Εμενα στα μπρικια μου και ο βρυκολακας και ο καθε βρυκολακας και βεβαιως παντα εγραφα την γνωμη ακομα και σε παντοκρατορια B.V...Την γνωμη μου την γραφω ελευθερα και δεν μασαω τα λογια μου ειτε γραφοντας εδω ειτε γραγοντας στο φβ,τον θυμουνται αρκετοι φανταζομαι
Το εχω ξανααναφερει
Μαζι με την ελευθερη πτωση της διοικησης βλεπω και στα οπαδικα μια πτωση,οχι σε φωνη,οχι σε τζερτζελο,οχι σε παρουσια στα τσιμενα αλλα βλεπω μια τερμα αβουλια στα στον τροπο αντιδρασης ως προς τον ΧΒεικο
Αν δεν λειτοργησει ο συνδεσμος σαν μοχλος πιεσης στην αγια οικογενεια
Ποιος περιμενετε ρε παιδια ο κυρ Παντελης που εχει το μαναβικο μονος του να σηκωσει το λαβαρο της επαναστασης?????
Πριν τελειωσει η χρονια πρεπει να ειδα 5-6 ανακοινωσεις απο Σ.Φ που ηταν επικριτικοι στα αδελφια,και καλα κανανεεεεε,αλλα χωρις το κατι παραπανω
Τελιωνει η Χρονια λοιπον βγαινει ο Παναγιωτακης στην συνεντευξη τυπου,ξαναβγαινει σε μια ανακοινωση μετα απο κανενα μηνα οτι τελικα δεν αποχωρει απο την ομαδα και δεν βλεπω ουτε μια ανακοινωση,ουτε μια αποφαση,ουτε κατι ωστε ξερουνε και οι υπολοιποι φιλαθλοι -κοσμος πως θα κινηθει
Τι προβλεπω????
Απολυτως τιποτα,δυστυχως...Θα ξαναβγουνε ανακοινωσεις,τα αδελφακια στα μπρικια τους και θα συνεχιστει η ιδια ιστορια σαν να μην συμβαινει τιποτα και θα ειμαστε παλι στο ΜΗΔΕΝ
Στυλ παω στο γηπεδο και φωναζω κατα της οικογενειας ενα συνθηματακι επι ενα 90λεπτο και αυτο οταν χανει ο ΠΑΣ απο αντιπαλη ομαδα,μονο σαν τροπος αντιδρασης δεν μετριεται
Αν δεν υπαρχουνε σκληρες αποφασεις ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
Τωρα ως προς το θεμα που δημιουργηθηκε
Αν ο Κassabian αν ειπε μαλακια και δεν ευσταθει αυτο που λεει καλο ειναι να ειπωθει και μια ειλικρινης συγνωμη
Οπως συγνωμη πρεπει να ζητηθει και απο το ουλτρας...Γιατι μπινελικωματα ανωνυμα καλυμενος απο τον οχλο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ και δεν δεχομαι κουβεντα επαυτου