο ύμνος είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά για τα πανηγύρια.
Αλλά και ποιος ύμνος δεν είναι; Του ΠΟΚ κάπως πάνε κι έρχονται, έχουν κι ένα ιστορικό βάρος, όχι πως είναι και τίποτα της προκοπής. Από κει και πέρα γίνεται του Κίτσου η μάνα.

Σήκωσε η Εθνική άλλοτε την κούπα, ακόμα κι ο Μίκης συγκινήθηκε και δώρισε το μουσικό θέμα από το "Ποιος δεν μιλά για την Λαμπρή", που έχει κι ένα χαρκατήρα εμβατηριακό, άρα ξεσηκωτικό. Κι είναι και Μίκης ρε αδερφέ. Φτάνει η Εθνική στην Αθήνα και αναλαμβάνει δράση η Γαρμπή, όχι η Σαρρή, α, η Βανδή. "Παιδιά, εφεξής ο ύμνος της Εθνικής θα είναι 'Ελλάς ολέ ολέ δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ' ". Γιατί "ολέ ολέ" ρε αδερφούλα μου, Σπανιόλοι είμαστε, γιατί όχι "βαβαί βαβαί" (πούναι κι αρχαιοπρεπές) ή "ουρά ουρά" ή "αμάν γιαβρούμ";

Αλλά και τι να τον κάνεις εν τέλει τον ύμνο; Βάζεις ένα κλαρίνο στη διαπασών και παθαίνουν διάσειση οι αντίπαλοι.  ::)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 19 Απρ 2016 13:20 »

Μη βαράτε, είπα να με συμπαθά η ευγένεια σας...  :)

το έχω ξαναγράψει ο πιο κιτς, μπανάλ και γκαντέμικος ύμνος αυτός του Κιτσάκη...

για νέο ύμνο μόνο VIC τι άλλο...https://www.youtube.com/watch?v=D0KX-1Rxxcc
Οι VIC είναι καταπληκτική ιδέα!
Συνδυασμός Παράδοσης με κιθάρες βαριές,
λες και ζωγραφίζει στην ταστιέρα ο Κύκλωπας Πολύφημος!
Υπέροχοι!

Άλλη λύση είναι οι καταπληκτικοί παγουράδες Bandemonic:
Bandemonic - "Burn the Witch": http://youtu.be/JfIaFTIfNsM

Υπέροχοι είναι και ετούτοι:
Varathron - Flowers Of My Youth: http://youtu.be/YKRhXNhpBuk
Ducks, μη βαράτε, γούστα είναι αυτά...
Μπαντάρα πάντως!

Last but not least:
The Dirty Saints - i was a boy: http://youtu.be/7d21I03SLB4

Όλοι οι παραπάνω Γιαννιωτόπουλα!
Παρακαλώ την διοίκηση να πράξει τα δέοντα!

Προς Θεού! Μακριά από αηδίες τύπου χιπ χοπ!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 19 Απρ 2016 13:40 »
Πιστεύω οι VIC είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό αυτή τη στιγμή...δυνατός ήχος και κλάμα κλαρίνου...απλά πραγματάκια...αρκεί να διώξει κάποιος τον μάλλον παππού που κάθεται στα decks του Ζωσιμάδες...μόνο με νέο αίμα περνάνε αυτά...μιλήστε στους υπεύθυνους...αλήθεια είναι μια αλλαγή που πρέπει να γίνει...για να μη πω πως λόγω γνωριμίας κάποιων μπορούμε να πούμε στους ίδιους τους VIC να πειράξουν τον Υμνο και τότε...ουι μαναμ φέρτε την βρωμογιούβε στο Ζωσιμάδες να περάσει όμορφα....

ΥΓ:Καλως σας βρήκα αδέλφια μετά από καιρό αποχής...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #10 στις: Τρι 19 Απρ 2016 14:45 »
Ας μη δημιουργούμε προσδοκίες και μετά όχι μόνον απογοητευόμαστε, αλλά μπορεί και να τα βάλουμε με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.

Τους VIC τους παρακολουθώ και τους καμαρώνω από το ξεκίνημά τους.
Τα παιδιά σαν παγουράδες, ΠΑΣ θα είναι, αλλά μπορεί και να μην πολυασχολούνται με το άθλημα.
Επίσης, η έμπνευση, σπάνια έρχεται επί παραγγελία και τα τραγούδια των παιδιών είναι γεμάτα έμπνευση.
Θα ήταν ότι καλύτερο να φτιάξουν κάτι, θα ήταν Ο Ύμνος.

Μεταξύ μας... ενημερώθηκαν ότι ο λαός το θέλει....

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 19 Απρ 2016 23:37 »
Επίσης και ο Τάυρος είναι τελείως ντεμοντέ και μαλακία γιατί ποιος ασχολείται; Όλοι τρακτερ πήραν και δάφνες απ' το σουπερμαρκετ.

Βάλτε ένα τρακτέρ και γύρω γύρω βαζάκι δάφνες από ατλαντικ επιτέλους. Κι εδώ που τα λέμε και το μπλε μαλακία χρώμα είναι. Ένα φυστικί παλ είναι γαμώ και πολύ της μόδας.

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 19 Απρ 2016 23:54 »
(...)
Αλλά και ποιος ύμνος δεν είναι; Του ΠΟΚ κάπως πάνε κι έρχονται, έχουν κι ένα ιστορικό βάρος, όχι πως είναι και τίποτα της προκοπής. Από κει και πέρα γίνεται του Κίτσου η μάνα.
(...)

To τραπεζάκι σου με τα διάφορα του ιστορικού βάρους του ΠΟΚ και σούστα φιλάρα σε καμιά λαϊκή που δεν σε ξέρουν...  μΠΑΣ και βρεις τους χάφτες που ψάχνεις.

Αυτά από μένα... 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 11:13 »
(...)
(...)

To τραπεζάκι σου με τα διάφορα του ιστορικού βάρους του ΠΟΚ και σούστα φιλάρα σε καμιά λαϊκή που δεν σε ξέρουν...  μΠΑΣ και βρεις τους χάφτες που ψάχνεις.

Αυτά από μένα... 

Αγαπητέ mandrakoukos, τα σχόλια περί ύμνων τα έκανα στο θέμα και όχι σε π.μ. 
Θες να έχουν ιστορικό βάρος οι ύμνοι του ΠΟΚ?
Ωραία, να  έχουν αν αυτό θες… δώσε όμως και μια εξήγηση του ΒΑΡΟΥΣ!
Ο ύμνος του ΠΑΣ, είναι ο ύμνος του ΠΑΣ όπως τον ακούμε όταν στέλνουμε τα ΠΟΚ στη σέντρα…  τους πληρώνουμε όμως τους ύμνους του ΠΟΚ στον Πίνακα Βαθμολογίας Πρωταθλημάτων 50 χρόνια τώρα. Πνευματικά δικαιώματα…

Αυτά από μένα και  :stop:

Υ.Γ.: Δεν  χρειάζεται να στέλνεις  π.μ., για το αν σε ξέρω ή όχι και τα ρέστα… Από πού να σε ξέρω?  Άλλωστε τώρα ήρθα στον ΠΑΣ, λόγω EUROPAS… 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 11:39 »
Κάποτε είχα διαβάσει ένα άρθρο πριν λίγα χρόνια που έγραφε ότι ο ύμνος του ΠΑΣ είναι ο τρίτος πιο γνωστός ποδοσφαιρικός ύμνος στην Ελλάδα μετά του γαύρου και του βάζελου.
Οπότε πιο ιστορικά βαρύ δεν γίνεται...  :pas:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 12:03 »
(...)
(...)

Αυτά από μένα... 

Αγαπητέ mandrakoukos, τα σχόλια περί ύμνων τα έκανα στο θέμα και όχι σε π.μ. 
Θες να έχουν ιστορικό βάρος οι ύμνοι του ΠΟΚ?
Ωραία, να  έχουν αν αυτό θες… δώσε όμως και μια εξήγηση του ΒΑΡΟΥΣ!
Ο ύμνος του ΠΑΣ, είναι ο ύμνος του ΠΑΣ όπως τον ακούμε όταν στέλνουμε τα ΠΟΚ στη σέντρα…  τους πληρώνουμε όμως τους ύμνους του ΠΟΚ στον Πίνακα Βαθμολογίας Πρωταθλημάτων 50 χρόνια τώρα. Πνευματικά δικαιώματα…

Αυτά από μένα και  :stop:

Υ.Γ.: Δεν  χρειάζεται να στέλνεις  π.μ., για το αν σε ξέρω ή όχι και τα ρέστα… Από πού να σε ξέρω?  Άλλωστε τώρα ήρθα στον ΠΑΣ, λόγω EUROPAS…

To p.m. το έστειλα για δύο λόγους. Διότι κανέναν δεν ενδιαφέρει, λίγες μέρες πριν τον αγώνα, αν εγώ είδα το σχόλιό σου σήμερα. Και δεύτερον, διότι επίσης κανένας δεν έχει όρεξη για διαφωνίες επί δευτερότριτων θεμάτων την παρούσα στιγμή.
Εσύ όμως μάλλον έχεις άλλη άποψη και το βάζεις σε δημόσια προβολή. Προφανώς θεωρείς ότι είμαι βλίτο, και θα κάνω ανάλυση του "ιστορικού βάρους" των ύμνων των ομάδων του ΠΟΚ δυο μέρες πριν τον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΣ. Ούτε όμως οι ύμνοι του ΠΟΚ, όπως έγραψα, "είναι τίποτα της προκοπής" για να τους υπερασπιστώ, ούτε κι αλλάζω άποψη ότι ο ύμνος του ΠΑΣ, εκτός από συναισθηματικό βάρος, δεν μπορεί να σταθεί αισθητικά. Αυτό φυσικά είναι δική μου άποψη, κι αν δεν απατώμαι, δικαιούμαι να την έχω και να την εκφράζω.
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά "συναισθηματικού", "ιστορικού" και "αισθητικού" βάρους; Αν ναι πάει καλά, αν όχι δεν μπορώ να βοηθήσω.
Τώρα, αυτά τα "σούστα φιλάρα σε καμιά λαϊκή που δεν σε ξέρουν...  μΠΑΣ και βρεις τους χάφτες που ψάχνεις", να τα λες στους φιλάρες σου. Αφού δε με ξέρουν μόνο στις λαϊκές, εσύ σίγουρα θα με ξέρεις. Παρακαλώ κύριε, πείτε δημοσίως ποιος είμαι τέλος πάντων. Εκτός αν είστε κι εσείς της λαϊκής.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 12:27 »
Για να χαλαρώσουμε το κλίμα λόγω των ημερών...εμένα δε θα με χάλαγε να χωνότανε κανένας δικός μας στο γκισέ του τύπου που βάζει τα κομμάτια και να του πει να βάλει το Σβαρα στην είσοδο των ομάδων...πραγματικά θα γίνει μακελειό...οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αν συμφωνάτε κάντε τα κονέδια σας με τον τύπο εκεί...θα κάνει αίσθηση και αν αρέσει καθιερώνεται! Οι άλλοι Hells Bells εμείς το σβάρα...

https://youtu.be/3U1sirIRBKA?t=121
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιούλ 2016 12:32 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 12:28 »
Για είσοδο ομάδας δεν ξέρω αλλά το σβάρα και γενικά vic πρέπει να παίξουν στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 12:35 »
Η αποδοχή (μαζί με τον σεβασμό) είναι κάτι που την κερδίζεις και δεν την επιβάλεις.

Εμείς πάμε μπροστά με παρακαταθήκη το παρελθόν μας ;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 13:36 »
To p.m. το έστειλα για δύο λόγους.
(...)
Το θέμα “ Περί του Ύμνου της Ομάδας” δεν έχει κλειδώσει…
Η συζήτηση που ασφαλώς και δεν ενδιαφέρει καν1ν, πόσο μάλλον εμένα...  δεν διακινήθηκε σε “p.m.”
Ας το κράταγες βρε φίλε μου για τον Αύγουστο...
Το τερτίπι της “διαφωνίας”…
Για όνομα του Θεού!!! “ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ” για ποιο πράμα? Για το αν έχουν βάρος οι ύμνοι του ΠΟΚ?  :P
Το εξήγησα, και…  “τα  πρωτεύοντα στα πρωτεύοντα” και “τα 2-3τεύντα στα 2-3τεύοντα”.

Αγαπητέ μου, 40 χρόνια βλέπω ΠΑΣ.
Άσε να ξέρω και να εκτιμώ εγώ, τι θα πει παρούσα στιγμή.
… αυτή, είναι συνέπεια πολλών στιγμών.

Άντε να χαρείς το 4-1  :mono:

Ο Ύμνος του ΠΑΣ είναι αυτός που θα ακουστεί  Πέμπτη 20:15 στο μερεμετισμένο “ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”.
Ο ΛΑΚΗΣ δεν σηκώθηκε από την καρέκλα. 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 14:44 »
Παράθεση
Άντε να χαρείς το 4-1
Μακάρι!

Λάκης; Αυτός με τα ψηλά ρεβέρ;
Θανάσης σπίκινγκ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 12 Ιούλ 2016 15:11 »
Παράθεση
Άντε να χαρείς το 4-1
Μακάρι!

Λάκης; Αυτός με τα ψηλά ρεβέρ;
Θανάσης σπίκινγκ.

ΑΕΙ... ΣΤΕΡΓΙΟΥ!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 18:38 »
Παράθεση
Ο νέος ύμνος του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιάννη Καψάλη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε πέρυσι 50 χρόνια ζωής. Στα πεντηκοστά του γενέθλια ευτύχησε να λάβει μέρος για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης (Γιουρόπα Λίγκ) .

Η διοίκηση της ομάδας με αφορμή αυτή την επιτυχία, θέλησε να αλλάξει τον ύμνο της ομάδας (με την φωνή του αείμνηστου Αλέκου Κιτσάκη) και να φτιάξει έναν καινούριο πιο σύγχρονο, πιο «ευρωπαικό» .

Ο κ. Χριστοβασίλης, λοιπόν, απευθύνθηκε στον Ηπειρώτη τραγουδιστή Γιάννη Καψάλη (γιός του κλαρινίστα Σταύρου Καψάλη) που είναι άξιος συνεχιστής της δημοτικής μουσικής και λατρεύει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (0-1) ακούστηκε για πρώτη φορά ο νέος υμνος.

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ τον φιλοξένησε στο στούντιο να μιλήσει μαζί του , για την δημιουργία του…. Ευρωπαικού υμνου.
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ο κ. Χριστοβασίλης με επέλεξε για να συνθέσω τον νέο υμνο της ομάδας μας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όλα αυτά τα χρόνια είναι το καμάρι των Ηπειρωτών. Πέρυσι στα τέλη Ιουνίου μου ζητήθηκε να φτιάξω τον νέο ύμνο της ομάδας και αυτό για μένα ήταν ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ αλλά και μεγάλη ευθύνη.

Επρεπε να ανταποκριθώ στο μεγάλο βάρος που μου ανατέθηκε. Πρώτον γιατί έπρεπε να φτιάξω έναν σύγχρονο ύμνο που να αγκαλιάσει ο κόσμος και δεύτερον να φανώ ΑΞΙΟΣ συνεχιστής του δάσκαλου για μένα Αλέκου Κιτσάκη, δημιούργησε τον ύμνο για τον «Αγιαξ της Ηπείρου», που από δύο χρονών θυμάμαι τραγουδούσα, δικά του τραγούδια» μας δήλωσε στο ξεκίνημα της ωριαίας παρουσίας του , στην εκπομπή μας .

«Επί πολλές μέρες μαζί με τους συνεργάτες – φίλους μου, ακούγαμε συνεχώς τόσο τον παλιό ύμνο, όσο και ύμνους μεγάλων ευρωπαικών ομάδων όπως της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ για να πάρουμε ιδέες. Πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια … ευρωπαική ομάδα και ΟΛΟΙ θέλουμε να συνεχίσει το ευρωπαικό του ταξίδι όσο το δυνατόν συχνότερα.

Ο παλιός ύμνος της ομάδας φτιάχτηκε με βάση τις συνθήκες της δεκαετίας του ’70 και είχε ως βάση το προσωνύμιο «ΑΓΙΑΞ της ΗΠΕΙΡΟΥ», λόγω του σπαυδαίου ποδοσφαίρου που έπαιζε και για πολλούς έμοιαζε στον αυθεντικό Αγιαξ !!! Τα χρόνια πέρασαν και φτάσαμε πλέον στην εποχή που το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη».

Ο Γιάννης Καψάλης παρότι περιοδεύει ανά την Ελλάδα, λόγω της δουλειάς, βρίσκει τον χρόνο να παρακολουθεί τον ΠΑΣ και έχει άποψη. «Τα τελευταία χρόνια γίνεται σπουδαία δουλειά από όλους τους συντελεστές. Στην ομάδα έχει βάλει την δική του σφραγίδα και ο Γιάννης Πετράκης που είναι εκ των κορυφαίων προπονητών. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο εντός και εκτός έδρας. Επίσης έχει ένα κορμό πολύ καλών παικτών επί πολλά χρόνια. Είναι κρίμα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο και σε αυτό δεν φέρνει ευθύνη αποκλειστικά ο κ. Χριστοβασίλης. Συμφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται σύγχρονο γήπεδο. Οι καιρικές συνθήκες στα Γιάννινα δημιουργούν πολλά προβλήματα, κυρίως στον ΠΑΣ. Το είδαμε αυτό και χθές που ο ΠΑΟΚ εκμεταλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα και μας κέρδισε. Πιστεύω όμως ότι στην φάση του Κόντε θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Επίσης εάν ο Μαμπουλού είχε βάλει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα θα βλέπαμε παιχνιδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο νέος ύμνος φτιάχτηκε σε στίχους του Γιάννη Καψάλη και του Δημ.Παππά σε μουσική Μάκη Τσίκου και Αρσένη Νάση.
joinsports.gr

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 19:14 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 19:43 »