Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 7η αγωνιστική playouts  (Αναγνώστηκε 4477 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 7η αγωνιστική playouts
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 13:41 »
Τελευταίο μας παιχνίδι στη Σουπερλίγκα! Πότε θα ξαναδούμε λέτε;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Vanderson

• Jr. Member
  • **
  • Στο πέταλο επάνω..
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 18:04 »
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα, εφόσον εκκρεμεί η μεταβίβαση της ομάδας, η πρόσληψη καινούριου προπονητή,και οι αποχωρήσεις και τις αφίξεις των παικτών.
Μακάρι να βρεθεί ένας προπονητής τύπου Όγιος του 2008, και να παραμείνουν βασικοί παίκτες όπως ακούγεται Κόντε και Ερασμούπε

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 18:42 »

Δυστυχώς υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει μια μαύρη περίοδος (δεν ξέρω πόσων χρόνων) που θα είμαστε μεταξύ Β' και Γ' (ελπίζω όχι και παρακάτω).
Η μόνη περίπτωση να μη γίνει αυτό είναι να αγοράσει κάποιος την ομάδα και να επενδύσει. Αν δε βρεθεί κάποιος και μείνουμε με την παρούσα διοίκηση ή πάμε σε διοικήσεις Πρωτοδικείου, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 19:57 »
Προς το παρόνπάμε για αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 20:45 »
Ούτε ένα πανό από το σύνδεσμο ενάντια στη διοίκηση των αποτυχημένων.

Ούτε ένα σύνθημα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 22:13 »
Το ματς παρωδια δεν αξιζει ουτε σχολιο. Ομως σαν κατακλειδα στη σεζον, θα ηθελα να πω ντροπη σ αυτους που ανεβαζουν τετοια σεντονια μεσα στο γηπεδο. Τι δουλεια εχει ο ΤΙΤΑΝΑΣ Τσε, διπλα με τον φασιστα αμερικανο αναθρεμενο δισεκατομμυριουχο -τρομοκρατη Μπιν λαντεν;;;;;;; Πιο ανιστορητος πεθαινεις Χριστοδουλα.Υγ Ψηλα το κεφαλι συνταυροι. Θα βρουμε το τροπο και θα γυρισουμε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 23:15 »
Όχι ότι έχει κάποια ουσιαστική σημασία,
αλλά το σκορ του αγώνα έπρεπε να ήταν 4-1.

Υποψιάζομαι ότι για κάποιους σύνταυρους η χρονιά εξελίχθηκε μια χαρά. Ότι δεν έγινε και τίποτα που η φετινή χρονιά ήταν από τις πιό ντροπιαστικές στην Ιστορία της Ομάδας μας.
Για αυτούς λοιπόν θέλω να πω κάποια πράγματα.
Από την αρχή της χρονιάς, οφείλω να πω ότι κάποιοι φίλοι εδώ μέσα είχαν εκφράσει σοβαρότατες ανησυχίες για το πώς στέκεται ο σύνδεσμος φιλάθλων απέναντι στις αλλοπρόσαλλες κινήσεις της διοίκησης των γόνων.
Θυμάμαι τον PASsenger, τον Μπακ, τον ΠΑΣ, τον dio. Σίγουρα ξεχνάω κάποιους αλλά συγχωρέστε με.
Με προβλημάτιζαν πολύ οι ανησυχίες των παραπάνω φίλων, αλλά επέλεξα να δώσω χρόνο στον σύνδεσμο ελπίζοντας να αλλάξει στάση. Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά προς κατάπληξη και απογοήτευση είδα ότι όχι μόνο στην πραγματικότητα σώπαινε για τα όσα τραγικά συνέβαιναν στην Ομάδα, αλλά έβαζαν και νερό στο μύλο των Χριστοβασίληδων.
Εάν θέλω λοιπόν να κάνω την αυτοκριτική μου, θα πω ότι θα έπρεπε να κράξω κι εγώ από την αρχή τον σύνδεσμο φιλάθλων για τα όσα ΔΕΝ έκανε όλη τη χρονιά.
Θα επαναλάβω εδώ ότι ενώ εδώ και καιρό η Ομάδα μας είχε πάρει τον χωρίς επιστροφή δρόμο, έβγαζαν ανακοινώσεις για να γεμίσουν το κλειστό του μπάσκετ. Λέω ξανά ότι μια χαρά έπραξαν, αλλά εγώ από τη δική μου οπτική θεωρώ ότι ήταν τραγικά ανεύθυνο και τουλάχιστον περίεργο, ενώ θα έπρεπε να δώσουν την πρέπουσα σημασία στη Μητέρα Ομάδα του ποδοσφαίρου.
Η γνώμη μου είναι ότι σε αυτό το σημείο ξεπέρασαν σε ανοησία ακόμη και τους... βρυκόλακες...

Τέλος θα πω ότι η διοίκηση των τελευταίων δύο χρόνων ήταν από τις χειρότερες που έχουν περάσει από τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για τον απότομο κατήφορο του Π.Α.Σ. Δεν είναι και λίγο, εάν αναλογιστώ ότι παρακολουθώ και ακολουθώ την Ομάδα ανελλιπώς και φανατικά από το 1979...

Δεν βλέπω πουθενά φως για την Ομάδα μας με τους άχρηστους και επικίνδυνους γόνους στο τιμόνι...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 11 Μάι 2024 23:21 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 11 Μάι 2024 23:23 »
Μπραβο ρε φιλε. Τα εγραψες ολα. Σου μιλαω μεσα απ την καρδια μου. Μπραβο ρε crimson.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 00:53 »
Έχω ένα φιλαράκι, που παίζει μπάλα σε μία από τις ομάδες Σούπερ Λιγκ των πλέι άουτ που σώθηκαν.

Σήμερα που μιλήσαμε εγώ ήμουν στεναχωρημένος και απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Το φιλαράκι μου είπε ότι κάτι φίλοι του που παίζουν Λάρισα είναι σίγουροι ότι του χρόνου θα ανέβει ο ΠΑΣ και όχι αυτοί.

Επίσης μου είπε ότι μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Α κατηγορίας οι Χριστοβασίληδες θεωρούνται δυνατοί παράγοντες. 

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 11:55 »
Oύτε καν σήμερα μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 14:06 »
Τέλος επίσημα η σεζόν και του δράματος.Το αγωνιστικό δεν μας έκανε σοφότερους.Αυτό που βλέπαμε όλη την σεζόν,είδαμε και στο τελευταίο ματς.Δεν μπορούμε να κρατήσουμε σκορ,η ομάδα είναι μέτρια εώς κακή.Θέλει φτιάξιμο για να πάει για άνοδο.Αφού μιλάμε για την επόμενη χρονιά μπαίνουμε σε περίοδο μεταγραφών.Προεδρικών μεταγραφών και αγωνιστικών.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει άπειρες φήμες,τριάρια κτλ.Υπάρχει μια απογοήτευση γενικά αφού τίποτα δεν έχει προχωρήσει.Θέλει υπομονή.Έχουμε μείνει έξω από το κονκλάβιο και περιμένουμε κάποια στιγμή να βγει λευκός καπνός.Αν είναι να γίνει κάτι,μακάρι να γίνει σχετικά γρήγορα για να προχωρήσει και η ομάδα.Γιατί υπάρχει και κόσμος που βλέπει Γ εθνική.Υπάρχει μια πίκρα γενικά.
Το αγωνιστικό είναι αποτέλεσμα του από πάνω.Για να ξέρουμε ποιος θα προχωρήσει την ομάδα.Ποιον θα βάλει να αξιολογήσει το ρόστερ.Τι στόχους θα βάλει.Ποιους θα κρατήσει,ποιους θα διώξει.Τι λεφτά θα βάλει.Το μπέχο δεν υπάρχει.Με τα ψέματα δουλειά δεν γίνεται.
Όσο για τα οπαδικά νομίζω ο ΣΦ πρέπει να εκφράζει την βούληση της κερκίδας.Να πιάνει τον παλμό του κόσμου.Σαν κομμάτι της κερκίδας.Αυτό κάποιες φορές μπορεί να μην το καταφέρνει.Νομίζω δεν το κατάφερε καλά τώρα.Νομίζω οι περισσότεροι θέλουν να ξεκουμπιστεί η οικογένεια.Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο δραστήριος πάνω σε αυτό το κομμάτι.Από την άλλη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ρίξουμε στην πυρά και να ξεχάσουμε τα όποια θετικά έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.Επίσης καλό θα ήταν να μην έχουμε τίποτα πισωγυρίσματα σε εποχές βρυκολάκων.Για κανένα λόγο.Να κοιτάξουμε μόνο μπροστά.Το ίδιο ελπίζω να γίνει και στα της ομάδας.Να προχωρήσουμε μπροστά.Σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 14:37 »
Για να μην ξαναγυρισουμε ομως fon σε εποχες βρυκολακων, πρεπει και καποιοι να βγουν μπροστα γιατι απ οτι βλεπω ο βρυκολακας, μυριζει παλι αιμα. Εδω μεσα υπαρχουν παιδια διαμαντια οπως εσυ ,ο crimson ,o ΜπαμΠΑΣ ,ο kasabian ,ο christos, ο mpak, ο dk και τελος παντων η πλειοψηφια των παιδιων που γραφουν εδω.Μια πρωτοβουλια απ ολους αυτη τη στιγμη θα ηταν καθοριστικη για το μελλον της ομαδας. Συναντησεις με ολους τους φορεις της πολης σε πρωτη φαση ας πουμε.Αλλιως πολυ φοβαμαι οτι θα μας κατσει στο σβερκο παλι ο βρυκολακας με τις δημοσιογραφικες αβαντες που εχει στην πολη.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Μάι 2024 14:40 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 14:50 »
Ξέρω, ουτοπικό αυτό που λέω, αλλά το ιδανικό σενάριο θα ήταν να οργανωθούμε ώστε να περάσουν στον κόσμο οι μετοχές στα πρότυπα του κανόνα 50+1 της bundesliga. Το να οργανωθεί ο κόσμος μόνο και μόνο για να βάλει πλάτη και να βοηθήσει μια εταιρεία να αποκτήσει πιο εύκολα άλλο ένα asset μου φαίνεται αστείο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 14:54 »
Συνταυρε, δε λεω να βαλει πλατη ο κοσμος για να συνεχιστει η αυτοκρατορια του Παναγιωτακη. Λεω να βαλει πλατη ο κοσμος για να υπαρξει διαδοχη κατασταση.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:04 »
Συγνώμη αν ακούστηκε επιθετικό το μνμ δεν ήταν πρόθεσή μου. Απλά και η διάδοχη κατάσταση παρόμοια θα είναι ως ένα σημείο. Τι λέγεται τερνα, βίκος, τριάδης, σιόντης, φάρας κλπ, πάλι για το κέρδος και το sportswashing θα μπουν στο κόλπο (στην καλύτερη). Το μόνο που θα αλλάξει θα είναι η οικονομική δυνατότητα και η διαχείριση της ομάδας (προς το καλύτερο, δεν διαφωνώ ότι δεν πάει παρακάτω από το φετινό). Αλλά αν είναι ο κόσμος να μπει σε αυτή την διαδικασία γιατί να μην μπει και στην διοίκηση; Έστω το 51% για να κάνει κουμάντο η λαϊκή γνώμη στο ΔΣ. Γιατί να βάλω εγώ και ο καθένας πλάτη για να επωφελείται ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας από την ομάδα;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:13 »
Χιλια τα εκατο μαζι σου συνταυρε. Ολοι εμεις ειμαστε ο ΠΑΣ και η ομαδα θα επρεπε να ανηκει στον κοσμο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:15 »
Ξέρω, ουτοπικό αυτό που λέω, αλλά το ιδανικό σενάριο θα ήταν να οργανωθούμε ώστε να περάσουν στον κόσμο οι μετοχές στα πρότυπα του κανόνα 50+1 της bundesliga. Το να οργανωθεί ο κόσμος μόνο και μόνο για να βάλει πλάτη και να βοηθήσει μια εταιρεία να αποκτήσει πιο εύκολα άλλο ένα asset μου φαίνεται αστείο.
Κοίτα να δεις τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση.Τίποτα δεν είναι αδύνατο.Είναι όμως δύσκολο.Θα πρέπει να εξεταστούν διάφορα μοντέλα που έχουν υπάρξει ή υπάρχουν στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.Είτε πέτυχαν είτε απέτυχαν.Μετά θα πρέπει να εξεταστεί το νομικό πλαίσιο που υπάρχει στην Ελλάδα.Οπότε θα πρέπει να υπάρξει το νομικό πλαίσιο και πως θα λειτουργήσει όλο αυτό.Εφόσον βρεθεί αυτό,θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση του κόσμου και εγγραφή μελών.Τα όποια μέλη να ξέρουν ποιες υποχρεώσεις και ποια οφέλη θα έχουν.Σε κάθε κομμάτι.Πως θα κινείται η ομάδα.Φυσικά το βασικό να ξέρουν ότι πρέπει να βάλουν τον οβολό τους.Σκέφτομαι 10000 μέλη με 50 ευρώ για να μαζευτεί ένα αρχικό κεφάλαιο.Μετά ότι άλλο έσοδο μπορεί να υπάρξει.Εισιτήρια,χορηγίες,τηλεοπτικά,πωλήσεις παιχτών κτλ.
Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο.Μόνο που θέλει πολύ δουλειά και χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:17 »
Παράθεση
Γεωργουλόπουλος: «Να φέρουμε τον ΠΑΣ πάλι στη Super League»
Στη δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε πως πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του για τον υποβιβασμό και να επιστρέψει ο ΠΑΣ στη Super League, στην κατηγορία όπου ανήκει.

Αναλυτικά η δήλωσή του Γεωργουλόπουλου:

«Είμαστε στενοχωρημένοι, υπάρχει μεγάλη πίκρα και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του στον καθρέπτη και να αναλογιστούμε ευθύνες και τα λάθη μας. Να προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα για την επόμενη χρονιά να φέρουμε τον ΠΑΣ και πάλι εκεί που ανήκει. Ο ΠΑΣ ανήκει στη Super League. Όλη η Ελλάδα είναι στενοχωρημένη για αυτό το αποτέλεσμα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτές τις συνθήκες πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το εάν είναι όλη η χρονιά η χαμένη ευκαιρία του Λεό και το γκολ της ισοφάρισης: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούσαμε να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε άτυχοι στη τελική προσπάθεια και δυστυχώς πληρώνουμε την κάθε φάση. Έτσι ήταν η χρονιά που δεν πήγε καλά σε όλους τους τομείς. Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει αυτό το κομμάτι που είναι αυτή τη στιγμή αρνητικό για εμάς, τον κόσμο, για όλους».

Για το εάν τα νέα παιδιά είναι ο κορμός της ομάδας τα επόμενα χρόνια: «Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, να φτιάξουμε μια βάση με παιδιά δικά μας, παιδιά που γαλουχήθηκαν με τη φανέλα του ΠΑΣ και να τα δώσουν όλα».
passports.gr

Παράθεση
Κόντης: «Δέθηκα με την ομάδα του Βόλου»
Στη δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής του Βόλου Χρήστος Κόντης έκρινε θετικό τον απολογισμό της αναμέτρησης για την ομάδα του και τόνισε ότι στο τρίμηνο που βρίσκεται στον πάγκο του Βόλου δέθηκε με την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, στο τέλος πήγαν όλα καλά, καταφέραμε και δείξαμε κάποια στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε για το μέλλον. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ένταση, βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα έπρεπε να παίξουμε πιο ήρεμα, είχαμε κατοχή αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αυτό είναι το αρνητικό. Το θετικό είναι ότι αρνηθήκαμε να χάσουμε, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, βάλαμε ένα γκολ».
Για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα: «Καταρχάς με οποιονδήποτε αντίπαλο εντός ή εκτός πρέπει να παίξουμε, να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στο παιχνίδι, να μπορούμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Βάλαμε αρκετά γκολ στα play out, ενώ πριν δυσκολευόμασταν να φτάσουμε σε ευκαιρίες. Σήμερα αυτό δεν φάνηκε, ήμασταν καλοί από ένα σημείο και μετά. Μπήκαν κάποια παιδιά που δεν είχαν ρυθμό, να τα δικαιολογήσουμε. Ο απολογισμός είναι θετικός».
Για το εάν το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι στον Βόλο: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, υπάρχει μία συζήτηση ακόμα, στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αυτό το τρίμηνο πέρασα πολύ καλά, δέθηκα με την ομάδα, ένιωσα ένα με την ομάδα, μπορούσα να δώσω κάτι παραπάνω για να αλλάξει η κατάσταση και το καταφέραμε. Το μέλλον θα δείξει που θα βρίσκομαι».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:20 »
Παράθεση
Γεωργουλόπουλος: «Αγαπάμε τον ΠΑΣ στα εύκολα και στα δύσκολα» (video)
Στενάχωρη ημέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάζεται χαρακτήρισε τη σημερινή στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, τόνισε ότι είναι η ώρα να αναλογιστούν άπαντες τις ευθύνες τους και σχολίασε ότι είναι νωρίς για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής, ωστόσο σημείωσε ότι θα ήταν τιμή του να οδηγήσει τον ΠΑΣ στην Super League 2 καθώς έχει δεθεί και έχει ζήσει πολλά με την ομάδα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις Γεωργουλόπουλου στη Συνέντευξη Τύπου:

«Τελειώνει μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Μια χρονιά με πολλά προβλήματα και δυστυχώς η ομάδα μας θα βρίσκεται του χρόνου στη Super League 2. Αυτό που ακολουθεί είναι το εξής. Πρέπει από εδώ και πέρα να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για φτιάξουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη. Υπάρχει μέλλον στην ομάδα, αρχικά από τη φανέλα της ομάδας, από τους ποδοσφαιριστές που τους είδαμε στα δυο τελευταία παιχνίδια, αλλά και μέλλον από τον κόσμο που έχει αυτή η ομάδα.

Όλη η Ελλάδα είναι στεναχωρημένη από τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις των αρμοδίων η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Έχει μεγάλη ιστορία, αυτό δεν λέει τίποτα, αλλά λέει και πολλά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξαναβρέθηκε σ’ αυτή τη θέση, αλλά κατάφερε μετά σπουδαία πράγματα. Θεωρώ είναι ένα σημείο αναφοράς αυτή τη στιγμή να αλλάξουν κάποια δεδομένα και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα η οποία θα είναι πιο αισιόδοξη για την ομάδα».

Για τη διαφορετική διάθεση που έδειξαν οι παίκτες στα δυο τελευταία παιχνίδια και εάν φταίει η διαφορετική διαχείριση από την αρχή: «Για να φτάσει μια ομάδα να υποβιβάζεται είναι πολυπαραγοντικό το θέμα. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι θα υπάρχουν παιδιά που θα στηρίξουν την επόμενη μέρα. Όταν μπαίνει ένα νέο παιδί στην ομάδα δίνει ζωντάνια, ένταση και υγεία.Για να έρθει ένας υποβιβασμός υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως είπα. Το ότι έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο παίζουν πολλοί λόγοι ρόλο όπως η έλλειψη άγχους, το ότι δεν είχαμε κίνητρο και δεν φοβόμασταν κάτι ιδιαίτερα. Η ομάδα είχε το άγχος του αποτελέσματος σε κάθε παιχνίδι, από την 4η -5η αγωνιστική και μετά και μας έφερνε ανάποδα αποτελέσματα».

Για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση παραμονής του στον πάγκο του χρόνου: «Δεν έχει γίνει αυτή η κουβέντα, δεν έπρεπε κιόλας να γίνει, αλλά από σήμερα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας, θα γίνει μία κουβέντα με τον πρόεδρο. Αυτή την ομάδα την αγαπάω για ένα πολύ σημαντικό λόγο γιατί έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου εδώ. Παίξαμε Ευρώπη μου έδωσε μια χαρά απίστευτη, όπως μου δίνει τώρα μια στενοχώρια. Όταν αγαπάς κάτι, έναν άνθρωπο, μια ομάδα, οτιδήποτε, το αγαπάς στη δύσκολη και στην εύκολη στιγμή. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το εάν δεχόταν να οδηγήσει την ομάδα στη Super League 2: «Φυσικά θα δεχόμουνα, είμαι 25 χρόνια προπονητής, έχω ξαναδουλέψει στη Β’ Εθνική και σε ομάδες Α’ Εθνικής. Θεωρώ μπορώ να ανταπεξέλθω 100%».

passports.gr

Παράθεση
Κόντης: «Εύχομαι στον ΠΑΣ να επιστρέψει σύντομα» (video)
Ομάδα με κόσμο και ιστορία που δεν άξιζε να πέσει βάσει της αγωνιστικής του εικόνας χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Κόντης. Ο προπονητής του Βόλου σημείωσε ότι η ομάδα της Ηπείρου είχε καλό σύνολο, όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα και στάθηκε άτυχη σε κομβικά σημεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόντη στη συνέντευξη Τύπου:

«Να πω καταρχήν πριν κάνω σχόλιο για το παιχνίδι ότι ομάδες σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να βρίσκονται στην Super League και εύχομαι σύντομα να επιστρέψει στην κατηγορία. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον με μας να έχουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας, αλλά ο ΠΑΣ ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Για άλλη μια φορά αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα και δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και φάγαμε πολλά αμυντικά transition. Σε ένα από αυτά έβαλε και το γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Εμείς από την πλευρά μας θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελευταία πάσα. Φτάσαμε κάποιες φορές με καλές προϋποθέσεις έξω από την περιοχή, στα πλάγια, αλλά η τελική πάσα ήταν άστοχη και δεν ήταν καλή. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το ότι η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να ανατρέψει το σκορ. Βάλαμε το γκολ και τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων ένιωθα ότι αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω, ίσως να καταφέρναμε να πετύχουμε και το γκολ της νίκης».

Σε ερώτηση για το αν υποβιβάζεται δίκαια ο ΠΑΣ: «Όχι, δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΣ ήταν από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλεις. Ο ΠΑΣ είχε και καλό ρόστερ και δυνατή έδρα, όμως σε κάποια παιχνίδια χρειάστηκε κάποια τύχη και δεν την είχε. Χρειάστηκε αποτελεσματικότητα που δεν είχε. Στα Play Out πρέπει να μην δέχεσαι γκολ. Η διαδικασία των Play Out ήταν πάρα πολύ δύσκολη και για μας, όμως καταφέραμε να ξεκινήσουμε πάρα πολύ δυνατά και να κάνουμε 2-3 νίκες που μας έδωσαν σημαντικό boost στη ψυχολογία. Ο ΠΑΣ αυτό δεν το κατάφερε και όταν δεν παίρνεις βαθμούς εντός έδρας, τότε δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Θεωρώ ότι δεν ήταν ομάδα για να πέσει ο ΠΑΣ, αλλά η χρονιά ήταν κακή στο σύνολό της για τον ΠΑΣ»

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:22 »
Παράθεση
Μίνα: «Ήμασταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια»
Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Λεωνίδας Μίνα στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα που είχε ο ΠΑΣ σε πολλά παιχνίδια και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα δουλεύει τις τελευταίες εβδομάδες πολύ με τους νεαρούς παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

«Να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα διότι δεν πετύχαμε τον στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν δύσκολη χρονιά από την αρχή, περάσαμε δύσκολες στιγμές, καλές στιγμές, είχαμε πολλές αλλαγές, έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Πιστεύω σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει».

Για το που αποδίδει το γεγονός ότι η ομάδα έκανε και καλά παιχνίδια, χωρίς όμως να έχει ανάλογα αποτελέσματα: «Ήμασταν άτυχοι στα πιο πολλά παιχνίδια, βλέποντας τις αναλύσεις των παιχνιδιών, είχαμε πολλές φάσεις αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έπρεπε να προσαρμοστούμε κι εμείς στο τι ήθελε ο κάθε προπονητής».

Για το εάν μπορεί να στηριχτεί ο ΠΑΣ στα νέα παιδιά για να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία: «Ο ΠΑΣ τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά, με αυτά που πρόκειται να είναι του χρόνου στην ομάδα. Το απέδειξε σήμερα, τους έβαλε μέσα και έκαναν αυτό που έπρεπε, τα έδωσαν όλα».

Για το πως έχει κατά νου το ποδοσφαιρικό του μέλλον: Είμαι εδώ τώρα, εστιάζω εδώ, τώρα υπάρχει διακοπή , συνεχίζω να δουλεύω 100% όπου και να είμαι».
passports.gr

Παράθεση
Ναούμης: «Ο ΠΑΣ πιστεύει στους νεαρούς παίκτες»
Σε δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Δημήτρης Ναούμης εξέφρασε τη χαρά του που έκανε επίσημο ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως ο υποβιβασμός είναι κάτι στενάχωρο για τον κόσμο και την πόλη.

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο που έκανα. Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου με λόγια. Το μόνο που μας στενοχωρεί είναι ότι από του χρόνου θα είμαστε στη Β’ Εθνική».

Για το πώς βίωσε η ομάδα και όλη η πόλη τον υποβιβασμό: «Είναι στενάχωρο για τον κόσμο και όλη την πόλη.Ο ΠΑΣ είναι μία ιστορική ομάδα και από του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι εκεί που αξίζουμε να βρισκόμαστε».
Για τα νέα παιδιά που φαίνεται να είναι το μέλλον του ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάντα προωθεί νεαρά παιδιά, πιστεύει σε αυτά και αυτό είναι καλό για μια ομάδα».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:24 »
Παράθεση
Κώστας Πανάγου: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει να βρίσκεται στη Super League»
Ο Κώστας Πανάγου με δηλώσεις του στη μικτή ζώνη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι από εδώ και πέρα όλοι είναι σε αναμονή για την επόμενη μέρα και τι ακριβώς εξελίξεις θα τρέξουν στην ομάδα και τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να βρίσκεται πάλι σύντομα στη Super League.

Αναλυτικά (στο τέλος το βίντεο):

Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ: «Δεν είμαστε εμείς που θα πούμε τι θα γίνει του χρόνου, είναι άλλοι σ’ αυτή τη θέση. Εμείς περιμένουμε, θα προσπαθήσουμε όποια παιδιά μείνουμε στην ομάδα, άμα μείνουμε, να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγει η ομάδα κατηγορία. Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει να βρίσκεται στη Super League και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ: «Ήταν ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν άγχος, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και οι δύο, γι’ αυτό και έγιναν τόσες ευκαιρίες. Στο τέλος από το πουθενά έγινε μία φάση στην οποία δεχτήκαμε το γκολ. Πιστεύω θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και άνετα σήμερα βάσει των ευκαιριών που χάσαμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το τι ακολουθεί τώρα: «Ξεκούραση και προετοιμασία ατομική για τον καθένα. Είναι σημαντικό για όλους να ξεκουραστούμε ακόμα και πνευματικά, αλλά και σωματικά και από εκεί και πέρα όλοι σκέφτονται τι θα γίνει την επόμενη μέρα».

super-fm.gr

Παράθεση
Σομποτσίνσκι: «Είναι νωρίς για να πούμε κάτι για το μέλλον μου»
Ο Γιαν Σομποτσίνσκι έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο, στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και θα πρέπει να γίνει μια νέα συζήτηση με τον πρόεδρο, αλλά και τον ατζέντη του για το αν θα ανανεώσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη γνώμη του για την πορεία της ομάδας: «Δεν μπορώ να μιλήσω για την εποχή που δεν ήμουν στον ΠΑΣ, αλλά μόνο από τότε που ήρθα στα Γιάννινα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, κάναμε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά δεν πήραμε τους 3 βαθμούς σ’ αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς και την ομάδα. Εύχομαι να είναι μια μεταβατική χρονιά η επόμενη και η ομάδα να επιστρέψει σύντομα».

Σχετικά με το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι νωρίς να πούμε τώρα οτιδήποτε. Δεν ξέρω, πρέπει να σκεφτώ, να συζητήσω και με τη σύζυγό μου».

Για το τι πήγε στραβά στη σεζόν: «Δεν είχαμε πολλή τύχη, κάναμε φάσεις και δεν μπορούσε να μπει η μπάλα στα δίχτυα, αντιθέτως οι αντίπαλοι με 1-2 φάσεις έβαζαν γκολ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ίσως μας κατέβαλε και το άγχος  και τελικά φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 15:25 »
Επίσης χθες αρκετά πιτσιρίκια μπούκαραν για να πάρουν φανέλες.Με το ζόρι να δώσουν φανέλες και έπρεπε να πέσει κράξιμο από κερκίδα για να δώσουν.Επίσης κάτι ακούστηκε ότι τις χρεώνουν και για αυτό υπήρχε αυτό το θέμα.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο εγώ θα πω ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 16:21 »

Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 16:39 »
Σχετικά με το χθεσινό ματς, πάλι έγιναν ορθολογικά πράγματα σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Αφού δε το καθαρίσαμε όπως έπρεπε το φάγαμε. Δεν είναι ατυχία είναι ανικανότητα στο γκολ (που έλεγε και ο Μεταξάς κάποτε) και όσες φάσεις δεχτήκαμε έγιναν από αριστερά, λόγω φυσιολογικής κούρασης του Πανάγου (έπαιξε παρά πολύ καλά για 2ο παιχνίδι). Καραχάλιος δεν και δυστυχώς αρνητικός από όταν μπήκε (έκανε και screen στο Μπακαδημα και βγήκε ο παίκτης του Βόλου αντεπίθεση). Κιάκος επίσης κακός όταν κουράστηκε.
Για τον Κύρκο και τον Μπεγκαλα θα πρέπει να ρωτήσουμε τους προηγούμενους "προπονηταραδες" τι έβλεπαν σε αυτούς τους παίκτες και δε τους έβαζαν να παίξουν καθόλου.
Ο Αθανασίου ικανός για όλα με τάσεις για το πιο τραγικό λάθος ανά πάσα στιγμή.
Γενικά ομάδα πολύ καλά στημένη και με πειθαρχία σε όλες τις γραμμές.
Λυπάμαι για τα παιδιά αυτά που δεν πήρανε περισσότερες ευκαιρίες μέσα στη χρονιά (Πανάγου, Μπεγκαλα και Κύρκος). Ειδικά τον τελευταίο σε κάνα μήνα θα τον βλέπουμε σε άλλη ομάδα να είστε σίγουροι.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 12 Μάι 2024 17:07 »
Θεωρώ σε καμμία 5-6 χρόνια. Θα παίζουμε όμως και καν κύπελλο για να μας βγαίνει η χωριατια που και που