Αποστολέας Θέμα: Μιχάλης Γρηγορίου  (Αναγνώστηκε 11082 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Μιχάλης Γρηγορίου
« Απάντηση #50 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 15:55 »
Α, παπα...., τα ζωνάρια λυμένα....
Κάπου λίγο ώπα, ρε παιδιά...
Να "ταυτίζει" κάποιος τον αγαπημένο μου jimakos με λαμόγια προέδρους!!!
Ούτε σαν ανέκδοτο δεν στέκει...
Μη μου διώξετε πάλι τον jimakos από τον καφενέ, μόνο αυτό σας λέω...
Το νου σας ρεμάλια B-)

Μόνο εσύ μπορείς να με διώξεις από το καφενεδάκι ΠΑΣάκο μου...  :)) B-) :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 16:34 »
Mε μεταγραφές την σώνω και εγώ την ομάδα
Δεν ξέρω τι προσωπικά έχετε με τον Γρηγορίου εσύ και ο pastakis, αλλά θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά το εξής: Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είχε φτάσει σε αυτή την άθλια κατάσταση αν είχε προπονητή το Γρηγορίου από την αρχή της σεζόν; Ακόμη και χωρίς μεταγραφές.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 16:43 »
Δεν ξέρω τι προσωπικά έχετε με τον Γρηγορίου εσύ και ο pastakis, αλλά θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά το εξής: Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είχε φτάσει σε αυτή την άθλια κατάσταση αν είχε προπονητή το Γρηγορίου από την αρχή της σεζόν; Ακόμη και χωρίς μεταγραφές.

Nαι δεν είναι θέμα προπονητή. Είναι θέμα το ρόστερ και το ρόστερ είναι θέμα διοίκησης.Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι  η διοίκηση

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 17:18 »
Κανένας Στάικος και κανένας Γρηγορίου δεν φταίει.Η οικογένεια των λαμογιών διέλυσε την ομάδα μας και φεύγοντας θα αφήσει πίσω καμμένη γη.Δεν με νοιάζει όμως.Ας φύγουν και ας παίζω και στην Γ' Εθνική.Έχω σιχαθεί τον εαυτό μου να βλέπω αυτό το πράγμα κάθε Σαββατοκύριακο.Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας και εμείς τσακωνόμαστε για τον Στάικο,τον Κούγια και τον Γρηγορίου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 17:28 »

Nαι δεν είναι θέμα προπονητή. Είναι θέμα το ρόστερ και το ρόστερ είναι θέμα διοίκησης.Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι  η διοίκηση
Με νορμάλ διοίκηση δεν θα υπήρχε σαν σκέψη να γίνει ο Στάικος πρώτος προπονητής.Ναι φυσικά το ρόστερ θα είχε ενισχυθεί.
Εκτός από τα διπλώματα που σίγουρα μετράνε σε ποδοσφαιρικές παραστάσεις,είτε σαν παίχτης είτε σαν προπονητής, η σειρά είναι η εξής Γκαρσία,Γρηγορίου,Στάικος.
Το ότι υπάρχουν και καλύτεροι προπονητές υπάρχουν.Οι 2 ταβερνιάρηδες της κακιάς ώρας με το ζόρι έφεραν έναν κάπως νορμάλ προπονητή και 22 Ιανουαρίου ανακοίνωσαν την πρώτη μεταγραφή.Λες και είμαστε τίποτα άνετοι βαθμολογικά

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 23 Ιαν 2024 09:29 »

Τις περισσότερες ευθύνες εννοείται ότι τις έχει η διοίκηση για να μη πω την αποκλειστική ευθύνη. Αυτή είναι υπεύθυνη να αντιδρά σε οτιδήποτε θεωρεί λάθος και όχι να το διαιωνίζει, όπως π.χ. τον Στάικο στον πάγκο της ομάδας. Τι όνειρο είδαν και μάλιστα επέμεναν σε αυτό;

Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι ικανότητες ενός προπονητή μπορούν να φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα σε ένα ρόστερ.
Αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να αναφέρει κάτι θετικό που είδε στο Στάικο, μιλώντας πάντα για τη δουλειά του. Μη μου πει κανείς ότι ήταν καλός άνθρωπος.
Ο Στάικος θεωρητικά θα μπορούσε να αποδόσει μόνο αν είχε 11 καλούς παίκτες που θα κάλυπταν το 4-3-3 που ήθελε να παίζει. Και αυτό παίζεται, γιατί θα ξεκινήσω να απαριθμώ τα αρνητικά που κάποια στιγμή θα έσκαγαν:
1. Κατάντησε την ομάδα να έχει άθλια φυσικά κατάσταση.
2. Κατάντησε την ομάδα να έχει άθλια ψυχολογία.
3. Δεν ξέρει να παίζει κανένα άλλο σύστημα για να προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες κάθε αγώνα.
4. Δεν ξέρει να κάνει αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα.
5. Δεν έβγαλε αλλά ούτε δοκίμασε κανένα νέο παίκτη.
6. Δε γνωρίζει τις ικανότητες των παικτών που έχει.
7. Δεν έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και έφτασε να έχει 30φεύγα παίκτες.
8. Υποτίθεται ότι είχε κορμό από την προηγούμενη χρονιά που την έσωσε με την ψυχή στο στόμα και θα βλέπαμε καλύτερο θέαμα και αντ' αυτού είδαμε να γινόμαστε χειρότεροι.
9. Δεν ζήτησε μεταγραφές, αλλά αρκέστηκε σε αυτά που του έδωσαν τα μοσχάρια ιδιοκτήτες.
10. Έσπασε όλα τα αρνητικά ρεκόρ που είχε ιστορικά η ομάδα και αυτός έλεγε ότι αν ερχόταν μία νίκη θα άλλαζαν όλα!!!
11. Έχει πολύ υπερεκτιμημένο το εγώ του και μάλιστα χωρίς κανένα προφανή λόγο που να το δικαιολογεί.
12. Δεν έθεσε θέμα παραίτησης αφού δεν του γινόταν τίποτε από αυτά που ζητούσε και όταν την έθεσε την πήρε πίσω ενώ η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη.
13. Κοινώς τα είχε όλα γραμμένα στα αρχ@##$ του, αρκεί αυτός να ζούσε το όνειρό του: Να το παίζει προπονητής σε ομάδα σούπερ λίγκας.
14. Εν κατακλείδι, ήταν ο χειρότερος προπονητής που έχει περάσει ποτέ από τον πάγκο, σε όλη την ιστορία της ομάδας.

Οποιοσδήποτε (σοβαρός) προπονητής στο επίπεδο του Στάικου όλα τα παραπάνω θα τα έκανε διαφορετικά. Ο άνθρωπος είναι άνιωθος και άσχετος, γι΄ αυτό με εκνεύριζε αφάνταστα και του τα έχωνα.
Και βέβαια πιστεύω ότι δεν πρόκειται να του ξαναδοθεί εικαιρία να δουλέψει σε ομάδα σουπερ λίγκας, όσα πτυχία και αν αποκτήσει, εκτός και αν παραμείνει η διοίκηση στην ομάδα, παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και τα μοσχάρια συνεχίζουν να τον αγαπάνε τόσο πολύ.
Σε άλλη ομάδα δεν....ούτε καν στη Β εθνική πιστεύω....

Από την άλλη ο Γρηγορίου μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά σίγουρα είναι κλάσεις καλύτερος του Νάσιου και σίγουρα αν είχε μια ομάδα 1,5 χρόνο δε μπορώ να φανταστώ ότι θα την παρουσίαζε τόσο αδούλευτη και ότι θα την πήγαινε από το κακό στο χειρότερο όπως ο Νάσιος.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 24 Ιαν 2024 14:53 »
Θα συμφωνήσω σε πάρα πολλά από τα παραπάνω.Ειναι αυταποδεικτα.
Καταλήγεις όμως σε ένα συμπέρασμα που δε συμφωνώ:
Δεν μπορεί το σαμάρι να φταίει περισσότερο από το γομαρι.Ολοι ξέρουμε ποιο είναι το γομαρι.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 25 Ιαν 2024 09:17 »
Θα συμφωνήσω σε πάρα πολλά από τα παραπάνω.Ειναι αυταποδεικτα.
Καταλήγεις όμως σε ένα συμπέρασμα που δε συμφωνώ:
Δεν μπορεί το σαμάρι να φταίει περισσότερο από το γομαρι.Ολοι ξέρουμε ποιο είναι το γομαρι.....
Σε καμία περίπτωση δεν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το σαμάρι φταίει περισσότερο από το γομάρι και το κάνω πολύ σαφές στην αρχή του κειμένου μου:
"Τις περισσότερες ευθύνες εννοείται ότι τις έχει η διοίκηση για να μη πω την αποκλειστική ευθύνη. Αυτή είναι υπεύθυνη να αντιδρά σε οτιδήποτε θεωρεί λάθος και όχι να το διαιωνίζει, όπως π.χ. τον Στάικο στον πάγκο της ομάδας. Τι όνειρο είδαν και μάλιστα επέμεναν σε αυτό;"

Μετά αναλύω τα αρνητικά του Στάικου, γιατί ο dio ανέφερε ότι "Nαι δεν είναι θέμα προπονητή. Είναι θέμα το ρόστερ και το ρόστερ είναι θέμα διοίκησης.Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι  η διοίκηση".

Άμα ήταν έτσι δε θα χρειαζόταν προπονητές στους πάγκους. Οι πρόεδροι θα έκαναν μεταγραφές και οι παίκτες θα έπαιζαν μόνοι τους....

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 25 Ιαν 2024 18:34 »
Σύμφωνοι. Μπορεί όντως ο προπονητής να παίζει ρόλο σε μια ομάδα,κανονική όμως,όχι ομάδα υβρίδιο των χβδων με αποκλειστικό,μοναδικό στόχο το τσεπωμα.
Η ύπαρξη του υβριδίου - έχει αναλυθεί πολλακις- απαγορεύει την ύπαρξη προπονητή κανονικού. Προϋποθέτει ύπαρξη προπονητή υβριδίου που υπηρετεί το ο,τι πουν και θελήσουν οι διάδοχοι.

Για να πούμε και μια αλήθεια όμως ο Νάσιος την έσωσε πέρσι,έστω στο +5 την ομάδα που μετά την ήττα από τη φοφη και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών η πτώση ήταν σχεδόν βέβαιη.

Γιατί τον κράτησαν; γιατί τον είχε φέρει ο συγχωρεμενος,γιατί  έσωσε την ομάδα στο + 5 και κύρια γιατί δεν είχε απαιτήσεις και δεν έσπαγαν μια...

Συμπέρασμα: ο αυτοφορακιας δε φταίει στο ελάχιστο,ο ιδιοκτήτης του  (κ @ λο)μπαρ φταίει...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 21 Φεβ 2024 12:28 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 15:26 »
Σε ένα πράγμα είσαι σταθερός Μιχαλάκη, σε όποια ομάδα και να ΠΑΣ καταφέρνεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να κάνεις τα αποδυτήρια άνω- κάτω. Τα κατάφερες και εδώ.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #61 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 16:41 »
Σε ένα πράγμα είσαι σταθερός Μιχαλάκη, σε όποια ομάδα και να ΠΑΣ καταφέρνεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να κάνεις τα αποδυτήρια άνω- κάτω. Τα κατάφερες και εδώ.
Γιατί τι έγινε με τα αποδυτήρια??

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:02 »
Είναι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #63 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:07 »
Είναι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα
Α τελεια! Αυτά είναι τα ωραία!
Έχουμε κάτι που μπορεί να βγει προς τα έξω, να γνωρίζουμε και εμείς?

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:14 »
Κοίτα dio και εγώ δεν έχω σε εκτίμηση τον Γρηγορίου, αλλά αν γίνεται κάτι τέτοιο πρόκειται για ποδοσφαιρικό "έγκλημα" υποτίθεται ότι τον πήρες για να συσπειρώσει και να σώσει τη χρονιά και όχι να σε κάνει ρδελομπου.
Τώρα αν εννοείς τον παραγκωνισμό Παντελάκη - Καραχάλιου-Τζιμα θεωρώ πως καλά έκανε γιατί την είχαν δεί xavi,maldini εκτός αν ξέρεις κάτι περισσότερο που δεν ξέρουμε εμείς.
Σαν φήμη πάντως δεν είχε και την καλύτερη.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:26 »
Εδώ έχουν οι καινούριοι πρόβλημα με τον Γρηγορίου δεν θα έχουν οι παλιοί; Ευτυχώς πάντως που αυτή την εβδομάδα υπάρχουν λίγες προπονήσεις γιατί κάποιοι έχουν λυμένο το ζωνάρι για καυγά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:26 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:31 »
Κοίτα δεν νομίζω ότι είναι και καλύτερα από Στάικο που δεν μπορούσε να επιβληθεί σε παίχτες.Έπαιζαν 11 παίχτες,ήταν χαρούμενοι και πηγαίναμε από ήττα σε ήττα και είμασταν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Ο Γρηγορίου έχει μια αποστολή να πετύχει.Δύσκολη,καμικάζι.Όπως θέλεις την λες.Με τις πιθανότητες εναντίον.
Πρέπει να πετύχει σε μια δύσκολη αποστολή και μετά να γίνουν πολλές αλλαγές.Ξεκινώντας από τα παιδάκια που διοικούν.
Εμένα μου είναι προσωπικά αδιάφορο αν θα γίνει φίλος με τους ποδοσφαιριστές αυτήν την στιγμή.Είδαμε και με τον άλλον που ήταν όλοι χαρούμενοι.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 18:36 »
Σε ένα εργασιακό περιβάλλον ο Διευθυντής δεν είναι και δεν πρέπει να είναι φίλος ούτε με τους εργαζόμενους ούτε με τα αφεντικά, αν θέλει να κάνει τη δουλειά που του ανατέθηκε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιχείρηση σα σύνολο θα έχει πρόβλημα.

Εδώ δε βλέπω κάποιες διαφορές ότι πρέπει να ισχύει στις ομάδες. Όπου επεμβαίνουν πρόεδροι (ιδιοκτήτες), εργαζόμενοι (παίκτες) και πελάτες (φίλαθλοι) το πράμα θα πάει κατά διαόλου

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σαβ 16 Μάρ 2024 23:42 »
Κύριε προπονητά,
γελοίος και παιδικός είναι ο τρόπος που ασκούν "διοίκηση" οι εργοδότες σου...
Και αυτή η πλάκα με το να δίνεις στεγνά τους ποδοσφαιριστές σου, επίσης εργαζόμενους σαν εσένα, είναι και αυτός γελοίος...
Τα πυρά σου και την απογοήτευση σου λοιπόν εκεί που πρέπει.

ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:42 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ  ΤΙΠΟΤΑ ΣΛΟΒΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 01 Απρ 2024 10:56 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ  ΤΙΠΟΤΑ ΣΛΟΒΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ
AXAXAXAXAAAA......κάνε πρόταση στον ΧΒ να (ξανα)προσλάβει με κλειστό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας το Χάρι Πότερ Νάσο Στάικο.
Γιατί μάλλον αναπολείς τις επιτυχίες του....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 01 Απρ 2024 12:18 »
AXAXAXAXAAAA......κάνε πρόταση στον ΧΒ να (ξανα)προσλάβει με κλειστό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας το Χάρι Πότερ Νάσο Στάικο.
Γιατί μάλλον αναπολείς τις επιτυχίες του....

Σύνταυρε, δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά με βάση το πρόγραμμα, τα παιγνίδια με τους αντιπάλους των μέτρων μας στο γήπεδό μας και την αντίστοιχη συγκομιδή βαθμών, ο "κόουτς" γρηγορίου είναι ΠΟΥΘΕΝΑΤΕΡΟΤΕΡΟΣ και από τον προκάτοχό του ΠΟΥΘΕΝΑ...
Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί ο πατήρ των τέκνων της Χαρίκλως, τόσα χρόνια, παρά τις πλείστες μεσολαβήσεις και τις προτροπές καλοκαγαθων μεσαζόντων, δεν του έδωσε ποτέ το χρίσμα ;)

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:05 »
ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:28 »
Ειναι απιστευτο πραγματικα
Ο σταικος μας εσωσε περυσι και εριξε τον γρηγοριου
Και φετος ξαναπεφτει παλι ο γρηγοριου
Ποσο χειροτερος προπονητης μπορει να εισαι δηλαδη?
Επρεπε να υπαρχει υποβιβασμος και στο πτυχιο του προπονητη
Δεν γινεται να την σκαπουλαρουν ετσι ενω δεν κανουν ουτε για το τοπικο

:pas:  :pashat: :joker: