Αποστολέας Θέμα: Κηφισιά- Π.Α.Σ. Γιάννινα 14η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6954 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κηφισιά- Π.Α.Σ. Γιάννινα 14η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 07:24 »
Ενα άλλο που έχω παρατηρήσει όσο καιρό είναι ο συγκεκριμένος προπονητής στην ομάδα. Και θα το ψάξω για να το επιβεβαιώσω. Δηλώσεις μετά τους αγώνες, στηρίζοντας τον προπονητή έκαναν πάντα συγκεκριμένοι παίκτες που συνήθως ήταν κομμάτι του προπονητικού ροτέισιον. Δε θυμάμαι να μίλησε ποτέ σε κάμερα ή τοπικό δημοσιογράφο κάποιος που δεν έπαιζε να δούμε και την άλλη πλευρά. Ας πούμε τον Μπενγκάλα δεν τον ρώτησαν ποτέ πως περνάει στην ομάδα. Τον Μπιλμπάο δεν θυμάμαι να πήγε κανένας να τον ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να αποδώσει και δείχνει τέτοια εικόνα. Του Μπορνταγκαράι δεν του πήραμε μια συνέντευξη να δούμε τι γίνεται και δεν παίζει ποτέ. Μπορεί να είναι άμπαλοι όπως πιστεύουν οι περισσότεροι αλλά μπορεί να παίζει και κάτι άλλο. Και για το κλίμα στα αποδυτήρια μιλάνε πάντα οι ίδιοι. Οικογένεια με παιδιά και απόπαιδα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 10:30 »
Δεν έχω τι να πω. Η χρονιά είχα χαμένη. Δεν έχουμε διοίκηση, δεν έχουμε προπονητή, δεν έχουμε ροστερ. 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 10:43 »
Η φραση δεν εχουμε ροστερ δεν ισχυει σε τοσο απαξιωμενο και ανυπαρκτο πρωταθλημα
Μια χαρα ειναι το ροστερ απο τη στιγμη που με ανυπαρκτο προπονητη κοντραρε μεγαλες ομαδες

Παρε το σκουφαλη απο την θρυλικη ομαδα των αμπελοκηπων και δεν θα καταλαβεις για ποτε σωζεσαι
Ανθρωπος που να γνωριζει τα βασικα και ενα εχει ορεξη χρειαζεται

Aν απολυθει ο μπενιτεθ απο τη θελτα, θα κανουμε κινηση?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 10:49 »
Ενα άλλο που έχω παρατηρήσει όσο καιρό είναι ο συγκεκριμένος προπονητής στην ομάδα. Και θα το ψάξω για να το επιβεβαιώσω. Δηλώσεις μετά τους αγώνες, στηρίζοντας τον προπονητή έκαναν πάντα συγκεκριμένοι παίκτες που συνήθως ήταν κομμάτι του προπονητικού ροτέισιον. Δε θυμάμαι να μίλησε ποτέ σε κάμερα ή τοπικό δημοσιογράφο κάποιος που δεν έπαιζε να δούμε και την άλλη πλευρά. Ας πούμε τον Μπενγκάλα δεν τον ρώτησαν ποτέ πως περνάει στην ομάδα. Τον Μπιλμπάο δεν θυμάμαι να πήγε κανένας να τον ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να αποδώσει και δείχνει τέτοια εικόνα. Του Μπορνταγκαράι δεν του πήραμε μια συνέντευξη να δούμε τι γίνεται και δεν παίζει ποτέ. Μπορεί να είναι άμπαλοι όπως πιστεύουν οι περισσότεροι αλλά μπορεί να παίζει και κάτι άλλο. Και για το κλίμα στα αποδυτήρια μιλάνε πάντα οι ίδιοι. Οικογένεια με παιδιά και απόπαιδα.

Οι περισσότερες συνεντεύξεις και δηλώσεις από τους παίκτες γίνονται σε συνδρομητικά κανάλια. Ελάχιστες φορές σε τοπικό ραδιόφωνο ή τηλεόραση.

Σε μια πόλη που θέλει να στηρίξει την ομάδα (ακόμα και η  κακή κριτική έχει νόημα) δεν είδα μια εκπομπή και μια συνέντευξη ενός παράγοντα, παίκτη ή προπονητή της ομάδας.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, σε πολλά πράγματα η πόλη είναι βολεμενη και κατά επέκταση και στην κάλυψη του ρεπορτάζ της ομάδας.

Άμα είσαι βολεμενος δε θα σηκωθείς ούτε από τον καναπέ στην κουζίνα για ένα ποτήρι νερό.

Δεν κυνηγάει κανείς την είδηση, δεν επιδιώκει κάνεις την πολύπλευρη ενημέρωση. Θες γιατί βαριούνται, θες γιατί δεν κατέχουν το αντικείμενο, θες γιατί δεν ενδιαφέρονται. Λίγο από όλα θα πω εγώ.

Επίσης τελευταίο, ποιος από εσάς εδώ μέσα και εκεί έξω θα εμπιστευόταν τις λειτουργίες της επιχείρησης του σε κάποιον που δεν είχε ούτε γνώσεις, ούτε πιστοποίηση?

Που ήτανε οι τοπικοί δημοσιογράφοι να το σχολιάζουν καθημερινά αυτό. 1.5 χρόνος πέρασε! Το μόνο που διάβαζα ήταν για τα σεμινάρια που έκανε.
Δε νομίζω κάποιος να έγινε σοφότερος από σεμινάρια και σχολές του ποδαριού!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 10:59 »
όσων αφορά το παιχνίδι

στο 1ο ημίχρονο φύσικα άμυνα παιδική χαρά, καμία συγκέντρωση και καμία σοβαρότητα από κανέναν αμυντικά
Επιθετικά κλέβαμε μπάλες και μπαίναμε στην περιοχή τους συνεχώς. Κι αντί ο Λεό να κάνει το 2-3 στο κενό τέρμα τρώμε το 3-2 από το πουθένα γιατί κανένας δεν ξέρει το ρόλο του στα στημμένα κι ο Κλειμαν δεν έπιανε τη γωνία του !!!!

Και εκεί που λες ότι έστω θα συνεχίσουμε έτσι κι όσα βάλουμε κι όσα φάμε κάνει ο κόουτς την φοβερη αλλαγή με τον Γκάρο στη θέση του Ριένστρα και χάνει όλο το κέντρο. Ο αντίπαλος προπονητής αντίθετα ενισχύει το κέντρο του και καλυνύχτα μας.

Απότέλεσμα μισή ευκαιρία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Απλά πράγματα.

όσων αφορά τα υπόλοιπα

Σπάμε τα αρνητικά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Όμως δεν είναι αυτό το ανησυχητικό. Ούτε η τελευταία θέση.

ΝΤΡΟΠΗ είναι ναι, άλλα όπως είπε και ο ΠΑΣ υπάρχουν ακόμα 19 αγώνες εκ των οποίων οι 14 παίζονται στα ίσια.

Το ανησυχητικό όμως είναι ότι δεν έχουμε καμία οργάνωση και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα τέτοιο σύνολο που θα χτυπήσει αυτά τα 14 παιχνίδια.

Το ανησυχητικό είναι ότι αυτοί που μας διοικούν είναι επικίνδυνα αδιάφοροι.

Δε με φοβίζει ο υποβιβασμός, αλλά η ξεφτίλα.
Η ξεφτίλα που επειδή δεν έχουμε καν βοηθό προπονητή εδώ και χρόνια μπορεί να κατέβουμε την Πέμπτη χωρίς κανέναν στον πάγκο.

Και έτσι όπως πάνε πιθανόν να τα παρατήσυν και τελέιως και να μείνουμε με τους 8 βαθμούς μέχρι το τέλος.

Είμαστε τελευταίοι, ο προπονητής παραιτείται, την Πέμπτη παίζουμε για 6 βαθμούς ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΟΙ !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 11:02 »
Φτάσαμε να ζητάμε και να επιδιώκουμε τα αυτονόητα.
1. Ομάδα που σέβεται τους φιλάθλους της (όραμα, στόχους, γήπεδο, marketing, ποιότητα υπηρεσιών)

2. Ομάδα που σέβεται παίκτες (όραμα, στόχοι, πληρωμές, προπονητικό team, προπονητικό κέντρο)

3. Διοίκηση που σέβεται τον εαυτό της (προστασία του ονόματος της, προστασία του ονόματος της ομάδας, management επιχείρησης, προστασία των επενδύσεων της, επικοινωνία με παίκτες, φιλάθλους και τοπική κοινωνία, marketing, δράσεις, ανασκόπηση όλων των παραπάνω, διορθώσεις)

Καθίστε τώρα και βαθμολογείστε τα παραπάνω από το 1 έως το 10 και αν πάρουμε πάνω από 5, θα βγω στην νέα πλατεία με ροζ βρακάκι. Ουσιαστικά μόνοι πρέπει να το κάνουμε για να δούμε τελικά τι αξίζουμε και τι μας δίνουν.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 11:15 »
Η θύελλα Κατσικάς είναι πιο επαγγελματικό σωματείο από τον ΠΑΣ τω αφών χβ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 11:18 »
Νομίζω ότι από τη στιγμή που φεύγει ο Στάικος η βαρύτητα της κριτικής πρέπει να πέσει στη διοίκηση....διότι πάλι θα χρησιμοποιήσουν το Στάικο για να απορροφήσει τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου

Χρειάζεται κ λίγο στρατηγική στο πώς θα κινηθεί η αντιδραση

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 12:59 »
Παράθεση
Στάικος: «Οι ευθύνες βαραίνουν τον προπονητή»
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα προανήγγειλε μέσα από τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, ενώ αναγνώρισε ότι το μερίδιο ευθύνης ενός προπονητή είναι μεγάλο όταν η ομάδα είναι στην τελευταία θέση.

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Στάικου:

«Είναι πολύ άσχημη ήττα αυτή, μας αφήνει τελευταίους και θα δούμε στις επόμενες στιγμές το τι μέλλει γενέσθαι».

Για το αν είναι τελικός το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και στην αρχή αλλά και στη συνέχεια, αλλά τώρα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, θα τα πούμε στη συνέχεια όλα».

Για το τι εννοεί όταν λέει θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι: «Όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην τελευταία θέση οι ευθύνες είναι πολλές και κυρίως βαραίνουν τον προπονητή»
passports.gr

Παράθεση
Νίλσεν: «Μεγάλη νίκη, παίξαμε με θάρρος»
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Δανού τεχνικού στον πάγκο της Κηφισιάς, με τον Ντέβιντ Νίλσεν να στέκεται στο θάρρος που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ υποσχέθηκε να μάθει σύντομα ελληνικά.

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Νίλσεν:

«Έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε. Τα παιδιά έκαναν φανταστική εμφάνιση, παλέψανε και έπαιξαν με θάρρος. Δουλέψαμε την εβδομάδα στο επιθετικό τέμπο παιχνιδιού, να παίξουμε ψηλά και κάναμε μεγάλη νίκη ».

Για το πώς άλλαξε η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και αν μάθει ελληνικά: «Θα μάθω ελληνικά σύντομα. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ την εβδομάδα, αναβλήθηκε το πρώτο ματς που ήταν να παίξουμε και είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Έχουμε πολλά να δουλέψουμε ακόμη για να πετύχουμε τον στόχο μας».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 13:00 »
Παράθεση
Στάικος: «Ραντεβού με τη διοίκηση, να αναλάβω τις ευθύνες μου»
Έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του παρότι δεν είπε τη λέξη "παραίτηση" εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι πρέπει να γίνει αλλαγή για το καλό της ομάδας στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει πάντα στον προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου στη συνέντευξη Τύπου:

«Να σταθώ πρώτα στο αγωνιστικό κομμάτι. Έγινε ένα παιχνίδι καλό στο πρώτο ημίχρονο με πολλά γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις προυποθέσεις να ισοφαρίσουμε για τρίτη φορά. Αφήναμε χώρους στην άμυνά μας, παρόλα αυτά να μην αναφερθούμε στο αγωνιστικό σκέλος. Μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν έχει τέτοιο αποτέλεσμα, η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. Ότι γίνει θα είναι για το καλό της ομάδας. Yπάρχει χρόνος, αρκετά βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει κάτι στον ψυχολογικό τομέα. Τις επόμενες ώρες θα έχω ραντεβού με τη διοίκηση και θα δούμε».

Για το ότι δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι έθεσε την παραίτησή του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Απλά η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει πάντα στον προπονητή».

Για τα μεταγραφικά και αν δεν πήγε κάτι καλά στον σχεδιασμό: «Όταν η ομάδα είναι τελευταία σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι καλά στον σχεδιασμό το καλοκαίρι. Σίγουρα έχουμε συζητήσει για ενίσχυση της ομάδας και μεταγραφές. Γενικά έχουμε κάνει και καλές εμφανίσεις που δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα και βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο θες βαθμούς. Οπότε όπως είπα και πριν ότι είναι να γίνει, θα γίνει».

Για το εάν το πρόβλημα είναι ψυχολογικό ή αγωνιστικό: «Υπήρχαν αγώνες που είχαμε καλή απόδοση με χαμένες ευκαιρίες που μας στέρησαν βαθμούς. Θεωρώ τα λάθη που κάναμε στο αμυντικό τρίτο δήλωναν γκολ. Οπότε ένας τέτοιος συνδυασμός δύσκολα να φέρει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνει παντού. Αυτό είναι το ένα κομμάτι και το άλλο που μπορεί να αλλάξει είναι η ψυχολογία».

Για τη φάση του 86' αν ήταν πέναλτι: «Θα μπορούσα να πω πολλά σε αυτό το κομμάτι γιατί το είδαμε και στις Σέρρες με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δεν έχουμε κάτι με τους διαιτητές. Όταν η ομάδα μας κάνει μια ακόμη ήττα, τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά. Η ευθύνη είναι δική μας, ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη. Η ομάδα θα προχωρήσει, είμαι σίγουρος θα μείνει στην κατηγορία».
passports.gr

Παράθεση
Νίλσεν: «Όλα μας πήγαν καλά»
Ικανοποιημένος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου από την απόδοση της ομάδας του ο Δανός τεχνικός της Κηφισιάς Ντέβιντ Νίλσεν, τονίζοντας ότι οι παίκτες δούλεψαν επάνω στα πράγματα που ήθελε αυτός και όλα πήγαν καλά μέσα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς με την ομάδα να πατάει επάνω στα πράγματα που ήθελα εγώ. Θέλαμε να είμαστε πιο ασφαλής στο παιχνίδι μας ωστόσο πήγαν καλά για εμάς τα πράγματα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα έξι γκολ που μπήκαν στο ματς και την επιθετικότητα της ομάδας του: «Θα πρέπει να περιμένουμε στα περισσότερα ματς περισσότερες απολαύσεις από την Κηφισιά. Εκεί που πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αισιόδοξοι και όταν πρέπει πιο απλοί στο παιχνίδι μας»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 13:05 »
Παράθεση
Παμλίδης: «Τα λόγια είναι περιττά, φταίμε όλοι»
Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί πρέπει να αναλάβει κάθε μέλος της ομάδας σύμφωνα με όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα στην Καισαριανή ο Γιώργος Παμλίδης και σημείωσε ότι η ομάδα δεν αξίζει την τελευταία θέση και θα παλέψει να ξεκολλήσει από αυτή.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παμλίδη:

«Νομίζω ότι τέτοιες στιγμές τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, έχουμε ευθύνη για αυτή την κατάσταση που έχει έρθει η ομάδα. Κι επειδή δεν μας παίρνει άλλο, οπωσδήποτε στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας θα πρέπει να κερδίσουμε για να ξεκολλήσουμε από αυτή τη θέση. Δεν θέλω να γίνω κουραστικός, το έχω πει 100 φορές ότι δεν αξίζει σε κανέναν ούτε και στην ομάδα αυτή η θέση».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο τελευταίων. Ήταν αναμενόμενο να κριθεί στη δύναμη. Αδρανήσαμε σε μία-δύο φάσεις και φάγαμε κάποια γκολ που δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω. Όλοι φταίμε. Όταν προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και βγήκαμε μπροστά, δυστυχώς δεχτήκαμε κι ακόμα ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν ή οχι off side».
passports.gr

Κουράσατε άχρηστοι.Μας έχετε βγάλει τα σκώτια 1,5 χρόνο τώρα.Οι ίδιες δηλώσεις καρμπόν.Όλοι οι άχρηστοι που μαζευτήκατε μέσα στον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα.Από τις ανύπαρκτες κεφαλές,τους παίχτες,το ας πούμε προπονητικό τιμ,από τον ανίκανο διευθυντή και όλοι τελοσπάντων.Ο μόνος τρόπος για να σώσετε τον ΠΑΣ είναι να πάτε σε αντίπαλο του ΠΑΣ.Προλαβαίνεις Στάικο ας πούμε να αναλάβεις τον Παναιτωλικό;Είμαι σίγουρος για την επιτυχία σου;
Σε 1-2 φάσεις αδρανήσατε και φάγατε 4 γκολ και παραλίγο πέμπτο;Τσακωμένος και με τα μαθηματικά;;;;Αν ήταν οφσάιντ φταίει ή ότι είστε ανίκανοι;Δεν μπορείτε να αλλάξετε μπάλα στο μισό μέτρο μόνοι σας.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 17 Δεκ 2023 18:19 »
Προπόνηση με Μιχάλη Γρηγορίου αύριο (18/12) στον ΠΑΣ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Μάλιστα αύριο Δευτέρα θα είναι στα Γιάννινα και θα πιάσει δουλειά, καθώς δεν είναι καιρός για χάσιμο, δεδομένου την Πέμπτη υπάρχει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ο νέος τεχνικός δουλεύει για πρώτη φορά στον «Άγιαξ της Ηπείρου» και θα προσπαθήσει στα 19 παιχνίδια που απέμειναν σε πρωτάθλημα και πλέι άουτ να φτιάξει την ομάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό προϋποθέτει μεταγραφές ουσίας και στήριξη των φιλάθλων για να σωθεί η παρτίδα. Στο παρελθόν ήταν από τους προπονητές που ενδιέφεραν τον αείμνηστο Γιώργο Χριστοβασίλη, αλλά για διαφόρους λόγους δεν είχε υπάρξει συνεργασία.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες όπως Εθνικός, Λάρισα, Ξάνθη. Ως προπονητής κάθισε στους πάγκους Αγίου Δημητρίου, Φωστήρα, Αιολικού, Κορίνθου, Εθνικού, Δόξας Δράμας, Πανσερραϊκού, Κέρκυρας, Ατρομήτου, Πανιωνίου, Λάρισας, Λαμίας, Ιωνικού. Σίγουρα πρόκειται για έναν έμπειρο και καταρτισμένο ΄προπονητή που έχει και την αποδοχή των φιλάθλων.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόσληψη Γρηγορίου και τους νέους συνεργάτες θα γίνουν γνωστά σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

https://www.agon.gr/athlitika/103168/proponisi-me-michali-grigorioy-ayrio-18-12-ston/