Ρε σεις, όλοι γερόντια είστε; Πού βρίσκετε την όρεξη και μπαίνετε και γράφετε δώγιας μέσα;
Μόνο εγώ είμαι κούτσκος (εξ ου και jimakos)😆;;;
Αντέστε ρε να πιείτε κανά ηρεμιστικό, που καραδοκούν εμφράγματα και εγκεφαλικά στις τρυφερές σας ηλικίες... Μία φορά πέθανα εγώ για τον ΠΑΣ και δεν το ξανακάνω, ακούτε;
Όπως ακριβώς τα λέει ο jimakos μου!
Και επειδή μάλλον το έχω πάθει το εγκεφαλικάκι μου με αυτά τα οποία κάνουν τα χαμένα, θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ με όλες τις γνώμες και τις απόψεις που ειπώθηκαν εδώ μέσα! Παράδοξο? Μάλλον όχι, εάν δηλαδή μου επιτρέπει το εγκεφαλικό να το βλέπω έτσι...
Θέλω να πω ότι κι εγώ αρρωσταίνω στη σκέψη να δώσω έστω και ένα σεντ σε αυτούς που μου έκοψαν 10 χρόνια ζωής φέτος. Και να τη δω καναπεδάκιας. Θα μου πεις ότι χέστηκαν για τα λεφτά τα δικά μου και τα δικά σου, όπως πολύ σωστά λέει σύνταυρος παραπάνω το μαρούλι είναι αλλού πλέον και όχι στα εισιτήρια. Έλα όμως που χέστηκα κι εγώ γι' αυτούς και με καίει μόνο η Ομάδα η οποία φοβάμαι ότι με αυτούς στο τιμόνι οδεύει σε αφανισμό. Και σκέφτομαι, ρε μαλάκα τί τους βολεύει αυτούς? Μήπως η απουσία όλων μας από το γήπεδο? Από τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα που μου έχουν απομείνει σώα τη φετινή χρονιά και με βοηθούν να σκέφτομαι υποτυπωδώς, θα πω ότι η απουσία μας από το γήπεδο θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των γόνων. Άδειο γήπεδο και αυτοί ανενόχλητοι να οδηγούν τον Π.Α.Σ. στην απόλυτη απαξίωση.
Παρόλη την εγκεφαλικάρα που μου προκάλεσαν τα...καλόπαιδα, σκέφτομαι τελικά να μην τους κάνω το χατίρι. Σκέφτομαι να είμαι εκεί, στις κερκίδες του γηπέδου μας, και να αφήσω τα λαρύγγια μου χάμω. Τη μία στιγμή να προσπαθώ να ενισχύω την Ομάδα μας όσο μπορώ και να την εμψυχώνω και την αμέσως επόμενη να στέλνω στον αγύριστο τα χαμένα. Και σκέφτομαι να το κάνω αυτό όχι μόνο μέχρι να επανέλθουν τα τσαγούλια μου στη σωστή θέση λόγω του εγκεφαλικού, αλλά μέχρι
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.Καταλαβαίνω απόλυτα τον φίλο PASsenger, που λέει για 2 ώρες ηρεμίας στο γήπεδο. Κι εγώ αυτό θέλω.
Όμως, ρε παιδιά, πότε είχαμε ηρεμία με τον Π.Α.Σ.? Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ. Κι επειδή στα 52 μου νομίζω ότι με ξέρω πολύ καλά, λέω ότι δεν θα αφήσω κανέναν κερατά να μου διαλύσει αυτό με το οποίο μεγάλωσα. Η αγάπη μου και η λατρεία μου για το πιό όμορφο ποδοσφαιρικό αφήγημα (Μπακ), είναι πολύ μεγαλύτερη από την αποστροφή που νιώθω για αυτούς που κρατούν σήμερα τον Π.Α.Σ. στα χέρια τους. Και θα με έχουν για πάντα απέναντι. Είτε στο Ζωσιμάδες, είτε στο προπονητικό, είτε όπου τους δω.
Σας μπέρδεψα? Εγώ πάντως ξεμπερδεύτηκα. Θα τους κράζω μέχρι τέλους, μέχρι να ξεκουμπιστούν από εδώ.
Ο thodoris (νομίζω) λέει πολύ σωστά να μην περιμένει κανείς τίποτα από τον σύνδεσμο. Προσωπικά τους θεωρώ καμμένο χαρτί πλέον.
"Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.Σόρι για το σεντόνι, το εγκεφαλικό ήταν πολύ βαρύ.