Συνταυρε mpak, βαζελος ηταν. Μαζι μεγαλωσαμε. Αμα θελει να με αντιμετωπισει, ιδου πεδιον δοξης λαμπρον.
Μωρή παικτούρα σύνταυρε ΠΑΣ,
πρέπει να είσαι πιό παλιός από τους περισσότερους εδώ μέσα. Και για να είσαι τόσο περπατημένος, θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι πρέπει να ήσουν ένας από τους παλαβούς της παλιάς και θρυλικής Θύρας 7 στο κάτω πέταλο. Εγώ είμαι στα 52 και τα θυμάμαι όλα. Πω ρε φίλε! Θα γνωρίζεις ασφαλώς ότι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα παιδιά της Θύρας 7 υποστήριζαν και κάποια από "τις μεγάλες". Άλλοι μπάοκ, άλλοι γαύρο, άλλοι βαζέλα, άλλοι χανούμι...
ΟΜΩΣ, δεν έβαζαν ποτέ των ποτών τις άλλες τους προτιμήσεις πάνω από τον Π.Α.Σ.! Ξέρω αρκετούς από εκείνη την τρομερή γενιά, οι οποίοι δεν δίσταζαν να παίξουν ξύλο με τους φιλοξενούμενους της άλλης τους ομάδας. Μιλάμε για πολύ ξύλο!
Θέλω να πω με αυτά που γράφω, ότι δεν έχει και τόση σημασία το εάν κάποτε ήταν φίλοι μιας άλλης ομάδας, αλλά το τί αντίκτυπο άφησαν οι ίδιοι στην Ιστορία της Ομάδας της δικής μας! Και ο συγκεκριμένος για τον οποίο μιλάτε, δεν έπαιξε καλό ρόλο και προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους κύριους λόγους που η Ομάδα μας κατακρεμνίζεται κατά καιρούς...
Στην ίδια θέση κατατάσσω και όλους αυτούς τους περίεργους που του δίνουν ακόμη βήμα να λέει τα δικά του...