Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 22η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6549 φορές)

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 22η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 11:00 »
Η ομάδα χθες ήταν πολύ καλή ανασταλτικά και πολύ λίγη επιθετικά. Τα σέντερ φορ μας ουσιαστικά μας πρόδωσαν. Θα διαφωνήσω για τον Ροσέρο με τους περισσότερους, γιατί ό,τι καλό γινόταν ξεκινούσε από αυτόν και ήταν παντού, όμως Κόντε και Λεο δεν τελείωναν τίποτα σωστά.

Επίσης κι άλλοι παίχτες έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι (Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος).

Ο Τούτου δείχνει πολύ καλός. Η ταχύτητά του δίνει πολύ μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με την δυναμική των αντιπάλων του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μαζί με τον Σόρια αποκτάμε πολύ δυνατή δεξιά πλευρά. Αν βγεί και ο τούρκος που δείχνει καλά στοιχεία μαζί με τον αργεντίνο η ομάδα θα ανεβει αρκετά.

Δυστυχώς όμως ο χρόνος τελειώνει. Τουτέστιν, αν χάσουμε από τον μπεο την άλλη κυριακή όλα αυτά θα είναι μάταια και άσκοπο να τα συζηταμε.

Ελπίζω να μας πάει καλά το επόμενο παιχνίδι. Να μας βοηθήσει και λίγο η τύχη να πάρουμε έστω και μία χαρά φέτος, ώστε να δούμε και λίγο ατμόσφαιρα με τον οφη όταν ξαναγυρίσουμε στο γήπεδο.

Και μετά ο θεός βοηθός ...

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 11:15 »
Συνταυρoι ,ο ποντος που πηραμε δεν λεει τιποτα βαθμολογικα. Λεει ομως πολλα στην ψυχολογια της ομαδας  Παρεμπιπτοντως ,εχω την αισθηση ,οτι καποιες ομαδες  δεν θα καταφερουν ουτε να φτασουν μεχρι το τελος. Τα οργανα βαρανε δυνατα για τρεις. Για να δουμε ;;;;;;;;;;;;;; Υγ Με κανενα τροπο δεν θελω να βλεπω αυτη την εικονα απο την ομαδα μας. Με αλλες παραστασεις μεγαλωσαμε. Δεν γινεται ομως το παιχνιδι να μην παιζεται δικαια. Δεν γινεται απατεωνες  και επαγγελματιες αεργοι να φτιαχνουν ομαδες με κομπινες και πολιτικα μεσα. Ας μου πει ενας ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του Πανσερραικου και με τι ασχολειται. Ποιος ηταν ο ιδιοκτητης του Πλατανια. Ποιος η ταν ο ιδιοκτητης της Καλλονης. Απλα πραγματα.
Συγγνώμη σύνταυρε.Η ομάδα είναι για τα μπάζα,παρατημένη από 2 ανύπαρκτους χοντρομαλάκες και εσύ ενδιαφέρεσαι για τον ιδιοκτήτη του Πανσερραϊκού και του Πλατανιά;Δηλαδή παρακαλάμε να μην τελειώσουν την χρόνια 2-3 ομάδες για να σωθεί αυτό το έκτρωμα που παίζει κάποιο άλλο άθλημα και όχι ποδόσφαιρο;

Θεωρώ ότι ο καθένας ψάχνει από κάπου να πιαστεί και να φτιάξει στο μυαλό του μια εικόνα αισιοδοξίας για την ομάδα! Αυτή τη στιγμή όλοι και όλα μας φταίνε! Το τι συνέχεια θα έχουν αυτές οι ομάδες σε βάθος πενταετίας λίγο πολύ ιστορικά το ξέρουμε! Από Ακράτητο μεχρι Πανθρακικός, Πλατανιάς κλπ.
Η ομάδα θα υπάρχει όσο υπάρχει ο κόσμος της να κρατάει ζωντανό το σήμα της. Ομάδες χωρίς κόσμο και έρεισμα στην τοπική κοινωνία είναι καταδικασμένες να αποτύχουν αργά ή γρήγορα (Βόλος, Κηφισιά θα έλεγα και Σέρρες, γιατί την ώρα που έπαιζε πριν 2 μήνες την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο ήταν 200 νοματαιοι)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 12:43 »
Συνταυροι και βεβαια ενδιαφερομαι για την ομαδα μας η οποια εδω και δυο χρονια τουλαχιστον, ειναι ερμαιο στις διαθεσεις του καθενος. Αυτο που ζουμε ειναι πραγματικος εφιαλτης.Ομως αλλο εγραψα εγω. Εγραψα οτι το παιχνιδι πρεπει να παιζεται ΔΙΚΑΙΑ.Δεν μπορει αορατοι ιδιοκτητες παμπλουτοι μεγιστανες που κρυβονται δεν ξερω και γω που ,να παιρνουν παιχταραδες μεσα σ ενα τελειως αδιαφανες πλαισιο και συ να πας με το σταυρο στο χερι να τους πολεμησεις. Αυτο δεν μπορει να ειναι δικαιο παιχνιδι. Τελος παντων.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 13:19 »
Διοίκηση - Προπονητής - Παίχτες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!! 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 13:28 »
Συνταυρε ΛΑΜΙΑ ,μια χαρα μπορουν και το απεδειξαν σημερα με μια απο τις πιο δυσκολες και ποιοτικες ομαδες της κατηγοριας. Χρονος υπαρχει ακομα ,αλλα πρεπει να παιζουμε σοβαρα και οχι με αφελεια. Το μηδεν πισω ειναι εκ των ων ουκ ανευ απο δω και περα. Το 4-5-1 που ουσιαστικα επαιξε σημερα ο Γρηγοριου, μπλοκαρει καθε αντιπαλο. Μπραβο του . Επαναλαμβανω. Παιζαμε με μια ομαδα σημερα που δεν ειναι στα κυβικα μας και σχεδον δεν μας εκανε ουτε φαση.Υπομονη και αισιοδοξια.Το μονο που μπορουμε να κανουμε τωρα δεδομενης της διοικητικης ανυπαρξιας.
Συνταυρε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του Π.Α.Σ. ανάμεσα από το 2015-2017;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 14:30 »
Να ρωτήσω ρε παιδιά... από που προκύπτει ότι δεν θα βγάλουν την χρονιά κάποιες ομάδες;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 14:53 »
Ο ΟΦΗ ειναι υπο διαλυση και μπορει να πεσει και αγωνιστικα οσο κι αν ακουγεται τωρα παραξενο. Το ιδιο και ο Μπεος. Την αλλη αγωνιστικη θα τον τελειωσουμε. Ο Αρης χρωσταει σε ολους οσους μιλουν ολες τις γλωσσες του κοσμου. Συνταυρε mpakoulieros ,ιδιοκτητης τυπικα απο το 15 εως και το 17 ,ηταν ο Χριστοβασιλης. Στας Σερρας αληθεια ποιος ειναι ο ουσιαστικος ιδιοκτητης;;;;;; Δεν μας αφορα αυτο;;;;;;Ποιος αγοραζει Ουαρντα -Μπεντακορ-Διαμαντη μεσα σε μια εβδομαδα;;;;;;Βρωμια και δυσωδια παντου και καποιοι σφυριζουν κλεφτικα. Τα Χρστοβασιλακια θα φυγουν . Δεν θελω ομως ποτε να μου κανουν μεταγραφες εξαφανισμενοι ολιγαρχες και μετα να καμαρωνω για τις δηθεν επιτυχιες μου. ΠΟΤΕ.

Συνδεδεμένος antreas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 14:54 »
Να ρωτήσω ρε παιδιά... από που προκύπτει ότι δεν θα βγάλουν την χρονιά κάποιες ομάδες;
Από πουθενά... Απλά θέλουν κάποιοι να έχουν μια ελπίδα ότι του χρόνου δε θα παίζουμε με τη καλαμάτα.και τη νίκη Βόλου

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 15:06 »
Από πουθενά... Απλά θέλουν κάποιοι να έχουν μια ελπίδα ότι του χρόνου δε θα παίζουμε με τη καλαμάτα.και τη νίκη Βόλου
Ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 15:10 »
Ο ΟΦΗ ειναι υπο διαλυση και μπορει να πεσει και αγωνιστικα οσο κι αν ακουγεται τωρα παραξενο. Το ιδιο και ο Μπεος. Την αλλη αγωνιστικη θα τον τελειωσουμε. Ο Αρης χρωσταει σε ολους οσους μιλουν ολες τις γλωσσες του κοσμου. Συνταυρε mpakoulieros ,ιδιοκτητης τυπικα απο το 15 εως και το 17 ,ηταν ο Χριστοβασιλης. Στας Σερρας αληθεια ποιος ειναι ο ουσιαστικος ιδιοκτητης;;;;;; Δεν μας αφορα αυτο;;;;;;Ποιος αγοραζει Ουαρντα -Μπεντακορ-Διαμαντη μεσα σε μια εβδομαδα;;;;;;Βρωμια και δυσωδια παντου και καποιοι σφυριζουν κλεφτικα. Τα Χρστοβασιλακια θα φυγουν . Δεν θελω ομως ποτε να μου κανουν μεταγραφες εξαφανισμενοι ολιγαρχες και μετα να καμαρωνω για τις δηθεν επιτυχιες μου. ΠΟΤΕ.
Αν ο ΟΦΗ είναι υπό διάλυση εμείς τι είμαστε άραγε;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 15:22 »
Θα δουμε αδερφε στο τελος. Υπομονη.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 15:40 »
Αν ο ΟΦΗ είναι υπό διάλυση... εμείς είμαστε ήδη διαλυμένοι

Υγ.εμεις ασχολουμαστε με μαλακίες αλλά η ζωή είναι πολύ σκληρη..
ενα νέο παιδί που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ έφυγε από τη ζωή ... συλληπητηρια κ κουράγιο στους δικούς του
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Φεβ 2024 15:45 από KASABIAN »
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 16:40 »
Επειδη βλεπω εκνευρισμο και στοχοποιηση χωρις λογο και χωρις να προκαλεσω κανεναν συνταυρο, ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα μας και θα τα πουμε παλι μετα το τελος του πρωταθληματος. Καταλαβαινω οτι ολων ταν νευρα ειναι στο οριο, ομως να τα βαζουμε ολοι  με εναν  ανθρωπο που δεν προκαλει κανενα και ουσιαστικα συμφωνουμε σε ολα ,ειναι αδικο. Γραφω οσο πιο ηρεμα μπορω. Οποιος δεν πιστευει τωρα με γεια του και χαρα του. Εγω πιστευω. Ραντεβου μετα τη ληξη του αδιαφθορου πρωταθληματος.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 17:49 »

Αυτό που περιγράφεις στο τέλος γινόταν εν μέρει στον Π.Α.Σ. τη διετία που σου ανέφερα.Και όχι ο τυπικός ιδιοκτήτης δεν ήταν τότε ο ΧΒ.Επισης τότε αν θυμάσαι έφυγε νύχτα ο Πασχάλακης, γιατί " ξεχασε" ο ΧΒ να του βάλει δυο-τρια χιλαρικα.Επισης τότε πήρε 3000 εισητηρια ο ΠΑΟΚ και μας έβγαλαν από μέρος του γηπεδου μας.

Αυτη ήταν η σοβαρή διοίκηση του κ.ΧΒ που κάποιοι τότε εκθειαζαν.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 17:58 »
Ο ΟΦΗ ειναι υπο διαλυση και μπορει να πεσει και αγωνιστικα οσο κι αν ακουγεται τωρα παραξενο. Το ιδιο και ο Μπεος. Την αλλη αγωνιστικη θα τον τελειωσουμε.

Βέβαια και διπλό να πάρουμε πάλι από κάτω του θα είμαστε

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 18:28 »
Μας λένε οι άλλες ομάδες με τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ότι κάνουν ότι μπορούν για να μας σώσουν, κι εμείς τους λέμε δεν θέλουμε

0-0 το Κηφισιά Βόλος, το μόνο πουας βόλευε

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 18:44 »
Βασικά το μόνο που μας βολεύει είναι πλέον 3ποντα. Δεν το λέω επιθετικά αλλά δεν γίνεται πλέον να κοιτάμε αποτελέσματα άλλων. Ο μόνος τρόπος να σωθεί η ομάδα είναι να τους κερδίσει στα μεταξύ μας παιχνίδια, τόσο απλό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 18:46 »
Επειδη βλεπω εκνευρισμο και στοχοποιηση χωρις λογο και χωρις να προκαλεσω κανεναν συνταυρο, ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα μας και θα τα πουμε παλι μετα το τελος του πρωταθληματος. Καταλαβαινω οτι ολων ταν νευρα ειναι στο οριο, ομως να τα βαζουμε ολοι  με εναν  ανθρωπο που δεν προκαλει κανενα και ουσιαστικα συμφωνουμε σε ολα ,ειναι αδικο. Γραφω οσο πιο ηρεμα μπορω. Οποιος δεν πιστευει τωρα με γεια του και χαρα του. Εγω πιστευω. Ραντεβου μετα τη ληξη του αδιαφθορου πρωταθληματος.
Δεν τα έβαλε κανένας με σένα.
Καλά κάνεις και πιστεύεις.

Συνδεδεμένος antreas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 19:30 »
Βασικά το μόνο που μας βολεύει είναι πλέον 3ποντα. Δεν το λέω επιθετικά αλλά δεν γίνεται πλέον να κοιτάμε αποτελέσματα άλλων. Ο μόνος τρόπος να σωθεί η ομάδα είναι να τους κερδίσει στα μεταξύ μας παιχνίδια, τόσο απλό.

Αν μπορουσε η ομαδα μας να παρει 3ποντα θα τα παιρνε..Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει.Παικτες οπως οι κοντε ,παντελακης,εραμουσπε,παμλιδης κ.λ. βλεπουμε οτι δεν μπορουν και δεν τους βγαινει και τιποτα στο χορταρι.

Πως θα τα παρουμε τα 3ποντα για πες μας;;;
Εγω προσωπικα δε βλεπω να παιρνουμε πανω απο 2 νικες μεχρι το τελος των playouts

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 19:53 »
Ο ΟΦΗ ειναι υπο διαλυση και μπορει να πεσει και αγωνιστικα οσο κι αν ακουγεται τωρα παραξενο. Το ιδιο και ο Μπεος. Την αλλη αγωνιστικη θα τον τελειωσουμε.

ΑΝ παρουμε διπλο , ΑΝ κερδισουμε την Χαλκηδονα και ερθουμε Χ με τα φιδια, φτανουμε 20 βαθμους.
ΑΝ τα υπολοιπα ερθουν φυσιολογικα, θα ειμαστε μαζι με Κηφισια, Βολο και Αγρινιο, και ισως και εναν βαθμο παραπανω απο κανα δυο απο αυτους.Οποτε ξεκιναμε
τα play out με πολλες ελπιδες.

Απλα πιστευω οτι ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε τιποτε απο τα παραπανω…

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 21:01 »

Αν μπορουσε η ομαδα μας να παρει 3ποντα θα τα παιρνε..Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει.Παικτες οπως οι κοντε ,παντελακης,εραμουσπε,παμλιδης κ.λ. βλεπουμε οτι δεν μπορουν και δεν τους βγαινει και τιποτα στο χορταρι.

Πως θα τα παρουμε τα 3ποντα για πες μας;;;
Εγω προσωπικα δε βλεπω να παιρνουμε πανω απο 2 νικες μεχρι το τελος των playouts

Φίλε δεν ξέρω γιατί μου απαντάς τόσο επιθετικά. Είπα κάτι απλούστατο. Όταν είσαι τελευταίος ότι και να κάνουν οι άλλοι δεν έχει καμία σημασία γιατί αν δεν παίρνεις 3ποντα πολύ απλά δεν γίνεται να τους περάσεις, ειδικά με τόσους λίγους αγώνες να απομένουν. Δεν είναι δικιά μου δουλειά να βρω πως θα πάρει η ομάδα τα 3ποντα αλλά του προπονητή και των παικτών και επέτρεψέ μου να έχω απαίτηση για 3ποντα εφόσον οι ίδιοι οι παίκτες τα υπόσχονται κάθε αγωνιστική. Ας κόψουν τον λαιμό τους να σωθεί η ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει το πως θα γίνει, απλά το να γίνει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 21:04 »

ΑΝ παρουμε διπλο , ΑΝ κερδισουμε την Χαλκηδονα και ερθουμε Χ με τα φιδια, φτανουμε 20 βαθμους.
ΑΝ τα υπολοιπα ερθουν φυσιολογικα, θα ειμαστε μαζι με Κηφισια, Βολο και Αγρινιο, και ισως και εναν βαθμο παραπανω απο κανα δυο απο αυτους.Οποτε ξεκιναμε
τα play out με πολλες ελπιδες.

Απλα πιστευω οτι ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε τιποτε απο τα παραπανω…

Αυτό λέω ότι και να πάρουμε διπλό σε καμία περίπτωση δεν τελειώσαμε ούτε τον μπεο ούτε κανέναν άλλον. Πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα αίσχη και θαύματα για να το clutchάρουμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 22:52 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Να εξαλείψουμε τελείως τα ατομικά λάθη»
Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά τη βαριά ήττα από τη Λαμία εμφανίστηκε στη σύντομη δήλωση του ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής του ΠΑΣ στάθηκε στον περιορισμό των ατομικών λαθών, ζήτησε να εξαλειφθούν τελείως, ενώ επανέλαβε ότι την ομάδα δεν πρέπει να την ξεγράφει κανείς στο θέμα της παραμονής.

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Αρχικά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παιδιών και ότι μπορέσαμε μετά από αρκετό διάστημα να μην δεχτούμε γκολ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Άρη πάρα πολύ, ακόμα και σε προϋποθέσεις ευκαιριών. Αν θυμάμαι καλά ο Άρης έκανε μόνο μια ευκαιρία που έβγαλε ο Νάγκι. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες προϋποθέσεις και δύο ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλύτερο, όπως και στο δεύτερο. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει νομίζω ότι εμείς ήμασταν αυτοί.

Συνολικά πάντως η βελτίωση σε σχέση με 6 ημέρες πριν και τον αγώνα με τη Λαμία και το ότι περιορίσαμε τόσο μα τόσο πολύ τα λάθη μας προφανώς και με αφήνει ικανοποιημένο. Συγχαρητήρια στα παιδιά κυρίως για την συγκέντρωση και όσα έκαναν στον αγώνα τακτικά».

Για το ποια στοιχεία της ομάδας χρειάζονται βελτίωση: «Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να εξαλείψουμε και όχι να περιορίσουμε τα ατομικά μας λάθη. Αυτά τα λάθη ήταν κυρίως που μας έφεραν πίσω σε πολλά παιχνίδια και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε στα περισσότερα εξ αυτών. . Προφανώς όταν περιορίζεις τα ατομικά λάθη έχεις δικαίωμα να κοιτάς και παραπέρα για το κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα έχω ξαναπεί ότι δεν πρέπει να μας ξεγράψει κανείς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Τα νέα παιδιά θέλουν ακόμα χρόνο. Ο Τούτου πριν 6 μέρες έκανε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι με τη Λαμία, σήμερα ήταν πολύ καλός. Αυτή είναι η διαδικασία σε κάθε μεταγραφική περίοδο, τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βοηθήσουν βδομάδα με βδομάδα για να έχουμε λύσεις. Προκειμένου να πάμε στην τελική ευθεία όπως μας αρμόζει και όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας».
passports.gr

Παράθεση
Μάντζιος: «Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν ήμασταν καλοί»
Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και ζήτησε βελτίωση από τους παίκτες του ενόψει του ημιτελικού της Τρίτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Μάντζιου:

«Είναι ένας βαθμός, δεν είναι όμως το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Δεν είχαμε την επιθετικότητα που πρέπει να έχουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Θέλαμε να κερδίσουμε και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι με τον Παναιτωλικό».

Για το αν έπιασε ρυθμό η ομάδα του ενόψει του ημιτελικού με τον Παναιτωλικό: «Σε κάποια διαστήματα ναι. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι. Δεν δημιουργήσαμε όσο θα θέλαμε. Δεν δημιούργησε όμως και ο αντίπαλος».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 22:55 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Να κρατήσουμε αυτή την εικόνα και το πάθος» (video)
Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, το πάθος που έδειξαν και την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας που δεν δέχτηκε γκολ μετά από καιρό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 50χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα υπεραμύνθηκε των αλλαγών που έκανε στο βασικό σχήμα, σημειώνοντας με νόημα ότι η απόδοση των παικτών καθορίζει το ποιος παίζει καθώς είναι πάντα δίκαιος στις επιλογές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Έξι μέρες μετά το παιχνίδι με τη Λαμία νομίζω ότι είχαμε διαφορά από αυτό το παιχνίδι κυρίως στο κομμάτι των ατομικών λαθών. Δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, με πάρα πολλές επιθετικές λύσεις και όχι μόνο να μη δημιουργήσει σχεδόν καμία ευκαιρία, πλην μιας που θυμάμαι που απέκρουσε ο Νάγκι. Από εκεί και πέρα θέλαμε εμείς να δημιουργήσουμε δικές μας προυποθέσεις και ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι και είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Κόντε και αν μία ομάδα φαινόταν ότι μπορεί να κάνει κάτι στο παιχνίδι αυτή ήταν ο ΠΑΣ. Ανασταλτικά πήγαμε εξαιρετικά, όλα τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ καλά, θέλαμε να δημιουργήσουμε και επιθετικά, ωστόσο με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα της ομάδας.

Εννοείται ότι θα πρέπει να πατήσουμε σε αυτή την εικόνα και το πάθος που έβγαλαν σε όλο το παιχνίδι για να πάμε στα επόμενα και να διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει. Οφείλουμε να το κάνουμε για αυτόν τον κόσμο που ακόμα και αυτό που έκανε περιμένοντας μας με το πούλμαν χωρίς να έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για να ενθαρρύνει τους παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν σημαντικό. Συνεχίζουμε δίνοντας πίστωση χρόνου στους νέους παίκτες όσο μπορούμε και για να είμαστε έτσι όπως θέλουμε η διαδικασία των νέων παιδιών που έχουν έρθει είναι διαχρονικά η ίδια, χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια και με αυτή την αντιμετώπιση που είχαμε σήμερα θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».

Για το ότι ξεκίνησε βασικός ο Μπακαδήμας και αν στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει ο Παντελάκης: «Αυτό είναι ανάλογα με τον αντίπαλο. Πάρα πολύ καλά πήγε και ο Μπακαδήμας και ο Λιάσος και ο Ριένστρα και εγώ δεν είδα κανέναν που να είχε μέτρια εμφάνιση. Ακόμα και ο Τουτού που πριν έξι μέρες είχε μία άσχημη εμφάνιση σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Εννοείται το ποιοι παίζουν, ποιοι είναι στον πάγκο και ποιοι εκτός αποστολής το καθορίζουν οι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το δόγμα μου σε όλες τις ομάδες που ήμουνα να είναι δίκαιος στα αποδυτήρια. Εννοείται ότι με την εμφάνιση που έκαναν τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουνε»

passports.gr

Παράθεση
Μάντζιος: «Δεν είχαμε ενέργεια και επιθετικότητα» (video)
Λιγομίλητος ήταν στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος χαρακτήρισε μέτριο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ για την ομάδα του είπε ότι της έλειπε η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι μέτριο από πλευράς φάσεων και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε μία μέτρια εμφάνιση, δεν είχαμε την επιθετικότητα και την ενέργεια που θα έπρεπε να έχουμε σαν ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού κάναμε πάρα πολλά λάθη, δεν απειλήσαμε και σίγουρα δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 11 Φεβ 2024 22:56 »
Παράθεση
Λιάσος: «Πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου»»
Από τους διακριθέντες του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Άγγελος Λιάσος, περιορίζοντας πάρα πολύ τον ρόλο του Φετφατζίδη πίσω από τους επιθετικούς του Άρη. Ουσιαστικά στο 4-1-4-1 που έπαιξε σήμερα ο κ. Γρηγορίου, είχε ρόλο κόφτη και ανταποκρίθηκε σχεδόν άψογα, αν εξαιρέσουμε ένα λάθος που απέφερε την πρώτη τελική του Άρη στο α’ ημίχρονο.

Ο Λιάσος μετά το τέλος του ματς έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια.

«Ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού με τον Άρη. Θα ήθελα να πω πολλά μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουμε. Θεωρώ πως είναι μία καλή αρχή, ακολουθούν 11 παιχνίδια. Με τέτοια προσπάθεια θεωρώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για την εικόνα και τις αλλαγές που είχε σήμερα ο ΠΑΣ: «Εννοείται πως δουλεύουμε, πως έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με δουλειά, κάτω το κεφάλι και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους».

Για το τι ήταν αυτό που στέρησε τη νίκη: «Θεωρώ ότι ήταν η τελική ενέργεια. Ίσως μία πάσα, ένα σουτ, πιο καθαρό μυαλό. Παρ’ όλα αυτά με τη δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη θέση του σήμερα στο γήπεδο μπροστά από τους στόπερ και σε ρόλο “σκούπας” πίσω από τους Ριένστρα και Τζίνο: «Θεωρώ πως αυτή είναι η θέση μου, εκεί μου αρέσει να παίζω, εκεί το απολαμβάνω και συνεχίζουμε».
super-fm.gr

Παράθεση
Μάκης Μπακαδήμας: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία»
Δεν χάνει την αισιοδοξία του ο Μάκης Μπακαδήμας από το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν νίκησε ούτε σήμερα, τονίζοντας ότι η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι, ενώ κατέληξε λέγοντας, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτό και ήταν η ισοπαλία. Πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα, παίξαμε καλά, να χτίσουμε πάνω στο σημερινό μηδέν στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικό».

Για τον τραυματισμό που είχε στη διάρκεια του ματς: «Μου έκαναν ένα τάκλιν, αλλά είμαι καλά, δεν μασάω».

Για τις αλλαγές που έγιναν: «Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο τα πρόσωπα. Κάθε ποδοσφαιριστής που μπαίνει μέσα ξέρει ότι πρέπει να δίνει πάνω από το 100%. Όποιος καλείται να παίξει πρέπει να δίνει τα πάντα γιατί πρέπει να σώσουμε την κατηγορία”.

Για το αν είναι αισιόδοξος για την παραμονή: «Εννοείται, δεν έχασα ποτέ την αισιοδοξία μου και την πίστη μου για την ομάδα. Πιστεύουμε όλοι μας στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο: «Ξέρουμε καλά τι φανέλα φοράμε, τι σήμα έχει πάνω, πρέπει να παίξουμε για τη φανέλα και ο κόσμος να ξέρει ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία».
super-fm.gr