Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)  (Αναγνώστηκε 57673 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #550 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 22:17 »
Μακαρι να ναι ο Μονεμβασιωτης ιδιοκτητης-προεδρας συνταυρε στον Ηρακλη. Δεν παει πουθενα. Ειναι ασχετος σ ολα τα θεματα του ποδοσφαιρου και το απεδειξε πολλες φορες. Αν ειναι ομως  οπως τα λες, γιατι εγω δεν εχω ιδεα για ομιλους και τετοια πραγματα και παιξουμε στον βορειο ομιλο, καλυτερα βαλε μεσα την Καβαλα παρα τον Ηρακλη. Πολυ χρημα ακουω πεφτει  εκει.Το βασικοτερο ολων ομως ειναι τι θα παρουσιασουμε εμεις.Αυτο απασχολει εμενα.
Η Καβάλα?? Δεν έχω διαβάσει, ακούσει το παραμικρό. Δεν γνωρίζω καν ποιός είναι αυτός που την έχει. Αν καταφέρει να μείνει κάτω από μια ερασιτεχνική ομάδα όπως είναι μέχρι στιγμής αυτή την στιγμή η Καβάλα, μία ομάδα με σειρά ετών στην Α, τι να πω?? Θά πρόκειται για κατόρθωμα τεράστιο του Παναγιώτη....
Υ.Γ από ένα γρήγορο ψάξιμο ένας που πουλάει έπιπλα σε ξενοδοχεία από Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης την έτρεξε φέτος... Για παραμονή στην κατηγορία μιλάει, και θέλει την στήριξη του κόσμου που ήταν απών φέτος διάβασα...


Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #551 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 22:40 »
Στο βόρειο όμιλο διάβασα θα παίξει κ η Παναχαϊκή.... ύποπτο μου φαίνεται και τη έχω για φαβορί

Εμείς τίποτα....να χαρώ εγώ αυτούς που λέγανε ότι ευτυχώς η αγία οικογένεια θα μείνει
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #552 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 22:44 »
Μακαρι να εχω λαθος πληροφοριες συνταυρε tr7 ,οσον αφορα την Καβαλα.Τρεχουν κι αλλοι απο πισω. Θα δουμε. Για την ΑΕΛ συμφωνω απολυτα οτι ειναι πρωτο φαβορι. Ξαναλεω ομως οτι το προβλημα για μενα δεν ειναι καμια αλλη ομαδα, παρα μονο ο εαυτος μας και πιο συγκεκριμενα το χριστοβασιλακη που αποτελει τροχοπεδη σε οποιαδηποτε εξελιξη της ομαδας μας.Εδω ρε λεβεντη μου δεν ξερουμε μασα Ιουνιου αν και τι ομαδα θα παρουσιασουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #553 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 23:00 »
Αν ειναι και η Παναχαικη KASABIAN στο βορειο ομιλο ,τρεχα γυρευε. Αντι μωρε να πεισμωσει ο μπουλης για τον υποβιβασμο και να προσπαθησει να ενισχυσει ουσιαστικα για αμεση επανοδο την ομαδα αλλα κοιταζει μονο να ξεπουλησει οτι καλυτερο εχει μεινει για να βγαλει ακομα πεντε δεκαρες, για ποια επομενη μερα κουβεντιαζουμε;;;;;;;;;;Με το υπαρχων ροστερ και δυο -τρεις  ποιοτικες προσθηκες για τα δεδομενα της κατηγοριας βεβαια και πανω απ ολα ενα καλο τερμα , πιστευω θα καναμε περιπατο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Ιούν 2024 23:06 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #554 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 23:11 »
Και η Παναχαϊκή να έρθει, εγώ πάλι θα λέω ότι οι αντίπαλοι μιας ομάδας που θέλει πρωτάθλημα στον όμιλο μας θα πρέπει να περάσει Ηρακλή και Λάρισα. Δεν θα κάνει πρωταθλητισμό η Παναχαϊκή του χρόνου. Εμείς τι θα κάνουμε είναι το θέμα...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #555 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 23:20 »
Sorry, αλλά η απογοήτευση με τα του Π.Α.Σ. σας οδηγεί να λέτε ανοησίες.

1ον Τα Γιάννινα είναι στην καλύτερη εποχή τους μετά το 1913. Συγκοινωνιακό κέντρο σχεδόν τριών αυτοκινητοδρόμων (όταν τελειώσει ο Ε65), εμπορικό, πολιτιστικό, οικονομικό, νοσοκομειακό κέντρο για περίπου 1.000.000 πληθυσμού (Ήπειρος, Κέρκυρα, Λευκάδα, μέρος της Δ. Μακεδονίας και Δ. Θεσσαλίας, της Βόρειας Αιτωλοακαρνανίας και της Νότιας Αλβανίας) με επιχειρήσεις-εργοστάσια που είναι στα 100 μεγαλύτερα της χώρας (Νιτσιάκος, Πίνδος, Δωδώνη, Ζαγόρι, Βίκος) και άλλα που πάνε πολύ καλά, με εταιρείες τεχνολογίας που τα ανεβάζουν ψηλά στην ελληνική επαρχία, ίσως και κατέχοντας την πρώτη θέση, με ακμαιότατο τουρισμό που  παίζει να έχει τριπλασιαστεί σε μια δεκαετία.

Ε τι άλλο να ήθελε κανείς;

Και πετάει ο άλλος τι παπαριά του για τις εξορύξεις; Τι να το κάνεις το πετρέλαιο όταν η νο 1 παραγωγός χώρα στον κόσμο λέει ότι το 2030 κέρδη από το πετρέλαιο φινίτο; Να καταστρέψεις τη φύση σου για κάτι που βαριά θα έχει ακόμη ζωή για δεκαπέντε χρόνια; Αλλά από εσένα που πανηγύριζες για το θάνατο μικρών παιδιών, μεταναστών και προσφύγων τι θα περίμενε κάποιος να ακούσει; Φτού σου ρε, με καθυστέρηση.

Λοιπόν μια χαρά πάνε τα Γιαννενάκια και η οικονομία τους, όσο καλά μπορούν να πάνε σε μια χώρα που παρακμάζει και σε μια Ευρώπη που παρακμάζει επίσης. Δεν είμαστε ούτε στη Κίνα ούτε σε Εμιράτο ούτε Κύπρος των offshore και του αδιευκρίνιστου χρήματος.

Η ομάδα δεν πωλείται γιατί δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να πάρει με τους όρους του Χρηστοβασιλέεικου, την ομάδα.
Αυτό είναι το στόρι. Χωνέψτε το. Μην βρίσκετε δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν. Στο φυσικό αέριο και στα καραβάκια της λίμνης.

Η ομάδα δεν έχει υποδομές, είναι στη Β', έχει χρέη, έχει την απόλυτη ξενέρα λόγω χρηστοβασιλέικου και κανείς δεν ξέρει αν ζητάνε λεφτά για να φύγουν. Επικεντρωθείτε στα δεδομένα και την ουσία και όχι στις αμπελοφιλοσοφίες.

Προέχει να φύγουν τώρα, αύριο, χθές οι αποτυχημένοι πριν να είναι πολύ αργά και πέσουμε και στη Γ'.
DK: Οι βρισιές διαγράφηκαν ...  έλεος! Τεκμηριώστε με άλλο τρόπο τα επιχειρήματά σας. Και μην αρχίσετε τα σχόλια του τύπου αυτός προκάλεσε πρώτος ο άλλος δεύτερος κ.ο.κ. Έχουμε όλοι τον εκνευρισμό μας όταν αναφερόμαστε στον ΠΑΣ ας μην γίνει βραχνάς και το pas.gr (ειδικά μάλιστα στους λιγοστούς σαν τον fon και το Λαμία που αφιερώνουν και χρόνο για να συνεχίσουμε να έχουμε ένα μη κατευθυνόμενο χώρο ελεύθερης έκφρασης) ... 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιούν 2024 09:29 από dk »

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #556 στις: Τετ 12 Ιούν 2024 23:24 »
Να αναλύσω εδώ για ποιο λόγο η περιοχή μας είναι μακράν πίσω από την υπόλοιπη Ελλάδα και έτη φωτός μακριά από Ευρωπαϊκές χώρες νομίζω θα τραβήξει πολύ.

1. Στα Γιαννενα η βιομηχανική περιοχή είναι ανύπαρκτη. Οι εταιρείες που προανέφερες ουτε θέλουν, ούτε μπορούν να ασχοληθούν με την ομάδα (πέρα από χορηγίες) μιας και δεν είναι στο mentality τους και δεν έχουν να πάρουν κάποια υπεραξία από την επένδυση. Επιπλέον οι ιδιοκτήτες τους είναι μακριά από το ποδόσφαιρο και δε πρόκειται να εμπλακούν σε χώρο που δε γνωρίζουν. Το βασικότερο όμως πλέον είναι, ότι δεν είναι πια οικογενειακές ή προσωπικές επιχειρήσεις αλλά υπόκεινται σε έλεγχο μετόχων. Οπότε οποιαδήποτε απόφαση ελέγχεται και αξιολογείται από τους μετόχους και όχι από τον ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι εδώ τελειώνει και η απορία γιατί δεν εμπλέκονται. Δε θα μιλήσω, λόγω προσωπικής εμπειρίας αλλά και φήμης που έχουν στην αγορά εργασίας, πως βγάζουν από τη μύγα ξύγκι και τι ύψος μισθών δίνουν (κανα 2 είναι, οι άλλοι ακολουθούν ευρωπαικές τακτικές και μπράβο τους).

2. Για να γίνει μία πόλη προσβάσιμη στη βιομηχανία και τον τουρισμό (δεν εννοώ τον εγχώριο που είναι αβέβαιος και μεμονωμένος) θα πρέπει να υπάρχουν τρεις βασικές προυποθέσεις:
α. Αεροδρόμιο με διασύνδεση σε πόλεις του εξωτερικού και Ελλάδα δεθυτερευόντως. Οι πτήσεις θα πρέπει να φτάσουν 1 την ώρα (άφιξη-προσγείωση) για να πεις οτι είσαι σε καλό τουριστικό επίπεδο. Ακόμα στα Γιάννενα βγαίνουμε στα μπαλκόνια αν ακούσουμε ελικοφόρο να περνά. Έχεις πάρα πολύ δρόμο ακόμα.

β. Λιμάνι ενεργό για να μπορείς να εξάγεις-εισάγεις άμεσα. Έχεις την Ηγουμενίτσα αλλά θέλει ακόμα πολλά ψωμιά για να γίνει λιμάνι σοβαρό (είναι πολύ μικρό σε σχέση με Πάτρα, Ανκόνα, Βενετία). Δε συνδέεται με τρένο και δεν υπάρχουν αποθήκες (hub) μεταφόρτωσεις. Δεν είναι εμπορικό. Επιπλέον δεν είναι και τουριστικό όταν ακόμα πας με την παντόφλα στην Κέρκυρα και Παξους (η μόνη σύνδεση με νησιωτική Ελλάδα).

γ. Οδικοί άξονες που σε συνδέουν με υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό (Αλβανία). Το πρώτο υπάρχει σχετικά πρόσφατα, το 2ο ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας.

Επιπλεόν απαιτείται τεχνολογικό, επιστημονικό, πολιτισμικό έργο από Πανεπιστήμια και Φορείς που και εδώ τα στερείσαι διότι δεν υπάρχουν τεχνικές σχολές και επιστημονικά κέντρα στην περιοχή. Οι εταιρείες πληροφορικής που αναφέρεις δεν παράγουν χρήμα τοπικά μιας και μπορούν να απασχολούν προσωπικό απομακρυσμένα και επενδυτικά να ανήκουν σε πόλη της Γερμανίας (για παράδειγμα). Η γεωργία σου είναι ανύπαρκτη και η κτηνοτροφία είναι ελεγχόμενη και περιορισμένη.
Η πόλη δεν έχει αστική συγκοινωνία σοβαρή (ηλεκτρικά λεωφορεία, υγραερίου, φυσικού αερίου), ούτε τραμ, ούτε δίκτυο φυσικού αερίου που αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να έρθει κάποια μεγάλη παραγωγική βιομηχανία (χαρτοποιία, χαλυβουργία και άλλες). Επιπλέον πνίγεσαι από τον καπνό της ξυλείας κάθε χειμώνα αλλά ευαγγελίζονται όλοι την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των κατοίκων. Το τελευταίο είναι η μεγαλύτερη ντροπή στην σύχρονη εποχή. Αυτά που γίνονται το χειμώνα στα Γιάννενα με την αιθαλομίχλη θυμίζουν βαλκανική χώρα του 1990 και του 2000. Να μη βάλω μέσα υποδομές εσωτερικές πολής (πεζοδρόμια, πάρκα, παιδικές χαρές, δρόμους κλπ)

Όπως βλέπεις παραπάνω, απέχεις πολύ από άλλες πόλεις τύπου Θεσσαλονική, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο και έτη φωτός από Αθήνα.  Καλά για εξωτερικό δε μιλάω. Εκεί ακόμα καιη Αθήνα είναι καμμιά 20 χρόνια πίσω.

Μορώ να συνεχίσω να σου αναλύω αλλά δυστυχώς όλοι στην Ελλάδα αναδεικνύουν τα προβλήματα και όχι λύσεις. Οι λύσεις θέλουν κόπο και μεράκι.
Σερίφη κάνεις πολύ κόπο να γράφεις κατεβατά για να εξηγήσεις τα αυτονόητα σε αχάμπαρα άτομα.
Δεν έχουν καταλάβει ότι τα τελευταία σοβαρά έργα στην πόλη εγιναν επι Φρόντζου.
Ούτε βέβαια ότι η Ελλάδα είναι καταδικασμένη ξανά σε χρεωκοπία αν δεν βγουν οι υδρογονανθρακες, εξαιτίας της αχρηστίλας όλων όσων μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα.


Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.727
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #557 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 02:23 »
Ενώ άμα βγουν....έβαλα κελεμπια και έφτιαξε το Emireits bull arena

Εκεί κατακτήσαμε....ολόκληρη πόλη και αντί να μην μπορούν να σταθούν πουθενά οι πουθεναδες....κοντεβουμε να φτιάξουμε βράχο στην κεντρική πλατεία να ανεβαίνουν οι φιλόσοφοι της πόλης ...να φιλοσοφούν μέχρι το πρωί....πετρέλαια κόντρα πετρέλαια....ολίγο από αριστερή εμμονή...μια κουταλιά της σούπας δεξιά καυβλα....και οι άλλοι βαραν πόρτες για δανεικούς....που έπρεπε στα 5 λεπτά μετά το δημοσίευμα να βγει ανακοίνωση ότι όποιος δανεικός περάσει το Ρίο...και δεν το ξανασκεφτεί καλά στο Αντίρριο...κακό του κεφαλιού του

Δυστυχώς περισυ κοντά 14-15 μήνες από σήμερα...μας έφαγαν τα κάτω απ' το τραπέζι δύο μύρια....Καβάλα στο άλογο ο πατέρας ...μην εννοώντας ότι τα παληκάρια του ήταν πάνω σε μουλάρια....

Οι ευκαιρίες δεν είναι για να χάνονται τέτοιες εποχές
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιούν 2024 02:30 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.727
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #558 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 02:35 »
Εν τω μεταξύ ....προ των πυλών γενικός αρχηγός ο ντασιος ..τα αδέρφια σε τέτοια θέματα είναι πολύ μπροστά απ' τον πατέρα....τόσο πολύ που θα πρότεινα χωρίς πλάκα να δώσουν την προεδρία και να ιδρύσουν συνδεσμο

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #559 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 08:01 »
Εν τω μεταξύ ....προ των πυλών γενικός αρχηγός ο ντασιος ..τα αδέρφια σε τέτοια θέματα είναι πολύ μπροστά απ' τον πατέρα....τόσο πολύ που θα πρότεινα χωρίς πλάκα να δώσουν την προεδρία και να ιδρύσουν συνδεσμο

Μεγάλη τιμή για το Ντασιο που ούτως ή άλλως έπρεπε να έχει πόστο στην ομάδα από χρόνια!
Το θέμα όμως είναι ότι φοβάμαι πως οι πουτ@νες τον χρησιμοποιούν για να ρίξουν γέφυρες με το κόσμο... κουτοπόνηροι!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #560 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 08:57 »
Εν τω μεταξύ ....προ των πυλών γενικός αρχηγός ο ντασιος ..τα αδέρφια σε τέτοια θέματα είναι πολύ μπροστά απ' τον πατέρα....τόσο πολύ που θα πρότεινα χωρίς πλάκα να δώσουν την προεδρία και να ιδρύσουν συνδεσμο

Μεγάλη τιμή για το Ντασιο που ούτως ή άλλως έπρεπε να έχει πόστο στην ομάδα από χρόνια!
Το θέμα όμως είναι ότι φοβάμαι πως οι πουτ@νες τον χρησιμοποιούν για να ρίξουν γέφυρες με το κόσμο... κουτοπόνηροι!

Στην Ελεουσα πάντως έγινε η πατάτα και χάνει την άνοδο η ομάδα...ο Ντάσιος τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν ήξερε;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 917
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #561 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 09:18 »
Ολοι ξερανε φιλε KASABIAN. Για τον μονο που βαζω το χερι μου στη φωτια οτι δεν ειχε ιδεα, ειναι ο Ανεστης Ζωης.Τον ξερω απο μικρο παιδι ειναι τρια χρονια βεβαια μικροτερος απο μενα, αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι παιδι διαμαντι ,σοβαρος και με ακεραιο χαρακτηρα απο πιτσιρικας.Κοροιδο τον πιασανε. Ολη αυτη η μανουρα στην Ελεουσα εγινε εσκεμμενα. 180 000 χιλιαρικα θα επρεπε να βαλουν καποιοι για να παιξουν Γ εθνικη και δεν τα ειχαν.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #562 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 09:49 »

ΠΑΣ Γιάννινα: Χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει σάλιο, το αφεντικό διοικεί ερασιτεχνικά και η πρώτη του κίνηση ήταν να προσλάβει για τεχνικό διευθυντή έναν φίλο του.

Μόνο που με το ταμείον μείον, οι Ηπειρώτες ψάχνουν πλάνο επιβίωσης. Γνωρίζουν πως δεν είναι φαβορί στη Super League 2 για την άνοδο, αλλά εάν δεν την πάρουν, το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Γιατί δεύτερη χρονιά στην ίδια κατηγορία θα είναι ανεπανάληπτη οικονομική καταστροφή.

Μία από τις πρώτες επαφές που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού. Γνωρίζουν πως είναι πολλοί οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν εκεί. Ορισμένοι εξ αυτών θα πάνε αναγκαστικά σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει κάποιους. Ας μην αποκλείει κανείς ανάμεσα σε αυτούς να είναι και ο νεαρός Παπαδούδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει όλο τ πακέτο για να κάνει καριέρα. Δεν έχει, άλλωστε, και λογική η κίνηση του Ολυμπιακού να ψάξει τρίτο τερματοφύλακα και να ασχοληθεί με τον Αναγνωστόπουλο της υποβιβασμένης Κηφισιάς. Σε 24 παιχνίδια πέρυσι δέχτηκε 44 γκολ. Κάτι δεν κολλάει σε αυτό.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα το παλέψει για όσο το δυνατόν πιο φθηνές λύσεις. Και οι περιπτώσεις από μεγάλες ομάδες έχουν τα συν τους. Γιατί σπανίως τα πληρώνει όλα ο επόμενος.

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina-chtipise-tin-porta-tou-olimpiakou/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3Jqab486a0lDXovBZ7CI6IEFbOc8CCcw9H-nn5y4eB77LRVfQoGSEcGz8_aem_AV3GXB8VARK8OluLtWODzFOiK4zBt8ZRKFzusrpsbxFOhs2aJBq4sGiQztMoM-_Ov9zpuHqm5yzj8ukeQCp8HPF6
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 77
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #563 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 12:21 »
Όταν από ταύρος γίνεσαι γαυρος

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #564 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 14:57 »
DK: Οι βρισιές διαγράφηκαν ...  έλεος! Τεκμηριώστε με άλλο τρόπο τα επιχειρήματά σας. Και μην αρχίσετε τα σχόλια του τύπου αυτός προκάλεσε πρώτος ο άλλος δεύτερος κ.ο.κ. Έχουμε όλοι τον εκνευρισμό μας όταν αναφερόμαστε στον ΠΑΣ ας μην γίνει βραχνάς και το pas.gr (ειδικά μάλιστα στους λιγοστούς σαν τον fon και το Λαμία που αφιερώνουν και χρόνο για να συνεχίσουμε να έχουμε ένα μη κατευθυνόμενο χώρο ελεύθερης έκφρασης) ... 
Αδερφέ πες μου για να ξέρω αν τις βρισιές τις σβήνεις επιλεκτικά.
Εκτός και αν θεωρείς το μαλάκα βρισιά ενώ το φτου σου ρε κοπλιμέντο......

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #565 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 15:41 »
Έχουμε πάνω από δεκαετία που ''ψάχνουμε τις πιο φθηνές λύσεις'', που ''χτυπάμε πόρτες μεγάλων'' κλπ αηδιαστικά κλισέ.
Πως στο διάολο δεν υπάρχει μία για να γίνει μια αξιοπρεπής ομάδα τη στιγμή που έχουμε τόσα χρόνια με τις φθηνές λύσεις, τους δανεικούς, τους παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες? Και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις (Μαυροπάνος, Κόντε, Περέα, Οικονόμου κλπ) που έφεραν λεφτά που άλλες ομάδες δεν έχουν καν ονειρευτεί?
Δεν είναι λίγο περίεργο? (ρητορικό το ερώτημα)

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #566 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 17:13 »
Έχουμε πάνω από δεκαετία που ''ψάχνουμε τις πιο φθηνές λύσεις'', που ''χτυπάμε πόρτες μεγάλων'' κλπ αηδιαστικά κλισέ.
Πως στο διάολο δεν υπάρχει μία για να γίνει μια αξιοπρεπής ομάδα τη στιγμή που έχουμε τόσα χρόνια με τις φθηνές λύσεις, τους δανεικούς, τους παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες? Και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις (Μαυροπάνος, Κόντε, Περέα, Οικονόμου κλπ) που έφεραν λεφτά που άλλες ομάδες δεν έχουν καν ονειρευτεί?
Δεν είναι λίγο περίεργο? (ρητορικό το ερώτημα)
Κανονικά μία ομάδα με τόσα χρόνια στην Α,θα έπρεπε να ήταν για πλάκα νο1 φαβορί να ανέβει με αντίπαλες ομάδες τον Ηρακλή του Μονεμβασιωτη, την Λάρισα και/ίσως την Παναχαϊκή...που έχουν να δουν Α... Δεν ξέρω και εγώ πότε...
Που πήγαν τόσα έσοδα κάθε χρόνο?? Μην μου πείτε στο μπάτζετ...Με μεταγραφές καλές τόσα χρόνια που έφεραν χρήμα στα ταμεία.
Αν δεν μπορεί η οικογένεια με τόσα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, να βρει τα λεφτά για το μπάτζετ, που θα τα βρουν οι άλλοι????

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 579
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #567 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 17:44 »
Έχουμε πάνω από δεκαετία που ''ψάχνουμε τις πιο φθηνές λύσεις'', που ''χτυπάμε πόρτες μεγάλων'' κλπ αηδιαστικά κλισέ.
Πως στο διάολο δεν υπάρχει μία για να γίνει μια αξιοπρεπής ομάδα τη στιγμή που έχουμε τόσα χρόνια με τις φθηνές λύσεις, τους δανεικούς, τους παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες? Και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις (Μαυροπάνος, Κόντε, Περέα, Οικονόμου κλπ) που έφεραν λεφτά που άλλες ομάδες δεν έχουν καν ονειρευτεί?
Δεν είναι λίγο περίεργο? (ρητορικό το ερώτημα)

Που να πούμε ότι κάλλιστα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα καλές και φθηνές λύσεις με δύο πολύ απλά πράγματα:
1. καλές ακαδημίες
2. καλό σκαουτινγκ (ειδικά σε "ποδοσφαιρομάνες" χώρε εκτός ευρώπης)
Αλλά αυτά θέλουν οργάνωση, ανάπτυξη και μεγαλύτερο προσωπικό. Όχι και τα αγαπημένα πράγματα της διοίκησης θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #568 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 17:52 »
Αύριο το πρωί, αν κάναμε ένα παιδομάζωμα 16+ έως 28 χρόνων στα ερασιτεχνικά και τις ακαδημίες από Λευκάδα, Κέρκυρα μέχρι Γρεβενά Κοζάνη, έναν μήνα όλα πληρωμένα και δοκιμές θα φτιάχναμε 1-2 ενδεκάδες για 2 χρόνια μπροστά. Έπαθλο 10.000€ ανά θέση και μονοετές συμβόλαιο 1500€ το μήνα με option ανανέωσης.

Σα reality ένα πράμα. Πρωτάθλημα θα παίρναμε και αν όχι θα γεμίζαμε λεφτά από τα δικαιώματα του reality.
Ποιος δε το βλέπε στην μπανανία της Ελλάδας!!!

Ξυπνάτε ΧΒδες δίνουμε λύσεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #569 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 18:02 »
Δεν γίνεται ακριβώς έτσι πλέον.Τον αθλητή τον δουλεύεις και τον προετοιμάζει για την πρώτη ομάδα.Αν πάρεις έναν ερασιτέχνη και τον ρίξεις έτσι απλά στην ομάδα τον έκαψες.Κάπως έτσι πήγαμε το 2003-04 και καήκαμε.
Θέλει δουλειά και επενδύσεις για να αποδόσει αυτό το πλάνο.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #570 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 18:04 »
Ας μην περάσει απαρατήρητο ότι του χρόνου η ΕΠΟ θα ελέγχεται από τη συμμαχία ΠΑΟΚ και γαύρου.

Οπότε αν κάποιος θέλει πρωταθλητισμο στο πρωτάθλημα χωρίς var, θέλει το παρασκήνιο.

Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.

Το πιο πιθανό είναι ότι η τεράστια τσιγκουνιά που μαστίζει την ακατανομαστη οικογένεια δεν τους επιτρέπει να κάνουν στοιχειώδη προγραμματισμό και έχουν ανάγκη τη βοήθεια των και καλά μεγάλων.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #571 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 18:09 »
Ας μην περάσει απαρατήρητο ότι του χρόνου η ΕΠΟ θα ελέγχεται από τη συμμαχία ΠΑΟΚ και γαύρου.

Οπότε αν κάποιος θέλει πρωταθλητισμο στο πρωτάθλημα χωρίς var, θέλει το παρασκήνιο.

Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.

Το πιο πιθανό είναι ότι η τεράστια τσιγκουνιά που μαστίζει την ακατανομαστη οικογένεια δεν τους επιτρέπει να κάνουν στοιχειώδη προγραμματισμό και έχουν ανάγκη τη βοήθεια των και καλά μεγάλων.

Συν ο πρέδρος της ΕΠΣΗΠ είναι από τους πρωτεργάτες του Γκαγκάτση
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #572 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 18:21 »
Έχουμε πάνω από δεκαετία που ''ψάχνουμε τις πιο φθηνές λύσεις'', που ''χτυπάμε πόρτες μεγάλων'' κλπ αηδιαστικά κλισέ.
Πως στο διάολο δεν υπάρχει μία για να γίνει μια αξιοπρεπής ομάδα τη στιγμή που έχουμε τόσα χρόνια με τις φθηνές λύσεις, τους δανεικούς, τους παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες? Και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις (Μαυροπάνος, Κόντε, Περέα, Οικονόμου κλπ) που έφεραν λεφτά που άλλες ομάδες δεν έχουν καν ονειρευτεί?
Δεν είναι λίγο περίεργο? (ρητορικό το ερώτημα)

Που να πούμε ότι κάλλιστα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα καλές και φθηνές λύσεις με δύο πολύ απλά πράγματα:
1. καλές ακαδημίες
2. καλό σκαουτινγκ (ειδικά σε "ποδοσφαιρομάνες" χώρε εκτός ευρώπης)
Αλλά αυτά θέλουν οργάνωση, ανάπτυξη και μεγαλύτερο προσωπικό. Όχι και τα αγαπημένα πράγματα της διοίκησης θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος.

Πολύ σωστά. Έχουμε όμως και άλλο ένα πρόβλημα: Οι διοικητικοί έχουν μια ακατανίκητη έλξη, να το πω λαγνεία προς τους δανεικούς. Αν τους βρεις ένα ταλεντάκι από Αργεντινή/Βραζιλία/Γιουγκοσλαβία/Μοζαμβίκη που θα τους κοστίσει ελάχιστα, αυτοί θα προτιμήσουν έναν δανεικό από παοκ/γαύρο που θα έρθει με χίλια παρακάλια και θα εκδηλώνσει σε κάθε περίπτωση τη δυσαρέσκειά του και τη βαρεμάρα του.


Δεν γίνεται ακριβώς έτσι πλέον.Τον αθλητή τον δουλεύεις και τον προετοιμάζει για την πρώτη ομάδα.Αν πάρεις έναν ερασιτέχνη και τον ρίξεις έτσι απλά στην ομάδα τον έκαψες.Κάπως έτσι πήγαμε το 2003-04 και καήκαμε.
Θέλει δουλειά και επενδύσεις για να αποδόσει αυτό το πλάνο.

Και πρέπει να παίζει δίπλα και σε κάποιους παίκτες αξίας για να αναδειχθεί και να προοδεύσει.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #573 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 20:40 »
Αληθεύει οτι είχε γίνει συνάντηση Μονεμβασιώτη - Παναγιωτάκη (πριν από τον Ηρακλή) και ο πρώτος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια με τις τρελές απαιτήσεις , τα χρέη και το μπάχαλο της ερασιτεχνικής ομάδας  ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 524
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, και όχι μόνο...)
« Απάντηση #574 στις: Πεμ 13 Ιούν 2024 20:48 »
Αληθεύει οτι είχε γίνει συνάντηση Μονεμβασιώτη - Παναγιωτάκη (πριν από τον Ηρακλή) και ο πρώτος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια με τις τρελές απαιτήσεις , τα χρέη και το μπάχαλο της ερασιτεχνικής ομάδας  ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;
Δεν υπήρξε ποτε κανένα ενδιαφέρον απο κανένα για αγορά της ΠΑΕ. Εδώ δεν έχει ενδιαφερθεί ο ερασιτέχνης για τα χάλια της ΠΑΕ θα ενδιαφερθούν οι ξένοι;