Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25  (Αναγνώστηκε 21688 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #325 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 19:49 »
Μπαίνει ο Καφενζής και βγαίνει ο Σομποτσίνσκι
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 19:50 »
Ευτυχώς είναι και αυτοί για τα σκυλιά γιατί θα έγραφε το κοντέρ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 19:50 »
Τέλος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 19:56 »
Παράθεση
Δεύτερη ήττα του ΠΑΣ στα φιλικά μετά την ήττα στην Κηφισιά. Η ομάδα έδειξε ανέτοιμη και εμφάνισε και αμυντικές αδυναμίες πέρα της έλλειψης δημιουργίας επιθετικά.
passports.gr

Παράθεση
Παντελώς ακίνδυνος επιθετικά και στο β' ημίχρονο ο ΠΑΣ, αμυντικά πάλι πήγε να εκτεθεί σε κάποιες αντεπιθέσεις του Τραορέ, αλλά και από κάποιες στατικές φάσεις που η Παναχαϊκή πήρε τις κεφαλιές.
Κακό παιχνίδι από τον ΠΑΣ και δίκαιη ήττα με 1-0.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 19:57 »
Κάτσε μην ακούμε σε λίγο για τον κακό αυστριακό που δεν εκμεταλλεύεται το πλούσιο ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:00 »
Ο σούπερ γκουφακιας είδε μεγάλο δίδαγμα σήμερα...να κατέβουμε απ' το συννεφάκι μας

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΦΑΚΙ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....28 Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΣΙΠΗΔΕΣ;....ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ;

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ PLAY OUT ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥΣ;...ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ EVER....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:01 »
Σαν απλή πληροφορία η Παναχαϊκή στην κανονική διάρκεια βγήκε 11η στους 12. Ήταν στο γκρουπ υποβιβασμού και κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία. Τελική της θέση η 7η.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:14 »
Ευτυχώς η ΑΕΛ έφαγε τέσσερα από τον ΠΑΟΚ Β.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:19 »
Κάποτε κρύβοταν οι μαλακίες και φαινόταν όταν έπιανε Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος.Ανάλογα και πότε ξεκίναγε το πρωτάθλημα.Τώρα φαίνονται από Αύγουστο μήνα και νωρίτερα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:22 »
Κάτι έλεγαν για 3 μεταγραφές τις επόμενες μέρες. Νομίζω όμως δε σώζεται η κατάσταση μόνο με 3. Θέλουμε πολλές προσθήκες για να βελτιωθεί αυτό το χάλι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:23 »
Ο Κόουτς το είπε ξεκάθαρα να πάνε να ρωτήσουν τα ζαβά γιατί δεν έχει τους παίχτες που θέλει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:25 »
Φαρμάκι είχε πιει ο Πομς στη συνέντευξη....ποτέ θα τους σιχτιρισει κ θα φύγει δεν ξερω

Ο Πομς είπε για 4-5 παίχτες που χρειαζόμαστε...και για 2-3 τις επόμενες μέρες ότι ίσως σνακοινωθουν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:27 »
Χρειάζομαι ποιότητα και όχι ποσότητα λέει ο άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:28 »
15-16 ποιοτικούς παίχτες θέλει και μετά να συμπληρώσει με ταλέντα που θα μπορέσουν να αναδειχτούν.

Το τι έχουμε το βλέπουμε όλοι ή σχεδόν όλοι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:35 »
ομαδικά τμήματα γιόγκας μήπως ο Παναγιωτάκης με τον Παλαιολόγο κάνουν κανονικές μεταγραφές.

οομμμμ

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:35 »
Σωστά τα λέει ο κόουτς. Στο προηγούμενο φιλικό φάνηκε να κάνει λίγο πίσω λέγοντας ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι περιμένουμε τις μεταγραφές. Τώρα φαίνεται ότι τελείωσε η υπομονή και λέει ξεκάθαρα αυτό που πρέπει. Οι άνθρωποι δε μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά για να κάνει και ο κόουτς τη δουλειά του όπως πρέπει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:36 »
Τα ζαβά άραγε θα ερωτηθούν;Εκεί ήταν και αυτά.Για να μην χάνουμε χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:43 »
Ικανοί είναι να μας φορτώσουν κανένα Στάικο καμιά ώρα και να χάνουμε μέχρι την άνοιξη.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 20:46 »
Να δείτε που αύριο μεθαύριο θα ανακοινώσουν καμία μεταγραφή επιπέδου γ εθνικής για να μας πουν ότι έκαναν και άλλη μεταγραφή. Μετά θα βγει αχάριστος ο κόουτς που ενώ κάνουμε μεταγραφές ζητάει και άλλες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 21:39 »
Πομς: «Κάναμε τα ακριβώς αντίθετα από τις προπονήσεις, δεν είμαι ικανοποιημένος» (video)

Μία εμφάνιση που ούτε ο ίδιος ο Πομς δεν μπορούσε να εξηγήσει σήμερα έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με την Παναχαϊκή, με τον Αυστριακό τεχνικό να τονίζει ότι πήγαν όλα λάθος και έγιναν όλα αντίθετα απ’ ό,τι έχει δουλέψει στις προπονήσεις. Μάλιστα έκανε και παρατηρήσεις στο ημίχρονο στους παίκτες λέγοντάς τους ότι αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ που προπονεί.

Από τη δική του μεριά ο Γιάννης Τάτσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στα όσα είδε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πομς και του Γιάννη Τάτση στο βίντεο που ακολουθεί

Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό: «Σήμερα είμαι δυσαρεστημένος, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, γιατί κάναμε πράγματα αντίθετα απ’ αυτά που γενικά θέλουμε να κάνουμε. Απ’ ότι κάνουμε στις προπονήσεις σήμερα κάναμε τα ακριβώς αντίθετα. Επίσης δεν ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε και να τρέξουμε στους κενούς χώρους και αν δεν μάχεσαι και δεν τρέχεις, θα έχεις προβλήματα στη Super League 2».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε σήμερα χωρίς ενέργεια: «Αυτό θέλω να δω κι εγώ αύριο και τις επόμενες μέρες, γιατί αυτός δεν ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που θέλω να βλέπω στο γήπεδο. Είπα και στο ημίχρονο ότι αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα που προπονώ εγώ. Και οπωσδήποτε πρέπει να το αλλάξουμε, αν δεν το αλλάξουμε θα έχουμε προβλήματα».

Για το αν θέλει λιγότερους η περισσότερους παίκτες από 25 στο ρόστερ: «Πρώτα απ’ όλα θέλω ποιότητα στο ρόστερ. Δεν χρειάζομαι 25 παίκτες, γιατί παίζουμε με 11, αν μπορούμε να έχουμε 15-16 παίκτες με ποιότητα αυτό θα είναι υπέρ-αρκετό. Κάποιους παίκτες τους χρειαζόμαστε για το μέλλον και θα τους φτιάξουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι αυτοί οι 15 παίκτες να έχουν ποιότητα και ενέργεια για να παλέψουν στη Β’ κατηγορία. Όπως είπα δεν είναι εύκολη η κατηγορία, τα γήπεδα δεν είναι τέλεια και θα υπάρχουν πολλές μάχες και αν δεν μπορούμε να τις δώσουμε θα έχουμε προβλήματα».

Για το αν υπάρχουν μεταγραφές προς ανακοίνωση άμεσα: «Ο τεχνικός διευθυντής εργάζεται στο παρασκήνιο, θέλουμε να φέρουμε 3-4 παίκτες με ποιότητα. Είναι πιο εύκολο να βρούμε τώρα παίκτες για κάποιες περιπτώσεις, αλλά πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στη Super League υπάρχουν και παίκτες που δεν είναι εύκολο να διαπραγματευτείς μαζί τους, γιατί πρέπει να ικανοποιήσεις όλα τα θέλω τους. Ο τεχνικός διευθυντής κάνει καλή δουλειά, είναι κοντά με κάποιους παίκτες και ελπίζω τις επόμενες μέρες να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές. Η ομάδα χρειάζεται 4-5 παίκτες ακόμα».

Για το πότε πιστεύει ότι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στον τεχνικό διευθυντή. Αυτός εργάζεται για τις μεταγραφές. Εγώ εργάζομαι στο γήπεδο με αυτούς που έχω. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε όλη την ομάδα τις επόμενες μέρες. Αυτή είναι η επιθυμία και όλης της ομάδας φυσικά. Ξέρετε πως είναι κάποιες φορές τα πράγματα, οι παίκτες θέλουν το ένα ή το άλλο και υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες να διευθετηθούν μέχρι να ολοκληρωθεί μία συμφωνία και να έχουμε έναν παίκτη μαζί μας. Είμαι όμως αισιόδοξος όμως ότι με τους 3-4 παίκτες που θα πάρουμε θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο».

Για το αν η ομάδα θα πάρει επιθετικό: «Ναι οπωσδήποτε χρειαζόμαστε επιθετικό».

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 22:24 »
Τάτσης: «Στόχος ένα γεμάτο γήπεδο» (video)
Ο Γιαννιώτης προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης ευχήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να εκπληρώσει τον πόθο των φιλάθλων και να βρεθεί στη Super League 1.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό για εμάς, έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες ειδικά στο πρώτο μέρος που είχε ζέστη. Χρειαζόμασταν αυτό το φιλικό σε λίγες μέρες έχουμε ένα άλλο φιλικό. Αξιολόγησα κάποια πράγματα που δουλέψαμε, πρέπει να τα δω στη συνέχεια για να τα βελτιώσω. Είμαι εν μέρει ικανοποιημένος. Αξιολογώ τους παίκτες μέρα με τη μέρα, έχουμε ένα άλλο φιλικό στο Άργος, η προετοιμασία μας δεν τελείωσε ακόμη, η βασική τελείωσε στα Τρία- Πέντε Πηγάδια. Εύχομαι στην πατρίδα μου, στον ΠΑΣ Γιάννινα καλή συνέχεια και να έχει ένα καλό πρωτάθλημα».
Για το πώς είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Επειδή διαβάζω πολλά για όλες τις ομάδες αυτό που έπρεπε να ενδιαφέρει είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Αν το πρωτάθλημα γίνει σε play off και play out με τους βαθμούς να διαιρούνται, όλο το πρωτάθλημα θα κριθεί στο μετά. Αν ο ΠΑΣ μπει στα play off κάτι μπορεί να κάνει γιατί και καλή αμυντική λειτουργία έχει. Έχει μια καλή βασική ενδεκάδα και με τα παιδιά από πίσω που έρχονται».

Για τον στόχο της Παναχαϊκής: «Να έχουμε γεμάτο το γήπεδο αν το έχουμε γεμάτο κάτι πάει να πει κάνουμε καλά. Μέρα με τη μέρα να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τον πόθο και την αδικία που νιώθει αυτή η ομάδα πανελληνίως να βρεθεί στη Super League 1».
Για την αξιολόγηση των παικτών: «Εννοώ την ετοιμότητα, κάνουμε φιλικά, θα παίξουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο κάποια ενδεκάδα θα πρέπει να επιλέξουμε. Μέχρι τότε θα δοκιμαστούν διάφορα σχήματα.»

https://www.facebook.com/100028020777082/videos/1033242864954760/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 23:28 »
Το μόνο που έχει κάνει μέχρι τώρα ο τεχνικός διευθυντής είναι να δοθεί το περιβραχιονιο του αρχηγού στον πελάτη του με μόλις ένα εξάμηνο παρουσία στην ομαδα.

Η ομάδα είναι ακεφαλη, με μια οικογένεια που νομίζουν ότι τους χρωστάμε κιόλας. Πλήρης απαξίωση οργανισμού και ομάδας. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε, είναι ποτέ θα τα βρόντηξει ο συμπεθαστετος προπονητής μας.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Τετ 28 Αύγ 2024 23:45 »
Πετάει η ομάδα!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Giannenara

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Πεμ 29 Αύγ 2024 00:09 »
Νομίζω πως είναι ώρα και για καμιά ανακοίνωση από τους οργανωμένους καθώς οι ΧΒ σίγουρα δεν αισθάνονται πίεση από τους γνωστούς δημιοσιογραφίσκους αλλά ούτε και φαίνεται να έχουν συναίσθηση της κατάστασης. Κουδούνι δεν ακούνε τόσο καιρό ώρα να χτυπήσουν καμπάνες