Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 6879 φορές)

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #100 στις: Δευ 01 Απρ 2024 21:48 »
Τελικά ο Κόντε, με το που φάγαμε το γκολ που έφυγε σφαίρα για τον πάγκο, έμαθε κανείς γιατί τον σκυροβρισε (τον Γρηγορίου εννοω)? Μετά ούτε που τόλμησε να του πει κάτι. Γύρισε στον πάγκο σα βρεγμένη γάτα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 01 Απρ 2024 23:50 »
Εγώ αυτό που έμαθα, και δεν μου άρεσε καθόλου, ειναι ότι ο Κόντε ζήτησε να βγει ο Ροσερο γιατί δεν έκανε καλές σέντρες και μπαλιές. Αν ισχύει μέγα σφάλμα και ποδοσφαιρικά αλλά και εξωαγωνιστικά

Βέβαια αυτός που μου το είπε, πώς το έμαθε δεν ξέρω. Και δεν πιστεύω ότι ευσταθεί. Αν ευσταθεί όμως είναι φάουλ...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 02 Απρ 2024 08:35 »
Εγώ αυτό που έμαθα, και δεν μου άρεσε καθόλου, ειναι ότι ο Κόντε ζήτησε να βγει ο Ροσερο γιατί δεν έκανε καλές σέντρες και μπαλιές. Αν ισχύει μέγα σφάλμα και ποδοσφαιρικά αλλά και εξωαγωνιστικά

Βέβαια αυτός που μου το είπε, πώς το έμαθε δεν ξέρω. Και δεν πιστεύω ότι ευσταθεί. Αν ευσταθεί όμως είναι φάουλ...

Αν ισχύει αυτό, έχω τελείως διαφορετική άποψη. Συμφωνώ και επαυξάνω αν το έκανε αυτό ο Κόντε. Στα πιο πολλά παιχνίδια γίνομαι έξω φρενών με το Ροσέρο, γι'  αυτόν ακριβώς το λόγο. Η επιπολαιότητα με την οποία παίζει αντιστοιχεί σε παιδάκι 10 χρονών που μαθαίνει μπάλα στις ακαδημίες. Κοινώς iq ραδικιού.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τρι 02 Απρ 2024 11:51 »

Αν ισχύει αυτό, έχω τελείως διαφορετική άποψη. Συμφωνώ και επαυξάνω αν το έκανε αυτό ο Κόντε. Στα πιο πολλά παιχνίδια γίνομαι έξω φρενών με το Ροσέρο, γι'  αυτόν ακριβώς το λόγο. Η επιπολαιότητα με την οποία παίζει αντιστοιχεί σε παιδάκι 10 χρονών που μαθαίνει μπάλα στις ακαδημίες. Κοινώς iq ραδικιού.

Ακριβώς αυτό. Ξεκινά την αντεπίθεση με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όλοι περιμένουμε το αυτονόητο από αυτόν,μια τρίπλα, μια σέντρα μια σωστή διαγώνια πάσα για τελειώσει η φάση με γκολ. Εντέλει μπλοκάρει εγκεφαλικά τις περισσότερες φορές, χάνει εύκολα τη μπάλα, η ομάδα έχει κατέβει όλη κάτω και τρώμε αντεπίθεση από το πουθενά.
Ειδικά στην περίπτωση που είναι κουρασμένος (εκεί κοντά στο 60) είναι κακός πια, δε μαρκάρει καθόλου, δεν κάνει επιστροφές και δε μπορεί να ξεφύγει από αντίπαλο στην ανάπτυξη.
Θεωρώ ότι παίζει με μυαλά παιδιού ακαδημίας. Δε δικαιολογείται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Όσο και να πούμε δεν πειράζει, εκτίθεται, μας εκθέτει και δε μπορεί να βοηθήσει από ένα σημείο και έπειτα. Ειδικά όταν είναι κομμάτι στη βασική ενδεκάδα

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τρι 02 Απρ 2024 15:55 »
Δηλαδή βγήκε ο Ροσερο και μπήκε ο Λέο και μείναμε ευχαριστημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν πολύ καλα μαζί με τον Σορια από τα δεξιά. Τι να κάνουν κι αυτοί σε όλο το ματς αν παίζουμε μόνο από τη μία πλευρά;

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τρι 02 Απρ 2024 16:28 »
Δηλαδή βγήκε ο Ροσερο και μπήκε ο Λέο και μείναμε ευχαριστημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν πολύ καλα μαζί με τον Σορια από τα δεξιά. Τι να κάνουν κι αυτοί σε όλο το ματς αν παίζουμε μόνο από τη μία πλευρά;

Εμ, 41% είναι αυτό... Μέχρι και ο "κόουτς" δείχνει να πιστεύει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος... B-) :'( ::)