Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)  (Αναγνώστηκε 5886 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.140
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #50 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 18:59 »
Αγωνιστικά συσπείρωση θα φέρει η μία κεκλεισμένων.
Θυμάστε με κοβιντ και ταράτσες τι π@τσες ρίχναμε αγωνιστικά επί Γιαννικη;
Είναι απώλεια η τιμωρία,μπορεί όμως να λειτουργήσει θετικά!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #51 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:07 »
Μεγάλο κατόρθωμα έκαναν οι 10 ηλίθιοι που πήγαν να το παίξουν μάγκες στο χωριό. Θα έχουν να το διηγούνται στα εγγόνια τους....φάτε τώρα 1 αγωνιστική χωρίς κόσμο στους Ζωσιμάδες αρχοντομαλάκες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #52 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:19 »
Παράθεση
Σε απολογία ο ΠΑΣ για τα επεισόδια στην Ηγουμενίτσα

Σε απολογία για αύριο Πέμπτη το απόγευμα στις 16:00 κλήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη διοργανώτρια του Κυπέλλου Ελλάδας, την ΕΠΟ, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τους Γιαννιώτες, το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής η απόφαση.

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ακρόαση αύριο Πέμπτη στις 16:00 το απόγευμα για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Η ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, η απάντηση της γιαννιώτικης ΠΑΕ και όλος ο ντόρος που δημιουργήθηκε είχαν ως επακόλουθο να ανεβεί ψηλά ως θέμα συζήτησης το όλο περιστατικό και τα επεισόδια.
passports.gr

Παράθεση
Ένας αγώνας κεκλεισμένων στον ΠΑΣ Γιάννινα από την ΔΕΑΒ
Οι τιμωρίες της ΔΕΑΒ συνεχίζονται με τον ΠΑΣ Γιάννινα να τιμωρείται με 1 αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για την συμπεριφορά του κόσμου του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΣ Σπάρτακος Γραικοχωρίου.
Ακόμα μία τιμωρία από την ΔΕΑΒ σε ομάδα, καθώς με τον νέο αθλητικό νόμο η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας, ρίχνει την μία «καμπάνα» μετά την άλλη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η τελευταία ομάδα που την δέχθηκε, με τους Ηπειρώτες να τιμωρούνται με έναν εντός έδρας αγώνα χωρίς κόσμο για όσα έκαναν οι φίλαθλοί του στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΑΣ Σπάρτακος Γραικοχωρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Mε την υπ’ αριθμ. 26/2024 Πράξη της ΔΕΑΒ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής ενός αγώνα ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, διότι όπως προέκυψε από τις εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ, του Παρατηρητή της ΕΠΟ και από βιντεοληπτικό υλικό, κατά τον αγώνα ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος στις 8/9/2024, φίλαθλοι της τελευταίας, αφού υπερπήδησαν τα προστατευτικά κάγκελα της εξέδρας, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου και κινήθηκαν προς το χώρο της κεντρικής απέναντι κερκίδας, όπου ευρίσκονταν φίλαθλοι της γηπεδούχου, εκτοξεύοντας εναντίον τους πληθώρα αντικειμένων πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
gazzetta.gr

Αν δεν κάνω λάθος η ΔΕΑΒ είναι ανεξάρτητη και βαράει στο ψαχνό,άσχετα αν σε καλεί η ΕΠΟ για το κύπελλο ή η σούπερ λιγκ ή η σούπερ λιγκ 2.Αυτά πάνε μπόνους.
Πραγματικά οργάνωση για τα πανηγύρια.Στα απλά.Που να γίνουν και πολύπλοκα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #53 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:20 »
Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ)
Η Ελληνική Πολιτεία λόγω των αυξανομένων σε ένταση και έκταση, κρουσμάτων βίας στον Αθλητισμό, ευαισθητοποιήθηκε έγκαιρα από 40ετίας και πλέον για την αντιμετώπισής τους.
Η πρώτη Νομοθετική παρέμβαση έγινε με τον Νόμο 75/1975 (Φ.Ε.Κ. 138Α/1975). Τα προβλήματα συνεχίσθηκαν και εντάθηκαν ακόμα περισσότερο μετά την επαγγελματοποίηση του ποδοσφαίρου με το Νόμο 879/1979 (Φ.Ε.Κ. 56Α/1979).

Έκτοτε, όλες οι Κυβερνήσεις θέσπισαν δεκάδα και πλέον Νόμων μέχρι και τον πρόσφατο Νόμο 4326/2015 «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον Αθλητισμό και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 49Α/13-5-2015).
Στο επίκεντρο των Νομοθετικών παρεμβάσεων της Πολιτείας βρίσκεται ο Νόμος 2725/1999 (ΦΕΚ 121Α/1999) ο οποίος τροποποιήθηκε με διάφορες διατάξεις άλλων Νόμων και ισχύει έως και σήμερα.
Η Δ.Ε.Α.Β. (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) συστήθηκε με το άρθρο 41Α του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121Α/1999) στο οποίο και αναφέρονται λεπτομερώς, όπως και σε άλλα άρθρα του, το έργο, οι αρμοδιότητές της, κλπ. και αποτελεί το κυρίαρχο όργανο της Πολιτείας στην αντιμετώπιση της Βίας στον Αθλητισμό.
Συνεργάζεται με την Αστυνομία, τη Δικαιοσύνη (Αθλητικούς Εισαγγελείς κλπ. κάθε βαθμού), Υπηρεσίες της Πολιτείας (Γ.Γ. Αθλητισμού κλπ.), τις Ομοσπονδίες, τις Διοργανώτριες Αρχές, τα Σωματεία, κλπ.
Η Δ.Ε.Α.Β. διοικείται από εννέα (9) μέλη, τέσσερις (4) επιστήμονες κύρους, με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική, δύο (2) εγνωσμένου κύρους στελέχη του αθλητικού χώρου, έναν (1) ανώτατο ή ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έναν (1) εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού ένα (1) μέλος εξ’ αυτών ορίζεται ως Πρόεδρος και ένα (1) έτερο ως Αναπληρωτής Πρόεδρος.
Το έργο της Δ.Ε.Α.Β. βοηθείται από το Σώμα των Παρατηρητών της, όργανο το οποίο προβλέπεται από το άρθρο 41Α του Ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Οι Παρατηρητές συντάσσουν εκθέσεις για τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αγώνες όπου έχουν ορισθεί, συνεργαζόμενοι με την Αστυνομία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς, τις οποίες αποστέλλουν στη Δ.Ε.Α.Β.
Οι εκθέσεις αυτές αποστέλλονται από τη Δ.Ε.Α.Β. στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα κάθε αθλήματος, παράλληλα εξετάζονται από τα μέλη της Επιτροπής στις . συνεδριάσεις της και τα στοιχεία που προκύπτουν υποβάλλονται στην πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού.
Οι Παρατηρητές αποτελούν «τα μάτια και τα αυτιά» της Πολιτείας για τα όσα συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους των πέντε (5) ομαδικών αθλημάτων που διεξάγονται στη χώρα, ήτοι του Ποδοσφαίρου, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ, του Χάντμπολ και του Πόλο, για τα οποία έχει αρμοδιότητα η Δ.Ε.Α.Β.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες της Δ.Ε.Α.Β. για την αντιμετώπιση της βίας στον Αθλητισμό έχουν τύχει της γενικής αναγνώρισης.
Η Δ.Ε.Α.Β. σύμφωνα με την τροποποίηση της υπ' αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/185445/6112/282/186/08.04.2019 (ΦΕΚ 196/ΥΟΔΔ/11-04-2019)  του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού εκπροσωπείται από το Προεδρείο το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Τσιχτή Αχιλλέα του Αλεξάνδρου (επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική) και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. ΖΗΣΗ ΜΠΕΛΛΟ, εγνωσμένου κύρους στέλεχος του Αθλητικού χώρου (πρώην Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Ο. επί σειρά ετών, Οικονομολόγο).
https://gga.gov.gr/anexarthtes-arxes/deab

Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.156
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #54 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:28 »
Οι ποινές έχουν γίνει πολύ αυστηρές μετά τα τελευταία έκτροπα εντός και εκτός γηπέδων. Το θέμα βέβαια είναι να εφαρμόζονται σε όλους τους παραβάτες ανεξάρτητου οπαδικης δημοφιλιας ή γεωγραφικής περιοχής.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκρατημένοι από εδώ και πέρα. Ασε που οι εμπλεκόμενοι είναι πιθανόν να βρεθούν μπλεγμένοι έτσι όπως είναι πλέον οι κανονισμοί.

Η ομάδα μας δε φταίει σε τίποτα και είναι αμαρτία φέτος να στερηθούμε την έδρα σε ένα πρωτάθλημα όπως η Β Εθνική που μετράει πάρα πολύ.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #55 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:28 »
Παράθεση
Αρης: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο για τα όσα έγιναν με τον Ατρόμητο
Μία αγωνιστική και 5.500 ευρώ θα κοστίσει στον Αρη η... επίσκεψη των φίλων της ομάδας στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ετσι, οι κίτρινοι θα υποδεχτούν τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς κόσμο.
Λίγα 24ώρα μετά την ΔΕΑΒ και το πειθαρχικό της Stoiximan Super League τιμώρησε τον Αρη με μία αγωνιστική. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι δύο ποινές θα ισχύσουν σωρευτικά, καθώς έχει αλλάξει ο νόμος και ισχύει η πιο «βαριά» ποινή. Η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το πειθαρχικό της Λίγκας μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 5.500 ευρώ πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει ότι την 3η αγωνιστική που υποδέχεται τον Αστέρα Aktor δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες του «Βικελίδης».

Η ανακοίνωση της Super League:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις για την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League:

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1,5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 3 περ. ΙΙ, α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500,00) ευρώ.
gazzetta.gr

Όπως βλέπουμε μπορείς να τιμωρηθείς από διοργανώτρια και ΔΕΑΒ και θα ισχύει η πιο βαριά ποινή.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #56 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:30 »
Οι ποινές έχουν γίνει πολύ αυστηρές μετά τα τελευταία έκτροπα εντός και εκτός γηπέδων. Το θέμα βέβαια είναι να εφαρμόζονται σε όλους τους παραβάτες ανεξάρτητου οπαδικης δημοφιλιας ή γεωγραφικής περιοχής.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκρατημένοι από εδώ και πέρα. Ασε που οι εμπλεκόμενοι είναι πιθανόν να βρεθούν μπλεγμένοι έτσι όπως είναι πλέον οι κανονισμοί.

Η ομάδα μας δε φταίει σε τίποτα και είναι αμαρτία φέτος να στερηθούμε την έδρα σε ένα πρωτάθλημα όπως η Β Εθνική που μετράει πάρα πολύ.
Ίδια δεν θα είναι για όλους σίγουρα.Ειδικά αν έχεις ανοργάνωτη ΠΑΕ και ανοργάνωτο κόσμο.Αυτό περιλαμβάνει και τον σύνδεσμο αλλά όχι μόνον αυτόν.Προφανώς η δύναμη της εικόνας κτλ θα παίζει ρόλο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #57 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:32 »
Παράθεση
Παναθηναϊκός: Τιμωρία από τη ΔΕΑΒ για μία αγωνιστική για ρίψη μπουκαλιών και μεταλλικών κουτιών αναψυκτικών
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε την τιμωρία του Παναθηναϊκού για μία αγωνιστική διότι οπαδοί του πέταξαν μπουκάλια και κουτάκια στον αγωνιστικό χώρο. Κλήση για επεισόδια για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.
Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε την ποινή του Παναθηναϊκού (για μία αγωνιστική κεκλεισμένων), που θα την εκτίσει στην 5η αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό. Επίσης κάλεσε σε απολογία τους Ατρόμητο και ΠΑΟΚ για επεισόδια των οπαδών τους. Στο προηγούμενο κεκλεισμένων του στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά:

Αποφάσεις Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) 03-09-2024.

 Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 25/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθώς φίλαθλοι της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» στις 01/09/2024, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/ 2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου πληθώρα μπουκαλιών νερού και μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
gazzetta.gr

Για μπουκάλια και τενεκεδάκια.Η Καλλιθέα ήταν η γηπεδούχος στην λεωφόρο αφού την νοικιάζει ο Παναθηναικός.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Σεπ 2024 19:35 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #58 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 19:35 »
Παράθεση
ΔΕΑΒ: Δήλωσε «αναρμόδια» για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό πως έκρινε εαυτόν αναρμόδια να επιληφθεί για «φερόμενο επεισόδιο βίας» μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας στο Περιστέρι και απάλλαξε την ΠΑΕ Ατρόμητος.
Τη θέση της στο ζήτημα «φερόμενων επεισοδίων» μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία στο Περιστέρι στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ. Η Επιτροπή έκρινε εαυτόν αναρμόδια να επιληφθεί της υπόθεσης, ενώ απάλλαξε τους Περιστεριώτες, καθώς δεν αποδείχτηκε επαρκώς η τέλεση φαινομένου βίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), αφού έλαβε υπόψη της τα σχετικά έγγραφα της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, τις εκθέσεις των παρατηρητών της Super League και της ΔΕΑΒ, καθώς και το οπτικό υλικό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 01-09-2024, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, ανακοινώνει:

Α) Με σχετική απόφασή της έκρινε ότι είναι αναρμόδια να επιληφθεί για φερόμενο επεισόδιο βίας μεταξύ φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, καθόσον, όπως προέκυψε μετά από διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ, αυτό έλαβε χώρα εκτός της αθλητικής εγκαταστάσεως του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου και του αμέσως περιβάλλοντος χώρου της, επί των οποίων και μόνον έχει κατά νόμον αρμοδιότητα η ΔΕΑΒ να επιλαμβάνεται.

Β) Με άλλη απόφασή της απάλλαξε την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για φερόμενο φαινόμενο βίας που αποδίδονταν στους φιλάθλους της, καθόσον, αφενός μεν δεν αποδείχτηκε επαρκώς η τέλεσή του, αφετέρου δεν επρόκειτο για σοβαρό φαινόμενο βίας».
gazzetta.gr

Η ΔΕΑΒ μπορεί να λάβει υπόψιν της τις εκθέσεις που θα υπάρχουν αλλά και οπτικό υλικό.Επίσης η ΔΕΑΒ είναι αρμόδια αν υπάρχουν κρούσματα βίας μέσα στο γήπεδο ή στο περιβάλλον του γηπέδου, δηλαδή φαντάζομαι αν πλακωθείς από έξω πριν,κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά,τότε υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθείς από την ΔΕΑΒ.Τώρα με τις αποστάσεις δεν ξέρω πως το μετράνε.Αν είσαι 2 στενά παρακάτω δεν μετράει.Αν είσαι από έξω μετράει.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #59 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 22:44 »
Στα δικά μας.... κανονικά οι 15  μαλακες πρέπει να φάνε στέρηση εισόδου στο γήπεδο....
Είναι υπόλογοι προς την ομάδα κ τον κόσμο της.... πραγματικά η μαλάκια τους βαράει κόκκινο
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 915
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #60 στις: Τετ 11 Σεπ 2024 23:15 »
Συνταυρε nakos δεν θα διαφωνησω με το σκεπτικο σου. Συνηθως τετοιες καταστασεις δημιουργουν ψυχολογικο ντοπαρισμα σε μια ομαδα. Απ την αλλη ομως θα συμφωνησω  και με ολους τους αλλους συνταυρους. Ολοι αυτοι που τα κανουν αυτα, δεν εχουν καμια σχεση με το ποδοσφαιρο.Πανε στο γηπεδο μονο και μονο για τετοια πραγματα. Αμφιβαλλω αν μπορουν να παρακολουθησουν και τους αγωνες με διαυγεια.Δεν ξερω μωρε τι σχεση μπορει να εχουν αυτοι με την μπαλα.Καποιοι ,λεω καποιοι και δεν τσουβαλιαζω κανενα παιδι ,πανε ισως και υπο μη νορμαλ πνευματικες η ψυχικες ισορροπιες. Το γραφω οσο πιο κομψα γινεται .
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Σεπ 2024 23:20 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 974
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 12 Σεπ 2024 13:29 »
ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!  :stop:

Αλλά έτσι πάει εδώ σε εμάς: Ηλίθιοι στην διοίκηση, ηλίθιοι και στις κερκίδες!!!
ΟΞΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΧΙΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!!!


Ας τους πάρει ένα τηλέφωνο για καμμία προώθηση των διαρκείας. Πιστεύω θα πείσουν τον κόσμο!!!
Πάρτε διαρκείας και μεις θα κάνουμε ντου οπότε μας καπνίσει. Επίσης όταν βάζει γκολ η ομάδα θα έρχεται στο πέταλο -ευθεια για να μας το αφιερώσει. Δε μια είμαστε εκεί αλλά νταξ τι πραζ? Α και μετά θα λέμε γιατί δεν ασχολείται ο κόσμος με την ομάδα, η έδρα μας είναι ο 12 παίκτης και άλλες τέτοιες βλακείες για το τίποτα.
Ποιος είχε μυαλό από τη διοίκηση για το έχουν και αυτοί. Καληνύχτα, το όνειρο συνεχίζεται. Βάρκα τρύπια από παντού

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.770
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #62 στις: Δευ 16 Σεπ 2024 20:41 »
Πρωινά… παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ 2

Ο ΣΚΑΙ ζήτησε να γίνονται πρωινά ματς ώστε να καλυφθούν τηλεοπτικά και επιθυμία του έγινε δεκτή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρχει κάθε Κυριακή αναμέτρηση στις 12:00 , αρχής γενομένης από την πρεμιέρα όπου η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Καβάλα.

Αν το εγχείρημα θα έχει επιτυχία θα… φανεί στο χειροκρότημα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #63 στις: Τρι 17 Σεπ 2024 08:47 »
Μια χαρά μου φαίνεται να παίζουν μπαλίτσα στι 12. Πίνεις το καφεδάκι σου και μετά το ματς ΠΑΣ για φαγητό.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 705
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #64 στις: Τρι 17 Σεπ 2024 10:43 »
Παράθεση
Ο ΣΚΑΙ ζήτησε να γίνονται πρωινά ματς ώστε να καλυφθούν τηλεοπτικά και επιθυμία του έγινε δεκτή.

Στις 2 εχει ανταγωνιστη με υψηλα νουμερα τηλεθεασης ΄΄Το αλατι της γης΄΄ σε επαναληψη...

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 974
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #65 στις: Τρι 17 Σεπ 2024 10:56 »
 Κοίτα να δεις....που στο τέλος θα είμαστε και φαβορί για άνοδο.
Οι γριές τσακώνονται μόνες τους και αποκλείστηκαν από το κύπελλο, ο μασκοπαραγωγος από τη Λάρισα έδιωξε το Δερμιτζακη γιατί δε του κάνει και τα δικά μας τα χαπατα θα βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν σε θέση φαβορί!!!
Σκατα μας ταιζουν, σκατα πιάνουν όλα χρυσάφι γίνονται! Να το δούμε και αυτό φέτος τότε είναι σίγουρο πως έχουν το κοκκαλακι της νυχτερίδας

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 212
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #66 στις: Τρι 17 Σεπ 2024 14:20 »
Κοίτα να δεις....που στο τέλος θα είμαστε και φαβορί για άνοδο.
Οι γριές τσακώνονται μόνες τους και αποκλείστηκαν από το κύπελλο, ο μασκοπαραγωγος από τη Λάρισα έδιωξε το Δερμιτζακη γιατί δε του κάνει και τα δικά μας τα χαπατα θα βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν σε θέση φαβορί!!!
Σκατα μας ταιζουν, σκατα πιάνουν όλα χρυσάφι γίνονται! Να το δούμε και αυτό φέτος τότε είναι σίγουρο πως έχουν το κοκκαλακι της νυχτερίδας

Ο Δερμιτζάκης έφυγε γιατί δεν του άρεσαν τα συνθήματα περί μπαοκ και βούλγαρων προχθές.

Δεν είναι μασκοπαραγωγός δυστυχώς. Είναι κάτι αρκετά χειρότερο. Λυμαίνεται τον χώρο της υγείας με το κέντρο αποκατάστασης του και τις κλινικές του στις οποίες ο νυν σύζυγος της Ντόρας είναι και μεγαλομέτοχος.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.595
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #67 στις: Τρι 17 Σεπ 2024 15:49 »
Κοίτα να δεις....που στο τέλος θα είμαστε και φαβορί για άνοδο.
Οι γριές τσακώνονται μόνες τους και αποκλείστηκαν από το κύπελλο, ο μασκοπαραγωγος από τη Λάρισα έδιωξε το Δερμιτζακη γιατί δε του κάνει και τα δικά μας τα χαπατα θα βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν σε θέση φαβορί!!!
Σκατα μας ταιζουν, σκατα πιάνουν όλα χρυσάφι γίνονται! Να το δούμε και αυτό φέτος τότε είναι σίγουρο πως έχουν το κοκκαλακι της νυχτερίδας

Ο Δερμιτζάκης έφυγε γιατί δεν του άρεσαν τα συνθήματα περί μπαοκ και βούλγαρων προχθές.

Δεν είναι μασκοπαραγωγός δυστυχώς. Είναι κάτι αρκετά χειρότερο. Λυμαίνεται τον χώρο της υγείας με το κέντρο αποκατάστασης του και τις κλινικές του στις οποίες ο νυν σύζυγος της Ντόρας είναι και μεγαλομέτοχος.

Για πες μας ποιος εκτιμάς ότι θα ανέβει;

Εσείς ή η γριά;

Εκτίμηση απλή κάνε γιατί ελάχιστοι ξέρουμε τι ομάδα έχετε στη λάρισα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 974
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #68 στις: Τρι 17 Σεπ 2024 17:33 »
Κοίτα να δεις....που στο τέλος θα είμαστε και φαβορί για άνοδο.
Οι γριές τσακώνονται μόνες τους και αποκλείστηκαν από το κύπελλο, ο μασκοπαραγωγος από τη Λάρισα έδιωξε το Δερμιτζακη γιατί δε του κάνει και τα δικά μας τα χαπατα θα βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν σε θέση φαβορί!!!
Σκατα μας ταιζουν, σκατα πιάνουν όλα χρυσάφι γίνονται! Να το δούμε και αυτό φέτος τότε είναι σίγουρο πως έχουν το κοκκαλακι της νυχτερίδας

Ο Δερμιτζάκης έφυγε γιατί δεν του άρεσαν τα συνθήματα περί μπαοκ και βούλγαρων προχθές.

Δεν είναι μασκοπαραγωγός δυστυχώς. Είναι κάτι αρκετά χειρότερο. Λυμαίνεται τον χώρο της υγείας με το κέντρο αποκατάστασης του και τις κλινικές του στις οποίες ο νυν σύζυγος της Ντόρας είναι και μεγαλομέτοχος.

Τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω λόγω δουλειάς από τη καλή και την ανάποδη. Ειδικά στο κομμάτι της υγείας που αναφέρεις στο τέλος ως εργαζόμενος εγώ σε εταιρεία που τον προμήθευε παλιά!! Πολύ φέσι, πολλή κυνήγι για πληρωμή και όλο απαιτήσεις και τεχνική κατάρτιση μηδέν. Να φανταστείς είχε απαιτήσεις σα να ηταν πολυεθνική αλλά ήτανε τέρμα τσιγκουνης και απαιτητικός

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 212
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #69 στις: Τετ 18 Σεπ 2024 15:30 »
Απαντάω και στους δύο σας.

Δεν πιστεύω ότι θα βγούμε γιατί δεν πληρώνει. Δεν έχει δώσει ευρώ σε παίκτες και προσωπικό από τον Ιούνιο.  Ούτε έχει πληρώσει τα ρυθμισμένα που έχει υπογράψει του Κούγια.

Ηρακλής δεν υπάρχει. Είναι η Τρίγλια. Τόσα χρόνια θα είχαν φτιάξει ομάδα από το τοπικό και δεν θα είχε χρέη. Τρεις συγχωνεύσεις έχουν από το 2015.

Όσο για τον Νταβέλη, τους μάλλον είναι οι λεγόμενοι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Έχουν φεσώσει τους πάντες με χιλιάδες ευρώ ατομικά. Έτσι είναι η δεξιά.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.595
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #70 στις: Τετ 18 Σεπ 2024 15:32 »
Απαντάω και στους δύο σας.

Δεν πιστεύω ότι θα βγούμε γιατί δεν πληρώνει. Δεν έχει δώσει ευρώ σε παίκτες και προσωπικό από τον Ιούνιο.  Ούτε έχει πληρώσει τα ρυθμισμένα που έχει υπογράψει του Κούγια.

Ηρακλής δεν υπάρχει. Είναι η Τρίγλια. Τόσα χρόνια θα είχαν φτιάξει ομάδα από το τοπικό και δεν θα είχε χρέη. Τρεις συγχωνεύσεις έχουν από το 2015.

Όσο για τον Νταβέλη, τους μάλλον είναι οι λεγόμενοι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Έχουν φεσώσει τους πάντες με χιλιάδες ευρώ ατομικά. Έτσι είναι η δεξιά.

Νομίζω ότι παρόμοια πράγματα, ως προς την κακοπληρωσιά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες της Β'.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #71 στις: Τετ 18 Σεπ 2024 18:02 »
Μια γριά λείπει να μας πει και αυτή ότι δεν βγαίνει να τελειώνουμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.025
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 03 Οκτ 2024 19:48 »
Ο ΠΑΣ ΓIANNINA ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών συνοδευόμενη από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Ντάσιο, βρέθηκε στο 1ο δημοτικό σχολείο Ελεούσας, όπου με ιδιαίτερη χαρά συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές για την σημασία του αθλητισμού στην ζωή απαντώντας σε οποιαδήποτε απορία.



Άλλωστε, η ενεργή συμμετοχή των παιδιών στο εκάστοτε άθλημα ενισχύει την φυσική τους κατάσταση και μειώνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας όχι μόνο τώρα αλλά και στην ενήλικη ζωή τους. Παράλληλα, αυξάνεται η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή τους.

Και ο ΠΑΣ Γιάννινα βαθιά ευαισθητοποιημένος δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από μια τέτοια ημέρα.


pasgiannina.gr

Κάτι που θα έπρεπε να γίνεται συνέχεια και όχι απαραίτητα για να δίνονται εισιτήρια.Καλό θα ήταν να δίνονται αλλά επισκέψεις μπορούν να γίνονται ασχέτως αυτού.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.145
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #73 στις: Παρ 04 Οκτ 2024 08:39 »
Ο ΠΑΣ ΓIANNINA ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών συνοδευόμενη από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Ντάσιο, βρέθηκε στο 1ο δημοτικό σχολείο Ελεούσας, όπου με ιδιαίτερη χαρά συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές για την σημασία του αθλητισμού στην ζωή απαντώντας σε οποιαδήποτε απορία.

Και ο ΠΑΣ Γιάννινα βαθιά ευαισθητοποιημένος δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από μια τέτοια ημέρα.

Κάτι που θα έπρεπε να γίνεται συνέχεια και όχι απαραίτητα για να δίνονται εισιτήρια.Καλό θα ήταν να δίνονται αλλά επισκέψεις μπορούν να γίνονται ασχέτως αυτού.

Προσωπικά νομίζω ότι εκτός από τις επισκέψεις που πρέπει να γίνονται συχνά στα σχολεία, πρέπει και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δίνονται και εισιτήρια.
Βλέπω τα παιδάκια με φανέλες Μέσι, Ρονάλντο, γαύρο και Θύελλα Ελεούσας. Ούτε 1 με φανέλα ΠΑΣ και άμα δε φέρεις τα παιδάκια στο γήπεδο δίνοντας εισιτήρια, οι κερκίδες θα αδειάζουν όσο περνούν τα χρόνια......

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 974
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2024-25 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #74 στις: Παρ 04 Οκτ 2024 09:24 »
Σημασία έχει η εικόνα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η εικόνα δεν είναι τα παιδάκια αλλά αυτοί που τους επισκέφτηκαν. Κανείς από τους εκπροσώπους της ομάδας δε φοράει διακριτικά της ομάδας που εκπροσωπούν