Δυστυχώς σοβαροί ποσολεδες, μεγάλης ηλικίας και με γνώση, όπως ο Κρίμσον ή ο ΠΑΣ, στήριξαν και ακόμη στηρίζουν στα λόγια την περίοδο του συγχωρεμένου ΧΒ. Ελπίζω να τον συγχωρήσει ο Θεός εγώ δεν μπορώ.
Μπακ,
θεωρώ ότι με αδικείς αρκετά, δικαίωμά σου βέβαια.
Όσον αφορά τη δική του περίοδο, τον ΧΒ τον στήριζα όσο πήγαινε την Ομάδα καλά, μιλώντας αποκλειστικά και μόνο με όρους αγωνιστικής απόδοσης και διακρίσεων. Δεν ξεχνάω ότι υπήρξαν χρονιές που είδαμε Ομαδάρες του Π.Α.Σ και τρίβαμε τα μάτια μας. Το ότι δεν του έβριζα "Παναγίες" και "Χριστούς" όταν ρίχναμε τριάρες σε όλο ανεξαρτήτως το κατεστημένο, δεν με κάνει και απαραίτητα στήριγμα του ΧΒ...
Στο θέμα των οικονομικών τον είχα απέναντι. Και φυσικά όταν τα έκανε μαντάρα και στο καθαρά ποδοσφαιρικό σκέλος, τον έκραζα ξανά. Και όχι απαραίτητα μόνο εδώ μέσα, όπως οι περισσότεροι.
Το ότι δεν πετούσα "Παναγίες" και καντήλια, όπως πολλοί εδώ μέσα, οκ, δεν πρόκειται να απολογηθώ γι' αυτό.
Στο παρόν, εννοείται ότι οι απαίσιοι (όσον αφορά τα του Π.Α.Σ.) κληρονόμοι δεν μπορούν καν να φτάσουν τον πατέρα τους ούτε στην όποια σοβαρότητα αλλά ούτε και στο όποιο κύρος είχε ο ΧΒ. Δεν μπαίνουν καν σε σύγκριση οι δύο περίοδοι διοίκησης της Ομάδας από την οικογένεια.
Εδώ να πω ότι έχω την εντύπωση ότι τα βοηθητικά γήπεδα έγιναν επειδή ήταν προϋπόθεση για να πάρουν τα λεφτά του στοιχήματος. Εάν δεν υπήρχε αυτός ο όρος, πάλι τα ίδια θα είχαμε, δηλαδή τσέπωμα.
Το ότι δεν έχει αφήσει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο στην Ομάδα, είναι τραγικό και είναι καθαρά δική του ευθύνη. Τα έχω πει και αυτά ουκ ολίγες φορές.
Αλλά ξέρεις τί, δεν θέλω να μιλάω πια απαξιωτικά για άνθρωπο που έχει πεθάνει...
Το ότι γράφω ότι επί ΧΒ ο Π.Α.Σ. δεν είχε φτάσει ποτέ σε τέτοια ελεεινά επίπεδα, όπως με τους γόνους, δεν είναι ψέμα. Και τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Τώρα, το ποιός είναι ο λόγος που αναφέρεσαι σε εμένα και στον σύνταυρο ΠΑΣ, τον ξέρεις μόνο εσύ και δεν θα δώσω παραπάνω σημασία.
Υ.Γ.
Και σιγά σιγά ξανά, θα ανεβείς εκεί ψηλά…
Κατά την άποψή μου, το παραπάνω έχει καταντήσει ένα από τα πιό σιχαμένα συνθήματα. Άιγαμής, ο Π.Α.Σ. είναι γεννημένος να είναι για πάντα ψηλά. Και αγωνιστικά αλλά και στην καρδιά μου. Και όποιος τον οδηγεί σε δρόμους καταστροφικούς, θα με έχει πάντα απέναντι.