Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)  (Αναγνώστηκε 58906 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #300 στις: Δευ 27 Μάι 2024 11:53 »
Θλιβερή η εικόνα χθες, αλλά δυστυχώς βγήκαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα... Αυτοί που βγήκαν στην πλατεία πάντως δεν ήταν οργανωμένοι... Από τις καφετέριες κατά πάσα πιθανότητα πήγαν στην πλατεία να πανηγυρίσουν...
Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα που ζούμε είναι αναπόφευκτο αυτό αφού το κατεστημένο προωθεί μόνο τους ακατανομαστους...
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Δευ 27 Μάι 2024 12:11 »
Για τα χθεσινά χάλια στην πόλη θα συμφωνήσω με όλους σας.
Όμως, ακόμη και σ' αυτό, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η οικογένεια ΧΒ που χρόνια τώρα δεν φρόντισε ως ΠΑΕ να έρθει κοντά στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά.
Η τελευταία κραυγαλέα ευκαιρία που χάθηκε ήταν η χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη. Τεράστια λάθη και συγχρόνως τεράστια κέρδη στην τσέπη._

Συμφωνώ και συμπληρώνω:
Εκείνη τη χρονιά ξεκινήσαμε πολύ καλά , είχαμε καλό υλικό, είχαμε 2 επιθετικούς που μάγευαν και γενικά μια ομάδα σε ανοδική πορεία. Καλός ο πρώτος γύρος, μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς και τότε βγήκε η πρίζα από το ρεύμα. Επίσημη δήλωση τον Ιανουάριο ''για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε''. Ακολούθησε αγωνιστική καθίζηση, δεν κινδυνέψαμε όμως γιατί ήδη είχαμε βαθμούς. Την επόμενη χρονιά ''χτίζεται'' μια ομάδα με φτωχό έμψυχο υλικό και μόνο δύο τρόπους να βάζει γκολ: 1. Καλή εκτέλεση στημένης φάσης από τον Ναδάλες και κεφαλιά του Μαυροπάνου,  2. Προσωπική προσπάθεια του Κόντε.   Τίποτα άλλο. Το Δεκέμβριο φεύγουν Ναδάλες (με διαπόμπευση και καλά ότι μας κρέμασε) και Μαυροπάνος. Και αντικαθίστανται από τον Κανένα και Κανένα αντίστοιχα. Συνέχισε ο κόντε να βάζει κάποια γκολ τα οποία ήταν αρκετά να σωθούμε. Την επόμενη χρονιά φεύγει και ο Κόντε και αντικαθίσταται από τον Κλάους. Η ομάδα σέρνεται και η κατάληξη αναπόφευκτη. Φαινόταν από το καλοκαίρι (όπως και φέτος) ότι πάμε καρφί για Β'.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Δευ 27 Μάι 2024 13:20 »
νιώθω εποχές 1996 όπως είπε ο Μπακ...ακριβώς το ίδιο....κάθε καρυδιάς καρύδι να αλωνιζεστην πόλη, κασκολ της ομάδας πουθενά και για κανένα λόγο . Ακόμη θυμάμαι που έψαχνα και ρώταγα που θα βρω κασκόλ του ΠΑΣ...και δεν έβρισκα με τίποτα
Έτσι και σήμερα , κοκκινοι, μπλε, μαύροι, κίτρινοι να πανυγηριζουν...και ΠΑΣολέδες πουθενά στην πόλη
Τα διάφορα αθλητικά  site που στηρίζανε την ύπαρξή τους στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ανεβάζουν ειδήσεις οτιδήποτε εκτός από τον ΠΑΣ
Και οι δημοσιογράφοι που τους ξέρει η μάνα τους μόνο από την ενασχόληση και επιβίωση τους από τον ΠΑΣ στη μούγκα, περιμένουν το δελτίο τύπου που θα τους στείλει ο Παναγιωτάκης. Αλήθεια τώρα....; ούτε μια είδηση για τον ΠΑΣ εδώ και πόσες μέρες
Θλίβομαι
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #303 στις: Δευ 27 Μάι 2024 14:01 »

Τα διάφορα αθλητικά  site που στηρίζανε την ύπαρξή τους στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ανεβάζουν ειδήσεις οτιδήποτε εκτός από τον ΠΑΣ
Και οι δημοσιογράφοι που τους ξέρει η μάνα τους μόνο από την ενασχόληση και επιβίωση τους από τον ΠΑΣ στη μούγκα, περιμένουν το δελτίο τύπου που θα τους στείλει ο Παναγιωτάκης. Αλήθεια τώρα....; ούτε μια είδηση για τον ΠΑΣ εδώ και πόσες μέρες
Θλίβομαι

Δυστυχώς το σχεδιάκι πέτυχε.
Στην αρχή η συνέντευξη τύπου. Οτι και να γίνει θα μείνουμε.
Μετά από μόλις δέκα μέρες και ύστερα από τη γιούχα και το διαφαινόμενο υποβιβασμό, παραχωρούμε την ομάδα.
Έπειτα φήμες για ενδιαφέρον, κουβέντες και κουτσομπολιά στα μέσα για το ποιος ενδιαφέρεται αλλά καμία εξέλιξη και κυρίως καμία ουσιαστική ενημέρωση για τα οικονομικά ζητήματα.
Εδώ και ένα μήνα και βάλε σιωπή, μετά απογοήτευση και πλέον λόγω καλοκαιριού και μειωμένου ενδιαφέροντος μειωμένες ειδήσεις για την ομάδα. Όπου εμφανίζεται καμία είδηση αυτή έχει να κάνει με τη συνέχεια που δεν μπορεί να είναι άλλη από τους αποτυχημένους.

Εν τω μεταξύ ούτε μια ανακοίνωση από Σ.Φ., πήγαν για μπάνια δεν ξέρω, από φόρουμ, από κανέναν. Ούτε μια σπασμωδική κίνηση για να φύγουν οι αποτυχημένοι. Αν' αυτού εμφανίστηκαν και δημοσιεύματα με απειλές για Γ΄, για να συνετιστούν όσοι σιχαίνονται την τωρινή διοίκηση.

Αυτό είναι το σύντομο ιστορικό του τι έχει γίνει μέχρι τώρα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #304 στις: Δευ 27 Μάι 2024 14:33 »
Θλιβερή η εικόνα χθες, αλλά δυστυχώς βγήκαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα... Αυτοί που βγήκαν στην πλατεία πάντως δεν ήταν οργανωμένοι... Από τις καφετέριες κατά πάσα πιθανότητα πήγαν στην πλατεία να πανηγυρίσουν...
Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα που ζούμε είναι αναπόφευκτο αυτό αφού το κατεστημένο προωθεί μόνο τους ακατανομαστους...
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα...
Εντάξει η Λάρισα έχει πάρει 2 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα , όμως έχουν πέσει χαμηλά πολλές φορές και αυτοί. Και τα τελευταία χρόνια ήταν χειρότερα και από εμάς.Γιατί δεν βγαίνουν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας να την κάνουν
Λεωφόρο, Πασαλιμάνι κτλ κτλ??

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Δευ 27 Μάι 2024 14:40 »
Στην Λάρισα τα τοπικά μέσα άραγε πήγαν να κάνουν αναμετάδοση πανηγυρισμών;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Δευ 27 Μάι 2024 15:06 »
Στην Λάρισα τα τοπικά μέσα άραγε πήγαν να κάνουν αναμετάδοση πανηγυρισμών;
Ιδιαίτερα το epiruspost.gr

Τρεις αναρτήσεις έκανε στα κοινωνικά δίκτυα. Μαύρο στο κωλοσάιτ.  Σαμποτάρετέ το και μην μπαίνετε στο αντι Π.Α.Σ. κωλοσαίτ τους.

Όσο και αν ήταν λίγοι, δεν πρέπει να ήταν πάνω από 150 όπως είπα και είμαι σίγουρος ότι οι μισοί από αυτούς δεν ήταν Γιαννιώτες, δεν θα έπρεπε να τους επιτραπεί να βγουν στην πλατεία.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Δευ 27 Μάι 2024 17:08 »
Ελπίζω να έχει ο καιρός γυρίσματα!!!

Αν γίνονταν αυτό,όταν ο ΠΑΣ πήγαινε στους ημιτλικους κυπέλλου ή στην Ευρώπη,εκείνες τις 2,3 φορές (πήγαμε ως γνωστόν μόνο μια), νομίζετε πως θα έβγαιναν βαζελοι στην πλατεία;

15,20 μέλη του συνδέσμου να εμφανίζονταν από τη γωνία της νομαρχίας ,θα πήγαιναν να πανηγυρίσουν στα σπίτια τους και στα μπαλκόνια τους.....

Άλλες εποχές,περασμένες ξεχασμένες; Μακάρι όχι! Η πόλη μεγαλώνει,έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης,δε μπορεί,πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα γίνει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Δευ 27 Μάι 2024 18:31 »
Επιτέλους και ένας δημοσιογράφος σε έναν τοπικό σταθμό με στιβαρή άποψη και ολοκληρωμένη γνώση για την τοπική μας ομάδα,τον ΠΑΣ.Ναι μιλάω για τον θρυλικό Γιάννη Γιαννάκη και για το αφάν γκατέ του ραδιοφώνου τον Super-fm.
Αφού στο ξεκίνημα της εκπομπής μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν νέα για τον ΠΑΣ ασχολήθηκε με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και επισήμανε ότι έχουμε μπροστά μας και τους τελικούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που τους περιμένουμε με ανυπομονησία.Επίσης είπε ότι έχουμε να  περιμένουμε και τους Ολυμπιακούς αγώνες και έκανε νωρίτερα το διαφημιστικό διάλειμμα για να συνδεθεί με κάποιον που παρακολούθησε το final four στο Βερολίνο.
Κάπου εκεί κόλλησε το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο και γλίτωσε από το σπάσιμο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Δευ 27 Μάι 2024 20:26 »
Ετσι ειναι συνταυροι, οπως με ωραιο τροπο το εγραψε ο passenger. Ολοι αυτοι οι τοπικοι δημοσιογραφοι δεν ειναι Π.Α.Σ.  Κανενας. Λεφτα βγαζουν απ τον Π.Α.Σ μια ζωη. Ο Γιαννακης ΑΕΚ ηταν απο μικρο παιδι. Ο Βλασσης βαζελος. Ο Γυφτοπουλος γαυρος. Ακομα κι ο αειμνηστος Λακης Ριβα που ηταν και συμπαθεια μου, γαυρος ηταν. Ο Σκουμπος βαμμενος ΑΕΚ κι αυτος. Τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι με την ομαδα μας;;;;;;;; Για τον βρυκολακα τι να πω;;;;;;; Βαζελος απο μικρο παιδι και θελει ακομα και τωρα να παιξει ρολο στις εξελιξεις.Τουλαχιστον να εχουν το θαρρος να το λενε οταν δημοσιολογουν.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #310 στις: Δευ 27 Μάι 2024 22:30 »
Στον ίδιο τοπικό σταθμό κάθονται και κάνουν εκπομπή και μιλάνε 1 ώρα για την Ελεούσα... Ήθελα να ήξερα νομίζουν ότι κάθεται κάποιος να ακούσει την εκπομπή τους??? Και αν ναι πόσοι!?? 2,3?? Κάνουν εκπομπή για 2,3 άτομα??
Εδώ στα Γιάννενα μας έχει φάει η φάση ναι είμαι ΠΑΣ, αλλά είμαι και κάτι άλλο... Όχι ρε φίλε αν είναι είσαι κάτι άλλο δεν είσαι ΠΑΣ! Δεν μπορεί να είσαι κ ΠΑΣ και ομάδες του ΠΟΚ (κ ΠΟΘ αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι κ κλινικές περιπτώσεις..)
Το εχω ξαναπεί ζηλεύω τους Λαρισαίους σε αυτό το θέμα

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Δευ 27 Μάι 2024 22:46 »
Συνταυροι πρέπει να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ αυτά,τι να κάνουμε έτσι είναι σε όλη την επικράτεια, δυστυχώς αυτοί οι τρείς δυνάστες έχουν και την μάζα(πρόβατα) μαζι τους , αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα και στα Γιάννινα είναι λίγοι σε σχέση με άλλες πόλεις που έχουν το πάνω χέρι όπως στο Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο.
Όσων αφορά τη Λάρισα που διαβάζω ότι είναι όλοι ΑΕΛ, επειδή έχω μείνει εκεί το ποκ ζει και βασιλεύει απλά τα μονστερια έχουν πολύ δυνατό πυρήνα και τους κυνηγάνε.
Παλιότερα γινόντουσαν πολύ χειρότερα μέχρι και Αρειανούς έχω δεί να πανηγυρίζουν το uleb cup το 2003,τι να λέμε τώρα.
Άσε να μη θυμηθώ τους "οργανωτές"στο Ζωσιμάδες κάτι βαζελους κατι χανουμια τώρα τουλάχιστον εξαφανίστηκαν απ'το γήπεδο.
Για μένα καλά κάνανε και πανηγυρισανε αυτοί οι 50-60 νοματαιοι ευρωπαϊκή κούπα σήκωσαν αρκεί να μην προκαλούν, τώρα κάτι γραφικά του Στιλ τα Γιάννενα είναι πράσινα, κόκκινα, κίτρινα,σκατι τα λένε παιδάκια λυκείου και πρωτοετής φοιτητές για να σηκώσουν βίντεο στο τικ-τοκ.Αυτα.
Υπομονή γερό στομάχι και πίστη στο σήμα με τον Ταύρο τίποτα άλλο!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Δευ 27 Μάι 2024 23:22 »
Συμφωνώ με τον ΤΑΧΑΣ. Όμως όπως έχω πει ξανά, οι περισσότεροι στην παλιά 7 είχαν και δεύτερη ομάδα. Αλλά ποτέ μα ποτέ δεν τόλμησε κανείς από αυτούς να βγει στην πλατεία να πανηγυρίσει κάποια μεγάλη επιτυχία των άλλων ομάδων τους. Τουλάχιστον δεν θυμάμαι εγώ κάτι τέτοιο. Ήταν πάνω απ' όλα Π.Α.Σ. Και για όσους θυμούνται, οι φιλοξενούμενοι του ποκ-ποθ που έρχονταν στα Γιάννινα το σκέφτονταν πάρα πολύ καλά να κάνουν μανούρα. Ήξεραν ότι τα αλάνια της 7 θα τους έριχναν στην Παμβώτιδα, δεν είχε τρεις και κάτσε λέμε.

Όσον αφορά τους μπριζολάκηδες της δημοσιογραφίας στην πόλη μας, βρε δε πα να 'ναι ό, τι ομαδούλα θέλουν. Εμένα δεν θα με ενοχλούσε αυτό, εάν και μόνο εάν ήτανε αυτοί που πρέπει στα θέματα της Ομάδας μας.
Τρελαίνομαι ρε όταν ο άλλος λέει ότι δεν υπάρχουν νέα για τον Π.Α.Σ. Ρε μαλάκα, μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις, να ψάξεις, να κάνεις ρεπορτάζ???
Τί λέω τώρα κι εγώ...
Άι σιχτίρ νούμερα...  :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Δευ 27 Μάι 2024 23:27 »
Ρε παιδια,δεν εχω ιδεα τι γινεται στη Λαρισα Πιστευω τον συνταυρο ΤΑΧΑΣ  που εζησε κι ολας εκει. Παρεμπιπτοντως ο αντρας της αδερφης μου που ειναι απο κει γαυρος ειναι και εχουμε σκοτωθει λεκτικα πολλες φορες. Ο σκοπος ειναι τι γινεται εδω μ εμας.Αν συνεχιστει αυτη η αδρανεια , θα ειναι βουτυρο στο ψωμι του Παναγιωτακη και καταστροφη για την ομαδα μας.Θελω να του απευθυνω ενα μηνυμα ,αν μπορει να το διαβασει και να το καταλαβει ,γιατι ειναι και μπουφος. Φευγα ρε μ@@α@α .Χθες. Μας εχεις κανει ολους καρδιακους. Μας εχεις σπασει τα νευρα. Φιλοτιμο δεν εχεις;;;;;;;;;;;; Που την οδηγεις την ομαδα;;;;;;;;;; Δεν ντρεπεσαι;;;;Αντε στο καλο.Δωσε τις μετοχες ρε κηφηνα ακομα και στον δημαρχο και μεις θα την βρουμε την ακρη. Αυτη η ομαδα δε θα χαθει ποτε. Εχει παραξενη και μαγικη αυρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Δευ 27 Μάι 2024 23:51 »
Ετσι ειναι συνταυροι, οπως με ωραιο τροπο το εγραψε ο passenger. Ολοι αυτοι οι τοπικοι δημοσιογραφοι δεν ειναι Π.Α.Σ.  Κανενας. Λεφτα βγαζουν απ τον Π.Α.Σ μια ζωη. Ο Γιαννακης ΑΕΚ ηταν απο μικρο παιδι. Ο Βλασσης βαζελος. Ο Γυφτοπουλος γαυρος. Ακομα κι ο αειμνηστος Λακης Ριβα που ηταν και συμπαθεια μου, γαυρος ηταν. Ο Σκουμπος βαμμενος ΑΕΚ κι αυτος. Τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι με την ομαδα μας;;;;;;;; Για τον βρυκολακα τι να πω;;;;;;; Βαζελος απο μικρο παιδι και θελει ακομα και τωρα να παιξει ρολο στις εξελιξεις.Τουλαχιστον να εχουν το θαρρος να το λενε οταν δημοσιολογουν.

Υπάρχει σοβαρός Πασολές που διαβάζει το Γιαννάκη; Εγώ ποτέ δεν έχω μπει καν στο σαιτ του ή μήπως υπάρχει κάποιος που θεωρεί το Γυφτόπουλο δημοσιογράφο που αξίζει να διαβαστεί; Καμιά φορά που πέφτει ο Ηπειρωτικός Αγώνας στα χέρια μου και τυχαίνει να διαβάσω κάτι που γράφει, κοινότυπα πράγματα λέει, ρεπορτάζ σπάνια έως ποτέ δεν κάνει, ειδήσεις δεν βγάζει. Κάτι ιστορικά αφιερώματα κάνει που κάποιες φορές ίσως και να ενδιαφέρουν έναν φίλαθλο του Π.Α.Σ..

Γενικώς δεν υπάρχουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι στα Γιάννινα. Πλην του passports.gr, που είναι και το μόνο που διαβάζω κανείς άλλος δεν κάνει κριτική, δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Αν εξαφανιζόταν ως δια μαγείας από το προσκήνιο οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον Π.Α.Σ. κανείς δεν θα τους αναζητούσε, σε κανέναν δεν θα έλειπαν.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Μάι 2024 23:54 από Mpakoulieros »

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Τρι 28 Μάι 2024 00:14 »
Εγω το ξαναλεω ποια ειναι η λυση
Να βρεθει ενας σοβαρος επιχειρηματιας με αρκετα περισσοτερα χρηματα απο τους ωνασηδες των λιντλ που εχουμε τωρα
Ο οποιος ομως απο τη στιγμη που θα παρει την ομαδα, να μην εμπιστευτει κανεναν ανθρωπο που κανει κουμαντο σε αυτη την πολη
Αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια σαν αυτη που αρμοζει στον ΠΑΣ
Αν υπαρχει γιαννιωτης νυκοκοιρης επιχειρηματιας που εχει τα κακαλα να το κανει αυτο, σωθηκαμε
Αλλιως θελει πολλη τυχη να τα καταφερεις

Αυτο το πραγμα με τα χρεη που εχει φορτωσει αυτη η οικογενεια στην ομαδα ειναι καρκινος τοσα χρονια
Ουτε εχω ξαναδει τετοια περιπτωση στη χωρα
Συνηθως ή τελειωνουν πιο γρηγορα ή χαριζονται καποια στιγμη
15 χρονια που το εχετε ξαναδει εσεις να μου το πειτε και μενα
Και κανεις δεν καταλαβαινει ουτε πως δημιουργηθηκαν ουτε πως διαιωνιζονται
Τετοια κοροιδια με την ανοχη τους κρατους δεν νομιζω να ξαναυπαρξει ποτε

Οσον αφορα το χτεσινο, το μεγεθος των φιλαθλων παο,οσφπ πανελληνιως ειναι περιπου απο 2.000.000 ο καθενας
Δεν ειναι δυνατον να μην βρεθουν ατομα και στα γιαννενα να πανηγυρισουν
Για ευρωπαικο τιτλο μιλαμε οχι για κυπελακια της πλακας
Το θεμα ειναι ποιες ηταν οι πολεις στις οποιες φοβηθηκαν να το κανουν αυτο και γιατι
Θεσσαλονικη και λαρισα ή και αλλες?

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Τρι 28 Μάι 2024 00:25 »
Το θεμα ειναι ποιες ηταν οι πολεις στις οποιες φοβηθηκαν να το κανουν αυτο και γιατι

Γιατί εκεί πέφτει φάπα ξάπλα. Πολύ απλό.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Τρι 28 Μάι 2024 00:34 »
Συνταυρε drakolimni θα το πω παλι. Δεν γνωριζω νομικα και τι νομικο πλαισιο υπηρχε τοτε. Ειμαι ομως σιγουρος οτι υπαρχουν εδω παιδια αριστοι γνωστες αυτων των θεματων ωστε να ριξουν απλετο φως σ αυτη την υποθεση.Η αποψη μου παντως ειναι οτι τα χρεη της ΠΑΕ απο το 1979 και μετα δεν σβηστηκαν ποτε στο χιονι. Το ΤΑΠ  που εκανε ο κοντος και η προσθηκη του 1966 στο ονομα, μπορει να ελαφρυναν καπως τα χρεη της ομαδας ,αλλα δεν πιστευω οτι τα σβησανε. Επισης δεν πιστευω οτι ο ΧΒ εκανε τοσες σπαταλες για να δημιουργησει τρια εκ χρεος. Επαναλαμβανω και μπορει να γινει ευκολα κατανοητο, οτι δεν ειμαι σε θεση να αποδειξω τιποτα.Δεν γνωριζω. Υπαρχουν ομως ανθρωποι με γνωσεις σ αυτα τα θεματα, που μπορουν να μας πουν πως εχουν τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Τρι 28 Μάι 2024 00:40 »
Φίλε ΠΑΣ έτσι είναι όπως τα γράφω είναι μύθος ότι όλη η Λάρισα είναι βυσσινί το αντίθετο 50/50,και μάλιστα ένας απ'τους ιστορικούς ηγέτες των monsters ο μακαρίτης Καλαμαράς ήταν Γαύρος μέχρι κόκκαλο απλά ήταν και ΑΕΛ.
Το 2004 που βρισκόμουν Λάρισα στον τελικό κυπέλλου τότε γαύρου - βαζελου ούτε σε παγκάκι δεν έβρισκες για να πιείς καφέ,και μιλάμε για μια ομάδα που έφερε πρωτάθλημα και δύο κύπελλα!!!
Δυστυχώς εδώ στο ελλαντα δεν έχουμε την νοοτροπία τών Βρετανών όπου οι τοπικές κοινωνίες στηρίζουν τις ομάδες τους και γεμίζουν τα γήπεδα σε όποια κατηγορία και αν παίζουν.
Πάντως το Πάσχα που ήμουν Γιάννενα είδα πολλά πιτσιρίκια με μπλούζες Σ.Φ και αυτό με γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον, αυτό στην εποχή μου(90s) δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια και δυστυχώς το 80%της γενιάς μου είναι και κάτι άλλο ή ποκ και λόγω καταγωγής ΠΑΣ αυτή είναι η πραγματικότητα, εμείς γαλουχηθηκαμε έτσι απ'τους μεγαλύτερους και η ομάδα είχε αποδομηθει απ'τον ίδιο τον κόσμο και όχι μόνο απ'τις διοικήσεις.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Τρι 28 Μάι 2024 00:52 »
Εχεις δικιο συνταυρε. Μονο που η φουρνια των Αργεντινων που φτιαξανε εναν τεραστιο μυθο τοτε σ ολη την Ελλαδα,δεν ειχε καμια συνεχεια. Αντιθετα ειχαμε μια απολυτως ντροπιαστικη συνεχεια. Δεν βρεθηκε κανενας να το συνεχισει ολο αυτο που κανανε τοτε αυτοι οι μαγκες. Κριμα. Κριμα .Κριμα. Τωρα κυνηγαμε τα Χριστοβασιλακια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Τρι 28 Μάι 2024 01:52 »
Συνταυρε drakolimni θα το πω παλι. Δεν γνωριζω νομικα και τι νομικο πλαισιο υπηρχε τοτε. Ειμαι ομως σιγουρος οτι υπαρχουν εδω παιδια αριστοι γνωστες αυτων των θεματων ωστε να ριξουν απλετο φως σ αυτη την υποθεση.Η αποψη μου παντως ειναι οτι τα χρεη της ΠΑΕ απο το 1979 και μετα δεν σβηστηκαν ποτε στο χιονι. Το ΤΑΠ  που εκανε ο κοντος και η προσθηκη του 1966 στο ονομα, μπορει να ελαφρυναν καπως τα χρεη της ομαδας ,αλλα δεν πιστευω οτι τα σβησανε. Επισης δεν πιστευω οτι ο ΧΒ εκανε τοσες σπαταλες για να δημιουργησει τρια εκ χρεος. Επαναλαμβανω και μπορει να γινει ευκολα κατανοητο, οτι δεν ειμαι σε θεση να αποδειξω τιποτα.Δεν γνωριζω. Υπαρχουν ομως ανθρωποι με γνωσεις σ αυτα τα θεματα, που μπορουν να μας πουν πως εχουν τα πραγματα.
Έχουν σβηστεί τα παλιά χρέη.Ότι έγραψα πριν.

Διάβασε την σελίδα στο παρακάτω λινκ.Κάθε χρόνο η εφορία βγάζει λίστα μεγαλοοφειλετών και έχει μέσα την παλιά ΠΑΕ μέσα.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5290.0

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Τρι 28 Μάι 2024 03:18 »
Υπάρχει οργανωμένο οπαδικό κίνημα στα Γιάννινα;

Ρωτάω. Τι κάνει μπροστά στα τερατώδη πράγματα που διαβάζουμε; Κοιμούνται;
Ρε αν δεν μπορείτε αι σια πέρα.

Ας βγάλει ανακοίνωση το φόρουμ στη τελική, που είπε και ένας φίλος λίγες μέρες πριν.

Αναχρονιστικό μην αλλά ελλείψη άλλου ας βγάλει ανακοίνωση του στυλ μαζέψτε τα και δρόμο.

Ενημερώστε αναλυτικά για τα χρέη και παραχωρείστε την ομάδα όπως δεσμευθήκατε στη  συνέντευξη ρύπου.

Oργανωμενο οπαδικο κινημα

Τι ειναι αυτο

Τρωγεται?????

Ειχαμε τους μπλου βαγερος που μεγαλωσε το ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΟ οπαδικο κινμα και ειχανε μια ιδεολογια και που δεν παρεκκλιναν ποτε τους ασχετα που παντα διαφωνουσα
Ειχαμε τους Λος Τορος Λοκος,που ο σκοπος τους ειναι το ξυπνημα των Πασολεδων της Αθηνας
Ειχαμε τους Απει Ρωταν,αυτοι και αν ειχανε ενα σκοπο και μια ιδεολογια δυνατη,τα βαλανε με συμφεροντα,τα βαλανε με τον Κουγια,και ειχανε δυνατη γραμμη
Ειχαμε τους Ατζουρα φαμιλια που την κουτσοπαλευανε χωρις πολλα πολλα ομως
Κια τωρα εχουμε τα πιτσιρικια απο το ΣΦ που οντως δινουνε παλμο αλλα απο αγωνες,ιδεολογιες,αντιδρασεις, ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ

Το πολυ πολυ θα ξαναβγαλουνε με νεροβραστη ανακοινωσουλα κατα του Παναγιωτη με δηθεν και καλα απειλες και τελειωσε η ιστορια

Τι ψαχνουμε τωρα?????

Εφτασα ρε πουστη μου να ζηλευω τα μανστερια που ειχανε μπρικια με την αποχη τους
Μην τα ζηλεύεις και πολύ, γιατί πολλοί κανουμε αποχή απο το 2012..
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Τρι 28 Μάι 2024 04:06 »
Μπραβο σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το θεμα των χρεων της ομαδας. Δεν εχω κατι xειροπιαστο να αντιπαραθεσω. Μια πληροφορηση ηθελα να εχω απο ανθρωπους που ξερουν το θεμα. Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα και πολλα. Τα περισσοτερα δεν ηταν καν αναγνωσιμα κι ας φοραω και γυαλια.Τελος παντων .Εχω πολλους φιλους δικηγορους και δω και στην  Αθηνα, και σε λιγο καιρο θα μαθω τι ακριβως συμβαινει με την ΠΑΕ Π.Α.Σ Γιαννινα και τα χρεη που κουβαλαμε..Καλο καλοκαιρι σε ολους με υγεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 28 Μάι 2024 04:14 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #323 στις: Τρι 28 Μάι 2024 07:35 »
Εγω το ξαναλεω ποια ειναι η λυση
Να βρεθει ενας σοβαρος επιχειρηματιας με αρκετα περισσοτερα χρηματα απο τους ωνασηδες των λιντλ που εχουμε τωρα
Ο οποιος ομως απο τη στιγμη που θα παρει την ομαδα, να μην εμπιστευτει κανεναν ανθρωπο που κανει κουμαντο σε αυτη την πολη
Αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια σαν αυτη που αρμοζει στον ΠΑΣ
Αν υπαρχει γιαννιωτης νυκοκοιρης επιχειρηματιας που εχει τα κακαλα να το κανει αυτο, σωθηκαμε
Αλλιως θελει πολλη τυχη να τα καταφερεις

Αυτο το πραγμα με τα χρεη που εχει φορτωσει αυτη η οικογενεια στην ομαδα ειναι καρκινος τοσα χρονια
Ουτε εχω ξαναδει τετοια περιπτωση στη χωρα
Συνηθως ή τελειωνουν πιο γρηγορα ή χαριζονται καποια στιγμη
15 χρονια που το εχετε ξαναδει εσεις να μου το πειτε και μενα
Και κανεις δεν καταλαβαινει ουτε πως δημιουργηθηκαν ουτε πως διαιωνιζονται
Τετοια κοροιδια με την ανοχη τους κρατους δεν νομιζω να ξαναυπαρξει ποτε

Οσον αφορα το χτεσινο, το μεγεθος των φιλαθλων παο,οσφπ πανελληνιως ειναι περιπου απο 2.000.000 ο καθενας
Δεν ειναι δυνατον να μην βρεθουν ατομα και στα γιαννενα να πανηγυρισουν
Για ευρωπαικο τιτλο μιλαμε οχι για κυπελακια της πλακας

Νομίζω μόνο εκεί.Θεσσαλονικη και Λάρισα. Ακριβώς όπως είπε και ο Mpak, εκεί πέφτει φαπα ξάπλα. Τώρα σγρ βαζελοι, γαύροι υπάρχουν στα Γιάννενα όπως και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά σε αυτές τις 2 δεν βγαίνουν σε κεντρικά σημεία τους να τα κάνουν γήπεδα τους. Γενικά αφού δεν έχουν συνδέσμους εκεί είναι πιο δύσκολο κιόλας να γίνει κάτι τέτοιο, πέρα από την φαπα ξάπλα. Μακάρι οι περισσότεροι προχθές στην Περιφέρεια να ήταν φοιτητές.... Προσωπικά δεν το πολύ πιστεύω....
Θα πω και κάτι άλλο. Απογοητευμένοι της Θεσσαλονίκης στην Θεσσαλονίκη (Άρης, Ηρακλής κυρίως...) πλέον ανοίγουν συνδέσμους ξένων ομάδων (Liverpool, Manchester United,Inter κτλ κτλ..) ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΊΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Τρι 28 Μάι 2024 09:30 »
Η λύση για μένα εξακολουθεί να είναι απλή. Γιατί όλα στη ζωή κατά εμε πρέπει να είναι απλά αρκεί να ξέρεις ή να μάθεις να λειτουργείς απλά.
1€ τη μέρα κάθε μέρα από 100k-120k μέλη, φίλους, οπαδούς
Δωρεάν πρόσκληση σε όλους αυτούς για την είσοδο στο γήπεδο.
50% των εσόδων σε μεταγραφές
30% σε προσωπικό της ομάδας
10% για marketing και λοιπά λειτουργικά
10% για διαμόρφωση γηπέδου και βοηθητικά
Εναλλαγή προσώπων διοίκησης κάθε 4-5 χρόνια
Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος κοινής αποδοχής, αγαπητός στην τοπική κοινωνία, στην ομάδα και με ικανότητα να εμπνεύσει,να παρακινήσει, να προσφέρει.
Καλό σαν σκέψη αλλά είσαι πολυ αισιόδοξος. Τους 100-120χιλ μέλη, φίλους, οπαδούς ξέχασέ τους.
Ξανακάνε τους υπολογισμούς πως βγαίνει το σενάριο με μέγιστο τους 10 χιλιάδες. Μπορεί να λέω και πολλούς πλέον.....