Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 10η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8186 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 10η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 22:06 »
Πάλι διαγραφή - έλεος σεβάσου ότι δεν είσαι μόνος σου
... παραιτήσου.
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω άνθρωπο να βάζει τόσο ξεδιάντροπα μπροστά από το συμφέρον της ομάδας, το προσωπικό του συμφέρον.
Σου φωνάξαμε να φύγεις, αλλά δεν ελπίζω να το σεβαστείς οπότε το μπαλάκι πάει στους ιδιοκτήτες. Ελπίζω να μη φανείτε και εσείς κατώτεροι των περιστάσεων και να τον στείλετε από εκεί που ήρθε.
Δηλαδή μέχρι τώρα οι ιδιοκτήτες σ' έχουν ικανοποιήσει κι εύχεσαι να μη σ' απογοητεύσουν σχετικά με τον Στάικο....
"  Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".
Καταντάει κουραστική εώς εκνευριστική η εμμονή σου (και τα σχόλιά σου). Εξάλλου δική τους επιλογή είναι η συνεργασία με τον Στάικο.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 22:09 »
Δεν έχω κ μυαλό να γράψω πολλά. Πίστευα ότι ο Στάικος είναι ντόμπρος κ θα έκανε ότι είπε την περασμένη Κυριακή σε όσους περίμεναν την ομάδα στο πεακι. Έπεσα έξω.
Μια μόνο σημείωση γιατι το βλέπω να το λένε πολλοί. Ο Παμλιδης ζήτησε ο ίδιος αλλαγή. Όχι ότι έχει κ μεγάλη σημασία. Απλά το αναφέρω

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 22:29 »
... παραιτήσου.
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω άνθρωπο να βάζει τόσο ξεδιάντροπα μπροστά από το συμφέρον της ομάδας, το προσωπικό του συμφέρον.
Σου φωνάξαμε να φύγεις, αλλά δεν ελπίζω να το σεβαστείς οπότε το μπαλάκι πάει στους ιδιοκτήτες. Ελπίζω να μη φανείτε και εσείς κατώτεροι των περιστάσεων και να τον στείλετε από εκεί που ήρθε.
Δηλαδή μέχρι τώρα οι ιδιοκτήτες σ' έχουν ικανοποιήσει κι εύχεσαι να μη σ' απογοητεύσουν σχετικά με τον Στάικο....
Καταντάει κουραστική εώς εκνευριστική η εμμονή σου (και τα σχόλιά σου). Εξάλλου δική τους επιλογή είναι η συνεργασία με τον Στάικο.
Αν σε ενοχλεί μη με διαβάζεις.

Υ.Γ. Ρε  dk, σοβαρά τώρα; Με λογοκρίνεις και κόβεις το ποστ μου που χαρακτήρισα το Στόκο Τιτίκα;
Σε ποια εποχή ζούμε;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 22:33 »
... παραιτήσου.

Υ.Γ. Ρε  dk, σοβαρά τώρα; Με λογοκρίνεις και κόβεις το ποστ μου που χαρακτήρισα το Στόκο Τιτίκα;
Σε ποια εποχή ζούμε;
Αν έχεις τέτοια θέματα με τον Στάικο πήγαινε να τα πεις από κοντά στον ίδιο.Το ότι μπορεί να είναι λίγος σαν προπονητής δεν σου δίνει το δικαίωμα να τον βρίζεις.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 22:34 »
 Ολα κυλανε ζαχαρη στον μαγικο κοσμο του οργανισμου ΠΑΣ Γιαννινα

Προεδρος ο χαραμοφαης Παναγιωτακης που τρωει απο τα τελευταια ετοιμα...
Προπονητης απο τον περιφημο Λυγουριο Αργολιδας που θελει τρομαρα του διπλωμα προπονητη απο τας Ευρωπας
Και ποιοτικοτερος ποδοσφαιριστης πλεον της ομαδας ο Παμλιδης που πριν τρια χρονια τον χαρακτηριζαμε ως χειροτερο ποδοσφαιριστη του ροστερ τοτε

Και οπως λεει σε στιχους ο μεγιστος Αγγελακας που ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση την τωρινη του μεσου οπαδου του ΠΑΣ

**Φερτε ντρογκες,φερτε χορτα
Φερτε χαπια και σιροπια
Δεν θα μεινει αποψε κατι εγω που δεν το πια

Τωρα πια εγω παρακαλαω
Να εξαφανιστουν,να σπασουν
Και τα ματια μου για λιγο
Οτι βλεπουν να ξεχασουν**

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 22:51 »
Πιο γελοία εικόνας ομάδας (υποτίθεται) δεν υπάρχει...
Τελείως αδούλευτη, ούτε τα βασικά....
Οι παίκτες θυμίζουν δημόσιους υπαλλήλους τριτοκοσμικής χώρας...
Έχουν ευθύνες γιατί στηρίζουν τον δήθεν προπονητή
και έχουν βολευτεί στο άραγμα...
Ο σύνταυρος pextempalla έχει 100% δίκιο στους χαρακτηρισμούς του
διότι αυτός ο γελοίος που σχολιάζεται δεν έχει καμία ηθική αρχή
και υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας ...
"είχε άγχος η ομάδα από τις 6 ήττες- αυτός δεν ήταν εδώ, περαστικός ήταν"
(μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα).
Για τους ΧΒ τα ξέρουμε από χρόνια με τι σκατά μπλέξαμε....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:04 »
Τα,..έψαλλαν στα αδέλφια Χριστοβασίλη (video)
Στο «Ζωσιμάδες» βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης οι οποίοι μετά το τέλος της αναμέτρησης τα άκουσαν για τα καλά και δικαιολογημένα από τους φίλους της ομάδας.

Ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Χριστοβασίλης κατέβηκε από τα επίσημα προκειμένου να έχει μια κουβέντα μαζί τους ωστόσο ήταν τόσο τεταμένο το κλίμα που δεν ήταν δυνατό να γίνει.

passports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:29 »
Επιτέλους κάτι βλέπω να γίνεται. Τα αδέλφια χβ τα άκουσαν για πρώτη ίσως φορά τόσο έντονα. Ελπίζω αυτό να τους προβληματίσει και να κάνουν αυτά που πρέπει για να έχουμε μια αξιοπρεπή ομάδα.
Στο επόμενο εντός έδρας ματς που θα στραβωσει μπορεί να μη τη βγάλουν τόσο καθαρή.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:31 »
Αυτά που έπρεπε να γίνουν απ' τα φιλικά ...έγιναν σήμερα...ίσως αν γινόταν τότε θα αποφευγαμε ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου που η ομάδα ήθελε 3 παίχτες της προκοπής κ εμείς παίρναμε Σλοβένους που δεν έχει χουν παίξει ακόμα και αντί ηγέτη παίχτη τον παλιό ποδοσφαιρικό έρωτα του ηγέτη της ομάδας....παπάρια μαντολες

Είναι ώρα για μεγάλες αποφάσεις  τελείωσαν τα ψέματα....η κότα σταμάτησε να γεννάει κ αντί να την ταισουν καλαμπόκι....το έκαναν ποπ κορν κ το έφαγαν αυτοί
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ Κ ΒΡΗΤΕ ΛΥΣΗ... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:31 »
Ε και θα πω εγώ. Και τι έγινε που τους τα έψαλαν? Εδώ ένα γήπεδο έβρισε το Στάικο. Ε και ... αυτός? Νοιάστηκε για το κακό που προκαλεί? Νοιάζεται που ο θυμός τον φιλάθλων για αυτόν σε λίγο καιρό θα γίνει μίσος? Δε νοιάστηκε!

Ένα έχω να ξαναπώ, δεν είναι η ομάδα κακή (το απέδειξε και σήμερα μέχρι να βάλει το γκολ), ο προπονητής της είναι κακός, πολύ κακός πια. Σε τέτοιο βαθμό που "επεδίωξε" την ισοφάριση για πολλοστή φορά μετα από γκολ της ομάδας μας.

Εμένα πλέον δε με εκφράζει, για μένα είναι ξένο σώμα και σφετερίζεται τη θέση που του δόθηκε. Δείχνει και τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου τελικά.

Να θυμίσω εδώ τι έκανε ο Παναιτωλικός, και ως ένα βαθμό άλλαξε, να θυμίσω τι έκανε ο Ατρόμητος που σε δύο αγωνιστικές πήρε 6 βαθμούς αέρα (και στον αρουλη στο χαλαρό).

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε λίγο πολύ την ίδια ομάδα (δεκαρι που χρειαζόμασταν πραγματικά δεν είχαμε αλλά βαφτίσαμε τον Καρτάλη), αλλά είχαμε προπονητές με αρχιδια που βάζανε μπροστά τον εγωισμό τους, τον εγωισμό των παικτών και τον εγωισμό των φιλάθλων του ΠΑΣ.

Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια αυτού του κυρίου αλλά και για το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε μπλέξει.

Το φόρουμ δυστυχώς από χώρο σχολιασμού, έγινε χώρος ψυχικής και ψυχολογικής εκτόνωσης (βάζω και μένα μέσα) στην οποία μας έχει φέρει ο συγκεκριμένος προπονητής και κατά επέκταση η διοίκηση που δεν ασχολείται ή δεν πονάνε τα μάτια τους με αυτά που βλέπουν.

ΥΓ: καλά ρε μ@λ@κες, πως κατάφερε και σας πήρε κεφάλια η τάπα του Βόλου? Βαλτοί είστε κάθε Κυριακή να βάζει γκολ ο κάθε κοντοπουτ@νος που παίζει μπάλα στο γήπεδο με κεφαλιά? Εσύ ρε Κλειμαν τι σκατα κανείς στη μικρή περιοχή? Κοιμάσαι? Στα πρώτα ματς κάπου έβγαινες, τώρα έχεις βιδωθει κάτω από τα δοκάρια. Παρόλα αυτά η ομάδα έπαιξε ανέλπιστα καλά μέχρι και το γκολ αλλά μετά τα σκάτωσε ο Στάικος με τα φοβικά του σύνδρομα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:32 »
... παραιτήσου.

Σε ποια εποχή ζούμε;
Αν έχεις τέτοια θέματα με τον Στάικο πήγαινε να τα πεις από κοντά στον ίδιο.Το ότι μπορεί να είναι λίγος σαν προπονητής δεν σου δίνει το δικαίωμα να τον βρίζεις.
Σε ποια θέματα αναφέρεσαι φον; Ένα είναι το θέμα μου με το Στόκο. Το ότι πιστεύει ότι είναι προπονητής και κάθεται στον πάγκο του ΠΑΣ. Και τον κράζω από κοντά και έχω κάθε δικαίωμα να τον βρίζω. Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μου λες τι να κάνω.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:47 »
Ελπίζω τα 2 χρέπετα να τα μαζέψουν και να φεύγουν γιατί την επόμενη φορά δεν θα περιοριστεί σε λεκτική επίθεση ο κόσμος του ΠΑΣ.
Και ρωτάω.Με αυτή την διοίκηση και να φύγει ο Στάικος και να σωθούμε λέω εγώ τι θα αλλάξει;Πάλι το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν τα ίδια δεν θα λέμε;Η λύση είναι μία.Πουλάνε σε νορμάλ τιμή χωρίς να ζητάνε ότι τους κατέβει από τον εγκέφαλο που δεν διαθέτουν και μας αδειάζουν την γωνιά.Φτάνει πια η μάσα εις βάρος της ομάδας μας.Οι 2 ανεπάγγελτοι κοπρίτες έχουν φάει ήδη πολλά.ΟΥΣΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 05 Νοέ 2023 23:48 »
Αδερφέ εσύ που κράζεις το  Στάικο 50 φορες τη μέρα...τον πρώτο που έπρεπενα κράζεις πρώτα ήταν τους καπεταναίους του κώλου .....για ένα απλό λόγο ...αν δεν καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε τότε θα σου φέρουν ένα Στάικο στη θέση του Στάικου....είτε Έλληνα είτε ξένο..... Το επιχείρημα ότι ξέρουμε ποιοι είναι οι καπεταναίοι δεν στέκει....εξαιτίας αυτού που είναι έχεις αυτόν τον προπονητή ...και αν δεν αλλάξουν ροτα ...θα έχεις ένα ίδιο από άλλη χώρα....μια κινέζικη απομίμηση.... Εκτός κι αν το θέμα σου είναι να εξαφανιστεί το όνομα Στάικος κ όλα καλα......

Τον έκαναν βοηθό προπονητή κ μετά πρώτο προπονητή....πόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί στην καλύτερη λόγω της ευγνωμοσύνης που έχει στην ηγεσία....τους χρωστάει αδερφέ ...τον έκαναν προπονητή απ' το πουθενά....πόσο αχάριστος πρέπει να είσαι για να τους κοπανησεις παραίτηση στα μούτρα;......

Λάθος ανθρώπους περιμένεις να δώσουν λύση ...το καρπούζι κ το πεπόνι τοχουν οι καπεταναίοι στο ακυβέρνητο καραβι

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:02 »
Εαν οι άεργοι δε σκασουν χρήμα να φέρουν τουλάχιστον ένα καλο χάφ, η ομαδα θα φουντάρει σούμπιτη.

Η κηφισιά πηρε Χ με άεκ και ο ατρόμητος πηρε 2πλό μες στο χαριλάου.
Δε τα βλέπουν;

Κουίζ:Ο Νάσιος πέρισυ έκανε 4 νίκες. Φέτος πόσες θα κάνει;
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:05 »
Θοδωρή στο έχω ξαναπεί. Δε διαφωνώ μαζί σου. Μακάρι αύριο το πρωί να είχαμε νέα διοίκηση. Στη δεδομένη όμως χρονική στιγμή θεωρώ ότι είναι δύσκολο να αλλάξει. Το θέμα είναι να αλλάξει από χτες ο Στόκος γιατί πιστεύω ότι είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε ποτέ. Αν φέρουν ένα καλό προπονητή μπορεί ακόμη και τώρα να σώσουν τη χρονιά και να καθήσουν να αναλογιστούν το τι θέλουν να κάνουν με αυτή την ομάδα. Αν δεν γουστάρουν να τσακιστούν να φύγουν και αυτοί να ησυχάσουμε.

Αποσυνδεδεμένος Vanderson

• Jr. Member
  • **
  • Στο πέταλο επάνω..
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:14 »
Θα συμφωνήσω σχετικά με το ότι είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε. Τουλάχιστον στο παρελθόν όταν κάναμε τέτοια αποτελέσματά τους διώχναμε βράδυ ( βλέπε τσιώλη, Παράσχο, Παντελίδη)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:15 »
... παραιτήσου.

Σε ποια εποχή ζούμε;
Σε ποια θέματα αναφέρεσαι φον; Ένα είναι το θέμα μου με το Στόκο. Το ότι πιστεύει ότι είναι προπονητής και κάθεται στον πάγκο του ΠΑΣ. Και τον κράζω από κοντά και έχω κάθε δικαίωμα να τον βρίζω. Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μου λες τι να κάνω.
Εδώ μέσα δεν έχεις δικαίωμα να βρίζεις.Έξω κάνε ότι γουστάρεις αλλά εδώ μέσα δεν θα βρίζεις.Όλοι έχουμε νεύρα.Δεν ξεσπάμε στα πληκτρολόγια.Άλλο κάνω κριτική σε κάποιον και άλλο το μόνο που κάνω είναι βρίζω.
Κόσμος πήγε στο ΠΕΑΚΙ,κόσμος ήταν και έξω σήμερα.Απλά τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:17 »
Ούτε τώρα..δεν βλέπω να κολατσίζουμε εύκολα νίκη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:18 »
Τα ξαναείπαν οπαδοί και Στάικος (video)
Συνομιλία με τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για περίπου 15΄είχε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Μπάμπης Καρβέλης έξω από το «Ζωσιμάδες» προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους φίλους της ομάδας προκειμένου να αναχωρήσει ήρεμα η αποστολή του ΠΑΣ.

Μετά την κουβέντα και ενώ η ομάδα ήταν στο λεωφορείο για να αναχωρήσει ο κ. Καρβέλης σε συνεννόηση με τον προπονητή Θανάση Στάικο είπε να περάσουν δύο οπαδοί προκειμένου να μιλήσουν με τον κ. Στάικο όπως και έγινε.

Ο γενικός αρχηγός κ. Καρβέλης θέλησε να μην τραβήξουν οι κάμερες τα όσα είπαν οι δύο οπαδοί με τον προπονητή της ομάδας ενώ από το λεωφορείο κατέβηκαν και οι ποδοσφαιριστές ακούγοντας τα όσα συζητούσαν ο προπονητής με τους οπαδούς.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:21 »
Όσοι ασχολείστε με το Στάικο παίζετε το παιχνίδι ακριβώς των υιών!
Σουτ πρέπει να φάνε αυτοί,αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε παρακάτω,θα φυτοζωει μόνιμα η ομάδα!

ΥΓ. Άκουσε κανείς τι είπε ο χοντρός υιός στον κόσμο; άκουσα κάτι ,αλλά επειδή δεν το έχω διασταυρώσει,δεν το λέω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:45 »
Παράθεση
Στάικος: «Δύσκολη στιγμή για την ομάδα»
Δύσκολη χαρακτήρισε την περίοδο για την ομάδα σε σύντομη δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι ο Θανάσης Στάικος, ο οποίος τόνισε πως και στο παρελθόν έχει δείξει ότι ανακάμπτει.

Αναλυτικά:

«Όταν έρχεσαι από ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων με ήττες και άσχημα αποτελέσματα δεν είναι εύκολο. Φτάσαμε κοντά στο να πετύχουμε τη νίκη αλλά δεν θέλει ανάλυση τώρα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Έχει δείξει στο παρελθόν ότι η ομάδα ανακάμπτει».

Για την επόμενη μέρα: «Τα πάντα όλα εξαρτώνται κατα πόσο πιστεύεις, δουλεύεις και προσπαθείς να αλλάξεις σε μια δύσκολη περίοδο»
passports.gr

Παράθεση
Μπράτσος: «Μπράβο στους παίκτες μου για τα ψυχικά αποθέματα»
Συγχαρητήρια στους παίκτες του που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα που βρήκαν και μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα έδωσε στη σύντομη δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι ο Κώστας Μπράτσος.

Αναλυτικά:

«Και στο πρώτο ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα, αυτοί που ορθολογικά ψάχναμε να κάνουμε επιθέσεις. Φτάναμε εύκολα στο επιθετικό τρίτο αλλά δεν είχαμε καθαρή σκέψη, καθαρή τελική για να βγάλουμε φάσεις. Ο αντίπαλος εκμεταλλευόταν τα δικά μας λάθη στο επιθετικό τρίτο και μας έβαζε μετά βάσεις και με μεγάλες μπαλιές που μπορούσε να παίξει. Εμείς το ίδιο συνεχίσαμε και στο δεύτερο μέρος, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μια φορά σε τρανζίσιον του αντιπάλου. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Βόλου για τα ψυχικά αποθέματα που βρήκαν όχι μόνο για τον βαθμό αλλά και ότι διεκδίκησαν επί ίσοις όροις το παιχνίδι ».

Για το τι άλλο κρατάει από την ισοπαλία: "Τον τρόπο παιχνιδιού, έχουμε βρει λύσεις που θέλουμε, να βελτιωνόμαστε κάθε φορά παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που θέλουμε να διορθώσουμε να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ"
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:47 »
Παράθεση
Στάικος: «Άμεση συνάντηση με τη διοίκηση»
Την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΣ περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις νίκες εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα απέφυγε να σχολιάσει αν είναι ή όχι στις σκέψεις του η παραίτηση, ωστόσο αποκάλυψε ότι θα γίνει άμεσα ένα ραντεβού με τη διοίκηση προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει, πάντα με γνώμονα όπως είπε το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι κρίσιμο και θέλαμε τη νίκη γιατί ήμασταν για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς νίκη, αλλά δυστυχώς αν και φτάσαμε κοντά δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να αναλύσω το παιχνίδι άλλωστε σημασία έχει η πορεία της ομάδας, τα αποτελέσματα και οι βαθμοί. Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι μια περίοδος που η ομάδα μας δεν έχει την πορεία που θέλουμε όλοι αλλά στο παρελθόν έχει δείξει αυτή ομάδα καταφέρνει και επιστέφει πάντα και παίρνει στο τέλος αυτό που δικαιούται».

Για το εάν η οπισθοχώρηση των παικτών μετά το 1-0 ήταν δική του επιλογή ή έγινε ασυναίσθητα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, θεωρώ είχαμε προβλήματα και με εσωτερικές αλλαγές το ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο απειλητικοί, δείχναμε ότι θα δημιουργήσουμε συνθήκες, πετύχαμε ένα τέρμα. Δεν νομίζω γυρίσαμε πίσω αλλά το ένστικτο των παικτών όταν έρχεσαι από πολλές ήττες λειτουργεί αυτό και πήραν μέτρα να το διαφυλάξουν. Στην ουσία δεν είχαμε απειληθεί, με στατικές φάσεις και δεχτήκαμε γκολ από έναν όχι ιδιαίτερα ικανό παίκτη στο ψηλό ματς. Εμείς θέλαμε τη νίκη, αυτό μας έκανε. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό δεν βοηθούν οι αναλύσεις».

Για το εάν ακολουθήσει το παράδειγμα του Κόλμαν όταν υπέβαλε την παράιτησή του και αν εκείνος μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και να μείνει στο τιμόνι: «Μπορώ να τους εμπνεύσω, αυτό το δείξαμε και πέρυσι σε μια παρόμοια κατάσταση. Παρόλα αυτά πρέπει να βλέπουμε σε τι κατάσταση είμαστε, η ομάδα είναι πάνω από όλους, προέχει το καλό της. Ασφαλώς κάποια πράγματα θα τα συζητήσω με τη διοίκηση και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το καλύτερο για το σύλλογο».

Για το εάν δικαιούται κάτι παραπάνω ο ΠΑΣ από τη θέση που είναι: «Αυτά είναι υποκειμενικά αλλά στο τέλος πιστεύω θα πάρει αυτό που δικαιούται, το οποίο είναι η παραμονή».

Για το εάν η ομάδα χρειάζεται η ενίσχυση ενόψει και του Δεκεμβρίου: « Το ότι εμπιστεύομαι τους παίκτες και τους στηρίζω το έχετε δει. Δεν έκανα ποτέ συγκρίσεις αν είναι πολύ καλοί, μέτριοι. Όταν μια ομάδα έχει μια πορεία όπως εμείς, υπάρχουν λάθη και καλό είναι τα λάθη να διορθωθούν το συντομότερο. Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τη διακοπή υπάρχουν σημαντικά ματς και δύσκολα που αυτοί οι παίκτες θα κληθούν να βγάλουν το έργο εις πέρας. Να μη φτάσουμε εκεί. Μου αρέσει η ενότητα, το ενωτικό κλίμα. Σίγουρα να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ροστερ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα βγει το καλύτερο δυνατό. Όλα καλά δεν είναι, ο προπονητής είναι πάντα αυτός που φταίει, έτσι είναι η δουλειά. Για τους παίκτες τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση, χωρίς παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφους δεν υπάρχει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χωρίς παίκτες δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Να είμαστε προσεκτικοί με τους παίκτες. Να δούμε τι έχουμε κάνει, να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστικότερη»

Για το τι μπορεί να γίνει με αυτό το ρόστερ για να ανατραπεί ο κατήφορος: «Υπάρχει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις προπόνηση, σκληρή δουλειά και να τονώσουμε το ηθικό και την πίστη των παικτών».

Για τη συνάντηση με τη διοίκηση: «Θα γίνει άμεσα».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:48 »
Παράθεση
Μπράτσος: «Νωρίς για συμπεράσματα, θα γίνει μάχη»
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Κώστα Μπράτσο η ισοπαλία στα Γιάννινα σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Βόλου στάθηκε στη μάχη της παραμονής, σημειώνοντας ότι είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, ενώ αποκάλυψε ότι η ομάδα του ήδη ψάχνει παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί τον Γενάρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπράτσου

«Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μια μεριά ήρθαμε εκτός έδρας να παίξουμε ενός αντιπάλου που έχει ανάγκη και αυτός τους βαθμούς και παίξαμε με τον δικό μας τρόπο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και η πικρία που μας αφήνει είναι ότι δεχθήκαμε γκολ χωρίς να προμηνύεται αυτό από τη μορφή του αγώνα. Θα μείνω στα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του Βόλου που για μια ακόμα φορά ενώ μείναμε πίσω στο σκορ μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα κενά διαστήματα που δεχόμαστε γκολ και μας πονάει»

Για το αν φοβήθηκε περισσότερο το παιχνίδι παρότι ο ΠΑΣ είναι σε κακή κατάσταση και θα μπορούσε να πάρει ο Βόλος ακόμη και τη νίκη: «Δεν ξέρω πως βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Στο πρώτο ημίχρονο ποια ομάδα έπαιζε και είχε την κατοχή; Εγώ είδα μια ομάδα τον Βόλο να έχει την κατοχή, να προσπαθεί ο αντίπαλος να μας πιέσει και να φτάνουμε εύκολα στο επιθετικό τρίτο όπου εκεί δεν είχαμε καθαρές σκέψεις και τελικές πάσες και ο αντίπαλος μας έκανε αντεπιθέσεις από δικές μας απώλειες μπάλας και κάποιες μεγάλες μπάλες που έφταναν στην περιοχή μας. Δεν ξέρω πως είδατε ότι φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Το να πιέσεις είναι σχετικό. Όταν πιέζεις και βγαίνει μια μεγάλη μπάλα όπως κάναμε όταν πιέζαμε γινόταν μια μεγάλη μπαλιά από τον Παντελάκη και τον Εραμούσπε για να διεκδικήσουν ο Κόντε και ο Παμλίδης. Αυτό ήταν το στοιχείο του αγώνα και έτσι έφτανε ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Το μετάλλιο το δικό μας είναι ότι παίξαμε το δικό μας στυλ στο παιχνίδι».

Για την τετραπλή ισοβαθμία στις τελευταίες θέσεις και αν αυτές οι ομάδες είναι που θα παλέψουν για την παραμονή: «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα βαθμολογικά. Γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα και έχουν δυσκολέψει οι πόντοι που μπορούμε να πάρουμε από τις μεγάλες ομάδες και σίγουρα γίνεται μάχη από τις ομάδες που ακολουθούν και εκεί θα παιχτεί η παραμονή».

Για το αν ενισχυθεί ο Βόλος: «Σίγουρα θα ενισχυθεί και ήδη υπάρχει άνθρωπος από εμάς στο εξωτερικό που δουλεύει σε αυτή την κατεύθυνση»

Για το αν είναι χαρακτηριστικό του πρωταθλήματος ή των ομάδων ότι δεν μπορούν οι τελευταίες να κερδίσουν εύκολα: «Θεωρώ ότι η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι καλή και έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερο από πέρυσι και ο θεατής βλέπει ότι τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 00:51 »
Παράθεση
Γκάρο: «Μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αν παίζουμε έτσι»
Ο Χουάν Γκάρο στις δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε σήμερα περισσότερη όρεξη και ότι αν συνεχίσει έτσι η ομάδα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που είναι λίγο περίπλοκη και έχουμε δεχτεί εύκολα γκολ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κερδίσουμε και αξίζαμε να κερδίσουμε».

Για το τι λείπει από την ομάδα: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, ξέρουμε ότι δεν είμαστε σε μία καλή στιγμή, αλλά σήμερα δείξαμε ότι έχουμε όρεξη και ότι θέλουμε να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως παίξαμε σήμερα θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και να συνεχίσουμε καλύτερα».
super-fm.gr

Παράθεση
Εραμούσπε: «Οι παίκτες είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάστασης»
Ο Εραμούσπε έκανε δηλώσεις μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο και μιλώντας ως αρχηγός ανέφερε ότι οι παίκτες είναι κατά κύριο λόγο οι υπεύθυνοι της κατάστασης και ότι εκείνοι έχουν υποχρέωση να αλλάξουν την κατάσταση. Τόνισε δε ότι οι σχέσεις όλων στα αποδυτήρια είναι πολύ καλές και ότι το μόνο πρόβλημα της ομάδας είναι να έρθει μία νίκη.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε στην άμυνα το μηδέν. Οι παίκτες είμαστε οι κύριοι υπαίτιοι γι’ αυτήν την κατάσταση».

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι στο μέλλον: «Ναι έχουμε την υποχρέωση να το αλλάξουμε και πρέπει να το αλλάξουμε».

Για το αν υπάρχουν οι δυνατότητες: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας, αντιλαμβανόμαστε τον θυμό των φιλάθλων μας και όλοι οι παίκτες πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Ως αρχηγός θέλω να πω ότι οι παλαιότεροι παίκτες έχουμε περισσότερη ευθύνη, αλλά όλοι, παλιοί και νέοι πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει άλλα προβλήματα. Η σχέση μεταξύ μας είναι καλή, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία στα αποδυτήρια. Το μοναδικό πρόβλημα είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, να έρθει μία νίκη. Καταλαβαίνουμε τον θυμό των φιλάθλων μας, εμείς είμαστε υπεύθυνοι κι εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο».
super-fm.gr

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #99 στις: Δευ 06 Νοέ 2023 02:06 »
Μπράβο στα παλικάρια που πήγαν στο (εδώ και πολλά χρόνια) νεκροταφείο της σκεπαστής και γιουχάισαν την αχαρακτήριστη, ανεκδιήγητη και παντελώς αποτυχημένη διοίκηση των Αφών ΧΒ , που δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνέχιση της διοίκησης του πατέρας τους, χωρίς όμως τα καλά της.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

α). Θα πέσουμε σίγουρα στη Β΄.
β). Θα την παλέψουμε όπως πέρυσι και ότι γίνει.

Προσωπικά ότι και να γίνει από τα δύο δεν με χαλάει. Και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Στο πρώτο σενάριο η πτώση θα φέρει τη βέβαιη αποχώρηση των υιών ΧΒ. Κατά τη γνώμη μου ο πατέρας τους έχει κάνει πολύ περισσότερα κακά από ότι καλά. Την πορεία του προσωπικά την κρίνω ζημιογόνα για την εικόνα του Π.Α.Σ.. Υπάρχουν όμως χωρίς αμφιβολίες επιτυχίες σε αυτή τη γκρίζα εικόνα. Επιτυχίες που δεν μπορούσαν παρά να είναι πυροτεχνήματα επειδή ο συγχωρεμένος δεν επένδυσε ουσιαστικά στην ομάδα. Εννοώ επενδύσεις σταθερές (προπονητικά γήπεδα, γήπεδο, εμπορική πολιτική, σεβασμός στην ομάδα, την πόλη και τους οπαδούς).

Οι γιοί του μέχρι τώρα έχουν αποδειχθεί όχι μόνο ανίκανοι αλλά και κάτι παραπάνω. Στη θητεία τους σημειώθηκαν τα γκολ τσάμικα που έφαγε ο Κλεειμαν στας Σέρρας αλλά και εδώ με τον Παοκ. Μόνο και μόνο που δεν τιμωρήθηκε και συνέχισε να παίζει κάνει τον οποιοδήποτε φίλαθλο να σκέφτεται διάφορα...

Συμπερασματικά αν πέσουμε θα αλλάξει η διοίκηση αργά ή γρήγορα και θα τους ξεφορτωθούμε.

Αν όμως θέλουμε να σωθούμε (σενάριο Β΄), πρέπει να γίνουν αμέσως, όταν λέμε αμέσως εννοούμε τώρα ή το πολύ έως αύριο το πρωί, δύο πράγματα:

1. Να φύγει άμεσα ο αποτυχημένος προπονητής Στάικος, που δυστυχώς δεν κράτησε το λόγο του, που δημόσια έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση μη νίκης (αρνητικό αποτέλεσμα), και

2. Να αρχίσει ο σχεδιασμός σοβαρής, σοβαρότατης, εμπροσθοβαρούς ενίσχυσης με παιχταράδες. Δηλαδή να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τζέπη. Αν δεν γίνουν και τα δύο η ομάδα με μαθητική ακρίβεια πάει φουνταριστή για β΄.

Το ξύπνημα του λαού μας, που είναι πολύ πολύ μεγάλος αλλά έχει μικρύνει την 15τια των ΧΒληδων, εξαιτίας συγκεκριμένων στοχευμένων πολιτικών των διοικούντων είναι ελπιδοφόρο. Είναι η πρώτη αλλά εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση για την συντεταγμένη ανάταση όλου αυτού του σχηματισμού που λέγεται Π.Α.Σ. και μπορεί να συνοψισθεί σε τρία απλά πράγματα:

i) Μαζική και παθιασμένη κερκίδα
ii) όσο τον δυνατόν καλύτερη ομάδα που αφουγκράζεται τον κόσμο και θα φέρει αργά ή γρήγορα επιτυχίες
iii) περηφάνια, χαρά, θαυμασμός και πάθος για την ομάδα της Ηπείρου και των απανταχού Ηπειρωτών.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2023 02:11 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!