Αυτό το θέμα με τα χακαρίσματα λογαριασμών έπρεπε ήδη να είχε λυθεί εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε την ξενέρα και τα νεύρα μας με την οικογένεια ΧΒ, έρχεται και αυτό και δένει μια χαρά...
Ειδικά αυτό με τις τσόντες είναι από τα πιό αντιαισθητικά πράγματα που έχω δει σε, ας πούμε, αθλητικά σάιτ. Πόσω μάλλον σε ομαδικό φόρουμ.
Όλο αυτό βαραίνει αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες του pas.gr και δεν θα κουραστώ να το γράφω. Όλα στα παπάρια τους...
Κατά την άποψή μου, ειδικά εάν το φόρουμ συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης. Κρίμα από τους δυο τρεις moderators που την παλεύουν μόνοι τους. Έχουμε τα αδέρφια ΧΒ και καπάκι τα αδέρφια Τούμπα να αφήνουν να γελοιοποιείται το ίδιο τους το δημιούργημα. Στη θέση τους θα έβαζα λουκέτο._
Ντροπή ρε μαλάκες. Και ακόμη μεγαλύτερη ντροπή να μας θυμούνται μόνο όταν είναι να πουλήσουν καμιά μπλούζα, εκμεταλλευόμενοι επιτυχίες της Ομάδας μας.
Ο καθένας έχει υποχρεώσεις που μπορεί να τον πάρουν μπάλα, να τον παρασύρουν. Σε αυτή την περίπτωση τα παρατάς και πολύ έντιμα βγαίνεις και λες ότι δεν μπορώ πλέον να ανταπεξέλθω.
Χιλιάδες θέματα άνοιξαν και αναπτύχθηκαν εδώ μέσα. Και όχι μόνο αθλητικά. Το μενού είχε από πολιτική, μέχρι κινηματογράφο, μουσική και ό, τι άλλο ήθελες. Εκατομμύρια "χτυπήματα" έγιναν (με ό, τι κι αν σημαίνει αυτό) σε θέματα που μας ενδιέφεραν.
Από εδώ μέσα έγιναν γνωριμίες, αναπτύχθηκαν φιλίες.
Και είναι εξοργιστικό το ότι αυτά δεν τα σεβάστηκαν οι ίδιοι που λειτούργησαν το φόρουμ.
Δεν έχω να πω πολλά, παρά μόνο να εκφράσω την αηδία και τον αποτροπιασμό μου για το πώς τα ίδια τα αδέρφια κατάφεραν και κατάντησαν εάν από τα πιό ζωντανά ελληνικά διαδικτυακά καφενεία, σε ένα πράγμα το οποίο πλέον προκαλεί τον γέλωτα και τον εμετό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον fon7, τον ΛΑΜΙΑ και τον dk που προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κρατήσουν ένα υποτυπώδες έστω επίπεδο.
Θα πω κάτι τελευταίο. Πριν χρόνια, δυο τρία μέλη από εδώ μέσα, είχαν παραπονεθεί ότι τους χακαρίστηκαν οι λογαριασμοί. Οι Τούμπες το αρνήθηκαν, παρόλο που το πράγμα έκανε μπαμ. Λοιδωρήθηκαν και φυσικά την έκαναν.
Τώρα συμβαίνει κάτι παρόμοιο.
Τούμπες, έχετε 25000 εγγεγραμμένα μέλη στο σάιτ σας, και είς ανώτερα.
Για ακόμη μία φορά, ντροπή ρε...