Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)  (Αναγνώστηκε 58896 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #125 στις: Τρι 14 Μάι 2024 17:54 »
Μόλις τώρα πρόλαβα στο ζαπινγκ το "ρεπορτάζ" του ΙΤV να λέει ότι ο κόσμος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση να συνεχίσει γιατί αλλιώς θα έρθει η συντέλεια του κόσμου. Και εννοείται προπονητής Γεωργουλπουλος είναι ο καταλληλότερος. Μόλις τελειώσε το "ρεπορτάζ" εμφανίστηκαν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος και το άλλαξα κανάλι
Πες μου απλά ότι τρολαρεις

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #126 στις: Τρι 14 Μάι 2024 22:58 »
Να ρωτήσω κάτι άσχετο σχετικό? Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην Παναχαϊκή? Κάπου είδα ότι είναι σε διαδικασία μεταβίβασης μετοχών, κάπου διάβασα σήμερα του χρόνου πάει για άνοδο.Σε τοπικό σταθμό στο αυτοκίνητο 21:00 κ κάτι μιλούσε σε συνέντευξη ο Τάτσης και έλεγε ότι διψάει η Πάτρα για άνοδο, και ότι οι Αμερικανοί του έκαναν πρόταση ανανέωσης πολύ νωρίς κτλ κτλ αλλά δεν είπε κάτι για πώληση της ομάδας... Παναγιωτάκη όταν λέμε μεταβιβάζουμε, μεταβιβάζουμε... Κάτι πήρε το αυτί μου για αρκετά χρήματα 💸 πάνω από τα χρέη ότι ζητάνε.... Αυτοί μόνο αν στερέψει η βρύση που στάζει χρήμα θα φύγουν....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #127 στις: Τρι 14 Μάι 2024 23:18 »
Μόλις το είδα αυτό.Δειτε πως ενημερώνουν τον κόσμο αυτοί που θέλουν να δώσουν ένα μέρος ή όλες τις μετοχές τους. Πως σέβονται τον κόσμο τους πάνω από όλα!!!
https://flnews.gr/ialysos/item/111030-%C2%AB%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%C2%BB.html
Αυτοί γιατί πάνε Παναχαϊκή και όχι Γιάννενα οι επιχειρηματίες?? Μήπως γιατί αυτοί που έχουν τα Γιάννενα ζητάνε τρέλα λεφτά?? Γιατί δεν ζητάνε βοήθεια με συμπαίκτες τα αδέλφια αν δεν μπορούν μόνοι τους??(Που προφανώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ)!
Γιατί τους νοιάζει η τσέπη τους και όχι η ομάδα!

Γιατί προφανώς τους νοιάζει μόνο η τσέπη και όχι η ομάδα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάι 2024 23:26 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 14:03 »
Σύμφωνα με το άτυπο γραφείο τύπου της παε.... superfm ο ΑΤζούν  χτύπησε την πόρτα της Λαμίας
Δηλαδή στον ΠΑΣ τι στο διάολο δεν χτυπάει καμία πόρτα;; Ο παναγιωτάκης ας βγει να μας πει ποιο είναι το μέλλον..
Όσο για τα γιαννιώτικα μμε ....ύπνος βαθύς..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 17:01 »
Κούγιας να ξηλωθούνε όλα και όλοι….

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 19:24 »
Κούγιας να ξηλωθούνε όλα και όλοι….
Και στο τέλος εμείς...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 21:24 »
Παντως ,απο τα ΄΄Παρακολουθω τις εξελιξεις του ΠΑΣ ΄΄ του Χαντιτάτζι και τα ΄΄Υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοι΄΄ του Καχριμανη ,φτασαμε στην ακρα του ταφου σιωπη ,πραγμα που σημαινει οτι τα αδελφια θα μας ριξουν τη χαριστικη βολη αφου υφαρπαξουν ο,τι μπορουν απο τον ΄΄νεκρο΄΄ ηδη ΠΑΣ

Και ολα αυτα σε μια περιεργη ηρεμια απο ολους και κυριως απο τους οργανωμενους οι οποιοι δεν εχουν βγαλει καποια ανακοινωση ακομα εστω και για τα ματια του κοσμου (αληθεια ,γιατι δεν ξαναβγηκαν τα ΧΒ ξεκουμπισου σε καθε γωνια της πολης?)

Και ολα αυτα ενω φτανουν και στα αφτια μας καποιες περιεργες φημες οτι ο Σεπετας ενδιαφερθηκε να αναλαβει ,αλλα τα αεργα κοπροσκυλα ζητησαν το Μιτσικελι και τη Παμβωτιδα μαζι....

Δυστυχως ολα αυτα σε μια εποχη που ο γαυρος παει σε Ευρωπαικο  τελικο ,οι βαζελογαυροι στο μπασκετ σε φαιναλ φοουρ....και τα καφενεια γεματα για να απολαυσουν το Γυφτοποριακος - Βαζελοποριακος  και το Γαυριακο Αστερα - Χανουμιακο

Κι ενω εμεις ετοιμαζομαστε για τα χωραφια της Β με μονη βαρκα πλεον την ελπιδα ,ηδη καποια συνθηματα του ΠΑΣ (σε τοιχους) ανα την επικρατεια σβηνονται απο ΄΄αλλοθρησκους ΄΄ κομπλεξικους επαρχιωτες που ακομα και η λεξη Γιαννενα ,ενοχλει. (μια επισκεψη στη περιοχη Μελαθρα - εξοχη  θα σας πεισει)

Ετοιμαζομαστε ισως για την ποιο μαυρη εποχη της ιστοριας μας αν δεν αλλαξει κατι στο 90΄ φευγα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 21:26 »
Δεν ξέρω εάν φταίει η αγωνία που έχω για την επιβίωση της Ομάδας μας ή εάν είμαι ντιπ υπερβολικός...
Αλλά ρε παιδιά, πείτε μου κάτι γιατί θα κάνω κάνα μπαμ γαμώτο μου: Σας φαίνεται νορμάλ να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και μία εβδομάδα, η Ομάδα να έχει σκάσει στα βράχια, τα νούμερα στο τιμόνι της να έχουν ανακοινώσει ότι την παραχωρούν και μέχρι τώρα που μιλάμε να επικρατεί νεκρική σιγή??? Έστω να πούνε ότι συνεχίζουμε ως έχουμε. Έστω αυτό γαμώ το φελέκι μου μέσα. Τίποτα ρε μαλάκα μου! Όχι πείτε μου, είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά???  >:(
Ρε κερατάδες 10 χρόνια μου κόψατε φέτος...

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 22:26 »
Αν ευσταθεί το ότι η Νόβα πληρώνει τα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου το Δεκέμβριο και ότι υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης για τον Περέα, εννοείται ότι δεν πρόκειται να έχουμε αλλαγή διοίκησης μέχρι να ''διευθετηθούν'' αυτές οι ''εκκρεμότητες''.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 22:37 »
Ρε μάγκες παιχνίδι κάνουν. Σου λέει αν τα πιάσουμε καλά θα φύγουμε τώρα, αλλιώς έχει λίγο ακόμα λίπος και θα πιέσουν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν. Εννοείται σιγά μην φύγουν έτσι οι τύποι.... Θέλουν να βγάλουν και από πώληση. Ψέματα είπαν ότι παραχωρούν... Παραχωρούν με αντίτιμο καλό! Δεν τους έχετε καταλάβει?

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 23:01 »
- Ύπαρξη συμμετοχής σε ετερορυθμη εταιρεία για την οποία κάνεις δε γνωρίζει τι αφορά αυτή η συμμετοχή, ούτε καν οι ορκωτοί ελεγκτές.
- Εταιρεία χωρίς περιουσιακά στοιχεία και ζημιογόνα ως επί το πλείστον τα τελευταία 15 χρόνια.
- Δύο μετοχοι που ούτε μια καφετέρια δε μπόρεσαν να κρατήσουν.
- Δύο μετοχοι που κάθε 10-15 μέρες κάνουν κωλοτουμπα
- Δύο μετοχοι που δεν έχουν διευκρινίσει τι αφορά πώληση ή παραχώρηση με χρέη.

Αναρωτιέμαι ποιος σοβαρός επιχειρηματίας να κάτσει στο ίδιο τραπέζι για συζητήσεις με δαύτους. Η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω είναι εικόνα παιδικής χαράς. Γιατί να ασχοληθούν μαζί τους.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 16 Μάι 2024 23:12 »
....και όλα αυτά θα συμπληρώσω στην ανάρτηση του sirbak...ενώ η πόλη έχει γεμίσει με τρικακια ....Αλαφούζο τον πούλο, πουλα-φυγε
Στην Τσακάλωφ όλα καλά;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Παρ 17 Μάι 2024 00:14 »
crimson καμια φορα οι μεγαλες αλλαγες και επαναστασεις γινονται μετα απο νεκρικες σιγες.Οπου λαλουν πολλα κοκορια ,αργει να ξημερωσει.Οι σοβαρες κινησεις δεν δημοσιοποιουνται ποτε.Απλα σκαει η βομβα χωρις να χει μαθει κανενας τιποτα.Παντως τα πραγματα ως εχουν μεχρι τωρα δε δειχνουν κατι καλο για το αυριο. Πολλες φορες ομως η τυχαιοτητα που μπορει να προκυψει στη ζωη, μπορει να γραψει ιστορια. Ποτε δεν γνωριζουμε τι μπορει να μας ξημερωσει σε κανενα ζητημα. Εχεις δικιο που πας να σκασεις απ το θυμο σου.Ολοι ετσι ειμαστε.Τουλαχιστον να μη χασουμε την αισιοδοξια μας.Δεδομενης της υπαρχουσας διοικησης παντως, σιγουρα αυτο που θα ζησουμε τα επομενα χρονια θα ειναι τουλαχιστον εφιαλτικο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Παρ 17 Μάι 2024 04:34 »
Συνταυροι ,επειδη εδω και καιρο δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια που λεει κι ο Χριστοδουλοπουλος και καθε μιση ωρα σηκωνομαι για τσιγαρο, αναρωτιεμαι τι αλλο θα μπορουσε να γινει γι αυτη την ομαδα και το μονο που εχω καταλαβει, ειναι οτι δεν υπαρχει πια αυτη η ΓΚΑΥΛΑ που λεει κι ο crimson που ειχαμε οταν ημασταν παιδια και ολη την εβδομαδα δεν υπηρχε αλλο θεμα συζητησης στο σχολειο ,στη γειτονια,παντου σ ολη τη πολη ,εκτος απ τον Π.Α.Σ.Απο μικρους και μεγαλους. Επειδη μενω στην τζαβελα κοντα στο καφενειο, οταν παιζει ο βαζελος η ο γαυρος μπασκετ ,ακου μπασκετ ,με την μακαμπι η την μπαρτσελονα ακουω περισσοτερες φωνες και πανηγυρισμους απ οτι οταν βαζουμε εμεις γκολ στο γηπεδο μας.Στο κονφερανς με την Αστον βιλα να δεις τι γινονταν;;;;;; Οταν πηγαινω καθε σαββατο η κυριακη γηπεδο ,ειναι σχεδον νεκροταφειο. Αυτο ειναι που εχω ξαναγραψει οτι μετα το καταραμενο 1984,χαθηκε μια ολοκληρη γενια Π.Α.Σ ολεδων. Ευχομαι να μη χαθει ακομα μια γενια. Δεν ειναι μονο το διοικητικο κομματι που βεβαια καιει τωρα και πρεπει να λυθει αμεσα. Για μενα ομως επειδη το μελλον παντα ειναι τα νεα τα παιδια,απαγορευται να χασουμε ακομα μια γενια.Οταν χανεις κοσμο και μαλιστα νεους ανθρωπους που εχουν πλεον σαν προτεραιοτητα τις διακρισεις αλλων ομαδων και μετα τον Π.Α.Σ ,δεν εχεις κανενα μελλον σαν ομαδα μακροπροθεσμα,εστω κι αν εχεις καποια καλα φεγγαρια,εστω κι αν ερθει ο μεγιστανας απο το Καταρ η ο καθε καραβοκυρης -ολιγαρχης που θα κουβαλαει στις πλατες του και χιλιαδες θυματα εργατικων εγκληματων.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Μάι 2024 04:43 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Παρ 17 Μάι 2024 08:36 »
Επειδή τίποτε δεν οριστικό και τετελεσμένο σε αυτή τη ζωή, θα πω ένα πράγμα μόνο...
Θέλεις από Παναγιωτάκης, να γίνεις Παναγιώταρος ρε φίλε;
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, ρίξε χρήματα και κάνε αυτά που πρέπει για να ανεβεί τρένο η ομάδα ξανά στην πρώτη κατηγορία.
Είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις όνομα και οντότητα και να γίνεις αξιότερος του πατέρα σου.
Δεν θέλει πολλά... τρόπο θέλει. ΒΡΕΣ ΤΟΝ!
Ο Γιαννιώτης ΜΟΝΟ αγνώμων δεν είναι. Αν δει ότι προσπαθείς, ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!
Ότι είναι να κάνεις όμως, κάντο ΑΜΕΣΑ.
ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #140 στις: Παρ 17 Μάι 2024 10:45 »
Επειδή τίποτε δεν οριστικό και τετελεσμένο σε αυτή τη ζωή, θα πω ένα πράγμα μόνο...
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, ρίξε χρήματα και κάνε αυτά που πρέπει για να ανεβεί τρένο η ομάδα ξανά στην πρώτη κατηγορία.
Είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις όνομα και οντότητα και να γίνεις αξιότερος του πατέρα σου.
ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!!

Προφανώς και θα αστειεύεσαι. Έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν και ότι δεν θέλουν. Έχουν αποτύχει παταγωδώς σε μια κατάσταση, που ήταν σχετικά στρωμένη. Πιστεύω ότι αν αναλάμβανες εσύ μαζί με κάποιον άλλο από εδώ μέσα το ελάχιστο θα είχατε σώσει την ομάδα τελευταία αγωνιστική.

Πρέπει να φύγουν άμεσα. Η παραμονή τους οδηγεί την ομάδα βαθύτερα στην παρακμή κα την ανυποληψία.

Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται και από ότι έχει ειπωθεί παραπάνω από άλλους σύνταυρους η πρώτη χρονιά στη Β΄ φαίνεται να έχει λεφτά.

Αν δεν ξέρουμε και αν δεν παρουσιαστούν αναλυτικά και με διαφάνεια όλα τα οικονομικά δεδομένα, χρέη και δυνητικά έσοδα δεν θα καταλάβουμε. Μόνο βάσιμες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Και μια από αυτές είναι ότι δεν θέλουν να φύγουν και ότι η δημοσιοποίηση της παραχώρησης και όχι πώλησης της ομάδας ήταν κίνηση τακτικισμού προκειμένου να αποφύγουν τη γιούχα και τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Δυστυχώς πίεση οργανωμένη να φύγουν δεν υπάρχει. Ο σύνδεσμος για ανεξήγητους, σε εμένα λόγους, έπαψε να ζητά την παραχώρηση της ομάδας και τη φυγή της χειρότερης διοίκησης όλων των εποχών.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Μάι 2024 10:49 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Παρ 17 Μάι 2024 11:08 »
Δυστυχώς πίεση οργανωμένη να φύγουν δεν υπάρχει. Ο σύνδεσμος για ανεξήγητους, σε εμένα λόγους, έπαψε να ζητά την παραχώρηση της ομάδας και τη φυγή της χειρότερης διοίκησης όλων των εποχών.
Φοβερή εντύπωση μου κάνει κι εμένα αυτή η φάση με τον σύνδεσμο...
Ρε συ, αφού έχουν ήδη αρχίσει οι πάντες που έχουν βήμα στα ντόπια κανάλια να λένε στην ουσία "μετά του αδέρφια το χάος". Και ο κόσμος αντί να τους πάρει με τις πέτρες και να τους κράξει στη μέση του δρόμου, δεν ασχολείται καν.

Αναφερόμενος σε ποστ του σύνταυρου ΠΑΣ.,
ο ΧΒ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσει νέες γενιές ΠΑΣολέδων τη χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη. Θυμάμαι που τότε έλεγα ότι τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να γαλουχήσει νέα παιδιά στις αξίες της Ομάδας μας. Και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να το πετύχει αυτό.
Θα μπορούσε πολύ άνετα τότε ο συγχωρεμένος να εκτοξεύσει τον Π.Α.Σ. και σήμερα να μιλούσαμε αλλιώς. Αυτός προτίμησε να αποψιλώσει το ρόστερ και να ρίξει την Ομάδα στη β'. Τραγικές επιλογές, αλήθεια.

ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!!
jimako μου, δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη.
Να πάρουν τον πούλο! Αυτό πρέπει, αυτό θέλω.

ΦΕΓΕΤΕ ΡΕ!!! ΟΞΩ ΡΕ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Μάι 2024 11:12 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Παρ 17 Μάι 2024 13:59 »
Ο σύνδεσμος, πολύ φοβάμαι ότι είναι κατευθυνόμενος. Από ποιους;
Εύκολα το μυαλό συνειρμικά πάει κάπου και πάει ΣΩΣΤΑ.
Τα αδέρφια απέτυχαν παταγωδώς...για φέτος μιλώντας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτυγχάνουν στο διηνεκές...
Δυνητικά πιστεύω, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στο αποτυγχάνειν αλλά και στο επιτυγχάνειν.
Όλοι ξέρετε πόσο σκληρά έχω μιλήσει για τον πατέρα Χριστοβασίλη στο παρελθόν και τον έχω στολίσει με εκφράσεις αγοραίες πολλές φορές αλλά και εικαστικά.
Περιθώρια βελτίωσης έχουν όλοι οι άνθρωποι... ακόμη και ο Παναγιωτάκης.

Για τον ΠΑΣ, δεν αστειεύομαι ΠΟΤΕ φίλε μου!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Παρ 17 Μάι 2024 14:24 »
Εγω δεν περιμενω να ανεβουμε του χρονου
Το θεωρω απιθανο να συμβει, με αυτα που καταλαβαινω οτι γινονται στο σωματειο
Ουτε πιστευω οτι ειναι αυτοι ικανοι να φτιαξουν ομαδα με παιχτες που θα φερουν την ανοδο
Ασε που δεν θελει και πολυ να κινδυνευσουμε και σε καποια φαση

Προσωπικα ηθελα να πεσουμε φετος για να παρουν καποιοι την ευθυνη
Το ηθελα και καπως εκδικητικα να συμβει και ταυτοχρονα να ταρακουνηθουνε τα πραγματα
Αλλα οπως βλεπετε εχουμε να κανουμε με ανευθυνα ατομα και ενα τσουρμο παρατρεχαμενους να γλυφουν οπου βρουνε
Πεσαμε και μονο που δεν μας το παρουσιασαν σαν επιτυχια

Απο οτι καταλαβαινω ο ΠΑΣ θα πουληθει του χρονου οπως ειχε συμβει τοτε με τον κουγια
Δεν θα καταφερουμε δηλαδη να ανεβουμε και θα ξεχειλισει ΔΗΘΕΝ η οργη τοτε
Καποιος αλλος ετοιμος θα υπαρχει εκεινη τη στιγμη
Τα αδερφια θα εχουνε τσεπωσει οτι μπορουν ακομη απο καποια συμβολαια οπως εχουν αναφερει καποιοι συνταυροι εδω μεσα
Και ολα καλα στην τελικη

Δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει να πεσουμε και αλλη κατηγορια
Δεν το αποκελιω ομως οταν βλεπω ποσο κατσαπλιαδες και συμφεροντολογοι ειναι ολοι οσοι περιστρεφονται γυρω απο την ομαδα
Διοικουντες και τοπικοι αρχοντες ΜΑΖΙ

Στο κατω κατω τι ειναι αυτο που χαρακτηριζει ολη την πολη των ιωαννινων?
Το συμφερον και μονο, τιποτα αλλο
Μην τυχον και χασουμε τα ψευτικα κεκτημενα που κερδισαμε τοσο καιρο τσαλαπατωντας τους υπολοιπους
Συναισθημα δεν υπηρξε ποτε και ουτε θα υπαρξει

Αν κανουμε πως ανεβαινουμε φετος τι πιθανοτητες δινετε να μην φυγει ποτε η οικογενεια?

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Παρ 17 Μάι 2024 14:37 »
Παράθεση
Προσωπικα ηθελα να πεσουμε φετος για να παρουν καποιοι την ευθυνη
Το ηθελα και καπως εκδικητικα να συμβει και ταυτοχρονα να ταρακουνηθουνε τα πραγματα
Ρε συ Δρακολιμνήσιε, αυτά που λες στο συγκεκριμένο κομμάτι μου φαίνονται κάπως. Δεν σε κρίνω ρε φίλε, αλλά εγώ δεν θα ήθελα ποτέ να φτάσω στο σημείο να εύχομαι να πέσουμε κατηγορία. Πώς το έλεγαν οι παλαιότεροι, "Θύμωσε ο αγάς και έκοψε τ' αρχ@##$ του". Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες, αλλά εμένα κάπως έτσι μου ακούγεται.
Και παλιότερα θυμάμαι και άλλους σύνταυρους να εύχονται το ίδιο, όταν έκανε τις μεγάλες παπαριές ο ΧΒ. Αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...

ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Παρ 17 Μάι 2024 14:48 »
Ο σύνδεσμος, πολύ φοβάμαι ότι είναι κατευθυνόμενος. Από ποιους;
Εύκολα το μυαλό συνειρμικά πάει κάπου και πάει ΣΩΣΤΑ.
Τα αδέρφια απέτυχαν παταγωδώς...για φέτος μιλώντας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτυγχάνουν στο διηνεκές...
Δυνητικά πιστεύω, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στο αποτυγχάνειν αλλά και στο επιτυγχάνειν.
Όλοι ξέρετε πόσο σκληρά έχω μιλήσει για τον πατέρα Χριστοβασίλη στο παρελθόν και τον έχω στολίσει με εκφράσεις αγοραίες πολλές φορές αλλά και εικαστικά.
Περιθώρια βελτίωσης έχουν όλοι οι άνθρωποι... ακόμη και ο Παναγιωτάκης.

Για τον ΠΑΣ, δεν αστειεύομαι ΠΟΤΕ φίλε μου!
jimako, φιλαράκι μου καλό!
Μιλάς σοφά. Απλά εγώ ξενέρωσα εντελώς με τα χαμένα ρε. Και θεωρώ ότι δεν απέτυχαν μόνο φέτος αλλά η πτωτική πορεία της Ομάδας μας ξεκίνησε από την περσινή σεζόν. Πάλι τα αδέρφια έκαναν κουμάντο τότε, ο πατέρας τους δεν θα μπορούσε λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ίσως δεν είμαι σε φάση να δω καθαρά, αλλά θεωρώ ότι η παραμονή τους στο τιμόνι του Π.Α.Σ. θα ισοδυναμεί με ολοκληρωτική καταστροφή...
Εύχομαι να βγεις εσύ σωστός και του χρόνου τέτοια εποχή να μου τα χώνεις από το τηλέφωνο.  :)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 17 Μάι 2024 16:52 »
Την άποψη μου για την οικογένεια στο σύνολο της την έχω αναφέρει πάμπολλες φορές

Ανέφερα επίσης πως έχει κάτι ασημένια ακόμη για να πουληθούν(ροσερο,ΕΡΑ,Κόντε,Καραχάλιο,σπόρια), για πλάκα ένα 800 με μυριο στο νερό.
Άλλα τόσα έχει λαμβάνειν μπόνους από την πώληση.
Ακούγεται πως πάμε για έναν όμιλο των 20 ομάδων με ενδιαφέρον από συνδρομητικά για τηλεοπτικά.
Τα άλλα....τα ματιασμενα...που βλέπουμε και στην Α βέβαια

Τι σούμα κάνουν όλα αυτά; Παραχωρούν; Για μαλακές ψάχνουμε;Εσείς θα " παραχωρουσατε";

Εγώ δεν το βλέπω πλέον για καταστροφή οικονομική...Αντίθετα! Για ευκαιρία το βλέπω...

Και το είδα τώρα,γράφοντας!!!
Μήπως κάποιοι το είδαν κι αυτοί;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 17 Μάι 2024 16:58 »
Μπόνους από την πτώση ήθελα να γράψω,ο κορεκτορας έγραψε πώληση( Αμίν και πότε)

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #148 στις: Παρ 17 Μάι 2024 17:08 »
Συμφωνώ με τον nako. Δεν τελείωσαν ακόμη. Έναν χρόνο μίνιμουμ και βλέπουν μετά....Αν δουν ότι πλέον τελείωσε το μαρουλακι να είναι είστε σίγουροι θα έχουν πουλήσει την ομάδα και μετά θα βγάλουν ανακοινώσεις.... Τώρα θα πουλήσουν με αντίτιμο καλό.πολυ καλό από ότι πήρε το αυτί μου. Χαζοί είναι..?? Τα παραχωρούμε γενικά και αόριστα δεν λένε τίποτα.... Ποτέ δεν είπαμε ότι παραχωρούμε χωρίς αντίτιμο θα σου πουν....
Έτσι λέγεται ότι πάμε μάλλον για έναν όμιλο και τηλεοπτικά από nova,cosmote...Για να δούμε....

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 17 Μάι 2024 18:12 »
Άμα έχουμε και καινούρια τηλεοπτικά, είμαστε ΟΚ, δεν ξεκολλάνε ποτέ. Πουλάνε ό,τι μπορούνε να πουλήσουνε, βάζουνε κ19, δανεικούς από παοκ β' (αν γουστάρουν οι παοκτζήδες ονομαζόμαστε και παοκ γ'-δεν υπάρχει πρόβλημα), αν τους πιάσουν τα κουβαρνταλίκια παίρνουν και κανέναν από Επισκοπή, από Καραισκάκη ή από Αστέρα Πετριτή και όλα θα πάνε τέλεια.
Το όραμα υπάρχει.