Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)  (Αναγνώστηκε 57542 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 444
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #100 στις: Δευ 13 Μάι 2024 19:36 »
Έχω μάθει ότι τα εξώδικα θα σκάνε το ένα μετά το άλλο.Οι παίκτες έχουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο να πληρωθούν.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #101 στις: Δευ 13 Μάι 2024 19:49 »
Αυτοί που τους λιβανίζουν και τους φιλοτεχνούν τις αγιογραφίες είναι τουλάχιστον θλιβεροί.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #102 στις: Δευ 13 Μάι 2024 20:00 »
Εγώ πάλι δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου πως οι γόνοι θα μείνουν άλλο ένα χρόνο για να μασούν και άλλα φράγκα...
Την α χρόνια που πέφτεις έχεις έσοδα σαν μπόνους πτώσης,κάπου 1/5 αυτών που έπαιρνες,π.χ είχες έσοδα 4 μυρια ,θα πάρεις ένα καθόλου ευκαταφρόνητο 800αρι και μαλιστα με ελάχιστα έξοδα,αφού τα συμβόλαια που θα πληρώνει ,θα είναι ανάξια αναφοράς...

Από την άλλη υπάρχουν παίχτες με συμβόλαια που για να φύγουν,όλο και κάτι σε παντεσπάνι θα αφήσουν...

Ίσως γι αυτό δεν ακούστηκε κάτι από κρούσεις που έγιναν και ζητήθηκαν και φράγκα,εκτός από τα χρέη...( δεν γνωρίζω,ακούστηκαν).

Αν δούμε κ19 με Γεωργουσόπουλο με μηδενικό μπάτζετ,νομίζω πως η παραπάνω σκέψη τείνει να επιβεβαιωθεί....

Σύνταυρε νομίζω ότι αυτό που είπες, και δεν το έχει πει κανένας δημοσιολόγος είναι και το πιο σωστό.
Του χρόνου θα φύγουν οι αποτυχημένοι.
Υπάρχει ακόμη χρήμα γι' αυτό δεν φεύγουν.
Τώρα θα φανεί σε όλο της το μεγαλείο το πόσο κακό μας έκανε ο ΧΒ, ο πατέρας τους. Μια δεκαπενταετία χαμένη. Χωρίς καμία επένδυση. Ενώ χωριά όπως το αγρίνιο έκαναν τρομερές επενδύσεις, γήπεδο με άδεια Ουέφα και προπονητικό διαμαντάκι.

Δυστυχώς σοβαροί ποσολεδες, μεγάλης ηλικίας και με γνώση, όπως ο Κρίμσον ή ο ΠΑΣ, στήριξαν και ακόμη στηρίζουν στα λόγια την περίοδο του συγχωρεμένου ΧΒ. Ελπίζω να τον συγχωρήσει ο Θεός εγώ δεν μπορώ.

Το μεγαλύτερο καταστροφέα της ομάδας. Το μεγαλύτερο ολετήρα.

Τώρα θα φανεί η τεράστια απουσία επενδύσεων του πατέρα ΧΒ.

Τόσα χρόνια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και ούτε γήπεδο για προπόνηση δεν είχαμε. Πέρυσι έγινε μετά από μια δεκαπενταετία.

Επιπέδου Κομπότη και Μπέου ήταν.

Και φυσικά αυτοί είναι πολύ πιο επιτυχηνένοι. Ομάδες έφτιαξαν χωρίς κόσμο, Ευρώπη βγήκαν, παίχτες πούλησαν...


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2024 20:05 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 444
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #103 στις: Δευ 13 Μάι 2024 20:06 »
Ακριβώς!

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #104 στις: Δευ 13 Μάι 2024 20:48 »
Διαβάζω ότι για την Παναχαϊκή που είναι χρόνια στην Β, τώρα που ξεχρεωθηκε...(Έτσι λένε...) υπάρχει ενδιαφέρον και η όλη διαδικασία γίνεται μέσω δικηγορικού γραφείου των Αθηνών.
Η διοίκηση της οποίας τα λέει αυτά και λέει θα ενημερώνεται επίσημα από αυτούς ο κόσμος της.
Εμάς όλα στο σκοτάδι....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #105 στις: Δευ 13 Μάι 2024 21:09 »
Αυλαία σε μια χρονιά που δεν πρέπει να ξεχαστεί! | Ο Τζες

12 Μαΐου 2024

Το μαρτύριο έλαβε τέλος και η αυλαία έπεσε σε μια χρονιά όπου όλα πήγαν λάθος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αποχαιρετά, ελπίζω προσωρινά, την Super League. Η εικόνα της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την εικόνα που πρέπει να έχει ο Άγιαξ της Ηπείρου, και πολλοί φίλοι της ομάδας θα ήθελαν να διαγράψουν από την μνήμη τους όσα έζησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν πρέπει όμως!

Όλα λάθος λοιπόν! Η περσινή σεζόν ήταν ένα ηχηρότατο καμπανάκι, πως χωρίς επένδυση δεν μπορείς να επιβιώσεις στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έκανε πως δεν το άκουσε και πλέον θερίζει ότι έσπειρε. Η Super League 2 είναι μια πολύ σφιχτή αγκαλιά που αν δεν προλάβεις να ξεφύγεις άμεσα, σε πνίγει σαν μέγγενη. Μεγάλες ομάδες όπως η Λάρισα, η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής και πάρα πολλές ακόμα, είναι το τρανό παράδειγμα πως το παραμύθι της “ομάδας με λαό” δεν αρκεί. Χρειάζεται να επενδυθεί χρήμα από τους διοικούντες και πραγματικά αμφιβάλω αν η παρούσα διοίκηση του ΠΑΣ διαθέτει τους πόρους ή το μεράκι να ανοιχτεί για την ομάδα.


Η οικογένεια Χριστοβασίλη ανακοίνωσε πως “παραχωρεί” την ομάδα στο χειρότερο δυνατό σημείο της χρονιάς, όταν ο ΠΑΣ έπεφτε στην μάχη των Play Out. Μπορεί αγωνιστικά να φαινόταν η εξέλιξη ποια θα είναι, αλλά μια τέτοια τοποθέτηση κατά την γνώμη μου γιγάντωσε το αίσθημα της αβεβαιότητας στις τάξεις κυρίως των παικτών, όπου ήταν και οι μόνοι που μπορούσαν να ανατρέψουν την κατάσταση. Να θυμίσω πως η δήλωση αυτή έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά την συνέντευξη τύπου όπου αν μάθαμε κάτι είναι πως η ομάδα προχωρά στον αυτόματο πιλότο, και η διοίκηση του ΠΑΣ δήλωνε ξεκάθαρα πως θα είναι παρούσα ακόμα και στο χειρότερο σενάριο που ήταν ο υποβιβασμός.

Δε ξέρω αν πρόκειται περί αδιαφορίας ή απλά άγνοιας για το πως να διοικηθεί μια ομάδα, αλλά στο φινάλε όλα αυτά περισσότερο παραπέμπουν σε έναν σύλλογο ερασιτεχνικού επιπέδου παρά σε μια επαγγελματική ομάδα. Δεν είναι κακό να αποτύχεις σε ένα σου εγχείρημα. Το κακό όμως είναι να επιμένεις στην ίδια τακτική και με το που έρθουν τα ζόρια να πηδάς πρώτος από το καράβι.


Πλέον η καυτή πατάτα είναι στα χέρια της διοίκησης και λίγο ή πολύ είναι μονόδρομος. Ή χώνεις χρήμα και επαναφέρεις την ομάδα εκεί που ανήκει ή παραδίδεις τα κλειδιά σε κάποιον με… όραμα. Αρνητική εντύπωση που κάνει το γεγονός πως όσοι ενδιαφέρθηκαν και έκαναν μια πρώτη συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας, μετά από λίγο δεν τους ξαναείδαμε. Άρα δύο είναι οι σκέψεις που μου περνάν από το μυαλό. Ή εν τέλει η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν παραχωρεί αλλά πουλάει έναντι μιας “τσιμπημένης” τιμής, ή σε τυχόν οικονομικό έλεγχο της ομάδας δεν προκύπτουν καλά μαντάτα για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.


Όπως και να έχει η ιστορία του ιδιοκτησιακού πρέπει να κλείσει άμεσα και να σταματήσει αυτό το κλίμα αβεβαιότητας. Είναι απαραίτητο ο κύριος Χριστοβασίλης να μιλήσει ανοιχτά για τα δεδομένα της ομάδας ώστε να σταματήσει και η έντονη παραφιλολογία που ακούμε καθημερινά. Προσωπικά εύχομαι είτε την επόμενη μέρα παραμείνει η οικογένεια Χριστοβασίλη, είτε όχι η επόμενη διοίκηση να κάνει τα πάντα ώστε να ενώσει τον ήδη διχασμένο κόσμο της ομάδας. Να φέρει και πάλι τους Γιαννιώτες στο γήπεδο, να κάνει πάλι τις Κυριακές μας γιορτή. Εις ότι αφορά τις υποδομές της ομάδας ή το ρόστερ κάθε χρονιάς θα αρκεστώ απλά στο ότι χρειαζόμαστε επενδυτή με στόχους και όχι διαχειριστές!

Εύχομαι έστω και τώρα μετά από αρκετά λάθη η οικογένεια Χριστοβασίλη να πράξει όσα χρειάζονται ώστε ο ΠΑΣ να επανέλθει άμεσα εκεί που ανήκει, και εκεί που επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί!

Και σιγά σιγά ξανά, θα ανεβείς εκεί ψηλά…

Πηγή: https://www.georgiouclub.gr/aulaia-se-mia-xronia-pou-den-prepei-na-ksexastei-o-tzes/

ΥΓ: Τα bold δικά μου.
Με απλά λόγια λέει όσα δεν λένε οι τρισάθλιοι ντόπιοι μπιφτεκάκηδες δημοσιολόγοι που δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους αν δεν ήταν ο Π.Α.Σ..
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #106 στις: Δευ 13 Μάι 2024 21:37 »
Παράθεση
Δυστυχώς σοβαροί ποσολεδες, μεγάλης ηλικίας και με γνώση, όπως ο Κρίμσον ή ο ΠΑΣ, στήριξαν και ακόμη στηρίζουν στα λόγια την περίοδο του συγχωρεμένου ΧΒ. Ελπίζω να τον συγχωρήσει ο Θεός εγώ δεν μπορώ.
Μπακ,
θεωρώ ότι με αδικείς αρκετά, δικαίωμά σου βέβαια.
Όσον αφορά τη δική του περίοδο, τον ΧΒ τον στήριζα όσο πήγαινε την Ομάδα καλά, μιλώντας αποκλειστικά και μόνο με όρους αγωνιστικής απόδοσης και διακρίσεων. Δεν ξεχνάω ότι υπήρξαν χρονιές που είδαμε Ομαδάρες του Π.Α.Σ και τρίβαμε τα μάτια μας. Το ότι δεν του έβριζα "Παναγίες" και "Χριστούς" όταν ρίχναμε τριάρες σε όλο ανεξαρτήτως το κατεστημένο, δεν με κάνει και απαραίτητα στήριγμα του ΧΒ...
Στο θέμα των οικονομικών τον είχα απέναντι. Και φυσικά όταν τα έκανε μαντάρα και στο καθαρά ποδοσφαιρικό σκέλος, τον έκραζα ξανά. Και όχι απαραίτητα μόνο εδώ μέσα, όπως οι περισσότεροι.
Το ότι δεν πετούσα "Παναγίες" και καντήλια, όπως πολλοί εδώ μέσα, οκ, δεν πρόκειται να απολογηθώ γι' αυτό.

Στο παρόν, εννοείται ότι οι απαίσιοι (όσον αφορά τα του Π.Α.Σ.) κληρονόμοι δεν μπορούν καν να φτάσουν τον πατέρα τους ούτε στην όποια σοβαρότητα αλλά ούτε και στο όποιο κύρος είχε ο ΧΒ. Δεν μπαίνουν καν σε σύγκριση οι δύο περίοδοι διοίκησης της Ομάδας από την οικογένεια.
Εδώ να πω ότι έχω την εντύπωση ότι τα βοηθητικά γήπεδα έγιναν επειδή ήταν προϋπόθεση για να πάρουν τα λεφτά του στοιχήματος. Εάν δεν υπήρχε αυτός ο όρος, πάλι τα ίδια θα είχαμε, δηλαδή τσέπωμα.
Το ότι δεν έχει αφήσει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο στην Ομάδα, είναι τραγικό και είναι καθαρά δική του ευθύνη. Τα έχω πει και αυτά ουκ ολίγες φορές.
Αλλά ξέρεις τί, δεν θέλω να μιλάω πια απαξιωτικά για άνθρωπο που έχει πεθάνει...
Το ότι γράφω ότι επί ΧΒ ο Π.Α.Σ. δεν είχε φτάσει ποτέ σε τέτοια ελεεινά επίπεδα, όπως με τους γόνους, δεν είναι ψέμα. Και τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Τώρα, το ποιός είναι ο λόγος που αναφέρεσαι σε εμένα και στον σύνταυρο ΠΑΣ, τον ξέρεις μόνο εσύ και δεν θα δώσω παραπάνω σημασία.

Υ.Γ.
Παράθεση
Και σιγά σιγά ξανά, θα ανεβείς εκεί ψηλά…
Κατά την άποψή μου, το παραπάνω έχει καταντήσει ένα από τα πιό σιχαμένα συνθήματα. Άιγαμής, ο Π.Α.Σ. είναι γεννημένος να είναι για πάντα ψηλά. Και αγωνιστικά αλλά και στην καρδιά μου. Και όποιος τον οδηγεί σε δρόμους καταστροφικούς, θα με έχει πάντα απέναντι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2024 21:41 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #107 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:02 »
Τα πράγματα δεν είναι καλά από ότι καταλαβαίνω...
Τα αδέρφια μας δουλεύουν ψιλό γαζί και φαίνεται να επαναλαμβάνεται το περσινό σενάριο που ήθελε να ζητάνε λαγούς κ πετραχήλια από ενδιαφερόμενο αγοραστή...
Στην πόλη κοιμόμαστε κανονικά....οι δημοσιογράφοι περιμένουν το κόκκαλο τους (όχι όλοι βέβαια)
Οι οργανωμένοι οπαδοί σιωπούν... ένοχα.
Τα φαντάσματα κ οι βρυκολακες του παρελθόντος επιστρέφουν με η χωρίς δόντια ...
Υποψίες κ φήμες για εξώδικα κ προσφυγές.... αλλά δεν τρέχει κάστανο γιατί είμαστε μαθημενοι
Όλα μαύρα κ οι Γιαννιώτες στα χαμομήλια
Καληνύχτα Κεμάλ

Υγ Crimson έχεις απόλυτο δίκιο.... συνθήματα τύπου...
Κ σιγά σιγά ξανά...
Όσο με πληγώνεις τόσο με πορωνεις
ΠΑΣ ΠΑΣ κ σίγουρα θα πας....
Ξενερωτα....ντεκαυλε....γκανταμικα...

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 490
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #108 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:03 »
Μόλις τώρα πρόλαβα στο ζαπινγκ το "ρεπορτάζ" του ΙΤV να λέει ότι ο κόσμος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση να συνεχίσει γιατί αλλιώς θα έρθει η συντέλεια του κόσμου. Και εννοείται προπονητής Γεωργουλπουλος είναι ο καταλληλότερος. Μόλις τελειώσε το "ρεπορτάζ" εμφανίστηκαν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος και το άλλαξα κανάλι

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #109 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:07 »
Παράθεση
Δυστυχώς σοβαροί ποσολεδες, μεγάλης ηλικίας και με γνώση, όπως ο Κρίμσον ή ο ΠΑΣ, στήριξαν και ακόμη στηρίζουν στα λόγια την περίοδο του συγχωρεμένου ΧΒ. Ελπίζω να τον συγχωρήσει ο Θεός εγώ δεν μπορώ.

Όσον αφορά τη δική του περίοδο, τον ΧΒ τον στήριζα όσο πήγαινε την Ομάδα καλά, μιλώντας αποκλειστικά και μόνο με όρους αγωνιστικής απόδοσης και διακρίσεων. Δεν ξεχνάω ότι υπήρξαν χρονιές που είδαμε Ομαδάρες του Π.Α.Σ και τρίβαμε τα μάτια μας. Το ότι δεν του έβριζα "Παναγίες" και "Χριστούς" όταν ρίχναμε τριάρες σε όλο ανεξαρτήτως το κατεστημένο, δεν με κάνει και απαραίτητα στήριγμα του ΧΒ...

Το ίδιο έχει κάνει και ο Μπέος και ο Κομπότης. Δεν είδα κανέναν μα κανέναν όμως εδώ μέσα να γράφει κάτι καλό γι'αυτούς. Γιατί άραγε;


Το ότι γράφω ότι επί ΧΒ ο Π.Α.Σ. δεν είχε φτάσει ποτέ σε τέτοια ελεεινά επίπεδα, όπως με τους γόνους

Σε χειρότερο επίπεδο έφτασε. Την ομάδα την είχε κάποιος άλλος, μάλλον παρένθετη διοίκηση, και αυτό με δικαστική απόφαση που μας καταδίκαζε σε πρώτο βαθμό σε απώλεια βαθμών. Κάτι που ξεχνιέται ή παρακάμπτεται ως ανευ σημασίας από πολλούς.

Τώρα ποιός είναι ο λόγος που αναφέρεσαι σε εμένα και στον σύνταυρο ΠΑΣ, τον ξέρεις μόνο εσύ και δεν θα δώσω παραπάνω σημασία.

Α ωρέ. Γιατί αδερφέ έχετε δει την ομάδα από παλιά. Και δυστυχώς αυτή η γενιά που είδε την μεγάλη ομάδα των Αργεντίνων και τη μετεπειτα παρακμή κρατάει δυστυχώς για εμένα μικρό καλάθι και βλέπει το ποτήρι μισοάδειο.

Και εξάλλου συζήτηση κάνουμε. Με ποιον να κάνω συζήτηση με το Βρύκ; Που είναι η ζωντανή απόδειξη της οπαδικής και πολιτιστικής μας παρακμής; Μόνο και μόνο που βλέπεις αυτό τον λιγδιάρη σου έρχεται αηδία.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #110 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:24 »
Παράθεση
Α ωρέ. Γιατί αδερφέ έχετε δει την ομάδα από παλιά. Και δυστυχώς αυτή η γενιά που είδε την μεγάλη ομάδα των Αργεντίνων και τη μετεπειτα παρακμή κρατάει δυστυχώς για εμένα μικρό καλάθι και βλέπει το ποτήρι μισοάδειο.
Ακριβώς γι' αυτό σου λέω ότι επί προεδρίας ΧΒ είδαμε τις καλύτερες Ομάδες του Π.Α.Σ. since Ajax of Epirus.
Μπαλάρα και παικταράδες είδαμε σε κάποιες από αυτές τις χρονιές και εάν δεν έκανε τις μαλακίες ο συγχωρεμένος, θα είχαμε άλλες δύο τουλάχιστον ακόμα ευρωπαϊκές εξόδους. Ε ρε φίλε τί να έκανα? Να του πέταγα Παναγίες όταν αγωνιστικά με έφτασε ψηλά και με μεγάλη μπάλα? Ξαναλέω, όταν έκανε παπαριές, τα έχωνα.
Ρε Μπακ, δεν θέλω ρε να μιλάω για πεθαμένο άνθρωπο, μη με βάζεις σε τέτοια διαδικασία ρε...

Κατά τ' άλλα, βλέπω να μένουμε με το καβλί στο χέρι.
Οι κληρονόμοι φαίνεται ότι μένουν και εγώ προσωπικά δηλώνω όχι μόνο απογοητευμένος αλλά και εξοργισμένος.
ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!! ΦΥΥΥΓΕΤΕΕΕ!! ΟΞΩ ΡΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #111 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:36 »

Για μια περίοδο της ομάδας μιλάμε, που όπως είπες πήγαμε καλά, πράγματα βέβαια που είχαμε κάνει στο παρελθόν.

Δεν γίνεται να μην μιλάμε.

Με την ίδια λογική επείδη πέθανε ο Αντρέας να μην μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80 κ.ο.κ..
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #112 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:49 »

Για μια περίοδο της ομάδας μιλάμε, που όπως είπες πήγαμε καλά, πράγματα βέβαια που είχαμε κάνει στο παρελθόν.

Δεν γίνεται να μην μιλάμε.

Με την ίδια λογική επείδη πέθανε ο Αντρέας να μην μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80 κ.ο.κ..
Βρε μίλα, πες ό, τι θες εσύ!  :))
Εμένα δεν μου βγαίνει...

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 444
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #113 στις: Δευ 13 Μάι 2024 22:54 »
Ο βασικός υπεύθυνος της τωρινής κατάντιας της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Χρηστοβασίλης.Επί προεδρίας του,με ΑΕΚ να έχει φτάσει Γ' Εθνική,με Παναθηναϊκό με έσοδα-έξοδα και γάβρο και μπαοκ στα πάνω και στα κάτω τους,το μόνο που κατάφερε ήταν μια 5η θέση.Τρίπολη,Ατρόμητος πήγαν τελικό κυπέλλου εμείς όχι.Όλοι έφτιαξαν βοηθητικά και βελτίωσαν τα γήπεδα τους εμείς τον πούλο.
Για να μην μακρυγορώ γιατί όλα είναι γνωστά.
Επί προεδρίας του χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία να καθιερωθεί ο ΠΑΣ ως η 5η-6η δύναμη στην Ελλάδα.Αντ'αυτού απαξιώθηκε η πρόοδος και η εξέλιξη της ομάδας στον βωμό του εύκολου κέρδους και του τσεπώματος.Το κακό είναι ότι ο συγχωρεμένος μπορούσε να εκτοξεύσει τον ΠΑΣ αλλά δεν ήθελε.Γιατί αγαπούσε μόνο το κέρδος και την ομάδα την είχε γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #114 στις: Τρι 14 Μάι 2024 00:27 »
Mpak σε σεβομαι απεριοριστα. Οχι μονο εσενα.Κατα τη γνωμη μου επαναλαμβανω οτι η μεγαλη πλειοψηφια εδω μεσα ειστε παιδια διαμαντια. Ας εχουμε και διαφορετικες αποψεις. Δεν εχει σημασια. Ο fon,εσυ ,ο crimson  ο KASABIAN, ο christos, ,ο ΜπαμΠΑΣ,ο dk ,ο passenger ο ΛΑΜΙΑΣ ο jimakos και στο συνολο σχεδον ολα τα παιδια εδω [συγγνωμη αν ξεχναω καποιον] ειναι αυτα που θα πρεπει τωρα να μπουνε μπροστα για την επομενη μερα.Οσον αφορα τον συγχωρεμενο τον ΧΒ, εκανα υπομονη γιατι ηξερε κανταρια μπαλα ,ματι κοφτερο και την πηγαινε καλα την ομαδα. Τα δυο τελευταια χρονια ομως βλεπαμε ολοι το χαος. Οταν μπηκα εδω στην αρχη, τσακωθηκα τσακ μπαμ με δυο πολυ αξιολογα παιδια οπως ο ΛΑΜΙΑΣ και ο τζιμακος γιατι χωρις να με ξερουν καν ,με βγαλανε τσιρακι του Θεοδωρικα. Μετα παλι απο ανθρωπους που επισης δε με γνωριζουν, εγινα αυλοκολακας του Χριστοβασιλη.Τελος παντων .Εγω συνιστω ψυχραιμια και οποιος θελει ας κανει οτι μπορει για να αλλαξει χερια η ομαδα μας. Χεστηκα για Πανιωνιο ,Ηρακλη ,Παναχαικη. Δεν φοβαμαι κανενα. Ενα ηλεκτροσοκ χρειαζεται η ομαδα μας ΧΘΕΣ. Εννοειται  χωρις χριστοβασιλακια.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #115 στις: Τρι 14 Μάι 2024 01:55 »
Αντε τωρα αφου ειναι και το θεμα μας αυτο. Ρε Βλασση Ντοκα, μαθηματικος δεν εισαι;;;;;;;;;;; Τι παριστανεις τον δημοσιογραφο;;;;;;;; Ποτε ησουν  εσυ ΠΑΣ;;;;;;;Ποτε πατησες το ποδι σου στο γηπεδο;;;;;;;; Παιδικοι φιλοι ειμαστε, αλλα δυο βαζελοι [μαζι με τον βρυκολακα], παει και πολυ να κανετε εκπομπες και τους μεσιτες για την ομαδα μας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #116 στις: Τρι 14 Μάι 2024 02:29 »
Επειδη με τον Βλασση μεγαλωσαμε μαζι και ειναι και πολυ καλο παιδι, αλλα εχω να τον δω 40 χρονια,μπορει να ηταν ΑΕΚ.Δεν θυμαμαι. ΠΑΣ μια φορα δεν ηταν ουτε με σφαιρες.

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #117 στις: Τρι 14 Μάι 2024 07:16 »
Αυτό που είπε ένας συνταυρος ότι ίσως κάτσουν ακόμη ένα χρόνο γιατί έχουν να φάνε και φέτος έχει λογική. Επίσης εγώ νομίζω θα κάνουν μία προσπάθεια μήπως ανέβουν αμέσως και βρουν πάλι μαρούλι. Σε περίπτωση όμως που δεν ανέβουν του χρόνου και πιστέψουν ότι έμπλεξαν με την Β, θα αναγκαστούν να την δώσουν την ομάδα με τα τέσσερα...(το θέμα είναι με πόσα χρέη...)
Δυστυχώς στο μυαλό μου πλέον παίζει και αυτό το σενάριο με βάση όσα συμβαίνουν (ή όσα μαθαίνουμε..)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #118 στις: Τρι 14 Μάι 2024 08:52 »
εμένα πάλι δεν μου κολλάει η άνευ όρων παράδοση...και πτώση της ομάδας από τον Δεκέμβριο...
κάπου μου βρωμάει η όλη ιστορία, να το πω λιανά ...φοβάμαι οτι θέλαμε και πέσαμε , είμασταν στο πρόγραμμα; είμασταν τα κορόιδα; μας βρήκαν σε αδυναμία; μας τάξαν κάτι;
Η ιστορία για μένα επαναλαμβάνεται όπως το 2019, δεν είμασταν η χειρότερη ομάδα αλλά ο ΧΒ μόλις άκουσε για κάτι ποσά που θα δινόταν από τον Βασιλειάδη μέσω ΕΡΤ για όσες ομάδες πέφτανε ...δήλωσε εθελοντής και πήγαμε για τουρισμό τότε στο Ηράκλειο και σώσαμε τον ΟΦΗ. Και τότε τελευταία αγωνιστική εδώ μέσα γιορτή και....οσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις (αφιερωμένο στον crimson) με τον πρωτεργάτη τον βρυκόλακα(αφιερωμένο στον φίλο ΠΑΣ)...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #119 στις: Τρι 14 Μάι 2024 09:53 »
Αυτό που είπε ένας συνταυρος ότι ίσως κάτσουν ακόμη ένα χρόνο γιατί έχουν να φάνε και φέτος έχει λογική. Επίσης εγώ νομίζω θα κάνουν μία προσπάθεια μήπως ανέβουν αμέσως και βρουν πάλι μαρούλι. Σε περίπτωση όμως που δεν ανέβουν του χρόνου και πιστέψουν ότι έμπλεξαν με την Β, θα αναγκαστούν να την δώσουν την ομάδα με τα τέσσερα...(το θέμα είναι με πόσα χρέη...)
Δυστυχώς στο μυαλό μου πλέον παίζει και αυτό το σενάριο με βάση όσα συμβαίνουν (ή όσα μαθαίνουμε..)

Αλλαγή σελίδας στον Ιωνικό, καθώς η οικογένεια Τσιριγώτη αποχωρεί μετά από περίπου έξι χρόνια, όπως ανακοίνωσε στη σελίδα της ομάδας. Στο μήνυμά της η οικογένεια επισημαίνει όσα πέτυχαν οι Νικαιώτες επί διοίκησής τους, καθώς και τον πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα, εκτοξεύοντας πυρά προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: "Τον Νοέμβριο του 2018, όταν αναλάβαμε τον Ιωνικό είχαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια υγιή ομάδα που θα έφτανε όσο πιο ψηλά γίνεται, και το καταφέραμε!

Ο Ιωνικός βρισκόταν στην Γ’ Εθνική, στην τελευταία θέση. Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι και αρνούνταν να κατέβουν στην Κρήτη για να αγωνιστούν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως δεν υπήρχε ούτε μπάλα! Κι όμως ο Ιωνικός εκείνη τη χρόνια ήταν πρωταθλητής. Ο τότε υφυπουργός αθλητισμού, από το πουθενά φύτεψε ακόμη μια κατηγορία, την Football League. Εμείς ματώσαμε ξανά, βγήκαμε και πάλι πρωταθλητές πανηγυρίζοντας την άνοδο για την Β’ Εθνική, παρά τις αντιξοότητες και τον πόλεμο που δεχτήκαμε. Ο κόσμος της Νίκαιας γνωρίζει πολύ καλά, ποσά εμπόδια ξεπεράσαμε για να φτάσουμε να αγωνιζόμαστε στη Super League. Εμείς ως διοίκηση της ομάδας, ποτέ δεν γεμίσαμε το γήπεδο με κόσμο από άλλες ομάδες για να βγάλουμε χρήματα από τα εισιτήρια.

https://www.sport24.gr/football/ionikos-i-oikogeneia-tsirigoti-apochorei-apo-toys-nikaiotes-oli-i-ellada-eide-ton-polemo-poy-dechthikame.10313875.html

Σε συνέχεια όλων όσων λέγαμε πριν.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #120 στις: Τρι 14 Μάι 2024 09:55 »
by the way...που λέμε στα Γιάννενα εχθές ακούστηκε και το όνομα του Τσιριγώτη στην πόλη
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος blue

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 154
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #121 στις: Τρι 14 Μάι 2024 10:10 »
by the way...που λέμε στα Γιάννενα εχθές ακούστηκε και το όνομα του Τσιριγώτη στην πόλη

Υπάρχει έλλειψη φουσκωτών στη πόλη;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #122 στις: Τρι 14 Μάι 2024 13:43 »
Ελεγα οτι δεν θελω να ασχοληθουν οι τοπικοι αρχοντες του νομου στο ποιος θα ερθει σαν καινουριος επενδυτης
Τελικα αυτοι οι ιδιοι δεν ειναι που αποφασιζουν οτι θα παραμεινουν οι χριστοβασιλαιοι?
Μοιαζει σαν κοροιδια αλλα δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο δαυτους

Επειδη δεν με ενδιαφερει ποιος θα ερθει και ποιος θα μεινει στην ηγεσια του ΠΑΣ
Και επειδη καποια στιγμη θα δοθει η σωστη λυση οσο και αν χρειαστει να υποφερει ο κοσμος
Η επομενη μερα εχει ως εξης για μενα

ΠΑΣ
πανιωνιος-κηφισια-ιωνικος-ηλιουπολη-αιγαλεω-αεκ β
ηρακλης-μακεδονικος-παοκ β
λαρισα-νικη βολου
εθνικος νεου κεραμιδιου-κοζανη-καβαλα
παναργειακος-παναχαικη-καλαματα
διαγορας-χανια

Αυτες ειναι κατα 99% οι ομαδες που θα απαρτιζουν τον ομιλο


 :pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #123 στις: Τρι 14 Μάι 2024 13:52 »
Με μια διαφορά μπορεί. Να κερδίσει η Καρδίτσα τον ΠΑΟΚ Β τελευταία αγωνιστική και να πέσει η Κοζάνη αντί για την ΑΣΑ

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #124 στις: Τρι 14 Μάι 2024 14:45 »
Ο Περέα έχει ποσοστό μεταπώλησης ? Ξέρουμε?