Πριν κάποιο καιρό ήταν ο Πετρακης που τον ξέσκιζες με κοσμητικά επίθετα... τώρα είναι ο Στάικος και αύριο ο επόμενος που θα έρθει. Αν αδερφέ ο Στάικος όπως λες σου γ@μαει τις Κυριακές σου, καλύτερα να ψαχτείς έξω από αυτόν που θεωρείς ως κύριο υπεύθυνο. Τόσο εγώ όσο και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα δεν μπορούμε όμως να διαβάζουμε τον οχετό σου κάθε φορά όμως, συμπαθά με.
Και επειδή ανέφερες κάτι περί φίμωσης, πράγμα που δε στέκει όπως καταλαβαίνεις γιατί όλοι έχουν γνώμη και την εκφράζουν, σεβασου και εσύ κάποιους εδώ μέσα που δεν μπορούν να διαβάζουν σε μια πρόταση 3 λέξεις και 5 βρισιές για παίκτες ή προπονητή.
Όσο για την τεχνική ανάλυση, θα παω και εγώ με τους συνταυρους ότι ο Ριενστρα είναι δεδομένα ένας μέτριος παίκτης που τακτικά είναι απόλυτα προσηλωμένος σε αυτό που του ζητάει ο προπονητής. Άρα είναι χρήσιμος.
Βλέπω θυμάσαι πως όντως και τον Πετράκη τον είχα ξεσκίσει στην τελευταία του χρονιά. Γιατί άραγε;
Μήπως θυμάσαι που βρεθήκαμε στο τέλος της περιόδου;
Αντίστοιχα ξεσκίζω και τον Στάικο, μπας και διαβάζει κανείς από την ανύπαρκτη διοίκηση και συγκινηθεί.
Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω κανενα προσωπικό ούτε με τον Πετράκη, ούτε με τον Στάικο. Το μόνο που θέλω είναι να πάει η ομάδα καλά και εμείς να βλέπουμε ένα αξιοπρεπές θέαμα.
Όταν στον πάγκο είχαμε προπονητές που είχαν ιδέες και απόψεις, αυτές φαινόταν στο γήπεδο.
Τώρα δε φαίνεται τίποτε. Το μόνο που φαίνεται είναι ένα κολλημένο μυαλό στον πάγκο, το οποίο δεν έχει ούτε φαντασία ούτε ικανότητες. Ακόμη και Πετράκης που μας πήγε στη Β, σε κάποια ματς παρουσίαζε πολύ καλύτερο θέαμα.
Ο τωρινός "προπονητής" θεωρώ ότι είναι ο πιο άσχετος ever που έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας και πρέπει να φύγει άμεσα.
Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Δεν έπρεπε να σχολιάσουμε π.χ. τον Μπιλμπάο για την απόδοσή του; Αντίστοιχα θα σχολιάσω και τον Ριένστρα που δεν κάνει κατά τη γνώμη μου ούτε για αναπληρωματικός, όπως γράφτηκε από κάποιον σύνταυρο.
Σε κάποιους εδώ μέσα δεν αρέσει να βρίζω, όπως μπορεί και να μη τους άρεσε η ένταση που υπήρξε με τους αδερφούς ΧΒ στη μεγάλη κερκίδα στο ματς με το Βόλο.
Αν δεν υπάρχουν και αυτές οι αντιδράσεις, για να ταρακουνήσουν την απαράδεκτη διοίκηση που είναι ΓΤΠΚ και μέχρι τώρα μας δουλεύουν κανονικά γιατί δεν έχουν ξεκινήσει να υλοποιούν τίποτε από αυτά που υποσχέθηκαν, δυστυχώς το καράβι πάει ξανά για τα βράχια.
Αν σε κάποιους αρέσει η αφασία και να μην αντιδρούν σε τίποτε, δεν είμαι διατεθημένος να το ακολουθήσω βλέποντας την ομάδα να πάει από το κακό στο χειρότερο.