Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αστέρας Τρίπολης 4η Αγωνιστική play outs  (Αναγνώστηκε 5383 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αστέρας Τρίπολης 4η Αγωνιστική play outs
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:26 »
Είμαστε η μόνη ομάδα που θα έχει χάσει από τον Αστέρα στα πλέι άουτ. Ευτυχώς το μαρτύριο τελειώνει σιγά σιγά.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:33 »
Νομίζω έκανε τα πάντα ο Γρηγορίου για να χαλάσει την υποτυπώδη χημεία και συνοχή που υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο.

Οι αλλαγές πέρα για πέρα άκυρες και δημιούργησαν ρήγματα. Το γκολ ήταν θέμα να το φάμε από το 65 μέχρι το 75. Εκεί που συνήθως τα τρώγαμε και χάναμε ή ισοφαριζομασταν.

Ναγκι να ξέρεις μου θυμίσει Βελλίδη στην απόκρουση του 92. Συγχαρητήρια. Αν εξαιρέσεις τον Τούτου, η ίδια ομάδα έφτασε μέχρι το τέλος.
Θα βγει και νασιος να πει ότι αφού δεν έγιναν μεταγραφές πέσαμε. Το είχε πει....

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:35 »
Κακά τα ψέματα.
Είχαμε το χειρότερο υλικό της κατηγορίας. 5-6 ποδοσφαιριστές από τους 14 που παίξανε σήμερα δεν είχαν θέση σε άλλη ομάδα Α Εθνικής ούτε για πλάκα. Τα μέτρια τεχνικά επιτελεία που ανέλαβαν το κάναν ακόμα χειρότερο. Δικαιότατη πτώση.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:36 »
Τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα που έχει διαπραξει η οικογένεια ΧΒ στα Γιάννινα είναι απροσμετρητα.

Τέτοια κατάντια, τόσες ήττες,τέτοια απάθεια δεν την θυμάμαι ποτέ ξανά.

Εύχομαι να παραχωρήσουν την ομάδα και να απαγορευτεί δια νόμου να αναφέρεται η περίοδος της διοίκησης της οικογένειας.

Η χαμένη δεκαπενταετία πατέρα ΧΒ και υιών ΧΒ κλείνει με τρόπο που είχαμε προβλέψει, όσοι αντιταχθήκαμε σε αυτούς και καταλάβαμε που πήγαινε το πράγμα, από το Γενάρη του 2010.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Vanderson

• Jr. Member
  • **
  • Στο πέταλο επάνω..
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:37 »
1)Ντεμίρ να φύγει από απόψε.
2) Σέντρες Γ τοπικού, 100 αστοχία
3) Φτάνουμε μέχρι το τέρμα και εκεί τους κόβονται τα πόδια
4) Σταϊκο Χριστοβασίλη δεν θα σας το συγχωρήσω ποτέ

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:38 »
Καλημέρα Β' εθνική. Δεν γαμιέται εκεί θα είμαστε και πάλι. Ελπίζω να είναι ψιλοσύντομο πάντως και όχι καινούρια πέτρινα χρόνια. Either way θα είμαστε εκεί. Π.Α.Σ.-7

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 21:45 »
Δεν φταίει ούτε ο Ντεμίρ,ούτε ο Στάικος,ούτε ο Γρηγορίου ούτε και οποιοσδήποτε άλλος από την ομάδα.Η οικογένεια Χρηστοβασίλη τόσα χρόνια ρουφούσε το αίμα της ομάδας ώσπου στράγγιξε μέχρι και την τελευταία σταγόνα.Αυτοί σταύρωσαν την ομάδα μας αλλά όπως είπαμε μετά την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση.
Ελπίζω να μην ξανακούσω,έστω και τυχαία,το όνομα Χρηστοβασίλης στην ζωή μου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 22:02 »
Δεν στενοχωριεμαι τοσο πολυ για τον υποβιβασμο της ομαδας. Καποιοι απο μας ,ισως οι περισσοτεροι απο δω μεσα, εχουμε ζησει και πιο επωδυνους. Αυτο που φοβαμαι πιο πολυ, ειναι μηπως χασουμε παλι μια ολοκληρη γενια ΠΑΣολεδων νεων παιδιων, οπως εγινε μετα το καταραμενο μπαραζ του 84.Ο συνταυρος christos πολυ ορθα εγραψε οτι ο δρομος της επιστροφης μονο απλος δε θα ειναι. Εμεις οι παλιοι μπορει να το αντεξουμε γιατι τα ξαναζησαμε πολλες φορες με τις ΑΡΙΣΤΕΣ διοικησεις που ειχαμε απο ιδρυσεως επαγγελματικου ποδοσφαιρου. Τα νεα τα παιδια ομως δεν ξερω αν μπορουν. Καποιος συνταυρος εγραψε οτι υπαρχει ενδιαφερομενος επενδυτης και ελεγχει τα οικονομικα στοιχεια. ΟΚ.Εμεις θα τον ελεγξουμε ποιος ειναι ;;;;;;;;;; Οπως και να χει ευχομαι υπομονη- κουραγιο και ψυχραιμια. Παντα και παντου ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.

Αποσυνδεδεμένος KERAMITSIOTHS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 22:02 »
Το ταξίδι στην μεγάλη κατηγορία ελαβε  τέλος.
Στα ίδια μέρη θα ξανά βρεθούμε.
Ραντεβού σε εναν χρονο.Θα ξανα γυρισουμε πιο δυνατος θα ειναι!!!! :mono: :mono:

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 22:17 »
Δεν στενοχωριεμαι τοσο πολυ για τον υποβιβασμο της ομαδας. Καποιοι απο μας ,ισως οι περισσοτεροι απο δω μεσα, εχουμε ζησει και πιο επωδυνους. Αυτο που φοβαμαι πιο πολυ, ειναι μηπως χασουμε παλι μια ολοκληρη γενια ΠΑΣολεδων νεων παιδιων, οπως εγινε μετα το καταραμενο μπαραζ του 84.Ο συνταυρος christos πολυ ορθα εγραψε οτι ο δρομος της επιστροφης μονο απλος δε θα ειναι. Εμεις οι παλιοι μπορει να το αντεξουμε γιατι τα ξαναζησαμε πολλες φορες με τις ΑΡΙΣΤΕΣ διοικησεις που ειχαμε απο ιδρυσεως επαγγελματικου ποδοσφαιρου. Τα νεα τα παιδια ομως δεν ξερω αν μπορουν. Καποιος συνταυρος εγραψε οτι υπαρχει ενδιαφερομενος επενδυτης και ελεγχει τα οικονομικα στοιχεια. ΟΚ.Εμεις θα τον ελεγξουμε ποιος ειναι ;;;;;;;;;; Οπως και να χει ευχομαι υπομονη- κουραγιο και ψυχραιμια. Παντα και παντου ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.

Πριν κάνα 2 μέρες έγραφα ότι εμείς μπορεί να είμαστε μαθημενοι σε αυτά και ξέρουμε τι περιμένουμε. Οι μοδατοι όμως στο γήπεδο είναι πλέον 60-70% σε σχέση με το 20% που ήταν πριν 15 χρόνια.
Πέφταμε το 2002/2003 και κλεγαμε στις κερκίδες της Ξάνθης και του Πύργου.
Πέφταμε το 2009  και το γήπεδο ήταν πίτα και τραγούδι 90 λεπτά.
Πέσαμε το 2019 και γελούσαμε για το πάρτι που θα κάναμε στη Β!
Σήμερα?
3 και ο κούκος στο γήπεδο, παλμός μηδέν και αδιαφορία από όλους. Λες και βλέπαμε φιλικό.
Εμένα με έσφιξε το στομάχι και ο πιτσιρικάς κοιτούσε το στοίχημα στο κινητό και παρακαλούσε να κερδίσει ο Παναιτωλικός.
Οι εποχές άλλαξαν, δυστυχώς πέρασαν πολλά χρόνια από όταν η Β Εθνική θα είναι τόσο ανταγωνιστική, οι περισσότεροι θα έρθουν στο γήπεδο όταν η ομάδα ξανανέβει.
Για τουλάχιστον 1 χρόνο τα φώτα έσβησαν. Δείξτε στους άλλους το σκοτάδι και ανάψτε κάνα κερί να βλέπουμε.
Το ευχέλαιο να μη ξεχάσουμε γιατί τέτοια γκαντεμια σα τη φετινή, δε ξαναθυμαμαι.
Σχετικά με την ομάδα είναι χιλιοειπωμενα και δεν έχει περισσότερο ανάλυση.
Τον Κόντε -Εραμουσπε και τα μάτια μας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 22:21 »
Δεν μπορούν τα παλικάρια.Να τους πεις περάστε βάλτε γκολ θα το στείλουν στο παλλάδιο.Καλά από το 60 και μετά δεν υπάρχουμε καν στο γήπεδο.Αν τα παιχνίδια έληγαν στο 60 μπορεί να είχαμε σωθεί αλλά δεν.
Πραγματικά δεν ξέρω τι έκανε ο ΣΦ σήμερα.Αψυχολόγητη ενέργεια.Φωνάξανε 2 φορές βαριά του Άγιαξ η φανέλα και ξεκίνησαν να κάνουν κερκίδα στο 84.Δηλαδή να είναι ο μπεκάτσας για να ξεσηκώνει το γήπεδο;Δεν έκανες κάτι εναντίον του Χβ.Καμία λογική.Την ιστορία του ΠΑΣ την γράφουμε όλοι μας,εμείς όλοι στα τσιμέντα.Η ομάδα στο χορτάρι.Μουγκαμάρα στο Ζωσιμάδες;Τέτοια είχα να δω από εποχή 31.Ερχόταν Ιωνικοί και έκαναν κερκίδα εδώ μέσα.Ναι τα παλικάρια δεν μπορούν αλλά εμείς έχουμε όλοι το δικό μας κομμάτι να κάνουμε.Ναι εκεί χωράνε και ενέργειες μπας και ξεκουμιστεί η φαμίλια.Η οποία φαμίλια βλέπω μονίμως να είναι κρυμμένη πίσω από μπάτσους.

Καλά κουράγια στα ματς που μένουν και του χρόνου στην Β εθνική.Μακάρι γρήγορη αλλαγή ιδιοκτησιακού μπας και κάνουμε κανονικό καλοκαίρι ποδοσφαιρικά.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 22:34 »
Τον Χρηστοβασίλη το 2009 τον ελέγξαμε;Όλα αυτά που ακούγονταν για τα στημένα ματς με τον Ηλυσιακό τα λάβαμε υπ'όψιν;Και αν είναι ο Τριάδης ο επενδυτής τι σκατά να ελέγξουμε;Το γεγονός ότι είναι σοβαρός επιχειρηματίας και βγάζει λεφτά από την δουλειά του και όχι άεργος που ζει από το ποδόσφαιρο όπως ο άλλος;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 22:34 »
Τελείωσε το φετινό μαρτύριο....μπράβο σε όσους άντεξαν και πήγαν γήπεδο...και μπράβο και σε αυτούς που βοήθησαν την ομάδα με τη φωνή τους και τον παλμό τους....αλλά σήμερα δεν άντεξαν να πάνε γήπεδο....ξέρω πολλούς

Αυτή η ομάδα είναι άρρωστη από το κεφάλι ...και αν το κεφάλι είναι άρρωστο τότε αρχίζει και σαπίζει και προς τα κάτω....τα παληκάρια ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν....για πολλούς λόγους που έχουμε πει εκατοντάδες φορές

Το βάρος να πέσει στην επόμενη μέρα και να μην χαθεί χρόνος....στη β ο πρωταθλητισμός και τα ουκ ολίγα ονόματα ομάδων θα φέρουν πάλι κόσμο....αρκεί να βρεθεί η επόμενη μέρα

Καλό κουράγιο σε ολους

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 23:33 »
Σαν Μεγάλη Παρασκευή σήμερα

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

Μακάρι η Ανάσταση να έρθει γρήγορα.

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 23:39 »
Να είμαστε καλά και θα ξαναζησουμε όμορφα Σαββατοκύριακα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 13 Απρ 2024 23:55 »
Passenger ενα πραγμα εχω να πω. Προεδρικος δεν υπηρξα ποτε ουτε και αυλικος ΚΑΝΕΝΟΣ.Απο πιτσιρικας [1975] ,πηδαγα τη μαντρα στα παλια αποδυτηρια για να μη χασω ουτε ενα ματς. Ουτε προπονηση δεν εχανα στις οποιες με αρχηγους εξεδρας Μπισντακη- Γκολεμο ,γινονταν αδιαχωρητο ειδικα καθε πεμμτη με 2000 κοσμο ,οσο δεν μαζευουν σημερα ουτε τα επισημα ματς. Τρεχω μαζι με χιλιαδες συνταυρους ανωνυμα μισο αιωνα γι αυτη την ομαδα . Φετος δεν εχασα μονο εγω .Εχασαν χιλιαδες συνταυροι ,ολη η πολη ,ολη η ομαδα. Θα με θυμηθεις. Οσον αφορα τους Χριστοβασηληδες ,στα πελε μου .Τους πλερωσα κανονικοτατα τοσα χρονια ,οπως και ολους τους προηγουμενους με το υστερημα μου. Βρεξει χιονισει ,εδω και 50 χρονια καποιοι συνεχιζουμε αδιαπραγματευτα ,ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε  με τις επιλογες της εκαστοτε διοικησης,που ολες ανεξαιρετως μεχρι τωρα εχουν διαψευσει τις προσδοκιες μας.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 00:00 »
Ξες τί είναι αυτό που με θλίβει πιό πολύ? Το ότι η Ομάδα μας ήταν παρατημένη για δυο ολόκληρα χρόνια. Το '19 που υποβιβαστήκαμε την παλέψαμε όσο μπορούσαμε, είχαμε σφαγιαστικές διαιτησίες, αλλά τουλάχιστον ο Π.Α.Σ. έδειχνε ότι του είχε απομείνει λίγο τσαγανό.
Φέτος ήταν μια Μεγάλη Παρασκευή όλη η χρονιά.
Η περιφορά του Επιταφίου ξεκίνησε πολύ νωρίς για την Ομάδα μας. Οι Αφοί είχαν την ευκαιρία να δώσουν πέρυσι την Ομάδα και δεν το έκαναν, με αποτέλεσμα τα φετινά χάλια...
Πολύς ο πόνος, ΠΑΣολέδες μου...

Εύχομαι ό,τι αλλαγή είναι να γίνει, να γίνει άμεσα. Δεν θα είναι εύκολο για τη νέα διοίκηση να ξεκινήσει από το μηδέν. Χθες, σήμερα, τώρα οι αλλαγές.

Κάτι τελευταίο.
Δέχομαι το πένθος των παιδιών, πατέρα έχασαν. Τέτοια πράγματα είναι μη διαχειρίσημα.
Με όση ψυχραιμία και σεβασμό μου έχει μείνει, παιδιά, δεν έπρεπε να αναλάβετε τέτοιο φορτίο. Πέρυσι σώθηκε η Ομάδα στο +5 με τη μεγάλη βοήθεια του κόσμου. Φέτος το γαμήσατε εντελώς και ψόφησε. Και ψοφήσατε και εμάς.
Θα μνημονεύεστε ως η χειρότερη διοίκηση που είχε ποτέ ο Π.Α.Σ. μετά τον Κούγια. Και αυτό στην πραγματικότητα είναι ακόμη χειρότερο από ότι ακούγεται...
Μας γαμήσατε ρε...

Εύχομαι τα καλύτερα να είναι μπροστά μας.

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 00:25 »
Γελοίοι κατέστρεψαν την ομάδα μία ομάδα που όταν την πήραν το ενδεχόμενο ενός τελικού κυπέλλου θα μάζευε 15.000-20.000 κόσμο στο οάκα και σήμερα που την δίνουν με το ζόρι μαζεύει 2.000 για μάτς παραμονής.
Ο Π.Α.Σ είναι ο κόσμος του, η πόλη, η Ήπειρος, οι Ηπειρώτες της Αθήνας που τους εξαφανίσατε, στερήσατε το πάθος από τόσο κόσμο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 00:27 »
Δεν μπορούν τα παλικάρια.Να τους πεις περάστε βάλτε γκολ θα το στείλουν στο παλλάδιο.Καλά από το 60 και μετά δεν υπάρχουμε καν στο γήπεδο.Αν τα παιχνίδια έληγαν στο 60 μπορεί να είχαμε σωθεί αλλά δεν.
Πραγματικά δεν ξέρω τι έκανε ο ΣΦ σήμερα.Αψυχολόγητη ενέργεια.Φωνάξανε 2 φορές βαριά του Άγιαξ η φανέλα και ξεκίνησαν να κάνουν κερκίδα στο 84.Δηλαδή να είναι ο μπεκάτσας για να ξεσηκώνει το γήπεδο;Δεν έκανες κάτι εναντίον του Χβ.Καμία λογική.Την ιστορία του ΠΑΣ την γράφουμε όλοι μας,εμείς όλοι στα τσιμέντα.Η ομάδα στο χορτάρι.Μουγκαμάρα στο Ζωσιμάδες;Τέτοια είχα να δω από εποχή 31.Ερχόταν Ιωνικοί και έκαναν κερκίδα εδώ μέσα.Ναι τα παλικάρια δεν μπορούν αλλά εμείς έχουμε όλοι το δικό μας κομμάτι να κάνουμε.Ναι εκεί χωράνε και ενέργειες μπας και ξεκουμιστεί η φαμίλια.Η οποία φαμίλια βλέπω μονίμως να είναι κρυμμένη πίσω από μπάτσους.

Καλά κουράγια στα ματς που μένουν και του χρόνου στην Β εθνική.Μακάρι γρήγορη αλλαγή ιδιοκτησιακού μπας και κάνουμε κανονικό καλοκαίρι ποδοσφαιρικά.
Από καιρό ήθελα να γράψω για τον σύνδεσμο και ότι δεν το πάει καλά το καράβι.
Στην τελική, στα παπάρια μου κιόλας. Απλώς στεναχωριέμαι λίγο γιατί υπάρχουν καλά παιδιά εκεί μέσα και βλέπω να χάνεται ακόμη μία ευκαιρία.
Ένα είναι το σίγουρο: όταν είσαι από έξω, βλέπεις τα πράγματα πολύ πιό καθαρά!  ;)
Αλλάξτε τακτική και μυαλά, αυτά έχει να σας πει κάποιος που βλέπει την Ομάδα από κοντά από το 1979.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 00:59 »
Νομίζω πως σήμερα οι δηλώσεις του Κόντε είναι αυτές που θέλαμε να ακούσουμε όλοι από έναν πρόεδρο, που αγνοούσαμε χρόνια. Δυστυχώς αυτά γίνονται από παίκτες είτε γιατί οι προεδρευοντες ήτανε λιγοψυχοι είτε γιατί δεν πίστεψαν ποτέ την δυνατότητα που μπορεί να τους δώσεις αυτή η ομάδα (εδώ μπορεί να φταίμε και εμείς ως οπαδοί).
Παρόλα αυτά με το που κρίθηκε η θέση μας στη β, έβαλαν στο κάδρο τον Παναιτωλικό....άμα σωθεί ο Βόλος, θα πουληθεί στο Μυτιληναίο και ο Ηρακλής θα πάρει τη θέση του Βόλου!!!
Από ιστορίες θα ακούσουμε πολλές, το θέμα είναι να ενδιαφερθεί για την ομάδα κάποιος που θα βιοποριζεται από τις δουλειές του και όχι από τον ΠΑΣ. Όπως και να έχει εγώ κρατάω μικρό , πολύ μικρό καλάθι για την επόμενη ημέρα.
Απλά με τους υπάρχοντες δεν υπάρχει κανένα φως στον ορίζοντα. Έχουμε βρει τον τοίχο και πάμε για τον πάτο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 01:01 »
Κάτι τελευταίο για τον σύνδεσμο, δυσάρεστος θα γίνω...
Είμαι στα 52, "παππούς" για κάποιους από εσάς.
Στην Ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Σ. δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειται να πάω. Στο συγκεκριμένο άθλημα είμαι του καναπέ και απλά χαίρομαι όταν η Ομάδα πάει καλά. Μέχρι εκεί.
Σας βγάζω το καπέλο που στηρίζετε το συγκεκριμένο τμήμα του Π.Α.Σ., μπράβο σας!
Όμως, ρε αλάνια, δεν μπορεί αυτές τις μέρες να βγάζετε ανακοινώσεις για το μπάσκετ και την ποδοσφαιρική Ομάδα να την έχετε περάσει σε δεύτερη μοίρα!
Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο πραγματικός Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εδώ και μήνες πήρε το δρόμο της αφάνειας. Εμένα σαν άτομο θα με ενδιέφερε να δω άλλες κινήσεις από εσάς και όχι ανακοινώσεις για να γεμίσει το κλειστό του μπάσκετ, τη στιγμή που η μαμά Ομάδα χάνεται...
Φέτος δεν μας έριξαν με το ζόρι, όπως άλλες χρονιές.
Εκεί να καταλάβω τα τραγούδια και τη στήριξη.
Φέτος πέσαμε γιατί η διοίκηση ήταν παντελώς απούσα!
Εκεί δεν τραγουδάς, εκεί πενθείς και βγάζεις την οργή σου γι' αυτούς που μας έφεραν σε τέτοιο σημείο.

Μπορεί να τα βλέπω λάθος τα πράγματα, αλλά τί να ξέρω κι εγώ...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 01:20 »
Συνταυρε crimson , τι να μας κανει η νυχτα μια νυχτα μονο δεν φτανει που ελεγε και η  συγχωρεμενη  Χριστιανα. Το πρωτευον ζητημα για καποιους , ηταν να φυγει η οικογενεια με οποιοδηποτε κοστος ακομα και αν αυτο ηταν η σωτηρια της ομαδας. Να φυγει ρε παιδια. ΝΑΙ. Ετσι κι αλλιως τα 2 τελευταια χρονια παμε σε παγοβουνο σαν τον τιτανικο χωρις καπετανιο. Αλλα οχι και να διαλυθει η ομαδα μας για προσωπικες εμπαθειες. Τελος παντων. Ολων η σταση θα κριθει απο την ιστορια. ΟΛΩΝ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 09:31 »
Κάτι τελευταίο για τον σύνδεσμο, δυσάρεστος θα γίνω...
Είμαι στα 52, "παππούς" για κάποιους από εσάς.
Στην Ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Σ. δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειται να πάω. Στο συγκεκριμένο άθλημα είμαι του καναπέ και απλά χαίρομαι όταν η Ομάδα πάει καλά. Μέχρι εκεί.
Σας βγάζω το καπέλο που στηρίζετε το συγκεκριμένο τμήμα του Π.Α.Σ., μπράβο σας!
Όμως, ρε αλάνια, δεν μπορεί αυτές τις μέρες να βγάζετε ανακοινώσεις για το μπάσκετ και την ποδοσφαιρική Ομάδα να την έχετε περάσει σε δεύτερη μοίρα!
Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο πραγματικός Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εδώ και μήνες πήρε το δρόμο της αφάνειας. Εμένα σαν άτομο θα με ενδιέφερε να δω άλλες κινήσεις από εσάς και όχι ανακοινώσεις για να γεμίσει το κλειστό του μπάσκετ, τη στιγμή που η μαμά Ομάδα χάνεται...
Φέτος δεν μας έριξαν με το ζόρι, όπως άλλες χρονιές.
Εκεί να καταλάβω τα τραγούδια και τη στήριξη.
Φέτος πέσαμε γιατί η διοίκηση ήταν παντελώς απούσα!
Εκεί δεν τραγουδάς, εκεί πενθείς και βγάζεις την οργή σου γι' αυτούς που μας έφεραν σε τέτοιο σημείο.

Μπορεί να τα βλέπω λάθος τα πράγματα, αλλά τί να ξέρω κι εγώ...
Ο ΠΑΣ είναι παντού και ίσως περισσότερο από όλα αυτά τα ερασιτεχνικά τμήματα.Εκεί όντως παίζουν για την φανέλα,σκουφάκι ή την στολή στην ξιφομαχία.Παιδιά συνήθως από εδώ.Όχι με μεταγραφές.
Βέβαια παράπονα για στήριξη υπήρξαν και σε άλλα τμήματα.Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να τρέχεις σε πόσους αγώνες κάθε ΣΚ.Στην ουσία πάμε οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Θα μπορούσαν ίσως να πιεστούν παραπάνω οι Χβ.Ίσως ίσως ίσως.Η ιστορία όμως δεν γράφετε με τα ίσως.Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί με τον πόνο μας και θα φτιάξουμε καινούριες δόξες.Θα ξανανέβουμε στην εθνική την πρώτη.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 10:06 »
Παράθεση
Ο ΠΑΣ είναι παντού και ίσως περισσότερο από όλα αυτά τα ερασιτεχνικά τμήματα.Εκεί όντως παίζουν για την φανέλα,σκουφάκι ή την στολή στην ξιφομαχία.Παιδιά συνήθως από εδώ.
Συμφωνώ!
Όμως, χωρίς τη μητέρα Ομάδα δεν θα υπήρχε τίποτα.
Η μητέρα Ομάδα, ο μεγάλος Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι αυτός που μεγαλούργησε και έβγαλε τις τσίμπλες από τα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.
Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε κανένας λόγος ύπαρξης κανενός συνδέσμου.
Δεν γίνεται να βλέπεις την Ομάδα να οδηγείται στον αφανισμό και άλλοι να νοιάζονται να γεμίσουν το κλειστό. Δεν γίνεται.
Δυστυχώς φέτος είδαμε τα αποτελέσματα μιας τραγικής και άχρηστης διοίκησης και έναν σύνδεσμο που σε καμιά περίπτωση δεν στάθηκε στο ύψος του...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 14 Απρ 2024 10:11 »
Φτάσαμε στον πάτο αισίως...πιο κάτω δεν έχει θεωρώ, οπότε αναμένω μια ανοδική πορεία, αν όχι εκτόξευση, με συμπόρευση της νέας διοίκησης (ιδιοκτησίας) και κόσμου.
Ήταν καθόλα δίκαιος ο υποβιβασμός.
Πολύ μεγάλη εντύπωση μου έκανε η εκδικητικά κακή απόδοση του νεαρού τουρκακίου, που έκανε ενσυνείδητα τις πιο κακές επιλογές που θα μπορούσε να κάνει.
Ο άλλος εντυπωσιακά κακός, γιατί έχει δείξει ότι έχει φιλότιμο, ήταν ο Τζίνο. Mvp πέρσι, αλλά ο χειρότερος φέτος. Εντυπωσιακό γεγονός. Σαν κάτι να του έχει πειράξει το μυαλό...
Διώξτε τους όλους, πλην Λιάσου, Σούλη, Παμλίδη, Κύρκου, Ναούμη και Κόντε, αν θέλουν να μείνουν.
Μονόδρομος η άνοδος την επόμενη χρονιά, γιατί αν δεν ανέβουμε άμεσα, θα δυσκολέψει πολύ στη συνέχεια, για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι την πρώτη χρονιά θα σε αντιμετωπίζουν με δέος, την επόμενη χρονιά θα σε αντιμετωπίσουν με θράσος σαν ίσους και όμοιους.
Αγωνία και προσμονή λοιπόν με θετική αύρα.
Από το γεμάτο δρομείς Πεδίο του Άρεως, αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Blue to the hair...