Ρε μαγκες καταλαβαινω τους συμβολισμους που αναφερει κι ο crimson. Εχει δικιο. Μ αυτους μεγαλωσαμε. Ολη μερα στο προ-πο του Λισα ημουν με τον αδερφο μου. Ομως οι εποχες εχουν αλλαξει. Να φερω για παραδειγμα τον Rosales που ηρθε φετος. Βιογραφικο πολυ καλο .Πριν απο λιγα χρονια η αξια του στο transfermarkt, ηταν 2,5 εκ .Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Το ιδιο και ο Γκαρο.Ξερετε τι γινεται ομως μ αυτα τα παιδια ρε συνταυροι;;;;;;;;; Αργουν πολυ να προσαρμοστουν και να παιξουν αυτο που μπορουν ενω τωρα εμεις βιαζομαστε για αμεση επιστροφη.. Εγω θα τους κραταγα και τους δυο με κλειστα τα ματια αν ηταν στο χερι μου. Με κανονικη προετοιμασια το καλοκαιρι ,του χρονου θα ηταν αλλοι παιχτες προς το καλυτερο. Εχουμε και παραδειγματα απο το παρελθον. Οταν ηρθε ο Λοκο γελαγε ο κοσμος την πρωτη του σεζον. Το ιδιο εγινε και με τη παιχτουρα τον Μπορελι που ειχε φερει ο βαζελος. Μετα ομως βγαλανε ματια.Παιχτες που μπορει να αποδωσουν και να προσαρμοστουν αμεσα ειναι απο την Ισπανια ,βλεπε pedro Conte , Nadales, Soria, το φορ που πηραν τας Σερρας το χειμωνα και πολλοι αλλοι. .Επισης παιχτες απο την πρωην Γιουγκοσλαβια. Μπαινουν αμεσως στο κλιμα. Τι να γραψω για Κοκοτοβιτς;;;;;;;;; Για ΜΟΥΦ -ΜΟΥΦ ΜΟΥΦ ,που με το καλημερα σε μια χρονια παρουσιασε 29 γκολ , η για Μιλογεβιτς;;;; Εδω λεβεντες δεν παμε να ξαναγραψουμε ιστορια. Η ιστορια μας ειναι ηδη κατατεθειμενη στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Αυτο που θελουμε εμεις τωρα ειναι η ΑΜΕΣΗ επιστροφη και οι καλυτερες λυσεις που θα μας οδηγησουν παλι γρηγορα εκει που πρεπει να ειμαστε, αλλα πολυ πιο δυνατοι.