Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 6896 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:29 »
Ενταξει τωρα?
Θα ηρεμησουμε επιτελους?
Θα το χωνεψετε και οι τελευταιοι οτι πεσαμε και οτι ετσι επρεπε να γινει?
Ας κοιταξουμε μπροστα να δουμε τι μας ξημερωνει

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:33 »
Θα τρελαθώ εγώ. Δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδώ ματς. Δεν μπορώ ακόμα να χωνεψω ότι πέφτουμε. Θα αρρωστήσω με αυτά που βλέπω φέτος. Και μέσα σε όλα αυτά δεν έχουμε ούτε σε ένα ματς τύχη. Καθόλου τύχη. Δεν θέλει να μπει η μπάλα μέσα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:34 »
Βλέπω Λάρισα, Ηρακλής, Νίκη Βόλου, Αν Καρδίτσας.....Κατι θα έχει να δούμε και την νέα σεζόν..
Υ. Γ. ΦΥΓΕΤΕ  >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:35 »
Μπορεί να υποβιβαστήκαμε αλλά όπως πολύ σωστά επισήμανε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννάκης υπάρχει όραμα από τον Παναγιωτάκη και τον αδερφούλη του και θα επιστρέψουμε άμεσα.

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:38 »
Από την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε πει ότι η ομάδα δεν έχει ελπίδα. Σήμερα ήταν η τελευταία ευκαιρία να βρούμε μια ελάχιστη ελπίδα, αλλά την πετάξαμε και αυτή. Τραγικοί για μια ακόμα φορά, προηγούμαστε και χωρίς ο αντίπαλος να παίξει καμιά φοβερή μπάλα χάνουμε τη νίκη. Ο κυρ Γιάννης πήρε το πορτοφόλι του Γρηγορίου σήμερα και αν μετρούσε και το γκολ στο τέλος θα είχε σωθεί σχεδόν. Βάλαμε για να πάρουμε το παιχνίδι Λεό, Τζίμα και Ροζάλες. Ο Λεό είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής που πιο πολύ χαλάει το παιχνίδι παρά το φτιάχνει. Ο Τζίμας πολύ λίγος. Σε όσες φάσεις είχε συμμετοχή δε μπόρεσε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Ο Ροζάλες έπαιξε ελάχιστα και να μπορούσε να βοηθήσει δε πρόλαβε. Να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο και να πουληθεί ακόμα γρηγορότερα η ομάδα.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:40 »
Θα τρελαθώ εγώ. Δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδώ ματς. Δεν μπορώ ακόμα να χωνεψω ότι πέφτουμε. Θα αρρωστήσω με αυτά που βλέπω φέτος. Και μέσα σε όλα αυτά δεν έχουμε ούτε σε ένα ματς τύχη. Καθόλου τύχη. Δεν θέλει να μπει η μπάλα μέσα.
Ποια τύχη ρε σύνταυρε;Έχουμε την χειρότερη διοίκηση,τον πιο ανίκανο προπονητή και τους αθλιότερους παίκτες στην κατηγορία.Είναι ποτέ δυνατόν να γλίτωνε τον υποβιβασμό αυτό το τσίρκο;Δεν μας φταίει η τύχη.Η κακιά μας η μοίρα φταίει και το μαύρο το ριζικό μας που έφεραν αυτή την οικογένεια στον δρόμο μας.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 21:47 »
Στο ίδιο έργο θεατές κάθε αγωνιστική. Η ομάδα δέχεται σορό επιθέσεις από το 55-65 και μ@λ@κ@ς στην άκρη του πάγκου σηκώνει αλλαγές και δε τις κάνει. Φαινόταν ότι θα φάμε γκολ και επέμβαση στην ομάδα μηδέν. Λάθος επαναλαμβανόμενο δεν είναι λάθος!!! Είναι εμμονή ή ηλιθιότητα! Μάλλον σε εμάς έτυχε και τα δύο φέτος. Πρώτα ο εμμονικος και μετά ο ηλίθιος.
Εμείς τελειώσαμε σήμερα! Και ψυχικά και βαθμολογικά

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 22:11 »
Γρηγορίου είτε ανήθικος μπάσταρδος πονηριδης είτε παντελώς άσχετος. Τείνω να πιστευω το πρωτο

Με τον σταικο κάναμε αμάν να εχουμε έστω κανονικό προπονητή κ κάναμε τα στραβά μάτια. Κι ας τα φώναζαν καποιοι κ εδω.

Δυστυχως ποδοσφαιρικά θα ηταν άδικο να σωθεί αυτη η ομάδα. Χωρίς διοίκηση, προπονητή, παίχτες ουτε καν παρασκήνιο

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 22:37 »
Δεν υπάρχει πλέον καμμία όρεξη για σιχτιρισμα, ευθύνες και καλέσματα συσπείρωσης αυτή η ομάδα Δυστυχώς είναι η χειρότερη της της χειρότερης λίγκας στην Ευρώπη απ'τη στιγμή που δεν μπορείς να βάλεις από κάτω το δημοτικό συμβούλιο του Βόλου και κάποια ομάδα βορείων προαστίων της Αθήνας, πρέπει να υποβιβαστεις αυτό είναι το δίκαιο όσο και να μας πληγώνει.
Εμείς που νιώθουμε τι εστί ΠΑΣ καλύτερα να προετοιμαστούμε ψυχολογικά γιατί του χρόνου θα αγωνιστούμε στην πιο εγκληματική-μαφιοζικη κατηγορία του κόσμου.
Για το σημερινό παιχνίδι δεν έχω να πω κάτι γιατί το έχω δει σε επανάληψη τουλάχιστον δέκα φορές φέτος!
Ρε τραγικε Γρηγορίου τι ρεσιτάλ έδωσες,μας μαγεψες σε έδεσε κόμπο ο κυρ-γιαννης,σου πήρε το πορτοφόλι και σου άφησε και ρεστα... άιντε πασαμ και συ τράβα κάνε τον αναλυτή σε καμμιά εκπομπή γιατί προπονητής δεν είσαι!
Το τέλος των χβαιων πιστεύω θα έρθει πιο γρήγορα μετά το σημερινό.
ΠΑΣ και μόνο ΠΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 22:37 »
Κάθομαι και σκέφτομαι αν έβγαινε ο Παναγιωτάκης και έλεγε αυτά που είπε ο μπεος πριν κάνα μήνα. Ούτε χαρίζει ότι αποχωρεί και άλλα τέτοια γραφικά. Οι δικοί μας παίκτες θα είχαν λακισει. Οι του Βόλου ακόμα βάζουν γκολ στην κηφισα!!! Μόνο εμείς χάσαμε από αυτούς!

ΥΓ. 1 : Καραχάλιο στη Λαμία θα βρεις την Ιθάκη σου, εμείς εδώ έχουμε απαιτήσεις! Μαρεσει που με το που συμφωνησες έπαιξε σήμερα όπως παλιά. Με αυτά τα χωριατιλικια πάτος θα πας στην υπόλοιπη καριέρα σου. Το έκαναν και άλλοι πριν από σένα. Χαιρετίσματα στο Σεϊταρίδη!

ΥΓ2. Όποιος το προσεξε, με το που φάγαμε το γκολ έχει πάει ο Κόντε στον πάγκο και έχει ξεβαφτισει στα μπινιλικια το Γρηγορίου!! Γιατί καθυστέρησε τις αλλαγές τουλάχιστον 7-8 λεπτά τους είχε στο πάγκο όρθιους!! Ο μόνος πλέον που πονάει και αγαπάει την ομάδα όπως και μεις. Ίσως και ο εραμουσπε αλλά αυτός νομίζω έχει γίνει ένα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 23:01 »
Ο βλάκας που έχει τα κλειδιά της ομάδας δεν πρέπει να πουλήσει....πρέπει να χαρίσει...
Εντάξει τενεκέ?... Έπαιξες subuteo και playmobil?... Κατάλαβες ότι ο ΠΑΣ δεν είναι τίποτα από τα δύο;...  Άσχετε και συ και οι τενεκέδες που ηρθαν στη συνέντευξη που έδωσες και έκαναν τις γλάστρες.... Τενεκέδες όλοι παρτακηδες ....χομπίστες του κώλου....ούτε το χόμπι σας δεν έχετε μάθει να κάνετε καλά.....

Εσύ Γρηγορίου είσαι προπονητής;....έκανες 5 μεταγραφές και μπαίνει Απρίλιος και δεν μπορείς να βάλεις μέσα το ροζαλες λες και θα χάσει η ομάδα τις ισορροπίες ....όλοι οι αμπαλοι στο κέντρο να μη μπορούν να βγάλουν μια αντεπίθεση της προκοπής.....καλά άσε που κοιμάσαι όρθιος τρώμε ξατακεφαλιδια και κανείς πάντα αλλαγή μετά το γκολ που τρώμε....όρθιε υπνε

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 23:49 »
Το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πλέον είναι πως θα ξεφορτωθούμε τους ΧΒ.

Κυριολεκτικά έχουν διαλύσει την ομάδα.Οτι παίζουν παίκτες σαν το Λέο , που το παλληκάρι είναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστής, ότι είμαστε χωρίς τέρμα μια ολόκληρη χρονιά, ότι οι δανεικοί μας είναι για τα κλάματα είναι αποκλειστική επιλογή των κληρονόμων.

Αν κάνουν πράξη αυτό που ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου και μείνουν ακόμη και αν πέσουμε, προτείνω να μην πάρει κανείς εισιτήριο ή διάρκειας.Καμια εταιρεία να μην μπει χορηγός από την ηπειρο.Και σε οποία μπει να γίνεται αρνητική διαφήμιση.

Είναι ο μόνος τρόπος για να τους ξεφορτωθούμε.Ολοκληρωτικο μπουκαταζ μέχρι να φύγουν.

Δεν αντέχεται άλλη χρονιά με αυτούς.

Είμαι τόσο σκασμενος που δεν ξέρω πως κρατιέμαι για μην γράψω χοντράδες.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 23:53 »
Μεγάλη στενοχώρια και απογοήτευση για τον υποβιβασμό.
Τρομερή οργή για την διοίκηση, που είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για τα φετινά.
Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν αισιόδοξος γιατί θα γνώριζα ότι θα ήμασταν περαστικοί από την β Εθνική.
Αυτοί εδώ είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από την Ομάδα.
Ο πατέρας τους μπορούσε αλλά δεν ήθελε.
Αυτοί ούτε θέλουν ούτε μπορούν και αυτό με εξοργίζει περισσότερο.
Δεν υπάρχει αύριο με αυτούς στο τιμόνι της Ομάδας.
Ακόμη κι αν ανέβουμε την επόμενη σεζόν, θα έχουμε μια από τα ίδια γιατί ούτε ξέρουν τί τους γίνεται ούτε θέλουν να μάθουν.
Τόση αποστροφή για την Διοίκηση της Ομάδας είχα να νιώσω από τον Κούγια.
Είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι.

Αδερφάκια, κάντε τη χάρη στους εαυτούς σας πρώτα και ΧΑΡΙΣΤΕ την Ομάδα. Κάθε μέρα που περνά με εσάς στο τιμόνι, η οργή μεγαλώνει.

Ούτε να βρίσω δεν έχω το κουράγιο...

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 30 Μάρ 2024 23:55 »
Τέτοια χρονιά δεν έχω ξαναδεί...η χειρότερη ομάδα κ μας αξίζει ο υποβιβασμός, πέφτουμε κατηγορία με τα παντελόνια κάτω, ούτε καν το παλεύουμε με υπογραφή αφών χβ.
Υγ. μόνο ο Κόντε ρε
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 00:04 »
Το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πλέον είναι πως θα ξεφορτωθούμε τους ΧΒ.

Κυριολεκτικά έχουν διαλύσει την ομάδα.Οτι παίζουν παίκτες σαν το Λέο , που το παλληκάρι είναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστής, ότι είμαστε χωρίς τέρμα μια ολόκληρη χρονιά, ότι οι δανεικοί μας είναι για τα κλάματα είναι αποκλειστική επιλογή των κληρονόμων.

Αν κάνουν πράξη αυτό που ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου και μείνουν ακόμη και αν πέσουμε, προτείνω να μην πάρει κανείς εισιτήριο ή διάρκειας.Καμια εταιρεία να μην μπει χορηγός από την ηπειρο.Και σε οποία μπει να γίνεται αρνητική διαφήμιση.

Είναι ο μόνος τρόπος για να τους ξεφορτωθούμε.Ολοκληρωτικο μπουκαταζ μέχρι να φύγουν.

Φίλτατε Μπακ, τον Λεό ούτε εσύ ούτε εγώ τον φέραμε πίσω με κομμένο το πόδι. Η διοίκηση τον έφερε.
Γενικά, ας μην τα βάζουμε με τους παίκτες και τους προπονητές, τους περισσότερους από αυτούς τα αδέρφια τους έφεραν γιατί ήτανε φθηνοί. Ό,τι ξέρουν παίζουν.

Ο καρκίνος του Π.Α.Σ. είναι τα αδέρφια.
Τον καρκίνο τον αφαιρείς πριν κάνει μεταστάσεις.
Στη δική μας την περίπτωση η φάση θέλει πολλά χειρουργεία...

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ σε όλα.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 00:07 »
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 00:16 »
Τελευταίος σταθμός 11.05.24
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - βόλος
και να χρειαζόμαστε 3 βαθμούς
με μια ομάδα που αντιπροσωπεύει τη σήψη
του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Αυτή τη σήψη του Ελληνικού ποδοσφαίρου
που την εκφράζει διαχρονικά, απόλυτα
και κυρίως πετυχημένα από το 2008
η διοίκηση Χριστοβασιλαίων... 
(...αλλοίμονο...θέλουν και όραμα.....)

Κι αν το γνωμικό λέει ότι
'απαισιόδοξος είναι ο αισιόδοξος που κατάλαβε΄

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣ
ΚΑΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ  ΘΑΥΜΑΤΑ
ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙΑ
(....κα δεκάδες απογοητεύσεις εννοείται...)

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.....

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 01:11 »
Μην αγχώνεστε συνταυροι, ο πρόεδρος Παναγιώτης το είπε ότι και του χρόνου στη Β κατηγορία, η αγία οικογένεια θα βάλει πλάτη για την ομάδα!!  :takataka: :takataka:

Α ρε κατακαημενα Γαννινα, με αυτούς που έχουμε μπλέξει.  :( :(
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 01:27 »

Φίλτατε Μπακ, τον Λεό ούτε εσύ ούτε εγώ τον φέραμε πίσω με κομμένο το πόδι. Η διοίκηση τον έφερε.
Γενικά, ας μην τα βάζουμε με τους παίκτες και τους προπονητές, τους περισσότερους από αυτούς τα αδέρφια τους έφεραν γιατί ήτανε φθηνοί. Ό,τι ξέρουν παίζουν.

Ο καρκίνος του Π.Α.Σ. είναι τα αδέρφια.
Τον καρκίνο τον αφαιρείς πριν κάνει μεταστάσεις.
Στη δική μας την περίπτωση η φάση θέλει πολλά χειρουργεία...

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ σε όλα.
Αγαπητέ κριμσον θα τα πω χοντρά γιατί δεν θα με παρεξηγήσεις.
Αν και το νόημα του αρχικού μου σχολίου ήταν διαφορετικό, έβαλε προς την ανύπαρκτη διοίκηση που κατέστρεψε ολοκληρωτικά την ομάδα μας, νομίζω ότι επιλέγεις μια στρατηγική ήττας ως προς την κριτική.

Όταν βλέπεις επαγγελματίες τερματοφύλακες πρώτης κατηγορίας όπως οι δικοί μας να κάνουν εξόδους Μεσολογγίου  και τους λες οκ, δεν πειράζει θα μάθεις, τότε δεν φτιάχνεις μεγάλη ομάδα.Οταν βλέπεις σήμερα τον Κιάκο, νομίζω, να χάνει εντελώς τον αντίπαλο του,σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι ζωής ή θανάτου, δεν λες δεν πειράζει.Μαε βάζει γκολ και μας τελειώνει.Το λάθος του ίσως κοστίσει πάρα πάρα πολύ ακριβά.

Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες.Οποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει την κριτική, δεν βελτιώνεται ας φεύγει.

Η σωστή και σκληρή κριτική ιδίως σε τέτοια ματς είναι επιβεβλημένη.

Με τα εντάξει δεν πειράζει έχουμε φτάσει στον αποπατο.
Στον Άρη πέφτουν σφαλιάρες και εμείς λέμε να μην τους κριτικάρουμε και στενοχωρήσουν.

Σκληρή και δίκαιη κριτική σε όλους.Πρωτα στο κεφάλι και μετά στην ομάδα
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Μάρ 2024 01:30 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 08:38 »
Ομάδα που παίζει για ένα ημίχρονο και μάλιστα το 1ο και μετά εξαφανίζεται από το γήπεδο δεν δικαιούται τίποτα παραπάνω κ Γρηγορίου! Η ομάδα χθες έπεσε κατηγορία. End of story που λέμε και στα Γιάννενα...  :stop:
Δεν υπάρχει όραμα με την παρούσα διοίκηση. Ναι δεν υπάρχει. Όταν πέρυσι σώθηκες στο τέλος και έβλεπες τι γίνεται, φέτος επέλεξες μία από τα ίδια... Δεν θα είναι κάθε χρόνο της κ@λοφαρδιας... Δεν έχουν όρεξη? Δεν έχουν την ικανότητα?? Δεν έχουν γνώσεις? Δεν ξέρω τι δεν έχουν, πάντως ότι και να ισχύει δεν πείθουν κανέναν πλέον ακόμα και να πάμε τρένο στην Β του χρόνου, ότι θα υπάρχει μέλλον στην ομάδα....
GAME OVER κύριοι της διοίκησης!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Μάρ 2024 08:41 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 09:52 »
Υπάρχει αυτή τη στιγμή μία συνομωσία συμπαντική, που τα φέρνει έτσι, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα και πιθανότητα σωτηρίας. Ο αγαπητός Κοέλιο, το είπε και το εννοούσε και φέτος έχει επαληθευτεί πολλές φορές. Το υλικό μας είναι φτωχό σε σχέση με του Παναιτωλικού. Ο Στάικος δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Ο Γρηγορίου, έβαλε σε κάποια τάξη τα πράγματα, αλλά το σύμπαν είχε αλλά σχέδια, αν αναλογιστούμε σε πόσα παιχνίδια μας αδίκησαν οι περιστάσεις. Οι μεταγραφές δεν απέδωσαν πλην μιας. Οι παλιοσειρές προσπαθούν να σώσουν το καράβι.

Οι ΧΒληδες δε θέλουν, δεν μπορούν, δεν γουστάρουν, τους φέρνει εμετό αυτή η πόλη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έχουν βγάλει την ομάδα προς πώληση.

Αδέρφια της Γλυφάδας, δώστε πόνο, αφού δεν σας δώσαμε εμείς όταν έπρεπε. Καλά μας κάνετε. Φταίμε κι εμείς, γιατί επιτρέψαμε να γίνει το σωματείο κωλοχανείο.

Πάμε γι' άλλα παιδιά, τη υγειά μας να 'χουμε...

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 10:48 »
Να σχολιάσω, τι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 11:36 »
Ενός Χβκακού μύρια έπονται.Τι να πρωτοσχολιάσεις πλέον.
Ας βάλουμε σκιάχτρο στον πάγκο.Ας πάρουμε να βάλουμε AI.
Λέγαμε για τον κυρ Γιάννη ότι παίζει με σέντρες από τον Τζημόπουλο αλλά και ο Γρηγορίου τι ακριβώς κάνει;Ώρες ώρες στο κέντρο υπήρχε ένα κενό να χωρίς κανένα συμπάθιο και μόνο κίτρινες φανέλες.Παίρνει ο άλλος την μπάλα πίσω από το κέντρο και μας κάνει πουτάνα και διασχίζει το γήπεδο χωρίς κανένας να τον κόψει;Τον Κιάκο τον έχουν κάνει γιο γιο από το πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη φάση τρως γκολ και πάλι καλά το ακυρώνουν και δεν κάνεις τίποτα;Σε έχουν γλεντήσει σε όλο το παιχνίδι.Φτάνουμε στο 60 και ο Παναιτωλικός όπως όλες οι ομάδες κάνουν αλλαγές.Βασικά όχι όλες.Υπάρχει μια που αντιστέκεται.Είπαμε against modern football αλλά ας μην γυρίσουμε και στην δεκαετία του 60 που δεν έκαναν αλλαγές.Έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα στο μεσοδιάστημα.Αυτόν τον έρμο τον Ροζάλες και τον Ντεμίρ δεν μπορεί να τους βάλει;Στο 60;Ίσως να έβαζε Κιάκο πιο μπροστά και πίσω Τσαούση για να βοηθάνε και οι 2 αμυντικά.
Λίγο φρεσκάρισμα στο κέντρο να μπορούμε να τρέχουμε και να μην μας πάρουν παραμάζωμα.Σε παιχνίδι ζωής και θανάτου μέσα στο Ζωσιμάδες σε έπαιζε στο μισό γήπεδο ο Παναιτωλικός.Έπρεπε να φωνάζουμε από την κερκίδα για να ανέβουν οι παίχτες.Κανονικά αυτά τα κάνει ο προπονητής.
Αυτόν τον έρμο τον Γκάρο τον έχουμε πουθενά;Απλά να τρέχει λίγο και να κρατάει μπάλα.Σαν αλλαγή.Γιατί έχουμε και σπουδαίο ρόστερ.Ροζάλες και Ντεμίρ τους καταργήσαμε από την αρχή.Απορίας άξιον γιατί τους πήραμε.Αυτόν τον Λεό,που δεν ξέρω τι όνειρο έβλεπε εκείνη την ώρα και τον έβαλε μέσα,γιατί το βασανίζουμε το παιδί;Τώρα στον Τηλυκράτη έπρεπε να τον στείλουμε;Στον Θύελλα;Κάπου εκεί.Στον ΠΑΣ σίγουρα όχι.Πόσο χειρότερο να είναι ένα παιδί από την Κ-19;Αν είσαι χειρότερος από τον Λεό,κόψε την μπάλα δεν κάνεις.Βρες κάτι άλλο να κάνεις στην ζωή σου και τράβα για 5χ5 με τους φίλους σου.Πάρτε και τον Λεό μαζί αν είναι.Στην κερκίδα έχει πιο γρήγορους και καλύτερους ποδοσφαιριστές.
Πάμε να εκτελέσουμε πλάγιο και όλοι οι παίχτες μας κρύβονται πίσω από τους παίχτες του Παναιτωλικού.Δηλαδή τώρα έχουμε κάποιον που θα βαρέσει δυνατό πλάγιο,θα προσπεράσει τον αντίπαλο παίχτη και θα φύγουμε με ταχύτητα στην επίθεση.Εμείς που είμαστε πιο αργοί και από ριπλέι.Οι αντίπαλοι μπορούν να περιμένουν και μερικά δευτερόλεπτα και μετά να αρχίσουν να τρέχουν και μας φτάνουν και μας περνάνε.
Δεν μπορούμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας μια από τις θεωρητικά χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.Ε τότε μάλλον εσύ είσαι ο χειρότερος.
Έχεις έναν Κόντε που λογικά περιμένεις να φτάσει τα 10 γκολ.Βάση συνθηκών ηλικίας και τραυματισμών που πέρασε είναι πολύ καλά.Ο άνθρωπος έφτασε τα 8 γκολ.Θέλεις άλλον έναν που να βάλει άλλα τόσα.Παμλίδης 3 και Μπάλαν,Λεό από 1.Ο Εραμούσπε που είναι αμυντικός έχει 4.

Αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα είναι πραγματικά πολύ λίγα.Ένα παιδάκι που βρήκε περιουσία από τον μπαμπά,ένας ανεπάγγελτος που το μόνο του πρόσημο είναι το ρεμέτζο που και αυτό το φαλήρισαν.Ένα παιδάκι που του έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ για να πάει σαν επαγγελματίας παίχτης στον στρατό.Πραγματικά πιο άχρηστος πεθαίνεις.Για αυτό είσαι Παναγιωτάκης και όχι Παναγιώτης.Είναι πολύ λίγος για να είναι στον ΠΑΣ.Ξεκουμπιστείτε οικογενειακώς και τραβάτε στην Γλυφάδα για καφέδες και για μπύρες.Δεν είστε για τίποτα περισσότερο.
Μόνο 4,5 μήνες για να στήσεις μια συνέντευξη τύπου στο πόδι χρειάστηκες.
Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΣ...
https://www.google.com/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82&oq=%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIGCAEQLhhA0gEINDg3MWowajGoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Μάρ 2024 11:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 11:53 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες παραμονής μας» (video)
Πού στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό.
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/super-league-1/video/13356238/grigoriou-na-eksantlisoume-tis-pithanotites-paramonis-mas-video/

Παράθεση
Πετράκης: «Εύχομαι να σωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα»
Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης ευχήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρει τον δρόμο του και να παραμείνει στην κατηγορία, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική στα επόμενα πέντε παιχνίδια.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Τέτοια ισοπαλία είναι σαν νίκη. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα αυτό για τη συνέχεια. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο εδώ για την αναγνώριση στην προσπάθεια που κάναμε τα χρόνια που ήμουν εδώ. Εύχομαι ο ΠΑΣ να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία».

Για τη συνέχεια: «Έχω πει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα play out όλα είναι πιθανό να συμβούν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι πέντε παιχνίδια ακόμα».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 11:56 »
Γρηγορίου: «Υπάρχουν χειρότερες ομάδες από τη δική μας»
Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και ρεαλιστής ότι χάθηκε σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση της παραμονής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 50χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όμως υπεραμύνθηκε των μεταγραφικών επιλογών του, ενώ σχολίασε ότι ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει την αλήθεια στην ουρά της βαθμολογίας καθώς ο ΠΑΣ άξιζε τουλάχιστον 6 βαθμούς παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από τη συνέντευξη τύπου:

«Για άλλη μια φορά κάναμε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε καλά, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πει να ρισκάρουμε απέναντι  στον σχηματισμό του Παναιτωλικού, χωρίς να αλλάξουμε τον δικό μας, γιατί θέλαμε μόνο τους 3 βαθμούς. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήμασταν επιθετικοί, είχαμε καλές προϋποθέσεις, βάλαμε γκολ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στο β’ ημίχρονο γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Άλλαξε ο αντίπαλος τον σχηματισμό του ο αντίπαλος προπονητής, τη στιγμή που διαμορφώναμε τον σχηματισμό μας, εισήλθε στον αγώνα ο Λομόνακο ως δεύτερος επιθετικός, όταν εμείς ήμασταν έτοιμοι πριν το γκολ να βάλουμε τον Σομποτσίνσκι και να παίξουμε 5-4-1. Ήταν η φάση που δεχτήκαμε το γκολ και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Παρόλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να το χάσουμε. Είχαμε την ευκαιρία με τον Τζίμα αλλά κινδυνέψαμε να χάσουμε στο τελευταίο λεπτό του ματς.

Δεν έχω να πω περισσότερα, θέλαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, δεχτήκαμε ένα  γκολ που ήμασταν όλοι πίσω  και όχι σε ανισορροπία. Το ζητούμενο είναι ότι η ομάδα είναι σε πολύ δυσχερή θέση, απομακρύνθηκε ο Παναιτωλικός που είναι στο +5. Απομένουν πέντε ματς, για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Εμείς τα φέραμε εδώ, είχαμε μία σειρά παιχνιδιών ανάλογα σαν το σημερινό, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η απουσία του Νάγκι φάνηκε σε προηγούμενα ματς. Μη μείνω σε πρόσωπα και σε ατομικά στοιχεία. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να μας απαγορευτεί και θα δούμε στο τέλος. Δεν είναι ότι δεν προσπαθούμε ή δεν κάνουμε αξιόλογα ματς, αλλά κάποιες στιγμές οι αδυναμίες πληρώνονται και γι’ αυτό είπα ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που δεν πρόσφεραν: «Το γνωρίζει και ο πρόεδρος κι εσείς, οι ομάδες χτίζονται από το καλοκαίρι, είναι ηλίου φαεινότερον αυτό. Τα λέγαμε τον Ιανουάριο τα είπαμε ότι δεν έρχονταν προτάσεις. Το ότι έγιναν αργά οι μεταγραφές δεν είναι το ζητούμενο. Μη έχοντας αξιόλογες προτάσεις να κάνουν την προσπάθειά μας καλύτερη, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και το να πετύχεις έστω το 50% των μεταγραφών Ιανουαρίου είναι δύσκολο. Ο Τούτου είναι ένα παιδί που έχει ποιότητα, οι Ροζάλες και Σομποτσίνσκι ήρθαν προς το τέλος των μεταγραφών,  ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση. Την περίοδο του Ιανουαρίου ποτέ δεν μπορείς να κάνεις πέντε μεταγραφές και να ανεβάσουν κι οι πέντε επίπεδο μια ομάδα. Το να πάρουμε μεταγραφές Ιανουάριο, ενώ ήμασταν τελευταίοι, δεν είναι εύκολο. Αν με πάτε σε θέματα μπάτζετ, αυτό  προϋπέθετε να έρχονται και οι παίκτες. Τι να έκανα; Να έφευγα και να τα παρατούσα; Ή να του έλεγα στον εκάστοτε πρόεδρο πάρε ένα παίκτη με 500.00 γατί αυτός δέχεται να έρθει».

Για το τι φταίει ότι ο ΠΑΣ προηγείται και ισοφαρίζεται: «Μόνο αυτό συζητάμε με τους παίκτες κάθε μέρα και προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Πρέπει να κάνουμε την ανάλυση του παιχνιδιού μετά. Ως αποτέλεσμα φαίνεται ότι κάτι γίνεται, αλλά υπάρχει ψυχολογικό βάρος, υπήρχε από την πρώτη μέρα που ήρθα. Δεν είναι εύκολο να αντιπαρέλθεις μία κατάσταση που εκείνη τη στιγμή βαραίνει τα πόδια των παικτών. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν κάνω ανάλυση του σημερινού παιχνιδιού. Στα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΟΦΗ στο πρώτο σουτ που κάνει ο ΟΦΗ στο 69’  η μπάλα βρίσκει κόντρα και πάει γκολ. Δεν θυμάμαι άλλες φάσεις σ’ αυτά τα ματς. Ίσως είναι αδράνεια της στιγμής, κάποια στιγμή δεν είναι μεγάλη η συγκέντρωση να πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Με τον Ατρόμητο θυμάστε να είχε άλλη ευκαιρία πέρα από το γκολ; Και πόσες φάσεις είχαμε εμείς. Και ο παράγοντας τύχη είναι σημαντικός. Όταν παρακολουθείτε την ομάδα απ’ έξω με εξαίρεση το σημερινό που δεν το είδα, ποια ομάδα ήταν καλύτερη; Δηλαδή μια ομάδα να μη παίξει καλά, όπως να ‘ναι, απλά να κερδίσει. Νομίζετε ότι το θέλετε περισσότερο από εμάς ή τα παιδιά που αγωνίζονται;».

Για τις μεταγραφές που είχε πει ότι δεν θα γίνουν απλά για να γίνουν και για το μεγαλύτερο μπάτζετ της 8ετίας που ανέφερε στη συνέντευξή του ο κ. Χριστοβασίλης και αν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις μεταγραφές: «Στο μέγεθος που μου αναλογεί. Οι μεταγραφές σχεδιάστηκαν με τις ανάγκες που υπήρχαν με τον ερχομό μου. Να πάρω ευθύνη που δεν ήρθαν αξιόλογες προτάσεις για παίκτες; Αν δεν είχαμε κάνει καθόλου τι θα λέγατε; Πριν τον Ροζάλες ήθελα άλλον παίκτη, αλλά υπέγραψε σε άλλη ομάδα. Πήραμε Ροζάλες και Σομποτσίνσκι τις τελευταίες μέρες. Αυτούς ή δεν θα τους παίρναμε ή θα τους παίρναμε με γνώμονα να παίξουν μετά από μερικές εβδομάδες. Πρέπει να παίξει κάποιος σώνει και καλά επειδή είναι μεταγραφή; Προσπαθώ σε όλη μου την καριέρα, ούτε μανατζερικό γραφείο έχω, ούτε υπάρχει  κάποιος που μπορεί να μου πει να παίζουν αυτοί κι αυτοί. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος με τους παίκτες, με γνώμονα την προπόνηση και αυτό που κρίνω. Δεν είναι απαραίτητο ένα παιδί που ήρθε μεταγραφή να είναι καλύτερος από κάποιον που ήταν εδώ».

Για το αν χάλασαν μεταγραφές για το οικονομικό: «Δεν το ξέρω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Κάναμε το σκάουτινγκ με τους συνεργάτες μου και του αναλυτή μου αυτών που θα έρχονταν, αλλά δεν κάνω τις διαπραγματεύσεις ούτε θα μιλήσω με τους μάνατζερ».

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από τη διαχείριση του παιχνιδιού και για την παραδοχή λαθών: «Δεν κρύφτηκα ποτέ, ό,τι μερίδιο μου αναλογεί, αλλά όχι όλης της χρονιάς. Η αλλαγή του Κιάκου ήταν αναγκαστική. Θέλαμε να βάλουμε τον Λέο να κρατάμε την μπάλα μπροστά, ήθελα να βάλω τον Λιάσο δίπλα στον Καραχάλιο να έχουμε φρεσκάδα και στον άξονα. Όταν ο αντίπαλος προπονητής ο Γιάννης πήγε σε 4-3-3 δεν χρειαζόταν να βάλουμε τρίτο στόπερ. Απλά θέλαμε να κάνουμε κινήσεις φρεσκάδας, χωρίς αλλάξουμε το δικό μας σχηματισμό 4-2-3-1. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να μπει ο Λεό, περίμενα να δω αν θα αλλάξει κάτι τακτικά ο κ. Πετράκης που ετοίμαζε κι αυτός δύο αλλαγές για να βάλω παίκτη, να κρατήσω μια διακοπή γιατί είχαμε υπέρ μας το σκορ.

Μπήκε ο Λομόνακο εκείνη τη στιγμή, έβαλε δύο φορ. Φώναξα τον Σομποτσίνσκι με το σκεπτικό να παίξουμε 5-4-1 και δεχτήκαμε το γκολ πριν τις αλλαγές αυτές. Όταν δεχόμαστε γκολ λογικό μετά να αναθεωρήσω πάλι τις απόψεις και να παίξουμε 4-4-2 να διεκδικήσουμε το ματς όπως έγινε. Ήταν η διαδρομή της ημέρας.

Είμαι ειλικρινής στη ζωή μου και τη δουλειά μου, είπα όταν ήρθα στην ομάδα ότι αναλαμβάνω δύσκολο έργο, όταν το 90% του κόσμου έλεγε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πέσει. Πίστευα γιατί το είχα ξανακάνει, ότι με τη βοήθεια κόσμου και βλέποντας το πρόγραμμα, ότι θα μπορούσαμε να  το παλέψουμε. Στις λεπτομέρειες μπορούσαμε να έχουμε 5-6 βαθμούς παραπάνω κι αυτό το παραδέχονται όλοι σε αθλητικές εκπομπές πανελληνίως. Αλλάξαμε άρδην τον τελευταίο καιρό την εικόνα μας. Καμία φορά τα πράγματα δεν είναι όπως τα σχεδιάζεις.

Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα στον ΠΑΣ, που ήταν στη πιο δύσκολη φάση όταν τον ανέλαβα. Αν ήμουν από το καλοκαίρι θα ήταν όλο το μερίδιο ευθύνης δικό μου, αν υπήρχαν άλλες καταστάσεις, αναλαμβάνω κι ευθύνες άλλων για να νιώσουν καλά. Στη παρούσα στιγμή που μιλάμε και είμαστε ακόμα σε δυσχερή θέση, πώς να μην έχω ευθύνη κι εγώ, αλλά αυτή που μου αναλογεί».

Αν μετανιώνει για κάτι που δεν έκανε: «Όχι, από την πρώτη μέρα ήμασταν πάνω από κάθε παίκτη. Αν η προπόνηση γίνεται όπως πρέπει κι αν τα δίνουν όλα οι παίκτες, αυτό το ξέρουν και τρεις από εσάς που έρχονται κάθε μέρα και το βλέπουν. Έχει γίνει προσπάθεια, αλλά σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν που η προσπάθεια δεν έχει καρποφορήσει με τους βαθμούς που θέλαμε».

Για το αν αναλαμβάνει μερίδιο του υποβιβασμού της ομάδας: «Να αναλάβω τον υποβιβασμό άκουσα; Δεν έχει σχέση αυτό που ρωτάτε. Ακούω δεξιά και αριστερά για τις τρεις τελευταίες επιλογές μου σε ομάδες  που ήταν στο χείλος του γκρεμού. Να πω κάτι μεταφορικά, γιατί είναι λάθος ότι είμαι άνθρωπος ειδικών αποστολών. Όταν πονάει κάποιος λέει να πάω στον γιατρό που είναι απέναντι για να δει τι είναι, αν συνεχίσει να πονάει θα πάει στο νοσοκομείο και αν του πουν ότι είναι σε δύσκολη κατάσταση θα ψάξει από όλη τη χώρα και το εξωτερικό ποιος μπορεί κι αν μπορεί να τον σώσει.

Άρα λοιπόν, επειδή θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια, ενώ πιο πριν έχω 8 ευρωπαϊκά ματς και ομάδες από το καλοκαίρι και σωνόμασταν από Ιανουάριο και ιστορικές ομάδες όπως ΑΕΛ, Πανιώνιο, το ότι οι τρεις επιλογές μου ήταν τέτοιες αποστολές σωτηρίας δεν σημαίνει κάτι. Για τον ΠΑΣ είμαι περήφανος που τον ανέλαβα, περήφανος για την επιλογή αυτή. Υπό άλλες συνθήκες αν πηγαίναμε και πιο καλά, θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος. Δεν διαφέρει η δική μου στεναχώρια από τη δική σας και του κόσμου, ας είμαι τρεις μήνες. Αλλά το άνθρωπος ειδικών αποστολών να το αναθεωρήσουμε. Οι τρεις ομάδες όταν φτάνουν στο χείλος του γκρεμού, ενώ όλα πριν έχουν γίνει λάθος, ψάχνουν τον καλύτερο. Αν ήμουν ο καλύτερος για όλους αυτούς τους προέδρους σε αυτή την απόπειρα, αυτό με τιμά».

Για το αν θα παραμείνει ως το τέλος στον πάγκο: «Αυτό είναι το ζητούμενο; Γιατί θέλετε κάτι άλλο;».

Για το αν λέει την αλήθεια ο βαθμολογικός πίνακας: «Συνήθως η βαθμολογία δεν λέει ψέματα σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, αλλά εγώ επιμένω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 6 βαθμούς. Δεν λέει την αλήθεια για το διάστημα που είμαι εγώ εδώ και μπορώ να ξέρω πως εξελίχθηκαν τα ματς. Υπάρχουν χειρότερες ομάδες από τη δική μας. Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλύτερα ματς από άλλους. Το λένε και ουδέτεροι αυτό».

Για το αν τηρήθηκαν όσο είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για το μπάτζετ: «Δεν έχω παράπονο από τον πρόεδρο. Δεν είχαμε μπει σε διαδικασία να δώσει 500 χιλιάρικα ή 1 εκατομμύριο για μεταγραφές και τέτοια. Ήρθα 20 Δεκεμβρίου και όσο και να γνώριζα το ρόστερ ήθελα να κάνω μία αξιολόγηση και εν συνεχεία να αλλάξω το τέμπο παιχνιδιού. Και θα παίρναμε και κάποιους παίκτες να διαμορφώσουμε το νέο ρόστερ».

Για το αν ήταν πέναλτι του Τζίμα: «Όχι, δεν υπήρχε πέναλτι».
https://www.facebook.com/100028020777082/videos/736203865361024/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list
passports.gr