Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25  (Αναγνώστηκε 21180 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #50 στις: Παρ 26 Ιούλ 2024 21:54 »
3-4 θέσεις (στις άλλες είμαστε καλυμμένοι) σε 2-3 εβδομάδες (είναι νωρίς ακόμα, δεν έχουμε μπει ούτε στον Αύγουστο).
Μάλλον αρχίζει να καταλαβαίνει που έμπλεξε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #51 στις: Παρ 26 Ιούλ 2024 23:15 »
Πέρασα 6.30 περίπου απ' έξω
Ούτε κατάλαβα ότι κάτι γινόταν μέσα ούτε θυμήθηκα ότι έχει προπόνηση

Τραγικές καταστάσεις. Έφτασαν την ομάδα στην ανυποληψία και την περιφρόνηση από το λαό της.
Η απόλυτη κατάρρευση της ιδέας που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.


ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2024 00:38 »
Κακομοιριά σε όλα τα επίπεδα.

Κατάντια! Αυτό μόνο τέλος. Νομίζω αρχίσαμε να ξύνουμε και το πάτο από το βαρέλι!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2024 00:41 »
Υπό το βλέμμα των φιλάθλων η προπόνηση (video)
Την πρώτη τους προπόνηση μπροστά στο φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ, πραγματοποίησαν σήμερα στο «Ζωσιμάδες» οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αυστριακού προπονητή Ρενέ Πομς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Την απογευματινή προπόνηση στο Ζωσιμάδες παρακολούθησε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστοβασίλης ο οποίος είδε μέρος της προπόνησης από την κερκίδα και στη συνέχεια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου συνομίλησε τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο όσο και με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Ντάσιο.

Το πρόγραμμα είχε δουλειά πάνω στο passing game καθώς και στις συνεργασίες και τα τελειώματα, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έγινε και οικογενειακό διπλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της προπόνησης οι 200 και πλέον φίλαθλοι του ΠΑΣ χειροκρότησαν τους παίκτες και τον Ρενέ Πομς.







Η γιαννιώτικη ομάδα θα κάνει αποκαλυπτήρια το επόμενο Σάββατο 3 Αυγούστου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την αλβανική Μπίλις στις 18.00 στο «Ζωσιμάδες». Την επόμενη μέρα, Κυριακή 4 Αυγούστου, η αποστολή των Γιαννιωτών θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ευρυτανία ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι το Αιγάλεω στις 14 Αυγούστου.

Πάντως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι βρέθηκαν φίλαθλοι στο Ζωσιμάδες για την ουσιαστικά πρώτη επίσημη προπόνηση, κάτι που δείχνει ότι ο ο κόσμος δεν θα λείψει από το πλευρό της ομάδας, βοηθώντας γι’ άλλη μια φορά στα δύσκολα και ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2024 08:38 »
Αλλού γράφουν 200, αλλού 300 φίλαθλοι του ΠΑΣ, εγώ όσες φορές είδα το βίντεο με την κερκίδα δε μέτρησαν πάνω από 60 άτομα και αν βάλουμε το γεγονός ότι υπήρχαν κυρίες και παιδιά μαζί τους βγαίνουν ακριβώς το σύνολο των συγγενών των ποδοσφαιριστών και ειδικά των πιτσιρικάδων. Εδώ σε αγώνα ακαδημίας που πάω να δω δω τα δικά μου παιδιά και μαζευόμαστε καμία 30αρια γονεις με τα αδέρφια.
Ρεπορτάζ του πωπου και να χάνει να λέγαμε, τελείως κατευθυνόμενο.
Μεταφραστής λέει δεν υπήρχε και...νταξ, αγγλικά δε ξέρετε? Εγώ ξέρω, ο Τζον Τζον και η υπόλοιποι ξέρουν? Ζήτησε και μεταγραφές! Πάλι τα ίδια?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2024 12:36 »
«Το γήπεδο Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα», γράφει ο Ν. Τσόλης

Είχα καιρό να πάω στο στάδιο απ’ όπου έχω τις περισσότερες και καλύτερες αναμνήσεις λόγω της ομάδας – ομαδένιας του ΠΑΣ Γιάννινα των μακρυμάληδων των Αργεντίνων.

Πήγα σήμερα το απόγευμα να δω την προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννενα (δεν κόβεται η … καψούρα) έκατσα μόνος μου στην γωνία προς τα παλιά αποδυτήρια και ενώ οι αναμνήσεις μου άρχισαν να χοροπηδάνε και δεκαετίες ολόκληρες άρχισαν να ξεπηδούν στο πάνθεον της μνήμης μου. Τότε που δεν υπήρχαν τα καθίσματα ούτε ταρτάν μόνο μία μικρή κερκίδα απέναντι από την μεγάλη σκεπαστή αλλά μέσα σ’ αυτά παρουσιάστηκαν μπροστά μου οι Αργεντίνικες φιγούρες με τα μαλλιά τους να ανεμίζουν στο ξερό γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Δεν σας κρύβω ότι πήγε να με πάρει το παράπονο αλλά ήρθε ένας φίλος από τα παλιά και κρατήθηκα … Θυμηθήκαμε όμως μαζί το σκασιαρχείο που κάναμε από το σχολείο για να βλέπουμε τις προπονήσεις, η μάζωξη με τα παιδιά της ηλικίας μου πριν από τους αγώνες για να μπαίνουμε οργανωμένα στο στάδιο, τα ξύλα που μαζεύαμε από τις γύρω οικοδομές και ανάβαμε φωτιά στην κερκίδα για να ζεσταθούμε από το κρύο κάτι παγωμένα απογεύματα, και ένα σωρό άλλα πράγματα που στροβίλιζουν συχνά πυκνά στο μυαλό μου και κάπως έτσι ξαναγίνομαι παιδί … Στην συνέχεια πηγαίναμε για κανένα ποδοσφαιράκι ή μπιλιάρδο πάντα κρυφά από τους καθηγητές μας γιατί απαγορευόταν να συχνάζουμε σ’ αυτά τα μαγαζιά. Το ένα ήταν του Λευτέρη του Κούτσικου (εξαιρετικός άνθρωπος όπως και η σύζυγός του) πίσω από την Περιφέρεια, και το άλλο του Γιάννη με τον αδελφό του στο υπόγειο δίπλα από το παλιό πρακτορείο του ΚΤΕΛ εκεί που σήμερα είναι τα ΚΕΠ κάτω από ένα μπαράκι εκείνης της εποχής τον “Πεπίτο” με κάτι εγχώριες λεγάμενες πολύ πριν αρχίσει η εισαγωγή “αιθέριων υπάρξεων” από το Ανατολικό μπλοκ και όχι μόνο … Υπήρχε και ένα στην Γούναρη αλλά δεν πηγαίναμε τακτικά γιατί κεντρικά κυκλοφορούσαν οι καθηγητές μας και ποιός τους άκουγε την άλλη μέρα το πρωί μετά την προσευχή στο σχολείο …

Και κάπως έτσι περνούσε η ώρα μας κάποιες μέρες της εβδομάδας με πολύ ποδοσφαιράκι και μπιλιάρδο (δεν υπηρχε και τίποτα άλλο για να “σπάμε”τον ελεύθερο χρόνο μας) αλλά και με τούς ήχους του τζούκ μπόξ (στην Όαση και αλλού) που τα …ταΐζαμε φραγκοδίφραγκα για να ακούσουμε τις επιτυχίες τής εποχής με πολύ Καζαντζίδη, Διονυσίου, Μυτιληναίο και φυσικά τον Βοσκόπουλο που ήταν στα φόρτε του τότε. Μεγάλη φίρμα στο τραγούδι και στο κινηματογράφο ο Τόλης ήταν (όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα) η παρέα ενός κόσμου, ανεξαρτήτου ηλικίας, που ξεχνούσε τα προβλήματά του σε πολύ δύσκολες εποχές , στα Γιάννενα της λησμονιάς και του ξενιτεμού. Αργότερα αυξήθηκαν οι αίθουσες με σφαιριστήρια και μπιλιάρδα. Άνοιξε η “Ομόνοια” στο Μέγαρο Χατζή, τα “Ρολιγκ”, που είχε και τραπέζια πιγκ πόγκ, το “9” , το “Borselino” (ή κάπως έτσι) στην στοά του Ορφέα, πολύ πιο αργά το “Dion” στην Δωδώνης, αλλά σημείο αναφοράς για την νεολαία εκείνης της εποχής ήταν τα ”Ρόλιγκ” δίπλα από την ντίσκο Τάιγκα το μαγαζί με τις μεγαλύτερες συναθροίσεις και την διασκέδαση στο φούλ ακόμα και τα Κυριακάτικα πρωινά όπου γινόταν και διαγωνισμοί χορού, δυστυχώς όμως τα χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν ανεπιστρεπτί οι παραστάσεις και οι εποχές που τις γέννησαν…
corfutvnews.gr

Αυτό θα ταίριαζε και σε ένα ακόμα νήμα η αλήθεια είναι.Το περίεργο είναι ότι το παραπάνω κείμενο γράφτηκε για μέσο στην Κέρκυρα και όχι σε ντόπιο.Ούτε καν στο αθλητικό ραντεβού.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=310.250


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2024 14:06 »
Παράθεση
Συνεχώς πάνω από τους παίκτες ο Πομς και οι συνεργάτες του
Κοντεύει να συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόγραμμα να είναι εντατικό, αφού οι παίκτες έχουν διπλές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο.

Στα αξιοσημείωτα μέχρι τώρα είναι ότι ο κ. Πομς με τους συνεργάτες του κερδίζουν θετικά σχόλια, αφού είναι συνεχώς πάνω απ’ όλους τους παίκτες, τους ενθαρρύνουν, τους εξηγούν τις ασκήσεις και καταφέρνουν να παίρνουν το 100% ακόμα και από τους πιο νεαρούς.

Είναι η περίοδος, βέβαια, που όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, οπότε οι προπονήσεις είναι κίνητρο για όλους να αρπάξουν την ευκαιρία και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Εν τω μεταξύ, μπορεί η καλοκαιρινή προετοιμασία να είναι η περίοδος του “χτισίματος” φυσικής κατάστασης και των συστημάτων τακτικής που θέλει ο προπονητής να μάθει την ομάδα του να παίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύονται τα… βασικά του ποδοσφαίρου.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα του Σαββάτου το πρωί είχε δύο ώρες προπόνησης, η οποία είχε κατά βάση δύο ασκήσεις. Κοντρόλ, πάσα, κίνηση στον χώρο η μία και σέντρες με τελειώματα φάσεων η άλλη. Μάλιστα οι σέντρες με τα τελειώματα για να μην είναι μία ανιαρή άσκηση, είχε ανταγωνισμό μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων, ώστε οι σέντρες να είναι “ζυγισμένες” και τα τελειώματα προσεκτικά και ενίοτε και εντυπωσιακά! Η άσκηση αυτή θύμισε την περίοδο Ηρακλή Μεταξά, που συνήθιζε να βάζει ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών στις σέντρες και τα τελειώματα φάσεων.

Το πιο ενθαρρυντικό, πάντως, ήταν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σεντρών πήγαινε πάνω στους 2 παίκτες που ακολουθούσαν τη φάση κι εκείνοι φρόντιζαν να βρίσκουν εστία, με αποτέλεσμα να δούμε πολλά όμορφα γκολ, αλλά και εντυπωσιακές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες.

Στο τέλος η ομάδα που νίκησε, το πανηγύρισε δεόντως, ενώ η χαμένη ομάδα πήρε από 20 κάμψεις.

Σημασία, όμως, έχει ότι ο κ. Πομς είπε πολλές φορές μπράβο στους παίκτες και στο τέλος τους συνεχάρη όλους, μαζί και τους τερματοφύλακες που δυσκόλεψαν αρκετά τους επιθετικούς στο σκοράρισμα.

Η πρωινή προπόνηση τελείωσε με δίτερμα, με τον κ. Πομς να βάζει κάποια τακτικά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας, περιμένοντας από εβδομάδα και 2-3 αφίξεις ακόμα νέων ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν ποιοτικά και ποσοτικά το ρόστερ. Αυτό είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα της μέχρι τώρα προετοιμασίας, ότι δηλαδή ο κόουτς δεν έχει πολλούς επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο οι πιτσιρικάδες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν να κρατήσουν σε ένα καλό επίπεδο τις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι το άλλο Σάββατο 3 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κι εκεί θα μπορέσουμε να πάρουμε μία καλύτερη γεύση από τη δουλειά που γίνεται ως τώρα. Το κυριότερο, όμως, είναι να δει ο προπονητής αν η ομάδα έχει τον ρυθμό εξέλιξης που επιθυμεί.

Σ’ αυτήν την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας όλα εξελίσσονται ομαλά, χωρίς απρόοπτα. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών έχει προς το παρόν 23 παίκτες (20+3 τερματοφύλακες) στο ρόστερ, με νέα προσθήκη τον Λεωνίδα Μίνα, που έστω και καθυστερημένα μπήκε κι αυτός από την Παρασκευή στις προπονήσεις και τουλάχιστον μπορεί να γίνει κανονικό δίτερμα.
super-fm.gr

Η Κ-19 βαφτίστηκε 23 παίχτες.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2024 15:25 »
Με αυτους που μπλεξαμε βλεπω πολυ δυσκολη την παραμονη στη σλ2

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #58 στις: Δευ 29 Ιούλ 2024 17:08 »
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει στο πλαίσιο της πρετοιμασίας της ομάδας, την διεξαγωγή ενός επιπλέον φιλικού με τον Παναιτωλικό στις 11 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Αγρίνιο.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #59 στις: Δευ 29 Ιούλ 2024 18:11 »
Παράθεση
Τι έχει και τι χρειάζεται μεταγραφικά ο ΠΑΣ Γιάννινα
Στη δεύτερη εβδομάδα της καλοκαιρινής προετοιμασίας μπαίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Αυστριακός Ρενέ Πομς και θα επιστρέψουν οι διπλές προπονήσεις. Το ρόστερ της ομάδας παραμένει λειψό καθώς έχουν γίνει μόλις 3 μεταγραφές και αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ διαθέτει 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ενώ προπονήσεις με την ομάδα κάνουν και 7 παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι τερματοφύλακες Αθανασίου, Βρακάς και οι Σόρια, Πάνος, Ναούμης, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα, Τζίνο, Ρίντερ, Κύρκος, Λώλης, Τσίρης, Χάινριχ, Μίνα και Λεό.

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχουν και 7 παιδιά από τις Κ 19 και Κ 17 της ομάδας και συγκεκριμένα οι τερματοφύλακας Αδαμίδης και οι Ρίζος, Βλέτσας, Λούπας, Αθανασίου, Καφενζής και Καλέμι. Όλα τα παιδιά δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Ρενέ Πομς και αν κάποια εξ αυτών πείσουν τον Αυστριακό τεχνικό θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο «Π.Λ.» ετοίμασε μια ανάλυση του υπάρχοντος ρόστερ και των συνολικά 23 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στις προπονήσεις, αλλά και σε ποιες θέσεις χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση η ομάδα της Ηπείρου.

Χρειάζεται άμεσα τερματοφύλακας

Ας ξεκινήσουμε με τη θέση του τερματοφύλακα κάτω από την εστία. Από την ομάδα έφυγαν ο Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι και ο Σούλης, ενώ έλυσε το συμβόλαιο του και ο Κλέιμαν. Στο ρόστερ έμεινε ο Βασίλης Αθανασίου, αλλά και ο 20χρονος Γιαννιώτης Θωμάς Βρακάς. Μαζί με την ομάδα και υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Φίλιπ Μάρτιν προπονείται και ο 19χρονος πορτιέρο της Κ 19 Θεόδωρος Αδαμίδης.

Μπορεί ο Πομς να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά όπως οι Βρακάς και Αδαμίδης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αποκτήσει τερματοφύλακα. Ο Αθανασίου έχει παραστάσεις από αγώνες Super League, όμως κακά τα ψέματα η ομάδα χρειάζεται έναν πιο σταθερό και έμπειρο τερματοφύλακα κυρίως στο κομμάτι της καθοδήγησης της άμυνας, αλλά και στις εξόδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξετάσει ορισμένες περιπτώσεις τερματοφυλάκων και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί και η απόκτηση πορτιέρο. Όσο το συντομότερο γίνει αυτό τόσο το καλύτερο καθώς πρέπει να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Δύο συν ένας δεξιοί οπισθοφύλακες

Στα δεξιά μπακ υπάρχουν δύο παίκτες συν ένας από την Κ 19 που δοκιμάζεται με την ομάδα. Ο Ισπανός Κάρλες Σόρια ήταν το βασικό δεξιό μπακ στην περσινή ομάδα και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Ισπανός έστειλε ένα εξώδικο στην ομάδα τον Μάιο για τις οφειλές του, όμως πληρώθηκε και πλέον δεν έχει δικαίωμα προσφυγής. Είναι χαρακτηριστικό ότι γύρισε πρώτος από όλους στα Γιάννενα και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ μόνος του αρκετές ημέρες πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Για τον Σόρια μέχρι στιγμής δεν ενδιαφέρθηκε άμεσα κάποια ομάδα κι έτσι υπολογίζεται κανονικά από τον Ρενέ Πομς στην προετοιμασία.

Επίσης, πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή ήταν ο  Γιαννιώτης Φώντας Πάνος. Ο 35χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει μπόλικες παραστάσεις από διάφορες επαγγελματικές ομάδες, ενώ έχει... φάει με το κουτάλι το πρωτάθλημα της Super League 2. Τις τελευταίες δυο σεζόν ήταν ποδοσφαιριστής της Κοζάνης με την οποία σημείωσε τρία γκολ και έδωσε τρεις ασίστ σε 39 παιχνίδια.

Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο νεαρός δεξιός μπακ της Κ 19 Βασίλης Αθανασίου, συνεπώνυμος χωρίς όμως συγγενική σχέση με τον τερματοφύλακα της ομάδας. Αν πουληθεί ο Σόρια, κάτι που δεν μοιάζει και πολύ πιθανό, τότε ο ΠΑΣ θα κινηθεί για την απόκτηση και άλλου δεξιού μπακ.

Να σημειωθεί ότι ελεύθερος από την ομάδα έμεινε και ο δεξιός μπακ Κωνταντίνος Πανάγου. Το συμβόλαιο του Πανάγου με τον ΠΑΣ έληξε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο υπήρξε αρχικά διάθεση συνέχισης της συνεργασίας. Τελικά ο παίκτης δεν δέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και μετά από συζητήσεις συμφώνησε και αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή του Γιάννη Τάτση.

Ελλείψεις στο αριστερό άκρο

Από το αριστερό άκρο της άμυνας έχουν φύγει σε σχέση με το περσινό ρόστερ δύο παίκτες και έχει μείνει μόνο ο νεαρός Δημήτρης Ναούμης. Ο Γιάννης Κιάκος πήγε στην Πολωνία και συγκεκριμένα στη Βίσλα Κρακοβίας, ενώ ο Μάριος Τσαούσης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και συμμετείχε στην προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά. Στο ρόστερ του ΠΑΣ υπάρχει ο Γιαννιώτης Δημήτρης Ναούμης, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι επαγγελματικό συμβόλαιο. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο 18χρονος Σωτήρης Ρίζος, ο οποίος παίζει στα διτέρματα αριστερό μπακ και δείχνει καλά στοιχεία.

Σίγουρα πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο στον Ναούμη, κάτι που φαίνεται πώς έχει αποδεχτεί και η διοίκηση της ομάδας, αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Τη θέση αυτή μπορεί να την παίξει και ο Αλέξανδρος Λώλης, όπως έκανε και σε ορισμένα παιχνίδια στον Γιούχτα, χωρίς όμως να αποτελεί τη φυσική του θέση. Τη στιγμή που μιλάμε η απόκτηση αριστερού μπακ είναι στις πρώτες προτεραιότητες του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που έχει επισημάνει και ο Πομς.

Οι επιλογές στο

κέντρο της άμυνας

Στο στόπερ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύο από τους παίκτες του περσινού ρόστερ. Μπορεί να αποχώρησαν οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της περσινής ομάδας ο Ροντρίγκο Εραμούσπε και ο Νώντας Παντελάκης, ωστόσο υπάρχουν οι Μάκης Μπακαδήμας και ο Γιαν Σομποτσίνσκι, ενώ δοκιμάζεται και ο νεαρός Παναγιώτης Καφενζής.

Ο Εραμούσπε θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό του Κομπότη, ενώ ο Παντελάκης έμεινε στη…γειτονιά και πήγε στο Αγρίνιο και στον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκη. Ένας Αγρινιώτης και συγκεκριμένα Ξηρομερίτης, ο Μάκης Μπακαδήμας έμεινε στον ΠΑΣ. Ο Μπακαδήμας έχει συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες και φαίνεται ότι θα είναι από τα βασικά στόπερ της φετινής ομάδας καθώς η κατηγορία απαιτεί τον δυναμισμό που έχει ο Αγρινιώτης στόπερ. Σημαντική και η παραμονή του Γιαν Σομποτσίνσκι στην ομάδα. Ο Πολωνός στόπερ υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου και θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων. Στις μέχρι τώρα δοκιμές είναι ο στόπερ της Κ 19 Παναγιώτης Καφενζης, ενώ κατά ανάγκη στο εσωτερικό δίτερμα τη θέση καλύπτει και ένας χαφ, ορισμένες φορές ο Τζίνο.

Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΣ θα χρειαστεί παίκτη και στα στόπερ καθώς δεν γίνεται να βγει πρωτάθλημα με δύο κεντρικούς αμυντικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται και το τεχνικό επιτελείο και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη επιλογή του Πομς που έχει προτείνει ήδη παίκτη της επιλογής του για τη θέση αυτή.

Ενίσχυση στα αμυντικά χαφ

Στις θέσεις των μεσοαμυντικών ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο αμυντικά χαφ, ενώ παίζουν στις προπονήσεις και παιδιά από την Κ 19. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Ζήσης Καραχάλιος και Άγγελος Λιάσος. Ο Καραχάλιος πήγε στον ΟΦΗ, ενώ ο Λιάσος πήγε στον Πανσερραϊκό μαζί με τον Γρηγορίου. Το ερωτηματικό αφορά τον Φεντερίκο Τζίνο. Ο Ουρουγουανός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ακόμα δεν έχει βρει ομάδα και προπονείται κανονικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει δηλαδή μπροστά του ένα εξάμηνο συμβολαίου, ωστόσο παραμένει αμφίβολο αν μπορεί ο ΠΑΣ να στηριχτεί μπροστά του.

Αντίθετα, ο φετινός ΠΑΣ θα στηρίξει πολλά στον Μάτους Μπεγκάλα. Ο Σλοβάκος μέσος πήρε ευκαιρίες μόνο στα τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν και μάλιστα σκόραρε κόντρα στην Κηφισιά, ωστόσο φέτος αναμένεται να πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες και θα είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την παρουσία του Τζίνο στην ομάδα. Μέχρι στιγμής ο Ουρουγουανός χαφ δείχνει σημάδια επαγγελματικής ευσυνειδησίας και δείχνει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του ο Πομς, τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Πάντως, μέχρι τώρα, οι όποιες συζητήσεις με τον Τζίνο για ανανέωση έχουν «ναυαγήσει», χωρίς ούτε ο ίδιος να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημαντική προσθήκη στα αμυντικά χαφ ήταν και η τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γερμανός Τιμ Ρίντερ είναι 31 ετών, με παρουσίες σε ομάδες όπως οι Καϊζερσλάουτεν και Μόναχο 1860 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Από τις πρώτες προπονήσεις ο Ρίντερ δείχνει καλά στοιχεία, όμως «καθρέφτης» όλων των παικτών είναι το γήπεδο και πιο συγκεκριμένα οι επίσημοι αγώνες.

Αρκετά νέα παιδιά στη μεσαία γραμμή

Στη μεσαία γραμμή ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αυτή τη στιγμή τους περισσότερους παίκτες, επαγγελματίες και υπό δοκιμή. Καταρχήν, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Ιάσονας Κύρκος. Ο 21χρονος Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός έδειξε καλά στοιχεία πέρυσι σε όσα ματς αγωνίστηκε και φέτος θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στον ΠΑΣ επέστρεψαν μετά από ένα εξάμηνο δανεισμού στον Γιούχτα της Κρήτης και οι Αλέξανδρος Λώλης και Άγγελος Τσίρης. Ο Λώλης αγωνίζεται περισσότερο στα «φτερά» της μεσαίας γραμμής, κυρίως από τα αριστερά, ενώ ο Τσίρης είναι κεντρικό χαφ και κυρίως παίζει στις θέσεις «8» και «10».

Στις θέσεις των χαφ υπάρχουν και αρκετά νέα παιδιά που δοκιμάζονται από την Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα οι Τάσος Λούπας, Σωτήρης Ρίζος, Ορέστης Καλέμι, αλλά και πιο επιθετικό χαφ ο Γιάννης Βλέτσας. Οι πιτσιρικάδες από την Κ 19 δείχνει αρκετή θέληση στις προπονήσεις και κάποιοι εξ αυτών και καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι από τις 4 έως τις 14 Αυγούστου.

Στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής ο ΠΑΣ χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση. Έφυγαν οι Ροσέρο, Παμλίδης, Ντεμίρ, ο Τούτου που έπαιζε δεξί μπακ χαφ, ο Γκάρο, αλλά και ο Τζίμας. Στον αντίποδα έχει αποκτηθεί μόνο σαν δεξί εξτρέμ ο Μόριτζ Χάινριχ και φυσικά αριστερά είναι και η θέση του Αλέξανδρου Λώλη.

Ερωτηματικό με Κόντε στην επίθεση

Στο επιθετικό κομμάτι ο ΠΑΣ χρειάζεται τη μεγαλύτερη ενίσχυση από όλες τις θέσεις της ομάδας. Κι αυτό γιατί έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι εν δυνάμει ή φύσει επιθετικοί. Αρχικά, έφυγε ο Ρουμάνος επιθετικός Κλαούντιου Μπάλαν που γύρισε στη χώρα του και συγκεκριμένα την Κραϊόβα. Επίσης, παρελθόν αποτελεί και ο Γιώργος Παμλίδης, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον Πέδρο Κόντε.

Το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού με την ομάδα της Ηπείρου έχει ολοκληρωθεί από τα τέλη Ιουνίου και ο Κόντε μαζί με τη γυναίκα του έχουν γυρίσει στην πατρίδα τους. Από πλευράς διοίκησης Χριστοβασίλη του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, την οποία όμως η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεώρησε χαμηλή. Παρότι ο Κόντε φέρεται να έχει προτάσεις από ομάδες όπως ο Βόλος και ο Ηρακλής, τίποτα δεν έχει προχωρήσει και πάντα υπάρχει ανοιχτή η περίπτωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μια ακόμα προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τον Κόντε από πλευράς διοίκησης με μια βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και ίσως υπάρξουν θετικά νέα. Αν πάντως ο Κόντε δεν συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση όχι έναν αλλά δύο επιθετικών.

Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει μόνο ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ Λεό, αλλά και ο Λεωνίδας Μίνα. Τα τερτίπια όμως του Μίνα συνεχίζονται και φέτος καθώς δεν συμμετείχε στις πρώτες προπονήσεις και αναζητούσε ομάδα στη Γερμανία. Τελικά επέστρεψε στα Γιάννενα και τις προπονήσεις και μέχρι στιγμής υπολογίζεται για το Καρπενήσι από τον Πομς.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
passports.gr

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγοια.Για ομάδα υποτίθεται πρωταθλητισμού.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #60 στις: Τρι 30 Ιούλ 2024 20:48 »
«Το γήπεδο Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα», γράφει ο Ν. Τσόλης

Είχα καιρό να πάω στο στάδιο απ’ όπου έχω τις περισσότερες και καλύτερες αναμνήσεις λόγω της ομάδας – ομαδένιας του ΠΑΣ Γιάννινα των μακρυμάληδων των Αργεντίνων.

Πήγα σήμερα το απόγευμα να δω την προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννενα (δεν κόβεται η … καψούρα) έκατσα μόνος μου στην γωνία προς τα παλιά αποδυτήρια και ενώ οι αναμνήσεις μου άρχισαν να χοροπηδάνε και δεκαετίες ολόκληρες άρχισαν να ξεπηδούν στο πάνθεον της μνήμης μου. Τότε που δεν υπήρχαν τα καθίσματα ούτε ταρτάν μόνο μία μικρή κερκίδα απέναντι από την μεγάλη σκεπαστή αλλά μέσα σ’ αυτά παρουσιάστηκαν μπροστά μου οι Αργεντίνικες φιγούρες με τα μαλλιά τους να ανεμίζουν στο ξερό γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Δεν σας κρύβω ότι πήγε να με πάρει το παράπονο αλλά ήρθε ένας φίλος από τα παλιά και κρατήθηκα … Θυμηθήκαμε όμως μαζί το σκασιαρχείο που κάναμε από το σχολείο για να βλέπουμε τις προπονήσεις, η μάζωξη με τα παιδιά της ηλικίας μου πριν από τους αγώνες για να μπαίνουμε οργανωμένα στο στάδιο, τα ξύλα που μαζεύαμε από τις γύρω οικοδομές και ανάβαμε φωτιά στην κερκίδα για να ζεσταθούμε από το κρύο κάτι παγωμένα απογεύματα, και ένα σωρό άλλα πράγματα που στροβίλιζουν συχνά πυκνά στο μυαλό μου και κάπως έτσι ξαναγίνομαι παιδί … Στην συνέχεια πηγαίναμε για κανένα ποδοσφαιράκι ή μπιλιάρδο πάντα κρυφά από τους καθηγητές μας γιατί απαγορευόταν να συχνάζουμε σ’ αυτά τα μαγαζιά. Το ένα ήταν του Λευτέρη του Κούτσικου (εξαιρετικός άνθρωπος όπως και η σύζυγός του) πίσω από την Περιφέρεια, και το άλλο του Γιάννη με τον αδελφό του στο υπόγειο δίπλα από το παλιό πρακτορείο του ΚΤΕΛ εκεί που σήμερα είναι τα ΚΕΠ κάτω από ένα μπαράκι εκείνης της εποχής τον “Πεπίτο” με κάτι εγχώριες λεγάμενες πολύ πριν αρχίσει η εισαγωγή “αιθέριων υπάρξεων” από το Ανατολικό μπλοκ και όχι μόνο … Υπήρχε και ένα στην Γούναρη αλλά δεν πηγαίναμε τακτικά γιατί κεντρικά κυκλοφορούσαν οι καθηγητές μας και ποιός τους άκουγε την άλλη μέρα το πρωί μετά την προσευχή στο σχολείο …

Και κάπως έτσι περνούσε η ώρα μας κάποιες μέρες της εβδομάδας με πολύ ποδοσφαιράκι και μπιλιάρδο (δεν υπηρχε και τίποτα άλλο για να “σπάμε”τον ελεύθερο χρόνο μας) αλλά και με τούς ήχους του τζούκ μπόξ (στην Όαση και αλλού) που τα …ταΐζαμε φραγκοδίφραγκα για να ακούσουμε τις επιτυχίες τής εποχής με πολύ Καζαντζίδη, Διονυσίου, Μυτιληναίο και φυσικά τον Βοσκόπουλο που ήταν στα φόρτε του τότε. Μεγάλη φίρμα στο τραγούδι και στο κινηματογράφο ο Τόλης ήταν (όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα) η παρέα ενός κόσμου, ανεξαρτήτου ηλικίας, που ξεχνούσε τα προβλήματά του σε πολύ δύσκολες εποχές , στα Γιάννενα της λησμονιάς και του ξενιτεμού. Αργότερα αυξήθηκαν οι αίθουσες με σφαιριστήρια και μπιλιάρδα. Άνοιξε η “Ομόνοια” στο Μέγαρο Χατζή, τα “Ρολιγκ”, που είχε και τραπέζια πιγκ πόγκ, το “9” , το “Borselino” (ή κάπως έτσι) στην στοά του Ορφέα, πολύ πιο αργά το “Dion” στην Δωδώνης, αλλά σημείο αναφοράς για την νεολαία εκείνης της εποχής ήταν τα ”Ρόλιγκ” δίπλα από την ντίσκο Τάιγκα το μαγαζί με τις μεγαλύτερες συναθροίσεις και την διασκέδαση στο φούλ ακόμα και τα Κυριακάτικα πρωινά όπου γινόταν και διαγωνισμοί χορού, δυστυχώς όμως τα χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν ανεπιστρεπτί οι παραστάσεις και οι εποχές που τις γέννησαν…
corfutvnews.gr

Αυτό θα ταίριαζε και σε ένα ακόμα νήμα η αλήθεια είναι.Το περίεργο είναι ότι το παραπάνω κείμενο γράφτηκε για μέσο στην Κέρκυρα και όχι σε ντόπιο.Ούτε καν στο αθλητικό ραντεβού.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=310.250
Άσε μας ρε αρχικλέφτη Τσόλη να πούμε.
Έχεις κατακλέψει εδώ και χρόνια το φόρουμ, εδώ και 15 χρόνια ξεπατικώνεις ό, τι καλό γράφεται εδώ μέσα και δεν αναφέρεις τουλάχιστον την πηγή...
Ό, τι σου γυαλίσει εδώ μέσα, βγαίνεις στην εκπομπή και το πετάς για δικό σου...
Και δεν τα διαβάζεις και σωστά, έχεις γαμήσει την Ελληνική γλώσσα...
Και τώρα πας και τα γράφεις στο κορφού...
Άσε μας ρε...
Άντε ρε χωριατάκια όλοι, που δεν θα σας ήξερε η μάνα σας, εάν δεν υπήρχε ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #61 στις: Τρι 30 Ιούλ 2024 21:55 »
Στο facebook το είχε γράψει ο Τσολης και μάλλον από εκεί το αντέγραψε το corfu
Κατά τα άλλα όπως τα λέει ο κριμσον πάνω κάτω.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 14:06 »
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ...ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ Κ19?
ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΡΕ ΤΣΙΠΗΔΕΣ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 16:35 »
Κατά μισή ώρα άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του σαββατιάτικου φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα με την αλβανική FK Bylis και θα διεξαχθεί στις 18:30, ενώ όπως ενημέρωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ το φιλικό στο «Ζωσιμάδες» θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη. Νέα ήθη και έθιμα από τη διοίκηση Χριστοβασίλη που προσπαθεί να καλύψει, να καμουφλάρει τη γύμνια της...

Passport

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 18:22 »
Παράθεση
Χωρίς θεατές και δημοσιογραφική κάλυψη θα είναι το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την αλβανική FK Bylis το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι «Ζωσιμάδες», όπως ενημέρωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ. Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας η πρόθεση ήταν να ανοιχτεί η μεγάλη κερκίδα και η είσοδος να είναι ελεύθερη, όμως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τον νέο αθλητικό νόμο που επιβάλλει ονομαστικό εισιτήριο σε όλους τους αγώνες.

Επίσης, η ώρα διεξαγωγής άλλαξε και από τις 18:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί θα διεξαχθεί τελικά στις 18:30, προφανώς για λόγους ζέστης και υψηλών θερμοκρασιών. Η ομάδα δίνει προπονητικού χαρακτήρα διάσταση στο φιλικό με την αλβανική ομάδα και δεν θα επιτραπεί η είσοδος ούτε σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Νέα ήθη και έθιμα από τη διοίκηση Χριστοβασίλη που προσπαθεί να καλύψει την απίστευτη γύμνια της...
passports.gr

Τι πατζαριανοί είναι αυτοί μωρέ;Ο αθλητικός νόμος τους πείραξε.Στην σούπερ λιγκ ναι γίνεται.Παρακάτω σε έχουν γραμμένο.
Σε λίγο θα μας πουν δεν θα βγάλουν διαρκείας γιατί δεν κατάλαβαν τον αθλητικό νόμο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Αύγ 2024 18:41 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 18:43 »
Παράθεση
Με ενημέρωση από το super-fm.gr το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Billys

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Billys, ενώ αρχικά είχε υπάρξει ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους ότι ούτε εκείνοι θα είχαν την ευκαιρία να καλύψουν το ματς.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, όμως, δόθηκε τελικά η άδεια για δημοσιογραφική κάλυψη του ματς με ενημέρωση από site και λήψη φωτογραφιών, αλλά απαγορεύτηκαν τα βίντεο. Επίσης, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν δηλώσεις.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο στις 18:30 θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του πρώτου φιλικού ματς από το super-fm.gr

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η ομάδα είναι ακόμα σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, δεν έχουν προχωρήσει όσο θα έπρεπε οι μεταγραφές, το ρόστερ οριακά βγάζει δύο ενδεκάδες για να γίνεται δίτερμα, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι αυτό ως δείγμα γραφής. Περισσότερο θα το χαρακτηρίζαμε ως ευκαιρία για ξεμούδιασμα, ώστε οι παίκτες να παραμείνουν με υψηλό κίνητρο, αλλά και το τεχνικό επιτελείο να μπορεί να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις του, μιας και ο αναλυτής της ομάδας κ. Ρόμπιν Κρασνίκι, θα καταγράψει με κάμερα τον αγώνα.

Καταγραφή μέσω βίντεο γίνεται και στις προπονήσεις, ώστε και από αυτές να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.
super-fm.gr

Να γελάσεις ή να κλάψεις με αυτά που διαβάζουμε;

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 18:56 »
Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-BYLIS

Ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου ορίστηκε από την Ε.Δ./ΕΠΣΗΠ να διευθύνει την φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Bylis που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου (18:00) στο "Ζωσιμάδες".

Βοηθοί του θα είναι ο Αθανάσιος Θανασιάς και ο Ορέστης Ευαγγέλου.
Χρήστος Καλύβας

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 21:10 »

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 610
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 01 Αύγ 2024 23:55 »
Εν τω μεταξυ στην Λαρισα…

https://www.gazzetta.gr/football/superleague-2/2358379/ael-hiliades-filoi-tis-kai-alogo-stin-anoikti-proti
Κάποτε πίστευα ότι είχαμε πολλά κοινά με τα τυριά... Πλέον ευτυχώς ή δυστυχώς νομίζω το αντίθετο

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #69 στις: Παρ 02 Αύγ 2024 06:29 »
Είπα να καλύψω τα κενά στην ενημέρωση επειδή δεν είχα πολυδιαβάσει τις τελευταίες ημέρες για τα τρέχοντα του ΠΑΣ και έπεσα πάνω σε αυτό. Κινδύνευσα να πνιγώ καθώς δεν πάτωνα από το σάλιο. Καλά πόσο ξεφτίλας και γλύφτης μπορεί να είναι κάποιος ΑΡΔ...
Παράθεση
Συνεχώς πάνω από τους παίκτες ο Πομς και οι συνεργάτες του
Κοντεύει να συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόγραμμα να είναι εντατικό, αφού οι παίκτες έχουν διπλές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο.

Στα αξιοσημείωτα μέχρι τώρα είναι ότι ο κ. Πομς με τους συνεργάτες του κερδίζουν θετικά σχόλια, αφού είναι συνεχώς πάνω απ’ όλους τους παίκτες, τους ενθαρρύνουν, τους εξηγούν τις ασκήσεις και καταφέρνουν να παίρνουν το 100% ακόμα και από τους πιο νεαρούς.

Είναι η περίοδος, βέβαια, που όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, οπότε οι προπονήσεις είναι κίνητρο για όλους να αρπάξουν την ευκαιρία και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Εν τω μεταξύ, μπορεί η καλοκαιρινή προετοιμασία να είναι η περίοδος του “χτισίματος” φυσικής κατάστασης και των συστημάτων τακτικής που θέλει ο προπονητής να μάθει την ομάδα του να παίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύονται τα… βασικά του ποδοσφαίρου.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα του Σαββάτου το πρωί είχε δύο ώρες προπόνησης, η οποία είχε κατά βάση δύο ασκήσεις. Κοντρόλ, πάσα, κίνηση στον χώρο η μία και σέντρες με τελειώματα φάσεων η άλλη. Μάλιστα οι σέντρες με τα τελειώματα για να μην είναι μία ανιαρή άσκηση, είχε ανταγωνισμό μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων, ώστε οι σέντρες να είναι “ζυγισμένες” και τα τελειώματα προσεκτικά και ενίοτε και εντυπωσιακά! Η άσκηση αυτή θύμισε την περίοδο Ηρακλή Μεταξά, που συνήθιζε να βάζει ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών στις σέντρες και τα τελειώματα φάσεων.

Το πιο ενθαρρυντικό, πάντως, ήταν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σεντρών πήγαινε πάνω στους 2 παίκτες που ακολουθούσαν τη φάση κι εκείνοι φρόντιζαν να βρίσκουν εστία, με αποτέλεσμα να δούμε πολλά όμορφα γκολ, αλλά και εντυπωσιακές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες.

Στο τέλος η ομάδα που νίκησε, το πανηγύρισε δεόντως, ενώ η χαμένη ομάδα πήρε από 20 κάμψεις.

Σημασία, όμως, έχει ότι ο κ. Πομς είπε πολλές φορές μπράβο στους παίκτες και στο τέλος τους συνεχάρη όλους, μαζί και τους τερματοφύλακες που δυσκόλεψαν αρκετά τους επιθετικούς στο σκοράρισμα.

Η πρωινή προπόνηση τελείωσε με δίτερμα, με τον κ. Πομς να βάζει κάποια τακτικά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας, περιμένοντας από εβδομάδα και 2-3 αφίξεις ακόμα νέων ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν ποιοτικά και ποσοτικά το ρόστερ. Αυτό είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα της μέχρι τώρα προετοιμασίας, ότι δηλαδή ο κόουτς δεν έχει πολλούς επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο οι πιτσιρικάδες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν να κρατήσουν σε ένα καλό επίπεδο τις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι το άλλο Σάββατο 3 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κι εκεί θα μπορέσουμε να πάρουμε μία καλύτερη γεύση από τη δουλειά που γίνεται ως τώρα. Το κυριότερο, όμως, είναι να δει ο προπονητής αν η ομάδα έχει τον ρυθμό εξέλιξης που επιθυμεί.

Σ’ αυτήν την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας όλα εξελίσσονται ομαλά, χωρίς απρόοπτα. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών έχει προς το παρόν 23 παίκτες (20+3 τερματοφύλακες) στο ρόστερ, με νέα προσθήκη τον Λεωνίδα Μίνα, που έστω και καθυστερημένα μπήκε κι αυτός από την Παρασκευή στις προπονήσεις και τουλάχιστον μπορεί να γίνει κανονικό δίτερμα.
΄
Είδα μετά το παρακάτω και σκέφτηκα ότι λογικό είναι να ανταμείβονται οι υπηρεσίες εκάστοτε με μπριζόλες και τραπεζώματα άλλοτε με μία άδεια εισόδου...
Παράθεση
Με ενημέρωση από το super-fm.gr το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Billys

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Billys, ενώ αρχικά είχε υπάρξει ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους ότι ούτε εκείνοι θα είχαν την ευκαιρία να καλύψουν το ματς.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, όμως, δόθηκε τελικά η άδεια για δημοσιογραφική κάλυψη του ματς με ενημέρωση από site και λήψη φωτογραφιών, αλλά απαγορεύτηκαν τα βίντεο. Επίσης, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν δηλώσεις.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο στις 18:30 θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του πρώτου φιλικού ματς από το super-fm.gr

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η ομάδα είναι ακόμα σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, δεν έχουν προχωρήσει όσο θα έπρεπε οι μεταγραφές, το ρόστερ οριακά βγάζει δύο ενδεκάδες για να γίνεται δίτερμα, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι αυτό ως δείγμα γραφής. Περισσότερο θα το χαρακτηρίζαμε ως ευκαιρία για ξεμούδιασμα, ώστε οι παίκτες να παραμείνουν με υψηλό κίνητρο, αλλά και το τεχνικό επιτελείο να μπορεί να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις του, μιας και ο αναλυτής της ομάδας κ. Ρόμπιν Κρασνίκι, θα καταγράψει με κάμερα τον αγώνα.

Καταγραφή μέσω βίντεο γίνεται και στις προπονήσεις, ώστε και από αυτές να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι γλοιώδεις είναι μέρος του προβλήματος διαχρονικά




Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #70 στις: Παρ 02 Αύγ 2024 13:31 »
Είπα να καλύψω τα κενά στην ενημέρωση επειδή δεν είχα πολυδιαβάσει τις τελευταίες ημέρες για τα τρέχοντα του ΠΑΣ και έπεσα πάνω σε αυτό. Κινδύνευσα να πνιγώ καθώς δεν πάτωνα από το σάλιο. Καλά πόσο ξεφτίλας και γλύφτης μπορεί να είναι κάποιος ΑΡΔ...
Παράθεση
Συνεχώς πάνω από τους παίκτες ο Πομς και οι συνεργάτες του
Κοντεύει να συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόγραμμα να είναι εντατικό, αφού οι παίκτες έχουν διπλές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο.

Στα αξιοσημείωτα μέχρι τώρα είναι ότι ο κ. Πομς με τους συνεργάτες του κερδίζουν θετικά σχόλια, αφού είναι συνεχώς πάνω απ’ όλους τους παίκτες, τους ενθαρρύνουν, τους εξηγούν τις ασκήσεις και καταφέρνουν να παίρνουν το 100% ακόμα και από τους πιο νεαρούς.

Είναι η περίοδος, βέβαια, που όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, οπότε οι προπονήσεις είναι κίνητρο για όλους να αρπάξουν την ευκαιρία και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Εν τω μεταξύ, μπορεί η καλοκαιρινή προετοιμασία να είναι η περίοδος του “χτισίματος” φυσικής κατάστασης και των συστημάτων τακτικής που θέλει ο προπονητής να μάθει την ομάδα του να παίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύονται τα… βασικά του ποδοσφαίρου.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα του Σαββάτου το πρωί είχε δύο ώρες προπόνησης, η οποία είχε κατά βάση δύο ασκήσεις. Κοντρόλ, πάσα, κίνηση στον χώρο η μία και σέντρες με τελειώματα φάσεων η άλλη. Μάλιστα οι σέντρες με τα τελειώματα για να μην είναι μία ανιαρή άσκηση, είχε ανταγωνισμό μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων, ώστε οι σέντρες να είναι “ζυγισμένες” και τα τελειώματα προσεκτικά και ενίοτε και εντυπωσιακά! Η άσκηση αυτή θύμισε την περίοδο Ηρακλή Μεταξά, που συνήθιζε να βάζει ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών στις σέντρες και τα τελειώματα φάσεων.

Το πιο ενθαρρυντικό, πάντως, ήταν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σεντρών πήγαινε πάνω στους 2 παίκτες που ακολουθούσαν τη φάση κι εκείνοι φρόντιζαν να βρίσκουν εστία, με αποτέλεσμα να δούμε πολλά όμορφα γκολ, αλλά και εντυπωσιακές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες.

Στο τέλος η ομάδα που νίκησε, το πανηγύρισε δεόντως, ενώ η χαμένη ομάδα πήρε από 20 κάμψεις.

Σημασία, όμως, έχει ότι ο κ. Πομς είπε πολλές φορές μπράβο στους παίκτες και στο τέλος τους συνεχάρη όλους, μαζί και τους τερματοφύλακες που δυσκόλεψαν αρκετά τους επιθετικούς στο σκοράρισμα.

Η πρωινή προπόνηση τελείωσε με δίτερμα, με τον κ. Πομς να βάζει κάποια τακτικά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας, περιμένοντας από εβδομάδα και 2-3 αφίξεις ακόμα νέων ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν ποιοτικά και ποσοτικά το ρόστερ. Αυτό είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα της μέχρι τώρα προετοιμασίας, ότι δηλαδή ο κόουτς δεν έχει πολλούς επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο οι πιτσιρικάδες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν να κρατήσουν σε ένα καλό επίπεδο τις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι το άλλο Σάββατο 3 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κι εκεί θα μπορέσουμε να πάρουμε μία καλύτερη γεύση από τη δουλειά που γίνεται ως τώρα. Το κυριότερο, όμως, είναι να δει ο προπονητής αν η ομάδα έχει τον ρυθμό εξέλιξης που επιθυμεί.

Σ’ αυτήν την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας όλα εξελίσσονται ομαλά, χωρίς απρόοπτα. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών έχει προς το παρόν 23 παίκτες (20+3 τερματοφύλακες) στο ρόστερ, με νέα προσθήκη τον Λεωνίδα Μίνα, που έστω και καθυστερημένα μπήκε κι αυτός από την Παρασκευή στις προπονήσεις και τουλάχιστον μπορεί να γίνει κανονικό δίτερμα.
΄
Είδα μετά το παρακάτω και σκέφτηκα ότι λογικό είναι να ανταμείβονται οι υπηρεσίες εκάστοτε με μπριζόλες και τραπεζώματα άλλοτε με μία άδεια εισόδου...
Παράθεση
Με ενημέρωση από το super-fm.gr το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Billys

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Billys, ενώ αρχικά είχε υπάρξει ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους ότι ούτε εκείνοι θα είχαν την ευκαιρία να καλύψουν το ματς.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, όμως, δόθηκε τελικά η άδεια για δημοσιογραφική κάλυψη του ματς με ενημέρωση από site και λήψη φωτογραφιών, αλλά απαγορεύτηκαν τα βίντεο. Επίσης, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν δηλώσεις.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο στις 18:30 θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του πρώτου φιλικού ματς από το super-fm.gr

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η ομάδα είναι ακόμα σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, δεν έχουν προχωρήσει όσο θα έπρεπε οι μεταγραφές, το ρόστερ οριακά βγάζει δύο ενδεκάδες για να γίνεται δίτερμα, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι αυτό ως δείγμα γραφής. Περισσότερο θα το χαρακτηρίζαμε ως ευκαιρία για ξεμούδιασμα, ώστε οι παίκτες να παραμείνουν με υψηλό κίνητρο, αλλά και το τεχνικό επιτελείο να μπορεί να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις του, μιας και ο αναλυτής της ομάδας κ. Ρόμπιν Κρασνίκι, θα καταγράψει με κάμερα τον αγώνα.

Καταγραφή μέσω βίντεο γίνεται και στις προπονήσεις, ώστε και από αυτές να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι γλοιώδεις είναι μέρος του προβλήματος διαχρονικά

Πραγματικά είχα να διαβάσω τέτοιο άρθρο χρόνια, από κάτι εμετικά αντίστοιχα γαβροβαζελων όταν ήθελαν να καλύψουν τα κενά του ροστερ και να γλείψουν τους προέδρους. Καλά εδω το κάνουν και τσαμπα μήπως πέσει κανά ψίχουλο και δαυτους. Έρχονται πείνες στα τοπικά ΑΡΔακια. Με τεέοια ρεπορτάζ θα πάνε για το χρυσό βατόμουρο στα πούλιτζερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #71 στις: Παρ 02 Αύγ 2024 21:31 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Αθανασίου στο αυριανό φιλικό
Με απρόοπτα , αλλά δίχως να προκαλούν ανησυχία , συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες καθώς και αμυντική τακτικη.

Προληπτικα εκτος ο Αθανασιου για ενα τσίμπημα στην γαμπα και θα προφυλαχθεί αυριο.

Καφενζής-Βλέτσας έκαναν μόνο το πρώτο κομμάτι δίχως να αντιμετωπίζουν κατι σοβαρο.

Αύριο προπόνηση στις 09·00 και εν συνεχεία ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση.
sportsioannina.gr

Πρόβα πρωταθλήματος

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #72 στις: Παρ 02 Αύγ 2024 21:39 »
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του φιλικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – F.C. BYLIS
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα – F.C. BYLIS, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 03-08-2024 και ώρα 18.30′, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες».

Αποφασίστηκε λοιπόν:

α) Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, το Σάββατο 03-08-2024 και από ώρα 15:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.
β) Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, το Σάββατο 03-08-2024 και από ώρα 15:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευση της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτηση της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010, την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης και την παρουσία τροχονόμων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.-
epirusgate.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #73 στις: Παρ 02 Αύγ 2024 23:45 »
Βρε μοσχαροπαιδα....χωρίς τερματοφύλακα ..χωρίς σέντερ φορ....χωρίς κορμο....έχετε ξεπεράσει αυτή τη στιγμή κ τον πιο αποτυχημένο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ

Είστε για τα μπάζα
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΗΛΩΘΗΤΕ(ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 03 Αύγ 2024 10:58 »
Όλα πηγαίνουν ρολόι.
Οι ΑΡΔ της πόλης δεν ανησυχούν