Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 5η φάση κυπέλλου Ελλάδος  (Αναγνώστηκε 3699 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 5η φάση κυπέλλου Ελλάδος
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 17:09 »
Μάλλον τυχεροί ήταν όλοι στην ομάδα σήμερα που δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη και είδαν το ματς μόνο όσοι πήγαν γήπεδο. Ομάδα υπό διάλυση

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 17:11 »
Κλείστε το μαγαζί πριν βγάλουμε το καρκίνο....αει σιχτίρ επιτέλους.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 17:15 »
Μετά το ...ντράπηκε και η ντροπή της προηγούμενης εβδομάδας σήμερα είμαι βέβαιος ότι η ντροπή έφυγε από αυτή την ομάδα και καλωσορίσαμε τη μιζέρια.

Στάικο ελπίζω να μην την κάνεις να ντρέπεται και αυτή.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 17:20 »
Διαιτησία από τα Λιντλ.
Πρώτο γκολ πριν το κόρνερ υπήρχε καθαρό οφσάιντ οπότε δεν θα ήταν καν η μπάλα στην περιοχή μας.
Το δεύτερο γκολ τους ήταν πολύ καλό αλλά φάνηκε η αδυναμία μαρκαρισμάτων από τα αριστερά.
Ενώ βέβαια έπρεπε ο Βόλος να παίζει με 10 παίκτες μετά το δολοφονικό τάκλιν (στον Τσαούση νομίζω) που φάνηκε ότι είχε πρόθεση.
Κάποια ανύπαρκτα φάουλ έδωσε στο Βόλο ενώ κάποια που ήταν υπέρ μας δεν τα έδινε καν. Μάλιστα έδωσε ανάποδο υπέρ τους.
Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες μας δεν βλεπόντουσαν. Πολλά λάθη... λίγο έλειψε και το 0-3.

Στο δικό μας γκολ που σφύριξαν οφσάιντ δεν έχω άποψη καθώς δεν ήμουν στην ευθεία. Στο δικό τους όμως ήμουν.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 17:52 »
Το γκολ του Κοντε ήταν καθαρό οφσαιντ.

Η ομάδα μας μαύρο χαλί. Ο Βόλος τα ίδια και με νοοτροπία χωριού με καθυστερησεις και καραγκιοζολικια.

Νομίζω και οι δύο είμαστε υποψήφιοι για β.

Βέβαια με Κηφισια και βάζελο παίζαμε καλύτερα. Μετά τι έγινε δεν καταλαβαίνω. Ο Σταικος μου φαίνεται ότι εκτός των άλλων δεν μπορεί να διαχειριστεί  και την απουσία του Ριενστρα!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:03 »
Αναζητειται επενδυτης ,αυτη τη στιγμη οδευουμε με ακριβεια στην Β εθνικη
Δεν ειναι απαραιτητο να πεσουμε φετος ,αλλα δεν ειναι απιθανο και να συμβει
Ο θανατος του χριστοβασιλη σημανε το τελος, δεν μπορουν να ακολουθησουν τα παιδακια
Εδω με το ζορι τα καταφερνε ο πατερας

Δεν μπορει να την γλιτωνουμε καθε χρονια με προπονητες που γνωριζουν λιγοτερα ακομα και απο ατομα που γραφουν στο φορουμ
Ας δωσουν τουλαχιστον ενα μισθο της προκοπης σε καποιον που μπορει να προπονησει
Οι παιχτες κουτσα στραβα μπορουν να παραξουν κατι καλο
Η ομαδα των επιτυχιων του κυπελλου εχει ξεχασει τι ειναι το κυπελλο Ελλαδας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:15 »
Μας γλέντησε ο άλλος μαθητευόμενος της σούπερ λιγκ ο Μπράτσος με το ιατρικό επιτελείο του Βόλου.Με έναν διαιτητή που ένα απλό ματς τα έκανε όλα πουτάνα.
Όταν βλέπεις για προέδρους τους Χριστοβασίληδες είναι φυσιολογικό να τους γλεντάνε όλοι οι υπόλοιποι.Δεν μπορούν τα παλικάρια.Αν ο Στάικος είναι μια φορά άχρηστος για προπονητής,αυτοί είναι 100 φορές άχρηστοι για μεγαλομέτοχοι του ΠΑΣ.Φαίδων 1,Φαίδων 2,Φαίδων 3 μπράβο σας.Ανύπαρκτοι.Πουθενάδες.Πουλήστε και ξεκουμπιστείτε από τον ΠΑΣ.Να γλυτώσουμε.Τόσες ομαδούλες είναι στην Αθήνα να παίζετε.Πάρτε μια εκεί και στα τσακίδια.Ανίκανοι.Πάρτε μαζί σας και τον Δημητράκη να γλυτώσουμε.
Εσύ Στάικο μάνα μου αν αύριο ψηφίζεις στο Λυγουριό,πήγαινε ψήφισε εκεί και μην ξαναγυρίσεις.Είτε είσαι στον πάγκο,είτε όχι,το ίδιο και το αυτό είναι.Για να δηλώνουμε προπονητή;Αλήθεια σε δηλώνουμε φέτος κανονικά προπονητή ή δηλώνουμε κανέναν άλλον;Αν με το ζόρι πρέπει να είσαι στην ομάδα,ας γίνεις φροντιστής.Πιο χρήσιμος θα είσαι.Κούρεψε το γκαζόν.Πάρε μια σκούπα και καθάρισε τα αποδυτήρια.Τόσες δουλειές υπάρχουν.Για να εμπνεύσεις παίχτη δεν παίζει.Εδώ δεν μπορείς να εμπνεύσεις τον εαυτό σου δηλαδή.Θα εμπνεύσεις άλλους;Καλά για να τους βελτιώσεις εδώ γελάμε.Έχει και η επιστημονική φαντασία τα όρια της.
Πάμε και στα λιμά που δηλώνουν ποδοσφαιριστές.Ο Τηλυκράτης είναι στην Β έθνική.Μπορείτε να πάτε από φέτος εκεί να ψηθείτε για του χρόνου.Μπορεί κάποιοι να το σηκώνετε στην Β.Για Α εθνική δεν.Αν πάλι δεν μπορείτε ούτε στον Τηλυκράτη,καθόλου απίθανο,υπάρχει και η Κατσικά στην Γ.Για ορισμένους υπάρχει και το τοπικό για να ξεκαβλώνουν τα σαββατοκύριακα.Αν δεν είχαμε τους φραγκοφονιάδες για προέδρους,δεν θα περνάγατε ούτε από έξω.

ΧΑΟΣ
ΠΑΣ Γιάννινα όλα λάθος.
Αποστηθίστε το καλά γιατί του χρόνου εκεί θα είμαστε.Δεν αναφέρομαι στον κόσμο.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=6996.msg256289#msg256289

Αποσυνδεδεμένος giorgos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:20 »
Για αρχή ας φέρει προπονητή ο Αργύρης Γιαννικης είναι ελεύθερος μΠΑΣ και σώσουμε ότι σώζεται τέλος πάντων

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:39 »
Καλά μιλάμε ο Στόκος δίνει ρεσιτάλ προπονητικής. Του είπαμε να αλλάξει το σύστημα και εβαλε το Μουσπε σέντερ φορ. Πρέπει να του κάνουμε επέκταση συμβολαίου τώρα, μήπως μας τον κλέψει καμία άλλη ομάδα και χάσουμε το κελεπουρι.
Δεν εκτιμούσα την προπονητική δεινότητα του Στάϊκου - από τότε που προσλήφθηκε ελπίζοντας να με διαψεύσει. Το έκανε εν μέρει (δεδομένων των παροχών που είχε από τη διοίκηση) πέρυσι μετά τη διακοπή για το Mundial ... Εξακολουθώ να μην εκτιμώ τις δυνατότητές του αυτό όμως δεν συγκρίνεται με το κόλλημά σου σε κάθε ευκαιρία pextempalla -κυρίως αλλά όχι μόνο - το οποίο ξεπερνάει τα όρια τόσο που χάνεις και το "δίκιο" σου.
Για παράδειγμα χάνεις 0-2 και αποκλείεσαι και έχει ένα 15λεπτο μπροστά του το παιχνίδι γιατί είναι λάθος να μεταφέρεις σαν 2ο centerfor τον 1 από τους 2 κεντρικούς σου αμυντικούς που έχει και επιθετικές ικανότητες; Θα ήθελα να μην απαντήσεις για το συγκεκριμένο παράδειγμα σκεπτόμενος κυρίως ότι με το κόλλημα σου γίνεσαι άδικος.
Ο υπεύθυνος όπως γράφουν πολλοί ακόμα δεν είναι ο μαθητευόμενος και μέτριος Στάϊκος (ο οποίος πάντως μας έσωσε πέρυσι ενώ θα έπρεπε να είμαστε το πρώτο φαβορί για φούντο) αλλά οι ιδιοκτήτες.
Όπως το έχω πει και εγώ,οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες. Αυτό δεν το παραγνωριζει κανείς. Όμως ποιος είναι πιο εύκολο να αλλάξει τώρα; η διοίκηση ή ο προπονητής;
Η διοίκηση έχει κάνει άπειρες μαλακίες σε όλους τους τομείς. Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να έχει πάει καλά. Όμως οφείλει τουλάχιστον να προσπαθήσει να σώσει την κατηγορία αλλάζοντας τον μυρωδιά.
Λες ότι σε διέψευσε πέρυσι μετά το Μουντιάλ, ενώ στην πραγματικότητα πήρε  2-3 αποτελέσματα και στη συνέχεια κάναμε αν θυμάμαι καλά πάνω από 10 αγώνες να κερδίσουμε. Στο τέλος έκανε τις 2 νίκες με καπνά και Κολοκοτρωνίτσι και έσωσε την κατηγορία. Αυτό δεν τον κάνει προπονητή που πρέπει να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ. Από αυτόν έχει περάσει π.χ ο Άγγελος που πήρε την ομάδα με το ένα πόδι στη Β και κόντεψε να τη βγάλει Ευρώπη.
Λες ότι έχω κόλλημα με το Στόκο και ότι χάνω το δίκιο μου. Το παραδέχομαι αυτό αλλά τι θέλεις να κάνω; να μη γράφω τίποτε εναντίον του; Πες μου εσύ πως πρέπει να διαχειριστώ τον εκνευρισμό που μου προκαλεί σε κάθε αγώνα το κοουτσάρισμά του. Πρέπει να ανέχομαι την προπονητική του ανυπαρξία;
Ούτε δέχομαι από την άλλη να παίρνει η μπάλα και τους παίκτες, που φέτος απ' ότι βλέπεις και εσύ δεν έχουν κάνει καμία δήλωση στήριξης του Στόκου, σε αντίθεση με πέρυσι που το έκαναν συνεχώς
Οπως είχε γράψει προχτές νομίζω και ο Φον, πότε σαν φίλαθλοι δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με τις μεταγραφές. Για αυτό δε γίνεται να τσουβαλιαζουμε και τους παίκτες μαζί με τον Στόκο. Ας τους φέρουν έναν κανονικό προπονητή και μετά θα μπορούμε να τους κρίνουμε και αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:43 »
Για αρχή ας φέρει προπονητή ο Αργύρης Γιαννικης είναι ελεύθερος μΠΑΣ και σώσουμε ότι σώζεται τέλος πάντων

Εδώ δεν έχουμε βρακί να βάλουμε (φανέλες) θες να σου φέρει και τον Γιαννίκη.

Σαν τον ΧΑΟΣ το θκομας φέτος ούτε η σκουρπολίγκα2 ούτε η Γ΄ δεν έχει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:44 »
Παράθεση
Στάικος: «Σε καθεστώς πίεσης, αλλά στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει»
Σε καθεστώς πίεσης βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, όπως δήλωσε ο κ. Στάικος, αλλά εξεδήλωσε για μία ακόμα φορά την πίστη του ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και στο τέλος η ομάδα θα πάρει αυτό που πρέπει, ενώ στάθηκε και στο τρίπτυχο κόσμος, διοίκηση ποδοσφαιρικό τμήμα που δεν πρέπει να χάσει τη συνοχή του, γιατί αυτή η συνοχή και ενότητα έσωσε πέρυσι την ομάδα.

«Είχαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου με το μοναδικό ζευγάρι σουπερ λιγκ. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες. Σίγουρα θέλαμε να προκριθούμε και να επιστρέψουμε σε καλύτερες εμφανίσεις από τις δύο προηγούμενες. Μπορώ να πω ότι έχουμε ξαναδεί ένα τέτοιο σενάριο παιχνιδιού και πέρυσι, δηλαδή να μην έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο α’ ημίχρονο, αλλά είχαμε τον έλεγχο και κάποιες φάσεις. Πετύχαμε και ένα γκολ που δεν μέτρησε. Και μετά με την πρώτη επίσκεψη δεχτήκαμε γκολ και καπάκι το δεύτερο που μας επηρέασε μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου.

Στο β’ προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να πιέσουμε περισσότερο. Κάποιες φορές το καταφέραμε, το γκολ της μείωσης του σκορ ήρθε αργά και δεν προλάβαμε να στείλουμε το ματς στην παράταση.

Η ομάδα είναι σε καθεστώς πίεσης μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πολύ ότι στο τέλος η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει. Το τόνισα από τις πρώτες μας συνεντεύξεις, όταν όλοι έλεγαν καλά λόγια, εγώ επισήμαινα ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι πιο ψηλά απ’ αυτό που πρέπει να μάχεται κάθε εβδομάδα και μάλιστα να έχει μία σοφή μαχητικότητα και όχι να παρασυρόμαστε. Αυτό πρέπει να το ελέγξουμε. Μόνο με προπόνηση, πίστη και το αγωνιστικό τμήμα προσηλωμένο στη δουλειά, είναι το μυστικό που μας έδωσε και πέρυσι αυτό που αξίζαμε. Το μόνο γιατρικό είναι η σκληρή δουλειά».

Για το αν χάνεται η αυτοσυγκέντρωση και αν υπάρχει νευρικότητα: «Μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ με φανατικό κοινό, που την επόμενη μέρα είναι επηρεασμένο στην καθημερινότητά του από το αποτέλεσμα που θα φέρουμε εμείς και το καταλαβαίνουμε. Είναι μία πίεση που τη νιώθουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα έπρεπε να μας επηρεάζει. Πρέπει να το προσέξουμε. Είναι μία περίοδος που έχει επηρεάσει τη θετική αύρα που υπήρχε στο ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας. Πιστεύω θα επιστρέψει. Αν δουλέψουμε σωστά και συγκεντρωμένα με ευθύνη απέναντι στον κόσμο και τη διοίκηση και θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω πραγματικά, γιατί έχουμε ξαναβρεθεί σ’ αυτή τη θέση, αλλά οι παίκτες έδειξαν αντίδραση και όλοι μας μία ψυχραιμία που αρμόζει στην ομάδα. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας, να μη σκεφτόμαστε πολύ και να δουλεύουμε».

Για την 3η χρονιά εκτός κυπέλλου από νωρίς: «Δεν θα κρυφτώ, είναι αποτυχία. Την πρώτη χρονιά ως βοηθός εδώ, αποκλειστήκαμε από την Λάρισα , πέρυσι αποκλειστήκαμε από την ΑΕΚ σε παιχνίδι με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Φέτος παίζαμε στην έδρα μας, το θέλαμε όλοι πολύ δεν προκριθήκαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι και δεν είναι επιτυχία αυτό, εννοείται».

Για το ότι είναι ακίνδυνη επιθετικά η ομάδα: «Δεν συμφωνώ, δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες σήμερα ο Βόλος, ούτε ο ΠΑΟ δεν είχε. Εν μέρει να συμφωνήσω στο ότι παρουσιάζουμε όχι ίσως δυστοκία, αλλά θα πρέπει να έχουμε πιο ορθολογικές επιθέσεις. Χρειάζεται πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου, θέλει υπομονή, ισορροπία να κάνεις πιο λίγες μεν, αλλά πιο ουσιαστικές ευκαιρίες και προϋποθέσεις».

Για τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά πέρυσι, αλλά όχι ακόμα φέτος και αν θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα τον Ιανουάριο: «Οι ίδιοι οι παίκτες έχουν βγει μπροστά έχουν καλή απόδοση, έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα, δεν είναι απλά επαγγελματίες και δεν το λέω να τους υποστηρίξω. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι απλά μία ΑΕ, αλλά είναι κάτι παραπάνω. Οι παίκτες έβγαλαν και συναίσθημα. Να κρατήσουμε το ξεκίνημα της σεζόν που είχαμε καλύτερη εικόνα και θετική ενέργεια. Έλεγα κάποιες φορές να μην έχουμε έπαρση, δηλαδή πολλές φορές τοποθετούμε την ομάδα άλλοτε από αγάπη και άλλοτε από θέληση, ψηλότερα απ’ ό,τι είναι έτοιμη να φτάσει και με το πρώτο ‘άσχημο’ αποτέλεσμα δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση. Αυτό θέλει προσοχή πρώτα από εμάς. Πρέπει να μην επηρεάζονται οι παίκτες και να το προσπαθήσουμε όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Γνωρίζω την ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και θα τα καταφέρουμε».

Για τις εύκολες κάρτες που παίρνουν οι παίκτες και αν είναι αποτέλεσμα της πίεσης: «Για τις κάρτες απλά συμβαίνει κι άλλες ομάδες παίρνουν κάρτες. Πέρυσι μας έλεγαν ότι δεν δεχόμαστε κάρτες. Η πίεση ως ένα όριο. Για να είμαστε στον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να αντέχουμε την πίεση και αυτό ισχύει για όλους. Πρέπει να επανέλθουμε όμως στα καλά αποτελέσματα, γιατί δεν αρκεί να έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Πιστεύω στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και θα πάμε εκεί που μας αξίζει. Όλοι θέλουν το καλύτερο για τον ΠΑΣ. Πιστεύετε ότι ένας προπονητής δεν θέλει κι αυτός το καλύτερο; Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, φοβόμουν τα καλά λόγια μετά το 3-0 με την Κηφισιά. Εκεί είναι το μυστικό, στο πως θα διαχειριστούμε τις δικές μας πεποιθήσεις και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά. Θα έρθουν καλύτερες αποδόσεις και θα έχουμε αξιοπρεπή δρόμο. Ο κόσμος είναι πικραμένος τώρα, αλλά στο τέλος μας απένειμε τα εύσημα πέρυσι για την αξιοπρεπή πορεία και όχι για τη θέση που τερματίσουμε».

Για τα πυρά που δέχεται ο ίδιος προσωπικά: «Γενικά ο προπονητής είναι μία θέση ευθύνης. Στον ΠΑΣ σημαίνει μεγαλύτερη ευθύνη, αυτός θα δεχτεί την κριτική και τα πυρά. Το έζησα και πέρυσι και κατανοώ τον κόσμο. Όταν μία ομάδα έχει ήττες στην έδρα της, ο προπονητής είναι ο πρώτος που θα δεχτεί κριτική. Η κριτική που δεχόμαστε είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα διάλεγα κάτι άλλο αν δεν άντεχα την κριτική. Δεν θέλω, όμως, να μιλάω σε α’ ενικό. Προσπαθώ από την πρώτη μέρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα ακόμα και την ψυχή μας και πρώτος εγώ».

Για τη στήριξη που είχε πέρυσι από τον εκλιπόντα πρόεδρο και την πίεση που απορροφούσε εκείνος και αν αισθάνεται την ίδια στήριξη και φέτος: «Δεν έχω αισθανθεί κάτι διαφορετικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ιστορικά και όσο υπάρχει η οικογένεια Χριστοβασίλη στηρίζει. Θα σας πω ότι δεν το βλέπω έτσι, ως στήριξη. Ούτε πέρυσι εκμεταλλεύτηκα τη στήριξη του προέδρου. Πιστεύω στη δουλειά και σ’ αυτό που κάνουμε, έχω πείσμα, τόσο μεγαλύτερο στις δυσκολίες, δεν στέκομαι πάνω σε καμία στήριξη. Η μοίρα του προπονητή είναι αυτή. Μπορεί να είσαι μία μέρα ή μπορεί και 10 χρόνια σε μία ομάδα».

Για το δέσιμο κόσμου-διοίκησης-ποδοσφαιρικού τμήματος και μήπως είναι κατάλληλη στιγμή να έρθει σε πιο στενή επαφή η διοίκηση με τον κόσμο: «Πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε πράγματα, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα βρούμε τις απαντήσεις. Πέρυσι ήταν μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, το τρίπτυχο κόσμος, διοίκηση-ποδοσφαιρικό τμήμα είχε τριγμούς, πέρασε από διακυμάνσεις, σίγουρα δεν ήταν εύκολη η περίπτωσή μου, οπότε ο πρώτος που θα δεχόταν κριτική ήμουν εγώ. Δεν φταίει το κοινό γι’ αυτό. Προς το τέλος όμως γίναμε ένα, κόσμος, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα. Το ξεκίνημά μας φέτος ήταν συνέχεια του περσινού τελειώματος. Με το πρώτο όχι καλό αποτέλεσμα, όντως επανέρχεται μία ‘γκρίνια’ και μία πίεση, το μυστικό είναι να μη χαλάσει το τρίπτυχο. Σίγουρα πάνω στα νεύρα και την απογοήτευση θα ακουστούν πολλά, αλλά πρέπει να είναι μάθημα αυτό που έγινε πέρυσι. Το ότι βγήκαμε 9οι ήταν απόρροια του δεσίματος και όχι από φαεινές ιδέες του προπονητή ή τις περίτεχνες ενέργειες ενός παίκτη.

Τα υπόλοιπα δεν άπτονται στη δική μου ευθύνη (σ.σ. για το αν θα μιλήσει κάποιος από τη διοίκηση).  Περιμένουμε σύντομα τα γήπεδα προπόνησης μετά από χρόνια και είναι σημαντικό αυτό. Θα δουλέψουμε απερίσπαστα εκεί, θα ψάξουμε λύσεις και θα φτιάξουμε πάλι μία ομάδα που θα παίρνει αποτελέσματα, για να επιστρέψει έτσι και πάλι το χαμόγελο στους φιλάθλους μας. Πρέπει να πρυτανεύσει λογική, ηρεμία, καθαρό μυαλό πίστη και υπομονή».

Αργότερα το βίντεο των όσων είπε ο κ. Στάικος
super-fm.gr

Τα παιδάκια που έχουν την ΠΑΕ δεν εμφανίστηκαν ακόμα να τον διώξουν.Αυτό τα λέει όλα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:46 »
Παράθεση
Μπράτσος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ψυχή και την πρόκριση»
Ο Κώστας Μπράτσος συνεχάρη τους παίκτες του για την ψυχή που έβγαλαν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στον θεσμό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου (αργότερα θα ανέβει και βίντεο):

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Βόλου για την εμφάνιση και την ψυχή που έβγαλαν για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα και να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα και την πόλη. Ήταν αναγνωριστικό το παιχνίδι από εμάς στην αρχή το παιχνίδι, μετά η κατοχή μπάλας άλλαζε. Στη δική μας κατοχή κάναμε οργανωμένες επιθέσεις, είχε και κάποιες ο αντίπαλος, εμείς στο δικό μας καλό διάστημα καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο ξέραμε ότι θα πιεστούμε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν υπάρχει κάτι που θέλω να ξαναδούμε απ’ αυτό το ματς είναι ότι, ενώ είχαμε καθαρούς χώρους στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου, δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε όμως καλή αμυντική συμπεριφορά και συνοχή στο β’ ημίχρονο και το κρατάω»

Για τον στόχο του Βόλου στο κύπελλο και αν σημαίνει κάτι η πρόκριση , αλλά και την εικόνα που είχε ως τώρα στο πρωτάθλημα: «Είναι σχετικό το αν ξεκίνησε καλά η ομάδα, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Η εικόνα βαθμολογικά ναι δεν είναι καλή, αλλά αν δούμε λεπτομέρειες και το πρόγραμμα είναι σχετικό, είναι στο χέρι μας με το πρόγραμμα που έχουμε να το διορθώσουμε. Η σημερινή εμφάνιση ήταν μία αξιόπιστη εικόνα που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Βόλος είναι μία φιλόδοξη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ναι το κύπελλο μας ενδιαφέρει, είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το που θα φτάσουμε θα μας το δείξει η πορεία».

Για το που αφιερώνει την πρόκριση: «Εννοείται στους πολίτες του Βόλου. Με την ψυχή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι και οι πολίτες του Βόλου δείχνουν έναν τέτοιον ψυχισμό για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Αν τα παιδιά αυτά αντιπροσωπεύουν τον Βόλο, τους αφιερώνουμε την πρόκριση».
super-fm.gr

Συγχαρητήρια στον Τσαγγαράκη που έκανε την δουλειά μας 90 λεπτά.Συγχαρητήρια στο ιατρικό επιτελείο που πήγε για κάμπιγκ στο Ζωσιμάδες.Μακάρι κάθε αγωνιστική να παίζαμε με τέτοιους ηλίθιους.Μέχρι και πρωτάθλημα θα παίρναμε.
Δείτε προπονητή να αφιερώνει την νίκη στους πολίτες της πόλης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:51 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 18:57 »
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Οκτ 2023 19:03 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 19:03 »
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι μέσα στην ομάδα χάρηκαν με το σημερινό αποκλεισμό, για να έχουν μια υποχρέωση λιγότερη.

Τραγικό πραγματικά να παίζουν δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας και να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και VAR.

Η ομάδα είναι υπό διάλυση εδώ και καιρό αλλά όταν μιλούσαμε κάποιοι το καλοκαίρι μας έλεγαν ότι όλα είναι καλά.

Όταν το καλοκαίρι λέγαμε ότι η ομάδα δεν έχει διοίκηση πάλι οι ίδιοι κάποιοι μας έλεγαν ότι η διοίκηση είναι μια χαρά.

Ακόμα και να αλλάξουμε προπονητή σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ιδιαίτερα.

Επίσης θεωρώ ότι κάποιος σοβαρός προπονητής που του κόβει έστω και λίγο αποκλείεται να έρθει τώρα στον ΠΑΣ.

Με το που θα δει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και την διοίκηση θα κάνει μεταβολή και θα φύγει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 19:03 »

Ο ΠΑΣ είναι το ανάποδο.Έχει κάποιος χαμηλή πίεση;Βλέπει ΠΑΣ και δεν του ξαναπέφτει.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 19:03 »
Παράθεση
Στάικος: «Σε καθεστώς πίεσης, αλλά στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει»
Σε καθεστώς πίεσης βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, όπως δήλωσε ο κ. Στάικος, αλλά εξεδήλωσε για μία ακόμα φορά την πίστη του ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και στο τέλος η ομάδα θα πάρει αυτό που πρέπει, ενώ στάθηκε και στο τρίπτυχο κόσμος, διοίκηση ποδοσφαιρικό τμήμα που δεν πρέπει να χάσει τη συνοχή του, γιατί αυτή η συνοχή και ενότητα έσωσε πέρυσι την ομάδα.
...

Στο β’ προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να πιέσουμε περισσότερο. Κάποιες φορές το καταφέραμε, το γκολ της μείωσης του σκορ ήρθε αργά και δεν προλάβαμε να στείλουμε το ματς στην παράταση.

Η ομάδα είναι σε καθεστώς πίεσης μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πολύ ότι στο τέλος η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει. Το τόνισα από τις πρώτες μας συνεντεύξεις, όταν όλοι έλεγαν καλά λόγια, εγώ επισήμαινα ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι πιο ψηλά απ’ αυτό που πρέπει να μάχεται κάθε εβδομάδα και μάλιστα να έχει μία σοφή μαχητικότητα και όχι να παρασυρόμαστε. Αυτό πρέπει να το ελέγξουμε. Μόνο με προπόνηση, πίστη και το αγωνιστικό τμήμα προσηλωμένο στη δουλειά, είναι το μυστικό που μας έδωσε και πέρυσι αυτό που αξίζαμε. Το μόνο γιατρικό είναι η σκληρή δουλειά».

Για το αν χάνεται η αυτοσυγκέντρωση και αν υπάρχει νευρικότητα: «Μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ με φανατικό κοινό, που την επόμενη μέρα είναι επηρεασμένο στην καθημερινότητά του από το αποτέλεσμα που θα φέρουμε εμείς και το καταλαβαίνουμε. Είναι μία πίεση που τη νιώθουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα έπρεπε να μας επηρεάζει. Πρέπει να το προσέξουμε. Είναι μία περίοδος που έχει επηρεάσει τη θετική αύρα που υπήρχε στο ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας. Πιστεύω θα επιστρέψει. Αν δουλέψουμε σωστά και συγκεντρωμένα με ευθύνη απέναντι στον κόσμο και τη διοίκηση και θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω πραγματικά, γιατί έχουμε ξαναβρεθεί σ’ αυτή τη θέση, αλλά οι παίκτες έδειξαν αντίδραση και όλοι μας μία ψυχραιμία που αρμόζει στην ομάδα. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας, να μη σκεφτόμαστε πολύ και να δουλεύουμε».
Για την 3η χρονιά εκτός κυπέλλου από νωρίς: «Δεν θα κρυφτώ, είναι αποτυχία. Την πρώτη χρονιά ως βοηθός εδώ, αποκλειστήκαμε από την Λάρισα , πέρυσι αποκλειστήκαμε από την ΑΕΚ σε παιχνίδι με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Φέτος παίζαμε στην έδρα μας, το θέλαμε όλοι πολύ δεν προκριθήκαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι και δεν είναι επιτυχία αυτό, εννοείται».

Για τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά πέρυσι, αλλά όχι ακόμα φέτος και αν θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα τον Ιανουάριο: «Οι ίδιοι οι παίκτες έχουν βγει μπροστά έχουν καλή απόδοση, έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα, δεν είναι απλά επαγγελματίες και δεν το λέω να τους υποστηρίξω. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι απλά μία ΑΕ, αλλά είναι κάτι παραπάνω. Οι παίκτες έβγαλαν και συναίσθημα. Να κρατήσουμε το ξεκίνημα της σεζόν που είχαμε καλύτερη εικόνα και θετική ενέργεια. Έλεγα κάποιες φορές να μην έχουμε έπαρση, δηλαδή πολλές φορές τοποθετούμε την ομάδα άλλοτε από αγάπη και άλλοτε από θέληση, ψηλότερα απ’ ό,τι είναι έτοιμη να φτάσει και με το πρώτο ‘άσχημο’ αποτέλεσμα δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση. Αυτό θέλει προσοχή πρώτα από εμάς. Πρέπει να μην επηρεάζονται οι παίκτες και να το προσπαθήσουμε όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Γνωρίζω την ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και θα τα καταφέρουμε».

Για τις εύκολες κάρτες που παίρνουν οι παίκτες και αν είναι αποτέλεσμα της πίεσης: «Για τις κάρτες απλά συμβαίνει κι άλλες ομάδες παίρνουν κάρτες. Πέρυσι μας έλεγαν ότι δεν δεχόμαστε κάρτες. Η πίεση ως ένα όριο. Για να είμαστε στον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να αντέχουμε την πίεση και αυτό ισχύει για όλους. Πρέπει να επανέλθουμε όμως στα καλά αποτελέσματα, γιατί δεν αρκεί να έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Πιστεύω στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και θα πάμε εκεί που μας αξίζει. Όλοι θέλουν το καλύτερο για τον ΠΑΣ. Πιστεύετε ότι ένας προπονητής δεν θέλει κι αυτός το καλύτερο; Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, φοβόμουν τα καλά λόγια μετά το 3-0 με την Κηφισιά. Εκεί είναι το μυστικό, στο πως θα διαχειριστούμε τις δικές μας πεποιθήσεις και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά. Θα έρθουν καλύτερες αποδόσεις και θα έχουμε αξιοπρεπή δρόμο. Ο κόσμος είναι πικραμένος τώρα, αλλά στο τέλος μας απένειμε τα εύσημα πέρυσι για την αξιοπρεπή πορεία και όχι για τη θέση που τερματίσουμε».
Για τη στήριξη που είχε πέρυσι από τον εκλιπόντα πρόεδρο και την πίεση που απορροφούσε εκείνος και αν αισθάνεται την ίδια στήριξη και φέτος: «Δεν έχω αισθανθεί κάτι διαφορετικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ιστορικά και όσο υπάρχει η οικογένεια Χριστοβασίλη στηρίζει. Θα σας πω ότι δεν το βλέπω έτσι, ως στήριξη. Ούτε πέρυσι εκμεταλλεύτηκα τη στήριξη του προέδρου. Πιστεύω στη δουλειά και σ’ αυτό που κάνουμε, έχω πείσμα, τόσο μεγαλύτερο στις δυσκολίες, δεν στέκομαι πάνω σε καμία στήριξη. Η μοίρα του προπονητή είναι αυτή. Μπορεί να είσαι μία μέρα ή μπορεί και 10 χρόνια σε μία ομάδα».

Για το δέσιμο κόσμου-διοίκησης-ποδοσφαιρικού τμήματος και μήπως είναι κατάλληλη στιγμή να έρθει σε πιο στενή επαφή η διοίκηση με τον κόσμο: «Πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε πράγματα, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα βρούμε τις απαντήσεις. Πέρυσι ήταν μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, το τρίπτυχο κόσμος, διοίκηση-ποδοσφαιρικό τμήμα είχε τριγμούς, πέρασε από διακυμάνσεις, σίγουρα δεν ήταν εύκολη η περίπτωσή μου, οπότε ο πρώτος που θα δεχόταν κριτική ήμουν εγώ. Δεν φταίει το κοινό γι’ αυτό. Προς το τέλος όμως γίναμε ένα, κόσμος, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα. Το ξεκίνημά μας φέτος ήταν συνέχεια του περσινού τελειώματος. Με το πρώτο όχι καλό αποτέλεσμα, όντως επανέρχεται μία ‘γκρίνια’ και μία πίεση, το μυστικό είναι να μη χαλάσει το τρίπτυχο. Σίγουρα πάνω στα νεύρα και την απογοήτευση θα ακουστούν πολλά, αλλά πρέπει να είναι μάθημα αυτό που έγινε πέρυσι. Το ότι βγήκαμε 9οι ήταν απόρροια του δεσίματος και όχι από φαεινές ιδέες του προπονητή ή τις περίτεχνες ενέργειες ενός παίκτη.
https://c.scdn.gr/images/sku_main_images/000385/385367/20200219110259_therapeyste_tin_ypsili_piesi.jpeg
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Οκτ 2023 03:18 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 19:08 »
Είναι μόνο δική μου αίσθηση οτι η ομάδα άλλαξε όταν άλλαξε κάτι στη διοικηση της; ένας ήρθε και ένας έφυγε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 20:51 »

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 21:15 »
Ο Γκουαρντιόλα να έρθει και να φέρει μαζί τον Χάαλαντ δεν υπάρχει προκοπή με αυτή την διοίκηση.Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια.Η ομάδα βαδίζει στο γκρεμό χωρίς φρένα.

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 22:17 »
Επειδή δεν έχει νόημα να γράψω και γω τα ίδια για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα, συμφωνώ σε όλα με τα παραπάνω θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση και να μου απάντηση οποίος συνταυρος ήταν στο γήπεδο.
Ισχύει ότι ο Παντελάκης έβρισε χυδαία πασολεδες?
Επίσης αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ απ'όλα είναι η αφωνια των αρχηγών της ομάδας, θυμάμαι το 14 όταν φάγαμε τα τέσσερα απ'την Λειβαδιά βγήκαν στην συνέντευξη τύπου ο Τσουκαλάς με τον Τζημοπουλο και απολογήθηκαν για την ήττα στον κόσμο, κίνηση που εκτιμήθηκε πολύ και η ομάδα στη πορεία διορθώθηκε.
Ανησυχητική ησυχία,βαδίζουμε με συνοπτικές διαδικασίες στα βράχια και κανένας δεν περνει την πρωτοβουλία να βγεί μπροστά να μιλήσει στον κόσμο,στα παπάρια τους, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα, ειδικά για σένα Παναγιωτάκη η υπομονή κάποια στιγμή θα εξαντληθεί μην παίζεις άλλο με τον συναίσθημα του κόσμου, πες στη μάνα σου να ρίξει τις απαιτήσεις και να πουλήσει τις μετοχές και άντε στο καλό όχι άλλο κοροϊδία αν δεν μπορείτε τον Μπούλο μας έχετε σπάσει τα νεύρα!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 07 Οκτ 2023 23:13 »
Για μένα Μπιλμπάο και Ροσερο δεν έχουν πλέον θέση στην ομάδα. Ο πρώτος ήταν υπό ατμών και τελικά θα γίνει και βασικός.... Αποτελούν βαρίδια για το παιχνίδι της ομάδας και δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι. Βασικά είναι ήδη αρνητικοί.
Προπονητής νομίζω πια όλοι καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει στην ομάδα μιας και οι ίδιοι οι παίκτες τον έχουν γραμμένο στα παπάκια τους.
Στο 30' ο μπρατσος αφού βλέπει την ομάδα του να αμύνεται καθολικά και εμάς να μην μπορούμε να βγάλουμε φράση, σε νεκρό χρόνο (νομίζω φάουλ στον Καραχάλιο) τους μαζεύει σχεδόν όλους τους παίκτες και αρχίζει να τους δίνει οδηγιες με αλλαγές στο σχήμα παιχνιδιού.

Ο Νασιος κάτι έδειχνε με τα χέρια εκείνη την ώρα αλλά κανείς από τους δικούς μας δεν τον χαμπαριαζε.

Τρώμε την πρώτη φάση, τρώμε τη δεύτερη και τότε ο Κόντε στο κόρνερ του Βόλου αρχίζει και μιλάει στους παίκτες να ηρεμήσουν και να παίζουν με μυαλό. Οι περισσότεροι τον έγραψαν στα παπάκια τους.

Μέσα σε δύο λεπτά φάγαμε τα γκολ.

Ο Νασιος έκανε κάτι τικ και πήγε στο πάγκο να κάτσει. Βγήκε από τον πάγκο και έκανε κάτι νοήματα πάλι με τα χέρια. Είχε 60+ λεπτά  να αλλάξει τη ροή του ματς και δεν κατάφερε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν κοιμάται στον πάγκο απλά δε ξέρει τι να κάνει

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 08 Οκτ 2023 10:37 »
Η ομάδα για να μην έχει πρόβλημα χρειάζεται έναν νορμάλ προπονητή ΤΩΡΑ, και κανα δυό κεντρικούς και φυσικά έναν νορμαλ τερματοφύλακα το Γενάρη.

Α ξέχασα ... κι έναν να πάρει την απόφαση να φέρει τους παραπάνω.

Και άφήστε τις φανέλες ας τις πάρουμε του χρόνου. Μη σας βάζουμε πολλά και καείτε.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 08 Οκτ 2023 13:48 »
Εσείς χρέπετα που διοικείτε την ομάδα έχετε φάει οικογενειακώς από τον ΠΑΣ το καταπέτασμα.Κάντε επιτέλους την μοναδική σωστή κίνηση που έχετε κάνει ως οικογένεια από το 2009 και αδειάστε μας την γωνιά.Η ομάδα είναι υπό διάλυση και χρειάζεται αλλαγή για να προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια της.
Δεν καταλαβαίνετε,άχρηστοι,ότι μπορεί η συμπεριφορά σας να σας γυρίσει μπούμερανγκ;Ο κόσμος έχει όρια.ΖΩΑ.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #48 στις: Δευ 09 Οκτ 2023 02:02 »
Εσείς χρέπετα που διοικείτε την ομάδα έχετε φάει οικογενειακώς από τον ΠΑΣ το καταπέτασμα.Κάντε επιτέλους την μοναδική σωστή κίνηση που έχετε κάνει ως οικογένεια από το 2009 και αδειάστε μας την γωνιά.Η ομάδα είναι υπό διάλυση και χρειάζεται αλλαγή για να προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια της.
Δεν καταλαβαίνετε,άχρηστοι,ότι μπορεί η συμπεριφορά σας να σας γυρίσει μπούμερανγκ;Ο κόσμος έχει όρια.ΖΩΑ.

Όσο δεν σχηματίζεται ένας κρίσιμος πυρήνας οπαδών-φιλάθλων που να απαιτήσει την αλλαγή του ιδιοκτησιακού της ομάδας μας από τους ανίκανους όπως φαίνεται αδερφούς ΧΒ, μην περιμένετε πολλά.

Ο σύνδεσμος δυστυχώς δείχνει ότι τους ανέχεται, για να μην πω ότι δεν τον απασχολούν τέτοια ζητήματα.

Ποιος θα τους διώξει λοιπόν;

Τα βλαχάτανα οι δημοσιογράφοι της πλάκας που έχουμε;

Οι χωριάτες της κερκίδας που λένε (το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές) όσο είμαστε στην Σουπερλιγκ όλα καλά;

Αν υπάρχουν τόσο χαμηλά στάνταρντς από οπαδούς, φιλάθλους, δημοσιογράφους γιατί να μην διοικούν με τον τρόπο που διοικούν και οι αφοί;

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 09 Οκτ 2023 20:31 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 συγχαίρει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ. για την επανεκλογή του ως Δήμαρχος του Βόλου και να ευχηθούμε στους κατοίκους της πόλης που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες καλή δύναμη.

Η προηγούμενη σεζόν ήταν μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά τόσο για την ομάδα όσο και για εμάς προσωπικά με την απώλεια του πατέρα μας Γιώργου Χριστοβασίλη. Από την αρχή της σεζόν και με τις αλλαγές στον σύλλογο είχαμε δώσει την υπόσχεση να μην σχολιάζουμε τις αποφάσεις των διαιτητών για να βοηθήσουμε το έργο της ελληνικής διαιτησίας για ένα καθαρό πρωτάθλημα, σε μια προσπάθεια να αποβάλουμε την όποια τοξικότητα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε καλά πως όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη στην ζωή, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο που αποτελεί μέρος της ζωής. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μένουμε άπραγοι όταν μπροστά στα μάτια μας συμβαίνουν καταστάσεις εις βάρος της ομάδας μας.

Παίρνοντας ένα ένα τα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο θα δει κανείς πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τον αντίπαλο αλλά και τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές των παιχνιδιών.

Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό είδαμε να ακυρώνεται γκολ του Γκάρο για οφσάιντ μετά από απόφαση του VAR με τις γραμμές του οφσάιντ να μπαίνουν κατά το δοκούν και να βλέπουμε γραμμή που αφήνει ακάλυπτους δύο ποδοσφαιριστές του αντιπάλου.

Το δύο μέτρα και δύο σταθμά συνεχίστηκαν και στα παιχνίδια με τους θεωρητικά μεγάλους κυρίως στη νοοτροπία απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες. Από την ευκολία του καταλογισμού οποιουδήποτε φάουλ ανάλογα με την φανέλα που υπέπεπτε στην παράβαση ή την συμπεριφορά των ίδιων των διαιτητών απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα με το φάουλ του Ιωαννίδη στον Ριένστρα όπου ο διαιτητής θεώρησε ότι θα έπρεπε να δώσει το χέρι σε αυτόν που υπέπεσε στην παράβαση. Η νοοτροπία αυτή αποτυπώθηκε ακόμα πιο ξεκάθαρα και σε παιχνίδι το οποίο καθυστέρηξε η έναρξη για ένα πανό που θεωρήθηκε άπρεπο και υβριστικό, κάτι που δεν θεωρήθηκε όταν εμφανίστηκε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσο για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είδαμε όλοι με πόση ευκολία δόθηκε πέναλτι μια φάση που δεν είναι ξεκάθαρη αν ήταν εντός περιοχής, την ώρα που μια αντίστοιχη παράβαση εντός περιοχής στον Παντελάκη το VAR δεν μπήκε καν στην διαδικασία να το εξετάσει στερώντας από την ομάδα μας την δυνατότητα της ισοφάρισης, ενώ ένα πλάγιο άουτ υπέρ της ομάδας μετατράπηκε σε φάουλ, ένα φάουλ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ του της ομάδας των Σερρών και καταδίκασε τον ΠΑΣ σε ήττα.

Το αποκορύφωμα ήρθε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε καν VAR και τηλεοπτική κάλυψη (εν έτει 2023), είδαμε ένα διαιτητή να κατοχυρώνει γκολ του αντιπάλου σε μια φάση που είχε προηγηθεί φάουλ, ενώ στη συνέχεια να κλείνει τα μάτια σε μια πεντακάθαρη κόκκινη στον ποδοσφαιριστή Μπερτόγλιο. Όλα αυτά προς αποσαφήνιση της πραγματικότητας κι ενημέρωση του προέδρου του Βόλου που δεν βρέθηκε στις εξέδρες του ΕΣΙ οι Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική διαιτησία, προσβλέποντας στην διαρκή και γόνιμη συνεργασία ως προς την σωστή κατεύθυνση σε ένα κοινό πλαίσιο πορείας που θα έχει ως απώτερο σκοπό το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους πως η διοίκηση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του προπονητικού επιτελείου και ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα καρποφορήσουν όλες οι προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο».

https://pasgiannina.gr/anakoinwseis/anakoinosi-09-10-2023/?fbclid=IwAR3MuabeVCzA6hY8bRg54QIu2ZBISMqhWeWgxTLNcwlb8sW07dDTvd-BA8I

:takataka: :takataka: :takataka: