Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25  (Αναγνώστηκε 21208 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #150 στις: Σαβ 10 Αύγ 2024 16:38 »
Πρώτο φιλικό της σεζόν με 17 παίχτες.
Από τους 17 παίχτες
5 είναι επιπέδου Κ-19
10 παίχτες που τους λες για αναπληρωματικούς ή και Κ-19
2 παίχτες βασικούς.
Οι υπόλοιποι δεν έχουν καν συμβόλαιο.

3 Αυγούστου 2024.

10 Αυγούστου 2024



Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 10:41 »
Δοκιμάζεται λέει κάποιος Δούμας αλλά δεν θα αποκτηθεί γιατί δεν άρεσε στον Πομς. Έπαιζε σε τοπικό. Καλά του φέρνουν τέτοιους παιχταρες που βγάζουν μάτια στα τοπικά και αυτός δεν του θέλει; Τι μυστήριος άνθρωπος. Καλό είναι να μπει μια ψηφοφορία σε πόσες μέρες θα φύγει ο προπονητής. Έτσι για να περνάμε την ώρα μας στην άδεια. Εν τω μεταξύ αν φύγει θα φέρουν κανέναν επιπέδου τοπικού και θα φέρουν παίχτες από διάφορες ΕΠΣ και οι εδώ δημοσιογραφισκοι θα τους παρουσιάζουν σαν να πήραμε Ρονάλντο και Μέσι

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 12:42 »
Δοκιμάζεται λέει κάποιος Δούμας αλλά δεν θα αποκτηθεί γιατί δεν άρεσε στον Πομς. Έπαιζε σε τοπικό. Καλά του φέρνουν τέτοιους παιχταρες που βγάζουν μάτια στα τοπικά και αυτός δεν του θέλει; Τι μυστήριος άνθρωπος. Καλό είναι να μπει μια ψηφοφορία σε πόσες μέρες θα φύγει ο προπονητής. Έτσι για να περνάμε την ώρα μας στην άδεια. Εν τω μεταξύ αν φύγει θα φέρουν κανέναν επιπέδου τοπικού και θα φέρουν παίχτες από διάφορες ΕΠΣ και οι εδώ δημοσιογραφισκοι θα τους παρουσιάζουν σαν να πήραμε Ρονάλντο και Μέσι

Στάνταρ, το έβλεπες το έπαιξες!!
Εγώ πάντως ποντάρω μια ιστορική φανέλα του ΠΑΣ umbro ότι θα φύγει μόλις κλείσει και η περίοδος των ελεύθερων παικτών!!! Τέλος Σεπτεμβρίου περίπου!!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 16:27 »
Serifis διαφωνώ οριζόντιος και καθέτως. Πιστεύω ότι θα φύγει πολύ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Εγώ λέω τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου

Αποσυνδεδεμένος Vanderson

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 83
  • Στο πέταλο επάνω..
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 18:33 »
Μια εβδομάδα ένα δεκαήμερο αφού γυρίσει η ομάδα Καρπενήσι, έχει εξαφανιστεί το τεχνικό επιτελείο πιστεύω.
Να βγάλει προετοιμασία χωρίς επαγγελματίες παίκτες; Και ήδη άντεξε αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #155 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:07 »
Παράθεση
LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) φιλικό Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Παρακολουθήστε ζωντανά από το Αγρίνιο τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή και σχολιασμό των Θανάση Μυριούνη και Νίκου Γιωτίτσα.

Μετά το νικηφόρο (1-0) πρώτο φιλικό με την αλβανική FK Bylis ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει σήμερα στο Αγρίνιο το δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ενώ ακολουθεί ακόμα ένα την προσεχή Τετάρτη (14/08) με αντίπαλο το Αιγάλεω στο Καρπενήσι.
Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο  Ρενέ Πομς θα δοκιμάζει πρόσωπα και συστήματα. Απευθείας από το Καρπενήσι στο Αγρίνιο η αποστολή των Γιαννιωτών και επιστροφή μετά τον αγώνα.
 Η ομάδα της Ηπείρου θα βρει απέναντι της ένα αγαπημένο πρόσωπο των Γιαννιωτών φιλάθλων, τον Γιάννη Πετράκη. Ο 65χρονος Κρητικός τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας και πλέον είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στο Αγρίνιο. Να σημειωθεί ότι στο φιλικό θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του ΠΑΣ ο Νώντας Παντελάκης.
Χωρίς εισιτήρια, αλλά με οικονομική ενίσχυση της τάξης των 5 ευρώ για τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό θα γίνεται η είσοδος σημερινό φιλικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους διαρκείας.

Πρόβα τζενεράλε η σημερινή φιλική αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1 με αντίπαλο τη Λαμία τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στο Αγρίνιο.
Ο Παναγιώτης Ζυγάς από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του Ζυγά θα είναι ο Χρήστος Τάκος και Λάμπρος Βλαχοδήμος, αμφότεροι από το σύνδεσμο διαιτητών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης):Τσάβες, Mάνος, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Νικολάου, Πέρες, Λιάβας, Μπελεβώνης, Ντίας, Μαϊντεβατς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στεργιάκης, Μλάντεν, Γαλιάτσος, Λαχούντ, Ράδος, Τορεχόν, Μπουζούκης, Χότζα, Λομόνακο, Τσελίκοβιτς, Κακιώνης, Κοντούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πομς): Βρακάς, Σόρια, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Τζίνο, Λούπας, Σομποτσίνσκι, Καλέμι, Μπεγκάλα, Χάινριχ, Λεό.

Στον πάγκο βρίσκονται οι:Αδαμίδης, Πάνος, Μίνα, Λώλης, Ναούμης, Κύρκος, Ρίζος, Βλέτσας, Λάμψιας, Αθανασίου, Δούμας.

Το pre game της σημερινής φιλικής αναμέτρησης

- Αφόρητη ζέστη επικρατεί σήμερα στο Αγρίνιο

- Απευθείας από το Καρπενήσι ήρθε η αποστολή των Γιαννιωτών και θα επιστρέψει εκεί μετά το τέλος του αγώνα.

-Mε διάταξη 3-4-3 αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΣ ο Πομς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βρακάς και την τριάδα των στόπερ θα αποτελούν οι Σομποτσίνσκι, Ρίντερ και Μπακαδήμας. Την δεξιά πτέρυγα θα καλύπτει ο Σόρια, την αριστερή ο Λούπας και στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζίνο και Μπεγκάλα.

Tην τριάδα της επίθεσης αποτελούν δεξιά ο Καλέμι, αριστερά ο Χάιριχ και στην κορυφή θα είναι ο Λεό.

 - Ο Γιάννης Πετράκης έχει επιλέξει σύστημα 3-5-2 για τον Παναιτωλικό. Ο Τσάβες θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μάνο, Παντελάκη και Στάγιτς στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα αγωνίζεται ο Μαυρίας και αριστερά ο Λιάβας, ενώ στην τριπλέτα του κέντρου θα βρίσκονται οι Νικολάου, Πέρες και Μπελεβώνης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντίας και Μαϊντέβατς.

- Παρών στο γήπεδο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Χριστοβασίλης που είχε μια συνομιλία με τον προπονητή Ρενέ Πομς και τον Γενικό αρχηγό Γιώργο Ντάσιο.

-Aρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαν Σομποτσίνσκι και του Παναιτωλικού ο Γιώργος Λιάβας.

Έναρξη της αναμέτρησης

 Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 4'. O Nτίας έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής μετά από κάθετη του Μαϊντεβατς, έκανε το σουτ αλλά ο Βρακάς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Διακοπή στο 5' λόγω τραυματισμού του Στάγιτς μετά από χτύπημα του Λεό.

Στο 9' επικίνδυνη αντεπίθεση για τον ΠΑΣ, ο Λεό να τροφοδοτεί κάθετα τον Χάινριχ αλλά ο Μάνος του πήρε την μπουκιά από το στόμα και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 10' ο Σόρια εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σομποτσίνσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 18'. Ο Μλάντεν στη θέση του Στάγιτς.

Διακοπή στο παιχνίδι στο 22' για cooling break.

Xωρίς ιδιαίτερο ρυθμό η φιλική αναμέτρηση μέχρι στιγμής. Ο Παναιτωλικός έχει την κατοχή αλλά οι Γιαννιώτες έχουν καλή ανασταλτική λειτουργία.

Στο 28' ο Μλάντεν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Βρακά.

Στο 35' ο Σόρια εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Λεό, ο Μλάντεν πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και η μπάλα έφυγε κόρνερ παρά την προσπάθεια του Τσάβες να το αποτρέψει.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Μέτριο πρώτο μέρος κάτω από αφόρητη ζέστη. Ο Παναιτωλικός είχε μια καλή στιγμή με τον Ντίας στο 4'. Ο ΠΑΣ στέκεται αμυντικά καλά, Ρίντερ και Λούπας έχουν καλή απόδοση αλλά ο Λεό είναι αποκομμένος από την επίθεση.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου
Xωρίς αλλαγές ξεκινάει η επανάληψη για τον ΠΑΣ.

Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 51'. Ο Μίνα μπαίνει στη θέση του Καλέμι.

Στο 55' ο Σόρια εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά απομάκρυνε με τις γροθιές τη μπάλα ο Τσάβες.

Κίτρινη κάρτα στον Μπακαδήμα στο 57' για φάουλ στον Μαϊντεβατς.

Σέντρα του Νικολάου στο 64' από αριστερά, βγήκε έξυπνα και μπλόκαρε τη μπάλα ο Βρακάς.

Διακοπή στο παιχνίδι για cooling break στο 67'.

Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 69'. Ο Δούμας που είναι υπό δοκιμή μπαίνει στη θέση του Μπακαδήμα που χειροκροτείται από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, ο Λώλης μπαίνει στη θέση του Μπεγκάλα και ο Κύρκος στη θέση του Λεό.

Δυο ακόμη αλλαγές για τον Παναιτωλικό στο 69'. Ο Πέδρο Σίλβα μπαίνει στη θέση του Νικολαόυ και ο Τσελίκοβιτς στη θέση του Παντελάκη.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 72'. Μετά από γύρισμα του Τορεχόν στην περιοχή, ο Μπουζούκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 73' αλλαγή τερματοφύλακα για τον Παναιτωλικό. Ο Στεργιάκης μπαίνει αντί του Τσάβες.
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 74' να ανοίξει το σκορ στο Αγρίνιο. Μετά από λάθος του Στεργιάκη που πάσαρε στον Κύρκο, ο επιθετικός του ΠΑΣ σούταρε προ κενής εστίας και ο Στεργιάκης με φοβερό σπριντ, έκανε μια εκπληκτική επέμβαση, σώζοντας τον Παναιτωλικό και στερώντας από τον ΠΑΣ το γκολ.
Τετραπλή αλλαγή για τον Παναιτωλικό στο 76'. Οι Λαχούντ, Κακιώνης, Γαλιάτσος και Κοντούρης μπήκαν στις θέσεις των Μαϊντέβατς, Ντίας, Πέρες και Μαυρία.

Στο 77' ο Χάινριχ έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ακόμη μια αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 81'. Ο Λάμψιας μπαίνει στο ματς στη θέση του Χάινριχ.

Στο 82' ο Κύρκος πάσαρε στον Λάμψια, εκείνος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Στεργιάκης.

Στο 89' σε μακρινό σουτ του Λομόνακο, η μπάλα έφυγε άουτ.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 90+3'. Ο Πάνος μπαίνει στη θέση του Σόρια.

Στο 90+5' ο Μπουζούκης πάσαρε στον Λομόνακο, εκείνος έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κοντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Βρακά.

Λήξη της φιλικής αναμέτρησης στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Βελτιωμένος στην επανάληψη ο ΠΑΣ που λειτούργησε καλά ανασταλτικά, ενώ είχε μια τρομερή ευκαιρία με τον Κύρκο στο 74'.
passports.gr

Ισόπαλο το ματς.Παρουσία του Παναγιωτάκη το φιλικό.

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #156 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:11 »
Καλό ήταν το δείγμα του δεύτερου φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο Αγρίνιο κόντρα στον πιο έτοιμο αγωνιστικά Παναιτωλικό, η αναμέτρηση έληξε 0-0.

Ο ΠΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία στο 66ο όταν ο Κύρκος σούταρε σε κενό τέρμα πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Δούμας.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μάνος, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Νικολάου, Πέρες, Λιάβας, Μπελεβώνης, Ντίας, Μαϊντέβατς.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μλάντεν, Γαλιάτσος, Λαχούντ, Ράδος, Τορεχόν, Μπουζούκης, Χότζα, Λομόνακο, Σιέλης, Τσελίκοβιτς, Κακιώνης, Κοντούρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Βρακάς, Σόρια, Λούπας, Ρίντερ, Τζίνο, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καλέμι, Μπεγκάλα, Χάινριχ, Λεό.

Στον πάγκο: Αδαμίδης, Πάνος, Μίνα, Λώλης Αλ., Ναούμης, Κύρκος, Ρίζος, Βλέτσας, Λαμψίας, Αθανασίου, Δούμας

https://www.ioanninagoal.gr/blog/pas-giannina-1/4683-kalo-to-deigma-kontra-ston-pio-etoimo-panaitoliko?fbclid=IwY2xjawEl3WdleHRuA2FlbQIxMQABHc93hAz2bNojXDnjwXZc9SfQk8_0pcvXESxn1kqx97raCE5IuPlexHmcHw_aem_rJsTcus5u6TvQ9kfrUXfIg

Συνδεδεμένος Black_Freighter

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 579
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:17 »
Καλό ήταν το δείγμα του δεύτερου φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο Αγρίνιο κόντρα στον πιο έτοιμο αγωνιστικά Παναιτωλικό, η αναμέτρηση έληξε 0-0.

Ο ΠΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία στο 66ο όταν ο Κύρκος σούταρε σε κενό τέρμα πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Δούμας.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μάνος, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Νικολάου, Πέρες, Λιάβας, Μπελεβώνης, Ντίας, Μαϊντέβατς.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μλάντεν, Γαλιάτσος, Λαχούντ, Ράδος, Τορεχόν, Μπουζούκης, Χότζα, Λομόνακο, Σιέλης, Τσελίκοβιτς, Κακιώνης, Κοντούρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Βρακάς, Σόρια, Λούπας, Ρίντερ, Τζίνο, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καλέμι, Μπεγκάλα, Χάινριχ, Λεό.

Στον πάγκο: Αδαμίδης, Πάνος, Μίνα, Λώλης Αλ., Ναούμης, Κύρκος, Ρίζος, Βλέτσας, Λαμψίας, Αθανασίου, Δούμας

https://www.ioanninagoal.gr/blog/pas-giannina-1/4683-kalo-to-deigma-kontra-ston-pio-etoimo-panaitoliko?fbclid=IwY2xjawEl3WdleHRuA2FlbQIxMQABHc93hAz2bNojXDnjwXZc9SfQk8_0pcvXESxn1kqx97raCE5IuPlexHmcHw_aem_rJsTcus5u6TvQ9kfrUXfIg

Πλούσια περιγραφή του αγώνα και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας!

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #158 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:32 »
Πλούσια περιγραφή του αγώνα και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας!

Ε ναι κλασσικά όπως πάντα. Τι περιγραφή να κάνουν, χωρίς να είναι στο γήπεδο ή να δουν στη τηλεόραση το παιχνίδι ? Πήραν τηλέφωνο και ότι έμαθαν το έγραψαν.

Συνδεδεμένος Black_Freighter

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 579
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:38 »
Γιατί οι άλλοι που πάνε... την προηγούμενη φορά δεν συμφωνούσαν ούτε για το σύστημα. Πάλι καλά που πετυχαίνουν ποιοι παίζουν (βέβαια δεν έχουμε και πολλούς η αλήθεια είναι).

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:44 »
Από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι είναι ξεκάθαρα ότι μιλάμε για ομάδα προπονητή. Αν είχε και κάποιους ακόμα παίκτες θα μιλούσαμε για θρίαμβο. Εγώ προσωπικά μπήκα να δω πόσο είναι το σκορ στο ημίχρονο και σοκαρίστικα που δεν ήταν 3-0

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 21:50 »
Παίρνουμε ισοπαλία με τον πιο έτοιμο (όπως γράφουν) Παναιτωλικό και ο αχάριστος προπονητής θέλει και μεταγραφές ?

Αντί να είναι φουλ ικανοποιημένος με το φοβερό ρόστερ που προπονεί, έχεις και απαιτήσεις από πάνω.

Αφού οι δημοσιογράφοι λένε ότι είμαστε καλοί, αυτός γιατί δε το βλέπει ? Δε του αρκεί η μία φάση που κάναμε στο φιλικό ?

Τουμπεκί για τις ελλείψεις της ομάδας. Τουμπεκί για το ότι πάνω από τους μισούς παίκτες μας είναι επίπεδο Κ19.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 11 Αύγ 2024 22:02 »
Δηλώσεις του προπονητή Ρενέ Πομς
https://www.facebook.com/100028020777082/videos/1590442648170712/

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #163 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 16:03 »
Συζητήσεις με τον Μπράιαν Αλσέους έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τον Γάλλο μεσοαμυντικό της Δόξας Κακωτοπιάς, ωστόσο αυτή η περίπτωση δεν φαίνεται να προχωράει, όπως σημειώνουν και από πλευράς ΠΑΕ.

Στον ΠΑΣ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ξένων που εξετάζονται και μάλιστα σε διάφορες θέσεις, αφού η ομάδα θα ενισχυθεί σε άμυνα, επίθεση και τέρμα, αλλά προς το παρόν η περίπτωση αυτή έχει μείνει στάσιμη.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και το απόγευμα θα έχουν μίνι ρεπό για ξεκούραση, μετά το κουραστικό ταξίδι από Καρπενήσι για Αγρίνιο. Είναι ένας δρόμος με πάρα πολλές στροφές που τους ταλαιπώρησε όλους χθες, καθώς το ταξίδι έγινε αυθημερόν. Κι αυτός είναι κι ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα, δίνοντας ένα παραπάνω συν στην εμφάνιση των παικτών στο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό προπονήθηκαν κανονικά δουλεύοντας πάνω σε κομμάτια της τακτικής.

Επόμενο ραντεβού την Τρίτη (13/8) με διπλή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ένα ακόμα φιλικό ματς.

https://super-fm.gr/

ΥΓ: Δικαιολογούνται οι παίκτες που δεν ήταν καλοί. Είχες πολλές στροφές ο δρόμος. Δικαιολογία ερασιτεχνικού.  :stop:

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #164 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 17:12 »
Εντελώς,

1ον. Δεν αμοίβονται ως επαγγελματίες
2ον. Δεν είναι όλοι επαγγελματίες
3ον. Δεν οδηγούσαν αυτοί, αλλά για τον οδηγό με στροφές αυθημερόν λεωφορείο είναι σκότωμα
4ον. Ένα φιλικό είναι και ασφαλή συμπεράσματα δεν έβγαλε ούτε ο προπονητής αλλά μόνο ο Τζον Τζον στο μυαλό του που ευτυχώς δε χάσαμε από τους γείτονες!!! Νοοτροπία επαρχιώτη και χωριάτη.

Υ.γ. για τα ΑΡΔακια
Ρε χαιβανοντουφεκα και τριβλακες, η ομάδα είναι στα τάρταρα όσο αφορά τη διοίκηση, το management, το επίπεδο των μεταγραφών και χίλια ακόμα πράματα. Είναι και στη Β Εθνική χωρίς βλέψεις όχι για άνοδο αλλά για σωτηρία και σεις ασχολείστε αν θα μπορούσε η ομάδα να πάρει το διπλό? Ε και το έπαιρνε, τι θα γίνονταν? Θα ανέβαινε κατηγορία, θα έπαιρνε παίκτες ή θα ανέβαζε το κασέ της. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε  Γ Ι Δ Ι Α!!!! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #165 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 17:34 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #166 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 17:36 »
Παράθεση
Ρενέ Πόμς: «Σε 10 ημέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε μετά το τέλος του φιλικού με τον Παναιτωλικό ο Ρενέ Πόμς. Ο Αυστριακός τεχνικός αποκάλυψε ότι σε 10 μέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ με την απόκτηση παικτών, ενώ σχολίασε πως το αγαπημένο του σύστημα είναι το 3-4-3 και το εφαρμόζει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία και πως βλέπει το ρόστερ που δεν είναι ουσιαστικά ολοκληρωμένο:

«Την εβδομάδα που βρισκόμαστε στο Καρπενήσι, οι προπονήσεις είναι διπλές, η εβδομάδα αυτή που πέρασε ήταν πάρα πολύ δύσκολη για εμάς όσον αφορά την προπόνηση, ήταν πολύ φορτωμένη και αυτό το δείξαμε και στο σημερινό παιχνίδι που η ομάδα δεν ήταν φρέσκια πολύ, αλλά συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε».

«Γίνεται ένα σωστό σκάουτινγ, μπορεί να αργήσαμε να έρθουν παίκτες αλλά δεν κοιτάμε να πάρουμε παίκτες απλά για να πάρουμε, κοιτάμε να πάρουμε στις σωστές θέσεις παίκτες εκεί που χρειαζόμαστε και στις επόμενες 10 ημέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας».

Για το αν έχει οριοθετηθεί ο στόχος της ομάδας:

«Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, κι αν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε Πρωταθλητές».

Για το σύστημα που επιλέγει να αγωνιστεί η ομάδα:

«Είναι ένα σύστημα που μου αρέσει να παίζω και θεωρώ πως είναι ένα σύστημα που ταιριάζει στην ομάδα μας, μέσα από αυτό βγάζω πολλά θετικά πράγματα και είναι ένα σύστημα που θα μας δώσει και παραπάνω πράγματα, είναι αυτό που θέλουμε».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #167 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 17:37 »
Αλέξανδρος Λώλης: «Χτίζουμε την ομάδα, πιστοί στο πλάνο»
Δηλώσεις εκ μέρους των ποδοσφαιριστών έκανε ο Αλέξανδρος Λώλης, ο οποίος στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία της ομάδας και σχολίασε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μένουν πιστοί στο πλάνο του προπονητή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το πώς είδε την ομάδα στην σημερινή φιλική αναμέτρηση:

«Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα ήταν πολύ καλά αγωνιστικά, παίζαμε με μία ομάδα η οποία σε 8 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και παίζει Σούπερ Λίγκ, πολύ δύσκολο τεστ για εμάς, αλλά η ομάδα ανταπεξήλθε πάρα πολύ καλά στις προσδοκίες, ίσως έκανε και υπέρβαση, κράτησε το μηδέν για ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή την φορά δεν ήρθε η νίκη αλλά δεν βιαζόμαστε για αυτό, για την ώρα χτίζουμε την ομάδα μας, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αυτό νομίζω το δείχνουμε στο γήπεδο».

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον φετινό ΠΑΣ, με τις τόσες αλλαγές:

«Θεωρώ ξεκάθαρα το πλάνο του προπονητή πως φαίνεται στο γήπεδο, θέλει μια ομάδα να είναι σφικτή, μια ομάδα να ματώνει σε κάθε φάση, να μην δεχθεί γκολ. Τις ευκαιρίες τις έχουμε σε κάθε παιχνίδι, αυτό έχουμε δείξει στους δύο αγώνες που έχουμε παίξει με τα πολύ δυνατά φιλικά. Στις προπονήσεις σίγουρα δουλεύουμε πιο πολύ το τακτικό κομμάτι, αλλά αυτό θα έρθει είναι πολύ νωρίς για εμάς, είμαστε τώρα τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε ακόμη δρόμο για το Πρωτάθλημα παίζουμε σε αρκετό καιρό, οπότε έχουμε δρόμο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, νομίζω είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, ο προπονητής είναι ξεκάθαρος στο πλάνο του, ότι μας ζητάει νομίζω το κάνουμε στο μέγιστο μέχρι στιγμής, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, πιστοί στο πλάνο του προπονητή».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #168 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 17:45 »
Παράθεση

Πριν ξεκινήσει το ματς τα είπαν για λίγο ο πρόεδρος Παναγιώτης Χριστοβασίλης με τον προπονητή Ρενέ Πομς

Συνάντηση δεκαλέπτου και εκτός….πρωτοκόλλου, εντελώς τυχαία, είχαν έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού αθλητικοί συντάκτες από τα Γιάννινα, με τους αδελφούς Χριστοβασίλη και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Παλαιολόγο.

Ότι ειπώθηκε δεν δημοσιεύεται, γιατί ήταν μια ιδιωτική συνομιλία. Απλώς οι μεγαλομέτοχοι και ο κ. Παλαιολόγος εξέφρασαν κάποια παράπονα ότι τα δημοσιεύματα που βγάζουν διαρκώς μια αρνητική εικόνα για την ομάδα κάνουν ζημιά, ειδικά τώρα στην μεταγραφική περίοδο, χάνοντας απ’ αυτό δύο μεταγραφές παικτών από τη Σούπερ Λιγκ που δίστασαν να έρθουν στα Γιάννινα φοβούμενοι το βαρύ κλίμα και την εσωστρέφεια.

-Οι αδελφοί Χριστοβασίλη στη συζήτηση που έγινε έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις και απαντήσεις για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα βγουν και θα μιλήσουν δημόσια περί όλων των θεμάτων.

-Στο Αγρίνιο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς, καθώς ο γιός του Θωμάς είναι στον ΠΑΣ. Οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού, που πάντα ξεχωρίζουν για τη φιλοξενία, φρόντισαν να τον βάλουν να καθίσει στις θέσεις των επισήμων, καθώς ο κ. Βρακάς έχει και θεσμικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων.

-Και άλλοι γονείς ποδοσφαιριστών ταξίδεψαν στο Αγρίνιο για να δουν αγωνιζόμενα τα παιδιά τους. Λογικό είναι να αγωνιούν και οι γονείς για τις προσπάθειες των παιδιών να ανελιχθούν ποδοσφαιρικά και να κάνουν καριέρα.

-Η αποστολή μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο επέστρεψε στο Καρπενήσι όπου θα συνεχίσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας.


Οδηγίες του Πομς στη διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες

-Την Τετάρτη 14 Αυγούστου θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι με το Αιγάλεω στο ΔΑΚ Καρπενησίου και στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στα Γιάννινα. Το παιχνίδι με το Αιγάλεω θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με ρέφερι από τον τοπικό σύνδεσμο.

-Ο ΠΑΣ παραδοσιακά κάνει καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, ειδικά στο γήπεδο Αγρινίου, τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα.

-Στο γήπεδο ήταν ο γνωστός προπονητής από την Πρέβεζα και υπεύθυνος της ακαδημίας «Αθλόπολις», αφού στις δύο ομάδες αγωνίζονται δικά του παιδιά. Στον Παναιτωλικό οι Γιάννης Μπουζούκης, Δαβίδ Γαλιάτσος και στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Τάσος Λούπας. Υπάρχει και φωτογραφικό στιγμιότυπο μεταξύ των τριών παικτών του Άγγελου Μπέκα.


Ο Φώτης Κωστούλας σε πηγαδάκι με τον πρόεδρο Μάκη Μπελεβώνη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Στούμπο ενώ στο άκρο δεξιά είναι ο φροντιστής των υποδομών του ΠΑΣ Μιχάλης Ντούσκος

-Στο γήπεδο ήταν και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, ο αναμορφωτής των «καναρινιών» που πήρε μια διαλυμένη ομάδα από τη Δ’ Εθνική και την έχει τόσα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ με φοβερές εγκαταστάσεις.

-Επειδή έχουμε πάει στο γήπεδο του «Τιτορμού» στην προ Κωστούλα εποχή, όταν ακόμα ήταν χωρίς χόρτο, μπορούμε να συγκρίνουμε πως ήταν και πως έγινε στολίδι από τον Φώτη Κωστούλα. Στο παλιό γήπεδο έσχιζες το παντελόνι από τα…σπασμένα τσιμέντα στις εξέδρες και τώρα μπαίνεις σε ένα ποδοσφαιρικό παλάτι. Μην συνεχίσουμε και στο EMILEON γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Αν αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτά τα πράγματα στα Γιάννινα θα τον είχαν άγαλμα στην πλατεία, δίπλα από τους εθνικούς ευεργέτες!

-Αρκετές γνωριμίες έχει στο Αγρίνιο και ο φροντιστής των ομάδων Νέων Μιχάλης Ντούσκος. Είχε θερμή χειραψία τόσο με τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα, όσο και με τον πρόεδρο Μάκη Μπελεβώνη, με τον οποίο υπάρχει παλιά γνωριμία, από την εποχή που αυτός έπαιξε στον ΑΟ Σταυρακίου.

-Περίπου 800 με 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ορισμένοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα του Παναιτωλικού, αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Κατά τη δική μας εκτίμηση ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα και θα τη δείξει στο πρωτάθλημα. Μην παρασύρει κανέναν η εικόνα των φιλικών αγώνων. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια.

-Ο προπονητής τερματοφυλάκων Φιλίπ Μαρτίν και ο αναλυτής Ρόμπιν Κρασνίκι με φορητές μικροκάμερες κατέγραψαν το παιχνίδι και τις κινήσεις παικτών για την δική τους δουλειά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

-Δεν ξέραμε ότι είναι αγγλομαθής και ο Γιώργος Ντάσιος, καθώς έκανε τον μεταφραστή στις δηλώσεις του Ρενέ Πομς.



-Από τον ΠΑΣ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Θεόδωρος Αδαμίδης, Δημήτρης Ναούμης, Ηλίας Ρίζος, Γιώργος Βλέτσας, Βασίλης Αθανασίου που ήταν στην αποστολή. Ο Πάνος μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις, για 26 λεπτά δοκιμάστηκε ο Δούμας που μπήκε στη θέση του Μπακαδήμα, ενώ ο Λάμψιας από δεξιός αμυντικός έπαιξε για δέκα λεπτά ως αριστερός εξτρέμ. Προφανώς ήταν δυνατό και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και δεν επέτρεψε στον Πομς να αλλάξει όλη την ομάδα.

-Ορισμένους παίκτες από την Κ19 χρησιμοποίησε και ο Παναιτωλικός καθώς πρόθεση του Φώτη Κωστούλα και των συνεργατών του είναι να…ελληνοποιηθούν περισσότερο τα καναρίνια και να αξιοποιήσουν και το δυναμικό της περιοχής.

-Ο παλιός ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του Σταυραετού Συρράκου Τόλης Αποστόλου (γνωστός στα γήπεδα και ως Μαντράκλας) είχε ανοιχτή γραμμή με τον δημοσιογράφο Χρήστο Καλύβα που του μετέδιδε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

-Στην ταβέρνα «Κατσαπλιάς» που είναι στη διασταύρωση προς Κομπότι, δείπνησε παρέα Γιαννιωτών που επέστρεφε από το Αγρίνιο. Η καλή εμφάνιση του ΠΑΣ άνοιξε και την όρεξη με σουβλάκια και μπύρες. Η «άνευ αλκοόλ» ήταν για τον οδηγό!


Ο Κωνσταντίνος Λάμψιας που αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ


Παιδιά που βγήκαν από την ακαδημία “Αθλόπολις¨Πρέβεζας. Από αριστερά οι Τάσος Λούπας (ΠΑΣ), Δαβίδ Γαλιάτσος, Γιάννης Μπουζούκης (Παναιτωλικού). Η φωτογραφία είναι του φωτορεπόρτερ Δερβίση από το Αγρίνιο
agon.gr

Βρεθήκαν δημοσιογράφοι με τον Παναγιωτάκη και δεν λένε τι είπαν γιατί ήταν ιδιωτική συζήτηση.Η αποθέωση της δημοσιογραφίας.Μετά από αυτό πήγε και αυτοκτόνησε.Τραγικά πράγματα.
Εκτός από αυτό,βγήκαν και φταίχτες για το κακό κλίμα.Εκεί που μας χρωστούσαν...
Ραγιάδες μια ζωή.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #169 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 18:17 »
Συζητήσεις με τον Μπράιαν Αλσέους έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τον Γάλλο μεσοαμυντικό της Δόξας Κακωτοπιάς, ωστόσο αυτή η περίπτωση δεν φαίνεται να προχωράει, όπως σημειώνουν και από πλευράς ΠΑΕ.

Στον ΠΑΣ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ξένων που εξετάζονται και μάλιστα σε διάφορες θέσεις, αφού η ομάδα θα ενισχυθεί σε άμυνα, επίθεση και τέρμα, αλλά προς το παρόν η περίπτωση αυτή έχει μείνει στάσιμη.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και το απόγευμα θα έχουν μίνι ρεπό για ξεκούραση, μετά το κουραστικό ταξίδι από Καρπενήσι για Αγρίνιο. Είναι ένας δρόμος με πάρα πολλές στροφές που τους ταλαιπώρησε όλους χθες, καθώς το ταξίδι έγινε αυθημερόν. Κι αυτός είναι κι ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα, δίνοντας ένα παραπάνω συν στην εμφάνιση των παικτών στο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό προπονήθηκαν κανονικά δουλεύοντας πάνω σε κομμάτια της τακτικής.

Επόμενο ραντεβού την Τρίτη (13/8) με διπλή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ένα ακόμα φιλικό ματς.

https://super-fm.gr/

ΥΓ: Δικαιολογούνται οι παίκτες που δεν ήταν καλοί. Είχες πολλές στροφές ο δρόμος. Δικαιολογία ερασιτεχνικού.  :stop:


Αλήθεια τώρα γράφτηκε αυτό με τις στροφές? Αλήθεια?
Δηλαδή χρησιμοποιούμε και τις στροφές για να δοξάσουμε τη διοίκηση? Πόσο πιο χαμηλά?
Οπότε, κλείνουμε ένα φιλικό με την Κέρκυρα, πάμε από την παλια ΕΟ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, μπαίνουμε στα παλιά πλοία που κάνουν μισή ώρα παραπάνω και αν έρθουμε ισοπαλία με την Κέρκυρα λέμε ότι το υλικό του ΠΑΣ είναι επιπέδου Champions League. Δόξα και τιμή στη διοίκηση που δημιούργησε αυτόν το ποδοσφαιρικό κολοσσό.

Συνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #170 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 18:27 »
Αλήθεια τώρα γράφτηκε αυτό με τις στροφές? Αλήθεια?
Δηλαδή χρησιμοποιούμε και τις στροφές για να δοξάσουμε τη διοίκηση? Πόσο πιο χαμηλά?
Οπότε, κλείνουμε ένα φιλικό με την Κέρκυρα, πάμε από την παλια ΕΟ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, μπαίνουμε στα παλιά πλοία που κάνουν μισή ώρα παραπάνω και αν έρθουμε ισοπαλία με την Κέρκυρα λέμε ότι το υλικό του ΠΑΣ είναι επιπέδου Champions League. Δόξα και τιμή στη διοίκηση που δημιούργησε αυτόν το ποδοσφαιρικό κολοσσό.

Αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι ο Παναγιωτάκης τους μάλωσε κιόλας ότι με τα άρθρα (ποια?) που γράφουν κάνουν κακό στην ομάδα. Κακό οι δημοσιογράφοι της πόλης, που του κάνουν φουλ κάλυψη και πλάτες όποτε το χρειάζεται.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #171 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 18:35 »
Αλήθεια τώρα γράφτηκε αυτό με τις στροφές? Αλήθεια?
Δηλαδή χρησιμοποιούμε και τις στροφές για να δοξάσουμε τη διοίκηση? Πόσο πιο χαμηλά?
Οπότε, κλείνουμε ένα φιλικό με την Κέρκυρα, πάμε από την παλια ΕΟ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, μπαίνουμε στα παλιά πλοία που κάνουν μισή ώρα παραπάνω και αν έρθουμε ισοπαλία με την Κέρκυρα λέμε ότι το υλικό του ΠΑΣ είναι επιπέδου Champions League. Δόξα και τιμή στη διοίκηση που δημιούργησε αυτόν το ποδοσφαιρικό κολοσσό.

Αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι ο Παναγιωτάκης τους μάλωσε κιόλας ότι με τα άρθρα (ποια?) που γράφουν κάνουν κακό στην ομάδα. Κακό οι δημοσιογράφοι της πόλης, που του κάνουν φουλ κάλυψη και πλάτες όποτε το χρειάζεται.

Ναι, είχε έτοιμες μεταγραφάρες και χάλασαν από τα δημοσιεύματα. Τα οποία δημοσιεύματα ήταν αγιογραφίες για τη διοίκηση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #172 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 18:43 »
Ένας δεν βρέθηκε να του πει τι λες βρε άχρηστε.Ένας.

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #173 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 20:54 »
Βρεθήκαν δημοσιογράφοι με τον Παναγιωτάκη και δεν λένε τι είπαν γιατί ήταν ιδιωτική συζήτηση.Η αποθέωση της δημοσιογραφίας.Μετά από αυτό πήγε και αυτοκτόνησε.Τραγικά πράγματα.
Εκτός από αυτό,βγήκαν και φταίχτες για το κακό κλίμα.Εκεί που μας χρωστούσαν...
Ραγιάδες μια ζωή.
:joker:    :)   ΑΡΔ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 976
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2024-25
« Απάντηση #174 στις: Δευ 12 Αύγ 2024 21:33 »
Βρεθήκαν δημοσιογράφοι με τον Παναγιωτάκη και δεν λένε τι είπαν γιατί ήταν ιδιωτική συζήτηση.Η αποθέωση της δημοσιογραφίας.Μετά από αυτό πήγε και αυτοκτόνησε.Τραγικά πράγματα.
Εκτός από αυτό,βγήκαν και φταίχτες για το κακό κλίμα.Εκεί που μας χρωστούσαν...
Ραγιάδες μια ζωή.
:joker:    :)   ΑΡΔ

Χωριατοαρδακια. Αυτοί παίζει να βολεύονται μόνο με μπατιροσπορα και 30€ βενζίνη πήγαινε έλα Αγρίνιο.
Με κάτι παραπάνω θα έκαναν και πεολειχία