Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7481 φορές)

Συνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 7η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 08:52 »
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη λογική κάποιων σύνταυρων. Επειδή απ'  ότι φαίνεται ήρθε στα πράγματα ίσως η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, που άφησε την ομάδα ξεβράκωτη σε όλους τους τομείς, θα πρέπει να δικαιολογούμε το Στάικο, να του δίνουμε άφεση αμαρτιών και να τον αφήνουμε να συνεχίζει;
Όπως κράζουμε τη διοίκηση ΔΙΚΑΙΩΣ, θα πρέπει να δεχτεί και την κριτική ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Οποιοσδήποτε απ όσους γράφετε εδώ μέσα, πιστεύω ότι θα κοουτσάριζε καλύτερα την ομάδα, με το υπάρχον ρόστερ.
Αν το όνειρό του έχει γίνει εφιάλτης όπως λέει ο χρήστος, ας παραιτηθεί από μόνος του. Γιατί να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν; Έχει δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα; Γουστάρει να τον εκθέτουν; Δε νομιζω.
Απλά βρήκε τους άλλους τους ανύπαρκτους της διοίκησης που το παίζουν αφεντικά και τον κρατάνε στον πάγκο, δεν ξέρω με πόσα λεφτά-μπορεί και να πληρώνει κιόλας, για να ζει το όνειρό του σε ομάδα Α εθνικής. Νομίζει κάποιος από δω μέσα ότι θα ξαναδουλέψει σε πάγκο ομάδας super league; Εγώ το αποκλείω και ας πάρει ακόμη δεκαπέντε πτυχία ποδοσφαιρου..
Όσο παραμένει στον πάγκο μας κάνει κακό είτε θέλουμε να το καταλάβουμε είτε όχι, ακόμη και αν οι άλλοι έχουν σίγουρα περισσότερες ευθύνες από αυτόν. Αν συνεχίσουμε με αυτόν στον πάγκο δε νομίζω να σώσουμε τίποτε στο τέλος τη φετινή χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 09:59 »
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη λογική κάποιων σύνταυρων. Επειδή απ'  ότι φαίνεται ήρθε στα πράγματα ίσως η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, που άφησε την ομάδα ξεβράκωτη σε όλους τους τομείς, θα πρέπει να δικαιολογούμε το Στάικο, να του δίνουμε άφεση αμαρτιών και να τον αφήνουμε να συνεχίζει;
Όπως κράζουμε τη διοίκηση ΔΙΚΑΙΩΣ, θα πρέπει να δεχτεί και την κριτική ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Οποιοσδήποτε απ όσους γράφετε εδώ μέσα, πιστεύω ότι θα κοουτσάριζε καλύτερα την ομάδα, με το υπάρχον ρόστερ.
Αν το όνειρό του έχει γίνει εφιάλτης όπως λέει ο χρήστος, ας παραιτηθεί από μόνος του. Γιατί να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν; Έχει δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα; Γουστάρει να τον εκθέτουν; Δε νομιζω.
Απλά βρήκε τους άλλους τους ανύπαρκτους της διοίκησης που το παίζουν αφεντικά και τον κρατάνε στον πάγκο, δεν ξέρω με πόσα λεφτά-μπορεί και να πληρώνει κιόλας, για να ζει το όνειρό του σε ομάδα Α εθνικής. Νομίζει κάποιος από δω μέσα ότι θα ξαναδουλέψει σε πάγκο ομάδας super league; Εγώ το αποκλείω και ας πάρει ακόμη δεκαπέντε πτυχία ποδοσφαιρου..
Όσο παραμένει στον πάγκο μας κάνει κακό είτε θέλουμε να το καταλάβουμε είτε όχι, ακόμη και αν οι άλλοι έχουν σίγουρα περισσότερες ευθύνες από αυτόν. Αν συνεχίσουμε με αυτόν στον πάγκο δε νομίζω να σώσουμε τίποτε στο τέλος τη φετινή χρονιά.

Ενω οι Σούλης,Αθανασίου Λιασος,Λωλης Παμλιδης Ριενστρα Μπακαδημας Κοντε Λεο, Μπιλμπαο, Ροσερο Μπορντιγκαραι και καμποσοι ακομα θα γινουν αναρπαστοι μολις φυγουν απο τον ΠΑΣ

Συνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 12:56 »

Ενω οι Σούλης,Αθανασίου Λιασος,Λωλης Παμλιδης Ριενστρα Μπακαδημας Κοντε Λεο, Μπιλμπαο, Ροσερο Μπορντιγκαραι και καμποσοι ακομα θα γινουν αναρπαστοι μολις φυγουν απο τον ΠΑΣ
Κάποιοι από αυτούς που αναφέρεις έχουν παίξει και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας και θα μπορούσαν να παίξουν και τώρα. Όπως επίσης κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να εξελιχθούν και να παίξουν στο μέλλον. Ο Στόκος ούτε έχει παίξει ποτέ, ούτε πρόκειται να εξελιχθεί για να παίξει στο μέλλον σε άλλη ομάδα Α εθνικής.
Και βέβαια είναι πολύ φανερό ότι δεν μπορεί να εξελίξει κανένα παίκτη, σε αντίθεση με τους προκατόχους του στο πάγκο της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 14:46 »
αυτο που βλεπω εγω ειναι να γραφονται σεντονια για το σταικο.....ενω για αυτους που ειναι υπευθυνοι και για το οτι ειναι εκει...και για το οτι δεν τον ενισχυσαν με ποδοσφαιριστες να ειναι εκει...και για την ολη καταντια .....δεν αναφερονται καθολου παρα σε 2-3 γραμμες

το θεωρω ανωμαλια να μην ασχολητε καποιος  με αυτον που κινει τα νηματα.....αλλα να ασχολητε με το γραναζι
εκτος κι αν καποιοι και...... συγνωμη αν προσβαλω καποιον που δεν εχει τετοιο σκοπο....θελετε να κραζουμε το σταικο η τον κλειμαν η τον τρομπαμαν.....ενω αυτοι που τους εφεραν ολους και εχουν αδειασει το γηπεδο να μενουν στο απυροβλητο

ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)....ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 16:27 »
Ο ΧΒ είχε τον τρόπο του να πείθει παίκτες να έρθουν στην ομάδα και να τους κάνει να σκίζονται γι'αυτή. Ποιός ήταν αυτός; μάλλον τα παιδιά του δεν τον έμαθαν ακόμα. Και επειδή είναι η πρώτη χρονιά, θα κάνω λίγο υπομονή και γι'αυτούς.
Ο κόουτς πάντως πρέπει να αλλάξει και να αρχίσει να βλέπει και ν' ακούει τριγύρω του. Νομίζω μόνο καλό θα του κάνει. Και να σταματήσει να έχει κολλήματα σε συστήματα και παίκτες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 17:45 »
Δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη χρονιά του Παναγιωτάκη.Από μένα δεν έχει τέτοια δικαιολογία.Εκτός αν νομίζετε ότι κάποιος άλλος έτρεχε πέρυσι την ομάδα.Επιπλέον είναι γύρω από την ομάδα χρόνια.
Πάμε και στα του Στάικου.Δεν ξέρω κάποιο πρωτάθλημα που να μην σχολιάζουν τον προπονητή της ομάδας.Είτε θετικά είτε αρνητικά.Αν είναι να κρίνονται μόνο οι προπονητές που τα έχουν λυμένα τότε να σχολιάζουμε μόνο Κλιπ,Γκουαρντιόλα και τέτοιου επιπέδου προπονητές.Η κριτική όμως υπάρχει για όλους και σε όλες τις κατηγορίες.Ακόμα και στα ερασιτεχνικά.Ο Στάικος έχει κάποια ελαφρυντικά αλλά δεν είναι άμοιρος ευθυνών.Ναι είναι ένας μέτριος προπονητής από το κάτω ράφι.Εκτός αν τα προηγούμενα χρόνια είχαμε παιχταράδες και τώρα κόπηκε η χρηματοδότηση.Αν και δεν θυμάμαι να μην υπάρχει γκρίνια και τα προηγούμενα χρόνια για την ποιότητα του ρόστερ ή μήπως δεν ήταν το φθηνότερο με βάση το transfermarkt.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 04 Οκτ 2023 18:04 »
Συμφωνώ με τους περισσότερους πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η διοίκηση( η ποιά;;)

Αλλά και ο κατά τα άλλα συμπαθής άνθρωπος Στάικος όχι μόνο δεν εμπνέει,αλλά δεν είναι και κοουτς με τπτ. Δεν μπορεί να αλλάξει τη ροή των παιχνιδιών σε καμία περίπτωση υπέρ μας. Όλοι τον κερδίζουν στα σημεία εύκολα!

Αφού δεν πρόκειται λοιπόν να αλλάξει προπονητή ο Παναγιωτάκης με το δημητρο,ας τον βοηθήσουν κάποιοι με μεγαλύτερη εμπειρία,όπως κάποιοι παίχτες μας. Τι να πούμε και μεις οι ερμοι; Μας έχει φάει η φτηνια και η κακομοιριά....

Ώρες ώρες τον λυπάμαι πραγματικά που τον έχουν αφήσει έτσι απροστάτευτο!!!!

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 05 Οκτ 2023 22:46 »
Μόνο ΤΟΠΟΛΑ ρε σκατογαυροι έτσι βεντούζα, βεντούζα έτσι στο 90!
Ρε σταικε αυτά τα πεθαμένα φοβήθηκες?
Υπάλληλοι δολοφόνοι δεν σας χωρά η πόλη!