Μιας και πηγα στην προπονηση χθες, ας πω και εγω την αποψη μου για οσα ειδα και οσα γινονται ή θα γινουν.
Ο Αζιζ προφανως θελει χρονο προσαρμογης, γιατι ειναι σε μια νεα ομαδα, σε μια νεα χωρα και δεν ξερει ουτε καν τα ονοματα των συμπαιχτων του, αλλα απο τα λιγα που ειδα στο οικογενειακο διπλο, το παλικαρι εχει φοβερη επαφη με την μπαλα. Σε καναν μηνα που θα εχει εγκληματιστει ελπιζω οτι θα δουμε πολυ ωραια πραγματα απο τον συγκεριμενο, μακαρι να μην διαψευστω.
Ο Γκινης ειναι θηριο σωματικα και θα παλεψει να παρει φανελα απο τον Αθανασιου. Ειναι καλο για την ομαδα να υπαρχει ανταγωνισμος.
Ο Νικολιας παραμενει ταχυτατος, θεωρω οτι εχει καπαρωσει την θεση του δεξιου εξτρεμ και λογω ποιοτητας-εμπειριας αλλα και επειδη φανταζομαι οτι θα εγκληματιστει πολυ ευκολα, τα ξερει τα λημερια.
Για το φορ, ο Ματζης ειναι κλεισμενος, θα προτιμουσα Κοντε για πολλους λογους, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι μια πολυ ποιοτικη προσθηκη για την ομαδα. Το θετικο στην περιπτωση Ματζη ειναι οτι εχει κανει προετοιμασια με τον αστερα και θα χρειαστει πολυ λιγο χρονο προσαρμογης.
Κλεινοντας να πω οτι και εγω βασιζομαι πολυ φετος στον προπονητη, που φαινεται εργατικοτατος και μισει την χαλαρωτητα ακομα και στις προπονησεις, τους εχει ολους στην τσιτα.
Με ενα αριστερο μπακ η ομαδα θα διεκδικησει την ανοδο