Σήμερα αν κάποιος ξένος έβλεπε το ματς θα έλεγε ότι το ματς είναι αβαβά.
Δεν δικαιολογείται τέτοια μεταμόρφωση σε κάθε ημίχρονο και από τις δύο ομάδες.
Δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Νομίζω ότι ο φόφης ήρθε όχι απλά για το Χ αλλά για το διπλό. Για ποιο λόγο δεν ξέρω. Έχει ήδη σωθεί. Ήρθε με πτήση τσάρτερ, που όλοι ξέρουμε ότι κοστίζει πολύ και γενικά έδειξε να το θέλει πολύ το ματς. Σε αντίθεση με το ματς που έδωσε με την Κηφισιά.
Ο Θεός συγχωρεί, η μπάλα ποτέ.
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που κάποιος τοπικός δημοσιογράφος (εδώ γελάμε δυνατά), θα έβαζε στο άρθρο του για να πριγράψει το ματς.
Ιδανικός αυτόχειρας, ηττοπαθής προπονητής ή ανεπαρκής διοίκηση;
Νομίζω ότι η μπάλα τιμωρεί πρώτα από όλα την κωμική διοίκηση, που (δεν) έχουμε. Δεν γίνεται ρε φιλαράκι με αυτούς τους παίχτες να ξεγελάς μια ζωή τη φάση και να την σκαπουλάρεις. Δεν γίνεται. Δεν γίνεται να παίρνεις παίχτες με χιαστούς, να έχεις έναν μη προπονητή στον πάγκο για μισό και βάλε πρωτάθλημα και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα.
Θα έρθει η ώρα να την πληρώσεις. Και θα την πληρώσεις όταν έχεις κάνει καλές κινήσεις για να μείνεις. Αυτή θα είναι η τιμωρία σου. Και θα πέσεις και θα ξοδευτείς.
Μετά τη σημερινά αποτελέσματα είναι φανερό ότι η Κηφισιά πολύ πολύ δύσκολα θα πέσει. Μην ξεχνάτε ότι εκκρεμεί και μια καταγγελία εις βάρος του Βόλου, που μάλλον θα την κερδίσει, οπότε υπολογίστε ότι είναι + 2 βαθμούς. Οπότε ποιος μένει; Ο πεσμένος μπέος, εμείς και οι χωριάτες. Οι χωριάτες αυτή τη στιγμή έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνουν, έχουν καλύτερους παίχτες, καλύτερο προπονητή και δύο βαθμούς παραπάνω. Επομένως για να μείνουμε χρειάζεται η βοήθεια του συστήματος στα πλέι οφφς (ευνοϊκή κλήρωση και να πάρουμε τους αδιάφορους). Την έχουμε; Δεν ξέρω. Αν την έχουμε θα μείνουμε. Αν το σύστημα είναι ουδέτερο ή εχθρικό έχουμε ήδη πέσει.
Στα του ματς. Παίχτης μπακαδήμας για εμένα δεν υπάρχει. Το παιδί είναι απόδειξη ότι μόνο το πάθος και η δύναμη δεν φθάνει. Στο β΄ ημίχρονο δεν υπάρχει καμία φάση που να μην έχει χάσει και είναι ο βασικός υπεύθυνος για την κάκιστη εικόνα της άμυνας.
Καραχάλιος. Πανταχού απών. Με το που βγήκε ο μισοπλεύμονος Ολλανδός, όπως λέγανε κάποιοι άμπαλοι, το κέντρο κατέρρευσε.
Γρηγορίου: πολύ δειλός για να κερδίσει. Το έκανε και πέρυσι με τον Ιωνικό σε μάτς ζωής ή θανάτου. 2-0 ημίχρονο 2-2 με τη Λαμία τελικό και ο Ιωνικός βυθίστηκε για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια. Ο άνθρωπος αντί με ελάχιστο ρίσκο να κλειδώσει το ματς πάει και κλείνεται. Αν είχε άλλα πέντε λεπτά το ματς το διπλό ήταν σίγουρο.
Στο διά ταύτα. Προσωπικά θέλω να μείνουμε. Στενοχωρήθηκα σήμερα. Ιδίως γιατί παίζαμε με αυτούς. Αλλά και η πτώση, που έρχεται με βεβαιότητα θα φέρει τη φυγή της χειρότερης διοίκησης όλων των εποχών.
Επομένως χωρίς άγχος να δούμε τι θα γίνει.