Όχι ότι έχει κάποια ουσιαστική σημασία,
αλλά το σκορ του αγώνα έπρεπε να ήταν 4-1.
Υποψιάζομαι ότι για κάποιους σύνταυρους η χρονιά εξελίχθηκε μια χαρά. Ότι δεν έγινε και τίποτα που η φετινή χρονιά ήταν από τις πιό ντροπιαστικές στην Ιστορία της Ομάδας μας.
Για αυτούς λοιπόν θέλω να πω κάποια πράγματα.
Από την αρχή της χρονιάς, οφείλω να πω ότι κάποιοι φίλοι εδώ μέσα είχαν εκφράσει σοβαρότατες ανησυχίες για το πώς στέκεται ο σύνδεσμος φιλάθλων απέναντι στις αλλοπρόσαλλες κινήσεις της διοίκησης των γόνων.
Θυμάμαι τον PASsenger, τον Μπακ, τον ΠΑΣ, τον dio. Σίγουρα ξεχνάω κάποιους αλλά συγχωρέστε με.
Με προβλημάτιζαν πολύ οι ανησυχίες των παραπάνω φίλων, αλλά επέλεξα να δώσω χρόνο στον σύνδεσμο ελπίζοντας να αλλάξει στάση. Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά προς κατάπληξη και απογοήτευση είδα ότι όχι μόνο στην πραγματικότητα σώπαινε για τα όσα τραγικά συνέβαιναν στην Ομάδα, αλλά έβαζαν και νερό στο μύλο των Χριστοβασίληδων.
Εάν θέλω λοιπόν να κάνω την αυτοκριτική μου, θα πω ότι θα έπρεπε να κράξω κι εγώ από την αρχή τον σύνδεσμο φιλάθλων για τα όσα ΔΕΝ έκανε όλη τη χρονιά.
Θα επαναλάβω εδώ ότι ενώ εδώ και καιρό η Ομάδα μας είχε πάρει τον χωρίς επιστροφή δρόμο, έβγαζαν ανακοινώσεις για να γεμίσουν το κλειστό του μπάσκετ. Λέω ξανά ότι μια χαρά έπραξαν, αλλά εγώ από τη δική μου οπτική θεωρώ ότι ήταν τραγικά ανεύθυνο και τουλάχιστον περίεργο, ενώ θα έπρεπε να δώσουν την πρέπουσα σημασία στη Μητέρα Ομάδα του ποδοσφαίρου.
Η γνώμη μου είναι ότι σε αυτό το σημείο ξεπέρασαν σε ανοησία ακόμη και τους... βρυκόλακες...
Τέλος θα πω ότι η διοίκηση των τελευταίων δύο χρόνων ήταν από τις χειρότερες που έχουν περάσει από τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για τον απότομο κατήφορο του Π.Α.Σ. Δεν είναι και λίγο, εάν αναλογιστώ ότι παρακολουθώ και ακολουθώ την Ομάδα ανελλιπώς και φανατικά από το 1979...
Δεν βλέπω πουθενά φως για την Ομάδα μας με τους άχρηστους και επικίνδυνους γόνους στο τιμόνι...