Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6194 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 15η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 18:32 »
Σήμερα φάνηκε ότι υπάρχει ομάδα. Σήμερα με τον προηγούμενο θα είχαμε χάσει από τα αποδυτήρια. Σήμερα φάνηκαν τα κενά της ομάδας, αυτά που προϋπήρχαν δηλαδή και αυτά που σου δίνουν βαθμούς σε παιχνίδια. Ένα σοβαρό 10αρι και ένας αριστερός τύπου Σορια, σήμερα θα είχε ξεκλειδώσει τα γκολ. Γιατί γκολ μπήκε με την είσοδο του Κιακου.

Το μόνο παρηγορο είναι ότι η ομάδα απέκτησε προπονητή, επιτέλους. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος από το καλοκαίρι, χάθηκε χρόνος από τον Οκτώβρη Νοέμβρη και χάθηκε γενικά 1.5 χρόνος πειραμάτων.

Πλέον παίζουμε ορθολογικά με τους παίκτες που έχουμε και εγώ σήμερα δεν είδα καμμία τρελή διάφορα δυναμικότητας σε σχέση με το Αγρίνιο που κάποιοι έχετε ψηλά σε υπόληψη.

Με τα χίλια λάθη και είμαστε πίσω 2 βαθμούς,.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 18:43 »
Παντως οι περισσότερες ομάδες που αλλάζουν προπονητή τον πρώτο τους αγώνα τον κερδίζουν

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 18:45 »
Παντως οι περισσότερες ομάδες που αλλάζουν προπονητή τον πρώτο τους αγώνα τον κερδίζουν

Όταν παίζουν με εμάς  :P

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 18:51 »

Όταν παίζουν με εμάς  :P
Και οικογενειακό διπλό να παίζαμε 0-0 θα ερχότανε

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 18:59 »
Η ομάδα υποβιβάστηκε όταν ανέλαβαν την διοίκηση τα 2 γελοία παρτάλια.Μένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση που θα έρθει αργά ή γρήγορα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 19:01 »
Ο Γρηγορίου μπορεί να μας κάνει κανονική ομάδα ποδοσφαίρου σε σχέση με το μαθητευόμενο μάγο που είχαμε 1,5 χρόνο.Με πολλές και χτυπητές αδυναμίες αλλά κανονική ομάδα.
Δεν ξέρω αν φτάνει ή αν προλαβαίνουμε όμως.Οι πιθανότητες είναι εναντίον μας.Πρέπει να κάνουν μεταγραφές αυτοί που ολόκληρο καλοκαίρι κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.Αυτοί που δεν μπόρεσαν να διώξουν τον μαθητευόμενο μάγο που κατσικώθηκε στον ΠΑΣ.Με την δική τους συναίνεση.
Δεν ξέρω πόσα θαύματα χρειάζονται για να σωθεί αυτή η πολύπαθη ομάδα αλλά δεν χάνουμε κάτι να προσπαθήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 19:08 »
Οι ομαδες που παιρνουν κανονικό προπονητή.

Μακραν ο ΠΑΣ ειναι η χειρότερη ομαδα της κατηγοριάς με παιχτες Β εθνικης.
Οι κληρονόμοι θα φέρουν 2 παλτά το Γενάρη και τέλος. Η Β εθνική όμως δεν πειράζει τους κληρονόμους καθώς εχουν εξασφαλισμένο συμβόλαιο με τη ΝΟΒΑ για 3 χρόνια.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 19:17 »
Έχουμε μία μικρή βελτίωση στον τομέα του τσαμπουκά. Δείξαμε λίγα δοντάκια σήμερα.

Από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψελάρα, καλό βράδυ!!!

Εγώ δεν ειδα κάτι τέτοιο.Οι παίκτες πάλι χαλαρά μπήκαν και έπαιζαν.
Μια τούρτα νουγκατίνα από τον Μπόζα θα κεράσεις αν σωθούμε

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 19:30 »
Έχουμε μία μικρή βελτίωση στον τομέα του τσαμπουκά. Δείξαμε λίγα δοντάκια σήμερα.

Από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψελάρα, καλό βράδυ!!!

Εγώ δεν ειδα κάτι τέτοιο.Οι παίκτες πάλι χαλαρά μπήκαν και έπαιζαν.
Μια τούρτα νουγκατίνα από τον Μπόζα θα κεράσεις αν σωθούμε

Μικρή είπα ρε θεούλη...
Προς ενημέρωσή σου ο Μπόζας δεν φιαν' νουγκαντίνες. Μόνο αμυγδάλου, αλλά καλές.
Νουγκαντίνες ο Σκαφίδας στην πλατεία του Αη Γιώργη.
Ας σωθούμε και θα κεράσω και σουβλάκι στον Διόνυσο.
Της γειτονιάς κι εσύ;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 20:10 »
Προσωπικά ελπίζω μόνο στα πλειάουτ. Μέχρι τότε απλά ελπίζω να μην μεγαλώσει το χάσμα με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 20:46 »
Kαι σημερα μια απτα ιδια

11 παιχτες που ετρεχαν πανω κατω για 35 λεπτα και δεν ηξεραν τι επρεπε να κανουν με την μπαλα.
Στο δευτερο τα φτυσαν καπως και ισορροπησε τα πραγματα ο διαβασμενος Πετρακης
Πονεσαν τα ματια μας για αλλη μια φορα.
Δεν γινεται σε ματς ζωης και θανατου με τη δευτερη απο το τελος να εχεις μονο 2 ψευτοφασεις
Δυστυχως μας στοιχισε και το κεκλειμενων των θυρων

Λενε να εχουμε ετοιμους 3 παιχτες φωτια απο τις 3 γεναρη ,αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να τους κλεισουμε μεχρι την αλλη βδομαδα.Εδω γελαμε.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:17 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Χρειάζεται ένα μικρό θαύμα»
Στη δήλωσή του ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως ήρθε να αναλάβει δύσκολη αποστολή και πως χρειάζεται ένα μικρό θαύμα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

«Σαν αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στις λεπτομέρειες αν είχαμε δυο φάσεις εμείς, δυο ο Παναιτωλικός. Σαν γενική εικόνα παιχνιδιού ενώ θέλαμε ξεκινήσαμε με στόχο να πιέσουμε ψηλά, να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε καλό τέμπο, μετέπειτα δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε αυτό που θέλαμε, αναγκαστήκαμε να κάνουμε ματς αναμονής μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο. Στο δέυτερο είχαμε το μυαλό πάλι να πάρουμε το παιχνίδι. Xρειαζόμαστε δουλειά και να διεκδικούμε τα παιχνίδια».

Για το ότι είναι προπονητής ειδικών αποστολών: «Όταν είσαι σε μια ομάδα που είναι σε πρόβλημα θέλει ένα καλό προπονητή. Μπορεί να μη γνωρίζω πολύ το παρελθόν αλλά μέσο όρο στις ομάδες ήμουν 1,5 χρόνο με ευρωπαικά παιχνίδια, με καλές πορείες. Με δυο ομάδες και τρίτη τώρα μπαίνω σε ένα ρόλο να προσπαθήσουμε για ένα μικρό θαύμα, το έφεραν έτσι οι συγκυρίες και συμβαίνει καμία φορά να θες στο να σε ιντριγκάρει να αναλαμβάνεις δύσκολες απαοστολές. Νομίζω θα τα καταφέρουμε και για αυτό είμαι εδώ».
passports.gr

Παράθεση
Πετράκης: «Εισέπραξα αγάπη και σεβασμό στα Γιάννενα»
Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην αγάπη και τον σεβασμό που εισέπραξε στα χρόνια που ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ευχήθηκε και οι δυο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία.

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από το βαθμό: «Είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά μετά την αποβολή ανέβηκε η πίεση του ΠΑΣ, είμαι ευχαριστημένος όπως ήρθε το αποτέλεσμα».

Για το τι είπε στον Καπίνο: «Ότι ακόμη δεν ξεκινήσαμε και αυτό που σιγά σιγά χτίζουμε να το διατηρήσει».

Για το ότι ο κόσμος του ΠΑΣ θα τον αποθέωνε αν ήταν στο γήπεδο: «Όσο καιρό ήμουν εδώ εισέπραξα μεγάλη αγάπη και σεβασμό, έχω τα ίδια συναισθήματα, ανεξάρτητα αν δεν ήταν ο κόσμος σήμερα. Εύχομαι και εμείς και ο ΠΑΣ να μείνουμε κατηγορία».
passports.gr

Τελευταία φορά που το είπε αυτό πάντως δεν πήγε καλά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:19 »
Μιχάλης Γρηγορίου: «Καλά αποδυτήρια, αλλά τους έχει καταβάλει το άγχος»
Μακροσκελής ήταν η συνέντευξη τύπου του κ. Γρηγορίου και κράτησε πάνω από 20 λεπτά, αφού ήταν άτυπα και μία παρουσίασή του, οπότε έπρεπε να δώσει ένα πρώτο στίγμα. Όπως είπε διέκρινε ότι υπάρχουν πολύ καλά αποδυτήρια, κάτι που πίστωσε στον κ. Στάικο, που στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας τον είχε και παίκτη, αλλά διέκρινε ταυτόχρονα και αρκετό άγχος.

Εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα ανακάμψει με 4 μεταγραφές που θα γίνουν και οι οποίες ξεκινάνε να δουλεύονται από σήμερα κιόλας και οι οποίες θα είναι στοχευμένες, αλλά δεν είναι ακόμα κάτι προχωρημένο.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να μπορέσει να εφαρμόσει κάποιο εναλλακτικό πλάνο στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά με την παρέλευση του χρόνου θα βελτιωθεί αυτό.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα, υγεία, ειρήνη και να πάνε όλα καλά για τη δική μας ομάδα, που θα πάνε όλα καλά, για να φέρουμε εις πέρας μία αποστολή που άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ δύσκολη. Εισπράττοντας αυτήν την εκτίμηση από τον κόσμο του ΠΑΣ, είχα αναρίθμητα μηνύματα πριν έρθω και ήταν από τους λόγους που ήρθα αυτή η εκτίμηση, συν τη θέληση του κ. Χριστοβασίλη να κάνουμε από κοινού τα πάντα να σωθεί αυτή η ιστορική και μεγάλη ομάδα που δεν της αρμόζει η θέση.

Όσον αφορά το παιχνίδι, με μισή προπόνηση που ουσιαστικά κάναμε προχτές, τα συμπεράσματά μου είναι ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολύ καλά αποδυτήρια, αλλά τους έχει καταβάλει το άγχος που τους στερεί τη δυνατότητα να πάρουν αυτό που μπορούν. Έχω περάσει απ’ όλες τις καταστάσεις, προφανώς καταλαβαίνω το πότε έχει άγχος ένας ποδοσφαιριστής και δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που θέλω, αλλά στην παρούσα φάση τα παιδιά πραγματικά θέλουν πολύπλευρη βοήθεια, προπονητικά και κυρίως ψυχολογικά.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, πιέσαμε 25 λεπτά, έτσι όπως θέλουμε να το περάσουμε σαν φιλοσοφία. Θέλουμε να ξεκινάμε και να τελειώνουμε τα παιχνίδια διεκδικώντας τη νίκη. Στη βαθμολογική θέση που είμαστε μόνο οι νίκες μπορούν να μας κάνουν να καταφέρουμε τον στόχο. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά τους 3 στόπερ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το κάναμε σε καλό βαθμό για 25 λεπτά, αλλά δεν μπορέσαμε από εκεί και πέρα να ακολουθήσουμε αυτό το πλάνο. Αναπροσαρμόσαμε λεπτό με λεπτό το πλάνο μας. Δυστυχώς δεν είχαμε plan b, plan c, για αλλαγή σχηματισμού, δεν είχαμε τίποτα, όπως πρέπει και είθισται να το δρομολογήσουμε, ανάλογα με την έκβαση του παιχνιδιού. Με μισή μόνο προπόνηση δεν γινόταν και δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά έτσι ήταν. Παρ’ όλα αυτά στο β’ μέρος είχαμε ευκαιρίες, όπως και στο α’ ημίχρονο. Βάσει ευκαιριών μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς, είχε μία σημαντική ευκαιρία και ο Παναιτωλικός, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο το αποτέλεσμα.

Προκαταλαμβάνω και τις ερωτήσεις σας, κι επειδή έρχεται μεταγραφική περίοδος, ήδη είμαστε σε διαδικασία να πάρουμε παίκτες που πραγματικά θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Από την εμπειρία μου, αλλά και τη δική σας από το ρεπορτάζ, είναι πολύ δύσκολες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Όταν ένας παίκτης είναι πολύ καλός δεν τον αφήνει καμία ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Άρα λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο καλό σκάουτινγκ, να βρούμε 4 παίκτες. Μη με ρωτήσετε για θέσεις, οι οποίοι να μπορούν να βοηθήσουν και να είναι έτοιμοι. Δεν είναι περίοδος για 10 μέτριες μεταγραφές και όποια βγει, είναι περίοδος για 4 μεταγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα για να ανεβάσουμε επίπεδο και να κάνουμε τον στόχο πραγματικότητα και γι’ αυτό είμαι εδώ».

Για το αν είναι χαραμάδα αισιοδοξίας ότι ο ΠΑΣ έβγαλε ευκαιρίες, δέχτηκε μόνο μία και δεν δέχτηκε γκολ μετά από έναν ολόκληρο γύρο, οπότε με 4 μεταγραφές μπορεί να διορθώσει τα πράγματα: «Δεν πρέπει να κάνεις παραπάνω μεταγραφές και πρέπει να στοχοποιήσεις τις θέσεις που τις θέλεις. Δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι παραπάνω μεταγραφές, γιατί αλλάζει η ροή των αποδυτηρίων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Στάικο που τον είχα παίκτη στα πρώτα χρόνια όταν ξεκινούσα ως προπονητής. Είναι ένας εξαίρετος χαρακτήρας. Το να κάνεις παραπάνω μεταγραφές ίσως να αλλάξεις το κλίμα στα αποδυτήρια και μετά να έχεις κάτι διαφορετικό. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και μάλιστα περισσότερο και απ’ ό,τι θα έπρεπε. Εδώ εντάσσεται στο να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας που πραγματικά χρειάζονται στο ποδόσφαιρο.

Προ Χριστού προφήτης δεν είναι κανένας, αλλά αν δεν ήμουν αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η ομάδα πρέπει για όλο το ποδόσφαιρο και τον Νομό να μείνει κατηγορία, να ξέρετε ότι δεν θα ήμουν εδώ. Απέρριψα δύο προτάσεις, είχα διαφορετικό στόχο, αλλά είμαι εδώ, γιατί εκτός της πρότασης του κ. Χριστοβασίλη που ήταν πολύ καλή, ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και εδώ και 1 μήνα έχω δεχτεί αναρίθμητα μηνύματα από τον κόσμο.

Εγώ το πιστεύω και το πιστεύω μου θα μεταφερθεί και μέσα στα αποδυτήρια. 21 χρόνια δεν έχω αποτύχει. Προφανώς κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι έπεσε ο Ιωνικός, αλλά αν αναλογιστούμε τι έγινε και από πού ξεκίνησε, δεν είναι αποτυχία και δεν το λέω εγωιστικά, αλλά ρεαλιστικά.

Ήρθα γιατί μου αρέσει όλο, και σαν brand name και η αγάπη και τρέλα του κόσμου, ως αντίπαλος είχα πάντα απεριόριστο respect για όλο αυτό. Πίεση για εμένα δεν υπάρχει και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, γιατί είναι κομβικό το σημείο για την ομάδα μας. Ο καθένας από το μετερίζι του πρέπει να αφήσει οτιδήποτε αρνητικό για την ομάδα, είναι κομβική η χρονιά και γνωρίζετε ότι όποιος πέφτει, δύσκολα ανακάμπτει, οπότε όλοι μαζί να κρατήσουμε τον ΠΑΣ κατηγορία».

Για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών και αν υπάρχει χρόνος για σκάουτινγ για τις μεταγραφές: «Έχω 3 μέρες στην ομάδα, εννοείται ότι το μυαλό ήταν στο σημερινό ματς, δεν προλαβαίναμε κάτι άλλο. Αρχής γενομένης από σήμερα ξεκινάμε τη διαδικασία που λέτε, δεν πρέπει να είναι βιαστική, δηλαδή ό,τι έρθει να αποκτηθεί. Θέλουμε άμεσα παίκτες, αλλά μόνο αν είναι κάτι που το ξέρουμε δεν θα μας πάρει χρόνο. Αναμένουμε να δούμε αν είναι εφικτές 2-3 περιπτώσεις που έχουμε στο μυαλό μας. Από σήμερα θα πέσουμε με τα μούτρα να βρούμε αυτούς που μπορούν να αλλάξουν το level της ομάδας μας. Μπορεί σε 2 μπορεί σε 10 μέρες, δεν υπάρχει κάτι έτοιμο.

Όταν έχεις 32 παίκτες στο ρόστερ και θα πάρεις 4 μεταγραφές τουλάχιστον, το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι η ομάδα πρέπει να δουλεύει με συγκεκριμένο αριθμό παικτών, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά θα είναι καλό να μην υποπροπονούνται».

Για το αν χρειάζονται ατομική ή προπονητική βελτίωση οι παίκτες: «Προφανώς όταν ένας προπονητής αναλαμβάνει μία ομάδα έχει διαφορά με τον προηγούμενο και δεν μιλάω για τον κ. Στάικο. Είναι λογικό ένας προπονητής να θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία, τα πιστεύω, τις εντάσεις, τα πλάνα, θέλαμε να αλλάξουμε πλάνο σήμερα και δεν μπορούσαμε με μισή προπόνηση. Άρα προφανώς σε ομάδικό επίπεδο θέλω να κάνω τα δικά μου πράγματα, να περάσω τη δική μου φιλοσοφία. Σε ατομικό μεπίπεδο τον κάθε παίκτη τον δουλεύεις ξεχωριστά, αναλόγως τη θέση και πάλι θέλω κι εκεί να περάσω τα δικά μου στοιχεία και όλα αυτό είναι ένα σύμπλεγμα που βγάζει το αποτέλεσμα που θέλει ένας προπονητής. Χρόνος δεν υπάρχει να δουλέψεις όπως θες και με τις εντάσεις που θες. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά ή τη δουλειά που έχει γίνει από τον φίλο μου Θανάση Στάικο, έχω όμως τη δικιά μου συνταγή και θέλω να περάσω τα δικά μου πράγματα βάσει της εμπειρίας μου και του σκεπτικού μου, ώστε η ομάδα να βρει τους βαθμούς που χρειάζεται».

Για την έλλειψη φιλάθλων και πόσο επηρεάζει: «Το συζητάω με τους συνεργάτες μου από τη μέρα που ήρθα, είμαστε άτυχοι που αναλάβαμε τον ΠΑΣ με αυτό το μέτρο σε ισχύ. Είναι μεγάλη πληγή για εμάς, ίσως για κάποιες άλλες να είναι αβαντάζ, αν και δεν το νομίζω. Η ώθηση του κόσμου είναι μεγάλο ατού, δεν το έχουμε και ευελπιστώ να μην πάει μέχρι τέλους της διορίας του το μέτρο, αλλά να αποσυρθεί πιο νωρίς».

Για την ψυχολογική στήριξη στους παίκτες και το κλίμα στα αποδυτήρια και ποιο βλέπει ως βασικό πρόβλημα: «Στην παρούσα φάση σήμερα είδα ότι τους έχει καταβάλει το άγχος. Προφανώς με 8 βαθμούς σ’ έναν γύρο τι να συζητάμε; Το αγωνιστικό δεν είναι από τον προπονητή, μπορεί να είναι σε θέσεις, αδυναμίες του ρόστερ κτλ. Κάθε αλλαγή γίνεται γιατί κάτι δεν λειτουργεί καλά. Έχει η ομάδα 14 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Κι εσείς να μην κερδίσετε 14 φορές κι εσείς μετά δεν θα έχετε όρεξη, θα σας καταβάλει αυτό. Γι’ αυτό είπα για ψυχολογία. Πρέπει να έρθει μία νίκη και θα έρθει για να ανασάνουν τα παιδιά.

Για να το γενικεύσω, διακυβεύονται άλλοι 54 βαθμοί, θέλουμε τους 21 σε 18 ματς, 7 νίκες δηλαδή. Τον τρόπο θα τον βρούμε όλοι μαζί, αν δεν τον βρούμε, πραγματικά θα είναι λυπηρό να τύχει στη συγκεκριμένη ομάδα κάτι τέτοιο. Θα το βρούμε όμως, θα τις κάνουμε τις 7 νίκες και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα μιλήσουμε διαφορετικά μετά εδώ σ’ αυτήν την αίθουσα».

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:20 »
Γιάννης Πετράκης: Θερμό κλίμα και συγκίνηση στη συνέντευξη τύπου με τον Γιάννη Πετράκη
Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις είχαν τον κυρίαρχο ρόλο στη σημερινή συνέντευξη τύπου του Γιάννη Πετράκη. Ήταν η πρώτη επιστροφή του στους «Ζωσιμάδες» μετά τη λύση της συνεργασίας του το 2019 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το πρώτο πράγμα που έκανε στην αίθουσα τύπου ήταν να αγκαλιαστεί με όλους τους δημοσιογράφους των Ιωαννίνων και να φωτογραφηθεί ατομικά, αλλά και ομαδικά μαζί τους! Ένα κλίμα που προφανώς δεν συναντάει κανείς εύκολα στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι δυνατόν να ξεχάσει κανείς το πέρασμα του κ. Πετράκη επί 5,5 χρόνια στα Γιάννινα και τις τεράστιες σελίδας δόξας που γράφτηκαν επί ημερών του.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, υπήρχε και το τυπικό σκέλος με τις δηλώσεις, στις οποίες αρκετά συγκινημένος είπε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτήν την πόλη και σ’ αυτήν την ομάδα. Εδώ σ’ αυτήν την πόλη για 5,5 χρόνια εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη διαδρομή, γιατί στιγμάτισε την καριέρα μου, αλλά και την προσωπική μου ζωή.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος, γιατί ειδικά μετά την αποβολή που μας ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση, φεύγουμε τελικά με τον βαθμό.

Εύχομαι και οι δύο ομάδες να είμαστε στην κατηγορία στο τέλος. Καλές γιορτές και υγεία».

Αν αξίζουν να παραμείνουν οι δύο ομάδες με την εικόνα που έχουν: «Η εικόνα μεταβάλλεται. Το σημαντικό είναι οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σε μία ομάδα. Και ο ΠΑΣ ειδικά με τα καινούργια γήπεδα που έμαθα ότι έχει και ο Παναιτωλικός, είναι μεγάλα κλαμπ, με κόσμο, ζωντανοί οργανισμοί ,επαρχιακές ομάδες που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα. Αν αυτό συνδυαστεί με καλή αγωνιστική παρουσία, θεωρώ ότι υπάρχουν τα προαπαιτούμενα. Δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις κι εμείς και ο ΠΑΣ να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις κι αυτό αφορά και τις επιλογές και την καθημερινότητα. Επειδή πάντα σκέφτομαι θετικά, γιατί να μην τα καταφέρουμε;».

Για το πώς αισθάνθηκε με άδειο γήπεδο: «Είναι στενάχωρο δεν μπορούμε να περιμένουμε εξέλιξη, πάει το ποδόσφαιρο πίσω και δεν υπάρχουν και ανταποδοτικά οφέλη. Πως γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους; Πρέπει να ισχύουν νόμοι και να εφαρμόζονται».

Για το πρώτο του συναίσθημα όταν επέστρεψε στα Γιάννενα: «Το πρώτο έντονο συναίσθημα ήταν όταν εμφανίστηκαν τα Γιάννενα από την Εθνική οδό. Με κάποια παιδιά ήμουν πολλά χρόνια, ένας απ’ αυτούς και ο Κόντε.Είχαμε αγάπη και σεβασμό και το βιώσαμε και οι δύο».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων

super-fm.gr

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:20 »
Κατά τη γνώμη μου η υπόθεση παραμονή έληξε ήδη από το Νοέμβρη όταν και οι Αγιοβασίληδες δεν έδιωξαν Στάικο και δεν προχώρησαν σε ενίσχυση της ομάδας.

Για να μείνουμε χρειάζονται πολύ παράγοντες και μεταβλητές να συμπέσουν:

Ο Γρηγορίου να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, η ομάδα τύχη, τρεις μεταγραφάρες τώρα, να γίνουμε μπαρτσελόνα στα πλέι άουτ, να ανοίξουν τα γήπεδα και άλλα πολλά. Τι πιθανότητες έχουν να γίνουν όλα αυτά μαζί;

Η αποκλειστική ευθύνη είναι στους αγιοβασίληδες που δεν ενίσχυσαν την ομάδα το καλοκαίρι, που άφησαν για δύο κρίσιμους μήνες το Στάικο να πειραματίζεται, που είναι αδιάφοροι, που δεν έχουν δώσει εκείνη τη συνέντευξη να μας πουν τι θέλουν και τι στόχους έχουν για την ομάδα, που στην τελική είναι πολύ λίγοι και εντελώς αδιάφοροι για αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Το μόνο ενθαρρυντικό μέσα σε αυτή την κατάσταση είναι ότι θεωρώ πως αν πέσουμε θα φύγουν είτε από μόνοι τους είτε θα πιεστούν και θα φύγουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:25 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:21 »
Μ. Τσαούσης: «Όλοι μαζί με τον νέο προπονητή να δώσουμε τα πάντα»
Δύσκολες στιγμές για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει να ανέβει ένα βουνό μπροστά του για τη σωτηρία. Το αντιλαμβάνονται πλέον όλοι ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ο Μάριος Τσαούσης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι μόνοι τους πλέον πρέπει να βρουν τρόπο να ξεμπλέξουν και σε συνδυασμό με την έλευση του νέου προπονητή να δώσουν όλοι τα πάντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη NOVA:

«Δεν υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να πούμε. Μόνοι μας πρέπει να ξεμπλέξουμε. Κάθε αγωνιστική πρέπει να παίζουμε για τη ‘ζωή’ μας, για την οικογένειά μας και την καριέρα μας. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε. Να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε όλο αυτό».

Για τον λόγο που δεν ήρθε το γκολ: «Προσπαθήσαμε αρκετά, όλα τα παιδιά δώσαμε πολλά πράγματα. Σίγουρα πρέπει να ανέβουμε επίπεδο, ο καθένας ξεχωριστά. Δεν ήρθε το γκολ σήμερα, παρότι κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έπαιζε με 5άδα στην άμυνα, δεν υπήρχαν πολλοί χώροι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να δουλέψουμε πολύ περισσότερο, έτσι ώστε να είμαστε καλά μπροστά και πίσω και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να ξεφύγουμε απ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Για τον νέο προπονητή: «Το να αλλάζεις έναν προπονητή είναι καλό για μια ομάδα, αν υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση. Είναι ευκαιρία για όλους τους ποδοσφαιριστές να δείξουν παραπάνω πράγματα. Εμπιστευόμαστε από την πρώτη στιγμή τον νέο προπονητή και πιστεύουμε στο έργο του. Όλοι μαζί, με τον νέο προπονητή και το επιτελείο του, όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να τα καταφέρουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:31 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 21:47 »
Για να καταλάβει κανείς τα εγκλήματα του Στάικου στο ματς του Σαββάτου με την Κηφισιά (το έγραψα κάπου εκεί ότι μια σοβαρή ομάδα θα έριχνε στην Κηφισιά 5-6 γκολ), καμαρωστε την με τον ΠΑΟΚ σήμερα.

Τις μαλακίες του πληρώνουμε σήμερα και για τους επόμενους μήνες. Όχι μόνο άσχετος αλλά και επικίνδυνος που έπαιξε και τον έβαλαν να παίξει με την ιστορία της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 21 Δεκ 2023 22:24 »
Η ομάδα είναι για τον πουτσο και ο Γρηγορίου  ως προπονητής και άνθρωπος για τον πουτσο καβάλα.ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 22 Δεκ 2023 08:18 »
Αν η μαλακια ήταν άθλημα τα αδέρφια ΧΒ θα είχαν πάρει το Χρυσό μετάλλιο 🏅🏅

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 22 Δεκ 2023 09:13 »
Αυτό που είδα, ήταν μια ομάδα ελαφρώς καλύτερη από αυτό που βλέπαμε, όσον αφορά την ατομική απόδοση των παικτών. Φαινόταν πιο συγκεντρωμενοι και η ομάδα πιο πιεστική (κατά διαστήματα). Μοναδική παραφωνία ο Τσαούσης ο οποίος με κορδελίτσα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, τώρα τα Χριστούγεννα. 
Κατά τα άλλα έχουμε μεγάλο θέμα στο κέντρο, γιατί παρότι ο Καραχάλιος μπορεί να ήταν λίγο βελτιωμένος, υπολείπεται πάρα πολύ από την απόδοση που μπορεί να έχει. Μαζί και ο Τζίνο. Δεν αναγνωρίζω σε αυτόν, τον παίκτη που είχε έρθει πέρυσι το Γενάρη και συνέβαλε αποφασιστικά στην παραμονή της ομάδας. Και οι δύο παίζουν κατά τη γνώμη μου το 50% των δυνατοτήτων τους.
Οπότε επανερχόμαστε σε συτό που όλοι λέγαμε από το καλοκαίρι, ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση βασικά σε 3 θέσεις. Πρώτα από όλα αριστερό μπακ, μετά δημιουργικό μέσο και τέλος ένα παίκτη να τα παστελώνει. Κάτι που δε φρόντισαν τα νούμερα που το παίζουν ιδιοκτήτες-πρόεδροι, παρότι το γεγονός αυτό δε μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρο. Μαζί με αυτούς όμως έπρεπε να φέρουν και έναν προπονητή γιατί ο Στόκος εκτός από άσχετος, είχε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τα αποτελέσματα τα είδαμε....
Ελπίζω ο Γρηγορίου να κάνει διάνα στις μεταγραφές και να καταφέρει να γυρίσει το κουμπί. Πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο στην κατάσταση που άφησε την ομάδα ο τέως άμπαλος υποτιθέμενος προπονητής.
Υ.Γ.: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΑΡΩΔΙΑ.

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 22 Δεκ 2023 09:48 »
Όταν ακούς τον γιατρό να αναφέρεται στον Θεό και τον προπονητή σε ένα θαύμα, τι μπορείς να περιμένεις... >:( :( >:(

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 22 Δεκ 2023 10:35 »
Συνέντευξη τύπου?? Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα? :P
Να σου θυμίσω φίλε pextempala ότι ο Κούγιας αποχώρησε και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Στο τέλος βλέπω να κάνει καμμιά ομαδική στο Viber ο Παναγιώτης τον Γιαννάκη τον Γυφτοπουλο και τον νικοτσολ για να τους πει τις σκέψεις του με φόντο την Γλυφάδα!Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε ρε

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 22 Δεκ 2023 10:55 »
Αν την γλιτώσουμε και δεν πέσουμε αυτοί που θα πέσουν θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

Χωρίς διοίκηση, με προπονητή Γ' Εθνικής χωρίς κανένα επιτελείο, με μεταγραφές από τα αζήτητα σε άσχετες θέσεις, με προπονητικά χωράφια για τις 10 πρώτες αγωνιστικές και χωρίς φιλάθλους στα πιό κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας.

Δεν γίνονται αυτά, εμείς επιζητούσαμε τη σφαλιάρα μας με πάθος και τελικά την πήραμε.

Πολύ άσχημο το χθεσινό αποτέλεσμα. Είχαμε τα δυό πιό κρίσιμα και πιό εύκολα παιχνίδια μαζί και πήραμε έναν πόντo.
Σε τρεις αγωνιστικές αν δε γίνουν θαύματα θα είμαστε μειον 5+ βαθμούς από αυτούς που σώνονται.

Αν μας σώσει ο Γρηγορίου θα πρέπει να του κάνουμε άγαλμα.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 22 Δεκ 2023 11:21 »
Ελεος ρε παιδιά, έχουμε 18 αγώνες ακόμα και είμαστε -3 από την σωτηρία.Είπε μια μαλακία περι θαύματος ο δήθεν προπονητής Γρηγορίου το  δέσατε κόμπο. Η ομάδα θέλει κανονικές μεταγραφές και όχι σαν αυτές τις καλοκαιρινές που κάνεις 10 για να βγεί η μια όπως δήλωσε ο δήθεν προπονητής μας.