Αποστολέας Θέμα: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 3η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 5640 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 3η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:22 »
Παράθεση
Του χρόνου δεν θα υπάρχουν 2 όμιλοι στην Β?
Ενας ομιλος με 20 ομαδες

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:23 »
Ενας ομιλος και γαμω τα πρωταθληματα
Αλλα που ξερεις, Ελλαδα ειναι αυτη ολα αλλαζουν

Ο γαμω-δελλας δεν μπορει στο 3-0 να πει να σταματησουν?
Θελει και τεταρτο με τον αντιπαλο να εχει 10 παιχτες?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:27 »
Παράθεση
Ενας ομιλος με 20 ομαδες

Και πόσοι ανεβαίνουν;

Δηλαδή θα είναι ΠΑΣ,Λάρισα,χωριάτες, Ηρακλής,Καβάλα,Καλαμάτα.Φαση θα έχει.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Vanderson

• Jr. Member
  • **
  • Στο πέταλο επάνω..
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:30 »
Επιτέλους αυτός ο γολγοθάς έφτασε στο τέλος του με το χειρότερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, τον υποβιβασμό. Μία ανύπαρκτη διοίκηση, με έναν ανύπαρκτο προπονητή ( Σταϊκος) έφτασαν την ομάδα σε αυτήν τη κατάσταση, να είμαστε μονίμως ετοιμοθάνατοι και να περιμένουμε το θαύμα σε κάθε αγωνιστική. Μεγάλος παράγοντας πιστεύω είναι ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε καθόλου την έδρα μας, τόσα και τόσα ματς που αξίζαμε την νίκη και μέναμε μονίμως στην ισοπαλία πετάγοντας 2 βαθμούς πολύτιμους κάθε φορά.
Θα πρέπει από του χρόνου στην β κατηγορία με καινούργια διοίκηση,καινούργιο προπονητή ,και φαντάζομαι τουλάχιστον 15 καινούργιους παίκτες να διεκδικήσουμε την άνοδο στην α κατηγορία ξανά. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Είμαι τρομερά απογοητευμένος τόσο για την φετινή πορεία όσο και για την επόμενη χρονιά.

Στα τού σημερινού παιχνιδιού, θεωρώ ότι η κόκκινη ήταν αυστηρή, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Από εκεί και πέρα η γίναμε έρμαιο στις ορέξεις των φιδιών.

Η αγαπημένη Τρίπολη εννοείται άνοιξε τα πόδια της άλλη μία αγωνιστική. Κάτι μου λέει ζωσημάδες θα φτύσει αίμα για το διπλό.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:31 »
Η Ομάδα του Πέτερσον τη σεζόν που πέσαμε στη γ εθνική είχε περισσότερο τσαγανό και πάθος. Μιχάλη Γρηγορίου, είσαι υπεύθυνος για την τραγική ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Μιχάλη Γρηγορίου, αλήθεια βγάζεις τον Ροζάλες που ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να βγάλει την Ομάδα μπροστά και έδειχνε ότι τουλάχιστον την παλεύει? Μιχάλη Γρηγορίου, πλέον θα συμφωνήσω με τον σύνταυρο dio που ήταν ο πρώτος που σε αποκάλεσε μυρωδιά. Σήμερα έπιασα τον εαυτό μου να λέει ότι με τον Στάικο θα είχαμε περισσότερες ελπίδες. Ναι ρε, εκεί καταντήσαμε, εκεί μας καταντήσατε ρε άθλιοι...
Αλλά δεν φταις εσύ, οι μαλάκες που σε έφεραν φταίνε.
Αφοί Χριστοβασίλη, βάλτε τους δανεικούς εκεί που ξέρετε.
Μετά και τη σημερινή ξεφτίλα, αλήθεια δεν θέλω να μείνει κανένας από τους τωρινούς ποδοσφαιστές στη β εθνική. Αύριο μπορεί να αλλάξω γνώμη, αλλά αυτή τη στιγμή θα πω ότι ο αγαπημένος μου Ροντρίγκο είναι πλέον επικίνδυνος και το είδωλο ο Pedro δεν μπορεί. Λυπάμαι...
Αφοί Χριστοβασίλη, παραχωρείστε ΣΗΜΕΡΑ την Ομάδα με 1 (ΕΝΑ) ευρώ και μην σκεφτείτε να πατήσετε ξανά στην πόλη. Καθίστε στην μπασταρδούπολη. ΟΥΣΤ ΡΕ...
ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, να αναλάβει νέος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης Ομάδας του πλανήτη και να καθίσει να σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα, άφθαρτους ανθρώπους και ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΟΥΣ να φτάσουν τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ψηλά! ΤΩΡΑ!
Σήμερα ίσως είδα την χειρότερη Ομάδα του Π.Α.Σ. όλων των εποχών... Λίγη ψυχή ρε...
Δεν μπορώ να γράψω άλλα ρε...
Πενθώ σήμερα, ρε αλήτες όλοι σας...
Γαμιέστε ρε...  :'(

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:40 »
Τεράστια ξεφτίλα σήμερα. Θέλω να βρίσω πάρα πολύ αλλά από σεβασμό στο forum και τους υπόλοιπους φίλους εδώ μέσα δε θα το κάνω. Να πέσουμε ρε φίλε αλλά όχι να ξεφτιλιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.  :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:45 »
Κάτι τελευταίο...
Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, σύνταυροι,
μην γράψετε ξανά για Μπακοκαϋμενάκηδες. Η ομαδούλα τους είναι ό, τι πιό άθλιο και βρώμικο έχει υπάρξει ποτέ στο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Μιχάλη Γρηγορίου, να βάλεις την Κ19 μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Περισσότερο πάθος θα έχουν.

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ...  :'(

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:46 »
Πάντως σε 15  μέρες λαλιστατος ο Παναγιωτάκης, συνεντεύξεις, τραπεζωματα, ανακοινώσεις....χαμος

Crimson τα ίδια έκανε κ ο δικός μας τα προηγούμενα χρόνια...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 22:56 »
Ενας κυκλος σημερα ελεισε.Ισως να ηταν και νομοτελειακο να συμβει. Αλλωστε ειχε φανει απ περυσι. Δεν θελω και δεν εχω καν το κουραγιο να μιλησω ουτε για διαιτητες ,ουτε για προπονητες,ουτε για παιχτες, ουτε για τιποτα.  Δεν εχει νοημα τωρα. Το μονο που θελω ειναι τουλαχιστον εστω και τωρα να διασφαλισουμε στα επομενα ματς την αξιοπρεπεια μας και να μην χαρισουμε τιποτα σε κανενα. Ολα τα ματς να τα χτυπησουμε και να μην εχει κανενας πουστης να μας πει οτι δεν παιξαμε τιμια μεχρι το τελος. Ευχομαι καλη συνεχεια για την επομενη μερα. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ  ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ. Εχει ο καιρος γυρισματα .

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 23:01 »
Παράθεση
Ενας ομιλος με 20 ομαδες

Και πόσοι ανεβαίνουν;

Δηλαδή θα είναι ΠΑΣ,Λάρισα,χωριάτες, Ηρακλής,Καβάλα,Καλαμάτα.Φαση θα έχει.
+Νίκη Βόλου, πιθανόν Αναγέννηση Καρδίτσας επίσης, όπως και Αιγάλεω, Ιωνικό, Πανιώνιο.... Πλάκα θα έχει με 20 ομάδες.... Ίσως αποκτά ενδιαφέρον όλο αυτό.... Ας παίζουν ΝΠΣ, Τρίπολη, Κηφισιά, Λαμία, Ατρόμητος Α....Οι ιστορικότερες ομάδες θα είναι Β του χρόνου. Κρίμα που πέφτει και η Παναχαϊκή Γ...
Υ.Γ. Κάπου πήρε το μάτι μου για ήδη 3 προτάσεις.
1)Φάρας
2) Σιόντης μαζί μάλλον και με Τριαδη
3) Αγραφιώτης (Τερνα!)
Α ναι θυμήθηκα από τον Τζε του Georgiou club 🫣

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 23:03 »
Οι τελευταίες τρεις βδομάδες είχαν απ' όλα τα καλά.....συνεντεύξεις τύπου της αοράτου...αοματου...ανικανου....διοικήσεως....το απαύγασμα της απραξιας...της αμπαλοσυνης...και της αδιαφορίας....

Μασαμπουκιασμα απ' τα παλιά ...μπας και με το κοκορέτσι αλλάξουν τα πράγματα....μιας και ο σχεδιασμός ....οι διορθωτικές κινήσεις ...και η όλη παρουσία της ομάδας ήταν επιεικως ....του κώλου....

Άλλη μια εντός έδρας επανάληψη που βαρεθήκαμε να βλέπουμε φέτος ....με ομάδα με τεράστιες ελλείψεις ...και προπονητή τρικυμία εν κρανιω

Σήμερα στο μενού προστέθηκε και το σφάξιμο του ανεκδιηγητου κορακιου....καθώς και η συνηδητοποιηση ότι τελικά δεν παίζουμε play out ...αλλά είμαστε σε όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ και μάλιστα σε δύσκολο όμιλο με μπαρτσα-βολο και Ρεαλ-κηφισιας

Ευχαριστούμε τη διοίκηση για αυτή την πετυχημένη χρονιά που αξια την φέρνει δύο κατηγορίες κάτω από τον αξέχαστο πρόεδρο του Εδεσσαϊκού

Όλοι ξεκάθαρα καταλάβαμε ότι στην αρχή δεν θέλατε....οι άλλοι ήθελαν...μετά όμως θέλατε αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι.....

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 23:04 »
Έδρα και τσαγανο είχαμε τόσα χρόνια και πήγαν και αυτά περίπατο φέτος, ένας εφιάλτης δίχως τέλος,ο χειρότερος ΠΑΣ από ιδρύσεως του,πέσαμε πιο εύκολα και απ'την Καλλονή, παράδοση άνευ όρων!
Ντροπή ρε μαλακες μας κάνατε σκόνη τσακισατε την ψυχολογία μας, πάρτε τόν μπούλο τώρα μπας και δούμε φώς στο σκοτεινό τούνελ που έχουμε μπει!
Υ.γ Καλά μας κάνουν όλοι αυτοί που εμείς κάποτε τους δίναμε δίπλα στα Γιάννινα για να σώσουν το τομάρι τους πάρτε τα τώρα!!! Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα, ρόδα είναι!

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 23:06 »
Εγώ που έριξα τα μπνελικια όλα προς όλους στο πρώτο ημίχρονο και ηρέμησα είμαι σε άλλη διάθεση κιόλας. Κοιτάω ήδη την επόμενη χρονιά. Μακάρι να έρθει κάτι καλό διοικητικά, να μείνουν κάποιοι παίχτες που έχουν περάσει χρόνια στην ομάδα, να βοηθήσουν του χρόνου.

Του χρόνου λοιπόν θα είμαστε σε ένα πρωτάθλημα που από θέμα ομάδων με ψήνει πολύ, απλά δεν με ψήνει ότι θα είμαστε σε 2η κατηγορία σε συνδιασμό με το πόσο διεφθαρμένη είναι αυτή η 2η κατηγορία. Αλλά από θέμα ομάδων πραγματικά με ψήνει. Προτιμώ να βλέπω ματς με ΑΕΛ, Ηρακλή, αιώνιο, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Καλλιθέα παρά να βλέπω Κηφισιά, Βόλο, Λεβαδειακό, Χανιά που δεν μαζεύουν ουτε 100 ατομα, ή το τραγικό γήπεδο του Πανσερραϊκού που από την τηλεόραση όταν βλέπεις ούτε η μπάλα δεν φαίνεται, τόσο χαμηλά που έχουν την κάμερα και τόσο άσχημες που είναι οι απέναντι εξέδρες. Ή τους παππούδες που πάνε να δούνε Αστέρα

Οι εκδρομές λογικά θα είναι πολύ πιο εύκολες από θέμα συνεννοήσης, σε πόλεις που είχαμε χρόνια να πάμε και με ομάδες που έχουν κόσμο. Εκεί κατάντησε η Α κατηγορία. Να έχει ομάδες με 30 άτομα

Edit: Αυτό ακριβώς που είπε και ο tr7. Κρίμα που πέφτει και η Παναχαϊκή από άποψη κόσμο, γιατί γενικά είναι από τις πιο άρρωστες ομάδες στην Ελλάδα. Ο κόσμος της έχει αγανακτήσει με αυτούς που έρχονται. Θα ήταν ωραία να ήταν και 2-3 ακόμα ομάδες που έχουν χρονια να εμφανιστούν
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Απρ 2024 23:09 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 06 Απρ 2024 23:10 »
Από τώρα γράψτε τους δυό που θα προβιβαστούν του χρόνου.

Πανιώνιος και ΠΟΤ "Ηρακλής".

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 00:45 »
Μετά και τη σημερινή ξεφτίλα, αλήθεια δεν θέλω να μείνει κανένας από τους τωρινούς ποδοσφαιστές στη β εθνική.
Αφοί Χριστοβασίλη, παραχωρείστε ΣΗΜΕΡΑ την Ομάδα με 1 (ΕΝΑ) ευρώ και μην σκεφτείτε να πατήσετε ξανά στην πόλη. Καθίστε στην μπασταρδούπολη. ΟΥΣΤ ΡΕ...
ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, να αναλάβει νέος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης Ομάδας του πλανήτη και να καθίσει να σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα, άφθαρτους ανθρώπους και ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΟΥΣ να φτάσουν τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ψηλά! ΤΩΡΑ!
Σήμερα ίσως είδα την χειρότερη Ομάδα του Π.Α.Σ. όλων των εποχών... Λίγη ψυχή ρε...
Δεν μπορώ να γράψω άλλα ρε...
Πενθώ σήμερα, ρε αλήτες όλοι σας...
Γαμιέστε ρε...  :'(
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

Αποσυνδεδεμένος antreas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 10:16 »

ο Πανιώνιος είναι στη παρακάτω κατηγορία

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 13:07 »
Παράθεση
Γρηγορίου: “Δεν θέλω μετά από 21 χρόνια να γίνω γραφικός”
Ο κ. Γρηγορίου δεν τοποθετήθηκε για το ματς, αφού όπως είπε 21 χρόνια ως προπονητής δεν έχει γίνει γραφικός με τις δηλώσεις του και δεν θα γίνει ούτε τώρα, αφήνοντας προφανώς να διαφανούν τα παράπονα του ΠΑΣ για την αποβολή του Εραμούσπε.

“Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος μετά από 21 χρόνια που είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου κάνοντας δηλώσεις ως προπονητής να γίνω γραφικός και βέβαια θεωρώ ότι εκπροσωπώντας τον χώρο δεν έχω γίνει ποτέ γραφικός, δεν θα πω τίποτα για το συγκεκριμένο ματς, είμαι εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό στην ομάδα που εκπροσωπώ και όλους εσάς”.
super-fm.gr

Παράθεση
Δέλλας: «Κάναμε καλό παιχνίδι – Μάς βοήθησε η αποβολή»
Καλό ματς, χάρη και στην αποβολή του Εραμούσπε, έκανε ο ΟΦΗ με τον κ. Δέλλα να τονίζει ότι βοήθησε η αποβολή για να γίνουν γκολ οι ευκαιρίες, ενώ από εδώ και πέρα με την ομάδα του να μην έχει άγχος περιμένει καλύτερα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σίγουρα βοήθησε ότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, κάτι που έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδια, αλλά εκεί δεν έγιναν οι ευκαιρίες γκολ.

Το θέμα είναι από εδώ και πέρα θέλουμε μεγαλύτερη βελτίωση, συγκέντρωση και σωστή διαχείριση.

Τώρα θα πρέπει να επικρατήσει σοβαρότητα  και να είμαστε πειθαρχημένοι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, να ακολουθούμε το πλάνο και θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα. Όντως είναι ένα βάρος όταν είμαστε σε πίεση. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά όσο είμαι εδώ και θέλω να δω περισσότερα πράγματα στα επόμενα παιχνίδια».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 13:09 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Είμαι εδώ μόνο από σεβασμό στην ομάδα και σ’ εσάς» (video)
Επανέλαβε στη συνέντευξη τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου όσα είχε πει νωρίτερα στην Cosmote και δεν προέβη σε καμία δήλωση για το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΟΦΗ και το 4-0, ρίχνοντας προφανώς ευθύνες στους διαιτητές που αποφάσισαν να αποβάλουν νωρίς τον Εραμούσπε.

Αναλυτικά:

«Ό,τι είπα και πριν θα επαναλάβω και σ’ εσάς. Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος μετά από 20 χρόνια συνεχίζοντας να μιλάω να γίνω για πρώτη φορά γραφικός στην καριέρα μου, δεν θα πω τίποτα. Σέβομαι το ίδιο το ποδόσφαιρο και παράλληλα το αγαπάω. Είμαι εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό για την ομάδα που εκπροσωπώ και σ’ εσάς. Δεν θέλω να συνεχίσω να κάνω άλλη δήλωση».

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 13:10 »
Παράθεση
Λιάσος: «Πολλά ματς που η διαιτησία δεν μας παίζει 50-50»
Στον παράγοντα διαιτησία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Λιάσος, που είπε στην κάμερα της Cosmote ότι είναι πολλά τα ματς που οι διαιτητές έχουν αδικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

Για το αν τελείωσαν όλα στην αποβολή του Εραμούσπε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε σήμερα. Φάνηκε από την αρχή πως θα πάει το παιχνίδι, όταν δέχεσαι μια τέτοια κόκκινη κάρτα δεν μπορείς να απαιτείς πολλά περισσότερα. Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι, είναι πολλά που η διαιτησία, όχι απλά δεν παίζει 50-50, αλλά πολλές φορές μας αδικεί».

Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα για τη μάχη παραμονής που δίνει: «Δεν έχουμε παρά μόνο να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 13:11 »
Stoiximan Super League 1: Το δυνατό μήνυμα με το ηχηρό «όχι» στον ρατσισμό που έστειλαν η Λίγκα με τον ΠΣΑΠΠ

Η Stoiximan Super League 1, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), αφιερώνει την 3η αγωνιστική των Play Out και την 4η Αγωνιστική των Play Off στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων κατά του ρατσισμού.

Η Stoiximan Super League 1, μαζί με τον ΠΣΑΠΠ (τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) αφιερώνει την 3η Αγωνιστική των Play Out και την 4η Αγωνιστική των Play Off (που θα γίνει την Κυριακή) του Πρωταθλήματος στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων κατά του ρατσισμού. Με αυτόν τον τρόπο και οι δύο στέλνουν το μήνυμά τους για ένα ηχηρό «όχι» στον ρατσισμό.

Σε όλα τα ματς των Play Out του Σαββάτου σηκώθηκε το σχετικό πανό. Η Super League από μέρους της θυμίζει στους φιλάθλους και σε όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων. Πάνω σε αυτό το θέμα ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας, η Super League στέλνει ένα σαφές μήνυμα: Ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο.

Έχει μεγάλη σημασία για την κοινωνία μας, για το ποδόσφαιρο, να προβάλλουμε θετικά παραδείγματα και να αναδεικνύουμε την ανθρωπιά μας. Το ποδόσφαιρο συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση κατά του ρατσισμού».

gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 13:44 »
Αιρετικά πάντα μιλώντας και ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με τη γνώμη πολλών καλών φίλων του φόρουμ, θα πω, το κοινότυπο, ότι την ευθύνη για το φετινό κατάντημα, έχουν οι αδερφοί ΧΒ, αλλά, το μη κοινότυπο, ότι την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο κόσμος του ΠΑΣ που δεν πέταξε από τις κερκίδες με κλωτσιές τις διοικητικές μαριονέτες, όταν έπρεπε. Από την 7-8 αγωνιστική, απ' όταν άρχισαν να διαφαίνονται οι αδυναμίες της ομάδας έπρεπε να υπάρχουν μαζικές αντιδράσεις. Αντίθετα υπήρχε χάϊδεμα και ανοχή. Ούτε οι παίχτες (το χειρότερο υλικό έβερ), ούτε οι δύο προπονητές έχουν την ευθύνη. Υποχρεώθηκαν κάτω από τραγικές καταστάσεις να προσπαθήσουν να φτιάξουν ομάδα, αλλά το πνεύμα αδυνατούσε να δώσει εντολές στο σώμα. Έτσι βάδισε η ομάδα όλη τη σεζόν και ήρθαν οι αγώνες διαβάθμισης να σώσουμε τι να σώσουμε; Τον πεθαμένο;

Προσμένοντας τον Μεσσία και τις αποφάσεις του, θα περάσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και ζοφερό καλοκαίρι.

Adios amigos!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 07 Απρ 2024 22:56 »

ο Πανιώνιος είναι στη παρακάτω κατηγορία

Σήμερα εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην SL2.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 08 Απρ 2024 13:01 »
Πάντως αν μείνουν 2 οι όμιλοι στη Β από 10 ομάδες, ο βόρειος θα είναι φωτιά! Λάρισα, Ηρακλής, Καβάλα, ΠΑΣ, Παναιτωλικός.
Αν μείνει ένας όμιλος με 20 ομάδες τότε βάλτε και Πανιώνιο, Καλλιθέα, Καλαμάτα και ομάδες Β ΠΟΚ ΠΑΟΚ που θα έχουν το ρόλο του ρυθμιστή.

Αν ήθελες φέτος 1 μυριο να σωθείς πχ του χρόνου βάλε 2 και να μην είσαι σίγουρος

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #98 στις: Τρι 09 Απρ 2024 22:53 »
Πάντως αν μείνουν 2 οι όμιλοι στη Β από 10 ομάδες, ο βόρειος θα είναι φωτιά! Λάρισα, Ηρακλής, Καβάλα, ΠΑΣ, Παναιτωλικός.
Αν μείνει ένας όμιλος με 20 ομάδες τότε βάλτε και Πανιώνιο, Καλλιθέα, Καλαμάτα και ομάδες Β ΠΟΚ ΠΑΟΚ που θα έχουν το ρόλο του ρυθμιστή.

Μάλλον αντί για Καλλιθέα βλέπω να έχουμε Χανιά.Επισης υπάρχει και το Αιγάλεω, αλλά και ιστορικές ομάδες της επαρχίας όπως Νίκη Βόλου και Αν.καρδιτσας.
Μακάρι να μείνει κατηγορία και η Παναχαϊκή! Θα γίνει ωραίο πρωτάθλημα αν δεν τα στήνουν με 20 ομάδες!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 09 Απρ 2024 23:36 »
Παράθεση
Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται.

Με αφορμή την ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ με την ανύπαρκτη αποβολή του Εραμούσπε από τον διαιτητή Πουλικίδη με την συμβολή του Τζήλου, παρά το γεγονός πως όλοι οι ειδικοί όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή, έκαναν λόγο για μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό. Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία με τις αποφάσεις «τέτοιων» διαιτητών που έχουν κρίνει κατηγορίες.

Ακόμα και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη, το μόνο που ζητάμε είναι το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις.

ΥΓ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει έναν ολόκληρο Νομό και θα πρέπει να τον σέβονται όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα «διαιτητικά λάθη».
pasgiannina.gr

Καταπάτησαν το Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός.Τώρα καταπατούν και το Πανηπειρωτικός.Πόσο άχρηστοι,πόσο λίγοι για τον δικό μας ΠΑΣ.Ας πάνε στον ΠΑΣ Σούρμενα καλύτερα.
2 ανακοινώσεις σερί για διαιτησία ενώ τόσες δεν είχαμε βγάλει όλα τα χρόνια του πατέρα Χβ.