Αποστολέας Θέμα: Κηφισιά- Π.Α.Σ. Γιάννινα 14η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6977 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κηφισιά- Π.Α.Σ. Γιάννινα 14η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 19:42 »
Βέβαια μόνο ο Στάικος φταίει ..τώρα λύθηκαν όλα τα προβλήματα....το πρόβλημα είναι ένα....τα δύο παρτάλια που τρέφονται από τις σάρκες της ομάδας...αυτοί στήριξαν Στάικο ..αυτοί έκαναν μια ομάδα χειρότερη από πέρσυ.. αυτοί προκλητικά απόντες μας έκαναν περιοδεύον θίασο

Τέρμα τα ψέματα..  αυτοί θα μας διαλύσουν...υπεύθυνοι κ συνυπεύθυνοι και οι αρχές της πόλης και τα περί ΑΕ να τα πουν αλλου

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 19:48 »
Χωρις τερματοφυλακα , με τεραστια προσωπικα λαθη παικτων που ή τα εχουν παρατησει ή δεν ενδιαφερονται πια για διαφορους λογους, με αλλαγες/λυσεις απο τον παγκο εναν πρωην ( τεραστιο ) ποδοσφαιριστη και εναν χαβαλε που εφαγε 2 καρτες σε μιση ωρα και με βασικους ( ελλειψει αλλων ) καποιους τυπους οπως τον Ριενστρα και τον Τσαουση, αφ’ενος εχουμε πεσει απο τον Δεκεμβριο στην Β Εθνικη, αφ’εταιρου η ευθυνη ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ της οικογενειας Αμποτ και Κοστελο.
Σε αυτους πρεπει να πεσει ολο το ΑΝΑΘΕΜΑ.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα κανει ο νεος προπονητης με αυτο το ροστερ-παρωδια, εκτος του να αλλαξει τερματοφυλακα.
ΑΝ του επιτραπει βεβαια αυτο, για λογους που καποιοι μεσα στην Ομαδα ισως εχουν.
Καλο κουραγιο σε εμας τους φιλαθλους τους επομενους μηνες μεχρι την ληξη αυτου του ποδοσφαιρικου Γολγοθα . Θα πινουμε το δηλητηριο λιγο-λιγο , παρακολουθωντας τον προαναγγελθεντα θανατο της αγαπημενης μας Ομαδας…

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 19:51 »
Ο κύριος περιφερειάρχης όταν τα πράγματα με το γνωστό ποινικολόγο είχαν φτάσει στο απροχώρητο....είχε δηλώσει πως ...καλό θα είναι ο Αλέξης να δει πως έχουν τα πράγματα και να αποχωρήσει

Μήπως ο και κατά δήλωση οπαδός της ομάδας μας πρέπει να κάνει καμμία δήλωση πάλι;

Λέω εγώ τωρα

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #103 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:01 »
Πρέπει να φύγουν πάση θυσία οι παντελώς ανίκανοι και αποτυχημένοι κληρονόμοι της ομάδας μας.

Πάση θυσία.

Προσωπικά περιμένω ένα πράγμα. Λαϊκή αντίδραση. Δεδομένου του ότι τα γήπεδα είναι κλειστά από κόσμο, περιμένω αντίδραση με γιούχες και συνθήματα έξω από τα αποδυτήρια, πανο στις ταράτσες που να απαιτούν τη φυγή εδώ και τώρα των κληρονόμων και επιτέλους ανακοίνωση από τον Σ.Φ. Π.Α.Σ. Γιάννινα για την ανάγκη άμεσης αποχώρησης των κληρονόμων από την ομάδα.

Αν ο σύνδεσμος δεν βγάλει ανακοίνωση τώρα δεν έχει νόημα και να υφίσταται. Θα είναι τουλάχιστον ύποπτο πλέον. Προσωπικά αν ο σύνδεσμος δεν απαιτήσει τη φυγή των κληρονόμων εγώ προσωπικά δεν τον στηρίζω ξανά. Ούτε μπλούζα δεν θα ξανά αγοράσω ούτε στην κερκίδα τους θα ξαναπάω.

Όσο για κάτι γραφικούς οπαδούς-παράγοντες του fc,που κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι αλλά στα της ομάδας μούγκα. Στα τσακίδια!!!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:02 »
Και να φύγει ο Στάικος ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει να αναλάβει μια διαλυμένη ομάδα χωρίς διοίκηση και χωρίς σοβαρό υλικό από παίκτες ?

Επίσης και να έρθει ένας αξιόλογος προπονητής δεν ξέρω αν μπορεί να γυρίσει αυτή η κατάσταση και να σωθεί η ομάδα.
Η ερώτηση αυτή είναι ρητορική;
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις.
Προτιμάς να μη γίνει καμία προσπάθεια για αλλαγή προπονητή και να συνεχίσει η ομάδα όπως είναι επειδή πιστεύεις ότι δε θα έρθει κανείς και ακόμη και στην περίπτωση που έρθει δεν έχει ελπίδα αναστροφής της πορείας της ομάδας;

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:03 »
Και ο Κλοπ να έρθει προπονητής αν δεν φύγουν τα δύο πουστάκια η ομάδα θα διαλυθεί σε χρόνο dt.

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:04 »
Ο Στάικος πρέπει να μείνει πάση θυσία....
Δεν έχει πάρει ακόμα ο έρμος το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ PRO-PO
Εξάλλου θα πάθουν μελαγχολία οι παίκτες-δημόσιοι υπάλληλοι
που τον στηρίζουν 2 χρόνια.....
και τα χρέπετα που διοικούν....
θα πρέπει να εφεύρουν νέα κοροϊδία.....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:04 »
Αυτή η ομάδα με το συγκεκριμένο υλικό, δεν έχει πολλές πιθανότητες, θα έλεγα μάλλον μηδαμινές. Σε σχέση με το υλικό άλλων ομάδων υστερούμε απελπιστικά σε θέσεις κλειδιά.
Ο Παναιτωλικός επίσης είναι σε παρόμοια κατάσταση. Θα είμαστε οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας.
Ο Νάσος θα χαιρετίσει κατά πάσα πιθανότητα... Ο Γρηγορίου είναι καλός προπονητής στο να σώζει ομάδες, αλλά όχι με τέτοια σύνθεση υλικού. Η κατάσταση σώζεται μόνο από 3 πολύ καλές μεταγραφές, στα γνωστά σημεία πόνου και οδύνης.
Οι ΧΒδες είναι θλιβερές περιπτώσεις ανθρώπων που τρώνε από τα έτοιμα και δεν δίνουν ΜΙΑ όσον φορά στο μέλλον της ομάδας. Ανήκουν στα κατώτερα στρώματα ασυναίσθητων ανθρωποειδών. Θα έπρεπε να έχουν το φόβο του κόσμου, αλλά δεν κουνιέται τπτ δυστυχώς για τους μεταδώσει αυτό το συναίσθημα.
Η διαβολοβδομάδα που έρχεται θα δείξει πολλά. Αν κάνουν οι ΧΒδες το λάθος και έρθουν στα Γιάννενα, ελπίζω να δείξετε την αγάπη και εκτίμησή μας.

Από το γιορτινό, πλην θλιμμένο, ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, έχετε την καληνύχτα μου.

Θυμηθείτε ότι εσείς και οι οικογένειές σας προέχουν έναντι όλων των καταστάσεων. Ο ΠΑΣ με τον ένα ή άλλο τρόπο θα ξαναβρεί το δρόμο του.
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:06 »
Και ο Κλοπ να έρθει προπονητής αν δεν φύγουν τα δύο πουστάκια η ομάδα θα διαλυθεί σε χρόνο dt.
Το θέμα είναι να υπάρξει λαϊκή απαίτηση και να έρθει ο Κλοπ.
Μετά βλέπουμε αν μπορεί να το γυρίσει.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:28 »
Και να φύγει ο Στάικος ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει να αναλάβει μια διαλυμένη ομάδα χωρίς διοίκηση και χωρίς σοβαρό υλικό από παίκτες ?

Επίσης και να έρθει ένας αξιόλογος προπονητής δεν ξέρω αν μπορεί να γυρίσει αυτή η κατάσταση και να σωθεί η ομάδα.
Προτιμάς να μη γίνει καμία προσπάθεια για αλλαγή προπονητή και να συνεχίσει η ομάδα όπως είναι επειδή πιστεύεις ότι δε θα έρθει κανείς και ακόμη και στην περίπτωση που έρθει δεν έχει ελπίδα αναστροφής της πορείας της ομάδας;

Δεν είπα να μην γίνει κάποια αλλαγή. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με αυτή τη διοίκηση που έχουμε, ότι ο επόμενος προπονητής μπορεί να είναι χειρότερος από τον τωρινό. Αν δεν αλλάξει πρώτα η διοίκηση, όποια άλλη αλλαγή και να γίνει δε θα έχει αποτέλεσμα δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:34 »
Πρέπει να φύγουν πάση θυσία οι παντελώς ανίκανοι και αποτυχημένοι κληρονόμοι της ομάδας μας.

Πάση θυσία.

Προσωπικά περιμένω ένα πράγμα. Λαϊκή αντίδραση. Δεδομένου του ότι τα γήπεδα είναι κλειστά από κόσμο, περιμένω αντίδραση με γιούχες και συνθήματα έξω από τα αποδυτήρια, πανο στις ταράτσες που να απαιτούν τη φυγή εδώ και τώρα των κληρονόμων και επιτέλους ανακοίνωση από τον Σ.Φ. Π.Α.Σ. Γιάννινα για την ανάγκη άμεσης αποχώρησης των κληρονόμων από την ομάδα.

Αν ο σύνδεσμος δεν βγάλει ανακοίνωση τώρα δεν έχει νόημα και να υφίσταται. Θα είναι τουλάχιστον ύποπτο πλέον. Προσωπικά αν ο σύνδεσμος δεν απαιτήσει τη φυγή των κληρονόμων εγώ προσωπικά δεν τον στηρίζω ξανά. Ούτε μπλούζα δεν θα ξανά αγοράσω ούτε στην κερκίδα τους θα ξαναπάω.

Όσο για κάτι γραφικούς οπαδούς-παράγοντες του fc,που κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι αλλά στα της ομάδας μούγκα. Στα τσακίδια!!!

Στις συνελευσεις ή τις συναντησεις του ΣΦ πας για να προτεινεις εσυ οτι εχεις? Εσυ και ο καθε εσυ. Εγω δεν παω αλλα δεν βγαινω καθε αγωνιστικη και να κραζω το συνδεσμο. Επειδη δεν βγαζει ανακοινωση καθε αγωνιστικη δεν υπαρχει και λογος να υφισταται... Μαλιστα. Ενας συνδεσμος που τα τελευταια χρονια κανει συνεχως κοινωνικες δρασεις, βοηθαει παντα οταν υπαρχει αναγκη σε μεγαλα γεγονοτα και προσπαθει να ξαναφερει τον κοσμο στο γηπεδο και να κανει τα παιδακια ΠΑΣ και μονο ΠΑΣ, εσυ λες οτι δεν υπαρχει λογος να υφισταται επειδη δεν απαιτει την παραιτηση των ΧΒων. Και οχι μονο αυτο. Αφηνεις και υπονοουμενα λεγοντας οτι ειναι και υποπτο. Για πες μας τι εννοεις και μας να καταλαβουμε

Και στα γραφω εγω που σου ξαναλεω δεν παω ουτε στις συνελευσεις, ουτε στις συναντησεις των παιδιων, οως σεβομαι την προσπαθεια και δεν βγαινω καθε αγωνιστικη να αφηνω υπονοουμεα (γιατι το εχεις κανει ξανα). Ολα αυτα για τα παιδια που εχουν κανει τοσα τα τελευται χρονια. Θες να σου θυμισω?

Μαζεψαν πραγματα και βοηθησαν στις φωτιες, στις πλυμμηρες κλπ κλπ
Οταν ολοι ακομα ηταν μεσα λογω κοβιντ με απολυτη οργανωση και πολυ κοσο οργανωσαν υποδοσχη στο δρομο πριν τον προημιτελικο με τον Ολυμπιακο στο κυπελλο

Πηγαν σε γηπεδα κλειστα με βροχες και κρυο, σε λοφους απεναντι απο γηπεδο, στο Πανθεσσαλικο και τους εδιωξαν στο ημιχρονο κλπ κλπ

Εχουν δωσει λεφτα, χρονο, μερακι για να ομορφυνουν την κερκιδα μας σε τοσα ματς

Οταν χρειαστηκε, με σωστο τροπο (και οχι τραμπουκισμους) τα εψαλλαν σε ολους (και περυσι και φετος). Περιμεναν 2 ωρες στο πανηπειρωτικο για να μιλησουν

Αντιστοιχα μετα απο επιτυχιες παλι περιμεναν την ομαδα μεσα στα μεσανυχτα για να την αποθεωσουν και να το χαρουν ολοι μαζι

Και πολλα αλλα

Αλλα εσυ μας λες οτι καλυτερα να κλεισει, να διαλυθει και να μην υπαρχει επειδη δεν βγαζει ανακοινωση κατα παντων. Μαλιστα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:41 »

Πάση θυσία.

Στις συνελευσεις ή τις συναντησεις του ΣΦ πας για να προτεινεις εσυ οτι εχεις? Εσυ και ο καθε εσυ. Εγω δεν παω αλλα δεν βγαινω καθε αγωνιστικη και να κραζω το συνδεσμο. Επειδη δεν βγαζει ανακοινωση καθε αγωνιστικη δεν υπαρχει και λογος να υφισταται... Μαλιστα. Ενας συνδεσμος που τα τελευταια χρονια κανει συνεχως κοινωνικες δρασεις, βοηθαει παντα οταν υπαρχει αναγκη σε μεγαλα γεγονοτα και προσπαθει να ξαναφερει τον κοσμο στο γηπεδο και να κανει τα παιδακια ΠΑΣ και μονο ΠΑΣ, εσυ λες οτι δεν υπαρχει λογος να υφισταται επειδη δεν απαιτει την παραιτηση των ΧΒων. Και οχι μονο αυτο. Αφηνεις και υπονοουμενα λεγοντας οτι ειναι και υποπτο. Για πες μας τι εννοεις και μας να καταλαβουμε

Και στα γραφω εγω που σου ξαναλεω δεν παω ουτε στις συνελευσεις, ουτε στις συναντησεις των παιδιων, οως σεβομαι την προσπαθεια και δεν βγαινω καθε αγωνιστικη να αφηνω υπονοουμεα (γιατι το εχεις κανει ξανα). Ολα αυτα για τα παιδια που εχουν κανει τοσα τα τελευται χρονια. Θες να σου θυμισω?

Μαζεψαν πραγματα και βοηθησαν στις φωτιες, στις πλυμμηρες κλπ κλπ
Οταν ολοι ακομα ηταν μεσα λογω κοβιντ με απολυτη οργανωση και πολυ κοσο οργανωσαν υποδοσχη στο δρομο πριν τον προημιτελικο με τον Ολυμπιακο στο κυπελλο

Πηγαν σε γηπεδα κλειστα με βροχες και κρυο, σε λοφους απεναντι απο γηπεδο, στο Πανθεσσαλικο και τους εδιωξαν στο ημιχρονο κλπ κλπ

Εχουν δωσει λεφτα, χρονο, μερακι για να ομορφυνουν την κερκιδα μας σε τοσα ματς

Οταν χρειαστηκε, με σωστο τροπο (και οχι τραμπουκισμους) τα εψαλλαν σε ολους (και περυσι και φετος). Περιμεναν 2 ωρες στο πανηπειρωτικο για να μιλησουν

Αντιστοιχα μετα απο επιτυχιες παλι περιμεναν την ομαδα μεσα στα μεσανυχτα για να την αποθεωσουν και να το χαρουν ολοι μαζι

Και πολλα αλλα

Αλλα εσυ μας λες οτι καλυτερα να κλεισει, να διαλυθει και να μην υπαρχει επειδη δεν βγαζει ανακοινωση κατα παντων. Μαλιστα.

Φιλαράκι πρώτον δεν αφήνω κανέναν υπονοούμενο, απλά κρίνω. Υπονοούμενο θα άφηνα αν έλεγα ότι ο τάδε ήταν με τον τάδε και κάνουν κολεγιά ή εν πάση περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεύτερον, σε αυτό το ποστ δεν σχολιάζω κοινωνικές δράσεις. Δεν πιστεύω ότι τις κοινωνικές δράσεις πρέπει να τις κάνουν οι οπαδοί αλλά κυρίως το κράτος και οι αρμόδιες κρατικές αρχές. Τέλος.

Τρίτον, έχουμε δύο χρόνια με αυτή την κατάσταση και μήνες με τους κληρονόμους και δεν έχει ακουστεί κιχ. Ρωτάω, γιατί; Δεν έχω δικαίωμα;

Τέταρτον. Το σύνδεσμο τον έχω στηρίξει οικονομικά και με αγορές. Είμαι οπαδός και έχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη  μου. Κανέναν δεν συκοφαντώ, τη γνώμη μου απλά λέω.

Εσύ γιατί θίχθηκες;

Εκπροσωπείς κάτι πέρα από τον εαυτόν σου;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 20:50 »
Μάγκες αυτή την ώρα όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με την κατάσταση της ομάδας και τα νεύρα μας έχουν βαρέσει κόκκινο μετά και το σημερινό αποτέλεσμα. Εγώ προτείνω να αφήσουμε τα πληκτρολόγια για απόψε και να πάμε ο καθένας για καμία μπύρα να χαλαρώσουμε. Δε χρειάζεται να φαγωθούμε και μεταξύ μας σήμερα. Όλοι την ίδια ομάδα αγαπάμε εδώ μέσα και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Δεν υπονοώ κάτι για κανέναν φίλο της σελίδας, όλοι τη γνώμη μας γράφουμε άλλωστε. Απλά αν φαγωθούμε και μεταξύ μας το χάσαμε το παιχνίδι τελείως.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 21:01 »
Οχι τιποτα απολυτως δεν εκπροσωπω περα απο τον ευατο μου. Κρινω αυτο που εγραψες. Σε ολα αυτα που βλεπουμε φετος εμας μας πειραξε αν βγαζει ο συνδεσμος ανακοινωση.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 21:04 »
Μπράβο στα παιδιά του συνδέσμου για τις κοινωνικές δράσεις τους.Μπράβο για την εν γένει προσφορά τους στην κοινωνία.Αλλά δυστυχώς στηρίζουν με την σιωπή τους τα δύο σιχάματα που έχουν διαλύσει την ομάδα μας.Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής και οι παίκτες.Δεν είναι δυνατόν να βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 21:35 »

Δεν είπα να μην γίνει κάποια αλλαγή. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με αυτή τη διοίκηση που έχουμε, ότι ο επόμενος προπονητής μπορεί να είναι χειρότερος από τον τωρινό. Αν δεν αλλάξει πρώτα η διοίκηση, όποια άλλη αλλαγή και να γίνει δε θα έχει αποτέλεσμα δυστυχώς.
Φίλε Βαγγέλη. Δεν υπάρχει κανένας χειρότερος προπονητής από αυτόν που έχουμε τώρα. Ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για γιδοβοσκος. Έχω που τον κράζω από όταν ανέλαβε την ομάδα και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από την παρέλαση του Οκτώβρη. ΟΧΙ του 23 αλλά του 22. Δε νομίζω να υπάρχει παγκοσμίως προπονητής που στηρίχθηκε τόσο πολύ από μια διοίκηση και αυτός οχι μόνο αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων αλλά και ανεπιδεκτος μαθήσεως.
Πες μου αν έχεις δει χειρότερα κοουτσαρισματα από όταν θυμάσαι να παρακολουθείς τον ΠΑΣ, από οποιονδήποτε άλλο προπονητή. Απλά δεν υπάρχουν....οπότε μη φοβάσαι για το τι θα έρθει, γιατί με το να παραμείνει είσαι ήδη καταδικασμένος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 21:39 »
Οχι τιποτα απολυτως δεν εκπροσωπω περα απο τον ευατο μου. Κρινω αυτο που εγραψες. Σε ολα αυτα που βλεπουμε φετος εμας μας πειραξε αν βγαζει ο συνδεσμος ανακοινωση.

Επειδή όλων μας τα νεύρα είναι τσατάλια, με την απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί.

Δεν ήθελα να θίξω κανέναν από αυτό που είπα. Ο σύνδεσμος και τα παιδιά του αποδεδειγμένα έχουν δείξει πόσο έχουν στηρίξει την ομάδα.

Για να ανασκευάσω ότι έγραψα πιο πάνω (που δεν υπονόησα τίποτα), θεωρώ προβληματική για το μέλλον της ομάδας την απάθεια έναντι των κληρονόμων. Απαιτείται άμεσα οργανωμένη δράση ώστε να μας αφήσουν και να πωλήσουν.

Η οργανωμένη (νόμιμη) αντίδραση μπορεί να έρθει μόνο από το Σύνδεσμο. Αυτό είπα.

Η διοίκηση αυτή πρέπει να φύγει. Πιστεύω τουλάχιστον όλοι σε αυτό να συμφωνούμε.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 21:57 »
Και αφου αντιδράσει ο Σ.Φ εναντίον των αδερφών μετά να ψάξει να βρεί και αγοραστή για την ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 22:36 »
Ο εν λόγω προπονητής, αν και πριν ένα μήνα τα είχα ξαναγράψει, έχει εσωτερικό πρόβλημα εμμονών. Θα τολμούσα να πω πως το ίδιο μπορεί να είναι και σαν άνθρωπος, αλλά θα ήθελα να μη σκέφτομαι. Συμπεριφέρεται και λειτουργεί ως δημόσιος υπάλληλος.

Αυτά που βλέπουν τα μάτια μου την τελευταία 2ετια δεν έχουν γίνει σε καμμία ομάδα και πόσο μάλλον στη δική μας ομάδα.

Αν ήταν σε άλλη δουλειά θα του ζητούσαν και τα ρέστα για τη ζημιά που έχει προκαλέσει. Καταστρέφει το προϊόν της και σου λέει πως όλα καλά είναι και θα πουλήσουμε!!
Την ίδια ομάδα με πέρσι (αν εξαιρέσεις το αριστερό back) δεν μπορεί την κοντρολαρει.

Είμαι βέβαιος πως με το που θα έρθει ο επόμενος θα δούμε άλλη μπάλα από τους ίδιους παίκτες. Προσοχή, δε λέω ότι θα σωθούμε, γιατί μετα το σημερινό έχει χαθεί το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό, αλλά η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο.

Καλά να μη πω ότι φεύγοντας θα πάρει μαζί του και την γκαντεμια που τον δέρνει.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 22:51 »
Εγώ θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Όποιος κατάλαβε τι σύστημα παίζαμε σήμερα να σηκώσει το χέρι. Έχω την αίσθηση ότι ήταν ένα 3-5-1-1 με τον Τζίνα στόπερ και τα πλάγια μπακ στο κέντρο. Μπερδευε τόσο πολύ τα δύο σέντερ μπακ που δεν ήξεραν τι χώρο καλύπτουν, γιατί παίζουμε και ζώνη στην άμυνα (αφού μάθαμε όλα τα άλλα) και κάθε φορά που αυτοί έμπαιναν στην περιοχή μύριζε γκολ. Αν παίζαμε με άλλους θα είχαμε φάει 8. Και μπερδευοταν και οι μέσοι που 9 ένας δεν ήξερε που παίζει ο άλλος. Και μόνος τρόπος επιθεσης να είναι, η μπάλα στο Σορια και τον Τσαουση και γιόμα. Με ΣΦ τον Λεο που έχει να πιάσει κεφάλια από όταν ήταν στη Γαλλία ακόμα. Παράνοια. Και μπαίνει ο Γκαρο και νιώθει την ίδια τρικυμία και η ομάδα χειροτερεύει. Ελπίζω επιτέλους να τελείωσε το μαρτύριο της αμπαλοσυνης του προπονητή. Πλέον οι δύο πρέπει να κάνουν κινήσεις εντυπωσιακές για να σώσουν τα τομάρια τους.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 22:56 »
Απογοητευση. Σημερα ισως ηταν η μεγαλυτερη ντροπη που εχω νοιωσει εδω και μισο αιωνα που βλεπω την ομαδα. Η χρονια ομως, πως χαθηκε πριν καν τα Χριστουγεννα συνταυροι;;;;;;. Υπαρχουν ακομα 19 ματς μαζι με τα play out και παιζονται 57 βαθμοι θεωρητικα.Η ομαδα θελει χθες ενα ηλεκτροσοκ σε ολα τα επιπεδα.Να θυμισω την Λαμια προπερσι που με 2 βαθμους λιγο πριν την ληξη της κανονικης περιοδου, με αλλαγες και ενισχυσεις ,στο τελος σωθηκε. Το ιδιο θα εκανε περσι και ο Ιωνικος που τελειωσε με 8 βαθμους στην κανονικη σεζον κι αν δεν του καναμε εμεις στον τελικο ουσιαστικα το διπλο ,θα ειχε σωθει. Ψυχραιμια συνταυροι. Με αμεσες αλλαγες μπορει να αλλαξουν ολα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 23:33 »
2020
Προπονητής Αργύρης Γιαννίκης

Κάποιοι  παίχτες χονδρικά

Τέρμα Λοντίγκιν
Σαλιακας εραμουσπε κάργας πιρσμαν

Ντομίνγκεζ κάστρο μπρενερ Καρτάλης

Κρισμαν παμλιδης

2021
Προπονητής Μεταξάς

Λοντίγκιν
Σαλιακας ΕΡΑ Καργας πιρσμαν

Ντομίνγκεζ Καραχάλιος μπρενερ Μορέιρα στανκο

Πέρεα σναιντερ

Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουμε ένα κορμό τετράδας άμυνας σούπερ ...κέντρο με Ντομίνγκεζ σταθερό και με προσθαφαιρέσεις ....ενώ στην επίθεση έχουμε τη μια χρονιά σούπερ πέρεα....ενώ τις προηγούμενες η παρουσία Ντομίνγκεζ Καρτάλη μπρενερ εξισορροπεί τους μέτριους επιθετικούς

Και πάμε στο 2023

Αρχίζουμε με Σούλη κ μετά τσιτωντα

Σορια ΕΡΑ Παντελάκη κιακο κ Πήλιο

Καραχάλιος Μπιλμπάο Μορέιρα Τζίνο το ιανουαριο..ριενστρα Νίνη κτλ

Ροσερο παμλιδης μπαλαν

Σαφής αποδυνάμωση στα άκρα με Πήλιο να κρατάει ένα επίπεδο κ σορια να δείχνει κάτι προς το τέλος

Κέντρο το κακο συναπάντημα....Μπιλμπάο πρώην παίχτης ...Καραχάλιος να τρέχει σαν τρελός ....Μορέιρα στα άκρα φανταστικό α γύρο....Τζίνο να διορθώνει κάπως το χάος στο β γυρο

Επίθεση βοήθα Παναγιά

Φέτος
Φεύγει τσιτωντας έρχεται κλείνανε
Φεύγει πήλιος έρχεται Τσαούσης δανεικός
Φεύγει Μορέιρα δεν έρχεται κανένας
Έρχεται ο Γκάρο που δεν ταιριάζει σε αυτά που παίζει ο σταικος

Επίθεση Πέντρο ...παμλιδης μπαλαν Λέο που έπαιξε βασικός στο β γυρο

Κάντε μια σύγκριση 2020 με 2023

Το συμπέρασμα είναι ότι το ρόστερ από το 20 έως το 23  έχασε τεράστια ποιότητα.....

Το γράφω γιατί μια απομάκρυνση Στάικου δεν φέρνει σωτηρία από μόνη της....ενώ διατηρώ μεγάλες αμφιβολίες αν με αυτό το ρόστερ Γιαννίκης κ Μεταξάς θα έκαναν κάτι αξιοπροσεκτο

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σαβ 16 Δεκ 2023 23:40 »
Φίλε Βαγγέλη. Δεν υπάρχει κανένας χειρότερος προπονητής από αυτόν που έχουμε τώρα. Ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για γιδοβοσκος. Έχω που τον κράζω από όταν ανέλαβε την ομάδα και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από την παρέλαση του Οκτώβρη. ΟΧΙ του 23 αλλά του 22. Δε νομίζω να υπάρχει παγκοσμίως προπονητής που στηρίχθηκε τόσο πολύ από μια διοίκηση και αυτός οχι μόνο αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων αλλά και ανεπιδεκτος μαθήσεως.
Πες μου αν έχεις δει χειρότερα κοουτσαρισματα από όταν θυμάσαι να παρακολουθείς τον ΠΑΣ, από οποιονδήποτε άλλο προπονητή. Απλά δεν υπάρχουν....οπότε μη φοβάσαι για το τι θα έρθει, γιατί με το να παραμείνει είσαι ήδη καταδικασμένος.

Με αυτή τη διοίκηση που έχουμε δε θα μου έκανε εντύπωση ο αντικαταστάτης του Στάικου να είναι ο σημερινός βοηθός του. Για αυτό έγραψα ότι η πρώτη αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι σε διοικητικό επίπεδο. Εννοείται συμφωνώ μαζί σου ότι οι επιλογές Στάικου είναι πάντα λάθος και ότι πρέπει να φύγει. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να μπορεί να εμπνεύσει το παρόν έμψυχο δυναμικό ώστε να δώσουν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 00:16 »
Δεν είναι κανενός συνδέσμου δουλειά να βρει τον επόμενο αγοραστή.

Επίσης δεν γίνεται να ασκείς κριτική σε παίχτες και προπονητή και να μην κάνεις καμία(τουλάχιστον δημόσια που θα έχει και κάποιο νόημα)στην υπάρχουσα διοίκηση. Μου κάνει και μένα λοιπόν τρομερή εντύπωση αυτή η στάση.
Αν ο εκάστοτε σύνδεσμος επιλέγει να εκφράζει άποψη για τα αγωνιστικά τότε να το κάνει για όλους τους εμπλεκόμενους αλλιώς να μην κάνει καθόλου και να συνεχίσει την αξιοσέβαστη ομολογουμένως στήριξη όλων των τμημάτων και την κοινωνική του δράση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 02:45 »
2020
Προπονητής Αργύρης Γιαννίκης

Κάποιοι  παίχτες χονδρικά

Τέρμα Λοντίγκιν
Σαλιακας εραμουσπε κάργας πιρσμαν

Ντομίνγκεζ κάστρο μπρενερ Καρτάλης

Κρισμαν παμλιδης

2021
Προπονητής Μεταξάς

Λοντίγκιν
Σαλιακας ΕΡΑ Καργας πιρσμαν

Ντομίνγκεζ Καραχάλιος μπρενερ Μορέιρα στανκο

Πέρεα σναιντερ

Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουμε ένα κορμό τετράδας άμυνας σούπερ ...κέντρο με Ντομίνγκεζ σταθερό και με προσθαφαιρέσεις ....ενώ στην επίθεση έχουμε τη μια χρονιά σούπερ πέρεα....ενώ τις προηγούμενες η παρουσία Ντομίνγκεζ Καρτάλη μπρενερ εξισορροπεί τους μέτριους επιθετικούς

Και πάμε στο 2023

Αρχίζουμε με Σούλη κ μετά τσιτωντα

Σορια ΕΡΑ Παντελάκη κιακο κ Πήλιο

Καραχάλιος Μπιλμπάο Μορέιρα Τζίνο το ιανουαριο..ριενστρα Νίνη κτλ

Ροσερο παμλιδης μπαλαν

Σαφής αποδυνάμωση στα άκρα με Πήλιο να κρατάει ένα επίπεδο κ σορια να δείχνει κάτι προς το τέλος

Κέντρο το κακο συναπάντημα....Μπιλμπάο πρώην παίχτης ...Καραχάλιος να τρέχει σαν τρελός ....Μορέιρα στα άκρα φανταστικό α γύρο....Τζίνο να διορθώνει κάπως το χάος στο β γυρο

Επίθεση βοήθα Παναγιά

Φέτος
Φεύγει τσιτωντας έρχεται κλείνανε
Φεύγει πήλιος έρχεται Τσαούσης δανεικός
Φεύγει Μορέιρα δεν έρχεται κανένας
Έρχεται ο Γκάρο που δεν ταιριάζει σε αυτά που παίζει ο σταικος

Επίθεση Πέντρο ...παμλιδης μπαλαν Λέο που έπαιξε βασικός στο β γυρο

Κάντε μια σύγκριση 2020 με 2023

Το συμπέρασμα είναι ότι το ρόστερ από το 20 έως το 23  έχασε τεράστια ποιότητα.....

Το γράφω γιατί μια απομάκρυνση Στάικου δεν φέρνει σωτηρία από μόνη της....ενώ διατηρώ μεγάλες αμφιβολίες αν με αυτό το ρόστερ Γιαννίκης κ Μεταξάς θα έκαναν κάτι αξιοπροσεκτο
Μια απομάκρυνση Στάικου μπορεί να μη φέρνει σωτηρία από μόνη της, αλλά μια παραμονή οδηγεί σε σίγουρη καταστροφή.
Επίσης ο Γιαννίκης, ο Μεταξάς, ακόμη και εσύ ή εγώ είναι σίγουρο ότι θα είχαμε περισσότερες από 1 νίκες σε 14 ματς πρωταθλήματος (για να μη σου βάλω και το κύπελλο και ανέβει ο αριθμός).
Όπως έγραψε παραπάνω και ο Τσιμέντος, ο άνθρωπος δεν ξέρει ούτε τι σύστημα παίζει, ούτε τι αλλαγές να κάνει. Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να μπερδέψει τους πάντες και έχουν χάσει όλοι τα αυγά και τα πασχάλια. Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη να στο πω άλλη μια φορά: είναι άσχετος, επικίνδυνος και πρέπει να φύγει.