Αποστολέας Θέμα: Aρης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 9η Αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5845 φορές)

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Aρης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 9η Αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 30 Οκτ 2023 19:45 »
Εγώ να κάνω μια ερώτηση;
Χωρίς φυσικά κανένα ίχνος κουνήματος δαχτύλου. Κάποιοι από εδώ μέσα πηγαίνετε σκεπαστή. Γιατί δεν υπάρχει αντίδραση προς τον οποιοδήποτε της διοίκησης εμφανίζεται; Είτε κάποιος από τα αδέρφια (αν δε κάνω λάθος ήρθε σε κάποιο ματς) είτε προς Νιαρχάκο, ακόμα και προς τον πάγκο...δε καταλαβαίνω...υπάρχει κάτι που σας φοβίζει; Δεν είπα να γαμωσταυρίσετε ώστε να φοβάστε να φάτε μήνυση κτλπ. αλλά να ζητήσετε το λόγο δε σας έχει γεννηθεί τόσες αγωνιστικές; δηλαδή ακόμα και σα πελάτες να το δείτε αξίζει αυτό που πληρώνετε με αυτό που βλέπετε;

Όντως ρωτάω και χωρίς κανένα ύφος...γιατί πραγματικά δε ξέρω αν θα έμενα χωρίς να κάνω κάτι αν ήμουν στη σκεπαστή π.χ.
Την ίδια απορία έχω και εγώ γιατί αρχίζει και γίνεται περίεργη η κατάσταση.Τα ακούν όλοι εκτός από αυτούς που φταίνε περισσότερο από όλους.

Μέχρι και προπερσι πήγαινα στις 9. Τα δύο τελευταία χρόνια έχω έρθει στην 3 γιατί γινόταν μπέρδεμα με τα παιδικά εισιτήρια (μεγάλη μακακια αυτό) γιατί έχω είχα διαρκείας.

Εμπειρικά σου λέω ότι η πλειονότητα στη μεγάλη είναι μόνο για γκρίνια στους παίχτες. Οι περισσότεροι είναι μοδατοι και δημοσιοσχεσιστες. Σχετικά με τα υπόλοιπα, όταν στραβωσει το ματς ρίχνουν μπινιλικια σε Στάικο και μετά φεύγουν σα να μην έγινε τίποτα. Οι περισσότεροι είναι άνω των 60ετων οπότε δεν καίγονται και πολύ για το μετά. Περισσότερο τους νοιάζει ποιος από το ΠΟΚ παίζει αργότερα. Γενικά η σκεπαστή δεν νοιάζεται για πολλές αλλαγές

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 30 Οκτ 2023 21:10 »
Το ματς με το Βόλο είναι ορόσημο. Ο Μπέος θα βάλει λυτούς και δεμένους να κερδίσει.

Ο δικός μας παίζει το τελευταίο χαρτί. Οι παίκτες μας πιστεύω ότι θα κοιτάξουν να τον διώξουν. Οπότε την άλλη Κυριακή θα έχουμε ομορφιές. Πολύ βρώμα το ματς

Στο κύπελλο πλάκα σε έκανε.

Στο ματς του κυπέλλου ήμουν εκεί και είχα γράψει για πιο λόγο χάσαμε. Απλά είναι τα πράγματα, οι άλλοι έχουν προπονητή και μεις μαθητευόμενο μάγο.

Όταν δεν έχεις καλή ομάδα, τότε κοιτάς να έχεις καλό προπονητή. Ο ΠΑΣ δεν είναι κακός απλά παίζει άσχημο ποδόσφαιρο (παλιάς εποχής) γιατί αυτό ξέρει να παίζει ο προπονητής του.

Η ομάδα το έχω ξαναπεί χάνει λόγω ατολμιας στην επίθεση, φοβάται ότι ανά πάσα στιγμή θα φάει γκολ. Ως ένα βαθμό (μεγάλο κατ εμέ πλέον) φταίει ο τερματοφύλακας, ως ένα δεύτερο βαθμό η αριστερή πτέρυγα και ως ένα τρίτο βαθμό τα χαφ που είναι ασύνδετα. Από πότε έχετε να δείτε να χαμηλώνει ο Καραχάλιος και ο Τζίνο για να κάνουν παιχνίδι και να μη φορτώνουν με αυτό το ρόλο την άμυνα. Από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Απο ποτέ άρχισαν και οι πίτες στην άμυνα. Μιας και δεν ήταν στο πλάνο να παίζουν έτσι αλλά κατά εξαίρεση

Για να μην τα πολυλογω, αμυντικό χαφ 1 ο Τζίνο ή ο Καραχάλιος, χαφ 3-4 με Τζίνο, ριενστρα, παμλιδη και Ροσερο ή Τζίμα. Επίθεση Κόντε ή Γκαρο ή Μπαλαν ή Λεό

Σύστημα 4--5-1 με 2 κρυφό φορ το Ροσερο ή τον παμλιδη

6 σερί ήττες όντως δε θυμαμαι να χει κάνει ποτέ ο ΠΑΣ

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 30 Οκτ 2023 21:12 »
Το ματς με το Βόλο είναι ορόσημο. Ο Μπέος θα βάλει λυτούς και δεμένους να κερδίσει.

Ο δικός μας παίζει το τελευταίο χαρτί. Οι παίκτες μας πιστεύω ότι θα κοιτάξουν να τον διώξουν. Οπότε την άλλη Κυριακή θα έχουμε ομορφιές. Πολύ βρώμα το ματς

Στο κύπελλο πλάκα σε έκανε.

/quote]

Στο ματς του κυπέλλου ήμουν εκεί και είχα γράψει για πιο λόγο χάσαμε. Απλά είναι τα πράγματα, οι άλλοι έχουν προπονητή και μεις μαθητευόμενο μάγο.
Το ματς το γύρισε ο προπονητής τους γιατί στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και το 30 δεν υπήρχαν πουθενά οι βολιωτες

Όταν δεν έχεις καλή ομάδα, τότε κοιτάς να έχεις καλό προπονητή. Ο ΠΑΣ δεν είναι κακός απλά παίζει άσχημο ποδόσφαιρο (παλιάς εποχής) γιατί αυτό ξέρει να παίζει ο προπονητής του.

Η ομάδα το έχω ξαναπεί χάνει λόγω ατολμιας στην επίθεση, φοβάται ότι ανά πάσα στιγμή θα φάει γκολ. Ως ένα βαθμό (μεγάλο κατ εμέ πλέον) φταίει ο τερματοφύλακας, ως ένα δεύτερο βαθμό η αριστερή πτέρυγα και ως ένα τρίτο βαθμό τα χαφ που είναι ασύνδετα. Από πότε έχετε να δείτε να χαμηλώνει ο Καραχάλιος και ο Τζίνο για να κάνουν παιχνίδι και να μη φορτώνουν με αυτό το ρόλο την άμυνα. Από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Απο ποτέ άρχισαν και οι πίτες στην άμυνα. Μιας και δεν ήταν στο πλάνο να παίζουν έτσι αλλά κατά εξαίρεση

Για να μην τα πολυλογω, αμυντικό χαφ 1 ο Τζίνο ή ο Καραχάλιος, χαφ 3-4 με Τζίνο, ριενστρα, παμλιδη και Ροσερο ή Τζίμα. Επίθεση Κόντε ή Γκαρο ή Μπαλαν ή Λεό

Σύστημα 4--5-1 με 2 κρυφό φορ το Ροσερο ή τον παμλιδη

6 σερί ήττες όντως δε θυμαμαι να χει κάνει ποτέ ο ΠΑΣ
[

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 30 Οκτ 2023 22:57 »
Μια διοικηση που βλεπει οτι η επιχειρηση της βυθιζεται, πρεπει να παρει μετρα
Οπως κανουν ολοι οι υπολοιποι
Στην παρουσα φαση ειναι δεδομενο οτι ο σταικος δεν την βγαζει καθαρη
Την γλιτωσε περυσι, αλλα φετος δεν ειναι το ιδιο

Το ερωτημα ειναι ποιος ειναι αυτος που θα ερθει με σκοπο οχι απλα να σωθουμε
Η σωτηρια απο μονη της δεν λεει απολυτως τιποτα
Πρεπει να καταλαβουμε παλι πως ειναι να παιζεται το φυσιολογικο ποδοσφαιρο
Υπαρχει τετοιος προπονητης και θα τον πληρωσουμε ?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 30 Οκτ 2023 23:16 »
Αυτή η εμμονή με τον Κλέϊμαν... Γιατί;
Αυτή η εμμονή με το 4-3-3... Γιατί;
Αυτή η εμμονή με τον Ριένστρα... Γιατί;

Μυαλό κολλημένο του Στάϊκου ή άνωθεν εντολή για όλα αυτά;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 08:54 »
Στο ερώτημα ποιος προπονητής θα έρθει να αναλάβει αυτήν την ομάδα η απάντηση είναι απλή.....ο οποιοσδήποτε που θα πληρωθεί
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 09:14 »
Αφήστε τον Στάικο. Η μεγάλη κατηφόρα ξεκίνησε με την άφιξη Νιαρχάκου.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 12:49 »

Μόνος του δεν ήρθε, κάποιοι τον έφεραν, τον ξέρουμε καλά τι κουμάσι είναι. Αντί να φέρουν κανα παίχτη της προκοπής και να πάρουν ένα κανονικό προπονητή, φέρανε ότι χειρότερο θα μπορούσαν να φέρουν σε παίχτες, φέραν και αυτόν τον κουράδα να δέσει το βύσσινο και κάναν και την π*&στιά με τα εισιτήρια με τις υποτιθέμενες big 5 του κ%λου να διώξουν και τους τελευταίους ήρωες στις κερκίδες.

Έχουμε και εμείς τεράστιο μερίδιο ευθύνης μια δεκαετία τώρα με αυτήν την οικογένεια, ανοχή στην ανοχή, κλείναμε τα μάτια και το στόμα με τα δυο μας χέρια, υπομονή στην υπομονή και ξεροκαταπίναμε την μια πίκρα πίσω από την άλλη, είχαν ένα ταύρο θηρίο
και τον κρατούσαν δεμένο με σκοινί από 10 μεριές να μην τρέχει και να σκορπάει τρόμο στο διάβα του. Και εμείς ανοχή.
Πάντα θυμόμασταν τα παλιά δύσκολα χρόνια που δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι με τίποτα και νομίζαμε ότι αν φύγουν θα ξανάρθουν πάλι αυτές οι μέρες και αντί να τους στείλουμε από κει που ήρθαν κάναμε τους μουγγούς, τους κουφούς και τους τυφλούς.

Και να που ήρθαν πολύ χειρότερες μέρες. Χάθηκε το μέτρο και η ξετσιπωσιά. Εποχές Χρηστίδη κοντεύουν να μοιάσουν χάδι σε λίγο με αυτά που βλέπουμε. 
 Έχουμε μάσει νερά από παντού, έχουμε ακούσει τα βιολιά, το πλοίο έσπασε στην μέση και βουλιάζει, σε λίγο βουτάμε στην θάλασσα και ανεβαίνουμε σε μια σανίδα με την Κυρα Grace που ξέρουμε καλά ότι δεν μας χωράει πάνω και τους 2.

Έχει εναλλακτικό τέλος η ταινία; 

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 14:50 »

Να συμπληρώσω ότι το Στάικο τουλάχιστον οι παίκτες δείχνουν να τον θέλουν υποστηρίζοντάς τον συνέχεια...
Για τον άλλον που ανέφερες έχουν δει δύο προπονητές να θέλουν να τον διώξουν... Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι τι άποψη μπορεί να έχουν για αυτόν...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 15:01 »
Σε 10 παιχνίδια φέτος έχουμε καταφέρει να πάρουμε μόνο μία νίκη την πρώτη αγωνιστική. Από τότε έχουμε 9 αγώνες χωρίς νίκη. Σπάσαμε κάθε αρνητικό ρεκόρ φέτος με τις 6 σερί ήττες και συνεχίζουμε τον κατήφορο. Την επόμενη αγωνιστική ενδέχεται να είμαστε και τελευταίοι στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι πλέον δε γυρνάει η κατάσταση. Η ομάδα φαίνεται ότι είναι διαλυμένη παντελώς και δεν έχει να πιαστεί ποτέ. Πάμε καρφί για τη Β.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 20:08 »
Απλήρωτοι είναι οι παίκτες όπως είπε προχτές ο Καρβέλης.
Δύσκολα να παίζεις χωρίς κίνητρο.

Επίσης, δυσκολότερο χωρίς προπονητή.
Αλλαγή άμεσα
Ακόμα και ο Γρηγορίου να έρθει, κάπως θα μαζευτεί η κατάσταση νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 31 Οκτ 2023 21:11 »
Τα πραγματα δεν πανε καλα φετος για τους αγιαξ
Παει να πεσει ο αγιαξ της ολλανδιας
Και θα γλιτωσει ο θρυλικος της ηπειρου?

:pas: :pashat: :joker: