Γενικά μας κοροϊδεύουν στην μάπα ...
Θα τα αλλάξουν όλα εκτός από τον προπονητή !!!! Θα φουσκώσουν τις μπάλες και θα βάψουν τα τέρματα δηλαδή?
Τέτοια νεύρα δεν νομίζω να μου ειχε δημιουργήσει ούτε ο κοντός με τις ανακοινώσεις του ...
Είμαι 50 χρονών και έχω φτάσει στα όρια μου
Αναρρωτιέμαι ποιος θα συγκρτατήσει τους νεότερους
Όσο για το Σταικο είναι ακριβώς ίδιος με αυτούς, μας δουλεύει εξίσου. Θες να παραιτηθείς? Παραιτήσου κι άντε σπίτι σου.
Τα έχετε προγραμματίσει όλα και κάνετε δηλώσεις και ανακοινώσεις σαν υπουργοί. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
Μια χαρά τα λες αλλά έχω μια επιφύλαξη όσον αφορά την ερώτησή σου για το ποιος θα συγκρατήσει τους νεώτερους.
Οι περισσότεροι και μεγαλύτεροι ηλικιακά, αφήσαμε τα λαρύγγια μας και κράζαμε ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ και δίπλα οι οργανωμένοι τραγούδαγαν τα δικά τους, λες και ήταν σε άλλο γήπεδο.
Μακάρι να δω αντίδραση.
Παρεπιμπτόντως να πω ότι είχα χρόνια να πάω στη μικρή και βλέποντας την εικόνα της μεγάλης μου ερχόταν να φωνάξω: "ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑΞΙ". Πραγματικά αποκαρδιωτική η εικόνα της λίγο πριν ξεκινήσει το ματς. Δυστυχώς αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διοίκησης ΧΒ όλα αυτά τα χρόνια, η πλήρης απαξίωση, λες και διοικούσε ερασιτεχνικό σωματείο.
Επίσης ένα σύνθημα που θα μπορούσε εύκολα να παίξει μεταξύ των δύο κερκίδων στο επόμενο εντός εδρας ματς είναι το εξής:
Μικρή: "ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ;"
Μεγάλη: "ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"
Όλοι μαζί: "ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, οεο ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, οεο ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ......"
Και στο τέλος του ματς θα ήταν πολύ ωραίο να τους πάρει ζβάρα ο κόσμος που έχει φάει το δούλεμα της αρκούδας, μπας και συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται.
Υ.Γ. : Δε θα πω πιο σεξι συνθήματα γιατί θα με μαλώσουν οι αντμιν ότι βρίζω...