Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 20η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5418 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 20η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 29 Ιαν 2024 20:45 »
Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου: “Ήρθε ο Ροζάλες, έρχεται στόπερ και πάμε για αριστερό μπακ και εξτρέμ”
Το κομμάτι των μεταγραφών ήταν αυτό που έβγαλε ειδήσεις στη συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Γρηγορίου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο κ. Γρηγορίου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του super-fm.gr της προηγούμενης εβδομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει πλέον 6 τουλάχιστον μεταγραφές!

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ροζάλες, αλλά και στην απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, χωρίς να πει αν είναι κάποιος από όσα έχουν φημολογηθεί εσχάτως, πλην Ρισβάνη βέβαια που υπέγραψε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παράλληλα είπε ότι θα αποκτήσει δύο ακόμα παίκτες στις θέσεις του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ.

Αναλυτικά: «Είχαμε 4 σημαντικές απουσίες. Στο α’ μέρος είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σόρια όπως είχε και ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη. Κρατάω ότι δεν παρατήσαμε το ματς. Μειώσαμε μετά την ωραία ενέργεια του Τούτου. Συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα των παιδιών. Η μάχη θα είναι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των play outs”.

Για τις μεταγραφές: “Ήδη είναι μαζί μας ο Ροζάλες. Έρχεται και ένας κεντρικός αμυντικός για εργομετρικά και εξετάσεις. Κοιτάμε άλλες δύο μεταγραφές. Για αριστερό μπακ και winger”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Το πρώτο γκολ μας πάγωσε λίγο. Το 2ο ήταν περισσότερο αδράνεια δική μας. Είχαμε ένα κενό διάστημα. Για αυτό λέω πώς είναι πολύ σημαντικό που επανέρχεσαι στο ματς και το πας μέχρι τέλους»
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 29 Ιαν 2024 20:49 »
Παράθεση
Αθανασίου: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια»
Ο Αθανασίου έκανε την πρώτη του φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα και αν δεν είχε δεχτεί ένα γκολ από τα 30 και πλέον μέτρα από τον Ντόη, θα είχε κάνει σίγουρα μια πολύ καλή εμφάνιση. Από εκεί και πέρα, πάντως, ο ίδιος μιλώντας στην Cosmote Tv είπε ότι κρατάνε την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό και ότι αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν πολύ καλή πορεία στη συνέχεια.

Για την 1η του συμμετοχή φέτος στο ίδιο γήπεδο όπου συμπτωματικά πριν 3 χρόνια είχε κάνει και ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολο αντίπαλο, αλλά η καθημερινή δουλειά που κάνουμε με τον κ. Παγανιά και τον προπονητή μας. Προσπάθησα να σταθώ αντάξια. Κρατάμε την προσπάθεια, σίγουρα δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά μας ικανοποιεί η προσπάθεια».

Για την κατάθεση ψυχής: «Αυτό είναι το θετικό, ότι προσπαθήσαμε σήμερα ακόμα και μετά το 3-1. Θεωρώ πως αν είμαστε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε πολύ καλή πορεία».

Για το αν είναι τελικός το ματς με την Λαμία: «Τελικός είναι κάθε ματς από εδώ και πέρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, είτε είναι με τον πρώτο είτε τον τελευταίο, κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά σαν τελικό».
super-fm.gr

Παράθεση
Καραχάλιος: «Παλέψαμε το παιχνίδι με αποφασιστικότητα και θέληση»
Συγχαρητήρια μοίρασε ο Ζήσης Καραχάλιος που έκανε μία πολύ θετική εμφάνιση σήμερα στο “Καραϊσκάκης”, αν και δεν ήταν αρκετή ούτε η δική του ούτε των συμπαικτών του για να πάρουν κάτι από το σημερινό ματς. Ο Καραχάλιος τόνισε στην Cosmote Tv ότι πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παλεύει με αποφασιστικότητα και θέληση όλα τα παιχνίδια της, όπως έκανε σήμερα και να μην παρατάει ματς.

Για το τι ήταν αυτό που κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ ακόμα και μετά το 2-0: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας. Το παλέψαμε το παιχνίδι με αποφασιστικότητα και θέληση. Αυτό μας επισήμανε όλη την εβδομάδα ο προπονητής μας, να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι όπως κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πανσερραϊκό. Το παλέψαμε, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σ’ έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση για τη συνέχεια».

Για το ότι άγγιξε ακόμα και την ισοπαλία ο ΠΑΣ: «Σίγουρα δεν το παρατήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι, το προσπαθήσαμε, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί ίσως να καταφέρναμε να ισοφαρίσουμε, αλλά έτσι είναι όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός έβαλε το τρίτο γκολ στο 93’ κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι».

Για το αν φεύγουν πληγωμένοι, στεναχωρημένοι ή θυμωμένοι που δεν πήραν κάτι σήμερα: «Φεύγουμε με όλα αυτά, γιατί το πιστέψαμε εξ’ αρχής τα δώσαμε όλα, αξίζαμε να πάρουμε κάτι, αλλά αφού δεν έγινε αυτό, προχωράμε δυνατά για τη δύσκολη συνέχεια για να είμαστε έτοιμοι με την Λαμία».

Για την πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν: «Έτσι είναι, δεν πρέπει να τα παρατάμε όπου κι αν βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτόν παίζουμε, γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Δουλεύουμε για να κερδίζουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 01:53 »
Δε σχολιάσαμε καθόλου την εκτέλεση πέναλτι του Κόντε. Πιστεύω ότι χειρότερη εκτέλεση δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του. Συρτό, όχι δυνατό και ακριβώς στη μέση της εστίας. Ευτυχώς που ο Πασχαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία και ίσα που πέρασε η μπαλα δίπλα από τα πόδια του.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 11:08 »
Δε σχολιάσαμε καθόλου την εκτέλεση πέναλτι του Κόντε. Πιστεύω ότι χειρότερη εκτέλεση δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του. Συρτό, όχι δυνατό και ακριβώς στη μέση της εστίας. Ευτυχώς που ο Πασχαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία και ίσα που πέρασε η μπαλα δίπλα από τα πόδια του.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά, ελπίζω χωρίς παρεξήγηση, δεν καταλάβατε τίποτε από το πέναλτι του Κόντε.
Ήταν το τέλειο πέναλτι απέναντι στον Πασχαλάκη (συγκεκριμένα).
Όταν ο, πεναλτάκιας μάλιστα, όπως ο Πασχα, τερματζής είναι δίμετρος και το τέρμα 7,32 μέτρα, σημαίνει ότι με την εκτίναξη, πέφτοντας στην όποια γωνία καλύπτει 3 με 3,5 μέτρα. Η όποια γωνία λοιπόν, από μόνη της ως επιλογή έχει πολύ μεγάλο ρίσκο...
Άρα με γνώμονα το 3,5 χ 2, περισσεύουν περίπου 30 πόντοι - άντε 50 - το πολύ, ακριβώς στη μέση του τέρματος.
Πόση μαγκιά και ικανότητα χρειάζεται να στείλεις τη μπάλα ακριβώς σε αυτό τον χώρο των 50 πόντων (πάνω κάτω), ακριβώς στο κέντρο του τέρματος, προκειμένου να εξουδετερώσεις οποιαδήποτε πιθανότητα του keeper που θα διαλέξει γωνία.
Επίσης είναι μεγάλη μαγκιά και ικανότητα, να μην χαμπαριάσει καν ο keeper που σε ξέρει (Πασχαλάκης και Κόντε), ότι θα στείλεις τη μπάλα ακριβώς στο κέντρο.
Κακή εκτέλεση θα ήταν αν η μπάλα πήγαινε εμφανώς αριστερά ή δεξιά αλλά όχι τέρμα στις γωνίες. Τότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πιάσει ο Πασχα, εφόσον επέλεγε τη σωστή μεριά...
Δείτε και πάλι το πέναλτι. Λέτε να μην μπορούσε να τη στείλει σε κάποια γωνία; Δεν αναρωτιέστε γιατί πήγε η μπάλα εκεί που πήγε;
Μετρήστε με κάποιο τρόπο την απόσταση, και θα διαπιστώσετε ότι πήγε ακριβώς, μα ακριβώς στο κέντρο του τέρματος. Ούτε πόντο αριστερά ή δεξιά...
Αυτά προς αποκατάσταση της "αδικίας" και για να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε...
Sorry για τον τόνο αλλά ήταν παντελώς άδικη κριτική απέναντι σε ένα τέλεια υπολογισμένο και κτυπημένο πέναλτι, "κομψοτέχνημα" ακρίβειας.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 13:17 »
Παρά την εμπεριστατωμένη ανάλυση του σύνταυρου μπαμΠΑΣ, θεωρώ κι εγώ κακό το πέναλτι. Μας έχει συνηθίσει ο Πέτρος στο παρελθόν, να χτυπάει δυνατά πέναλτι και σχετικά ψηλά και πλάγια στην εστία. Τα δυο πέναλτι που έχει εκτελέσει φέτος είναι και τα δύο με τον ίδιο περίπου τρόπο. Χαμηλά και στο κέντρο της εστίας. Δεν ξέρω αν είναι αλλαγή πεναλτικής φιλοσοφίας, αλλά εμένα δεν μου αρέσει έτσι...ρισκαδόρικο πολύ.
Τέλος πάντων, αφού έγραψε, αυτό θα μείνει και όχι το πώς το χτύπησε.

Από το χιονονερισμένο Πεδίο του Άρεως, ο Ρομπέν κι εγώ σας στέλνουμε τους συνταυρικούς μας γαβ χαιρετισμούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Ιαν 2024 13:20 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #80 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 13:37 »
Παρά τη σωστή κατ' εμέ (υπερ) ανάλυση του μπαμπας, καλό πέναλτι είναι το πέναλτι που μπαίνει μέσα.

Τι να το κάνω το καλό πέναλτι που αποκρούει ο τερμας και η μπάλα πάει στο δοκάρι και έξω.

Κάνεις εκεί το 2-1 και άσε τους κωλόγαυρους να χεστούν για κανά τέταρτο μπας και μπουμπουνήσεις το δεύτερο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 13:58 »
Παρά την εμπεριστατωμένη ανάλυση του σύνταυρου μπαμΠΑΣ, θεωρώ κι εγώ κακό το πέναλτι. Μας έχει συνηθίσει ο Πέτρος στο παρελθόν, να χτυπάει δυνατά πέναλτι και σχετικά ψηλά και πλάγια στην εστία. Τα δυο πέναλτι που έχει εκτελέσει φέτος είναι και τα δύο με τον ίδιο περίπου τρόπο. Χαμηλά και στο κέντρο της εστίας. Δεν ξέρω αν είναι αλλαγή πεναλτικής φιλοσοφίας, αλλά εμένα δεν μου αρέσει έτσι...ρισκαδόρικο πολύ.

Από το χιονονερισμένο Πεδίο του Άρεως, ο Ρομπέν κι εγώ σας στέλνουμε τους συνταυρικούς μας γαβ χαιρετισμούς.

Να φύγετε... Να πάτε αλλού... B-) B-) B-)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 16:33 »

Να φύγετε... Να πάτε αλλού... B-) B-) B-)

Πήραμε αέρα βλέπω... :)) :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 17:39 »
Η εκτέλεση ειναι κακή. Εύκολα βγαίνει από έμπειρο τερματοφύλακα που κρατάει τα πόδια στο κέντρο. Δείτε στο εξωτερικό τι κάνουν και πόσα έχουν πιάσει με τα πόδια. Όχι να τη βγάλουμε την τέλεια εκτέλεση επειδή είναι ο Κόντε. Η τέλεια εκτέλεση είναι εκεί που δεν μπορεί να τη βγάλει κανένας τερματοφύλακας. Δηλαδή ψηλά και τέρμα γωνία, στο "Γ". Αυτό το πέναλντι του Κόντε χθες ήταν κακό. Αν ο Πασχαλακης δεν το έπιασε ο γνωστός Σούπερμαν να πάει να απογειωθεί και άφηνε τα πόδια στη μέση θα το είχε πιασει. Αν το κάνεις στη μέση κάντο τουλάχιστον ψηλά να μην μπορεί να το βγάλει με τα πόδια αν πέσει. Το τέλειο πέναλντι είναι αυτό που και σωστά να πέσει δεν φτάνει ούτε να την ακουμπήσει

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 17:52 »
Η εκτέλεση ειναι κακή. Εύκολα βγαίνει από έμπειρο τερματοφύλακα που κρατάει τα πόδια στο κέντρο. Δείτε στο εξωτερικό τι κάνουν και πόσα έχουν πιάσει με τα πόδια. Όχι να τη βγάλουμε την τέλεια εκτέλεση επειδή είναι ο Κόντε. Η τέλεια εκτέλεση είναι εκεί που δεν μπορεί να τη βγάλει κανένας τερματοφύλακας. Δηλαδή ψηλά και τέρμα γωνία, στο "Γ". Αυτό το πέναλντι του Κόντε χθες ήταν κακό. Αν ο Πασχαλακης δεν το έπιασε ο γνωστός Σούπερμαν να πάει να απογειωθεί και άφηνε τα πόδια στη μέση θα το είχε πιασει. Αν το κάνεις στη μέση κάντο τουλάχιστον ψηλά να μην μπορεί να το βγάλει με τα πόδια αν πέσει. Το τέλειο πέναλντι είναι αυτό που και σωστά να πέσει δεν φτάνει ούτε να την ακουμπήσει
Εγώ επιχειρηματολόγησα, και μου απαντάς "Όχι να τη βγάλουμε την τέλεια εκτέλεση επειδή είναι ο Κόντε";;;;
Οκ, έχεις δίκιο. Κωλοπέναλτι ήταν, μια μαλακία και μισή. Ευτυχώς που η τύχη ήταν με το μέρος του, και όλως τυχαίως διάλεξε γωνία ο Πασχα και δεν κράτησε "τα πόδια στο κέντρο", γιατί "αν άφηνε τα πόδια στη μέση θα το είχε πιάσει"!!! Αγιο είχαμε...
ΥΓ. Μιλώντας ποδοσφαιρικά, δεν συνηθίζω να αφήνομαι στη δίνη των συμπαθειών μου.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 17:58 »

Και ο ίδιος ο Πασχαλακης πριν κάτι χρόνια είχε πιάσει ένα ίδιο
στο 4:00 του βίντεο

Πρέπει να έχει πιάσει και στη θητεία του σε μας ένα με τα πόδια στο κέντρο και γενικά έχει γίνει αρκετές φορές. Στο κέντρο πιάνεται το πέναλντι. Και τερματοφύλακες πια κάθονται στο κέντρο (Ντραγκοφσι στο Παοκ Παο κλπ κλπ).

Εγώ απόκρουση στο "Γ" της εστίας σε πέναλντι δεν έχω δει ποτέ. Άρα το τέλειο πέναλντι για μένα είναι αυτό και αυτό που χτύπησε προχθές ο Κόντε ήταν κακό. Άλλο το ότι μπήκε και άλλο αν ένα πέναλντι είναι καλά εκτελεσμένο

Αυτό που πιάνει ο Πασχαλακης στον Γιοηνες είναι σχεδόν ίδιο με του Κόντε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Ιαν 2024 18:02 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 18:08 »

Και ο ίδιος ο Πασχαλακης πριν κάτι χρόνια είχε πιάσει ένα ίδιο
στο 4:00 του βίντεο

Πρέπει να έχει πιάσει και στη θητεία του σε μας ένα με τα πόδια στο κέντρο και γενικά έχει γίνει αρκετές φορές. Στο κέντρο πιάνεται το πέναλντι. Και τερματοφύλακες πια κάθονται στο κέντρο (Ντραγκοφσι στο Παοκ Παο κλπ κλπ).

Εγώ απόκρουση στο "Γ" της εστίας σε πέναλντι δεν έχω δει ποτέ. Άρα το τέλειο πέναλντι για μένα είναι αυτό και αυτό που χτύπησε προχθές ο Κόντε ήταν κακό. Άλλο το ότι μπήκε και άλλο αν ένα πέναλντι είναι καλά εκτελεσμένο

Αυτό που πιάνει ο Πασχαλακης στον Γιοηνες είναι σχεδόν ίδιο με του Κόντε.

Από το "το τέλειο πέναλντι για μένα είναι αυτό" μέχρι το "αυτό που χτύπησε προχθές ο Κόντε ήταν κακό" είναι χιλιάδες χιλιόμετρα δρόμου απόσταση... Αλλά οκ, μαζί σου... Δεν θα σου το χαλάσω...
Αν πάντως "αυτό που πιάνει ο Πασχαλακης στον Γιοηνες είναι σχεδόν ίδιο με του Κόντε", θα το έπιανε και προχθές ;)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 18:09 »
Οτι εγινε εγινε με τον γαυρο .Τωρα ερχεται ματς φωτια με τη Λαμια. Θα ηθελα ετσι για γουρι να κανει την εισαγωγη γι αυτο το παιχνιδι ,οπως και για ολα τα υπολοιπα, ο συνταυρος crimson.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 18:22 »
Για όσους δεν θυμούνται, ο Κόντε έχει μια ιδιαιτέρως φιλική σχέση με τον τερμα του γαβρου. Μπορεί και το συγκεκριμένο πέναλτι να ζήτησε να το χτυπήσει για να την "πει" στον Πασχα. Και προφανώς ο ένας ήξερε πως εκτελεί ο Πέδρο και ο άλλος ήξερε τι να κάνει για να του την πει. Και έτσι κάπως εκτελέστηκε ένα πέναλτι που πέτυχε τον στόχο του όπως και να το δει κάποιος.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 30 Ιαν 2024 18:26 »
Στο μεταξύ, η προσπάθεια αλά Δώνη, και εντυπωσιακότερη ακόμα του INTERTUTU, αν γινόταν από τον Πόνσε, τον Λιβάι, τον Ζίφκοβιτς κλπ, θα μας είχαν σπάσει τα ούμπαλα οι κωλοφυλλάδες και τα κωλοσάιτ, για το πόσο διαπλανητική και εξωγήινη θα ήταν η κούρσα αυτή. Τώρα που ένας ταπεινός παίκτης, μιας ταπεινής ομάδας έκανε αυτή την όντως εξωπραγματική προσπάθεια, υπάρχει ένας τεράστιος ΣΚΑΣΜΟΣ.

Εύχομαι να κλείσεις πολλά σπίτια και ειδικά των μεγαλόσχημων ρε ΤΡΕΝΟ, και να αναγκάσεις τους φιλάθλους να βγάλουν ειδικό σύνθημα για σένα ...
Τουτουουουουουυυυυ ΡΕΣΠΕΚΤ!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 31 Ιαν 2024 18:39 »
Αυτό που έκανε ο Τούτου παίζει να μην το έχει κάνει άλλος σε όλο το πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 31 Ιαν 2024 19:27 »
Αυτό που έκανε ο Τούτου παίζει να μην το έχει κάνει άλλος σε όλο το πρωτάθλημα.