Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραικός 19η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 9303 φορές)

Συνδεδεμένος antreas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραικός 19η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 21 Ιαν 2024 22:48 »
Να πω κ εγώ μια άλλη εκδοχή.... μπορεί κ βλακεία
Και ποιος μου λέει εμένα επειδή είμαστε το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν έχει προαποφασιστει ποια ομάδα θα πέσει; μπορεί να τού είπαν του Παναγιωτάκη πάρε πχ ένα τάδε ποσό κ πέφτεις...κ ο Παναγιωτάκης χαμένος είναι να βάλει λεφτά για μεταγραφές;
Λέω εγώ τώρα....
Γελοίοτητες είναι αυτές φίλε..

Είναι δυνατόν ένας πρόεδρος να θέλει να χάσει 4+ μύρια εγγυημένα το χρόνο ( που αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση θα ήταν πολύ μεγαλύτερα) και να πέσε στη Β.Τι θα κερδίσει;;;Ιδικά αυτοί που ζουν απ' τον ΠΑΣ εδώ και χρόνια.

Απλά οι άνθρωποι έχουν μάθει να βγάζουν και όχι να βάζουν,αλλά όλα εδώ πληρώνονται

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 21 Ιαν 2024 23:33 »
Να πω κ εγώ μια άλλη εκδοχή.... μπορεί κ βλακεία
Και ποιος μου λέει εμένα επειδή είμαστε το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν έχει προαποφασιστει ποια ομάδα θα πέσει; μπορεί να τού είπαν του Παναγιωτάκη πάρε πχ ένα τάδε ποσό κ πέφτεις...κ ο Παναγιωτάκης χαμένος είναι να βάλει λεφτά για μεταγραφές;
Λέω εγώ τώρα....
Ο Παναγιωτάκης είναι τόσο στόκος που δεν μπορεί να κάνει συμφωνίες.Η συννενόηση μαζί του είναι επίτευγμα για όποιον το καταφέρει.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 00:44 »
Η Β Εθνικη με η χωρις τους αχρηστους κληρωνομους θα ειναι ο ταφος της ομαδας μας
Ξεχαστε αυτα που ξερατε
Κανενας σοβαρος δεν θα αναλαβει δυσβασταχτα χρεη σε ενα στοιχηματζιδικο πρωταθλημα ,χωρις εσοδα .Και μην αρχιζετε τα ρομαντικα με τον κοσμο και τα 5 χιλιαρικα διαρκειας.Εδω στην Α εθνικη απαγορευσαν τους φιλαθλους για 2 μηνες κ δεν αντεδρασαν ουτε οι μεγαλες ΠΑΕ.Αρα δεν εχει τοσο ψωμι τα εισητηρια.Στην Α ειναι τα τηλεοπτικα και στη Β το παρανομο στοιχημα.
Το γεγονος οτι μπαστακωθηκαν οι αχρηστοι ειναι οτι κανενας δεν αντεδρασε ουσιαστικα.Ουτε ενα πανο.,ουτε ενα Φυγε Πουλα βρε αδερφε.
Η λυση λοιπον να σωσουμε αν μπορουμε τη κατηγορια και να πιεσουμε ασφυκτικα τους λιγδες να φυγουν.....
Και το ξαναλεω....Ξεχαστε Ρωσους και αραβες μεγιστανες στη Β.Δεν παιζει

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 08:32 »
Η διοικηση των κληρονομων ειναι ξεκαθαρο οτι δεν μπορει να διαχειριστει την ομαδα.
Το να πεσουμε κατηγορια,που μοιαζει το πιο πιθανο σεναριο, θα ειναι η ταφοπλακα της ομαδας παιδια, ας μην κορο'ι'δευομαστε.
Δεν μιλαμε για την παλια Β εθνικη που ξεραμε και με λιγη σοβαροτητα ανεβαινες.
Ειναι μια κατηγορια που επιβιωνει απο το στοιχημα στην Ασια, μια κατηγορια οπου οι β ομαδες των μεγαλων μπορουν δωσουν αγωνες οπου γουσταρουν για να εξυπηρετησουν τα δικα τους συφεροντα, και επισης μια κατηγορια με μηδενικα εσοδα,κατι το οποιο σημαινει οτι θελει σοβαρη επενδυση για να στησεις ομαδα απο την αρχη και να διεκδικησεις ανοδο.
Το πιο δυσκολα εφικτο σεναριο ειναι και το μοναδικο βιωσιμο θεωρω. Δηλαδη το να καταφερει η ομαδα να μεινει κατηγορια και με παραλληλη πιεση να αλλαξει διοικηση αμεσα μεχρι τον Μάιο για να κανει προγαμματισμο για την επομενη σεζον στην μεγαλη κατηγορια.
Σε 3 βδομαδες θεωρητικα ανοιγουν παλι τα γηπεδα, εκει θελει αντιδραση απο εμας ουτως ωστε να καταλαβουν οτι δεν τους σηκωνει το κλιμα και να ξεκινησουν να ψαχνουν για την διαδοχη κατασταση.
Ο συγχωρεμενος, με τα οποια τεραστια λαθη του, τουλαχιστον ηξερε απο μπαλα ή ειχε το κοκκαλακι της νυχτεριδας, και οσες φορες πεσαμε ανεβηκαμε κατευθειαν. Τα παιδια του δεν εχουν ουτε τις γνωσεις ουτε το μερακι οπως φαινεται να κανουν κατι αναλογο.
Γι αυτο ξεχαστε υποβιβασμους και ανοδους στα καπακια με την ελευση των λεφταδων που θα μας παρουν αν πεσουμε

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 09:04 »
Και εγώ συμφωνώ με τους σύνταυρους που έχουν την άποψη να μη πέσουμε στη Β. Νομίζω είναι η φωνή της λογικής.
Άμα πέσουμε είστε σίγουρο ότι τα παιδάκια θα φύγουν; Εγώ λέω όχι, γιατί θα αρχίσουν το κουμάρι στο πιο βρωμερό πρωτάθλημα που υπάρχει, αυτό της Β εθνικής.
Στη Β θα μπορούν να τσεπώνουν ανενόχλητοι, γιατί θα λένε ότι δεν έχουν έσοδα. Εδώ τα παντελονιάζουν όλα, τώρα που ξέρουμε και πόσα βγάζουν από τηλεοπτικά, μεταγραφές, οπαπ, εισητήρια κλπ....
Η μοναδική λύση είναι να πιεστούν για να δώσουν την ομάδα όσο ακόμη είναι στην Α.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 09:28 »
Με έναν προπονητή και 4-5 μεταγραφές η ομάδα μπορεί να σώσει την κατηγορία
Είσαι κ χιουμορίστας....υγ.προπονητή σου έχει πάρει ήδη,δεν έχει άλλο....!!!!!!
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #156 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 09:58 »
Πραγματικά σας διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου.

Ποιος σας είπε ότι υπάρχει κάποιος που θέλει Β' εθνική; Εκεί μας πάνε όμως οι κληρονόμοι ανεξαρτήτως της θέλησης μας.

Δεύτερον ποιος σας είπε ότι η Β' εθνική ήταν ποτέ σοβαρό πρωτάθλημα; Ξεχάσατε το 0-3 με την Καλαμάτα το 1999, όταν είχε προηγηθεί και πορεία πρωταθλητισμού; Πάντα έτσι δούλευε το πρωτάθλημα αυτό. Εδώ σε μεγάλο βαθμό έτσι δουλεύει και η Σκουπρολιγκ. Ο όρος Κομποτιακός και Μπαρτσελονοποίηση λέει πολλά.

Οτι και να γίνει τελικά, μείνουμε -πέσουμε, αυτοί που βλέπουμε τα πράγματα στη μεγάλη διάρκεια ή να το πω λαϊκά βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, γνωρίζουμε ότι Α' εθνική ήμασταν με πολλούς προέδρους, σε πολύ διαφορετικές συνθήκες και εποχές, με παιχταράδες και χωρίς παιχταράδες και ότι αργά ή γρήγορα πάλι θα ξαναβρούμε το δρόμο μας.

Η μόνη πραγματική δύναμη που έχει αυτή η ομάδα είναι μια: Η κερκίδα και ο δρόμος. Αυτή δυστυχώς η δύναμη μειώθηκε πολύ τα χρόνια της διοίκησης του συγχωρεμένου ΧΒ, παρά τις καλές πορείες και την ανετη δεκαετή παραμονή στη Σκουπρολίγδα.

Αυτό το έχουν πετύχει και άλλες ομάδες που τώρα δεν υπάρχουν στο χάρτη, π.χ. Ξάνθη. Επομένως η παραμονή στη Σουπερλιγκ δεν είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντας υπολογίσιμης ομάδας.

Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες καταστροφής και κοιτάξτε πως θα ανασυγκροτήσουμε την ομάδα με πραγματικούς όρους δύναμης και κυριαρχίας: σε κερκίδες, εκδρομές, συνδέσμους, στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Εκεί χτυπάει η καρδιά του Π.Α.Σ. Γιάννινα και όχι στα γραφεία της ΠΑΕ ούτε στα κλειστά γραφεία των μαφιόζων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που ξεχώριζε τον Π.Α.Σ ήταν η άδολη και μαζική υποστήριξη στην ομάδα. Κάτι που έχειν χαθεί, ελπίζω όχι οριστικά.

Αυτό πρέπει να αναδημιουργήσουμε είτε στη Σουπερλιγκ είτε στη Β' εθνική.

Όλα τα άλλα θα έρθουν αργά ή γρήγορα (σχεδόν) νομοτελειακά.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Ιαν 2024 10:02 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 11:18 »
Η καταστροφολογία με την Β Εθνική μου θυμίζει την αντίστοιχη με το τι θα είχαμε πάθει αν χάναμε τον ηγέτη Χρηστοβασίλη.Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν ακόμα λάτρεις της συγκεκριμένης οικογένειας και επιθυμούν την παραμονή της στην ομάδα.Δεν πρόκειται ποτέ να βάλουμε μυαλό.Ραγιάδες μια ζωή εδώ στα Γιάννινα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 12:29 »
εγω παντως δεν ειδα κανενα να ειναι λατρης της οικογενειας
το μπινελικι παει συννεφο και  δικαιως
ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ......ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 14:04 »
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

Είναι πολύ διαφορετικό να λέει κάποιος να φύγει η οικογένεια με όποιο κόστος, ακόμη και αν πέσουμε κατηγορία, από το να λέει να πέσουμε στη Β' για να φύγουν.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει οπαδός της ομάδας μας, όλοι εδώ νομίζω οπαδοί είμαστε, που να λέει ή να επιθυμεί το δεύτερο.

Από την άλλη κανείς δεν πιστεύει πραγματικά πως αν οι υιοί σώσουν κακήν κακώς την κατηγορία φέτος θα φύγουν του χρόνου όση πίεση και αν ασκηθεί. Ο λόγος; Πολύ απλός. τα εκατομμύρια των τηλεοπτικών και των διάφορων επιχορηγήσεων. Ακόμη και αν δεν πατάνε το πόδι τους Ζωσιμάδες για να γλιτώσουν τη γιούχα, θα βρούν κάποιον "αυτοφωράκια" να τα ακούει αυτός και αυτοί θα διοικούν από Γλυφάδα μεριά.

Οπότε ας μην το υπεραναλύουμε. Ένας πρέπει να είναι ο στόχος: Να φύγουν, όποιο και αν είναι το κόστος! Γιατί πολύ απλά το κόστος παραμονής τους είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλο κόστος.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 14:10 »
Ο Αντσελοτι από την Αγία Βαρβάρα είναι μόνο για το Μπραχάμι με τεχνικό διευθυντή τον Καρπουζα

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 15:15 »
Ο Αντσελοτι από την Αγία Βαρβάρα είναι μόνο για το Μπραχάμι με τεχνικό διευθυντή τον Καρπουζα
Πες μου μόνο ότι είσαι από Μπραχαμάρα... B-)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 15:28 »
Πες μου μόνο ότι είσαι από Μπραχαμάρα... B-)

Ναι γι αυτό ξέρω και τους 2

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 17:26 »
εγω παντως δεν ειδα κανενα να ειναι λατρης της οικογενειας
το μπινελικι παει συννεφο και  δικαιως
ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ......ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
Πρέπει να φύγουν με κάθε τρόπο.Τώρα αν θα είμαστε στην Α ή την Β Εθνική λίγο με νοιάζει.Η ομάδα έχει διαλυθεί πλήρως,οργανωτικά και σε ρόστερ είναι επιπέδου Γ Εθνικής και εμείς παρακαλάμε να μείνουμε κατηγορία λες και θα αλλάξει κάτι του χρόνου.
Πάρτο χαμπάρι.Οι 2 απατεώνες δεν πρόκειται να φύγουν αν σωθούμε.Ο ΠΑΣ είναι το μόνο τους έσοδο και μόνο από τα τηλεοπτικά και το στοίχημα θα θησαυρίσουν πάλι.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 21:30 »
"Οι θέσεις του συνδέσμου μας γενικά είναι γνωστές και συγκεκριμένες.
Με την παρούσα τοποθέτηση μας δεν θέλουμε να πούμε κάτι νέο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας μας, ή με το αγωνιστικό κομμάτι και την γενικότερη εικόνα.

Δράσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει , γίνονται και θα γίνονται. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει είναι να αναφερθούμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα....βέβαια και σε αντιστροφή των όρων, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει δώσει ξανά τόσα πολλά και σοβαρά δικαιώματα όσο ο συγκεκριμένος.

Ο λόγος λοιπόν για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Boris Kleyman.
Όχι πως θα γίνει κάποιος σοφότερος με αυτό που λέμε, μιας και αυτό που ξεκίνησε σαν συζήτηση σε πηγαδάκια, πλέον έχει γίνει κραυγή όλης της πόλης, απλά θελουμε με αυτή μας την τοποθέτηση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πει κάποιος πως δεν είδε και δεν κατάλαβε.

Η αλήθεια είναι πως φτάνουνε πάρα πολλά στα αυτιά μας αλλά έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε τους ντέντεκτιβ. Εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και μόνο και αυτό που βλέπουμε είναι έναν επικίνδυνο τερματοφύλακα, ο οποίος με πάρα πολλές του εμφανίσεις υπήρξε υπεύθυνος για απώλεια πολύτιμων βαθμών στη μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα αν υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που πασχίζουν, τρέχουν και παλεύουν.... υπάρχει ένας Kleyman  που τους «κρατάει από τη φανέλα» στη κούρσα του αγώνα και τους φορτώνει ένα και δύο γκολ από το 16’.

Τα παραδείγματα σε αγώνες πολλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις .
Επαναλαμβάνουμε πως φτάνουν στα αυτιά μας πάρα πολλά που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και με άλλους (όχι ποδοσφαιριστές) αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το τραβήξουμε.

Δηλώνουμε λοιπόν πως ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρείται από εμάς επικίνδυνος και ως επικίνδυνο θα τον αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα.
Οι ώρες του πλέον στην πόλη πρέπει να είναι ελάχιστες και η τελευταία μας κουβέντα είναι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!

Υγ. Η συγκεκριμένη μας τοποθέτηση δεν πρέπει να θεωρηθεί από κανέναν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, απλά είναι άλλο να έχεις κακή εικόνα και άλλο και πολύ σοβαρό, να είσαι ύποπτα επικίνδυνος σε μια προσπάθεια και να την υπονομεύεις".

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22.01.2024

Καιρός ήταν...και πολύ άργησαν... γιατί όχι πιο πριν για να προλάβουν καταστάσεις;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 23:13 »
Όλοι μας έχουμε διαπιστώσει την περίεργη εμμονή - επιμονή στη θέση του τερματοφύλακα, του ανθρώπου που ονομάζεται Κλέιμαν. Μια εμμονή που έβαζε σε σκέψεις όλους μας, εκτός της διοίκησης και του προπονητικού σταφ. Μόλις σήμερα σε φάση πυρ ομαδόν, Σύνδεσμος, Προπονητής και Διοίκηση, αφήνουν υπονοούμενα που άπτονται ηθικών και ανήθικων ενεργειών και καταστάσεων που εκπορεύονται από τον τερματοφύλακα με το παραπάνω όνομα. Το καφενεδάκι μας βοούσε, αλλά περί άλλα ετύρβαζαν οι ηνιοκρατούντες του συλλόγου.
Κάτι πολύ χοντρό έχει προκύψει προφανώς, κάτι που δικαιούται να μάθει και ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ.
Οι άνοιωθοι κλόουν της Γλυφάδας πίνοντας τον πρωινό καπουτσίνο τους στο Oh mama, θα καλέσουν όλα τα δημοσιογραφικά φυντάνια για να τους ανακοινώσουν, ότι μετά και τα τελευταία γεγονότα, πουλάν την ομάδα σε οποιονδήποτε ακουμπήσει 5 μύρια (δηλαδή όσο-όσο πλέον). Ο Ατζούν στον μΠΕΟ έδινε 2 μύρια... Δεν αξίζει ο ΠΑΣ 5;
Στέλνουμε ομαδόν μηνύματα στον τουρκαλά Ατζούν παρακαλώντας να σώσει την ομάδα μας, κι εμείς θα πίνουμε καφεδάκι τούρκικο μέχρι να ξυπνήσει ο κοιμισμένος βασιλιάς και να ξανακάνει την Πόλη ελληνική.

Μην έχω παράκρουση; Μην έχω παραισθήσεις;
Θα παρακολουθώ φανατικά το Σαρβάιβορ Ατζούν μου...
Σώτερ σώσον τον ΠΑΣ.

Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 22 Ιαν 2024 23:47 »
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, εντελώς καλοπροαίρετα ρωτάω.

Όπως έγραψε ο τζιμάκος, όπως έχουν πει πολλοί άλλοι πριν, είναι δυνατόν η διοίκηση να μην είδε, να μην έβλεπε τις πίτες, την απόδοση, τα εξωφρενικά "λάθη" του κλέιμαν; Ο Στάικος δεν τα έβλεπε;Ο Γρηγορίου δεν τα έβλεπε; Όλοι βλάκες ήταν και είναι; Αυτά που βλέπει ο Σάκης από την καλούτσα έχοντας κατεβάσει το έκτο τσίπρο στου Τζοβάρα, δεν τα βλέπουν ξεμέθυστοι αυτοί που έπρεπε να τα δουν;

Κοροϊδευόμαστε τώρα;

Και κάτι άλλο. Για τα παιδιά του Συνδέσμου. Γιατί τώρα αυτή η ανακοίνωση; Εννοώ τώρα που λύθηκε το συμβόλαιο του "κακού" τερματοφύλακα;

Άθελα σας νομίζω, η γνώμη μου είναι μην με σταυρώσετε, ότι με αυτή την ανακοίνωση, κάπως κρύβονται και οι τεράστιες αστοχίες των υιών σε αυτό το θέμα.

Κατά τη γνώμη μου λάθος κίνηση. Επαναλαμβάνω κατά τη γνώμη μου. Βέβαια όποιος προσπαθεί να κάνει πράγματα κάνει λάθη.

Οι υπόλοιποι, εννοώ εμάς, πληκτρολόγιο, τουλάχιστον μέχρι να ανοίξουν οι κερκίδες.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 23 Ιαν 2024 00:12 »
Μπράβο στον σύνδεσμο.Ο Κλέιμαν φταίει για όλα τα στραβά και ανάποδα της ομάδας μας.Ότι έστηνε το έστηνε μόνος του.Ο Παναγιωτάκης,ο αδελφούλης του και ο Νιαρχάκος δεν ήξεραν τίποτα.Έπεσαν από τα σύννεφα και του είπαν σήμερα ότι δεν υπολογίζεται.Μπράβο και πάλι στα παιδιά του συνδέσμου.Είστε ιδιοφυίες.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 23 Ιαν 2024 09:18 »
Και καλά ο Στάικος... δεν περίμενε πες κάποιος κάτι καλύτερο παρόλο που οι γκάφες του Κλέιμαν και οι χαμένοι βαθμοί έβγαζαν μάτι... αμ ο Γρηγορίου; δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Επρεπε να γίνει δηλαδή και το προχθεσινό για να καταλάβουν ότι αν τρως δυο γκολ με υποβοήθηση στο 15΄ θα φύγεις μη μηδέν βαθμούς; Και ο Σούλης και ο Αθανασίου απέδειξαν πέρσι ότι μπορούν.Και όμως δεν πήραν καμία ευκαιρία παρατηρώντας τον Κλέιμαν να τρώει τα γκολάκια σαν καραμελίτσες...