Φίλε μου μάλλον εσύ δεν κατάφερες να διαβάσεις το μήνυμα μου σωστά. Το τόνισα 3-4 φορές μέσα σε αυτά που έγραψα. Αγωνιστικές επιτυχιες. Έγραψα πουθενά για μέγεθος ομάδας και σωματείου ΣΥΝΟΛΙΚΑ;;;;;;; Αν έγραψα τόνισε το μου να το δω. ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.
Βάλε σε μια κατάταξη τις ομάδες βάσει μόνο των επιτυχιών τους, των θέσεων στο πρωτάθλημα, των εξόδων στην Ευρώπη, των τελικών κυπέλλων, των τίτλων. Και θα δεις που βρισκόμαστε. Ασχετοσυνη είναι αυτό; Είπα να είστε ρεαλιστες. Εσύ δηλαδή εισαι ρεαλιστής; Δεν μπορείς να δεχτείς κάποια πράγματα που ισχύουν. Ο Οφη μετά τον Βαρδινογιάννη βγήκε Ευρώπη ιδιες φορές με οσες έχουμε βγει εμείς σε όλη την ιστορία μας.
Θες να συγκριθείς με τη Λάρισα; Για προσπάθησε το και παραθεσε το εδώ. Να δούμε τι σύγκριση έχουμε.
Μου λες για τον Αστέρα και τον Ατρόμητο ότι θα σβήσουν όταν φύγουν οι πρόεδροι. Για την Ξάνθη ότι ήταν ομάδα του συστήματος. Καταλαβαίνεις ότι στο αρχικό μου μήνυμα έγραψα σε θέμα ιστορία ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (πόσο πιο ξεκάθαρα έπρεπε να το γράψω δηλαδή). Και οι 3 αυτές ομάδες έχουν πάει τελικό κυπέλλου Ελλάδος και έχουν βγει Ευρώπη.
Η Ξάνθη ήταν 31 χρόνια συνεχόμενα στην Α Εθνική, βγήκε 4 φορές Ευρώπη, δηλαδή 3 φορές 5αδα (η 4η ήταν όταν δε βγήκαμε εμείς), άλλες τρεις φορές βγήκε 6η και πήγε και τελικό κυπέλλου.
Ο Ατρόμητος έχει βγει 7 φορές Ευρώπη, έχει τερματίσει 4ος 4 φορές, δύο φορές 3ος και μια 5ος και έχει πάει σε δύο σερί τελικούς Κυπέλλου
Ο Αστέρας έχει 17 συνεχόμενα χρόνια στην Α (έστω και με την υπόθεση του Ηρακλή), έχει βγει Ευρώπη 5 φορές και μάλιστα ΔΥΟ (2) (TWO) φορές σε ομίλους Γιουρόπα Λιγ, έχει τερματίσει 3ος και 4ος στο πρωτάθλημα και μάλιστα μετά από πλέι-οφ κιόλας και έχει πάει και τελικό Κυπέλλου
Για την ΑΕΛ χρειάζεται να πω; 1 πρωτάθλημα, 2 κύπελλα, άλλους δύο τελικούς, μια 2η θέση στο πρωτάθλημα, 6 φορές σε Ευρώπη με ομίλους και παρουσία σε προημιτελικά πιο παλιά όταν είχε μόνο νοκάουτ
Με το μήνυμα σου ουσιαστικά συμφωνείς μαζί μου απλά προσπαθείς να δείξεις ότι σαν ομάδα ως ΣΥΝΟΛΟ είμαστε πιο μεγάλη από κάποιες από αυτές. Το οποίο δεν τέθηκε ποτέ σαν ζήτημα από μένα. Αντιθέτως είπα μάλιστα ότι τόσα χρόνια ψηλά τον ΠΑΣ τον κρατάει ο κόσμος του και ΜΟΝΟ
Και άρχισες να μου λες περί ασχετοσυνης, παπατζες, είμαι παράδειγμα γιατί δεν φεύγουν οι ΧΒδες κλπ κλπ.
"Δεν υπάρχει αγωνιστική επιτυχία χωρίς να εξετάζεται η μεγάλη εικόνα"
Λες δηλαδή ότι εμείς πάντα ήμασταν μακριά από αυτά τα σκατα, δεν ήμασταν ποτέ παράρτημα (η ομάδα ιστορικά ποτέ δεν ήταν, κάποιοι πρόεδροι όμως μας έκαναν και έχει μείνει αυτο στην ιστορία μας), δεν εξυπηρετησαμε ποτέ συμφέροντα άλλων κλπ κλπ. Μάλλον ζουσες σε μια ουτοπία