Αποστολέας Θέμα: Απ: Premier Сasual Dating Authentic Maidens  (Αναγνώστηκε 2658 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Premier Сasual Dating Authentic Maidens
« Απάντηση #25 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 00:57 »
Αν βάλει κάποιος τον τίτλο στο γούγλη θα βρει πολλά φόρουμ με αυτό.Όμως φαίνεται να το έσβησαν και δεν βρίσκω να έγραψαν κάτι.Να είδα και του ΠΑΟΚ αλλά δεν ήταν το μόνο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 08:01 »
Προσπάθησε να μπεις στην αρχη με τους κωδικούς που είχες.

PAS and stale bread νεο

• Επισκέπτης
Απ: Απ: Premier Сasual Dating Authentic Maidens
« Απάντηση #27 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 11:17 »
Καλημερα φον. Και τον παλιο βαζω και τον καινουργιο που δεν ενεργοποιηθηκε ακομα βαζω, εβαλα και το παλιο email και το καινουργιο μου λεει
"Ένα νέο email ενεργοποίησης έχει σταλθεί επιτυχώς." δεν εχω καθολου εισερχόμενα, τι διαολο, τα ιδια και χτες

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 11:23 »
Καλημέρα!
Στα σπαμ είδες;

PAS and stale bread νεο

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 11:29 »
Ναι βρε πουθενα δεν υπαρχει, λεει οτι σταλθηκε επιτυχώς, δεν φτανει τιποτα

THary

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 11:55 »
Το φόρουμ δεν έχει κρυπτογράφηση, που σημαίνει μη ασφαλής σύνδεση, μη κρυπτογραφημένη σύνδεση.
Οπότε οτιδήποτε στέλνετε στο φόρουμ μέσω διαδικτύου μπορεί να το δει κάποιος τρίτος...κωδικοί. μηνύματα κλπ.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #31 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 12:18 »
Με λίγα λόγια το φόρουμ είναι στο τέλος της δεκαετίας του '90, ενώ βρισκόμαστε στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 12:42 »
Το φόρουμ δεν έχει κρυπτογράφηση, που σημαίνει μη ασφαλής σύνδεση, μη κρυπτογραφημένη σύνδεση.
Οπότε οτιδήποτε στέλνετε στο φόρουμ μέσω διαδικτύου μπορεί να το δει κάποιος τρίτος...κωδικοί. μηνύματα κλπ.
Με λίγα λόγια το φόρουμ είναι στο τέλος της δεκαετίας του '90, ενώ βρισκόμαστε στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.
Με λίγα λόγια, το φόρουμ είναι μπάτε σκύλοι αλέστε...
Εκτεθειμένοι κωδικοί, εκτεθειμένα mail...
Δε λέω, μπορεί για κάποιους επιτήδειους να είναι εύκολο να χακάρουν λογαριασμούς, αλλά δεν θα έπρεπε να τους γίνεται τόοοσο εύκολο...
Με λίγα λόγια, οι admins κωλοβαράνε ασύστολα και τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους... Μπράβο αλάνια...
Να θυμίσω μόνο ότι λίγα χρόνια πριν είχε γίνει μεγάλη φασαρία εδώ μέσα για 2-3 μέλη που υποστήριζαν ότι τους έχουν χακαριστεί οι λογαριασμοί και δεν τους πίστευε κανένας. Φυσικά τα παιδιά έφυγαν και μάλλον έκαναν καλά.
Με λίγα λόγια, γεια χαρά αστέρια μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Φεβ 2024 12:48 από Crimson Glory »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 14:12 »
Με λίγα λόγια, το φόρουμ είναι μπάτε σκύλοι αλέστε...
Εκτεθειμένοι κωδικοί, εκτεθειμένα mail...
Δε λέω, μπορεί για κάποιους επιτήδειους να είναι εύκολο να χακάρουν λογαριασμούς, αλλά δεν θα έπρεπε να τους γίνεται τόοοσο εύκολο...
Με λίγα λόγια, οι admins κωλοβαράνε ασύστολα και τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους... Μπράβο αλάνια...
Να θυμίσω μόνο ότι λίγα χρόνια πριν είχε γίνει μεγάλη φασαρία εδώ μέσα για 2-3 μέλη που υποστήριζαν ότι τους έχουν χακαριστεί οι λογαριασμοί και δεν τους πίστευε κανένας. Φυσικά τα παιδιά έφυγαν και μάλλον έκαναν καλά.
Με λίγα λόγια, γεια χαρά αστέρια μου.
Ρε Κρίμσον αυτό που λες εκτεθειμένοι κωδικοί και μειλς δεν έχει νόημα.

Άμα μπουν στο λογαριασμό σου δεν έχουν νόημα οι κωδικοί. Το δε μειλ σου είμαι σίγουρος ότι θα το έχει ο μασούτης ή ο βασιλόπουλος ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος.

Δικαίως διαμαρτύρεσαι γιατί πρέπει να υπάρχει προστασία αλλά στην τελική δεν είναι και τόσο σοκινγκ, με εξαίρεση τα προσωπικά μηνύματα. Αυτά είναι το μόνο πραγματικό προσωπικό δεδομένο που κινδυνεύει σε αυτή τη διαδικασία.
Κακό στην εικόνα του φόρουμ κάνει περισσότερο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 14:32 »
Μπακ, το mail μου μπορεί να το έχουν διάφορα μάρκετ ΑΛΛΑ συναίνεσα ΕΓΩ να το έχουν.
Το πιό σημαντικό όμως, είναι δεν έχουν πρόσβαση στους κωδικούς του mail μου. Αυτή είναι η διαφορά.
Πολλά χρόνια πριν, όταν και έκανα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν θυμάμαι να μου ήρθε κάποιο μύνημα ότι τα όποια δεδομένα μου θα γίνουν αντικείμενο διαχείρισης από κάποια εταιρεία. Αυτό εννοώ για εκτεθειμένους κωδικούς.
Νομίζω τη διαφορά την καταλαβαίνεις.
Δεν θα επανέλθω, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Το φόρουμ είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο και την ευθύνη την έχουν αποκλειστικά τα αδέρφια admins.

Τέλος από εμένα, τα λέμε στο γήπεδο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 14:34 »
Μπακ, το mail μου μπορεί να το έχουν διάφορα μάρκετ ΑΛΛΑ συναίνεσα ΕΓΩ να το έχουν.
Το πιό σημαντικό όμως, είναι δεν έχουν πρόσβαση στους κωδικούς του mail μου. Αυτή είναι η διαφορά.
Πολλά χρόνια πριν, όταν και έκανα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν θυμάμαι να μου ήρθε κάποιο μύνημα ότι τα όποια δεδομένα μου θα γίνουν αντικείμενο διαχείρισης από κάποια εταιρεία.
Νομίζω τη διαφορά την καταλαβαίνεις.
Δεν θα επανέλθω, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Το φόρουμ είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο και την ευθύνη την έχουν αποκλειστικά τα αδέρφια admins.

Τέλος από εμένα, τα λέμε στο γήπεδο.

Δεν έχω καταλάβει πως αυτός που θα μπει στο λογαριασμό θα μπει στο μειλ σου.
Πως θα βρει τους κωδικούς σου;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 14:36 »
Όπως ακριβώς χακάρισαν τους κωδικούς του σύνταυρου PAS and stale bread.
Γεια σας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 14:39 »
Όπως ακριβώς χακάρισαν τους κωδικούς του σύνταυρου PAS and stale bread.
Γεια σας.

Βρε Κρίμσον χάκαραν τους κωδικούς του pas.gr. Όχι του μειλ του.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 14:43 »
Απλά τον έχει μπλοκάρει για κάποιο λόγο το pas.gr και δεν του στέλνει κωδικό.

PAS and stale bread νεο

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 16:19 »
Δεν ξέρω παιδιά και εγώ άσχετος είμαι από αυτά. Εγώ μέχρι την ώρα που το είδα (8 παρά χτες) έμπαινα κανονικά στο φόρουμ όπως πάντα, έστειλα και pm, μόλις πήγα να αλλάξω καινούργιο κωδικό, δεν μου έστελνε το email με τον κωδικό πρόσβασης, δοκίμασα και παλιο και καινούργιο email, λεει οτι σταλθηκε επιτυχώς και δεν που έρχεται το email πουθενα, ουτε στα spam, πηγα να κάνω καινουργιο nickname με άλλο email πάλι δεν μου ερχεται τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:10 »
Λογικά μπλοκάρει το μέιλ για να μπορέσεις να μπεις.Γενικά μάλλον έχουν μπλοκάρει την αποστολή του μέιλ.Αυτό λογικά μόνο οι κύριοι αντμίνς μπορούν να το λύσουν.
Απλά έπρεπε να αλλάξεις τον κωδικό μέσα από τον λογαριασμό σου.Εκεί δεν θα είχαμε πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:23 »
Κρίμσον αυτό που έγινε δεν έγινε μόνο στο PAS.gr.Παρόμοιο πράγμα έγινε σε διάφορα φόρουμ,ελληνικά και ξένα.Από ότι κατάλαβα απλά έσβησαν το νήμα που δημιουργήθηκε.Συμβαίνει γενικά από ότι είδα όλο τον Φεβρουάριο.Δεν ξέρω αν όντως έγινε με την χρήση του λογαριασμού ή με κάποιον άλλον τρόπο.
Σε μια εποχή που τα προσωπικά μας δεδομένα τα έχουμε αβέρτα παντού,είναι λίγο κάπως να μας φταίει το PAS.gr.Ένα απλό gmail να έχεις,έχεις δώσει όλα σου τα στοιχεία.Να μην πιάσουμε άλλα σόσιαλ,βάιμπερ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Η εγγραφή σε ένα φόρουμ ζητάει ένα νικνέιμ και έναν κωδικό.Τώρα αν εγώ έχω έναν κωδικό που τον χρησιμοποιώ παντού,τότε το κάνω εύκολο.Ε ας πούμε δεν θα έβαζα τον ίδιο κωδικό στο PAS.gr,στο μέιλ,στο taxisnet και πάει λέγοντας.Φτάνουμε βέβαια σε ένα σημείο να πρέπει να θυμόμαστε πόσους κωδικούς αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό.
Από εκεί και πέρα τα αδέρφια έχουν τις ευθύνες τους για το φόρουμ.Ιδιοκτήτες είναι,αυτοί το πληρώνουν.Καλά θα ήταν να είχαν συμμετοχή ή τουλάχιστον να έλυναν προβλήματα.Μπορεί να κουράστηκαν ή να μεγάλωσαν ή δεν ξέρω τι άλλα θέματα μπορεί να έχουν στην καθημερινότητα τους.Το καταλαβαίνω και αυτό.Μακάρι να αλλάξει αυτό αλλά δεν είναι στο χέρι μου.Ούτε μπορώ να μπω δερβέναγας στο κεφάλι τους.

Στην λίστα υπάρχουν διάφορα φόρουμ
https://www.google.com/search?q=Premier+%D0%A1asual+Dating+Authentic+Maidens&oq=Premier+%D0%A1asual+Dating+Authentic+Maidens&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIGCAEQRRg9MgYIAhBFGD0yBggDEC4YQNIBCDQ2MzlqMGoxqAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1

PAS and stale bread νεο

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 17:58 »
"Απλά έπρεπε να αλλάξεις τον κωδικό μέσα από τον λογαριασμό σου.Εκεί δεν θα είχαμε πρόβλημα."

Μέσα από τον λογαρισμό πήγα να το αλλάξω Φον, το email που είχα κανει την εγγραφή πριν τοσα χρόνια δεν το χρησιμοποιώ καν και είχε την επιλογή να επιλέξω για νεο email για να μου ερθει εκει το πιν και δεν ηρθε. Δοκίμασα και το παλο email μετα τιποτα. Και νεο νικ name με νεο email παλι τιποτα. Εστειλα σε ένα φιλο να μου στηλει κατι μπλα μπλα στο email να δω αν ερχονται τα εισερχομενα και ηρθε κανονικα, απο το PAS.gr δε ερχοταν τιποτα.

Αν έχει χρόνο κάποιος, ο Φον ή κάποιος άλλος και αν είναι εύκολο ας κάνει πχ μια δοκιμη, να δει αν έρχονται σε αυτόν οι κωδικοί πρόσβασης στο email αν πχ επιλέξει ότι ξεχασε το δικό του password ή έναν νεο λογαριασμό (που μετά θα διαγράψει βεβαίως) να δει θα του ερθει ο κωδικος προσβασης στο email κανονικά ή συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό. Αν είμαι ετσι μπλοκαρισμένος μόνο εγώ γαμ#σε τα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 18:06 »
Ήδη μπαίνοντας στο φόρουμ σου βγάζει ένδειξη "Μη ασφαλής τοποθεσία", που σημαίνει ότι κάποια πράγματα είναι στο φλου. Χρειάζεται και κάποια προσοχή στους κωδικούς βέβαια.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 18:23 »
Δεν είχες πατήσει αποσύνδεση;

PAS and stale bread νεο

• Επισκέπτης
« Απάντηση #45 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 18:39 »
Δεν είμαι σίγουρος Φον, μπορεί να έκανα απο μόνος μου μ@λακια τι να πω, από το προφιλ μπήκα να αλλαξω τα password συνδεδεμένος κανονικά και ειδα το παλιο email και ειχε επιλογη αποστολή κωδ. συνδεσης σε νεο email και εβαλα να ερθει στο νεο. Δοκιμασα τα παντα δεν ερχοταν τιποτα, σε παλιο, σε νεο κλπ. Ισως δεν επρεπε να κανω την επιλογη για το νεο email, τόσα χρόνια με αλλαγες λαπτοπ κλπ κλπ, εμπαινα κανονικα με το nickname και το password, με το παλιο email που δεν χρησιμοποιούσα καν, ποτε δεν ειχα θεμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 18:44 »
Μέσα δεν βλέπω επιλογή για μέιλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 19:00 »

Από εδώ αλλάζεις κωδικό.Βάζεις τον νέο κωδικό.Μετά γράφεις ξανά τον νέο κωδικό.Προσπερνάς την μυστική ερώτηση και απάντηση.Μετά βάζεις τον κωδικό που είχες.Αφού κάνεις σωστά όλα τα βήματα,πατάς αλλαγή προφίλ.
Δεν βλέπω κάπου να λέει για μέιλ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 19:04 »

Εδώ πάτησα αποσύνδεση και ζήτησα κωδικούς.Έχει τις παρακάτω επιλογές.Εκεί μπλοκάρει το πράγμα μάλλον.

PAS and stale bread νεο

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Δευ 26 Φεβ 2024 19:11 »
Και εγω εκει πηγα, ποτε δεν τα σκαλιζα ποτε αυτα, ακομα και το avatar με την φατσούλα δεν ειχα πειράξει ποτε...
Αν ειχαν αλλαξει αυτοι που μπηκαν το password δεν θα μπορουσα να ειμαι μεσα το απογευμα. Δεν νομιζω να πατησα αποσυνδεση και μετα να μην μπορουσα να μπω. 

Εκτός συνδεσης εχει επιλογη "Όνομα χρήστη ή e-mail": "Αποστολή ξανά του κωδικού ενεργοποίησης" "Αν εγγραφήκατε με εσφαλμένη διεύθυνση e-mail, γράψτε μια νέα καθώς και τον κωδικό σας, εδώ." Και εκει που επέλεγες αλλαγη κωδικού ειχε και το email. Πραγματικά δεν είμαι σίγουρος αλλα αποσύνδεση δεν νομίζω να εκανα.       

"Εδώ πάτησα αποσύνδεση και ζήτησα κωδικούς.Έχει τις παρακάτω επιλογές.Εκεί μπλοκάρει το πράγμα μάλλον."

Δεν έρχεται ουτε σε σενα;

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: