Μπαίνω δύο μέρες μετά να διαβασω τι έχει ειπωθεί. Και είμαι στο ίδιο έργο θεατής. Μπαίνω και διαβάζω χυδαία μηνύματα από τον pextempala ο οποίος πια βρίζει απλά για να βρίσκει και πλέον έχω πειστεί ότι δε ξέρει και μπάλα. Δεν έχει πει ποτέ τον Στάικο με το επίθετο του, τον λέει μπασταρδο και σε κάθε πρόταση τον βρίζει. Λέει στο ημίχρονο να βγάλει 4 παίχτες. Να βγάλει τον Ριενστρα ο οποίος γενικά τρέχει πολύ και καλύπτει χώρους (γιατί δουλειά ενός χαφ είναι να καλύπτει χώρους και μπορεί να είναι καλός και χωρίς να έχει μπάλα γιατί μπορεί να κλείνει διαδρόμους πασάς) και να βάλει ποιον; Τον Λιασο; Η τον Μπιλμπάο; Λέει βγάλε Τζίμα και Ροσερο. Και να βάλει ποιον; Τον Λωλη; Απλά λες για να πεις. Έχεις εμμονή αδερφέ. Ξεκόλλα. Βρίζεις πια για να βρίσεις. Για τη διοίκηση τίποτα. Λες και έχουμε κάνα ποιοτικό αριστερό Μπακ, κάνα μπαλαδορο 10αρι, κάνα 8αρι επιπλέον πέρα από τον Τζίνο που του έχει βγει η Παναγία από πέρυσι και λες και έχουμε κάνα ποιοτικό σέντερ φορ και δεν τους βάζει ο Στάικος μέσα. (Προσοχή δεν λέω ότι δεν φταίει ο Στάικος και ότι είναι καλός προπονητής. Ύπνος είναι αρκετές φορές. Αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίζει για να βρισει και δεν παίζει καν να βλέπει το ματς και να το καταλαβαίνει)
Επίσης η αλήθεια είναι ότι δεν αξιζαμε τόσους λίγους βαθμούς αλλά έχουμε τρομερή ανικανότητα στο γκολ. Με το Βόλο έπρεπε να κερδίσουμε αλλά κοιμήθηκε ο Στάικος, με τον Οφη έπρεπε να κερδίσουμε και με διαφορά και με τη Λαμία ίσως μπορούσαμε και Χ. Πρέπει οπωσδήποτε 4 παίχτες το Γενάρη. Εγώ είπα αν τους πάρουν οι πρόεδροι μετά δίνω έναν μήνα στον Στάικο να δω τι μπορεί να κάνει. Αλλά 3 Γενάρη 4 παίχτες έτοιμοι στα αποδυτήρια να μπουν να παίξουν. Όχι 28 Γενάρη 2 κουτσοί. Έχω υπομονή ακόμα για φέτος. Δεν πιστεύω πως γίνεται χειρότερα από τώρα. Έχουμε και στην έδρα μας αρκετά ματς στα μέτρα μας τον δεύτερο γύρο που θα πάρουμε βαθμούς.
Υ.Γ Βρε μπας και το καλύτερο μας σέντερ φορ τελικά είναι ο Λέο; Μπήκε και έφερε μια ανακατοσουρα χθες. Δώστου μια ευκαιρία βασικός 45 λεπτά να δούμε τι ψάρια πιάνει. Έχει ταχύτητα κι ας είναι από τεχνική επιπέδου Παντελακης.
Ευτυχώς εσύ που είσαι μεγάλη μπαλαδόφατσα συμφωνείς με τους παίκτες που βάζει ο Στόκος και το σχήμα που παίζει.
Σου αρέσει ο Ριένστρα επειδή τρέχει; Για πες μου ποιον μαρκάρει κάθε φορά; Ποτέ δεν πάει πάνω σε αντίπαλο. Μαρκάρει με τα μάτια και κάνει ότι μπορεί για να είναι μακριά από τις φάσεις. Με τον συγκεκριμένο παίκτη έχεις μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο, αλλά εσένα που ξέρεις πολύ μπάλα σε καλύπτει. Αν αυτός είναι Ολλανδός παίκτης εγώ είμαι Θιβετιανός σαολίν.....
Ζητάω αλλαγές από το ημίχρονο επειδή βλέπω ότι οι συγκεκριμένοι πάικτες σέρνονται και εσύ μου λες ποιον να βάλει.....επειδή πάλι ξέρεις πολύ από μπάλα.
Τους παίκτες στον πάγκο για αυτό τους έχεις, για να βάζεις κάποιον άλλον που πιστεύειες ότι θα πάει καλύτερα.
Απάντησέ μου, ποιος από τους παίκτες που εγώ ζήτησα αλλαγή στο ημίχρονο, έδειξε κάτι και άξιζε να μείνει στο χόρτο για 90 λεπτά;
Εγώ που κατά τη γνώμη σου δεν ξέρω από μπάλα, θα έβαζα Γκάρο, Κιάκο, Έφορντ, Μπεγκάλα, θα δοκίμαζα κανένα πιτσιρικά που τους έχει εξαφανίσει όλους και μπορεί να δοκίμαζα ακόμη και να παίξω με Μπακαδήμα δεξιά και να πάω το Σόρια αριστερά ή να στείλω κατευθείαν Μπακαδήμα αριστερά.
Κάτι θα έκανα τέλος πάντων για να αλλάξω σχήμα και πρόσωπα.......
Ακόμη και ο Λιάσος που αναφέρεις, αν έπαιρνε τα ενενηντάλεπτα που παίρνει ο Ριένστρα χωρίς να το αξίζει, θα ήταν πολύ καλύτερος από ότι δείχνει κάθε φορά που αναγκαστικά τον βάζει μέσα για να καλύπτει κενά.
Εσένα δε σε πειράζει που ακούς την ίδια κασέτα και βλέπεις αυτό το άθλιο συνοθύλευμα που παρουσιάζει ο Στόκος κάθε εβδομάδα;
Σε ενοχλώ εγώ που βρίζω το Στόκο επειδή ο άνθρωπος είναι άσχετος με το αντικείμενο και μου έχει Γ@μησει όλες τις Κυριακές;
Επίσης τη διοίκηση δεν την βρίζω για τις επιλογές της; Μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά αυτπά που γράφω......γελοίους τους χαρακτηρίζω τους αδερφούς ΧΒ πιο πάνω.....
Κατά τα άλλα είσαι στο ίδιο έργο θεατής κάθε εβδομάδα με αυτά που γράφω εγώ.....
Δυστυχώς εγώ αισθάνομαι στο ίδιο έργο θεατής από όταν ανέλαβε ο Στόκος και γι' αυτό δε μπορώ να συγκατηθώ άλλο.
Εσύ όμως προτιμάς να φιμώσεις ένα σύνταυρο και να μην εκφράζει τη γνώμη του και να δώσεις και άλλη πίστωση χρόνου σε κάποιον που το παίζει προπονητής.....