Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 6859 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 11:58 »
Πετράκης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΣ για την αναγνώριση» (video)
Ισοπαλία που ισοδυναμεί με νίκη για την ομάδα του χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Γιάννης Πετράκης και ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΣ που τον υποδέχτηκε ακόμα μια φορά με ζεστό χειροκρότημα. Ο Κρητικός τεχνικός σχολίασε ότι δεν θεωρεί τον ΠΑΣ πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και ζήτησε να στηριχθούν οι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε να το κερδίσει και η μία και η άλλη ομάδα βάσει των ευκαιριών που έγιναν. Για μας το αποτέλεσμα είναι κάτι που μας βολεύει, είναι σημαντικό για εμάς, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που τον κρατάει τελευταίο και είναι πιο δύσκολο. Εύχομαι στο τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός να είναι στην κατηγορία. Ευχαριστώ στον κόσμο που αναγνώρισε την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΣ και το αναγνώρισε με το χειροκρότημά του».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας: «Θα μπορούσε και σήμερα να κερδίσει, αλλά και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο να κερδίσει, δεν το συμμερίζομαι. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στον Ατρόμητο που ήταν πρώτος στα play out και τον ΠΑΣ που ήταν τελευταίος. Δεν θέλει πολύ να στραβώσει το κλίμα σε μία ομάδα για πολλούς λόγους. Έχει καλούς παίκτες η ομάδα, αλλά πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την καθημερινότητα. Το ρόστερ κατ’ εμέ είναι καλό, δεν έχει διαφορά σε σχέση με άλλες ομάδες.

Είναι άλλα πέντε παιχνίδια, με δυο καλά αποτελέσματα αλλάζει το πράγμα. Δεν ήταν μακριά ο ΠΑΣ βάσει εικόνας να κάνει αυτές τις δύο νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν βλέπεις άδειο το ποτήρι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις, αν το βλέπεις μισογεμάτο κάνεις την προσπάθεια και όλα γίνονται. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα να κατοχυρώσουμε τη θέση μας, γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων».

Για το αν μένει το «αχ» για τη μεγάλη ευκαιρία στο 94’: «Αυτή η ευκαιρία να βγαίνουμε 4 με 1 σίγουρα ήταν σημαντική, αλλά στην προηγούμενη φάση έχασε και ο ΠΑΣ πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μακάρι να είχαμε βάλει αυτό το γκολ, αλλά με το μακάρι δεν γίνεται κάτι και ο ΠΑΣ θα μπορούσε στην προηγούμενη φάση να είχε σκοράρει.  Είναι πολύτιμος ο βαθμός απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε δύσκολη θέση, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, γι’ αυτό δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο ΠΑΣ ήταν πολύ αποφασιστικός σήμερα και δυσκόλεψε τη δική μας προσπάθεια».

Για την πορεία από το ζενίθ στο ναδίρ που το έζησε και ο ίδιος το 2019 με τον ΠΑΣ και αν βλέπει άγχος στους παίκτες: «Δεν μπορώ να πω αν το βλέπω στο βλέμμα γιατί δεν μπορώ να κρίνω. Είναι όμως δυνατόν μία ομάδα που είναι σε αυτή τη θέση να μην έχει άγχος; Θέλουν βοήθεια οι παίκτες, αυτοί είναι που παίζουν. Κι εμείς δεν είμαστε σε εύκολη θέση. Ένα σημαντικό κομμάτι είστε κι εσείς οι δημοσιογράφοι όπως και αυτοί που κάνουν τη δουλειά αυτή στο Αγρίνιο, η ομάδα θέλει στήριξη από εσάς».
https://www.facebook.com/100028020777082/videos/803395728301259/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 12:00 »
Παράθεση
Κόντε: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»
Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ξεκαθάρισε πως δική του νοοτροπία είναι να παλέψει η ομάδα μέχρι και μαθηματικά να μην έχει ελπίδα για την παραμονή στην κατηγορία.

Για το αν μοιάζει με ήττα η σημερινή ισοπαλία: «Xρειαζόμασταν μόνο τη νίκη, σκόραρα αλλά δεν έχει καμία σημασία, αφού δεν κέρδισε η ομάδα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, αλλά η νοοτροπία μου είναι να το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το ότι ο ΠΑΣ πάλι δεν κράτησε το αποτέλεσμα: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Ξέρω τι σκεφτόμουν εγώ, δεν ξέρω τη νοοτροπία των συμπαικτών μου πως είναι. Εμένα η νοοτροπία μου είναι να κερδίζω κάθε παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να παραμείνει η ομάδα: «Δεν ξέρω πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε για τη σωτηρία. Μέχρι και μαθηματικά να μην έχουμε ελπίδα πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε πέντε παιχνίδια, μπορούμε να τα κερδίσουμε, θα το παλέψουμε ως το τέλος. Εγώ δεν θα βάλω κάτω το κεφάλι».
passports.gr

Παράθεση
Κάρλες Σόρια: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους»
Ο Κάρλες Σόρια επέστρεψε μετά την τιμωρία του στον Ατρόμητο, έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν ήταν αρκετή για να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στη διαχείριση των παιχνιδιών και στο ότι ο ΠΑΣ δεν κράτησε το αποτέλεσμα για μία ακόμα φορά, αλλά συμπλήρωσε ότι μέσα τους οι παίκτες ξέρουν ότι ακόμα μπορούν να το παλέψουν.

Για το ότι για μία ακόμα φορά ο ΠΑΣ δεν κρατάει το προβάδισμα στο σκορ: «Είναι το τρίτο παιχνίδι που συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να τα κλειδώνουμε νωρίτερα τα παιχνίδια, γιατί είναι τελικοί και φαίνεται να παίζουμε χωρίς εμπειρία».

Για το αν είναι μόνο θέμα εμπειρίας ή συμβαίνει και κάτι άλλο: «Εμείς οι παίκτες θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους κι αν ο κόσμος θεωρεί ότι τελείωσε θα το δούμε στο τέλος».

Για το αν πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα: «Σίγουρα. Σε όλα τα παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάποια πράγματα χρειάζονται καλύτερη διαχείριση. Στα τελευταία παιχνίδια μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποια πράγματα. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πολύπλοκη, αλλά μέσα μας έχουμε εμπιστοσύνη μέχρι το τέλος. Ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι είμαστε κακή ομάδα, αλλά εμείς σκεφτόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 12:01 »
Αποδοκιμασίες έξω από τα αποδυτήρια προς τη διοίκηση του ΠΑΣ

Το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό ουσιαστικά ισοδυναμεί με υποβιβασμό για τους Ηπειρώτες, που είδαν τη διαφορά από τη ζώνη της σωτηρίας να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Η σταγόνα αυτή ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν με συνθήματα τη διοίκηση Χριστοβασίλη.

Η κατάσταση φάνηκε να εκτονώνεται λίγο μετά τις 10.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 12:05 »
"Παίκτες μάγκες σώστε τη χρονιά και εσύ Χριστοβασίλη πούλα και άντε γεια!!!" αναφέρει το πανό των οργανωμένων του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα στο πέταλο της θύρας 10

PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 12:07 »
Φταινε πρώτοι και σχεδόν ολοκληρωτικά οι ΧΒδες, αλλά αυτά που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο φέτος είναι αδιανόητα. Έχουν παίξει 4 τερματοφύλακες και μόνο ο ένας θυμιζει κανονικό τερματοφύλακα (ο Νάγκι). Από τους άλλους 3 πρέπει να έχουμε χάσει γυρω στους 10-15 βαθμούς. Ο Καραχάλιος παίζει σαν παλαίμαχος, ο Λέο δεν είναι ποδοσφαιριστής και έχει χάσει 4 κρίσιμες και εύκολες ευκαιρίες. Ο Παμλιδης στα μισά παίζει στα στάνταρ του αλλά στα άλλα μισά παίζει πολύ άσχημα και χάνει γκολ σε άδειο τέρμα ή κάνει λάθη εύκολα (όπως χθες η κακή πάσα στον Λέο). Έχω τρελαθεί, έχω εκπλαγεί, έχω νευριασει με κατι. Θέλω αν γίνεται και αν υπάρχει κάπου να βρει κάποιος αν ο Τζίνο έχει πετύχει έστω μια φορά το τέρμα φέτος με σουτ. Νομίζω δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ τελική στην εστία. Είναι αδιανόητο πόσο κακός είναι στα σουτ. Εκναυριζομαι άπειρα. Με Ατρόμητο και στα δύο ματς πάλι το ίδιο. Δε γίνεται να είναι τόσο κακός σε αυτόν τον τομέα. Οκει με τη μπάλα στα πόδια είναι κακός. Αλλά αυτό με τα σουτ δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Δεν έχει πετύχει το τέρμα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ο καλύτερος μας χαφ είναι ο Ριενστρα συνολικά και ειδικά στον δεύτερο γύρο

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 12:16 »
Χθες παίζαμε το ματς της χρονιάς. Απο ολο το ποδοσφαιρικο τμήμα μονο 2 άτομα νομίζω οτι κατάλαβαν την αξία του αγωνα. Ο Κοντε και ο Παμλιδης. Διοίκηση ανύπαρκτοι, προπονητικο τιμ για γελια, παιχτες λιγοι.
Μεγαλο βασανο η φετινη χρονια. Λες και εχω ανεβει το εβερεστ μου φαινεται
Το χειρότερο ομως δεν ειναι ο υποβιβασμος που ερχεται. Εγω βλεπω να γυρναμε σε πετρινα χρονια.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 12:18 »
Επειδή το έψαξα εγώ μέσω του sofascore λοιπόν. Ο Τζίνο έχει κάνει όλη τη χρονιά δύο ευστοχα σουτ. Το ένα 2η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό στο 0-0 εκεί μέσα και το άλλο 4η αγωνιστική με τον Αστέρα στο 2-2 εκεί μεσα. Από τότε λοιπόν δεν έχει ξαναπετυχει το τέρμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Με αποκορύφωμα το ματς εδώ μέσα με τον Αστερα (2-1) που από το ύψος της γραμμής της περιοχής έκανε 4 σουτ και τα 3 πήγαν στο γάμο του Καραγκιόζη ενώ το 4ο κοντραρε.

Στο σύνολο λοιπόν, αν μέτρησα σωστά, έχει 2/24 σουτ στο στόχο. Κάμποσα από αυτά είναι από πολύ καλή θέση, με καλές προϋποθέσεις αλλά τραγική κατάληξη

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 13:04 »
Αν ο Τζίνο πετυχαίνει τέρμα....αν ο Καραχάλιος παίζει σα παλαίμαχος.....αν έχουμε τέρμα όλη τη χρονιά ..  αν έχουμε ένα χαφ της προκοπής ....ΑΝ ΑΝ ΑΝ ......

ΔΥΣΤΗΧΩΣ.....σε όλο αυτό το έκτρωμα το φετινό....δε χωράει ποδοσφαιρική ανάλυση....γιατί θα χρειαστούν 5 εγκυκλοπαίδειες για να περιγράψουν όλες τις μαλακίες που οργανώθηκαν η μάλλον αυτό οργανώθηκαν μιας και διοίκηση δεν υπήρχε για να σπρώξει προς τα πανω....αλλά έκανε ότι έπρεπε για να πάμε απατοι

Τέτοια ασχετοσυνη... Τέτοια προχειρότητα .. τετοια αδιαφορία....πραγματικά δεν θα περίμενε κανείς ...ούτε από κούκλα σε βιτρίνα καταστήματος

Αυτός που τόλμησε να πει ότι το μπάτζετ το φετινό είναι το μεγαλύτερο της οχταετιας.....και έτριξαν συθέμελα τα γραφεία της Μάντσεστερ Σίτι ....ο οραματιστής ιδεολόγος ...ο μέγας προγραμματιστής.....ο υπέρ άνω χρημάτων μπροστά στην εξέλιξη....ο πανταχού παρόν και πάντα απών. ... Το ακούραστο ποδοσφαιρικό μάτι. ...ο ποδοσφαιρικός νωχελικος στοχαστής....ο πάντα συνεργάσιμος με τον οποιονδήποτε προπονητή για αγορά απ' τα πανέρια....ο αγαπημένος χορηγός της Ένωσης οφθαλμιάτρων Ιωαννίνων...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ .....

Να χαρίσει την ομάδα...  Επαναλαμβάνω.....να χαρίσει την ομάδα όχι να την πουλήσει....γιατί χρωστάνε στην ομάδα δεν τους χρωστάει......

Να χαρίσει...και να πάει στην ευχή....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ 2008....ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ....ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΥ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΛΙΑ..  ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 13:09 »
Ποιος φταίει;τι φταίει;κτλ
Φταίει ο Λέο που τον ξαναεφεραν μπεχο Σαραβάλι για να τον κουράζουμε κάνα χρόνο ,μήπως και ξαναγίνει ποδοσφαιριστής;
Φταίνε τα 2αριστερα Μπακ που και τα δύο στοιχίζουν σχεδόν τπτ;
Φταίει που 10χρονια δεν έχουμε ενα γαμημενο χαφ;
Φταίει ο Στάικος και Γρηγορίου που δεν είναι προπονητές,αλλά τους βαφτίζουμε εμείς ,επειδή είναι μπεχο ο πρώτος,φτνος ο δεύτερος;
Φταίει που δεν έχουμε τέρμα;
Φταίει που δεν έχουμε καθόλου ποιότητα τα 3 τελευταία χρόνια;
Ένας φταίει! 
Άι στα σκ@τ@ παιδάκι. Τον πούλο!
Γιαννιωτοπουλα και 4,5 παίχτες ξενους ποιοτικούς που θέλουν φράγκα...το μπεχο σχόλασε!!!( Για αυτόν που θα πάρει την ομάδα)!!!

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 13:17 »
Κάποια (αρνητικά δυστυχώς) πράγματα έχουν περάσει από το επίπεδο ''εθιμοτυπικά'' στο επίπεδο ''με ισχύ νόμου''.
1. Προηγούμαστε στο ημίχρονο? Το ματς θα πάει ισοπαλία
2. Φάση του 6'. Βλακώδες ''πούλημα''  της μπάλας στο κέντρο και έχει χώρο ο άλλος να κινηθεί. Το φάγαμε το γκολ. Ευτυχώς ήταν οφσάιντ.
3. Έχει πάρει μέτρα ο αντίπαλος στο γήπεδο και καθυστερείς να κάνεις αλλαγές. Όταν τις κάνεις θα έχει αλλάξει (εις βάρος σου ) το σκορ.
Αυτά τα βλέπουμε σε επανάληψη στα τρία τελευταία ματς (το 2 βέβαια το βλέπουμε χρόνια) και δεν γίνεται η παραμικρή προσπάθεια να αλλάξουν. Θυμίζει το ανέκδοτο με τον αργόστροφο που βλέπει μπροστά του μια μπανανόφλουδα και λέει ''γμτ, πάλι θα την πατήσω και θα πέσω''.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 13:32 »
Εκείνο το καλοκαίρι ο χαρισματικός "Μπάτι" βρέθηκε μπροστά σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την καριέρα του. Ή θα ακολουθούσε τη Φιορεντίνα στα γήπεδα της Serie B ή θα αποδεχόταν μία από τις... πλουσιοπάροχες προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Τελικά, γι' ακόμη μία φορά μίλησε η καρδιά κι όχι η λογική. Ο Μπατιστούτα επέλεξε να ακολουθήσει τους "Βιόλα" στη δεύτερη κατηγορία και πλέον τίποτα δεν θα ήταν πια το ίδιο σε συναισθηματικό επίπεδο ανάμεσα στις δύο πλευρές. "Ερωτεύτηκα την πόλη και την ατμόσφαιρα και είπα στον εαυτό μου ότι θα μείνω εκεί. Ήταν μια εποχή που με ήθελαν ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", αποκάλυψε λίγα χρόνια αργότερα.

Γκραμπριέλ Ομάρ Μπατιστούτα

Αυτό για κάποιους που έχουν κουραστεί και περιμένουν να τελειώσει η χρονιά να φύγουν για άλλες πολιτείες
Είστε λιγοι

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 13:34 »
Ευτυχώς εμείς έχουμε συναισθηματική διοίκηση και δε θα μας αφήσει (όπως είπαν στη μνημειώδη συνέντευξη)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 13:53 »
Παράθεση
Αυτό για κάποιους που έχουν κουραστεί και περιμένουν να τελειώσει η χρονιά να φύγουν για άλλες πολιτείες
Είστε λιγοι

Μαζί σου.
Αλλά ξέρεις κάτι αν εξαιρέσουμε ακόμα και το ότι μιλάμε για αρκετά χρόνια πίσω κι ότι το ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι καθόλου το ίδιο.
Το ότι η Φιορεντίνα έπεφτε Β δεν έλεγε τίποτα σε σχέση με το σύλλογο ως οργανισμό.
Τι εννοώ;
Σωστές υποδομές, σωστά γήπεδα, σωστό μάρκετιγκ, σωστή διοίκηση, όλα εύρυθμα.
Εδώ ΔΕΝ υπάρχουν αυτά στη Α πόσο μάλλον στη Β.
Οπότε δε μπορώ να πω εγώ σε κάποιον επαγγελματία ξέρεις κάτι φάε αυτά τα σκατά και στη Β για να μου δείξεις αν αγαπάς την ομάδα.
Η ομάδα πως ακριβώς "αγαπάει" αυτό τον παίχτη; Με τις χάλια συνθήκες και πληρωμή αργή ή ακόμα και μετά από προσφυγές;
Ή νομίζεις ότι ζει με τα πατ πατ στη πλάτη από τους οπαδούς στο δρόμο.
Δεν πάει έτσι παιδιά...Πέθανε αυτό ξεχάστε το.
Και το ότι ο Κόντε μπορεί να το κάνει παίζει να έχει να κάνει με το τι έχει μαζέψει από Αραβία. Αν δεν είχε πάει μπορεί κι αυτός να το σκεφτόταν αλλιώς. Δε λέω φυσικά ότι δεν αγαπάει την ομάδα, αλλά σίγουρα δεν θα του ήταν το ίδιο άνετα.

Η ομάδα, για να έρθω και στα χθεσινά κτλπ. είναι ένα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ σωματείο που τα τελευταία χρόνια σώζεται χάρη σε κάποιες προσωπικές επιτυχίες ποδοσφαιριστών. Δεν είναι απόρροια κάποιου προγραμματισμού, κάποιου οράματος της διοίκησης, κάποιου στόχου. ΕΤΥΧΕ και έγιναν κάποια πράγματα. Με τύχη λοιπόν πηγαίνουν μονο οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. Σωματείο και ΠΑΕ που θέλει να λέγεται επαγγελματικό δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ΠΛΑΝΟ. Και μάλιστα 2 πλάνα. Ένα άμεσο και ένα μελλοντικό.
Η ομάδα του ΠΑΣ και δυστυχώς και η πόλη κινούνται σε εποχές 80 ( για να μην πω πιο πίσω) . Μιλάω φυσικά για το μεγάλο ποσοστό και όχι από φωτεινές εξαιρέσεις.

Γήπεδο ρημάδι, προπονητικό για να βάζεις πατάτες, πόλη/δήμος/πολιτικοί στα πελέ τους κτλπ.

Αυτή η ομάδα δεν αποπνέει υγεία από πουθενά.
Κι αυτό είναι που κάνει το μέλλον της μαύρο.
Όχι το ότι πέφτει αγωνιστικά αλλά το ότι κινείται ήδη σε στάνταρ ερασιτεχνικών σωματείων.
Οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση (αν δεν αλλάξει κάτι ΣΟΒΑΡΑ σε θέμα διοίκησης) να βρεθούμε μαζί με άλλες ιστορικές ομάδες σε τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτά.
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και το πιο άσχημο είναι ότι τα τελευταία χρόνια με έχουν φέρει στο σημείο να μη με νοιάζει αν δε δω ματς, να μη σκέφτομαι καν να πάω γήπεδο, να βάζουμε γκολ και να μην αλλάζω καν έκφραση.

Ευχαριστούμε για την ξενέρα παιδιά!
Ούτε το μαλακισμένο ο Κούγιας τέτοια ξενέρα!

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 14:05 »
Ο πατέρας Χρηστοβασίλης επί 13-14 χρόνια έβαζε στην τσέπη αδιαφορώντας για την ομάδα και μην κάνοντας το παραμικρό για την βελτίωση των υποδομών.Έπρεπε 3 φορές να παίξουμε στην Ευρώπη αλλά παίξαμε 1 γιατί ήταν τεράστιο λαμόγιο και τον ενδιέφερε μόνο η τσέπη του και να βάζει το χέρι του στο ταμείο της ομάδας.
Όλα αυτά τα χρόνια κανένας δεν μίλαγε.Οι δημοσιογράφοι μούγκα,οι παρατρεχάμενοι μούγκα και οι οπαδοί μούγκα.
Φοβόταν όλοι μην χάσουν το κελεπούρι.Τα 2 καμάρια του δεν έκαναν κάτι διαφορετικό.Απλά ολοκλήρωσαν την καταστροφή.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.Αυτό μας αξίζει γιατί δεν μπορεί μια ομάδα  με ιστορία και τόσο κόσμο να γλείφει τα αρχ@##$ του Χρηστοβασίλη λες και είναι ο Θεός.Όταν καταλάβουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει και οι ιδιοκτήτες θα έρχονται και θα παρέρχονται τότε ίσως έχουμε κάποια ελπίδα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 14:51 »
Ποιος φταίει;τι φταίει;κτλ
Φταίει ο Λέο που τον ξαναεφεραν μπεχο Σαραβάλι για να τον κουράζουμε κάνα χρόνο ,μήπως και ξαναγίνει ποδοσφαιριστής;
Φταίνε τα 2αριστερα Μπακ που και τα δύο στοιχίζουν σχεδόν τπτ;
Φταίει που 10χρονια δεν έχουμε ενα γαμημενο χαφ;
Φταίει ο Στάικος και Γρηγορίου που δεν είναι προπονητές,αλλά τους βαφτίζουμε εμείς ,επειδή είναι μπεχο ο πρώτος,φτνος ο δεύτερος;
Φταίει που δεν έχουμε τέρμα;
Φταίει που δεν έχουμε καθόλου ποιότητα τα 3 τελευταία χρόνια;
Ένας φταίει! 
Άι στα σκ@τ@ παιδάκι. Τον πούλο!
Γιαννιωτοπουλα και 4,5 παίχτες ξενους ποιοτικούς που θέλουν φράγκα...το μπεχο σχόλασε!!!( Για αυτόν που θα πάρει την ομάδα)!!!

Η απάντηση είναι απλή. Φταίνε όλα και από λίγο κάνουν ένα μεγάλο φταίξιμο. Όταν θέλεις να παίξεις στο "επίπεδο" της Α και να είσαι εκεί μόνιμα (Αστέρας, Ατρόμητος, ΟΦΗ κλπ) κάνεις στοχευμένες κινήσεις και περνεις ρίσκα μετρημένα. Δες τι έγινε επί Μεταξά και Γιαννικη.

Τα τελευταία 2 χρόνια τα ρίσκα ήταν περισσότερα από τις safe επιλογές. Δε ρισκάρεις σε τέτοιο επίπεδο, απλά δεν. Ειδικά όταν έχεις από πίσω ένα γήπεδο γεμάτο για πλάκα με μια έξυπνη κίνηση, μια πόλη και μια κοινότητα φιλάθλων ανά τον κόσμο που θα στηρίξουν και είναι δεμένοι με την ομάδα.

Ρίσκο με προπονητή
Ρίσκο με τερματοφύλακα
Ρίσκο με αριστερό Μπακ
Ρίσκο με επιθετικό
Ρίσκο με δημιουργικό χαφ

Πέντε θέσεις κλειδιά και εσύ τζογαρεις. Παίζεις με πιθανότητες 50% όταν οι άλλοι παίζουν safe με 70-80%

Αν βάλεις και όλους τους συνδυασμούς που δεν πέτυχαν τότε μιλάμε για εξαρτημένο τζογαρισμα που οδηγεί στατιστικά σε αποτυχία.

Πέρσι βγήκε στο παρά πέντε, φέτος το έχασε απο την αρχή και συνεχιζες να ποντάρεις

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 15:13 »
Παράθεση
Είστε λιγοι

Μαζί σου.
Αλλά ξέρεις κάτι αν εξαιρέσουμε ακόμα και το ότι μιλάμε για αρκετά χρόνια πίσω κι ότι το ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι καθόλου το ίδιο.
Το ότι η Φιορεντίνα έπεφτε Β δεν έλεγε τίποτα σε σχέση με το σύλλογο ως οργανισμό.
Τι εννοώ;
Σωστές υποδομές, σωστά γήπεδα, σωστό μάρκετιγκ, σωστή διοίκηση, όλα εύρυθμα.
Εδώ ΔΕΝ υπάρχουν αυτά στη Α πόσο μάλλον στη Β.
Οπότε δε μπορώ να πω εγώ σε κάποιον επαγγελματία ξέρεις κάτι φάε αυτά τα σκατά και στη Β για να μου δείξεις αν αγαπάς την ομάδα.
Η ομάδα πως ακριβώς "αγαπάει" αυτό τον παίχτη; Με τις χάλια συνθήκες και πληρωμή αργή ή ακόμα και μετά από προσφυγές;
Ή νομίζεις ότι ζει με τα πατ πατ στη πλάτη από τους οπαδούς στο δρόμο.
Δεν πάει έτσι παιδιά...Πέθανε αυτό ξεχάστε το.
Και το ότι ο Κόντε μπορεί να το κάνει παίζει να έχει να κάνει με το τι έχει μαζέψει από Αραβία. Αν δεν είχε πάει μπορεί κι αυτός να το σκεφτόταν αλλιώς. Δε λέω φυσικά ότι δεν αγαπάει την ομάδα, αλλά σίγουρα δεν θα του ήταν το ίδιο άνετα.

Η ομάδα, για να έρθω και στα χθεσινά κτλπ. είναι ένα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ σωματείο που τα τελευταία χρόνια σώζεται χάρη σε κάποιες προσωπικές επιτυχίες ποδοσφαιριστών. Δεν είναι απόρροια κάποιου προγραμματισμού, κάποιου οράματος της διοίκησης, κάποιου στόχου. ΕΤΥΧΕ και έγιναν κάποια πράγματα. Με τύχη λοιπόν πηγαίνουν μονο οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. Σωματείο και ΠΑΕ που θέλει να λέγεται επαγγελματικό δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ΠΛΑΝΟ. Και μάλιστα 2 πλάνα. Ένα άμεσο και ένα μελλοντικό.
Η ομάδα του ΠΑΣ και δυστυχώς και η πόλη κινούνται σε εποχές 80 ( για να μην πω πιο πίσω) . Μιλάω φυσικά για το μεγάλο ποσοστό και όχι από φωτεινές εξαιρέσεις.

Γήπεδο ρημάδι, προπονητικό για να βάζεις πατάτες, πόλη/δήμος/πολιτικοί στα πελέ τους κτλπ.

Αυτή η ομάδα δεν αποπνέει υγεία από πουθενά.
Κι αυτό είναι που κάνει το μέλλον της μαύρο.
Όχι το ότι πέφτει αγωνιστικά αλλά το ότι κινείται ήδη σε στάνταρ ερασιτεχνικών σωματείων.
Οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση (αν δεν αλλάξει κάτι ΣΟΒΑΡΑ σε θέμα διοίκησης) να βρεθούμε μαζί με άλλες ιστορικές ομάδες σε τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτά.
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και το πιο άσχημο είναι ότι τα τελευταία χρόνια με έχουν φέρει στο σημείο να μη με νοιάζει αν δε δω ματς, να μη σκέφτομαι καν να πάω γήπεδο, να βάζουμε γκολ και να μην αλλάζω καν έκφραση.

Ευχαριστούμε για την ξενέρα παιδιά!
Ούτε το μαλακισμένο ο Κούγιας τέτοια ξενέρα!

Τα ειπες ολα φιλος…

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 15:23 »
Η ιστορία αυτής της οικογένειας, της οικογένειας ΧΒ έχει τελειώσει προ πολλού από τον Π.Α.Σ..

Απλά ο πατέρας ΧΒ είτε από γνώση είτε τύχη είτε και τα δύο χρυσωνε το χάπι συνεχώς είτε με άνετη παραμονή είτε με δημιουργία ομάδων Μεταξά και Γιαννικη, που κοίταξαν λίγο παραπάνω.

Η ουσία της πολιτικής του όμως ήταν η ίδια Έλλειψη σεβασμού στον κόσμο, έλλειψη μακροπρόθεσμων επενδύσεων, χρέη που συνεχώς πληρώνονται και συνεχώς θέλουν ρύθμιση.Απο κοντά και οι μπιφτεκακηδες δημοσιογράφοι να κάνουν το άσπρο μαύρο μπας και κοροϊδέψουν κανένα χαιβανι.

Ο θάνατος του ΧΒ δεν άλλαξε τίποτα στη φιλοσοφία και την πολιτική της διοίκησης.Εγιναν ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτά που γινόταν επί μία δεκαετία.Χαμηλο ,εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων των χρεών, έλλειψη προπονητή, έλλειψη σχεδίου, έλλειψη οράματος.

Μόνο που οι κληρονόμοι δεν έχουν ούτε τη βούληση ούτε την εμπειρία να σώσουν το καράβι και να διασώσουν την παρουσία τους στην ομάδα.

Προσωπικά θεωρω τη διοίκηση ΧΒ παρωχημένη και σε γενικές γραμμές αποτυχημένη.Χασαμε δεκαπέντε χρόνια απλά παραμένοντας στην Α Εθνική όταν το πρωτάθλημα ήταν παιδική χαρά.

Η μόνη λύση πλέον είναι να γνωστοποιήσουν την παραχώρηση της ομάδας σε όποιον ενδιαφερθεί.

Ανήκουν στο παρελθόν.Σε ένα παρελθόν που προσωπικά θεωρώ ότι χάσαμε υπερπολύτιμο χρόνο,χωρίς να πετύχουμε τίποτα το ιδιαίτερο.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Μάρ 2024 15:28 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 15:38 »
Παράθεση
Η ομάδα, για να έρθω και στα χθεσινά κτλπ. είναι ένα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ σωματείο που τα τελευταία χρόνια σώζεται χάρη σε κάποιες προσωπικές επιτυχίες ποδοσφαιριστών. Δεν είναι απόρροια κάποιου προγραμματισμού, κάποιου οράματος της διοίκησης, κάποιου στόχου. ΕΤΥΧΕ και έγιναν κάποια πράγματα. Με τύχη λοιπόν πηγαίνουν μονο οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. Σωματείο και ΠΑΕ που θέλει να λέγεται επαγγελματικό δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ΠΛΑΝΟ.

Εδώ διαφωνώ... .θεωρώ ότι υπήρχε προγραμματισμός....δεν βγαίνουν τόσοι παίχτες έτσι.....εδώ έρχεται και κολλάει το "ΜΠΟΡΟΥΣΕ".....

Όλο αυτό όμως θα μπορούσε να εκτοξευτεί....όμως τα κέρδη από πωλήσεις ,από καλές χρονιές κτλ δεν χρησιμοποιήθηκαν για να ανέβει σκαλοπάτια.....εδώ έρχεται κ κολλάει το "ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ"

Μια χρονιά ορόσημο ήταν το 2012....εκεί θα μπορούσαν να γίνουν τόσα πράγματα που πραγματικά σήμερα θα μιλάγαμε για ένα εντελώς διαφορετικό στάτους....ΟΜΩΣ...ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟ....πρώτος απ' όλους ο προπονητής...και το κυριότερο κάποιοι που θα τα έχωναν χοντρά....που ήθελαν όμως να έχουν και λόγο στην ομάδα....εμ πως...να βάζω μόνο λεφτά και κουμάντο να κάνει ο ένας δε γίνεται ...προτιμήθηκε λοιπόν ο μοναχικός δρόμος....που οδήγησε μεν στα προβλήματα των μη αδειοδοτήσεων από τη μια ...από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών που έμπαιναν σε μία τσέπη απ' την άλλη

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ....ΠΟΥ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.....

Παράθεση
Μαζί σου.
Τι εννοώ;

Υπήρχαν ελάχιστες στα δάκτυλα των χεριών περιπτώσεις σαν αυτές του Μπατιστούτα....πόσοι παίχτες τέτοιας εμβέλειας δεν πήγαν σε Ρεάλ η Μάντσεστερ....για να παίζουν αντιπαλοι με τη φιντελις αντρια ,το Παλέρμο και τη ατσιρεαλε σε ημιαγρια κατάσταση κτλ

Και στο κάτω κάτω.. δεν νομίζω να έχουμε κάνα Μπατιστούτα στην ομάδα

Τες πα...δεν το ειπα για να μείνουν ..το είπα σε σχέση με την κωλοπιλαλα πιυχουν μερικοί να τελειώσει το πρωτάθλημα σε σχέση με τον κοσμο

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 15:56 »
Ρε γρηγοριου καλας λες δεν μετανιωσες που ηρθες στα γιαννενα
Αλλα μετανιωσαμε εμεις ρε μεγαλε που σε φεραμε

ΜΟΝΟ λογια εισαι και τιποτα αλλο
Θα ειχες μεγαλη περαση στις γυναικες αν μιλας τοσο πολυ και τα λες τοσο ωραια
Αλλα απο ουσια ΜΗΔΕΝ εισαι στην κυριολεξια

Δεν ειμαστε οι χειροτεροι και επρεπε να ειχαμε αλλους 6 βαθμους και εκανα οτι μπορουσα και παπαρια μαντολες
Τωρα πες μας που εχει φτασει ο πηχυς γιατι οπως φαινεται μονο απο κατω τον περναμε
Φυσικα και ειμαστε οι χειροτεροι, αυτη ειναι η εικονα μεσα στο γηπεδο
Και μαζι εισαι και εσυ ο χειροτερος που δεν σταυρωσες νικη για νικη

Εμεινες στην ιστορια σαν ενας απο τους χειροτερους προπονητες που περασαν απο εδω
Ειχες τεραστια ευκαιρια να ανεβασεις τις μετοχες σου αλλα απετυχες οικτρα και το πληρωνουμε ολοι μαζι τωρα
Οποτε βγαλε το σκασμο παιξε τα 5 παιχνιδια που απομενουν και αντε στο καλο μια για παντα

Τα ματς εντος με σενα στον παγκο

αγρινιο 0-0
τριπολη 2-1
σερρες 0-2
λαμια 1-4
αρης0-0
οφη2-2
χαλκηδονα 1-1
αγρινιο 0-0

Ασχολιαστο πραγματικα αυτο το επιτευγμα με ομαδες αυτου του βεληνεκους
Απορω πως κερδισες την τριπολη, κατι πηγε στραβα εκεινη τη μερα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 21:04 »
Παιχτες - Αληθεια αυτοι παιζανε χτες την κατηγορια?Σαν να εβλεπα προπονηση.Αδιαφοροι,νωχελικοι ,φοβισμενοι και ηττοπαθεις.Ειδικα μετα το γκολ μια διαχειριση τυπου Παντελακης στο Καραχαλιο αυτος στον Ναγκι και αυτος σκαπετο να βρει τον Κοντε.Και μετα την ισοφαριση τρεχουμε και δεν φτανουμε.Μονο η ψυχαρα ο Κοντε διεσωσε οτι μπορεσε απο την κακιστη εικονα

Γεωργιου - Προπονητης της διαπλοκης οπως αποδειχτηκε.Εσωσε ομαδες που ειχαν κονε.Υπερεκτιμημενος και πιστεψαμε οτι θα κανει τα αυτονοητα.Δεν τα εκανε και τελειωσε ο μυθος .Να ξερουμε για το μελλον (οποιο και αν ειναι αυτο)

Φιλαθλοι - Οσο μπορουσαμε καναμε λιγο κερκιδα.Αλλα βλεποντας τους παιχτες να μη το πιστευουν,δεν το πιστεψαμε κι εμεις.Να φανταστεις ,τα 9χρονα παιδια μου οταν βαλαμε το γκολ με ρωτουσαν ΄΄Μπαμπα λες να το κρατησουμε το σκορ αυτη τη φορα?΄΄  Τι να πω?Τι να απαντησω?Οτι ειμαστε λουζερς?Οτι μας ποτισαν dna αγνωστο σε πασολε μεσα στο Ζωσιμαδες?Οτι αυτη τη ψυχολογια σε ποδοσφαιριστες δεν την εχω δει ουτε στο μπαραζ στο Πυργο?

Οργανωμενοι - Πολυ αργα για δακρυα...Αυτα τα πανο επρεπε να μπουνε το καλοκαιρι....Το αργοτερο το Νοεμβριο που θα μπορουσε να αλλαξει κατι ουσιαστικο

Πρωην οργανωμενοι - Εμετος....Μαλιστα απο δηλωσεις τους στα Φεισμπουκια δειχνει το ποσο σαπιλα υπαρχει σε αυτο το κομματι των οπαδων μας...Πληρη στηριξη προς την οικογενεια.Ακομα και εχτες μετα το ματς , μαλωναν οποιον εβριζε την αγια οικογενεια

Τελος αφησα τους καταστροφεις για  το τελος καθως αυτοι ειναι οι 100% υπευθυνοι

ΧΒ - Οσα τραπεζωματα και αν κανετε ,οσες στημενες συνεντευξεις και να οργανωσετε το γυαλι εχει ραγισει....Ειστε ανεπιθυμητοι στη πολη.Φυγετε πουληστε με 1 ευρω και επιστροφη στα συννεφακια σας.Ειστε τοσο ξεφτιλες που δεν μιλησατε 4 μηνες και ηρθατε να μας κουνησετε το σκατοδακτυλο σας και να μας μιλησετε για οραματα και οτι θα μας μπαστακωθειτε και στη Β εθνικη.Μαζεψτε τα τωρα που σας περνει λιγο ακομα....Φυγετε χτες κοπροσκυλα

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 31 Μάρ 2024 21:24 »
Παιχτες - Αληθεια αυτοι παιζανε χτες την κατηγορια?Σαν να εβλεπα προπονηση.Αδιαφοροι,νωχελικοι ,φοβισμενοι και ηττοπαθεις.Ειδικα μετα το γκολ μια διαχειριση τυπου Παντελακης στο Καραχαλιο αυτος στον Ναγκι και αυτος σκαπετο να βρει τον Κοντε.Και μετα την ισοφαριση τρεχουμε και δεν φτανουμε.Μονο η ψυχαρα ο Κοντε διεσωσε οτι μπορεσε απο την κακιστη εικονα

Γεωργιου - Προπονητης της διαπλοκης οπως αποδειχτηκε.Εσωσε ομαδες που ειχαν κονε.Υπερεκτιμημενος και πιστεψαμε οτι θα κανει τα αυτονοητα.Δεν τα εκανε και τελειωσε ο μυθος .Να ξερουμε για το μελλον (οποιο και αν ειναι αυτο)

Φιλαθλοι - Οσο μπορουσαμε καναμε λιγο κερκιδα.Αλλα βλεποντας τους παιχτες να μη το πιστευουν,δεν το πιστεψαμε κι εμεις.Να φανταστεις ,τα 9χρονα παιδια μου οταν βαλαμε το γκολ με ρωτουσαν ΄΄Μπαμπα λες να το κρατησουμε το σκορ αυτη τη φορα?΄΄  Τι να πω?Τι να απαντησω?Οτι ειμαστε λουζερς?Οτι μας ποτισαν dna αγνωστο σε πασολε μεσα στο Ζωσιμαδες?Οτι αυτη τη ψυχολογια σε ποδοσφαιριστες δεν την εχω δει ουτε στο μπαραζ στο Πυργο?

Οργανωμενοι - Πολυ αργα για δακρυα...Αυτα τα πανο επρεπε να μπουνε το καλοκαιρι....Το αργοτερο το Νοεμβριο που θα μπορουσε να αλλαξει κατι ουσιαστικο

Πρωην οργανωμενοι - Εμετος....Μαλιστα απο δηλωσεις τους στα Φεισμπουκια δειχνει το ποσο σαπιλα υπαρχει σε αυτο το κομματι των οπαδων μας...Πληρη στηριξη προς την οικογενεια.Ακομα και εχτες μετα το ματς , μαλωναν οποιον εβριζε την αγια οικογενεια

Τελος αφησα τους καταστροφεις για  το τελος καθως αυτοι ειναι οι 100% υπευθυνοι

ΧΒ - Οσα τραπεζωματα και αν κανετε ,οσες στημενες συνεντευξεις και να οργανωσετε το γυαλι εχει ραγισει....Ειστε ανεπιθυμητοι στη πολη.Φυγετε πουληστε με 1 ευρω και επιστροφη στα συννεφακια σας.Ειστε τοσο ξεφτιλες που δεν μιλησατε 4 μηνες και ηρθατε να μας κουνησετε το σκατοδακτυλο σας και να μας μιλησετε για οραματα και οτι θα μας μπαστακωθειτε και στη Β εθνικη.Μαζεψτε τα τωρα που σας περνει λιγο ακομα....Φυγετε χτες κοπροσκυλα
Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 01 Απρ 2024 12:35 »
Το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πλέον είναι πως θα ξεφορτωθούμε τους ΧΒ.

Κυριολεκτικά έχουν διαλύσει την ομάδα.Οτι παίζουν παίκτες σαν το Λέο , που το παλληκάρι είναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστής, ότι είμαστε χωρίς τέρμα μια ολόκληρη χρονιά, ότι οι δανεικοί μας είναι για τα κλάματα είναι αποκλειστική επιλογή των κληρονόμων.

Αν κάνουν πράξη αυτό που ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου και μείνουν ακόμη και αν πέσουμε, προτείνω να μην πάρει κανείς εισιτήριο ή διάρκειας.Καμια εταιρεία να μην μπει χορηγός από την ηπειρο.Και σε οποία μπει να γίνεται αρνητική διαφήμιση.

Είναι ο μόνος τρόπος για να τους ξεφορτωθούμε.Ολοκληρωτικο μπουκαταζ μέχρι να φύγουν.

Δεν αντέχεται άλλη χρονιά με αυτούς.

Είμαι τόσο σκασμενος που δεν ξέρω πως κρατιέμαι για μην γράψω χοντράδες.
Φίλτατε Μπακ, τον Λεό ούτε εσύ ούτε εγώ τον φέραμε πίσω με κομμένο το πόδι. Η διοίκηση τον έφερε.
Γενικά, ας μην τα βάζουμε με τους παίκτες και τους προπονητές, τους περισσότερους από αυτούς τα αδέρφια τους έφεραν γιατί ήτανε φθηνοί. Ό,τι ξέρουν παίζουν.

Ο καρκίνος του Π.Α.Σ. είναι τα αδέρφια.
Τον καρκίνο τον αφαιρείς πριν κάνει μεταστάσεις.
Στη δική μας την περίπτωση η φάση θέλει πολλά χειρουργεία...

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ σε όλα.
Αγαπητέ κριμσον θα τα πω χοντρά γιατί δεν θα με παρεξηγήσεις.
Αν και το νόημα του αρχικού μου σχολίου ήταν διαφορετικό, έβαλε προς την ανύπαρκτη διοίκηση που κατέστρεψε ολοκληρωτικά την ομάδα μας, νομίζω ότι επιλέγεις μια στρατηγική ήττας ως προς την κριτική.

Όταν βλέπεις επαγγελματίες τερματοφύλακες πρώτης κατηγορίας όπως οι δικοί μας να κάνουν εξόδους Μεσολογγίου  και τους λες οκ, δεν πειράζει θα μάθεις, τότε δεν φτιάχνεις μεγάλη ομάδα.Οταν βλέπεις σήμερα τον Κιάκο, νομίζω, να χάνει εντελώς τον αντίπαλο του,σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι ζωής ή θανάτου, δεν λες δεν πειράζει.Μαε βάζει γκολ και μας τελειώνει.Το λάθος του ίσως κοστίσει πάρα πάρα πολύ ακριβά.

Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες.Οποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει την κριτική, δεν βελτιώνεται ας φεύγει.

Η σωστή και σκληρή κριτική ιδίως σε τέτοια ματς είναι επιβεβλημένη.

Με τα εντάξει δεν πειράζει έχουμε φτάσει στον αποπατο.
Στον Άρη πέφτουν σφαλιάρες και εμείς λέμε να μην τους κριτικάρουμε και στενοχωρήσουν.

Σκληρή και δίκαιη κριτική σε όλους.Πρωτα στο κεφάλι και μετά στην ομάδα
Η κριτική πρέπει να πηγαίνει σε όλους. Αυτό είναι το σωστό.Έχουμε ξεβαφτίσει τον Παναγιωτάκη εδώ μέσα και δικαίως γιατί αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος.
Όλοι όμως έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί.
Ακούω κάποιους να λένε ότι δε φταίνε οι παίκτες. Εγώ λέω ότι φταίνε και μάλιστα πολύ.
Διαβάζω θετικές κριτικές για τον "παικταρά" Ροσέρο. Αυτόν δηλαδή που ενώ η ομάδα έφευγε στην αντεπίθεση και θα μπορούσε να κάνει το 2-0, δεν έδωσε την πάσα δεξιά στον Σόρια που ανέβαινε, κόπηκε και φάγαμε μετά εμείς την ισοφάριση.
Έλεγα μαζί με άλλους ότι ο Τσαούσης και ο Κιάκος είναι πολύ λίγοι για να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ και κάποιοι άλλοι έλεγαν "έλα μωρέ δεν είναι και τόσο σημαντική αυτή η θέση". Κι όμως πιστεύω ότι ήταν μία από τις θέσεις που μας καταδίκασε σε αυτή την πορεία υποβιβασμού.
Δε θα πω ότι φταίει ο Καραχάλιος και άλλοι που το μόνο που έκαναν ήταν δηλώσεις όλη τη χρονιά και από μπάλα τίποτε;
Θα πω όμως και μπράβο σε παίκτες που έκανα αρνητική κριτική στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο μου έβαλαν τα γυαλιά. Αναφέρομαι στον Ριένστρα που το πάλεψε πολύ, βελτιώθηκε τρομερά και ήταν από τους καλύτερους. Αντίθετα ο Τζίνο ήταν αρνητικός σαν τον Ζήση. Δε γίνεται επαγγελματίας παίκτης και μάλιστα λατινοαμερικάνος να μη βρίσκει εστία ποτέ από όπου και να κάνει σουτ. Αδερφέ αν δεν το έχεις, κάθεσαι μετά την προπόνηση και βελτιώνεσαι μόνος σου.....αυτό λέγεται  επαγγελματίας.
Να πιάσω λίγο και τον Γρηγορίου ο οποίος μας είπε ότι περίμενε να δει τι θα κάνει ο Πετράκης για να πράξει και αυτός ανάλογα. Όχι ρε μεγάλε, αν είσαι καλός προπονητής κάνεις εσύ τις κινήσεις σου για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα και αν χρειαστεί μετά θα κάνεις κάποια διορθωτική κίνηση. Μάλλον και εσύ είσαι λίγος παρότι η ομάδα παίζει σαφώς πιο καλό ποδόσφαιρο. Και βέβαια έχει και αυτός μερίδιο στην αποτυχία, γιατί από τη μία μας λέει για τις μεταγραφές, από την άλλη δε λέει γιατί δε παίζει ο Ντεμίρ ο οποίος έδειχνε καλά στοιχεία στα λίγα λεπτά που έμπαινε αλλαγή και μετά εξαφανίστηκε. Δε μας λέει γιατί δεν πήρε θέση βασικού ο Λιάσος που μαζί με το Ριένστρα ήταν ότι καλύτερο είχαμε στη μεσαία γραμμή. Τον Ρουμάνο γιατί τον εξαφάνισε; Είναι καλύτερος ο Λεό; Και πολλά ακόμα......
Δε θα ρίξω ευθύνες στον αρχιμάστορα της αποτυχίας ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΙΚΟ; Ο οποίος ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει από τον πάγκο του ΠΑΣ;
Και βέβαια ευθύνες έχουν και όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι αλλά και δημοσιογράφοι που έβλεπαν να γίνονται λάθη σωρηδόν και δεν αντέδρασαν όταν και όπως έπρεπε.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 01 Απρ 2024 12:44 »
Ρε παιδιά... Δεν ξέρω αν εκεί στην Καρδίτσα δεν το έχουν πληροφορηθεί ακόμη, αλλά πείτε στον έρμο τον Ζήση ότι οι ποδιές έχουν καταργηθεί εδώ και σαράντα χρόνια... Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εκείνος ο Χουάνπι του τη φόραγε, του την ξαναφόραγε και την ξαναφόραγε...
Ζήση, πολύ κωλόπαιδο ο Χουάνπι...
Υγ. Μετά το προχθεσινό ματς, ο "κόουτς" θυμήθηκε ότι δεν έπαιζε στα προηγούμενα ο Νάγκι!!! Πόσο ποντικός Θεέ μου...
Λιγότερο από δύο λεπτά πριν την αλλαγή του, ο Ροσέρο έκανε κούρσα και "έβγαλε" γκολ στον Τζίνο, που φυσικά το έχασε... Αρα, δεν είχε πρόβλημα δυνάμεων. Τώρα αν τον έβγαλε σαν τιμωρία για το γκολ που φάγαμε, οκ... Αλλά μήπως θα έπρεπε να βγάλει πρώτα τον Κιάκο που δημιούργησε όλη την ανισορροπία στην άμυνα;;; Όπως και να `χει όμως, λάθος κάνανε, το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι λαθών αλλιώς τα ματς θα έληγαν 0-0.
Και πάει στο διάολο, το φάγαμε, όπως το φάγαμε... Βγάζεις αυτόν που δείχνει, μαζί με το Σόρια, ότι από δεξιά μπορούν να φτιάξουν μια προυπόθεση για γκολ;
Ρε "κόουτς" πες μου ειλικρινά, πότε είδες κάτι καλό από τον Παμλίδη στα άκρα; Ότι καλό κάνει, το κάνει πίσω από τον φορ ή σαν δεύτερος ελεύθερος κυνηγός, ποτέ από τα άκρα... Γιατί τον ταλαιπωρείς και αυτόν και εμάς;
Τι φοβόσουν με τον Τούρκο; Ότι θα είχε το μυαλό του στις εκλογές στη χώρα του; >:(
Και τέλος... Για κείνο το Ρουμάνο, τον Μπάλαν ντε... Μήπως να πιάσουμε θέση στο καναπεδάκι της Νικολούλη της Παρασκευή;;; Αγνοουμενος είναι, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θ` ανησυχεί για την τύχη του...
Πόσες φορές να δούμε και να ξαναδούμε την ταινία "Ο ΠΟΥΘΕΝΑΤΕΡΟΤΕΡΟΣ του ΠΟΥΘΕΝΑ"...

Για τα παιδιά της Χαρίκλως δεν λέω τίποτα... Ακόμη και στο σημερινό δημοσίευμα για πώληση, οι συζητήσεις λέει, έγιναν με τη μαμά τους!!!... Αχου, μωρέ τα ζουζούνια που έπαιζαν με τις λάσπες και τα χώματα και κανείς δεν θέλησε να τα ενοχλήσει στον παιδότοπο. Εμ βέβαια με την ενήλικη θα μιλούσαν με ποιον άλλο, με τα ανήλικα;;; Αυτά με τις νερομπογιές τους... :stop:

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 01 Απρ 2024 13:14 »
Σωστός ο πατερας. Οι αλλαγές του Γρηγορίου ηταν για να χάσει το ματς κ οχι να το κερδίσει και αυτο δημιουργεί σκέψεις…

Δηλαδη ο Αργεντινός τοσο αμπαλος ειναι να μην το δούμε ουτε ενα ημίχρονο; Χτες στο 1 1 δεν ηταν σπαραιτητος; Ο λεο ειναι ποδοσφαιριστής; Μπορει να  σου γυρίσει το ματς; η να το χαλάσει; Ειδικα οταν τον βάσεις απο δεξιά. Ο τουρκος δεν θα βοηθάγε να παρει δυο φάουλ στο κέντρο; Τζιμας για γκειμ τσειντζερ; Λιασος αν δεν μπει σε αυτο το ματς στο 2ο ποτε να μπει; Δεξιά στο πρωτο ημίχρονο πετούσαμε στο δεύτερο αλλάζει πλευρές ροσερο παμλιδη κ καθόμαστε, ξαναπέρνα ροσερο δεξιά, κανει δυο φασεις (Τζίνο κ λαθος πάσα παμλιδη) κ τον βγάζει. Αλλαγές μετά από 10 λεπτά από όταν φωνάζε ότι έρχεται το γκολ της ισοφάρισης;

Όλες οι κινήσεις προς την καταστροφή της ομάδας κ την ήττα. Φταίμε εμεις να μας μπαίνουν ιδέες;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Απρ 2024 13:19 από kyra frosyni »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 01 Απρ 2024 16:03 »
Σωστός ο πατερας. Οι αλλαγές του Γρηγορίου ηταν για να χάσει το ματς κ οχι να το κερδίσει και αυτο δημιουργεί σκέψεις…

Δηλαδη ο Αργεντινός τοσο αμπαλος ειναι να μην το δούμε ουτε ενα ημίχρονο; Χτες στο 1 1 δεν ηταν σπαραιτητος; Ο λεο ειναι ποδοσφαιριστής; Μπορει να  σου γυρίσει το ματς; η να το χαλάσει; Ειδικα οταν τον βάσεις απο δεξιά. Ο τουρκος δεν θα βοηθάγε να παρει δυο φάουλ στο κέντρο; Τζιμας για γκειμ τσειντζερ; Λιασος αν δεν μπει σε αυτο το ματς στο 2ο ποτε να μπει; Δεξιά στο πρωτο ημίχρονο πετούσαμε στο δεύτερο αλλάζει πλευρές ροσερο παμλιδη κ καθόμαστε, ξαναπέρνα ροσερο δεξιά, κανει δυο φασεις (Τζίνο κ λαθος πάσα παμλιδη) κ τον βγάζει. Αλλαγές μετά από 10 λεπτά από όταν φωνάζε ότι έρχεται το γκολ της ισοφάρισης;

Όλες οι κινήσεις προς την καταστροφή της ομάδας κ την ήττα. Φταίμε εμεις να μας μπαίνουν ιδέες;

"Σωστός ο πατερας. Οι αλλαγές του Γρηγορίου ηταν για να χάσει το ματς κ οχι να το κερδίσει και αυτο δημιουργεί σκέψεις…"
Σύνταυρε, εγώ δεν έφτασα τόσο μακριά...
Δεν μου πέρασε από το μυαλό, σε καμία περίπτωση, το ενδεχόμενο της όποιας δόλιας συμπεριφοράς, και προφανώς δεν υπαινίσσομαι ότι εσύ το ισχυρίζεσαι.
Σχολίασα απλώς τι είδα από τον καναπέ μου... Και αυτό που είδα, για πολλοστή, επαναλαμβανόμενη φορά, ήταν τόσο μα τόσο λίγο και ανεπαρκές... :(