Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 5η φάση κυπέλλου Ελλάδος  (Αναγνώστηκε 3696 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 5η φάση κυπέλλου Ελλάδος
« Απάντηση #50 στις: Δευ 09 Οκτ 2023 20:41 »
Για μία ακόμη φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με την απαράδεκτη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς του κυπέλλου της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδωσε 2 κόκκινες και 10 κίτρινες κάρτες, ενώ καταλόγισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, αποδεικνύοντας πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Επιτέλους οι ιθύνοντες της διαιτησίας ας μας απαλλάξουν από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη. Αλλωστε, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές για να τους διαδεχθούν.
volosfc.com

Νομίζω προηγήθηκε αυτή η ανακοίνωση από αυτήν του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 09 Οκτ 2023 22:50 »
Καλώς τα παιδιά. Έβγαλαν ανακοίνωση ότι για το χάλι της ομάδας φταίει η διαιτησία. Μάλιστα....και επιπλέον έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του προπονητικού επιτελείου....και μετά ξύπνησαν.....(που δε νομίζω)   :takataka: :takataka: :takataka:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 10 Οκτ 2023 21:43 »
Εγώ να κάνω μια ερώτηση;

Δε πιστεύετε ότι χρειάζεται να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση σαν pas.gr όπως άλλες φορές και να πάει προς τη διοίκηση και τα μμε;
Φυσικά όχι μόνο για την εικόνα του αγωνιστικού τμήματος μιας και είναι κάπως νωρίς όσο και να μας ενοχλεί η εικόνα, αλλά και για τη γενικότερη απουσία της διοίκησης και το όλο παράτημα που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα.

Δε ξέρω...πείτε κι εσείς...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 10 Οκτ 2023 22:52 »
Με 1000

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 11 Οκτ 2023 09:24 »
Πιθανώς η στήριξη στον προπονητή να σημαίνει ότι θα τον διώξει. Το έχουμε δει πάμπολλες φορές στο Ελλαδιστάν.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.