Πομς: «Κάναμε τα ακριβώς αντίθετα από τις προπονήσεις, δεν είμαι ικανοποιημένος» (video)
Μία εμφάνιση που ούτε ο ίδιος ο Πομς δεν μπορούσε να εξηγήσει σήμερα έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με την Παναχαϊκή, με τον Αυστριακό τεχνικό να τονίζει ότι πήγαν όλα λάθος και έγιναν όλα αντίθετα απ’ ό,τι έχει δουλέψει στις προπονήσεις. Μάλιστα έκανε και παρατηρήσεις στο ημίχρονο στους παίκτες λέγοντάς τους ότι αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ που προπονεί.
Από τη δική του μεριά ο Γιάννης Τάτσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στα όσα είδε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πομς και του Γιάννη Τάτση στο βίντεο που ακολουθεί
Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό: «Σήμερα είμαι δυσαρεστημένος, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, γιατί κάναμε πράγματα αντίθετα απ’ αυτά που γενικά θέλουμε να κάνουμε. Απ’ ότι κάνουμε στις προπονήσεις σήμερα κάναμε τα ακριβώς αντίθετα. Επίσης δεν ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε και να τρέξουμε στους κενούς χώρους και αν δεν μάχεσαι και δεν τρέχεις, θα έχεις προβλήματα στη Super League 2».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε σήμερα χωρίς ενέργεια: «Αυτό θέλω να δω κι εγώ αύριο και τις επόμενες μέρες, γιατί αυτός δεν ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που θέλω να βλέπω στο γήπεδο. Είπα και στο ημίχρονο ότι αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα που προπονώ εγώ. Και οπωσδήποτε πρέπει να το αλλάξουμε, αν δεν το αλλάξουμε θα έχουμε προβλήματα».
Για το αν θέλει λιγότερους η περισσότερους παίκτες από 25 στο ρόστερ: «Πρώτα απ’ όλα θέλω ποιότητα στο ρόστερ. Δεν χρειάζομαι 25 παίκτες, γιατί παίζουμε με 11, αν μπορούμε να έχουμε 15-16 παίκτες με ποιότητα αυτό θα είναι υπέρ-αρκετό. Κάποιους παίκτες τους χρειαζόμαστε για το μέλλον και θα τους φτιάξουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι αυτοί οι 15 παίκτες να έχουν ποιότητα και ενέργεια για να παλέψουν στη Β’ κατηγορία. Όπως είπα δεν είναι εύκολη η κατηγορία, τα γήπεδα δεν είναι τέλεια και θα υπάρχουν πολλές μάχες και αν δεν μπορούμε να τις δώσουμε θα έχουμε προβλήματα».
Για το αν υπάρχουν μεταγραφές προς ανακοίνωση άμεσα: «Ο τεχνικός διευθυντής εργάζεται στο παρασκήνιο, θέλουμε να φέρουμε 3-4 παίκτες με ποιότητα. Είναι πιο εύκολο να βρούμε τώρα παίκτες για κάποιες περιπτώσεις, αλλά πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στη Super League υπάρχουν και παίκτες που δεν είναι εύκολο να διαπραγματευτείς μαζί τους, γιατί πρέπει να ικανοποιήσεις όλα τα θέλω τους. Ο τεχνικός διευθυντής κάνει καλή δουλειά, είναι κοντά με κάποιους παίκτες και ελπίζω τις επόμενες μέρες να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές. Η ομάδα χρειάζεται 4-5 παίκτες ακόμα».
Για το πότε πιστεύει ότι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στον τεχνικό διευθυντή. Αυτός εργάζεται για τις μεταγραφές. Εγώ εργάζομαι στο γήπεδο με αυτούς που έχω. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε όλη την ομάδα τις επόμενες μέρες. Αυτή είναι η επιθυμία και όλης της ομάδας φυσικά. Ξέρετε πως είναι κάποιες φορές τα πράγματα, οι παίκτες θέλουν το ένα ή το άλλο και υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες να διευθετηθούν μέχρι να ολοκληρωθεί μία συμφωνία και να έχουμε έναν παίκτη μαζί μας. Είμαι όμως αισιόδοξος όμως ότι με τους 3-4 παίκτες που θα πάρουμε θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο».
Για το αν η ομάδα θα πάρει επιθετικό: «Ναι οπωσδήποτε χρειαζόμαστε επιθετικό».
super-fm.gr