Επειδή σήμερα ξύπνησα με με μια ανεξήγητη αισιοδοξία
- στα χαμένα δηλαδή - και κάθισα και τα υπολόγισα (τρομάρα μου), πιστεύω ότι η σωτηρία θα παιχτεί στους 31 βαθμούς, και για όποιον το θυμάται, ήδη πριν την έναρξη των play out(s), είχα επισημάνει ότι η πλέον κρίσιμη αγωνιστική είναι η 5η.
Αν σε εκείνη την αγωνιστική οι "νταραβεριτζήδες", τα "πιστόλια" (τρίπολη και οφη) δεν "στήσουν κώλο" σε wc και βόλο, αλλά κερδίσουν, τότε
θα φτάσουν στο τέλος (max):
παναι 31-33
βόλος 31
κηφισιά 26-28
Μπορούμε να βρούμε τ` "αρχίδια" να κάνουμε 4 νίκες; Φτάνουμε τους 31, και στην ισοβαθμία βάζουμε τον βόλο από κάτω, εφόσον τον κερδίσουμε στο γήπεδό μας - που δεν το λες και απιθανότητα...
Ξέρω, ξέρω... Εδώ δεν μαζέψαμε τόσους βαθμούς σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα... Σωστό και αυτό...
Αλλά τι να κανς... Εφόσον μαθηματικά μπορεί να συμβεί, αν δεν το κυνηγήσουμε ας μην κατέβουμε καθόλου στα επόμενα παιγνίδια...
5% πιθανότητες, 1%, μισή στις 100, όσες και να `ναι, βουρ στον πατσά...
Εδώ που βρισκόμαστε, δεν χρειάζεται προπονητής - που ούτως ή άλλως δεν έχουμε - δεν χρειάζονται παικταράδες - που ούτως ή άλλως δεν έχουμε - με τα κουμπιά της Παναγίας έχουμε χάσει κάθε επαφή, και από τύχη, δεν μας λες και λαγοπόδαρους...
Πρωτίστως χρειαζόμαστε "αρχίδια" και πίστη στο ακατόρθωτο, ακόμη και αν αεροβατούμε... Ας πάμε ηρωικά χαμένοι, στο τέλος τέλος...
Και να δεν τα καταφέρουμε στο τέλος, οκ... Μαθημένοι...
Αν όμως ρε παλικάρια - και αναφέρομαι στους παίκτες - τα καταφέρουμε, θα είναι ένα κατόρθωμα που θα μιλάτε γι` αυτό στα παιδιά και τα εγγόνια σας, και για ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ που θα μνημονεύεται στην πόλη όσο και η απελευθέρωσή της...
Ναι, είμαστε μαλάκες πουθενάδες, λίγοι, βλαμμένοι παγουράδες και ότι άλλο θέλετε... Ε, και;
Τίποτε από αυτά δεν μας απαγορεύει την "αποκοτιά" της επιτυχίας...
Αιντε μια τελευταία φορά ΟΛΟΙ μας, όλοι μαζί, ακόμη και (α)χριστοβασιλάκια. Κανείς να μην περισσέψει...
Πρωτάθλημα και κύπελο δεν πήραμε ποτέ, ας γίνει αυτό ο δικός μας ΤΙΤΛΟΣ - εδώ ελπίζουν οι γαύροι και οι βάζελοι για πρωτάθλημα, γιατί όχι εμείς...
Θα μου πείτε, τι μαλακίες γράφεις ρε φίλε;
Μαζί σας, αλλά η μαλακία - μην ακούτε την εκκλησία - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ, ίσα ίσα μεγαλώνει γενιές και γενιές, όπως μεγάλωσε και επιστήμονες, πολιτικούς, στρατηγούς και στρατηλάτες, λογοτέχνες, καλλιτέχνες και όποιον βάλει ο νους σας.
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ, εμείς εκεί θα είμαστε, δίπλα σας, πλάι σας, εσείς φροντίστε να μην λείψετε ΠΑΛΙ...
Σηκώστε τα κεφάλια, πάνω και κάτω
, και πάμε, όπως είπε και ο Σβαμπ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...
Να γράψουμε μια όμορφη ιστορία... Την πιο όμορφη... Εσείς να περηφανεύεστε ότι ήσασταν εκεί και το καταφέρατε, και εμείς να λέμε σε όλη την πόλη, σε όλη την Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, ότι είμαστε από εκείνους που το έζησαν...
ΑΡΧΙΔΙΑ ρε, ΑΡΧΙΔΙΑ, μόνο αυτό, και ΠΑΜΕ... Πάμε γαμώ το κέρατό μου, και όπου μας βγάλει...
Παράφρονες αλλά όχι αδαείς... Ξεσηκωθείτε ωρ` αδέρφια...
Αει σιχτίρ... Λουφάξαμε στο φόβο και τη μιζέρια και "ποτιστήκαμε" με την ήττα... Πάμε ρε...
Και όπως το είπε και ο Καραισκάκης (περίπου) και να μας "σκοτώσουν", ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ` ΑΡΧΙΔΙΑ...